Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Jeesuksen paluun ajankohta (rabbin vihje)

Seuraavassa eräs väärä profeetta ennustaa Jeesuksen pikaisesta paluusta perustuen juutalaiskabbalistisen rabbin ennustukseen vuodelta 2006, joka kuitenkin antaa osviittaa antikristuksen ilmestymisestä ja sitä myöten morsiusseurakunnan ylösotosta. Nämä väärät profeetatkin voivat olla hyödyllisiä paljastettaessa lähitulevaisuuden asioita (vrt. Leo Meller). Tämän artikkelin "väärä profetia" voi siis olla merkkinä Jeesuksen pikaisesta paluusta! Minä kommentoin artikkelia enemmän Cutting Edge Finland -sivuston Vieraskirja-viestissä sekä lopussa on myös Osmo Alhon skeptinen kommentti artikkeliin. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Friday, July 02, 2010 9:33 PM
Subject: [revfiles] Powerful Hint as to the Timing of Jesus Return








Voimakas vihje koskien Jeesuksen paluun ajankohtaa
By: Jim Bramlett


Rakkaat ystävät:

Useimmat teistä varmaan muistatte kunnioitetun rabbin Israelissa, joka kuoli 4 vuotta sitten 108 vuoden iässä ja ennen kuolemaansa sanoi, että Messias oli ilmestynyt hänelle ja paljastanut nimensä.

Rabbi kirjoitti nimen ylös, mutta pyysi, että se paljastettaisiin vasta vuoden kuluttua hänen kuolemastaan. Hänen pyyntöään noudattaen hänen kirjoittamansa nimi paljastettiin vuonna 2007 olevan YEHOSHUA, eli YESHUA, heprealaiset sanat, jotka kreikaksi kirjoitettuna antavat Iesous, eli suomeksi Jeesus.

Tämän olisi pitänyt olla koko sivun uutisotsikoiden aihe kaikkialla maailmassa! Ei kuitenkaan ole yllätys, että hämmästyttävä uutinen sai mediassa niukalti huomiota, luultavasti siksi, koska Jumalan ilmestykset ovat vain niitä varten, joilla "on korvat kuulla." Useimmat eivät haluaisi kuulla sitä. Juutalaiset viranomaiset näyttivät kieltävän, että Messiaan nimi olisi Jeesus. Hän ei sopinut heidän odotuksiinsa 2000 vuotta sitten eikä hän edelleen sovi heille tänäkään päivänä.

Uusi 4:48-minuutin video pastori Carl Gallup'ilta paljastaa yksityiskohtia tarinasta, jonka olin hukannut tai unohtanut. Tulet huomaamaan, että se on hyvin mielenkiintoinen. Se löytyy osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=eATJ4PRXEJk&feature=channel


Oh, melkein unohdin. Mikä oli se vihje Jeesuksen paluusta?

Rabbi sanoi, että Messias paljasti hänelle palaavansa kohta Ariel Sharonin kuoleman jälkeen! Kummallisen ajoituksen myötä minä vain yhtenä päivänä muistin, että Ariel sharon on ollut koomassa ja kasvia muistuttavassa tilassa tammikuusta 2006, mutta on edelleen elossa ja minulle valkeni, että tähän omituiseen tilanteeseen täytyy sisältyä jokin profeetallinen merkitys.

Tämän täytyy olla se! Jos rabbi kuuli oikein Herralta, niin Sharonin kuolema on oleva tärkeä profeetallinen ajan merkki.

Tähän perustuen, kun kuulet Sharonin kuolemasta, valmistaudu kohtaamaan Herra, koska Hän on silloin ovella!

PO Box 640

Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com



Vieraskirja


Nimi : Olli

Viesti : Olisin hyvin varovainen ja epäileväinen tuon rabbin ennustuksen suhteen. Tämähän olisi mitä mainioin petkutustapa saada ihmiset uskomaan että tuleva Antikristus on Jeesus (YESHUA), kun hän ilmestyy kohta Sharonin kuoleman jälkeen. Itse uskon että Sharon kuolee samalla hetkellä kun oikea Jeesus tulee (salaa). Älkää menkö lankaan. Kyseessä on kabbalistijuutalainen rabbi, joka ei ollut kristitty. Nyt kaikki juutalaiset tietenkin ottavat Antikristuksen vastaan Messiaanaan kun hän väittää olevansa YESHUA.

5. heinäkuuta 2010 18:31:33




----- Original Message -----
From: Samuel Korhonen
Sent: Friday, July 09, 2010 10:46 AM
Subject: Fw: [revfiles] Powerful Hint as to the Timing of Jesus Return


Koska olen saanut useita samansisältöisiä palautteita, niin laitan tämän viestin uudelleen tämän kommenttini keralla.

On selvää, ettei kabbalistirabbi voi tietää Jeesuksen paluuta, eikä hän varmaan ole "kuullut Herralta". Minun mielestäni hän todennäköisesti puhuu "toisesta jeesuksesta" eli antikristuksesta. Hänen ennustuksensa saattaa silti toteutua. Esim. kuuluisien kabbalistirabbien Vilna Gaon (koskien Hurvan synagooga) ja Samuel (koskien riemuvuosia) ennustukset ovat hämmästyttävästi toteutuneet tähän saakka. Herran tulemus omilleen eli seurakunnan tempaus on aivan eri asia, joka tapahtuu ennen antikristuksen ilmestymistä, joten sen täytyy olla vielä lähempänä. Ei siis pidä odottaa Sharonin kuolemaa. Laitan liitteeksi vielä Osmo Alhon kommentin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)


Ollin kommentti: Amen Samuel. Sinäkin olet tajunnut pointin. Tällä ennustuksella yritetään vain vedättää ihmisiä Sharonin kuoleman odotukseen eikä itse Herran, joka voi tulla nyt minä hetkenä hyvänsä.


Kommentti kirjoitukseen Powerful Hint as to the Timing of Jesus Return

Ehkä tuohon kirjoitukseen pitää suhtautua vähän varoen, koska käsitykseni mukaan Jeesuksen hebreankielinen nimi on vain Ú« eLÈ≈ [JeShU:´a‘], englanniksi kirjoitettuna YESHUA, eikä Ú« eLB‰È¿ [JeHOShU:´a‘] tai ÚLÀ B‰È¿ [JeHOShu:´a‘], englanniksi kirjoitettuna YEHOSHUA, joka on nimi Joosua (Lamsan käännöksessä JOSHUA). Nimet Jeesus ja Joosua ovat ymmärtääkseni eri nimiä, vaikkakin ne ovat lähellä toisiaan ja tulevat samasta juuresta Ú˘È [JSh‘].

Käsitykseni mukaan Jeesuksen hebreankielisen nimen merkitys on "Hän tulee pelastamaan" (futuuri) (= profetia Jeesuksen tehtävästä) ja Joosuan hebreankielisen nimen merkitys on "JHVH pelastaa" eli "Herra pelastaa" (= rohkaisu Nuunin pojalle turvata Jumalaan).

Mitä kirjoituksessa mainittu rabbi on todella itse kirjoittanut, ei käy ilmi tuosta kirjoituksesta eikä edes siinä olevasta videolinkistä. On tietysti mahdollista, että ko. rabbin alkuperäistä kirjoitusta Messiaan nimestä ei ole saanut Israelissa julkaista.

Karstulassa 5.7.2010

Osmo Alho

----------------------------

Lopuksi netissä oleva arvio Jim Bramlett'ista, joka antoi vääriä ennustuksia jo yli kymmenen vuotta sitten:

Reply - Comment: 21 Oct 2000


Mr Bramlett has always to my knowledge in the last two years leaned towards the Kabbala teachings and very much into the mixture of messianic and kabballistic teachings. He is a big fan of Pensacola and got upset with me for even daring to speak out against Hinn and Brownsville. To me this was the last straw. Just when you think you've seen it all another new angle is used. How far will we slip into apostasy? I dare not guess. Our human hearts evidently are very capable of some very deep deceptions. I pray to count myself worthy to escape these things (Luke 21)! Blessings to all. LH


Katso vielä:

http://falseprophetwatch.blogspot.com/2008/12/false-prophet-jim-bramlett-and-his.html
http://falseprophetwatch.blogspot.com/2010/06/false-prophet-jim-bramlett-now-claims.html

4 kommenttia:

  1. On hyvä huomata kaksi asiaa.
    1. Ariel Sharonin kuoleman jälkeen kohta. Ei ole sanottu mitä kohta tarkoittaa. Sehän voi olla vaikka 100 vuotta. Raamattu sanoo, että Jeesus tulee pian ja on mennyt kohta 2000 vuotta ja Jeesus ei ole tullut.

    2. Jeesus sanoo, että juutalaiset ottavat vastaan sen joka tulee omassa nimessään. Voi hyvin olla ja oletan, että tulee joku joka tekee ihmeitä ja sanoo olevansa takaisintullut Jeesus ja juutalaiset ottavat hänet vastaan. Näkemykseni on, että kyseessä olisi väärä profeetta eli uskonnollinen henkilö Ilm. 13. Maallinen johtaja taas on antikristus ja hän voisi olla muslimien odottama Mahdi. Näistä mitä tarkasti tapahtuu viimeisinä päivinä en lähde kiistelemään. Niin minä kuin moni muukin tietää perin vähän lopun myllerryksistä. Joka tapauksessa siinä vaiheessa kun oikea Jeesus tulee voimassaan takaisin maan päälle niin kaikki tietävät ja ymmärtävät sen.

    VastaaPoista
  2. Seuratkaa Raamatun ajan merkkejä niin tiedätte kuinka lähellä Jeesuksen takaisintulo on. Voimme ajan merkeistä päätellä mikä aika on menossa, mutta päivää emmekä hetkeä voi tietää. Jumala kyllä ilmoittaa omilleen -valvoville päivän ja hetken. Tänä aikana, kun saatana rakentaa uutta maailmanjärjestystään meidän on välttämätöntä tuntea ilmestyskirja. Kysykää viimeisiltä uskonpuhdistusliikkeiltä, he ovat avanneet Ilmestyskirjan. Tarkoitan Seitsemännen Päivän Adventisteja koska he ovat viimeinen uskonpuhdistusliike opiltaan. Heille Herra on antanut erityissanoman näille viimeisille päiville, joka on tarkoitettu kaikille ihmisille.
    Raamatussa se on Ilmestyskirjan "Kolmen Enkelin Sanoma" viimeinen armon ja rakkauden sanoma Herralta tälle maailmalle Joh. Ilm. 14-luku. Mikään muu kirkkokunta ei ole ottanut sitä ohjelmaansa kuin Seitsemännen Päivän Adventistit.
    Eivät S.P.Adventistit sen parempia ole kun muutkaan, mutta heillä on sanoma tälle ajalle Herralta jota heidän olisi julistettava kaikille kansoille ja kielille, sitten tulee loppu.
    Paavo Virtaniemi Seitsemännen Päivän Adventistiuskovainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkot on saatanasta ja adventtikirkko ei tee poikkeusta, joten se siitä vouhotuksesta!

      Poista
  3. Hei!

    Eikös Jeesuksen hepreankielinen nimi kirjoiteta Yahushua?
    Olen näin vain saanut ymmärtää....Yah tarkoittaisi pelastaa, ja Jumala on Yahveh. Molempien nimessä on tarkoituksella tuo Yah?
    Tuli vain mieleeni, että olisikohan tällä jotain merkitystä tuossakin asiassa? Kunhan ajattelin....
    Sillä aikanaan antikristus ottaisi Jeesuksen nimen käyttöön, mutta hän ei voi ottaa oikeaa nimeä, joka ymmärtääkseni on Yahushua.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com