Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 24. heinäkuuta 2010

John Eldredge ja Meksikon huumejengi

Mitä siunauksia hyvä kristillinen kirja voikaan saada aikaan!

Aasi (Samuel Korhonen)

----- Original Message -----
From: TBC Today
To: smlkorhonen@gmail.com
Sent: Wednesday, July 21, 2010 6:10 PM
Subject: Wild at Heart Required Reading for Drug Cartel









July 19, 2010

VILLI JA VAPAA LUKUKIRJANA

[Time-lehden verkkoversiossa 28.6.2010 oli artikkeli otsikolla "Mexico's Meth Warriors (Meksikon huumesoturit)", joka kuvaili huumejengin, La Familia Michoacana, väkivaltaisia tekoja, ja jonka ...kammottava käyntikortti on vihollisen irti leikattu pää. Tänä vuonna heidän linnakkeessaan Apatzingán'in siirtomaakaupungissa, jonka 100 000 asukasta elävät jengin jatkuvassa pelossa, on tapahtunut vähintään 20 kaulan katkaisua. Hiljattain neljä päätä, joiden silmät oli peitetty – yksi kuului hallituksen poliisille – oli jätetty kaupungin tärkeimmän muistomerkin päälle mukanaan viesti, joka varoitti kansaa 'ottamaan opiksi', mitä tapahtuu niille, jotka asettuvat Michoacán'in porukan tielle.
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1997449,00.html#ixzz0tsOwhgu9
Tämän saman ryhmän sanotaan nyt perustavan ideologiansa osittain John Eldredge'n kirjoituksiin.]

Väkivaltainen meksikolainen jengi kaappaa amerikkalaisen evankelikaalisen kirjan [Otteita]
kirj. Alfredo Garcia:

On uskomatonta, että La Familia Michoacana (Michoacan'in perhe) perustaa osan ideologiastaan kirjaan "Wild at Heart (Suomeksi: Villi ja vapaa, Aikamedia 2003, 2. painos 2007)", jonka on kirjoittanut Ransomed Heart Ministries'iä johtava John Eldredge Colorado Springs'istä.

Nazario Moreno Gonzalez, joka tunnetaan Meksikossa nimellä "El Mas Loco" (Se suurin hullu), johtaa La Familia'aa ankaralla kurilla ja näennäisesti evankelikaalisessa hengessä. Kaksinkertaistuen sekä poliittisena että yhteiskunnallisena voimana La Familia tunnetaan Meksikossa, maassa, jota on piinannut huumeisiin liittyvä verenvuodatus, äärimmäisestä väkivallastaan.

Time-lehden mukaan, kun Moreno Gonzalez vei kokaiinia USA:han 1990-luvulla, häneen vaikuttivat latinoevankelikaalit ja mafian kuvat "The Godfather (Kummi)" -filmeissä. Myöhemmin hän palasi Meksikoon mukanaan tunne uskonnollisesta oikeutuksesta – ja Eldredge'n kirja.

Kirjasta on tullut keskeinen La Familian värväysstrategialle ja ryhmämentaliteetille. Saadakseen uusia alokkaita ryhmä kääntyy narkkareiden puoleen toipumisklinikoilla auttaen heitä voittamaan riippuvuuden, ennen kuin pakottavat liittymään ryhmään. Perhearvoja ja uskontoa korostetaan värväysprosessin aikana, johon kuuluvat päivittäiset rukoushetket ja lukemisvelvoitteet.

Lukemisvelvoitteisiin kuuluu Eldredge'n kirja, jonka espanjankielisiä käännöksiä on löydetty poliisiratsioissa La Familia'n tukikohtiin.

Eldredge'n teologia perustuu ”lihaksikkaaseen” näkemykseen kristinuskosta, sellaiseen, joka korostaa ”aitoa miehisyyttä”, joka hänen mukaansa on kateissa nykyajan kristillisessä teologiassa.

Keskeistä kirjalle ”Villi ja vapaa” on kuva miehestä soturina, joka on valmis ja kykenevä taistelemaan, pelastamaan kaunottaren ja elämään seikkailua.

Eldredge sanoo, että hänellä on sekavia tunteita, koskien sitä, että ryhmä käyttää hänen kirjaansa. ”Ensin olin tyrmistynyt ja vihainen”, hän sanoi kutsuen aluksi kirjansa väärinkäyttämistä ”turmiolliseksi”.

”Kuitenkin ajateltuani asiaa, tulin siihen tulokseen, että olen iloinen, että 'Villi ja vapaa' on löytänyt tiensä heidän kulttiinsa, koska toivottavasti se tuo muutoksen.”

http://www.religionnews.com/index.php?/rnstext/violent_mexican_gang_hijacks_us_authors_book/

[TBC: Olemme käsitelleet Eldredge'n kirjaa uutiskirjeemme aikaisemmassa numerossa:
http://www.thebereancall.org/node/8262]

Suomeksi: http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?t=2578&view=next&sid=e89892978734b513b4dcd744144de2d7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com