Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Meksikonlahden öljykriisi johtaa evakuointeihin

Tässä valotetaan katastrofaalista tilannetta Meksikonlahdella kun hurrikaanikausi on alkanut ja öljyn saastuttama merivesi uhkaa rannikkoalueita. Tämä uutiskirjoitus koskee lähinnä hurrikaani Alex'ia, joka uhkasi Meksikon ja Teksasin rajaseutuja tällä viikolla ja aiheutti vahinkoa. Mutta se ohitti öljytuhoalueen. Kuitenkin vastaisuuden varalle tämä artikkeli toimii suunnan näyttäjänä, sillä Alex ei varmastikaan jää viimeiseksi hurrikaaniksi tällä Meksikonlahden alueella. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/06/alex-myrsky_vahvistumassa_hurrikaaniksi_1790808.html
http://iltalehti.fi/ulkomaat/2010063011963579_ul.shtml
http://iltalehti.fi/ulkomaat/2010070111969550_ul.shtml
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/ulkomaat/hurrikaani-alex-voimistuu-meksikonlahdella/576752


----- Original Message -----
From:
IMGA - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Friday, June 25, 2010 10:49 PM
Subject: [revfilesnews] Oil Industry Insider and CFR Member Predicts Gulf Evacuation






Öljyteollisuuden sisäpiiriläinen ja CFR:n jäsen ennustaa evakuointia Meksikonlahden alueella

http://www.infowars.com/oil-industry-insider-and-cfr-member-predicts-gulf-evacuation/


Haudattuna artikkeliin koskien näkymiä ja ennustuksia Meksikonlahdella on Joel Achenbach'in lainaus Matthew Simmons'ilta, Simmons & Company International'in perustajalta ja emerituspuheenjohtajalta.

Vastauksena Karibian alueella syntymässä olevaan trooppiseen myrskyyn Simmons sanoo: “Me olemme menossa siihen, että meidän on evakuoitava Meksikonlahden valtiot. Osaatteko kuvitella 20 miljoonan ihmisen evakuoimista?... Tämä juttu on 80 kertaa pahempi kuin luulin.”

Kansallinen hurrikaanikeskus sanoi tänään, että myrskyinen alue Karibialla muodostuu ja vahvistuu trooppiseksi myrskyksi. Sillä on 40 prosentin mahdollisuus tulla trooppiseksi hirmumyrskyksi — toisin sanoen hurrikaaniksi — seuraavien kahden päivän aikana, arvio, joka oli nollassa joitakin päiviä sitten. "Ylemmän tason tuulien odotetaan tulevan otollisemmiksi tämän systeemin kehittymiselle, kun se liikkuu länteen tai luoteeseen päin noin 10 mailia tunnissa seuraavien kahden päivän aikana", NHC kertoi Baltimore Sun'ille. “On noin 40 prosentin mahdollisuus, että tästä systeemistä tulee trooppinen hirmumyrsky seuraavien 48 tunnin aikana.”

AccuWeather.com'in ennustaja Joe Bastardi sanoi, että ohjaavat tuulet voisivat tuoda myrskyn Meksikonlahdelle ensiviikon alussa. Lahden vedet ovat hyvin lämpöisiä, joten se ei Bastardi'n mukaan ole hyvä uutinen. AccuWeather.com'in piirros (yllä) koskien öljyä rannikolle puskevaa myrskyä.

Öljy Meksikonlahdella ei sisällä vain valtavia määriä metaania, vaan myös tappavaa rikkivetyä, bentseeniä ja metyylikloridia. BP myöntää, että metaani muodostaa noin 40 prosenttia vuotavan raakaöljyn massasta.

Matthew Simmons on CFR:n (Council on Foreign Relations) jäsen ja allekirjoittaa Rooman Klubin Kasvun rajat -propagandan. Hän on myös Peak Oil'in kannattaja, niukkuuden teorian, jota globalistit hyödyntävät ajaakseen väestön vähentämistä ja nykyaikaisen sivilisaation systemaattista purkamista.

Monet tiedemiehet uskovat nykyisin, että öljy on abioottinen (ei eloperäinen) -- jota jatkuvasti syntyy syvällä maan sisuksissa -- eikä ole rajallinen eikä muodostunut orgaanisesta aineesta.

Kuten Joel Skousen huomauttaa, Peak Oil on tulossa "ei niinkään siksi, että tuotanto olisi todella saavuttanut huippunsa, vaan koska manipuloitu tuotanto on saavuttamassa huippunsa. USA on pidättämässä valtavia arktisia merellisiä resursseja ... eikä ole todennäköistä, että se muuttuisi meidän elinaikanamme. Me olemme ja tulemme olemaan näiden voimakkaiden valvovien voimien jumittamia -- kiitos passiiviseksi tehdylle äänestäjäkunnalle -- kunnes on liian myöhäistä tehdä sille mitään".

(katso Dr. Stanley Monteith, Peak Oil -myytti).






PO Box 640
Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com