Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2010

Tässä viime kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta marraskuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue XI, November 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c


Meidän ainoa toivomme! (Our Only Hope!)

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.”

Jesaja 41:10

”Sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.”

1. Tessalonikalaiskirje 5:5-10

”Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa, odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.”

Titus 2:11-14

”Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.”

Ilmestyskirja 22:17


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tutkiskelemme tämän nykyisen maailman, jossa me elämme, tilannetta näinä viimeisinä päivinä ennen Herramme toista tulemusta. Kun minä rukoilin ja tutkin lähdeaineistoa tälle uutiskirjeelle, minä törmäsin moniin uutisjuttuihin, jotka jättivät ihmisiä suurin syin tuntemaan toivottomuutta. Synti rehottaa kaiken aikaa, pahoja asioita tapahtuu joka päivä, ja jos sinä todella tarkkailet uutisia, maailma näyttää vain tulevan raaemmaksi, pimeämmäksi, ja kolkommaksi. Mihin tämä maailma on päätymässä? Onko yhtään toivoa jäljellä?

Kun minä palaan päiviin ennen Obaman presidenttiyttä, minä muistan hänen kampanjansa missä hän toitotti itseään suurena Yhdysvaltojen toivona. Hän puhui tuhansille ihmisille joukkokokouksissa, ja hänen tukijansa hurrasivat hänelle kun he heiluttivat Obaman kuvajulisteita, joihin oli liimattu sana ”HOPE (TOIVO)”. Barack Obama tykästyi täysin ja nautti hänen vastalöytyneestä messiaanisesta persoonastaan samalla kun hän piti puheita rohkeilla lupauksilla ”tervehdyttää” ja ”muuttaa” Amerikka. Oli suuri ja vakava synti Herran edessä nähdä ihmisten panevan massoittain toivonsa ja luottamuksensa ihmiseen Kaikkivaltiaan Jumalan sijasta. No niin ihmiset, me voimme nyt nähdä kuinka hyvin tuo on tepsinyt Yhdysvalloille ja sen kansalaisille.





















Monet amerikkalaiset ovat nyt suuresti pettyneitä presidenttiinsä. Me olemme nähneet laajoja ryhmäkokoontumisia sellaisia kuten Teekutsut (Tea Party) protestoimassa hänen politiikkaansa. Ja samalla kun poliittisesti maltilliset ja riippumattomat äänestäjät eivät ole järjestämässä joukkokokouksia suurimmaksi osaksi, useat tuntevat itsensä petetyiksi Barack Obaman taholta. Pettymys ulottuu jopa niihin ihmisiin, joiden et odottaisi olevan masentuneita, sellaisiin kuten uskollisimpiin liberaaleihin, jotka ilmaisevat tyytymättömyyttä hänen suoritukseensa viimeisten kahden vuoden aikana. Huomautettakoon tässä, että jopa Shepard Fairey, taiteilija, joka suunnitteli ikonimaisen ”HOPE” -julisteen, on ilmaissut turhautumista presidenttiin. Haastattelussa National Journal -lehden kanssa, hän totesi, ”Katsoen Obaman näkökulmaa eri menettelytapoihin, se olisi kuin, ’Miksi heittää kaikki nämä tietyt ammukset päin muuria… kun minä voisin panna kaikki nuo asiat yhteen ammukseen, jonka sitten voisin singota muuriin?’ Obama oli jakelukone (delivery device) teoriassa. Nyt, minä tajuan että hän ei ehkä ole oikea jakelukone, ja minä vain tulen käsittelemään noita asiakysymyksiä erikseen.” (1)

On täyttä hullutusta panna toivosi ja luottamuksesi yhteen mieheen. On erityisen epäviisasta panna toivoasi poliitikkoon kun niin monet heistä ovat osoittautuneet olevan petollisia valehtelijoita. Varmasti, on olemassa joitakin rehellisiä poliitikkoja siellä täällä, jotka yrittävät tehdä jotakin hyvää. Kuitenkin, niitä on harvassa, ja heillä ei tavallisesti ole tarpeeksi vaikutusvaltaa toteuttaa paljonkaan asioita suuressa mittakaavassa. Suurimmaksi osaksi poliittista areenaa johdetaan himolla valtaan ja ahneuteen.

Jos sinä todella haluat kokea ”muutoksen johon voit uskoa”, kurkottaudu Jumalaa kohti, lähesty Häntä, ja Hän tulee lähestymään sinua. Pyydä Herraa Jeesusta Kristusta sydämeesi, kadu syntejäsi, ja elä elämääsi perustuen järkeviin ja moraalisiin periaatteisiin kuten Raamatussa esitetään. Jumala on meidän ainoa toivomme! [Tässä esitetään paikoin ratkaisukristillisyyttä, jossa ihminen itse voisi päättää uskoa. Kuitenkin Jeesus sanoo Raamatussa, että ”Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä.” (Joh. 6:44) ja että ”Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.” (Joh. 6:37). Usko on siis Jumalan lahja ja armosta olemme pelastetut Jumalan ennaltamääräämisen kautta. Jumala lähestyy ensin meitä vaikkapa sairauden muodossa (etsikkoaika). Suom. huom.]

Masentava talous!

Tähän mennessä useimmat meistä ovat kuulleet väitteitä presidentti Obamalta ja Keskuspankilta (FED), että taantuma on ohi, ja me olemme nyt elpymisen aikakaudessa. Silti, ”elpymisestä” on vähän apua jos amerikkalaiset eivät vieläkään löydä työtä. Syyskuussa oli 95,000 työpaikan nettomenetys Yhdysvalloissa, ja virallinen työttömyysaste on 9,6%. (2) Kuitenkaan, virallinen työttömyysluku ei ota huomioon ihmisiä, jotka ovat etsineet työpaikkaa, mutta myöhemmin luopuneet etsimisestään, koska he eivät vain pystyneet löytämään mitään työtä. Kun me tarkastelemme tuota ryhmää, työttömyysprosentti on paljon korkeampi. Lisäksi, useat ihmiset, joilla on työpaikat, pakotettiin alipalkkaukseen, osa-aikatyöhön ja ovat sen vuoksi alityöllistettyjä. Mielipidekysely lokakuun 7. päivältä 2010, osoittaa että alityöllistymisaste oli 18,8% syyskuussa. (3) Neljänkymmenenkuuden ekonomistin paneeli, joka osallistui tutkimukseen Kansallisen Liiketalousyhdistyksen (National Association of Business Economics) toimesta, odottaa vain minimaalista parannusta koko vuodelta 2011 arvioiden talouskasvuksi 2,6% ja että työttömyysaste ei putoa alle 9,2%:n. (4)

Barack Obama esittää nyt että kuluttaisimme 50 miljardia dollaria parantaaksemme meidän liikenneinfrastruktuuria. The Associated Press’in artikkelissa, häntä siteerataan sanomalla, ”Ei ole olemassa mitään syytä miksi emme voi tehdä tätä. Ei ole olemassa mitään syytä miksi maailman parhaan infrastruktuurin pitäisi sijaita rajojemme ulkopuolella. Tämä on Amerikka. Meillä on aina ollut paras infrastruktuuri … kaikki mitä me tarvitsemme on poliittinen tahto.” Henkilönä joka on tehnyt pitkiä maantiematkoja läpi Yhdysvaltojen, minä voin todistaa oikeaksi että parannus meidän liikenneinfrastruktuuriin on todellakin aiheellinen. Kuitenkin, minä olen muistavani että osa Obaman aikaisemmasta mammutti-pelastuspaketista korvamerkittiin tekemään sama asia. Poliitikot varmasti pitävät miljardien dollarien nakkelemisesta ympäriinsä. He tuhlaavat muutaman miljardin siellä tai täällä samalla toimien kuin rahaa tulisi heidän omasta henkilökohtaisesta aarrearkustaan. Silti kaikki nuo miljardit ovat joko veronmaksajilta puristettuja tai lainattuja muista maista.

Sillä välin kun Kiinan tehdasteollisuus-sektori jatkaa noususuhdanteessa ja kauppataseen alijäämä heidän kanssaan lisääntyy räjähdysmäisesti joka kuukausi, Yhdysvallat jatkaa tehdastyöpaikkojen hylkäämisiä. Vuodesta 2001 lähtien Amerikka on menettänyt 42,000 tehdasta. (6) Vuonna 2009 ihmisten lukumäärä, jotka työskentelevät tehdasteollisuus-sektorilla, putosi alle kahdentoista miljoonan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1941. (7) Tehdastyöpaikkojen massiivisen kadon Kiinaan kanssa ja teknologiatyöpaikkojen massiivisen kadon Intiaan kanssa, ei ole mikään yllätys, että työttömyys on niin korkea Yhdysvalloissa. Valitettavasti, nämä ovat työpaikkoja, joita ei todennäköisesti koskaan tulla saamaan takaisin, koska globaalit yritykset maksaisivat mieluummin paljon alempia palkkoja muissa maissa. Silti, on hyvin vaikeaa maalle olla kukoistava ilman vahvaa tehdasteollisuuskannan säilyttämistä. Ilman tehdastyöpaikkoja, työvoimaa rajoittuu enemmän palvelu- ja vähittäiskauppasektorille, jotka ovat yleensä matalammin palkattuja kuin hyvä tehdasteollisuus-työpaikka.

Samaan aikaan, Keskuspankin (Federal Reserve) puheenjohtaja Ben Bernanke piti puheen lokakuun 4. päivänä 2010, ja varoitti että Yhdysvaltojen talous on kohtaamassa joitakin hyvin todellisia ja vakavia uhkia. Bernanke lausui, ”Uhka meidän taloudelle on todellinen ja kasvava. Mitä aikaisemmin pelastussuunnitelma luodaan, sitä pitempään kosketetut yksilöt joutuvat valmistautumaan välttämättömiä muutoksia varten.” (8) Tietysti, ”välttämättömät muutokset”, joihin Bernanke viittaa puheessaan, ovat leikkauksia sosiaaliturvaetuihin ja Medicare-hoitoihin, yhtä hyvin kuin verojen korotus. Itse asiassa, Liittovaltio on jo ilmoittanut että ei tule olemaan yhtään asumiskustannusten tarkistuksia sosiaaliturvaeduissa vuonna 2011 toista vuotta peräjälkeen. (9)

Näinä päivinä, amerikkalaiset ovat varovaisempia ja säästävät enemmän rahaa kuin he ovat tehneet viime vuosina. Perinteisesti, rahansäästäminen nähdään positiivisena asiana, eikö vain? No, USA:n Keskuspankki ei näytä ajattelevan noin ja he haluavat panna pisteen sille! Kyllä, Keskuspankin viranhaltijat ovat kauhistuneita siitä, että amerikkalaiset valitsevat rahansäästämisen tai velkojen takaisinmaksun. Keskuspankin viranhaltijat William Dudley New York’ista ja Charles Evans Chicago’sta, molemmat ehdottivat että tarkoituksellinen inflaatioasteen korottaminen voisi olla vaihtoehto. (10) Heidän logiikkansa on se, että jos he nostavat inflaatioastetta, se tulee tekemään tyhjäksi minkä tahansa arvon, jonka amerikkalaiset saavat säästörahoistaan, ja he menevät kuluttamaan sitä [säästöä] ja siten stimuloivat taloutta. [Jenkkiläiset johtajat palvovat talouskasvua ja kerskakulutusta, tässä se nähdään. He haluavat toistaa samat virheet kuin Bushin kaudella. Eletään kuin viimeistä päivää ja rahaa pannaan menemään huolimatta seurauksista. Suom. huom.]

Kun minä pohdin näitä koettelevia aikoja, minä en voi olla ajattelematta juttuja joita isälläni oli tapana kertoa minulle siitä kuinka minun isoisäni kesti Suuren Laman (Great Depression). Minä muistan tarinat pitkistä työpäivistä hyvin pienellä palkalla, soppakeittiöt, ja leipäjonot, kun ihmiset joutuivat kestämään kaikkein vaikeinta taloudellista ilmanalaa Amerikan lyhyessä historiassa. Nyt, uutismedia kutsuu meidän viimeaikaisia kamppailuja Suureksi Taantumaksi (Great Recession). Vaikkakin he vakuuttelevat että taantuma on ohi, amerikkalaiset jatkavat henkiinjäämiskamppailua. Pew Research Center’in kesäkuun 2010 tutkimus osoittaa, että 55% amerikkalaisista on kokenut jonkin sorttista työhön liittyvää vastoinkäymistä, sellaista kuten työttömyyttä, palkanalennusta, työtuntien supistamista, tai pakollista siirtymistä osa-aikatyöhön. (11) The Associated Press raportoi syyskuussa, että yksi joka seitsemästä amerikkalaisesta elää nykyään köyhyydessä. Tämä tekee yhteensä 14,3% USA:n väestöstä, tai 43,6 miljoonaa ihmistä. (12)

Selvästi, useat meistä ovat kamppailleet taloudellisesti. Mutta mitä tahansa sinun ongelmasi voivat ollakin, mitä tahansa sinä tai perheesi voit olla vailla, Jumala pystyy toimittamaan kaikki tarpeesi. Minä rohkaisen jokaista huutamaan Jumalan puoleen. Hän kuulee jokaisen rukouksen, ja Hän on luvannut meille, ettei meitä koskaan hylätä. Hän on ihmetyömies. Hän voi muuttaa niukkuuden yltäkylläisyydeksi ja toimittaa varoja paikoista, joista sinä vähiten odottaisit niitä. [Haiskahtaa menestysteologialta. Suom. huom.]

Tiedon lisääntyminen viimeisinä päivinä!

Kun saatana jatkaa ihmisten inspiroimista saadakseen aikaan globaalin maailmanhallituksen, me olemme näkemässä jatkuvaa kasvua teknologiassa ja tietämyksessä joka on peräisin joistakin suurimmista yhtiöistä maailmassa. Kaksi yhtiötä, jotka ovat erityisesti erottuneet muista viime vuosina, ovat Google ja Apple. Apple’lla on kova meno päällä; jokainen tuote jonka he julkistavat näyttää myyvän hyvin, ja he ovat selvinneet tapauksista joiden olisi pitänyt olla PR-katastrofeja. Apple näyttää lähes mahdottomalta pysäyttää. [Kuten illu-yhtiö Nokiakin. Suom. huom.]

Jos sinä katsot Apple’n logoa, joka on omena puraisujäljen kanssa, se näyttää olevan viittaus 1. Mooseksen kirjasta (Genesis), osoittaen Eevan puraisua kielletystä hedelmästä. On myös mielenkiintoista panna merkille, että kun Apple alkoi myydä sen ”Apple 1” tietokonettaan vuonna 1976, vähittäismyyntihinta oli 666,66 dollaria. (13) Tietysti, Apple’n perustajakumppani Steve Wozniak vakuuttaa, että hän ei ollut tietoinen luvun merkityksestä, mutta sen sijaan väitti, että hän vain sattuu pitämään kolminkertaisista numeroista (triple digits). Vaikkakin Wozniak kertoo totuuden, tuo ei tarkoita sitä että häntä ja Steve Jobs’ia ei suoraan inspiroitu saatanan toimesta tajuamatta sitä itse.













Apple-logo

Tänään Apple’lla on kannattajajoukko, joka käyttäytyy melkein kultinomaisella uskonnollisella tavalla. On olemassa ihmisiä, jotka haluavat kiihkeästi puolustaa heidän Apple-tuotteitaan huolimatta jostakin viasta, joka niissä saattaa olla. He menevät ahkerasti ulos ja yrittävät käännyttää muita ja koettavat saada heitä liittymään Apple-lammastarhaan. He jopa seisovat jonossa tuntikausia tai jopa päiviä kun uuden Apple-tuotteen liikkeellelaskupäivä lähestyy. Ei ole mitään väärää käyttää Apple’n tuotteita. Niin kauan kuin yhtiö toimii, ne eivät luultavasti ole yhtään parempia tai huonompia kuin muiden tuotteet. Silti, tapa, jolla jotkut ihmiset lyövät rumpua (go gaga) Apple’n teknologian suhteen, näyttää lähes hengen riivaamalta.

Kun me tutkimme läheisesti Apple’n käyttäytymistä, näyttää todennäköisesti siltä että he yrittävät asettaa itsensä ylhäälle yhtenä pääteknologiatuottajista tulevaa yhden-maailman petohallintajärjestelmää varten. Meidän täytyy muistaa että sellainen järjestelmä vaatisi ihmismassojen jäljittämistä ja kontrolloimista teknologian avulla, tehden näin pakottavaksi jokaiselle olla kytkettynä keskustietokoneeseen kaiken aikaa huolimatta siitä minne he menevät. Laitteiden kuten iPod Touch, iPhone, ja iPad käytöllä, Apple edesauttaa tätä tärkeää tavoitetta.

http://www.youtube.com/watch?v=0LuLAgajDGc&feature=related (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=43cFB-RX7E0&feature=related (Katso video!)

Huomautettakoon tässä, että Visa on äskettäin käärinyt auki uuden pilottiohjelman joka sallii matkustajien maksavan heidän joukkoliikenne-maksunsa heidän iPhone-älypuhelimillaan, New York’issa ja New Jersey’ssä. (14) Lisäksi, Apple on rekisteröinyt patentin radiotaajuustunnistus(RFID) -transponderille (lähetin), jota voidaan käyttää sekä RFID-nimilappuna että lukijana heidän iPhone-puhelimiensa sisällä. (Ja oletettavasti heidän muissakin kannettavissa elektronisissa laitteissa.) (15) Useimmat asiantuntijat, jotka ovat perehtyneet informaatioon, uskovat että Apple tulee käyttämään tätä RFID-teknologiaa sallien käyttäjien tehdä käteisvapaita siirtoja maksaakseen tavaroista ja palveluista.

Mitä tulee Google’en, he ovat kasvaneet pienestä hakukoneyhtiöstä 1990-luvun lopulla globaaliksi mammuttiyritykseksi tuherrellen kaikenlaisia asioita. He ovat, tietenkin, tunnettuja Internetin hakukoneyhtiönä. Kuitenkin, viimeaikoina he ovat myös kiinnostuneet oudoksuttavista asioista, sellaisista kuten autoista, jotka ajavat itse. Kyllä, tuo on totta. Google on testannut autoja, jotka ohjautuvat, pysähtyvät, ja käynnistyvät ilman ihmiskuljettajaa. Autot ovat kulkeneet 140,000 mailia (1 maili = n. 1,6 km) Kalifornian maanteitä, kuulemma ilman suurtakaan ihmisen vuorovaikutusta. (16) Pinnalta katsoen se voi näyttää kätevältä idealta, mutta jos sinun autoasi hallitaan tietokoneella ja tuota tietokonetta hallitaan Google’n avulla, sitten sinun liikkumistasi, itse asiassa, kontrolloidaan Google’n toimesta. Teoreettisesti, he kykenisivät jäljittämään sinua minne tahansa sinä menetkin tai jopa tulemaan väliin saadakseen sinut pysähtymään tai matkustamaan paikkaan jonne et ollut aikonut.

http://www.wjactv.com/automotive/25346580/detail.html
http://www.vodcars.com/fastlanedaily/episode/FLD_20101012/google-self-driven-car-bumblebee-transformers-crash-camaro-z28-nurburgring-spy-shots (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=6LYi2NAi8zE (Katso video!)

Google’lla on historiansa nostattamassa vihaa yksityisyyden puolestapuhujiin. Vuoden 2009 joulukuussa, Google’n pääjohtaja Eric Schmidt kertoi CNBC:lle, ”Jos sinulla on jotakin jota et halua kenenkään tietävän, niin ehkäpä sinun ei olisi pitänyt tehdä sitä alkujaankaan.” Hän lisäksi jatkoi sanoen, ”Jos sinä todella tarvitset tuonkaltaista yksityisyyttä, todellisuus on, että hakukoneet – käsittäen Google’n – säilyttävät tätä informaatiota jonkun aikaa ja se on tärkeää, esimerkiksi, että me olemme kaikki alamaisia Yhdysvalloissa Patriot Act -laeille, ja on mahdollista, että kaikki tuo tieto voitaisiin tehdä saatavaksi viranomaisille.” (17) Schmidt myös totesi paljon tuoreemmassa haastattelussa, ”Luvallasi sinä annat meille paljon tietoa itsestäsi, ystävistäsi, ja me voimme parantaa meidän hakujemme laatua. Me emme vaadi sinua tyypittämään kaikkea. Me tiedämme missä sinä olet. Me tiedämme missä sinä olet ollut. Me voimme jossain määrin tietää mitä sinä ajattelet.” (18)

http://www.youtube.com/watch?v=NFIIy2zbZyY (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=GW5vjpTL938&NR=1 (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=YdnBSOQ1h1o&feature=related (Katso video!)

Radiotaajuustunnistus-teknologia ei ole mitään uutta ja sitä ollaan jo käytetty useita eri tarkoitusperiä varten. Teknologia näyttää olevan kehittymässä yleisemmäksi joka kuukausi. RFID Journal raportoi lokakuun 6:ntena 2010, että kaikki uudet Saksan kansalliset henkilökortit (ID cards) tulevat esittämään RFID-sirun. (19) He väittävät että yksi pääsyistä tuon tekemiseen on saada online-suoritukset helpommiksi ja turvallisemmiksi. Kaksi koulupiiriä Teksasissa ovat lisänneet RFID-sirut heidän oppilaiden ID-kortteihin mahdollistaen heidän jäljittää oppilaitaan minne tahansa he menevätkin koulualueiden sisäpuolella. Yksitoista vuotiaan oppilaan, Jacorey Jackson’in, mukaan, ”Se tuntuu siltä kuin joku katselisi sinua kaiken aikaa.” (20) Sirut ovat myös saatavissa implantteina noin riisinjyvän kokoisina. Itse asiassa, miehellä nimeltä Amal Graafstra oli tarkoituksellisesti kummassakin kädessä istutettava RFID-siru, jotta hän voisi avata ovia ilman avaimia tai käynnistää autonsa käden heilautuksella. (21)

http://www.foxnews.com/scitech/2010/05/14/radio-frequency-rfid-implant/


















Amal Graafstra


Minä epäilen vahvasti, että paljon siitä, mitä me olemme näkemässä teknologian maailmassa, on edelläkäyntiä antikristillisen maailmanhallituksen nousulle, joka tulee vaatimaan, että me kaikki otamme sirun oikeaan käteen tai otsaan, jos me haluamme ostaa tai myydä. Teknologia joka saa sen kaiken tapahtumaan on jo olemassa.

”Tuon mikä on sopimatonta” nopea lisääntyminen!

Ei ole suosittua opettaa koko Raamatun sanomaa näinä päivinä. Itse asiassa, jos sinä teet niin, sinut tullaan todennäköisesti leimaamaan kiihkoilijaksi tai homofoobikoksi jopa niidenkin taholta, jotka väittävät olevansa kristittyjä. Kuitenkin, todellisina kristittyinä, meitä velvoitetaan omaksumaan kaikkinensa Jumalan neuvot huolimatta siitä ketä ne loukkaavat. [Tässä olisi Suomen ev.lut. kirkon joillekin johtajille, jotka puolustavat homoja, parannuksen paikka. Maailman arvoja ei pidä syleillä. Suom. huom.]

Raamattu selkeästi toteaa, että homoseksuaalisuus on väärin. Silti monet ihmiset ovat yrittäneet selitellä Kirjoituksia, väittäen että sisältö oli väärinkäsitetty tai että Raamatun jakeet olivat väärinkäännetyt. Mutta kristittyinä me emme saa poimia ja valita vain niitä Raamatun osia, joita me haluamme uskoa. Se on kaikki tai ei mitään.

Ehkä se saattaisi olla hyödyllistä, jos me pysähdymme ja vietämme hetken tarkastellaksemme miksi Jumala ei hyväksy homoseksuaalisuutta. Raamattu viittaa siihen ”luonnottomana” ja ”sopimattomana” koska se kiertää Jumalan täydellistä suunnitelmaa ja systeemiä ihmiskunnalle. Kuvittele olevasi sähköasentaja joka velvoitetaan sopimuksella asentamaan sähköjärjestelmä upouuteen taloon joka on rakenteilla. Sinä teet hienoa ja virheetöntä työtä, kaikki toimii täydellisesti, ja sinä jopa tunnet vähän ylpeyttä työstäsi. Sitten omistajat muuttavat heidän uuteen kotiinsa, ja sinun suureksi tyrmistykseksi, sen sijaan että käyttäisivät sähköpistorasioita, jotka sinä olet toimittanut, he iskevät reiän seinään ja yrittävät liittää sähkövehkeensä mihin tahansa he voivatkin saada ne sopimaan. Tuntisitko itsesi vähän loukatuksi?

Ne jotka kertovat homoseksuaaleille että mitä he harrastavat on ihan ok, itse asiassa tekevät suurta karhunpalvelusta heille. Nämä lipsujat saattavat ajatella olevansa ystävällisiä ja homoja tukevia, mutta todellisuudessa he oikeuttavat käyttäytymiseen joka vie ihmiset helvettiin. Kaikista rakastettavin ja ihanin asia, jonka sinä voit tehdä, on kertoa heille, että he tarvitsevat katumusta.

Sinä olet luultavasti kuullut monen homoseksuaalin tekevän väitteen, että he eivät loukkaa ketään. No, kun se lopulta huomataan, monet heistä satuttavat itseään ja muita, usein edes tiedostamatta sitä. The Associated Press raportoi syyskuussa 2010, että yksi viidestä seksuaalisesti aktiivisesta gay- ja biseksuaali-ihmisestä omaa AIDS-viruksen. Lisäksi, tutkijat testasivat ja haastattelivat 8,000 homoseksuaalista ihmistä ja havaitsivat, että 44% noista, joilla oli virus, eivät olleet tietoisia siitä, että heillä oli se. (22) Synti on kuolettavaa.

Suomentajan kommentti: Näihin tietoihin nojaten ei voi kuin ihmetellä mihin Suomen ev.lut. kirkko on menossa kun halutaan suvaitsevaisuuden nimessä siunata kirkollisesti homoparit. Yhteiskunta on muuttunut homomyönteiseksi eli Sodoman ja Gomorran merkit ovat ilmassa. Elämme lopunajan luopumuksessa, jossa paha käännetään hyväksi rakkauden nimessä. Suomen TV2:n homoilta-ohjelmasta poikineet kirkosta eroamiset viimeaikoina osoittavat mihin suuntaan yhteiskunta on mennyt perinteisesti konservatiivisessa maassa, kun julistetaan suorassa TV-ohjelmassa totuus homoseksuaalisesta käyttäytymisestä. Siihen ei tarvita edes kirkon edustajaa kun liberaalien vihanpurkaus kohdistuu kansankirkkoomme, joka nyt yrittää parhain päin selitellä omia kantojaan homojen eduksi. Suorastaan häpeällisiä ovat joidenkin piispojen lausunnot ja ovat näin hyväksymisillään osasyyllisiä synnintekoon.

Valtavirran noituus!

Lokakuu on aina erityisen vilkas kuukausi noidille. Se on kuitenkin kuukausi, jolloin on yksi heidän suosikkisapateistaan, tunnettu nimellä Samhain, tai Halloween tavalliselle kansalle. Sen vuoksi, se ei ole lainkaan yllätys, että Britannia on ilmoittanut että druidismi on nyt virallisesti tunnustettu uskonto. Druidismi on kelttiläispakanallinen muoto noituudesta, mentäessä tuhansia vuosia taaksepäin. Nyt, virallisena uskontona Britanniassa, druideille tullaan nykyään myöntämään verohelpotuksia ja muita etuja, joista muut valtavirran uskonnot nauttivat. (23)

Halloween ei ole mikään vitsi ja kristittyjen ei pitäisi ottaa osaa siihen millään tavalla, missään kaavassa tai muodossa. Surullista kyllä, monet järjestöt ja uskonnolliset johtajat etsivät tapoja pehmentää sitä ja tehdä kompromisseja, yhä silti osallistuen noitien sapattiin. Tämä käsittää katoliset piispat Englannissa, jotka suosittelevat että Halloween’ista pidättäytymisen sijasta, lasten pitäisi pukeutua pyhiksi ja leikellä iloiset kasvot kurpitsasta mieluummin kuin pelottavat tai uhkaavat kasvot. (24) Halloween on pakanallinen juhla. Sinä et voi kristillistää sitä.

Eräs mielenkiintoinen tapahtuma noituuden maailmassa on mahdollisuus, että JK Rowling saattaisi kirjoittaa lisää Harry Potter -kirjoja. Rowling näyttäytyi Oprah Winfrey show’ssa lokakuun 1. päivänä 2010, ja totesi, ”Minä voisin varmasti kirjoittaa kahdeksannen, yhdeksännen, kymmenennen kirjan. Minä en aio sanoa että en tee niin. Minä en ajattele että haluan… Minä tunnen tehneeni osuuteni, mutta eihän sitä koskaan tiedä.” (25) Toivotaan ja rukoillaan että hän ei kirjoita lisää kirjoja. Tämä maailma ei varmasti tarvitse enempää Harry Pottereita. Sattumalta, JK Rowling nimettiin äskettäin vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (United Kingdom). (26)

Ruoka- ja vesivarastojen hupeneminen!

Ei ole ollut hyvä vuosi ruokatarvikkeille Yhdysvalloissa. Meillä on ollut laaja-alaisia, kauaskantoisia myynnistä poisvetämisiä kun lukuisat ihmiset tulivat sairaiksi nautitusta pilaantuneesta ruoasta. Tuosta ajasta lähtien, CNBC on raportoinut jyrkästä viljojen ja maissin hintojen noususta, mikä on aiheutunut siitä mitä he kutsuvat ”lohduttomaksi sadoksi (bleak harvest)”. (27) Maissin hinta on noussut huimaavat 20% tänä vuonna CBS Money Watch’in raportin mukaan. (28) Raportti myös paljastaa, että ongelmat ulottuvat jopa Yhdysvaltojen ulkopuolelle, ja se väittää että ”Sääolosuhteet ovat olleet kaikkinensa pielessä tämän vuoden satoa varten.” Brasiliassa ja Venäjällä oli kuivuuskausia sillä välin kun Kanadassa ja Euroopassa oli voimakkaita sateita. (29) Nämä vajaukset eivät vaikuta vain tuotteisiin, jotka käyttävät maissia ja muita viljalajeja ja jotka ovat vähissä, vaan se vaikuttaa myös lihatarvikkeisiin yhtälailla. Bloomberg News raportoi lokakuun 10:ntenä 2010, että USA:n nautakarjan määrä on vähäisintä, mitä se on ollut vuodesta 1973 lähtien. Raportti myös väittää että syntyvien sikojen määrä oli lähellä sen alhaisinta lukemaa koskaan syyskuussa 2010. (30)

Lokakuun 8. päivänä 2010, Newsweek julkaisi valaisevan artikkelin koskien maailman vesivarastojen tilaa. Ilmeisesti, maailmassa on suunnattomia alueita, joissa ei ole riittävää pääsyä suolattomaan juomaveteen. Nyt yksityiset yritykset ovat siirtymässä hyödyntämään maailman suurimpia vesivarastoja ja ovat siirtäneet vettä tarvitsemilleen alueille, käyttäen samoja tankkereita, jotka normaalisti varataan öljylle. Itse asiassa, Blue Lake -järvessä Sitka’ssa, Alaskassa, on kuulemma biljoonia galloneita (1 gallona = 3,79 litraa) niin puhdasta vettä, että sitä ei tarvitse edes käsitellä. Yhtiö nimeltään True Alaska Bottling on muodostanut kumppanuuden yhtiön, jota kutsutaan S2C Global’iksi, kanssa, joka on rakentamassa vedenjalostuslaitosta Intiassa. True Alaska suunnittelee siirtävänsä kolme miljardia gallonaa vettä Alaskan Sitka’sta Intiaan, missä sitä edelleen pantaisiin jakeluun. (31)

Goldman Sachs’in arvioiden mukaan, he ennustavat että globaali vedenkulutus tulee kaksinkertaistumaan joka 20:s vuosi. Yhdysvallat väittää, että veden tarve tulee nousemaan saatavuusvaraston yli vuoteen 2040 mennessä. (32) Vesi on arvokkain aine maan päällä. Todellakin, sillä ei ole väliä paljonko sinulla on kultaa, hopeaa, rahaa, tai muita rikkauksia, jos sinulla ei ole yhtään vettä. Kuitenkin, kun asiantuntijat ja analyytikot panikoivat maailman vesivarastojen hupenemisesta, me voimme lohduttautua tosiasiassa, että me palvelemme mahtavaa Jumalaa. Ei ole vaikea asia Hänelle lähettää sadetta ja tuottaa elämää ylläpitävää vettä Hänen kansalleen.

Yhtämittainen terroriuhka!

Näinä päivinä, läntisen maailman populaatiot ovat niin herkkiä terrorismille, että pelkkä uhkailu on tarpeeksi aiheuttamaan yleistä paniikkia. Viime kuussa pommiuhasta Eiffel-tornin luona soitettiin Ranskan viranomaisille, mikä johti kuuluisan maamerkin evakuointiin. (33) Tämä uhka vieraili samaan aikaan kun suurinta osaa Eurooppaa varoitettiin mahdollisista terrorihyökkäyksistä. Lopulta, mitään iskuja ei tapahtunut, mutta Yhdysvallat oli antanut matkustusvaroituksia USA:n kansalaisille vain ollakseen turvallisella puolella. Lokakuun 9:ntenä 2010, AFP raportoi että Al-Qaeda näkee uhilla aiheutetun paniikin voittona. Alain Chouet, entinen turvainformaatiopäällikkö Ranskan Ulkoisen turvallisuuden yleisjohtokunnassa (French General Directorate for External security), totesi, ”Al-Qaedan ei edes tarvitse tehdä mitään, kaikki mitä se tarvitsee, on vanki jossakin hämmentämään asioita.” (34)

Samaan aikaan, Seattle’ssa, Washingtonin osavaltiossa, FBI on kehottanut sarjakuvapiirtäjää, aikaisemmin tunnettu nimellä Molly Norris, menemään piiloon sen jälkeen kun hän (she) julkaisi kuvituksen otsikolla ”Everybody Draw Mohammed Day (Jokainen vetää syrjään Muhammed-päivän)”. Anwar al-Awlaki, muslimipappi, jolla on siteitä Al-Qaedaan, listasi Norris’in ”pääkohteeksi (prime target)” verkkosivullaan kesän aikana. (35) Me kuulemme juttuja, sellaisia kuten tämä, yhä kiihtyvällä frekvenssillä, ja silti ihmiset yhä haluavat väittää että Islam on ”rauhan uskonto”.

Planeetta jota nuijitaan luonnonkatastrofeilla!

Maailma on kärsinyt tuhoisasta elämänhävikistä tänä vuonna joka johtuu luonnononnettomuuksista. On ollut massiivisia kuolettavia maanjäristyksiä ja enemmän raportteja tulvimisesta kuin voisin laskea. Yhdistyneitten Kansakuntien mukaan, oli 235 luonnononnettomuutta tammikuusta syyskuuhun 2010. Nämä onnettomuudet vaativat ihmishenkiä enemmän kuin 236,000 ja vaikuttivat 256 miljoonaan muuhun. (36) Maapallo jatkaa tärisemistään ja järistys per päivä, ja joskus paikoissa, joissa et odottaisi tärisevän. Esimerkiksi, Oklahoman osavaltiossa on ollut epätavallista kasvua maanjäristysten määrässä, ja lokakuun 14. päivänä 2010, järistys, joka mitattiin 4,3 ja 5,1 magnitudin välille, iski lähelle Norman’in kaupunkia. (37) Maanjäristys tunnettiin myös osissa Kansasia, Arkansasia, Missouria, ja Teksasia. (38) Meidän täytyy muistaa, että Raamattu kertoo meille Matteus 24:7:ssä, Markus 13:8:ssa, ja Luukas 21:11:ssa että maanjäristyksiä tulee olemaan monin paikoin viimeisinä päivinä. Nuo Kirjoitukset eivät ole koskaan kuulostaneet uskottavammilta, ja me tulemme todennäköisesti näkemään yhä enemmän järistyksiä juuri ennen Herramme paluun ajankohtaa.

Lopuksi, minä haluan rohkaista kaikkia teitä etsimään Herraa kun me joudumme kestämään maailmamme haasteita tänä päivänä. Monet ihmiset ovat pessimistisiä ja onnettomia, ja kun me katsomme tapahtumia ympärillämme, on helppo ymmärtää miksi. Itse asiassa, Bloombergin kansallisessa mielipidekyselyssä, joka tehtiin lokakuun 7:nnen ja 10:nnen päivän välillä, havaittiin että 50% vastaajista oli pessimistisiä. Eräs vastaaja sanoi, ”Minä näen jotakin toivoa, mutta en suuresti. On olemassa joitakin väyliä kohentaa itseäsi, mutta me tarvitsemme enemmän.” (39) Ihmiset, parhaita asioita, joita pystytte tekemään kohentamaan itseänne, ovat rukoilu, Raamattusi opiskelu, ja kehittää henkilökohtaista suhdetta Jeesukseen Kristukseen. Älä anna tämän maailman painaa sinua alas, vaan pikemmin anna Herran kasvattaa sinua. Jumala totisesti on meidän ainoa toivomme.

Kiitokset kaikille teille, jotka tuette tätä ministeriötä. Jos teillä on joitakin esirukouspyyntöjä, olette tervetulleita ja kannustettuja lähettämään niitä meille. Kullekin rukouspyynnölle tullaan antamaan yksilöllistä huomiota meidän esirukoilijatiimiemme taholta. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. National Journal, September 24, 2010, by Aamer Madhani.
02. Associated Press, October 8, 2010, by Jeanine Aversa and Christopher S. Rugaber, Washington, D.C.
03. Gallup, October 7, 2010, by Dennis Jacobe, Princeton, NJ.
04. Associated Press, October 11, 2010, by Daniel Wagner, Washington, D.C.
05. Associated Press, October 11, 2010, by Associated Press, Washington, D.C.
06. The American Prospect, December 21, 2009, by Richard McCormack. http://prospect.org.
07. Ibid.
08. Associated Press, October 4, 2010, by Jeanine Aversa, Providence, RI.
09. Associated Press, October 10, 2010, by Stephen Ohlemacher, Washington D.C.
10. The Wall Street Journal, October 7, 2010, by Sudeep Reddy, New York, NY.
11. Pew Research Center, June 30, 2010, by Pew Research Center, http://pewsocialtrends.org.
12. Associated Press, September 16, 2010, by Hope Yen, Washington, D.C.
13. Myoldmac.net, http://myoldmac.net/FAQ/Apple1-priced$666.66-Why-Woz-Answers.htm.
14. Mashable, September 22, 2010, by Christina Warren, http://mashable.com.
15. Ubergizmo, October 5, 2010, http://ubergizmo.com.
16. Associated Press, October 10, 2010, by Daniel Wagner, Washington, D.C.
17. The Register, December 7, 2009, by Cade Metz, San Francisco, CA.
18. The Atlantic, October 1, 2010, by Derek Thompson, http://theatlantic.com.
19. RFID Journal, October 6, 2010, by Rhea Wessel, http://rfijournal.com.
20. Houston Chronicle, October 11, 2010, by Jennifer Radcliffe, Houston, TX.
21. Fox News, May 14, 2010, by Gene J. Koprowski, http://foxnews.com.
22. Associated Press, September 23, 2010, by Mike Stobbe, Atlanta, GA.
23. AFP, October 2, 2010, by AFP, London, UK.
24. Catholic Herald, October 13, 2010, by Simon Caldwell, http://catholicherald.co.uk.
25. Contra Costa Times, October 1, 2010, by Randy McMullen, http://mercurynews.com.
26. The Mirror, October 11, 2010, by The Mirror, http://mirror.co.uk.
27. CNBC, October 8, 2010, by Reuters News Service, http://cnbc.com/id/39576384.
28. CBS Money Watch, October 11, 2010, by John Keefe, http://moneywatch.bnet.com.
29. Ibid.
30. Bloomberg News, October 11, 2010, by Whitney McFerron and Elizabeth Campbell, http://bloomberg.com.
31. Newsweek, October 8, 2010, by Jeneen Interlandi, http://newsweek.com.
32. Ibid.
33. Associated Press, September 28, 2010, by Paisley Dodds, London, UK.
34. AFP, October 9, 2010, by Michael Moutot, Paris, France.
35. Reuters News Service, September 16, 2010, by Bill Rigby, Seattle, WA.
36. Reuters News Service, October 13, 2010, by Jonathan Lynn, Geneva, Switzerland.
37. Ada Evening News, October 14, 2010, by Randy Mitchell, Norman, OK.
38. Seer Press, October 14, 2010, by David John Walker, http://seerpress.com.
39. Bloomberg News, October 13, 2010, by Rich Miller, Washington, D.C.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Jos sinulla on kommentoitavaa tästä uutiskirjeestä tai haluaisit ehdottaa tulevaisuuden keskustelunaiheita, sinä voit lähettää emailia osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.


keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Amerikan kuolinkellot soivat!

Jälleen yksi merkki lähestyvästä Amerikan tuomiosta
(Huomautus: Klikatkaa kirjoituksessani olevia linkkejä, joissa on paljon lisätietoa. Linkit on sinisellä värillä. Alkutekstin jälkeen on briljantti valokuva, joka lienee varoitusmerkki tuomiosta.)

Korjattu 22.10.2010

Yhdysvallat on romahtamassa. Kaikki merkit viittaavat siihen. Kansakunnan moraalinen rappeutuminen on edennyt jo niin pitkälle, ettei Jumalan tuomio ole enää kaukana. USA muistuttaa muinaista Rooman imperiumia, joka rappeutui myös sisältä käsin ja romahti sen takia. Wikipediassa on esitelty joukko syitä romahdukseen. Yhdysvalloilla on tällä hetkellä sen historiansa huonoin ja moraalittomin presidentti, Barack Hussein Obama, eikä edellinen (Bush) jäänyt paljon jälkeen nykyisestä. Yhdysvallat on jo kokenut historiansa toiseksi pahimman talouslaman lähtien 1930-luvun Suuresta Lamasta, joka pitää vielä ykköspaikkaa. Toiseksi pahin se on siis toistaiseksi, mutta voi muuttua vielä pahimmaksi, sillä Yhdysvaltain taloutta on elvytetty keinotekoisesti velkarahalla ja alhaisilla koroilla, mikä ennen pitkää laskee dollarin arvoa ja vie talouden alijäämät mahdottomille tasoille. Kohta Keskuspankki FED alkaa sitäpaitsi suunnitella setelielvytyksen toista kierrosta, joka käsittäisi kaikkien tahojen joukkovelkakirjojen lisäostoja. Tämä lähinnä koskettaisi lisälikviditeetin pumppaamista pankeille. Katastrofi on taattu.

USA:n talouskasvu on siis hidastunut ja työttömyys ei ole lähtenyt laskemaan toivotusti, vaan pysyy edelleen korkealla tasolla lähes 10 prosentissa. Tämä lukema olisi vielä paljon pahempi, jos työvoimasta ei olisi kadonnut väkeä. Keskuspankin ja Liittovaltion löyhäkätinen talouspolitiikka tulee viemään Yhdysvallat perikatoon vaikka nyt muuta väitetäänkin. Jotkut tahot, esim. WebBot, ennustavat ensi marraskuuta käänteentekeväksi. Jos talous ei romahda itsestään, niin viimeistään jonkinlainen false-flag terrori-isku Illuminatin toimesta saa Amerikan polvilleen, josta seuraa Uusi Maailmanjärjestys (NWO), missä USA:n rooli on enää tavallisen kansakunnan luokkaa.

http://reaktori.metropolia.fi/v1/2010/05/uusi-terrori-isku-paattaa-globaalin-laman-ja-aloittaa-vakivallan/

"Jo 30 vuotta lähes erehtymättömän maailmantalouden ”oraakkelin” maineessa ollut The Trends Research Instituten perustaja Gerald Celente, ennustaa think tank –yhteisönsä voimin globaalin taloudellisen katastrofin vihonviimeisen pisteen olevan vuonna 2010 tapahtuva uusi vähintään syyskuun 11. suuruusluokan terrori-isku."

Varmaa siis on että Yhdysvallat menettää ainoan supervallan statuksensa, jotta Jumalan tuomiot Israelia vastaan (ns. Googin sota, Hes. 38, 39) voidaan panna täytäntöön. USA:n täytyy heikentyä, jotta muslimivaltiot ja Venäjä (Roos) uskaltavat hyökätä Israelia vastaan.

Seuraavassa hyvin valaiseva kuva siitä, mikä Amerikkaa odottaa lähitulevaisuudessa. Jumalan käsi on pian iskemässä Ilmestyskirjan suureen Babyloniin (Ilm. 17, 18), joka ennen kaikkea tarkoittaa maailman taloudellista keskusta, New Yorkia, maailman pääkaupunkia, jota hallitsee mädännäinen Wall Streetin pörssikeskus, ahneuden ruumiillistuma. Ja koko Amerikkaa symboloi New Yorkin Vapauden patsas, joka itseasiassa on Babylonialainen porttonainen (Semiramis). Tämä ei edusta todellista vapautta, vaan orjuutta materialismiin ja rahaan kaikilla vääryyden viettelyksillä. Portto kuvastaa epäpuhtautta ja saastaisuutta taloudellisella, poliittisella ja uskonnollisella kentällä. Nyt tämä Amerikan synninmalja on täyttymäisillään. Lainaus netistä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/6995177

Babyloniasta vielä sen verran, että illuminati/NWO palvoo yhä edelleen Babylonian symboleja.
Yksi tunnetuimmista Babylonian symboleista on Vapauden patsas.

Näitähän on kaksi, toinen on Pariisissa Seinen rannalla ja toinen New Yorkissa.

Ranskalaiset vapaamuurarit "lahjoittivat" Vapauden patsaan uudelle mantereelle, eli Yhdysvalloille ja sen viesti on, "me hallitsemme tätä mannerta".

New Yorkin vapaudenpatsas ei siis esitä mitään vapautta, vaan se esittää Babylonian kuningatarta Semiramista.

Semiramiksen kuva tässä:

http://www.biblebelievers.org.au/images/semiramis.jpg

http://www.newswithviews.com/images/semiramis.gif

http://farm4.static.flickr.com/3003/2627399013_fe04c8be05.jpg

Vapauden patsas siis symboloi Babylonian valtaa/illuminati valtaa.

Eli New Yorkin vapaudenpatsas on yhtä kuin Babylonian Semiramis kuningatar joka pitää "eternal flamea", eli ikuista tulta oikeassa kädessään, taas suuri illuminatin symboli.

http://eppsnet.com/~paulepps/images/statue-of-liberty.jpg (siirrä tämä linkki osoiteriville jos ei aukea klikkaamalla)


http://www.eternalexposure.co.uk/image/the%20statue%20of%20liberty.jpg


-------------------

13 October 2010 Last updated at 09:30 GMT

The big picture: Lightning strike
(Iso kuva: Salamanisku)



This is the moment a lightning bolt appears to strike the Statue of Liberty in New York. New York photographer Jay Fine had spent the night braving the storm in Battery Park City, Manhattan, in a bid to get the perfect picture. Jay spent nearly two hours poised with his camera and took more than 80 shots before striking lucky with this particular bolt of lightning at 8.45pm on 22 September. He said he had been waiting 40 years to get the picture.

To capture the shots Jay used a Nikon D300s with 60mm f/2.8 lens on the following settings: Aperture: F/10, Shutterspeed: 5 seconds, ISO: 200.


Suomennosta tästä BBC:n uutisissa 13.10.2010 olleesta jutusta:

Tämä on hetki, jolloin kirkas salama näyttää iskevän Vapaudenpatsaaseen New York'issa. Newyorkilainen valokuvaaja Jay Fine oli viettänyt yötä uhmaten myrskyä Battery Park City'ssä, Manhattan'illa, aikomuksenaan saada täydellinen valokuva. Jay vietti lähes kaksi tuntia valmiina kameransa kanssa ja otti enemmän kuin 80 kuvaa ennen pääsyä onnekkaaksi tällä erityisellä salamanvälähdyksellä klo 20.45 illalla 22. päivä syyskuuta. Hän sanoi, että oli odottanut 40 vuotta saadakseen tällaisen valokuvan.

Kuvien ottamiseen Jay käytti Nikon D300s:ää 60 millimetrin f/2,8 objektiivin kanssa seuraavilla asetuksilla: Aukko: F/10, Valotusaika: 5 sekuntia, ISO-herkkyysalue: 200

--------------------

Erikoista tässä on se, että tämä valokuva otettiin syyspäiväntasauksena heti noitien Mabon-sapatin, 21. syyskuuta, jälkeen. Veikkailin "maailmanloppua" aikaisemmassa blogikirjoituksessani juuri tuoksi noitien juhlapäiväksi, jolloin oli myös maailman rauhanpäivä (1 Tess. 5:3). Ilmeisesti Jumala antoi vain varoitusmerkin. Huomautettakoon vielä, että kuvan ottamispäivämäärästä on 39 päivää (13x3) wicca-noitien (tai Illuminatin) seuraavaan tärkeään juhlapäivään Halloweeniin lokakuun 31. päivänä 2010. Lainaus netistä:

Halloween on korkein (ihmisuhraus)päivä Illuminaatille:

"October 31 - Samhain, also known as Halloween, or All Hallows Eve. This date is the Illuminati's highest day of human sacrifice"

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

maanantai 18. lokakuuta 2010

Netmission -- nykyajan saatanan synagooga?

Netmission-foorumia arvosteleva keskustelu poistettiin Suomi24-palstalta yllättäen

Ystäväni Markku oli ensin laittanut Netmissioniin omaa blogiaan esittelevän keskustelualoituksen, joka kuitenkin poistettiin sieltä. Suivaantuneena tästä Markku laittoi Suomi24-keskustelufoorumiin profetiat-osastolle oman arvionsa Netmissionin luonteesta, joka viittaa mielivaltaiseen toimintaan tämän helluntailaisten foorumin moderaattorien taholta. Kyse on siis sananvapauden tukahduttamisesta eli kiinalaistyyppisestä sensuurista, jolla yritetään eliminoida omaan katsantokantaan sopimattomat kirjoitukset ja nettilinkit. Oikeamielinen ja vilpitön kristillinen järjestö tai ryhmä sietää myös kritiikkiä, eikä ryhdy kylmän viileesti toteuttamaan oman käden oikeutta.

Markun viestialoituksessa ei ollut mitään loukkaavaa, syyttävää tai epäasiallista tekstiä Netmission porukalle. Myöskään Suomi24-foorumille tämä Netmissionin arvostelu ei ollut sopimatonta, vaan Raamatun sanaan perustuvaa spekulointia, sillä mitä Jeesuksen aikana, niin sitä nykypäivänäkin, kun totuutta yritetään vaimentaa nykypäivän fariseusten toimesta. En tiedä varmasti, mutta epäilen että Markun aloittama keskustelu Suomi24-palstalla poistettiin jonkun hellarin vaatimuksesta, joka näki Netmissionia arvostelevat kirjoitukset sietämättöminä. Voin vain aavistella Netmission-fanien hampaiden kiristelyn, varsinkin oman kirjoitukseni johdosta, joka oli viestiketjussa viimeisenä. Onneksi satuin tallentamaan muistitikulle tämän keskustelun Suomi24:stä, jonka nyt julkistan tässä blogissani, jotta kaikki voivat nähdä, että kirjoituksissa ei ole mitään rikollista.

On hyvä vain, että helluntaikristillisyyden, jota Netmission edustaa, varjopuolet tulevat päivänvaloon blogikirjoitukseni kautta. Pitää muistaa, että helluntailiike perustettiin USA:ssa, Los Angelesissa, Azusa-kadun "herätyksessä" v. 1906, johon liittyi paljon epämääräisiä ilmiöitä, samoja kuin esim. torontolaisuudessa ilmeni 1990-luvulla. Azusa-katu oli karismaattisen kristillisyyden 1. aalto. Lue esim.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Karismaattinen_liike
http://www.heinola.org/~patato/lukijat/tpu/mac1.php
http://www.heinola.org/~patato/lukijat/tpu/mac2.php

Helluntailaisuutta on aina pidetty perinteisenä amerikkalaisena kristinuskon muotona, johon kuuluu maallisen terveyden, onnen, ja vaurauden tavoittelu väärien näkyjen ja ihmeiden kera. Oikeutetusti tuon esille poistetussa keskustelussa Netmissionin vetäjän, Reijo Ruotsalaisen, mahdolliset yhteydet menestysteologiaan. Tämä Kokkolassa nykyisin asuva Ruotsalainen kannattaa ankaraa seurakuntakuria helluntailaisten vanhemmiston taholta, jossa yksittäinen seurakuntalainen joutuu aina nielemään tappion ja alistumaan näiden johtajien tahtoon. Jokaisen seurakuntalaisen tekemisiä myös valvotaan tarkasti karismaattisissa helluntaiseurakunnissa, joskin tämäkin vaihtelee seurakuntakohtaisesti.

http://p1.foorumi.info/vapaasana/viewtopic.php?p=1445&sid=77ca8f198c7e44ef62e02eb6adeb245c

Netmissionista vielä sen verran, että se on nykyisin Avainmedia Lähetysjärjestön työmuoto, johon Netmission siirtyi v. 2006 kesällä. Lähetyslehti Avainmedian kolumnistiksi on valittu maailman ehkä tunnetuin ja kuuluisin harhaoppisen uskonsanaliikkeen menestyssaarnaaja Joyce Meyer. Joyce Meyer'in Jeesus ON TOINEN JEESUS ja hänen evankeliuminsa ON TOINEN EVANKELIUMI!!

http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?p=11247&sid=dbf9ff8e1595978a1c3d987632c7ac07 http://nokialainen.blogspot.com/2010/06/joyce-meyer-ja-menestysevankeliumi.html

Netmissionin sivuilla mainostetaan haureellista Avainmediaa:

http://lx.netmission.fi/avainmedia/index.php?id=42

Nyt sitten lopuksi tämä poistettu Suomi24-keskustelu, johon kuului 4 viestiä.

----------------------

Netmissio, nykyajan saatanan synagooga ?
m.heyman Käyttäjän viestit 14.10.2010 11:07

VASTAUKSIA: 3
LUKUKERTOJA: 74

Laitoin eilen linkin sivulleni netmissioon otsikolla;
Lopunajan e-kirjasto avattu ja texti oli:

Tervetuloa Lopunajan Linkkeihin,
hapatusvapaita sivustoja kaikille totuutta janoaville.

Avoinna 24/7, tämän maailmanajan loppuun asti.
http://lopunaika.blogspot.com/
******

[MODE] linkit poistettu sopimattomana kristilliselle forkalle.

Nyt viestini on poistettu 3 kertaa ja ylläoleva moderaattorin vastaus
kertoo kaiken..kukahan tässä tanssiii ekumeenista humppaa..

Niin sinne näyttää sopivan kristitty. 14.10.2010 15:46

vain kristiilisyyden vastaiset viestit, joita lähes kaikki aloitukset ja keskustelut siellä näyttää olevankin. Ei rakenna Jumalan seurakuntaa, ja sehän tarkoittaa silloin kristuksen omien, yhteyden hajottamista ja hajaannuksessa pitämistä!! Sehän on silloin antikristillisyyttä!! Ja mityä silloin. Kuka arvaa?

Järisyttävää 14.10.2010 15:59

Näitä taas joo, en ihmettelekkään miksi viestisi on sieltä poistettu... Tämänkaltaisia humpuukisivuja on internet täynnä. Parempi vain sinulle että mitä harvempi noilla sivuilla käy. Raamattu sanoo että ei kaikista ole opettajiksi ja niille on luvassa kovemmat tuomiot kun heidän nahastaan veloitetaan hukkuneet sielut.

Raamattukin sanoo
Olli-R Käyttäjän viestit 14.10.2010 16:59

että lopunaikana ennen morsiamen (Filadelfian seurakunta) tempausta tulee valhekristittyjä, jotka eivät siedä totuudenpuhujia ja ovat näin nykyajan fariseuksia. Ilm. 3:9-10

9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Suorastaan ällöttää Reijo Ruotsalaisen vetämä menestysteologia-foorumi, joka syleilee Amerikkaa ja Leo Melleriä kaikessa. En ihmettele yhtään, että linkkisi poistettiin, sillä onhan siellä melkein ensimmäisenä minun blogilinkkini, joka kertoo eksytyksistä. Siis erittäin sopimatonta. Reijo Ruotsalaisesta on kirjoitettu aiemminkin suomi24:ssä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/6005478

Taitaa kyseisellä foorumilla kirjoitella ne, jotka palvovat tätä maallista elämää ja sysäävät Jeesuksen tulemusta tuonnemmaksi. Sanovat olevansa rikkaita eivätkä mitään tarvitse, vaan ovat viheliäisiä, kurjia, köyhiä, sokeita ja alastomia. Tämä on Laodikean seurakunta (Ilm. 3:14-22).

------------------

Siis oliko tässä jotain laitonta, joka oikeuttaisi koko viestiketjun poistoon? Ihmettelen vain tätä toimintaa, joka vaikuttaa vilpilliseltä.

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Evankeliumin kuolinkellot

Tässä melko tuoreessa artikkelissa juttua evankelikaalien luopumuksesta kohti kokemusperäistä, kontemplatiivista, kristillisyyttä, jossa perinteinen evankeliumi, joka perustuu rangaistukselliseen sijaissovitukseen, kiistetään. Synti ei ole näin ongelma enää. Tähän luopumukseen kuuluu myös apostolisten/profeetallisten dominionistien agendan hyväksyminen, jonka mukaan kristittyjen täytyy poliittisella osallistumisella luoda kristillinen maailmanvalta ennen Jeesuksen toista tulemusta. Tämän toteuttamiseen konservatiivinen kristillinen oikeisto käyttää ns. Teekutsu -liikettä Amerikassa (Tea Party Movement), jonka monet evankelikaaliset johtajat ovat hyväksyneet NAR:in ohella. NAR:in apostolit ja profeetat ovat luoneet 7 vuoren hallintasuunnitelman evankelikaaleja varten. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------

Evankeliumin kuolinkellot
The Gospel: Going, Going, Going, Goi….

By Orrel Steinkamp, The Plumbline, Volume 15, No. 4, August/September 2010


Juuri eilen menin vuosittaiseen lääkärintarkastukseeni. Odottaen tavanomaista pitkää jonotusta otin mukaani jotakin luettavaa. Se sattui olemaan paljastus IHOP:sta (International House of Prayer, Kansas-profeetta Mike Bickle'n perustama harhaoppinen liike. Suom. huom.). Lopulta tri. Johnson tuli huoneeseen ja kysyi minulta, mitä olin lukemassa. Tri. Johnson on hyvin aktiivinen ja lukenut maallikko konservatiivisesta seurakunnasta. Hänen poikansa on juuri valmistunut collegesta, jolla on pitkä evankelikaalinen perinne ja jonka presidenttinä palveli tri Billy Graham. Poika pyrkii saarnamieheksi, joten vastasin tohtorin kysymykseen, että olin lukemassa IHOP:sta ja lisäsin, että se ei ole mikään kansainvälinen pannukakkutalo (International House of Pancakes). Hän vastasi hyväuskoisesti tietävänsä IHOP:stä Kansas City’ssä, koska hänen poikansa oli hiljattain viettänyt siellä pitkän viikonlopun heidän perinteisen evankelikaalisen seurakuntansa vanhimman suosituksesta. Sanoin sitten niin varovasti kuin osasin, että paperi oli paljastus.IHOP:sta. Tohtori kysyi, että miksi joku halusi tehdä paljastuksen IHOP:sta. Vastasin diplomaattisesti, että Mike Bickle’n koko palvelutyö perustuu Paul Cain’in, Bob Jones’in ja John Paul Jackson’in profeetallisiin sanomiin ja että Cain on pitkäaikainen homoseksuaali ja Jones on myöntänyt olevansa sukupuolirikollinen. Lisäsin sitten, että Raamattu on ainoa opin ja elämän lähteemme ja että sen kaanon on suljettu, vai mitä? Tähän tohtori murahti, että kyllä tietysti tiedän suljetusta kaanonista. Hänen vastauksensa kuitenkin oli siihen suuntaan, että nuoremme tarvitsevat epätoivoisesti tulla tuntemaan Pyhän Hengen todellisen kokemisen jotenkin vihjaten, että se on tärkeämpää kuin Raamattu. Äkkiä tiedostin, että tri Johnson oli A-luokan näyte vilpittömästä evankelikaalista, joka nyt tietämättään kantaa postmodernismin virusta. Postmoderni pluralismi on monille, ei järjellä määritelty asenne, vaan tunnelma (mood). Tiivistäen postmodernismi väittää, että totuus ei ole ehdoton, vaan jokaiselle erilainen. Valitettavasti, jos kaikki on totta joillekin, niin silloin mikään ei ole totta kenellekään.

Evankelikalismista on tullut hengellisten tunteiden siirappista mössöä. Etsijäystävällisen pragmatismin vuodet ovat kypsyttäneet seurakunnan valtavalle joukolle epäraamatullisia ja mystisiä kokemuksia. Päältäpäin katsoen laajemmassa kulttuurissa postmodernit esiintulevat (Emergents) ovat valumassa evankelikaalisiin city-seurakuntiin (City Evangelical). He tulevat kuitenkin valeasussa, koska evankelikaalit ja raamatusta tinkivät evankelikaalisten city-seurakuntien kaupunkiasukkaat toivottavat heidät tervetulleiksi kaupungin porttien kautta, varsinkin kun Christianity Today-lehti kirjoittaa heistä myönteisesti. Kourallinen vartijoita antaa hälytyksen, vain tullakseen sysätyksi syrjään. Heti esiintulevien takana ovat kontemplatiiviset, joiden mietiskelymenetelmät johtavat usein tietoisuuden muutostiloihin. He esiintyvät myös evankelisissa päällysvaatteissa suosituksin kuuluisilta ja vaikutusvaltaisilta evankelikaaleilta. Kontemplatiivisia mainostavat Richard Foster, Dallas Willard jne. Lähetyssaarnaajaystäväni, joka joutui voimakkaan painostuksen alaiseksi, kääntyi edesmenneen papin, Henri Nouwen’in, kirjoituksiin, joiden itämainen muutostilan mystiikka lopulta vei hänet itään, jossa hän kuoli buddhistisessa luostarissa. Kuinka voi seminaarikoulutettu evankelikaalinen lähetyssaarnaaja kääntyä mantra-mietiskelyn kristilliseen muotoon? Onneksi on olemassa muutamia usein mustamaalattuja arvostelujärjestöjen verkkosivustoja, jotka ovat seuranneet kontemplatiivisten jokaista liikettä, kuten Brennan Manning’in, kirjan ”Ragamuffin Gospel” tekijän ja Leonard Sweet’in ynnä muiden. Kaikki tämä on kuitenkin kääntänyt monien arvostelujärjestöjen huomion pois toisesta sisäisestä väärästä opetuksesta. Seurakunta ollaan valtaamassa toisella poikkeavalla opetuksella. Käytännössä yksikään arvostelujärjestöjen verkkosivuista ei ole kiinnittänyt paljonkaan huomiota toiseen väärään opetukseen aivan edessämme – nopeasti etenevään luopumiseen evankeliumista. NAR ja sen apostolit ja profeetat hallintavaltuutuksineen ovat kyenneet ajamaan ”Save America, Tea Party” –junassa täydelliseen ja laajaan hyväksymiseen kristillisen oikeiston (Christian Right) aktivistien ja kuuluisien evankelikaalisten johtajien keskuudessa. Dobson’it ja Franklin Graham’it ovat omaksuneet ”Kulttuurin 7 vuorta”, apostolisten/profeetallisten dominionistien agendan. Peter Wagner kuuluu neuvonantajakuntaan. Itseasiassa 7 vuoren dominionistien mandaatti on jo nyt asetettu tulemaan osaksi koko tulevaa konservatiivisen kristillisen oikeiston poliittista agendaa. Newt Gingrich on ottanut Jim Garlow’in, monien dominionistien konferenssien puhujan, uskonnon neuvonantajakseen. Apostoleilla ja profeetoilla on nyt agendansa valmiina käynnistymään poliittisesti. Poliittinen sitoutuminen on päivän sana. Dobson ja NAR-apostoli Lou Engle ovat liittäneet Charles Colson’in roomalaiskatolisuuteen nojaavan palvelujärjestön apostolien ja profeettojen 7 vuoren hallintasuunnitelmaan yhdistettynä poliittisena/teologisena yrityksenä. Lukijat tulevat tietämään, että NAR:in apostolit ja profeetat ovat tunnistaneet kulttuurin seitsemän sfääriä ja nimenneet ne kulttuurin 7 vuoreksi [Vrt. Ilm. 17:9 ja "seitsemän vuorta, joiden päällä portto istuu". "Nokialainen" huom.]. He suunnittelevat, että radikaalit hengellisen sodankäynnin menetelmät asettavat apostolit hallitusvaltaan maailmanlaajuisesti. Toisaalta siis postmodernit esiintulevat (Emergents) ovat tulossa porteista ja apostolit ja profeetat ovat menneet politiikkaan lopultakin ottaakseen maailman hallinnan ja vallan. Ja kas kummaa, evankelikaalinen potilas, joka on todella sairas ja kuihtunut 42-kiloiseksi siitä huolimatta pullistelee lihaksiaan, kuin ruipelo vahva mies, kehuskellen, että he ovat luomassa kolmannen suuren herätyksen. Postmodernit esiintulevat näkevät uuden aikakauden koiton ekumeenisen muinaistulevan (ancient future) pluralistisen seurakunnan muodossa. Uusluostarilaiset (http://en.wikipedia.org/wiki/New_Monasticism) esittelevät Jumalan läheisyyden tietoisuudenmuutostilojaan itämaisen mystiikan malliin. Kristillisen oikeiston poliittiset evankelikaalit syöttävät ja juottavat apostoleja ja näkevät sen askeleena kohti kristillistä maailmanvaltaa, joka istuu kulttuurin 7 vuorella täydellisessä poliittisessa vallassa. Tänä päivänä mainostetaan vain näitä virtauksia. Jeesuksen, Paavalin ja todellisten apostolien evankeliumi on pantu yhden menun takapuolelle yli 50 menun joukossa.

Sain juuri kuukausittaiset kirjani IVF-kirjakerhosta. Saamani kirja oli Fil Anderson'in ”Breaking the Rules (Sääntöjä rikkoen)”. Alaotsikko kuuluu: ”Trading Performance for Intimacy with God (Kauppaa Jumalan läheisyyden esityksillä)”. Esipuhe on Brennan Manning'ilta. Manning ei ole edes evankelikaali, vaan virkaheitto roomalaiskatolinen pappi. Hän opettaa selkeästi kontemplaation ”keskittyvää rukousta (centering prayer)”, jossa valittua mantra-sanaa toistetaan loputtomasti, kunnes tietoisuudenmuutostila Jumalan kanssa saavutetaan. IVF on historiallinen evankelikaalinen kustannustalo. He kyllä edelleen pitävät raamatullisia nimikkeitä, mutta niitä harvoin pidetään esillä ja ne luokitellaan luettelossa häntäpään sivuille. Näiden evankeliumin uusien reseptien myötä tulee hämmennystä ja kilpailevia hengellisiä tiekarttoja. Seuraus on, että evankeliumista tulee jotakin muovailusaven kaltaista ja ihmiset voivat luoda oman evankeliuminsa ja siitä tulee henkilökohtaisten mieltymysten ja hyvän mainostamisen kysymys. On ainakin kaksi olennaista ainesosaa, jotka useimmiten laiminlyödään tässä nykyisessä evankeliumisekoituksessa. Ne ovat: Ihminen on äärimmäisen syntinen ja Jumala on äärimmäisen pyhä ja vanhurskas. Kuinka pyhä Jumala hyväksyy syntisen ihmisen ja silti säilyttää olennaisen pyhyyden luonteensa?

Ihminen on äärimmäisen syntinen ja Jumala äärimmäisen pyhä

Jumala suunnitteli evankeliumin sellaiseksi, että se sallisi Hänen säilyttää pyhyytensä tahrattomana ja samalla rangaista oikealla tavalla kaikkien ihmisten syntistä tottelemattomuutta, jotta syntinen ihminen voitaisiin hyväksyä suhteeseen Jumalan kanssa. Tämä pelastuksen suunnitelma on Hänen luomistekonsa ja se keskittyy synnittömään Jumalan Poikaan, joka sijaiskuolemalla maksaa synnin rangaistuksen Jumalalle. Tämä oli Paavalin evankeliumin ydin ja se ennallistettiin uskonpuhdistuksessa. Sitä kutsutaan rangaistukselliseksi sijaissovitukseksi (engl. Penal Substitutionary Atonement = PSA). PSA:n kieltäminen ei ole mitään uutta. Charles Finney, 19. vuosisadan evankelista, kielsi sen jo yli 100 vuotta sitten, mutta viime aikoina yhä useammat evankelikaalit ovat hyljänneet tämä evankeliumin keskeisen asian (Korostus suomentajan). Joel Green Fuller'in seminaarista ja Mark D. Baker vihjasivat harhaanjohtavalla otsikolla ”Recovering the Scandal of the Cross (Toipuminen ristin skandaalista)”, että PSA perustuu väärään käsitykseen Jumalan vihan käsitteestä. He sanoivat, että sellainen sovituksen malli on rinnastettavissa lapsen hyväksikäyttämiseen.

Ihmisen täydellinen turmelus ei siis enää ole evankelikaalien ensisijainen näkemys. Jotkut hylkäävät sen ilman muuta ja julkisesti. Toiset yksinkertaisesti ohittavat sen, tai hyllyttävät vanhana asiana. Syy evankeliumin välttämättömyydelle oli ihmiskunnan täydellinen syntisyys. Nykyinen tilanne on kuin, jos lääkäri tekisi väärän diagnoosin. Me kaikki tiedämme, että lääketieteen kannalta diagnoosi on ehdottoman tärkeä, koska ilman oikeaa diagnoosia onnistunut hoito on mahdoton. Kun siis evankeliumia saarnataan, niin ihmisen syntisyyden diagnosoiminen on ehdottoman tärkeää. Se on evankeliumin lähtökohta. Ellei ihminen ole syntinen, hän ei todella tarvitse pelastajaa. Jos ihminen voi käsitellä omat vajavaisuutensa lain pitämisellä ja mystisten hengellisyyksien oikoteillä, niin hän voi pelastaa itsensä vähäisellä Jumalan avulla.

Kääntäen monet nykyajan uudet evankelikaaliset evankeliumit ja hengellisyydet ovat alentaneet Jumalan ehdottoman pyhyyden. Hän on lempeä vanha herrasmies, joka antaa syntiselle ihmiskunnalle kulkuluvan ollenkaan ajattelematta pyhyyttään. Ihmisen synti ei todellakaan ole niin suuri este Jumalalle. Hän on suurempi ja rakastavampi, kuin että sallisi ihmisen synnin olla minkäänlainen este rakkaudelliselle suhteelle. Lopussa syntinen ihminen ja pyhä Jumala voivat päästä neuvotteluratkaisuun. Ilmeisesti Jumala hyväksyy syntisen ihmisen luovat uudet hengellisyydet ja sallii ihmisen tehdä hengellisiä oikoteitä ja ketunlenkkejä Jumalan vihan ja Hänen pyhyytensä kiertämiseksi.

Kontemplatiiviset eivät yksinkertaisesti tunnusta syntiä ongelmaksi lainkaan. Kontemplatiivisille jokainen ihminen on loppujen lopuksi osa jumalallista perusolemusta. Jokainen ihminen itseasiassa sisältää jumaluuden osan sisäisessä olemuksessaan. Syy siihen, että ihmisillä on ongelmia ja he tuntevat olevansa erossa Jumalasta, on, että sisäinen ihminen on mennyt sekaisin ja tukkoon kaikenlaisista häiriötekijöistä. Nämä häiriötekijät on poistettava ja niin voidaan päästä sisäiseen jumalalliseen liekkiin ja kuulla sitä. Mieli on siis hiljennettävä, koska se on talletuspaikka kaikille niille asioille, jotka peittävät ja kätkevät sisäisen jumaluuden. Siksi tuotetaan menetelmiä mielen hiljentämiseksi, mutta mieli ei niin vain hiljene, joten käytetään mielenselvitysmenetelmää (engl. mind clearing procedure). Valittua sanaa (mantra) täytyy toistaa uudelleen ja uudelleen (joskus jopa 20 minuuttia), kunnes mieli hiljenee ja tietoisuuden muutostila saavutetaan. Nyt sitten helposti kuullaan ja hyväksytään muka Jumalan ääniä. Tämä on se tietoisuuden muutostila, jota kutsutaan Jumalan ”läheisyydeksi”. Kaksi käsitettä ovat koodisanoja kontemplatiiviselle kokemukselle. Ensimmäinen on ”Spiritual Formation (hengellinen muodostaminen” ja toinen ”Intimacy (läheisyys)”. Tässä suunnitelmassa Jeesusta ei tarvita pelastajana, vaan Hän on rauhan ja väärän eksistentiaalisen ilon itämainen guru.

Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus (NAR) tarjoaa pelastusta ympäröivästä synnin ja pahuuden kulttuurista. He antavat ymmärtää, että hallitusvalta pahan ylitse voisi parantaa sen. Heidän ratkaisunsa on eliminoida meitä ympäröivä syntinen kulttuuri epäraamatullisilla hengellisen sodankäynnin menetelmillä. Risti vastauksena syntikysymykseen nähdään valmistavana, mutta ei lopullisesti tehoavana. Ympäröivä synti kulttuurissa täytyy eliminoida ja hiljattain voidelluista vääristä apostoleista ja profeetoista täytyy tulla kulttuurillisia hallitsijoita. Kulttuuri tulee enemmän tai vähemmän pyhäksi ja kristityt voivat elää hyvää elämää, kunnes Jeesus palaa toteamaan, että apostolit/profeetat ja hengelliset soturit ovat poistaneet pahuuden. Vaikeus on vain siinä, että Jeesuksen mukaan ulkopuoliset asiat eivät saastuta meitä, vaan ennemmin sisäinen pahuus, josta kaikki pahuuden muodot nousevat.

Syntisellä ihmisellä on kolme hengellistä hätätilaa.

  1. Me ansaitsemme kuoleman synnin rangaistuksena.
  2. Me ansaitsemme Jumalan vihan.
  3. Syntimme erottavat meidät pyhästä Jumalasta.
Jeesus, joka oli täydellinen ja pyhä ihminen otti päällensä syntimme syyllisyyden ja rangaistuksen.

Jeesuksen täydellinen elämä lasketaan syntisen tilille ja syntinen ihminen on kelvollinen Pyhälle Jumalalle.

Uskovat ovat sovitettuja Jumalan kanssa ja heille on annettu lupaus ikuisesta elämästä.


Rev. Orrel Steinkamp, Master of Divinity, and Doctor of Ministry, (Theology)
Plumbline Ministries, 74425 Co. Rd. Renville, MN 56284... orrelsteinkamp@hotmail.



ORREL STEINKAMP on Plumbline Ministries'in johtaja ja julkaisee uutiskirjettä Plumbline (luotilanka). Hän on palvellut lähetyssaarnaajana Vietnamissa, professorina ja pastorina Australiassa ja viimeksi AoG:n helluntaikirkon pastorina USA:n Minnesota'n Redwood Falls'issa. Hän sai oppiarvonsa (MDiv, master of divinity ja DMin, doctor of ministry) Bethel Theological Seminary'sta Minnesota'n StPaul'issa. Hän on kirjoittanut monia artikkeleita, jotka käsittelevät laajaa aihepiiriä, kuten ennallistetut apostolit ja profeetat, petolliset merkit ja ihmeet, evankelisaatio poliittisella vallalla ja lihan töiden karkottaminen. Hänen tärkein keskittymisalueensa on uudet opit, jotka ovat muotoutuneet 1950-luvun Latter Rain-liikeestä ja ryömineet karismaattiseen liikkeeseen, sitten helluntailaisiin kirkkokuntiin ja nyt viimeksi laajempien evankelikaalisten piirien sisäpuolelle.

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Chilen kaivosturma Illuminatin tekosia!

Illuminati järjesti oman "ylösotto" show'n kaivosonnettomuuden avulla!

Päivitetty 14.10.2010 & 19.10.2010

Tässä kirjoituksessa viime päivien vieraskirja-keskustelua Pasi Toivosen Cutting Edge Finland nettisivustolta, jossa puheenaiheena on Chilen kaivosonnettomuus ja kaivosmiesten pelastusoperaatio ja tähän liittyvät hämärät kytkökset. Johtopäätöksenä voi tehdä vain sen, että taas kerran kansainvälinen Illuminati johtajansa Luciferin johdolla järjesti näytöksen, jolla maailman medioitten ja ihmisten huomio keskitetään okkulttiseen tapahtumaan, joka on rinnakkainen taivaalliseen kristittyjen ylösottoon eli tempaukseen, josta Raamattu puhuu (1 Tess. 4:13-18). Voidaan puhua eräänl. maallisesta vastineesta seuraavaan:

13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.


Puuttui vain että torvet olisivat soineet fanfaarina ennen nostotyön aloittamista Chilessä varhain aamulla Suomen aikaa. Tosin Chilen presidentti lauloi omaisten kanssa pelastusoperaatiota odotellessa:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203984

Raamatusta vielä lainaten, Herramme on luvannut pelastaa valvovat kristityt (=Kristuksen morsian) tulevasta koetuksen ajasta, joka tunnetaan Kolmantena Maailmansotana ja sitä seuraavana vaivanaikana (7 vuotta), jolloin New Age -messias (Antikristus) hallitsee.

"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10)


Nyt NWO:n ja Antikristuksen "syntymän" kunniaksi Lucifer järjesti seremoniallisen tapahtuman, jolla kirkastetaan Uuden aikakauden liikettä New Age'a, joka uskoo että Äiti Maa synnyttää uuden maailman, jossa vallitsee rauha ja suvaitsevaisuus. Tämä kaivosturma pelastusoperaatioineen on siis eräänl. mielenmuokkausoperaatio 3. maailmansodan alla, jolla muokataan ihmisten mieliä uuteen syntymään tai paradigman muutokseen, kun maan uumenista pelastetaan joukko kaivosmiehiä uuteen elämään. Okkulttiset luvut, varsinkin luvut 13 ja 33, liittyvät keskeisesti tähän kaivosturma-episodiin. Myöskin pelastuskapselin nimi, Feeniks, on merkittävä, koska se symboloi tuhkasta nousevaa Feeniks-lintua, Illuminatin symbolia.

Huomautan vielä että Pelastussanoman Jarmo on löytänyt paljon sadonkorjuu-symboliikkaa tästä pelastusoperaatiosta, joka voi toimia Jumalan merkkinä kristityille lähestyvästä tempauksesta. Jarmo kirjoittaa 12.10.2010 sivullaan:

"Ja hei, Rakkaat lukijani, seuratkaa Chilen kaivos pelastustyötä, se on täynnä vertauskuvaa pelastuksesta ja sadonkorjuusta. Ensimmäiset viimeiseksi ja viimeiset ensimmäiseksi, sekä vahvat ovat heikkoudessaan vahvoja jne. Täynnä vertauskuvaa, kun luet noita juttuja."


Tämä kaivosmiesten pelastusoperaatio on kaikenkaikkiaan historiallinen tapahtuma, sillä koskaan aikaisemmin ihmisiä ei ole pelastettu maan uumenista tällä tavalla. Myöskin seurakunnan tempaus on historiallinen, koska se muuttaa maailman.

Seuraavassa Vieraskirja-keskustelua aiheen tiimoilta ja minä kirjoitan nimimerkillä Olli. Viestit on aikajärjestyksessä vanhimmasta alkaen.


Vieraskirja

Nimi : Olli, Vantaa
Kotisivu : http://nokialainen.blogspot.com

Viesti : Jokin tässä Chilen kaivosturmassa ja pelastusoperaatiossa mättää ja näyttää illuministiselta. Kaikki uutismediat kautta maailman toitottavat nyt tätä suurta tapahtumaa ja odottavat kaivosmiesten nostamista kuin Kuuta taivaalta. Ihan kuin maailmassa ei olisi suurempia huolia. Panin merkille seuraavia hämäriä asioita tässä tapahtumaketjussa:

Loukkuun jääneitä kaivosmiehiä on 33 ja tuo luku on eräs Illuminatin symboli. Pelastuskapselin nimi, jolla kaivosmiehet nostetaan, on Fenix-häkki, joka viittaa Illuminatin symboliin, Fenix-lintuun. Kaivosmiesten pelastus alkaa tasan keskiyöllä paikallista aikaa keskiviikon koittaessa ja juuri keskiyöllä noidat heittävät okkulttisia loitsujaan. Aika kumma aika aloittaa sydänyöllä työt. Päivämäärä, jolloin nosto-operaatio alkaa on 13. päivä lokakuuta ja se on 18 päivää noitien Halloween-juhlasta 31.10.2010 (18=6+6+6). Luku 13 itsessään on saatanallinen ja keskiviikkona on kulunut 22 (2x11) päivää noitien Mabon-sapatista (syyspäiväntasaus) 21.9.2010, jolloin "maailmanlopun" piti tapahtua. Chilen lipussa on pentagrammin näköinen tähti, jonka suunnitteli yhdysvaltalainen Charles Wood. Jenkit ovat muutenkin olleet avainasemassa pelastusoperaatiossa antaessaan kalustoa, työvoimaa ja tietotaitoa. Chilen entinen diktaattori Pinochet oli Yhdysvaltain marionetti.

Siis onko nyt niin, että Uuden maailmanjärjestyksen junailijat järjestävät oman juhlansa samaan aikaan kun pimeyden vastapuoli, Jeesukseen uskovat, valmistautuvat omaan hääjuhlaansa taivaallisissa? Onko tämä aloitus 3. maailmansodalle, jonka seurauksena NWO syntyy ja Antikristus nousee sodan tuhkasta kuin Fenix-lintu? Tämä koko tapahtuma siis symboloisi NWO:n perustamista ja maailman siirtymistä uuteen aikakauteen eli Vesimiehen aikaan lopullisesti jonkun kriisin kautta. Joka tapauksessa tämä on ennenkokematon tapahtuma, koska ketään ei ole koskaan pelastettu tällä tavalla maan uumenista. Uskovien tempaus on myös historiallinen tapahtuma, joka muuttaa kaiken.

12. lokakuuta 2010 1:04:41



Nimi : Olli

Viesti : USA:n ex-upseeri: Ufot näyttäytyvät huomenna meille
(12.10.2010 11:32)

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203476

12. lokakuuta 2010 18:24:44



Nimi : Kirjoittaja

Viesti : Olli, teoriasi ei pitänytkään, koska pelastustoimia aikaistetaan tiistai iltakuudelle.

http://yle.fi/uutiset/teemat/chile/2010/10/chilen_pelastusoperaatio_alkaa_jo_keskiyolla_2053066.html

12. lokakuuta 2010 18:47:30



Nimi : Pera, Hvalta

Viesti : Haiskahtaa suunnitellulta UFOjen näyttäytyminen. Jos tapahtuu niin eletään ihmeellisiä peljähtäviä aikoja. Tämä on kyllä suurempi tapahtuma kuin 11/9

12. lokakuuta 2010 18:53:11



Nimi : Olli

Viesti : Viimeisten tietojen mukaan pelastusoperaatio alkaisikin klo 2 yöllä Suomen aikaa eli keskiyöllä Greenwichin (GMT) aikaa. Illuminati käyttää nimenomaan tätä aikaa, jolloin mm. Britanniassa on keskiyö. David Bay kirjoittaa viime keväänä suomentamassani artikkelissa CE2413 seuraavaa:

"Maaliskuun 22. päivä 2010 (Universal Time) on myös päivä, jolloin terveydenhuoltouudistus lopullisesti hyväksyttiin Yhdysvalloissa. (Yleismaailmallinen aika (Universal Time) on Greenwichin aika (Greenwich Mean Time). Tämä on ’aika’ jota Illuminati käyttää)"

Chilen pelastusoperaatio alkaa pian
(julkaistu eilen klo 18:00, päivitetty tänään klo 00:15)

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/chilen_pelastusoperaatio_alkaa_pian_2053066.html

Tämä ei voi olla sattumaa. Aikaa siirrettiin tarkoituksella sopivaksi. Lokakuun 13. päivä alkaa siis keskiyöllä GMT aikaa.

13. lokakuuta 2010 0:55:10



Nimi : Olli

Viesti : Tutkin tuossa aikavyöhykkeitä ja kesäaikana Greenwichin (GMT) aika laahaa tunnin jäljessä Britannian aikaa eli kolme tuntia Suomen aikaa. Joten näillä näkymin pelastusoperaatio alkaa klo 23 GMT aikaa. No se vuorokauden viimeinen tunti on myös tärkeä okkultisteille.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aikavy%C3%B6hyke

13. lokakuuta 2010 1:42:20



Nimi : Olli

Viesti : Ota tästä nyt selvää... Menen nukkumaan..

Chilen pelastustyöt viivästyvät
(13.10.2010 02:00)

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203976

13. lokakuuta 2010 2:29:25



Nimi : jonah

Viesti : Joka tapaukseessa ei ole mitään epäselvyyttä siitä, etteikö tämä koko Chilen kaivosjuttu ole Illuminatin aikaansaannos.

Yhtiö, joka harjoittaa kyseistä kaivostyötä Chilessä on CODELCO nimisen suuryhtiön omistuksessa. CODELCO:lla on puolestaan vahvat yhteydet mm. NASA:aan. CODELCOn logo kertookin enemmän kuin tuhat sanaa:

http://img834.imageshack.us/img834/593/codelco.png

Kaivosmiesten nostaminen alkoi muuten eilen 12. päivä lokakuuta jolloin WTC iskuista tuli kuluneeksi 9 vuotta 1 kuukausi ja 1 päivä (911) Tosin tänään on "varsinainen päivä" 10/13/10 eli 10+13+10=33

Löysin juuri erittäin hyvän sivuston kaivosepisodiin liittyvästä okkultismista.

http://www.goroadachi.com/etemenanki/

Olli, olet varmaankin oikeassa, TÄMÄ voi olla se tapahtuma, joka johtaa hyvin pian 3. maailmansotaan ja antikristuksen nousuun!

13. lokakuuta 2010 11:27:52



Nimi : Olli, Vantaa
Kotisivu : http://nokialainen.blogspot.com

Viesti : Pelastusaikataulu meni juuri sillä tavalla kuin alunperin kirjoitinkin eli operaatio aloitettiin n. klo 6 Suomen aikaa, jolloin Chilessä oli keskiyö. Tämä tapahtui melkoisten kommellusten jälkeen, joten oletan että henkimaailma tarkoituksellisesti odotti keskiyötä ja viivytti noston aloittamista. Kyllä tämä oli etukäteen kirjoitettua. MTV3-uutisten mukaan Fenix ilmaantui pelastuskuilusta klo 6.12 Suomen aikaa mukanaan ensimmäinen pelastettu kaivosmiesten kakkosjohtaja, 31-vuotias Florencio Avalos. Tällöin siis oli jo 13. päivä Chilessä ja klo 3.12 GMT ajassa. YLE muuten uutisoi ihan suoraan, että kapseli on saanut nimensä Feeniks-linnusta. Lisäksi Florencio Avalos saapui maan kamaralle 69 päivän vankeuden jälkeen. Luku 69 on mielenkiintoinen, sillä se on kolme kertaa 23, joka on eräs Illuminatin luvuista ja lisäksi 6+9=15->1+5=6.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203988

Amerikkalaisilla oli suuri osa pelastusoperaatiossa. Katso mm. seuraavaa uutista.

Tätä miestä koko Chile juhlii

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1204242

"Amerikkalainen Jeff Hart on mies, jota koko Chile juhlii. Hart johti Copiapon pelastuskuilun poraustöitä yli kuukauden ajan.

Coloradon Denveristä kotoisin oleva Jeff Hart oli Afganistanissa poraamassa vesikaivoja Yhdysvaltain armeijalle, kun kutsu Chileen tuli. Seuraavat 33 päivää Hart viettikin Copiapossa jalkeilla poran ääressä."

Siis 33 päivää! Haloo!

Tässä yksi mielenkiintoinen uutinen.

"Nousu maan pinnalle voi olla uskonnollinen kokemus"

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1204001

"Lasse Nurmen mielestä kaivoksesta nouseminen saattaa olla miehille lähes uskonnollinen kokemus.

- Luulisi, että tuossa kohtaa uuden elämän alku koittaa. Kokemus saattaa olla jopa uskonnollinen. Uusi elämä alkaa, kun maanpinnalle saavutaan, Nurmi uskoo."

Chileläiset muuten sanoivat, että Äiti Maa synnyttää 33 poikaa! Okkultismia jos mitä!

jatkuu...

13. lokakuuta 2010 14:43:42



Nimi : Olli

Viesti : jatkoa...

Yle vielä uutisoi, että kapselin matka on 625 metriä ja tästä saadaan luku 13 (6+2+5=13).

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/hurrauksia_ja_halauksia_chilessa_kaivosmiesten_nosto_sujuu_hyvin_2054028.html

"625 metrin matka kapselissa maan pinnalle on kestänyt 16-20 minuuttia.

Aluksi tuhkasta nousevan Feeniks-linnun mukaan nimetyssä kapselissa tuodaan ylös ne, joiden on katsottu olevan kykeneväisimpiä selvittämään noston aikana mahdollisesti syntyvät ongelmat."

Tämä kaikki siis todistaa, että New Age -okkultistit toimivat numeroiden mukaan ja heitä auttaa paha henkimaailma Luciferin johdolla joka näin järjestää oman näytöksensä "uskovien ylösotosta" siunaamaan uuden Vesimiehen aikakauden koittoa. Luvusta 13 vielä sen verran, että kaivosturmahan tapahtui 5. päivä elokuuta ja 5+8=13.

13. lokakuuta 2010 14:48:44



Nimi : Olli

Viesti : Hyvä sivu liittyen Feeniks-kapseliin ja kaivosmiesten "uuteen syntymään":

http://todayperhaps.com/2009/06/16/illuminati-nwo-antichrist-crop-circle-the-phoenix/

13. lokakuuta 2010 15:59:16



Jatkossa tähän artikkeliin voi tulla päivityksiä, jos jotain uutta ilmenee.

-------------------

Päivitys 14.10.2010

Ystäväni Markku kirjoitti mielenkiintoisen viestin Pasi Toivosen vieraskirjaan koskien Chilen kaivosonnettomuuden yhteyttä lukuun 33. Tämä 33 on vapaamuurariuden ylin aste ja näin pyhä luku rappareille.



Nimi : Tauno Tuomio, Helvetin Esikartano
Kotisivu : http://lopunaika.blogspot.com/

Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010101412516969_ul.shtml

nyt valtamediatkin 'huomaa' numeron 33
vaan ei selitä sen enempää...

Hah mun blogini-linkki blokattiin jo 2 kertaa hellureitten netmission sivuilta..käviöita kyllä tuli 2 eri tunnin jaksossa yli 200..liekö sitten syy kun laitoin kuvauksen hapatusvapaa-sivusto...saattoi olla heille liikaa..

14. lokakuuta 2010 9:44:14



Chilen kaivosturma: Luku 33 toistuu kaikessa
Torstai 14.10.2010 klo 01.12


Chilen kaivosmiesten kannattaisi ehkä laittaa rulettipöydässä panos numerolle 33 - se nimittäin toistuu heidän selviytymistarinassaan tuon tuosta.

Kaivokseen jäi loukkuun 33 kaivosmiestä. Pelastuskuilun poraaminen heidän luokseen kesti 33 päivää, yhden päivän per mies. Valmiin pelastuskuilun läpimitta on 66 senttimetriä, eli kaksi kertaa 33.

Presidentti Sebastian Pinera on huomauttanut, että kaivosmiesten nostaminen maan pinnalle alkoi 13. päivä lokakuuta, joka voidaan kirjoittaa 13/10/10 - yhteenlaskettuna 33.

Lisäksi ensimmäinen elokuinen viesti, jossa kaivosmiehet kertoivat olevansa edelleen elossa, oli 33 merkkiä pitkä.

- Numero 33 toistuu joka paikassa, kaikki täsmää, se on ihme, sanoi Maria Segovia, yhden kaivosmiehen sisko.

Jotkut chileläiset näkevät tapauksessa vielä kauaskantoisempia yhteyksiä. Ryhmä hartaita katolisia on muistuttanut, että Jeesuksen uskotaan olleen 33-vuotias kun hänet ristiinnaulittiin.

STT-AFP

--------------------

Näin siis Iltalehti uutisessaan, jonka pitäisi viimeistään herättää jokaisen lopunaikoja seuraavan kristityn mielen. Merkille pantavaa on myös se, että Chilessä pelastusoperaatio saatiin valmiiksi yhdessä päivässä eli 13. lokakuuta 2010. Eli taas luku 13 pistää esiin. Näihin Illuminatin lukuihin 13 ja 33 liittyen tarjoan vielä yhden linkin, joka kertoo totuuden:

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/13_33_freemason_sig.htm

Yhdysvaltain yhden dollarin setelin takapuolella oleva Suuri Sinetti (The Great Seal) on täynnä okkulttista symboliikkaa, jossa eritoten luku 13 esiintyy. Sinetti on Illuminatin suunnittelema ja kuvaa Uuden maailmanjärjestyksen synnyttämistä. Äskeisessä linkissä kerrotaan tarkasti luvun 13 esiintyminen Sinetissä, ja tämä luku kuvaa äärimmäistä kapinaa Luoja Jumalaa vastaan. Yhdysvallat on siis voimakkaasti sitoutunut NWO:n eli Uuden maailmanjärjestyksen synnyttämiseen ja siksi tämä NASA:n suunnittelema ja rakentama pelastuskapselikin sai nimekseen Feeniks, joka viittaa okkulttiseen Feeniks-lintuun, josta Wikipedia sanoo: muinaisen Egyptin mytologiassa sekä siitä johdetuissa taruissa myyttinen, pyhä tulilintu. Nasa muuten alkoi rakentaa erikoishäkkiä nostoa varten 4.9.2010. Siitä kului näin 39 päivää pelastusoperaatioon 13.10.2010 ja 39=3x13. Taas okkultistinen allekirjoitus ja kädenjälki!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Chilen_kaivosonnettomuus_2010

NASA:lla on okkulttiset juuret:

http://www.bariumblues.com/occult_roots_of_nasa.htm


Joku sanoo, että näillä Chilen tapahtumilla ei ole mitään esikuvaa kristittyjen tempaukselle, koska he eivät usko pre-trib -tempausoppiin. Kuitenkin Raamatussa on aina kuvattu pakoonpäässeitä tulevasta Jumalan vihasta (1 Tess. 1:10). Näitä pakoonpäässeitä olivat mm. Loot Sodoman tuhosta ja Nooa ja hänen perheensä vedenpaisumuksesta. Nyt jos Chilen kaivosonnettomuus on merkki Antikristuksen noususta ja siten Kolmannesta Maailmansodasta, niin eikö ole luultavaa, että jotkut pelastetaan tästä koetuksen ajasta, jolloin mm. joukkotuhoaseita käytetään Jumalan vihan aseina? Ja aluksi tämä pelastettujen joukko mielestäni käsittää nimenomaan Kristuksen morsiamen, joka saa myöhemmin seurakseen häävieraat Karitsan hääaterialle (Ilm. 19:7-9). Hääateriaa voidaan siis viettää vaivanajan lopussa, jolloin posttribulationistien tempaus tapahtuu. Molemmat tempausopit ovat siis tavallaan oikeassa. Uskova ei säästy ahdistukselta ja joku Antikristus vainoaa häntä. Tempauksia on vain enemmän kuin yksi. Temmattavien määrä nousee joka kerralla. Lopuksi temmattavat pelastetaan Harmagedonilta (Ilm. 16:15-16). Mielestäni tempaus tapahtuu 777-kaavan mukaisesti eli 7. sinetin, 7. pasuunan ja 7. vihanmaljan kohdalla Ilmestyskirjassa. Lopuksi lohduttava raamatunjae (1 Tess. 1:10):

10 ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

--------------------

Päivitys 19.10.2010

Chilen kaivosonnettomuuden okkulttisista yhteyksistä on tehty YouTube-video. Kopioin tähän viime yönä P. Toivosen vieraskirjaan kirjoittamani viestin, jossa näkyy tämä YouTube-linkki sekä muuta numerologista lisätietoa liittyen okkultistisiin yhteyksiin.



Vieraskirja


Nimi : Olli, Vantaa
Kotisivu : http://nokialainen.blogspot.com

Viesti : Numeraattori Suomi24-keskustelussa (Chilen kaivosturma ja luku 11):
----------

Joku on tehnyt jo videon Chilen tapauksen okkultismista:

http://www.youtube.com/watch?v=obxsePfDfK4

Tässä kaivosyhtiö Codelcon logo, jossa Horuksen silmä:

http://www.somi.cl/imagenes_SOMI/CODELCO/codelco.png
----------

Se oli siis selvästi okkultistinen syntymärituaali ja Chilen presidentti Pinera on 33. asteen vapaamuurari.

Videon mukaan tämän vuoden katastrofit ja tapahtumat ovat aikataulutettuja ja planetaarisesti ryhmittyneitä okkultistisin merkityksin.

Tässä uudempi versio videosta (näyttää samalta):

http://www.youtube.com/watch?v=ktPbnSDOG7o&feature=related

PlanetEarthAwakens01 17.10.2010

Is the Illuminati preparing to show it's face? Was the ever so occultic entrapment and eventual liberation of the 33 Chilean miners some kind of elaborate Illuminati birthing ceremony? Do TPTB now feel the time has come to unmask themselves to the public and bring us into their long awaited brave New World Order? Frankly I'm a little worried...

Here are some lovely "coincidences":
- 33 Miners,
- Day or liberation 10/13/10 10 + 13+10 = 33
- 33 letter in the first letter sent up
- 33 days of drilling
- 66 cm drilling shaft (33x2)
- 11 degrees angle of drilling
- Original date of tunnel collapse 5 august ( 5 + 8 = 13)
- The lift was 13 feet tall
- The lift was called 'Fenix' ( NWO birthing from the ashes)
- Miners wore pentagram t- shirt
- Mining Companies logo (Codelco)is the all seeing eye

The list goes on and on...

19. lokakuuta 2010 1:20:30



Suomennos engl. kielisestä johdannosta uudempaan videoon:

Valmistautuuko Illuminati näyttämään kasvonsa? Oliko valtavan okkultistinen loukkuunjoutuminen ja lopulta tapahtuva 33 chileläisen kaivosmiehen vapautuminen jonkinlainen tarkkaan harkittu Illuminatin syntymäseremonia? Tunteeko TPTB ("The Powers That Be") nyt että on tullut aika paljastaa itsensä julkisuuteen ja saattaa meidät heidän kauan odottamaansa uljaaseen Uuteen Maailmanjärjestykseen? Rehellisesti sanoen, minä olen hieman huolestunut...

Joitakin okkulttisia numerologisia yhteyksiä suomennettuna johdannosta, joita en ole aikaisemmin esitellyt:

Tässä on joitakin ihastuttavia "yhteensattumia":

- Porauskuilun leveys oli 66 cm (33x2)
- Porauskulma oli 11 astetta
- Pelastuskapselin korkeus oli 13 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm)
- Kaivosmiehille annettiin ylleen noston jälkeen T-paidat, joissa oli käänteinen pentagrammi
- Kaivosyhtiön logo (Codelco) on kaikkinäkevä silmä


Tässä vielä alkuperäinen video johdantoineen.




JOHDANTO

undercoveralien 13.10.2010

(**READ THIS IMPORTANT UPDATE**: I must let you know that indeed the San Esteban is the owner of this mine and CODELCO is the buyer of the full copper production. But San Esteban had declared bankruptcy during these events and CODELCO just financed 75% of the rescue operation, so that's OBVIOUS who is going to own the San Esteban.) Since I started to follow the news about the accident that entrapped several miners in Copiapo, Chile, I noticed too many odd details, cabalistic numbers and occult symbols, present during the whole drama. After all I figured out that this event may not have been a mere accident, but a scheduled ritual synchronized with other events and planetary alignments that took place this year. If you think it was just an accident, after watching this video you may see the things, a bit more different....

http://www.codelco.com/english/la_corporacion/memorias/Annual_Report2004.pdf
http://www.goroadachi.com/etemenanki/
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1219691/pg1


Tämä Chilen kaivosonnettomuus oli siis selvästi okkultistinen rituaali, jossa Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinnolla NASA:lla oli merkittävä rooli. NASA:aa johtaa Lucifer, ilmavallanhallitsija Raamatun mukaan.

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com