Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Irakin sota 8 vuotta myöhemmin sekä Libyan, Norsunluurannikon ja Japanin tilanteet

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä aiheellinen katsaus Irakin sotaan kun sitä on käyty tasan 8 vuotta nyt. David Bay ottaa esille uutisartikkelissaan syitä miksi Irakin tilanne on tänään paljon pahempi kuin ennen invaasiota v. 2003. Varsinkin köyhdytetyn uraanin käyttö amerikkalaisissa aseissa on tehnyt Lähi-idästä räjähtävän aikapommin joka muistuttaa hiljaista ydinsotaa kun ajan saatossa maa muuttuu asuinkelvottomaksi. Myös Libyan operaatiossa on käytetty köyhdytetyllä uraanilla varustettuja ohjuksia. Tilanne muutoin Libyassa alkaa olla kriittinen kun pelätään siviiliuhrien tulemista, joka vetäisi joidenkin maiden tukea pois operaatiolta. Norsunluurannikon tilanne muuttuu pian sisällissodaksi kun sielläkin valmistaudutaan kapinallisten ja hallinnon välisiin taisteluihin. Japanin kriisi laajentuu kun japanilaisten jokapäiväinen elämä tulee yhä vain vaikeammaksi. Fukushiman ydinvoimalaan yritetään palauttaa sähköt. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 23.3.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------

Erikoispainos – Irakin sota 8 vuotta myöhemmin


DVD

I. Kun Irakin sodan 8. vuosipäivä liukuu ohitsemme, meidän täytyy tarkastella tuon sodan erittäin ankaria tuloksia.


Irakin invaasio pysyy meidän opetuksessamme perimmäisenä symbolina, jota jonkun pitää katsoa vastakkaiseen suuntaan yleisestä retoriikasta erottaaksemme totuuden (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1558)


UUTISKATSAUS: Taaksepäin katsominen 8 vuodella koskien sotaa Irakissa: Olosuhteet pahemmat kuin koskaan – köyhdytetty uraani tappaa yhä”, by Medea Benjamin and Charles Davis, Al-jazeera News, 21. maaliskuuta 2011

”Kahdeksan vuotta sen jälkeen kun USA tunkeutui Irakiin syrjäyttääkseen Saddamin ja vapauttaakseen kansan, olosuhteet ovat pahemmat kuin koskaan … Se myytiin Amerikan suurelle yleisölle sotana puolustamaan meidän kansakuntaa ja vapauttamaan Irakin kansa. USA:n apulaisulkoministeri Paul Wolfowitz sanoi, että meidän sotilaitamme tervehdittäisiin vapauttajina ja että Irakin öljyrahoilla kustannettaisiin jälleenrakennus. Varapresidentti Dick Cheney sanoi, että sotilastoimet kestäisivät ’pikemmin viikkoja kuin kuukausia’. Ja ulkoministerin avustaja Ken Adelman ennusti että Irakin ’vapauttaminen olisi helppo nakki (cakewalk)’.”

Kun invaasioon oltiin ryhtymässä, presidentti Bush nimitti sitä ”Operaatio kestäväksi vapaudeksi (Operation Enduring Freedom)”, nimike, mikä oli täsmälleen päinvastainen sille mitä on todella tapahtunut. Irakin maa tekee kuolemaa ja tulee pian asuinkelvottomaksi, johtuen köyhdytetyn uraanin myrkytyksestä, kuten yllä oleva DVD täysin vahvistaa.

Tarkastelkaamme nyt yksittäisiä kohtia tästä mielipidekolumnista, säästäen suurimman osan kommenteistamme koskemaan köyhdytetyn uraanin myrkytystä. Tässä on annettu syitä osoittamaan että Irak on paljon huonommalla tolalla tänään kuin se oli sitä ennen kun Skull & Bones presidentti Bush määräsi invaasion aloitettavaksi.

1) ”4,400 USA:n sotilasta on menetetty” – ”Tämä virallinen lukema vie helposti voiton niistä 3,000 elämästä, jotka menetettiin 9/11-iskujen aikana. Kuitenkin, kuten me olemme toistuvasti näyttäneet tämän sodan etenemisen aikana, amerikkalaisten uhrien määrä on paljon korkeampi kuin tämä virallinen kuolonuhrien määrä osoittaisi. Miten tämä on mahdollista? Päämenetelmä todellisten kuolonuhrien kätkemiseksi oli lääkintämiesten taholta olla laskematta mukaan ketään sotilasta joka kuoli Irakin ulkopuolella; esimerkiksi, jos sotilas kiidätettiin pois taistelukentältä lentokoneella, mutta kuoli matkalla amerikkalaiseen sotilassairaalaan Saksassa, niin tuon sotilaan kuolemaa ei laskettu viralliseen sodanuhrien lukemaan!”

2) ”Kansakunnan saattaminen vararikkoon” – ”Vuonna 2008, Nobelin palkinnon voittanut ekonomisti Joseph Stiglitz ja Harvardin yliopiston Linda Blimes panivat Irakin sodan hinnaksi karkeasti 3 biljoonaa dollaria ($3tn), tai suunnilleen 60 kertaa sen mitä Bushin hallinto aluksi sanoi invaasion maksavan. Samalla kun se on huikea luku, Stiglitz ja Blimes sanovat nyt että heidän arvionsa ’oli, jos yhtään mitään, niin liian alhainen’.”

3) ”Sähköt yhä poissa” – ”Kolmetoista vuotta pommituksia ja pakotteita rampautti infrastruktuurin ja peruspalvelut siitä maasta joka kerran oli hyvinvoiva valtio. Sitten tuli vuoden 2003 invaasio, joka tuhosi sähkövoimaloita, viemärijärjestelmiä, vedenkäsittelylaitoksia, sairaaloita ja paljon muuta. Kahdeksan vuotta myöhemmin, elinolosuhteet Irakissa ovat pahemmat kuin Saddam Husseinin aikana, kun maata vaivaa jatkuva puute sähköstä, puhtaasta vedestä, lääkehuollosta ja turvallisuudesta.”

4) ”Miljoonat ihmiset ovat paenneet kodeistaan” – ”Lähtien vuodesta 2003 ’enemmän kuin 4,7 miljoonaa irakilaista on jättänyt kotinsa, monet äärimmäisen humanitäärisen avun tarpeessa’ – tuskin elämisen arvoista elämää ”vapautetussa” maassa.”

5) ”Pakotettu prostituutioon” – ”Irakin hallinto arvioi että Irakissa on peräti 3 miljoonaa leskeä tänä päivänä. Samaan aikaan, väkivalta naisia vastaan, sisältäen kunniamurhia, raiskauksia ja kidnappauksia – on lisääntynyt … Vain saadakseen rahat riittämään, kymmenettuhannet heistä – käsittäen tyttöjä 13 vuotta ja alle – on pakotettu prostituutioon, erityisesti Syyriassa.”

6) ”Yhden voimamiehen vaihtaminen toiseen” – ”Saddam Hussein oli paha tyyppi. Silti hänen pahimmat rikoksensa, käsittäen vuoden 1980 Iraniin tunkeutumisen, tulivat esiin kun häntä tuki USA:n hallitus, joka oli hyvin tietoinen hänen mieltymyksestään kidutukseen ja mielivaltaisiin surmiin – kyvykkäille Amerikan viranomaisille sopi se, että hän teurasti iranilaisia. Nyt, hänen USA:n tukema seuraajansa, pääministeri Nouri al-Maliki, kiduttaa ja surmaa niitä, jotka puhuvat suoraan hänen hallintoaan vastaan.”

7) ”Rekrytointimainosta al-Qaidalle” – ”Kuten USA:n tiedusteluviranomaiset tunnustivat invaasion jälkeen, ’Irakin sota on tehnyt yleensä ottaen terrorismiongelmasta pahemman’ … Todellakin, siellä ei ollut parempaa rekrytointimainosta terroristeille kuin mielikuvat, joilla Bushin hallinto ja sen liittolaiset varustivat ulkomaiset joukot, jotka tuhosivat irakilaista yhteiskuntaa. Ja ei ole olemassa parempaa tapaa luoda sitoutunutta vihollista kuin tappaa jonkun perhe – tai Abu Ghraib’in vankilan tapauksessa, nöyryyttää ja kiduttaa – joskus kuoliaaksi – viaton läheinen.”

Sen jälkeen kun kidutusskandaalista Abu Ghraib’issa tuli yleinen uutinen, me julkaisimme artikkelisarjan otsikolla, ”Blood in the Streets” strategy (”Verta kaduilla” -strategia)”. Tämä taktiikka vaatii tahallista alempiarvoisen vastustajan suututtamista selvää tarkoitusta varten ärsyttämällä heitä niin paljon että he hyökkäisivät sinun ensiluokkaista joukkoasi vastaan! Ole hyvä ja lue:

NEWS1913 – ”MAAILMANLAAJUINEN 1,4 MILJARDIN MUSLIMIN RAIVOSTUTTAMINEN – ”VERTA KADUILLA” -STRATEGIA – Osa 1” – Seksuaalinen häpäisy ja erityinen irakilaisten vankien nöyryytys

NEWS1979
– ”AMERIKAN FUNDAMENTALISTIKRISTITYILLÄ JA/TAI PATRIOOTEILLA ON PALJON PELÄTTÄVÄÄ OIKEUSMINISTERI GONZALESIN TAHOLTA”

Tämä tuo meidät viimeiseen syyhyn jonka tämä artikkeli antaa mitä tulee siihen miksi Irak on paljon huonommalla tolalla kuin mitä se oli ennen kuin Bushin invaasio ”vapautti” maan.

8) ”Satojatuhansia kuolleita irakilaisia” – ”Invaasion tähden joka myytiin vapautustoimena ja syvällekäyvänä moraalitekona propagandistien kuten Jeffrey Goldberg mukaan, USA ja sen liittolaiset takuulla onnistuivat tappamaan huikean määrän niitä, joita he olivat vapauttamassa. Järjestö nimeltään Iraq Body Count (IBC) on dokumentoinut ainakin 99,900 väkivaltaista siviilikuolemaa suorana tuloksena USA-johtoisesta invaasiosta. Mutta tuo on äärimmäisen konservatiivinen arvio pohjautuen suureksi osaksi kuolemiin, jotka on kerrottu läntisessä mediassa, lähestymistapa, joka varmasti alilaskee massiivisen kuolonuhrien määrän, joka on peräisin invaasiosta.”

Vuoden 2006 tutkimus Johns Hopkins -yliopiston tutkijoiden toimesta, joka on julkaistu lääketieteellisessä Lancet -aikakauslehdessä, havaitsi, että vain vähän yli kolmessa vuodessa siellä oli 654,965 ihmisen ’ylijäämä irakilaisten kuolemissa sodan seurauksena’, Irakin kuolinasteen enemmän kuin kaksinkertaistuessa johtuen ammuskelusta.”

”Sitten vuoden 2008 analyysi, jonka suoritti brittiläinen mielipidetutkimusfirma nimeltä Opinion Research Business, arvioi, ”että yli 1,000,000 Irakin kansalaista on kuollut konfliktin, joka alkoi vuonna 2003, tuloksena.”

Kun Cutting Edge raportoi päivittäisiä sotauutisia joka päivä, me alinomaa kerroimme amerikkalaisten sotilaiden brutaaliudesta. Mutta, todella kauhistuttava uutinen on se, että tämä kuva yli miljoonasta siviiliuhrista tulee osoittautumaan noin 20 kertaa liian alhaiseksi kun tapahtumat etenevät seuraavien 20 vuoden aikana. Tämä artikkeli, siihen luottaen, tuo esille kauhistuttavan avautuvan tarinan kokonaisen maan myrkyttämisestä köyhdytetyn uraanin aseistuksella!

”USA:n asevoimat pudottivat tuhansia pommeja halki Irakin terästettynä köyhdytetyllä uraanilla … Fallujah’in kaupungissa, jota pommitettiin enemmän kuin mitään muuta paikkaa Irakissa, brittiläiset tutkijat löysivät massiivista lisäystä lapsikuolleisuudessa ja syöpäluvuissa, jälkimmäisen ylittäessä ”ne, mitkä raportoitiin atomipommien, jotka pudotettiin Hiroshimaan ja Nagasakiin, eloonjääneiden kautta”, kertoo The Independent.”

Muistatko että presidentti Ronald Reaganin täytyi lähes kokonaan uudistaa Amerikan sotavoimat, koska presidentit Ford ja Carter sekä kapinoiva Kongressi oli sallinut niiden tulevan niin vanhentuneiksi ja huonosti ylläpidetyiksi?

Mitä harvat ihmiset tietävät, on se, että kun Reagan uudisti Amerikan sotakoneen, hän rakensi sotakoneen, joka varustettiin köyhdytetyn uraanin ammuksilla! Me rohkaisemme sinua lukemaan meidän D.U. (Depleted Uranium) osiomme, koska useimmat ihmiset nykypäivänä eivät ole tietoisia siitä, että kun me menimme sotimaan Irakissa – sekä vuonna 1991 että vuonna 2003 – me räjäytimme niin paljon uraaniammuksia hienoksi pölyksi että, seuraavien 10-20 vuoden kuluessa, käytännössä koko Irakin väestö tulee kuolemaan.

Tammikuussa, 2003, Pentagonin kenraali vahvisti Kongressille että Amerikka tarvitsisi sotakentälle 400,000 sotilaan armeijan saavuttaakseen voiton Irakissa. Puolustusministeri Rumsfeld heitti ainoastaan tuleen vähemmän kuin puolet tästä määrästä!

Samalla kun pienempi amerikkalainen sotajoukko ei voisi saavuttaa perinteistä voittoa, se oli tarpeeksi suuri räjäyttämään useita tuhansia tonneja köyhdytetyn uraanin ammuksia. Lisäksi, uskomattomat hiekkamyrskyt, jotka puhaltavat joka ainut vuosi tässä maailmankolkassa, poimivat tehokkaasti saastunutta pölyä Irakissa ja puhalsivat sitä 1,000 mailin (1 maili = n. 1,6 km) päähän!

Sen tähden, yli miljardi muslimia hengittää tätä myrkyttynyttä ilmaa joka ainut päivä! Huolimatta presidenttien Bush ja Obama retoriikasta, että Amerikka ei ole sodassa Islamin kanssa, me olemme päästäneet valloilleen hiljaisen ydinsodan koko Lähi-itää vastaan!

Mutta näyttää siltä ikään kuin Amerikka jatkaisi sen ydinhulluutensa levittämistä muuhun osaan islamilaista Lähi-itää.

UUTISKATSAUS: ’Me näemme köyhdytetyn uraanin ohjuksia laukaistavan länsimaiden lentokoneista Libyan yllä’, YouTube Video, 21. maaliskuuta 2011

Tämä video täytyy katsoa! Sinä tulet käsittämään että Lännen Globaali Eliitti jatkaa hiljaisen ydinsodan käymistä koko Lähi-itää vastaan. Kun tämä sota on loppu, Rooman Klubin suunnittelema supervaltio #7 on asetettu paikoilleen, mutta hirvittävään hintaan ihmiselämien määrissä – ehkäpä niinkin paljon kuin miljardi muslimia Lähi-idässä saattaa kuolla seuraavien 20 vuoden kuluessa.

Kun maailmanhistoria saatetaan päätökseen, minä uskon että tämä hiljainen uraanisota tulee olemaan osa tämän mitä mielenkiintoisimman Ilmestyskirjan profetian täyttymystä:

”Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.” (Ilmestyskirja 6:4)

Näiden köyhdytetyllä uraanilla käytyjen sotien terveysvaikutuksilla tulee olemaan täysi meno päällä kun Antikristus nousee, joten tämä uraanimiekka voisi oikein hyvin olla ”suuri miekka” Ilmestyskirja 6:4:ssä!

DVD

II. Lännen hyökkäyksellä Libyaan on nyt täysi meno päällä.


Onko tämän sodan todellinen päämäärä poistaa Gaddafi?


UUTISKATSAUS: ”Taistelu halki Libyan tiivistyy”, The Hindu, 22. maaliskuuta 2011

”Libyan oppositiojoukot ja hallinnon joukot, kykenemättöminä saavuttamaan oleellisia strategisia tavoitteita, ovat jämähtäneet riviin taisteluita ympäri Libyan … Benghazin valtauksen uhan hallinnon joukkojen taholta poistuttua sen jälkeen kun Lännen ilmaiskut aikaisemmin tuhosivat Gaddafin tankit ja raskaan aseistuksen lähellä kaupunkia, Ajdabiyah’ista, strategisesti sijaitsevasta kaupungista 160 km Benghazista, on tullut uusi etulinja.”

”Ajdabiyah’issa on ollut ilmaiskuja hallinnon kohteisiin Lännen lentokoneiden taholta tiistaina, mutta on epätodennäköistä että niiden vaikutus olisi ollut ratkaiseva … Tiistaina, opposition joukot näyttävät kirjanneen merkittävää menestystä Zintan’in kaupungissa, 106 km Tripolista etelään – Gaddafin vastaiset joukot ovat onnistuneet murtamaan hallinnon piirityksen kaupungin ympärillä. Voimakasta taistelua on myös raportoitu Misrata’sta, Libyan kolmanneksi suurimmasta kaupungista, vain 200 km itään Tripolista.”

Samalla kun Lännen johto näyttää huumaantuvan ilmakampanjan menestyksen tuoksusta tähän mennessä, muslimit ympäri maailman alkavat ajatella uudestaan heidän aikaisempaa tukeaan. Yhtäkkiä, he pystyvät sivuuttamaan heidän alkuperäisen vihansa Gaddafia kohtaan ja he voivat nähdä todellisen syyn sille miksi Länsi niin ”myötätuntoisesti” tuli puolustamaan Libyan siviilejä.

”… mahdollisessa takaiskussa Gaddafin vastaisille joukoille, on ollut kasvavaa vastarintaa maailmanlaajuisesti mahdollista ilma-aseen käyttöä vastaan joka voi saada aikaan ’hallinnonvaihdoksen’, erityisesti sen jälkeen kun Baab Aziziya’an, Hra. Gaddafin asumislähiöön, hyökättiin sunnuntaiyönä. On olemassa pelkoja myös siitä, että ’hallinnonvaihdos’ voidaan pannan täytäntöön, jos länsivallat tarjoavat koordinoitua tuliapua ilmasta käsin Gaddafin vastaisille taistelijoille.”

Tietenkään, ”hallinnonvaihdos (Regime Change)” ei ole niin kätketty suunnitelma kaikille näille ”protestiliikkeille”, kuten me olemme sanoneet nyt kuukausien ajan. Libya on yksi valtioista, jotka sijaitsevat Rooman Klubin suunnitelman maantieteellisellä alueella, näytetty yläpuolella. Diktaattori Gaddafin siirtäminen sivuun tulee mahdollistamaan mukautuvan uuden hallinnon paikoilleen asettamisen, sellaisen, joka ei tule vastustamaan yrityksiä perustaa Alueellinen Hallinto #7 – ”Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä”.

DVD

III. Alueellinen Hallinto #8 Rooman Klubin suunnitelmassa näyttää valmiilta räjähtämään Norsunluurannikon sisällissodassa, joka tulee siirtämään sivuun vastustelevan voimamies-diktaattorin!


Lännen valitsema seuraaja on valmiina toimimaan!


UUTISKATSAUS: Tuhansia Gbagbon kannattajia värväytyi Norsunluurannikon armeijaan, RTT News, 22. maaliskuuta 2011

”Norsunluurannikon kiistellyn presidentin Laurent Gbagbo’n tuhannet kannattajat ovat värväytyneet armeijaan aikomuksella auttaa heidän puolustuskannalla olevaa johtajaansa taistelussa kapinallisia vastaan, jotka ovat lojaaleja hänen kilpailijalleen ja kansainvälisesti tunnustetulle vaaleissa valitulle presidentille – Alassane Ouattara’lle …Tilanne Norsunluurannikossa on kiristynyt aina siitä asti kun Gbagbo kieltäytyi myöntämästä tappiotaan marraskuun 28. päivän presidenttikilvassa ja eroamaan virastaan kansainvälisesti tunnustetun vaalivoittajan Ouattara’n hyväksi.”

”Sekä Gbagbo että Ouattara ovat sittemmin julistaneet itsensä presidenttikilvan voittajiksi ja muodostaneet omat hallituksensa. Sillä aikaa kun Ouattara’a tuetaan kansainvälisen yhteisön ja kapinallisryhmän, joka hallitsee maan pohjoisosassa, toimesta, Gbagbo’lla on maan johtavien kenraalien tuki.”

Tämä seuraava uutisartikkeli tekee melko selväksi sen, että kamppailu voimamies-diktaattoria, Gbagbo’a, vastaan, on tapahtumassa Libyan sapluunan mukaisesti! Toisin sanoen, samat Globaalin Eliitin voimat ovat tämän sisällissodan takana Norsunluurannikossa!

UUTISKATSAUS: Norsunluurannikon tunnustettu presidentti pyytää YK:ta käyttämään ’oikeutettua voimaa’ suojelemaan siviilejä, The Washington Post, 22. maaliskuuta 2011

”ABIDJAN, Norsunluurannikko – Norsunluurannikon kansainvälisesti tunnustettu presidentti pyytää Yhdistyneitä Kansakuntia valtuuttamaan ”oikeutetun voiman” käytön siviilien suojelemiseksi sen jälkeen kun kranaattihyökkäys viime viikolla tappoi ainakin 25 ihmistä.”

Yhdistyneet Kansakunnat siirtyivät äänestämään länsimaiden ilmaiskujen puolesta vain johtuen heidän kovasta huolesta siviilien toimeentulon suhteen! Mikä näppärä temppu! Länsivallat siirtyivät välittömästi täydellä syyllä päätöslauselman taakse vain suojellakseen siviilejä pommikampanjassa, jonka suunnitellaan kukistavan eversti Gaddafin.

Sen vuoksi, Norsunluurannikon vaaleilla valittu presidentti tiesi tarkalleen mitä propagandanappuloita pitää painaa: Lähettäkää sotakoneitanne suojelemaan meidän siviilejä, hän messusi.

”Ouattara syytti maanantaina YK:ta liian passiiviseksi siviilien suojelemisessa kasvavassa määrin väkivaltaisen poliittisen kriisin vallitessa. Hän vaati nopeaa väliintulojoukkoa, pysyviä tarkastusasemia kaupungin strategisiin osiin ja asevaraston hävittämistä jota pitää hallussaan virassa oleva johtaja Laurent Gbagbo, joka kieltäytyy luovuttamasta valtaansa.”

Sen tähden, kamppailun Norsunluurannikossa on määrä epävakauttaa koko alue, pyyhkäisemällä se puhtaaksi kaikista vastustelevista voimamiehistä. Norsunluurannikon tapaus on yksinkertaisesti ensimmäinen monista ”hallinnonvaihdoksista”, jotka ovat tulossa tälle alueelle. Vain siten voidaan Alueellinen Hallinto #8 perustaa.

DVD

IV. Sähköjä ollaan nyt kytkemässä uudelleen Japanin lamaantuneisiin ydinvoimalaitoksiin, siten mahdollistaen insinöörien saada yliote tämän kriisin hallinnassa.


Kuitenkin, Japaniin käy käsiksi nyt moninaiset onnettomuudet!


UUTISKATSAUS: Sähkökaapelit uudelleenkytketty Japanin maanjäristyksestä vahingoittuneeseen ydinlaitokseen, Los Angeles Times, 22. maaliskuuta 2011

”Valot ovat päällä reaktori No. 3:n ohjaushuoneessa Fukushiman kompleksissa, mutta viranomaiset varoittavat että laitteet täytyy tarkistaa ennen kuin palautettua sähkövirtaa voidaan käyttää ajamaan laitoksen jäähdytysjärjestelmiä. Samaan aikaan, maanjäristyksen ja tsunamin kuolonuhrien määrä nousee lähes 10,000:een, enemmän kuin 13,000 ihmisen ollessa yhä kateissa.”

Kuitenkin, japanilaiset kamppailevat nyt laajentuneen kriisin kanssa joka kasvattaa onnettomuustahoja jokaisena päivänä mikä menee ohitsemme. Jotkut näistä onnettomuustahoista ovat seuraavia:

1) ”Monet japanilaiset tsunamivyöhykkeellä, sillä välin, kärsivät yhä akuutista ruoka- ja bensiinipulasta, jotka saivat aikaan pitkiä jonoja ja äkkipikaisempaa mielenlaatua.”

2) ”Elintarvikekioskeista oli loppumassa ruoka, ja useissa paikoissa jonot venyivät ympäri korttelin ihmisten etsiessä sellaisia peruselintarvikkeita kuten vettä ja riisiä.”

3) ”Mutta ehkäpä pitkällinen bensapula esitteli kovimman haasteen monitahoisen onnettomuuden päivänä No. 10 … Useimmat bensa-asemat halki alueen pysyivät suljettuina. Ne jotka olivat vielä auki, houkuttelivat jonoja, mitkä jättivät ihmiset 12 tunnin tai pitemmän ajan odotukseen, ja sitten vain täyttääkseen osan heidän bensatankeistaan.”

Me olemme aikaisemmin huomauttaneet, että Japaniin iskettiin melkein samanaikaisesti neljällä Illuminatin korttipelin luonnonkatastrofilla:


     

Japani ei ainoastaan ole kärsinyt näistä neljästä merkittävästä luonnonkatastrofista, vaan nyt nämä onnettomuudet alkavat luoda jokapäiväiseen elämään onnettomuuksia Japanin köyhille ihmisille. Meidän täytyy olla paljon rukouksessa näiden köyhien ihmisten vuoksi, ja täytyy rukoilla, että monet heistä kääntyisivät Jeesuksen puoleen tämän äärimmäisen hädän aikana.

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Onko Muammar Gaddafi Nostradamuksen Mabus?

Löysin netistä mielenkiintoisia kirjoituksia, jotka viittaavat siihen että 1500-luvun näkijä Michel de Nostredame eli Nostradamus olisi edeltä nähnyt Libyan johtajan Muammar Gaddafin kohtalon. Nythän on selvää, että Muammar Gaddafi on merkittävä hahmo arabimaailmassa, jonka valtakausi on kestänyt lähes 42 vuotta. Häntä voidaan verrata Irakin Saddam Husseiniin raakuudessaan ja julmuudessaan yksinvaltiaana. Hän on henkilöpalvonnan kohde monien libyalaisten silmissä, mikä näkyy seuraavissa kuvissa. Vasemmalla aluksi mielipuolen itsensä kuva.


Muammar Gaddafi The Madman


Gaddafi Supporters 1
  


Gaddafi Supporters 2
 

Gaddafi Supporters 3
 




Enemies
 
Gaddafi Supporter



Siis kun on henkilöpalvonnan kohde, se tarkoittaa messiashahmona olemista eli tässä tapauksessa Gaddafi on libyalaisten ja joidenkin muiden afrikkalaisten mielestä heidän Vapahtajansa, mutta me kristityt kutsumme tällaista muslimi-epäjumalaa, joka kieltää Jeesuksen jumaluuden ja haluaa korottaa itsensä korvaamattomaksi, Antikristukseksi. Gaddafihan on sanonut, että libyalaiset jopa kuolevat hänen edestään. Näkijä Nostradamus on varmasti kertonut nelisäkeistöissään jotakin tästä miehestä, joka ehkä liittyy vielä Kolmannen Maailmansodan alkamiseen kun katsotaan Nostradamuksen nelisäkeistöä II:62. Salaliittosivulla http://www.abovetopsecret.com/forum/thread666080/pg1 on mielenkiintoinen juttu Nostradamuksen Mabuksesta liittyen Gaddafiin.

Nostradamus:

Century 2, Quatrain 62

Mabus will soon die, then will come.
A horrible slaughter of people and animals.
At once vengeance is revealed coming from a hundred hands.
Thirst and famine when the comet will pass.

Suomeksi:

Mabus kuolee pian, tulee
Ihmisille ja eläimille kauhea tuho:
Sitten nähdään äkkiä kosto,
Pötypuhetta, väkipakko, jano, nälkä kun komeetta kulkee.


Joten meillä on komeetta Elenin'in saapuminen ja Muammar al-Gaddafin mahdollinen kukistuminen. Nimittäin Mabus on koodinimi Gaddafin koko nimestä, joka on Muammar Abu Minyar al-Qaddafi.

Joten ---> Muammar Abu Minyar al-Qaddafi

Me saamme helposti sanan Mabu tästä. Lisäksi Nostradamuksella uskotaan olleen tapana lisätä nimen loppuun kirjain jollain kielellä osoittamaan miestä tai naista. Niinpä jos lisätään kirjain "s" osoittamaan että Mabu on miespuolinen, niin sitten

Mabu + s = Mabus

Katso myös http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1404734/pg1. Tällä sivulla viitataan että Antikristus olisi yksi Gaddafin seitsemästä pojasta. Siis isä Gaddafi on itse pahuus (Mabus), saatana, jonka poika on antikristus. Nostradamus puhuu eräässä ennustuksessaan Libyan prinssistä, joka saattaisi viitata hänen tärkeimpään poikaansa Saif Al-Islam Gaddafiin. Tämä nimi on suomeksi käännettynä "Islamin miekka" (Sword of Islam). Lue http://ww-iii.tripod.com/saif.htm.  Sivulla mainittu Nostradamuksen nelisäkeistö III:27 on suomeksi seuraava:

Libyalainen päämies, jolla on vaikutusvaltaa lännessä
Saa ranskalaiset innostumaan arabialaisista;
Kirjanoppinut on myötämielinen,
Arabiankielen kääntää ranskaksi.

Englanniksi:

Century 3, Quatrain 27

The Libyan Prince will be powerful in the West,
the French will become so inflamed of Arabs,

learned in letters he will agree
to translate the Arab language into French.

Nythän Ranska oli päätekijä tässä Libyan vastaisessa liittoumassa, joka vaati sotilastoimia Gaddafia vastaan. Ranska tunnusti ensimmäisenä maana Libyan Bengasissa toimivan kapinallishallituksen Libyan viralliseksi edustajaksi. Gaddafi katkaisi tämän johdosta diplomaattisuhteet Ranskan kanssa. Ennustuksessahan sanotaan juuri että ranskalaiset innostuvat arabialaisista eli libyalaisista. Libyan prinssi on myös kirjanoppinut, joka täsmää täysin Gaddafin poikaan, joka on opiskellut huomattavassa länsimaisessa opinahjossa eli saanut tohtorinpaperit maineikkaasta London School of Economics'ista. Ennen sitä Saif kouluttautui arkkitehdiksi Tripolin yliopistosta v. 1995. Lue http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/02/1277561/saif-gaddafi---valtiomies-ilman-valtiota. Hänellä on siis vaikustusvaltaa Lännessä, kuten ennustuksessa sanotaan.

Gaddafin kohtalo voi hyvinkin olla samanlainen kuin Romanian diktaattorin Nicolae Ceausescun Itä-Euroopan mullistuksissa 1990-luvun taitteessa. Hänhän ei suostunut eroamaan vapaaehtoisesti, vaan koki väkivaltaisen lopun. Kaikissa muissa Itä-Euroopan valtioissa vallankumoukset sujuivat kitkattomasti, mutta Romania oli poikkeus, kuten nyt Libya näyttää olevan poikkeus Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa koskevissa vallankumouksissa. Sivulla http://mariogregorio.wordpress.com/2011/02/26/nostradamus-on-the-fate-of-gaddafi/ profetian sanan selittäjä John Hogue kirjoittaa hyvin: "I predict Gaddafi is going down violently, like Ceausescu in 1989, “Romanian-style”. The question is, how long will it take and how bloody will it be?" Sivulla otetaan myös esille pari Nostradamuksen ennustusta, joissa viitataan Gaddafiin ja hänen poikaansa/poikiinsa. Mainitsen ne tässä jokseenkin lyhyesti.

Century 4, Quatrain 62

A colonel will through machinating (plotting) ambition.
He will seize the greatest part of the army,
Against his Prince through a false invention.
He will be discovered under his branches. 


Suomeksi:

Kruunupäistensukuinen ryhtyy salahankkeeseen
Komennossaan armeijoista suurin:
Hän juonittelee hallitsijaansa vastaan
Vaan lehväin alta joukko paljastuu.

Tässä puhutaan selvästi eversti Gaddafista, joka kaappasi vallan juonillaan v. 1969. Hogue kirjoittaa: "In 1969 Colonel Gaddafi overthrew King Idris in the Libyan Revolution. He seized the greatest part of the Libyan army’s support in a secret coup (false invention). The final line of the quatrain may cryptically relate details of a notorious milestone in Gaddafi life to be reached 17 years later. On the night of 5 April 1986 … a terrorist bomb exploded in a Berlin disco, killing two people, including a US serviceman. The [US] Reagan government chose to find evidence suggesting that the order for the bombing came from Gaddafi..."

Toisessa nelisäkeistössä viitataan Gaddafin ja hänen poikiensa elämään ja veriseen kohtaloon.

Century 10, Quatrain 96

The Religion named after the ocean will overcome,
Against the sect of the son Adaluncatif,
The obstinate, deplored sect will be afraid,
Of the two wounded Aleph (A) and Aleph (A).

Suomeksi:

Meristä nimensä saanut uskonto voittaa
Adaluncatifin pojan lahkon,
Itsepäinen surkea lahko pelkää
Kahta, Alephin & Alephin haavoittamaa.


Tässä ennustuksessa mielenkiintoista on nimi Adaluncatif, joka on anagrammi, joita Nostradamus käytti. Hogue kirjoittaa: "The anagram Adaluncatif has baffled interpreters for the past several centuries. I take it to be a riddle about Gaddafi. Adaluncatif is an anagram. Reshuffle the letters and they form “Cadafi Luna.” Allowing for phonetic spelling changes, it is possible to get “Gaddafi Luna,” “Gaddafi of the Moon,” or “Gaddafi of the Crescent of Islam.”" Anagrammi tarkoittaa siis eversti Gaddafia. Kahdesta viimeisestä säkeestä Hogue kirjoittaa: "The sect of Gaddafi is afraid of the two wounded A and A. How do we decode just what the Hebrew letter for A (Aleph) and its Arabic variant (Alif) represent?..Gaddafi intends to give his dictatorship to one of his sons, of which he has seven. The most likely grooms for dad’s dictatorship are Saif al-Islam al-Gaddafi and Mutassim Gaddafi..The prophecy might imply the two will be wounded, after the father is deposed." Näissä viitataan siis Gaddafin kahteen poikaan, jotka haavoittuvat sen jälkeen kun isä Gaddafi on pantu pois viralta. 'Meristä nimensä saanut uskonto' viitannee Uuteen Atlantikseen eli USA:han ja Britanniaan, jotka tekevät iskuja Gaddafia vastaan. Hogue kirjoittaa tarkemmin: "The term “Oceanic religion” could be somewhat awkwardly describing Gaddafi’s bed on the night of the US bombing raid on his home in 1986... Author and former British Parliament member George Tremlett has been one of the few Westerners invited into Gaddafi’s house in the center of a military barracks outside of Tripoli. The bombed bedroom is enclosed in glass, like a shrine, without one shard of shrapnel or piece of broken masonry disturbed since the night of the bombing. Tremlett’s book Gaddafi: The Desert Mystic contains a photograph of the bed; at the head we see an illuminated and vividly colored panoramic photo of ocean waves crashing on the rocks. Could this wall papered photo religiously bemuse the 16th-century prophet?"

No, tässä oli jonkin verran valaistusta siihen mitä Nostradamus on mahdollisesti voinut nähdä tästä mielipuolisesta diktaattorista, joka murhaa omaa kansaansa. Jos Gaddafi on Mabus (antikristus), niin silloin maailmalle koittaa tukalat ajat. Ennustuksessa puhutaan nimittäin kostosta kun Mabus kuolee. Siksiköhän USA ja muu liittouma empii ja pelkää iskeä Gaddafin päämajaan ja näin listiä häntä juuri alkaneessa Libyan operaatiossa, joka sai nimekseen Operation Odyssey Dawn eli Operaatio Odysseian aamunkoitto? Nimi on enne ja tälle operaatiolle annettu nimi on arvoituksellinen. Kirjoitin vieraskirjaani 20. maaliskuuta 2011 16:06:04 seuraavaa:

Viesti : Heh, lukekaapas Etemenanki -sivua liittyen tähän Libyan operaatioon, jonka nimi on enteellisesti Operaatio Odysseian aamunkoitto. Nimi on täynnä okkultismia ja Lucifer Rising -symboliikkaa.

Mar 19 Operation Odyssey Dawn: Military Strikes In Libya

"Dawn" of course as in... Lucifer/Morning Star/Venus.

"Tonight, March 19, 2011, the Moon is full and at its closet point to Earth since March 1993. In other words, "Lunar Contact Day" a la 2001: A Space Odyssey."


Päivitys 23.3.2011

Hullu mies ei luovuta..

Gaddafi: Taistelu jatkuu

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Japanin maanjäristyksen seuraukset sekä Bahrainin, Libyan ja Norsunluurannikon tilanteet

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay sulattelee viime päivien katastrofaalisia uutisia Japanista, jotka saattavat välillä mennä liiallisuuksiinkin. Internet ja kännykät toimivat paniikin levittäjinä disinformaatiollaan. Jumalan ihmisten pitäisi pysyä tyynenä kaiken myllerryksen keskellä ja luottaa Raamatun erityisiin profetioihin, jotka näyttävät suuntaa. Joka tapauksessa Japanin maanjäristys ja tsunami oli merkittävä, jonka tuloksena oli tuhansia kuolonuhreja. Lisäksi Fukushiman ydinlaitoksen tilanne jatkuu hyvin vakavana. Lähi-idässä Bahrain on nyt polttopisteessä kun sinne on tuotu ulkomaisia sotilasjoukkoja nujertamaan hallinnon vastaisia protesteja. Libyan Gaddafi on voitolla kapinallisia vastaan ja Norsunluurannikon presidentti Laurent Gbagbo kieltäytyy edelleen eroamasta ulkomaisesta painostuksesta huolimatta. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.3.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------

Erityinen RAAMATULLINEN kehotus

”HÄNEN, JOKA asuu Kaikkein Korkeimman salaisessa paikassa, täytyy pysyä vakaana ja herkeämättömänä Kaikkivaltiaan varjon alla, jonka voimaa ei kukaan vihollinen voi kestää.” (Psalmi 91:1, KJV)

"HE WHO dwells in the secret place of the Most High shall remain stable and fixed under the shadow of the Almighty Whose power no foe can withstand." (Psalm 91:1)

Japanin katastrofi siivittää sanomia, jotka ovat niin liioiteltuja, että se on lähes uskomatonta. Jeesuksen ja Hänen Raamattunsa seuraajien pitää pysyä ”vakaina ja herkeämättöminä”, sallimatta viedä itseään tämän ennennäkemättömän tsunamin mukana koskien huhuja ja pelkoa ja tekaistuja ”faktoja”.

Nyt, tarkastelkaamme tätä julkitullutta tarinaa.


      

I. Samalla kun Japanin ydinkriisi muuttuu pahemmaksi tällä hetkellä, meillä ei vielä ole merkkiäkään siitä, että maan moninaiset ydinvoimalaonnettomuudet tulevat aiheuttamaan maailmanlaajuista saastumista tai taloudellista romahdusta.

Myöskin, ”Säteily”-katastrofista kertova tekstiviesti oli HUIJAUSTA (FAKE)!

UUTISKATSAUS: Uusi Tshernobyl ’äärimmäisen epätodennäköinen’ Japanissa, CBS News, 15. maaliskuuta 2011

”Niin hälyttäviltä kuin tapahtumat saattavat kuulostaakin ydinlaitoksessa joka vahingoittui perjantain onnettomuudessa Japanissa, säteilyvuoto, joka on verrattavissa vuoden 1986 tragediaan Tshernobylissä, on ”äärimmäisen epätodennäköinen”, ydinenergia-asiantuntija sanoi ’aamushow’ssa (The Early Show)’ tiistaina.”

Viimeisten 48 tunnin kuluessa, monet ihmiset Internetissä ovat kirkuneet, että ”Taivas on putoamassa, taivas on putoamassa”, tehden parhaansa ”Chicken Little” -eläinsadun imitoinnissa (eli panikoivat vähäisimmästäkin provokaatiosta). Minä olen tyrmistynyt joukosta paniikkiviestejä, joita on tullut sähköpostilaatikkooni! Ihmiset ovat niin peloissaan, etteivät vaivaudu tarkistamaan tosiasioita.

Aluksi, tämä ydinenergia-asiantuntija asetti esille karut faktat huonontuneesta tilanteesta.

” ’Viimeiset 24 tuntia ovat olleet erityisen pahaa aikaa jopa tälle kamalalle kriisille’, James Acton, osallinen Carnegie-lahjarahaston Ydinvoimapolitiikan ohjelmassa ja Stantonin ydinturvallisuusviraston jäsen (associate in the Nuclear Policy Program at the Carnegie Endowment and a Stanton Nuclear Security Fellow), huomautti uutisankkurikumppanilleen Erica Hill’ille. ’Me olemme nähneet jo kaksi räjähdystä ykkös- ja kolmosyksiköissä, mutta tämä kolmas räjähdys, toisin kuin kaksi muuta, oli itse asiassa suojakuoren sisällä joka ympäröi reaktoria. Ja tuo on merkittävää, koska se tulee tekemään vaikeammaksi radioaktiivisen vuodon estämisen. Ja kulutettu polttoaine, käytetyt ydinpolttoainesauvat, jotka sijaitsevat altaissa, asia, joka on saanut aikaan tulipalon, on myös vakavaa, koska se merkitsee nyt sitä, että siellä on nyt toinen kulkutie tavoittamaan ympäristön’.”

Silti, hän päättää, globaali katastrofi on epätodennäköinen; jopa alueellinen saastuminen, jonka Tshernobyl synnytti, on epätodennäköistä.

”Silti, Acton sanoi, ’Minä luulen että katastrofimainen säteilyvuoto Tshernobylin onnettomuuden mittakaavassa on äärimmäisen epätodennäköinen. Mutta pienempien säteilyvuotojen, jotka ovat siitä huolimatta vakavia, saaminen hallintaan on tulossa kasvavassa määrin vaikeaksi’.”

Pääsyyt, miksi tämä ydinvoimalaonnettomuus ei tule saavuttamaan Tshernobylin tasoa, on helppo ymmärtää:

1) Japanilaiset insinöörit ja rakennusstandardit ovat tavattoman paljon korkeammalla tasolla kuin vastaavat venäläiset;

2) Ydinenergiainsinöörit ovat oppineet paljon katastrofivalmiudesta vuoden 1986 Tshernobylin onnettomuudesta saakka;

3) Japanilaiset valmiustasot ja valmentautuminen ovat huikaisevasti parempia kuin vastaavat venäläiset.

Silti, Japania sattuu juuri nyt hyvin pahasti. Palatkaamme Acton’iin kun hän kuvailee kansallista tilannetta, jonka kanssa Japani kamppailee.

” ’Meidän täytyy muistaa tämän kaiken keskellä että Japaniin iski suurin maanjäristys sen historiassa (9,0 Richteriä), ja massiivinen tsunami’, Acton huomautti. Ja että koko alue tällä hetkellä on absoluuttisessa sekasorrossa, kun ihmisillä ei ole koteja. Joten, tämä ei ole ruoka- tai vesikysymys – tämä ei ole kriisi josta Japanin hallitus voi selviytyä millä tahansa ihanteellisella tavalla. Ei ole olemassa hyvää ratkaisua tähän ja, jossain määrin, viranomaisia pakotetaan kyhäämään se, kun he menevät eteenpäin, määrättyjä tavallisesta poikkeavia haasteita joita he kohtaavat juuri nyt’.”

Nyt, palatkaamme disinformaatioon jota tulee tulvimalla ilma-aalloilla ja Internetissä.

UUTISKATSAUS: ’Säteily’-tekstiviesti on huijausta, BBC News, 15. maaliskuuta 2011

”Väärä tekstiviesti varoittaen ihmisiä siitä, että säteilyä Fukushiman ydinvoimalasta on kulkeutunut Japanin ulkopuolelle, on saanut ihmiset paniikkiin halki Aasian. SMS-viesti, väittäen tulevansa BBC:ltä, on kiertänyt joka puolella Aasian maiden maanantaista lähtien. Se kehottaa ihmisiä ryhtymään tarpeellisiin varotoimiin mahdollisia säteilyn haittavaikutuksia vastaan.”

BBC News kieltää että se olisi koskaan lähettänyt sellaista tekstiviestivaroitusta:

”The BBC ei ole antanut mitään sellaista uutisvälähdystä, mutta harhautus on aiheuttanut tiettyä paniikkia Filippiineillä … Sellaiset katastrofit kuin se mikä parhaillaan levittäytyy Japanissa usein laukaisevat nousun roskatekstiviesteissä ja -sähköpostiviesteissä pyrkimyksenään puijata käyttäjät lataamaan haittaohjelman tai yksinkertaisesti levittää paniikkia.”

Hermostuneet sähköpostiviestit, jotka tulevat sähköpostilaatikkooni, voivat olla osoitus siitä tosiasiasta, että monet ihmiset panikoivat, ja että monet väärät jutut kiertävät verkossa. Paniikki on päivän sana.

Suomentajan kommentti: Kuinka osuvasti tähän ajankohtaan sopiikin Jeesuksen sanat Luukkaan evankeliumin luvusta 21:25-26: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät." Meri ja aallot pauhasivat todellakin tsunamin muodossa ja sen aiheuttama ydinkriisi aiheutti paniikin eli "ihmiset menehtyvät peljätessään". Huomautettakoon vielä että tuo viimeinen lause "taivaitten voimat järkkyvät" eli King James -käännöksessä "the powers of heaven shall be shaken" viittaa ydinvoimaloissa käytettyyn uraaniin ja ydinreaktioon, sillä kreikan alkukielessä sana "taivaitten" (heaven) on ouranos, josta tulee sana uraani (Uranus-planeetta myös). Siis toisin sanoen jakeen loppuosa menee näin: "uraanin voimat järkkyvät". Ja sitähän tässä totta totisesti on meneillään kun tapahtuu säteilyvuotoa vahingoittuneista ydinreaktoreista ja käytettyjen polttoainesauvojen varastoaltaista.

Filippiinien tiede- ja teknologiaministeriö järjesti uutistilaisuuden yrittääkseen rauhoitella maan kansalaisia siitä, että onnettomuus olisi todennäköisesti saavuttamassa Filippiinit.

”Filippiineillä, tiede- ja teknologiaministeriö on järjestänyt lehdistötilaisuuden rauhoitellakseen suurta yleisöä sillä, että he ovat turvassa vaikkakin säteilytasot Japanissa edelleen nousevat. Tiistaiaamuna, reaktorista 2 Fukushiman Dai-ichi ydinlaitoksessa tuli kolmas reaktori, joka räjähti neljän päivän sisällä. Säteily on saavuttanut haitalliset tasot, mutta siellä ei ole mitään viittausta siihen, että se vaikuttaisi minnekään muualle kuin lähialueelle. Viranomaiset ovat laajentaneet vaaravyöhykettä kehottaen asukkaita 30 kilometrin (18 mailin) säteellä evakuoitaviksi tai pysymään sisätiloissa.”

Yksi noiden paniikkijuttujen teemana on se, että koko maailman talous tulee romahtamaan tämän katastrofin takia.

DVD

II. Globaalin talouden pitäisi pystyä pitämään puolensa Japanin katastrofilta.


UUTISKATSAUS: Globaali osakeralli saattaa kestää maanjäristyksen, Business Week News, 14. maaliskuuta 2011

”Osakekurssit Japanissa jatkoivat laskuaan kun kaupankäynti jatkui, vaikka historian pahimman maanjäristyksen maailman kolmanneksi suurimmassa taloudessa ei todennäköisesti odoteta tekevän lovea kahden vuoden nousevien hintojen markkinatilanteelle (bull market) globaaleissa pääomissa … menetetty tuotanto Tohoku’n alueelta, mihin 8,9 magnitudin järistys iski, ei ehkä olisi tarpeeksi jouduttamaan taantumaa, Bank of America Corporation’in edustaja sanoi. The Bank of Japan sanoi, että se tulee pumppaamaan ennätykselliset 12 biljoonaa jeniä (146 miljardia dollaria) rahoitusjärjestelmään.”

”Puhtaasti taloudelliset seuraamukset tulevat olemaan vaatimattomat; jotakin jälleenrakennusta, hieman lisää hallituksen rahankulutusta”, sanoi Charles de Vaulx, liikkeenjohtaja New Yorkissa sijaitsevassa kansainvälisessä sijoitusneuvonantajien LLC:ssä (New York-based International Value Advisers LLC (Limited Liability Company)), missä hän yhteisesti hoitaa 1,8 miljardin dollarin IVA International Fund -rahastoa sisältäen japanilaisia osakkeita. ’Ei mitään merkittäviä kansainvälisiä seuraamuksia, myöskään, paitsi ehkä edesauttaa ajamaan pitkän aikavälin korkoja ylöspäin. Me emme odota tekevämme mitään merkittäviä muutoksia meidän portfolioon (salkkuun) tämän tragedian seurauksena’.”

Jälleen kerran, me näemme, että meidän kaikkien pitää pysyä ”vakaina ja herkeämättöminä” kun onnettomuus tapahtuu, pitämällä mielemme Kirjoitusten profetioissa, ja eräät tosiasiat ulottuvillamme. Muistakaa, meidän täytyy pitää silmämme kiinnitettynä yhdessä profetiassa, joka kertoo meille miten lähellä maailma on Kolmatta Maailmansotaa, suunniteltu synnyttämään Antikristus:

”On olemassa vain YKSI aikajärjestyksessä toteutuva (Sequential) profetia, joka tarjoaa meille selkeän mittarin, jonka avulla me voimme tietää suunnilleen sen ajankohdan, jolloin Antikristus tulee nousemaan!”

Alaotsikko: ”Kun päivittäisiä tapahtumia (Daily News) sattuu nyt kiihtyvällä tahdilla, selvästi siirtäen maailmaa kohti Antikristuksen ilmestymistä, ihmiset uskovat innokkaasti että synninmies voi nousta yhden tai kahden vuoden sisällä. Tutkikaamme tuota yhtä profetiaa, jonka turvin me voimme tietää, että Antikristuksen tulemus on todella lähellä. Sinä tulet mitä todennäköisimmin järkyttymään siitä mitä me opimme.” NEWS2363

Pidä silmällä profetoidun 10 supervaltion muodostumista kuten me selitämme.

DVD

III. Alueellinen sotilasjoukko suorittaa alueellisen väliintulon (intervention).


Tämä on MERKITTÄVÄ tapahtuma!


UUTISKATSAUS: Persianlahden sotilasjoukko tunkeutuu Bahrainiin avustaakseen levottomuuksien hoidossa, The Star News, 14. maaliskuuta 2011

”Saudi-johtoinen sotilasjoukko ylitti Bahrainin rajan tukeakseen kansakunnan puolustuskannalla olevia sunnijohtajia toimenpiteessä, jonka mielenosoittajat tuomitsivat miehitykseksi, joka uhkaa kuningaskuntaa ’julistamattomalla sodalla’.”

”Joukkojen hyväksikäyttö kuusijäsenisen Persianlahden Yhteistyöneuvoston (Gulf Cooperation Council) määräyksestä, tehty Bahrainin pyynnöstä, on ensimmäinen ulkomainen sotilasoperaatio tukahduttamaan levottomuudet, jotka ovat ravistelleet arabimaailmaa siitä lähtien kun kansannousut alkoivat joulukuussa.”

Entisenä USA:n armeijan tiedusteluanalyytikkona sijoitettuna kolmen vuoden ajan Pentagon-tasoiseen laitokseen Okinawassa, Japanissa, minä voin kertoa sinulle, että tämä on HYVIN suuri kehitysaskel.

Me olemme sanoneet viimeisten kolmen kuukauden ajan että alueellista valtiota #7 tästä Rooman Klubin suunnitelmasta ollaan luomassa näillä ”egyptiläistyylisillä” kapinoinneilla jotka pyyhkäisevät Pohjois-Afrikkaa ja Lähi-itää.

Nyt, ensimmäistä kertaa, alueellinen sotajoukko on yhtäkkiä heitetty läpimurtokohtaan Bahrainissa.

Jos se onnistuu, tämä alueellinen sotajoukko tulee asettamaan ennakkotapauksen sille, että alueellinen hallinto voidaan pystyttää paikoilleen alueellisen sotilaallisen väliintulon tavalla.

Käsitellessämme Libyaa, voisimmeko nähdä alueellisen sotilaallisen intervention? Kuitenkin, diktaattori Gaddafi murhaa omia kansalaisiaan, tuhoaa omia öljylaitoksiaan ja luo sisällissotaa, kaikki huolimatta lähes universaalista valtioiden johtajien tuomiosta ympäri maailman.

Alueellinen sotilaallinen väliintulo on nyt mahdollista kun Persianlahden Yhteistyöneuvosto on määrännyt joukkoja sekaantumaan tilanteeseen Bahrainissa.

IV. Norsunluurannikko putoaa Alueelliseen Hallintoon #8, ja sen vastusteleva diktaattori saattaa kohdata sotilaallisen intervention!

Monissa tapauksissa, suunniteltua tapahtumaa edeltää teoreettinen ilmoitus.


UUTISKATSAUS: Gbagbo pitäisi pakottaa lähtemään sotilaallisesti: Pääkirjoitus”, By Kofi Akosah-Sarpong, Ghana Dot.com News, 13. maaliskuuta 2011

”Afrikkalaiset eivät voi lyödä enää vetoa järjenvastaisten diktaattoreiden, kuten Tri. Gbagbon, puolesta. Panoksena on Afrikan kansojen vapaudet ja demokraattiset oikeudet. Lopulta, suurin turhuus on olla poistamatta Tri. Gbagbon kaltaisia tyranneja vallasta. Yhtämittainen Tri. Gbagbon hallinta presidentin palatsissa Abidjan’issa edustaa epävakautta, ei vain Cote d’Ivoire’lle (Norsunluurannikko), vaan koko Afrikalle. Johdonmukaisen diplomatian epäonnistuminen tuoda järkeä ja ihmisyyttä Tri. Gbagbon laittomiin yrityksiin takertua valtaan mihin hintaan hyvänsä, huolimatta kaikista osoituksista, jotka sanovat, ettei hänen pitäisi, tarkoittaa sitä, että afrikkalaisten ja kansainvälisen yhteisön pitäisi turvautua sotilaskeinoihin siirtääkseen Tri. Gbagbo pois Abidjan’ista ja tuoda järjestys Cote d’Ivoire’en.”

Norsunluurannikon jatkaessa vapaata pudotustaan kohti sisällissotaa, älä ole yllättynyt kuullessasi että alueellinen joukko – luultavasti Afrikan Unionista (AU) – on puuttunut tämän Afrikan alueen tilanteeseen.

Muista mitä täällä on menossa:

Alueellisia Hallintoja #7 ja #8 Rooman Klubin suunnitelmasta ollaan perustamassa tarkoituksellisen epävakauden ja vastustelevien diktaattoreiden poissiirtämisen avulla.

Profetiaa ollaan täyttämässä juuri nyt: ”…se oli erilainen kuin kaikki muut pedot, jotka olivat sitä ennen; ja sillä oli kymmenen sarvea.”

Ennen kuin Antikristus voi nousta, maailman valtiot pitää uudelleenjärjestellä täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi? Tätä profetiaa ollaan täyttämässä päivittäisissä uutisissa (Daily News)!

Afrikan ja Lähi-idän kartta


--------------------

TILANNEPÄIVITYS 18.3.2011

Nyt se sitten nähtiin, että illut (länsimaiden johtajat) haluavat väen väkisin toteuttaa Pohjois-Afrikan uudelleenorganisointisuunnitelmansa Pentagonin uuden kartan (The Pentagon's New Map) mukaisesti. Heistä on tullut Al-Qaidan juoksupoikia. Libyan johtajan Muammar Gaddafin ei annettu enää riehua mielettömästi maassaan, vaan YK:n turvallisuusneuvosto antoi viime yönä Suomen aikaa luvan sotilastoimien aloittamiseen Libyaa vastaan. Yksikin Afrikan diktaattori on heille liikaa.

YK:n turvallisuusneuvosto aloittaa "kaikki tarpeelliset" toimet Libyaa vastaan

Sotatoimet Gaddafia vastaan voivat alkaa hyvinkin pian jo tuntien kuluessa tästä kirjoittamishetkestä.

Ranska: Sotatoimet Gaddafia vastaan alkavat muutamassa tunnissa (Julkaistu 18.03.2011 09:29 (päivitetty 13:34)

Britannia asettaa hävittäjiään valmiuteen

Gaddafi kukistuu lähes varmasti, sillä NATO:n ilmaiskut tulevat lamauttamaan Libyan armeijan. Lentokiellon varmistamiseksi luultavasti ensin tuhotaan Libyan ilmatorjunta ja lentokenttien kiitotiet. Myöskin panssarivaunuja voidaan tuhota.

Asiantuntija: Näin hyökkäys Libyaan tapahtuu

Kapinalliset saivat näin riemuvoiton ja juhlivatkin keskuspaikassaan, maan itäosan Bengasissa.

Kapinalliset juhlivat lentokieltoa Bengasissa

Lopuksi, omasta mielestäni Muammar Gaddafi on mielenvikainen suunsoittaja ja kansanmurhaaja, joka sietääkin mennä. Hänen kätensä ovat tahritut viattomien siviilien verestä. On varmasti niin, että Jumalan tuomion aika yli 40 vuotta vallassa ollutta diktaattoria vastaan on tullut. Tätäkään koko Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kriisiä kansannousuineen ei ilman Jumalan sallimusta olisi ilmaantunut. Jumala on aikojen Herra, joka toteuttaa profetiansa kirjaimellisesti.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Herbert Armstrong väärä profeetta kirjansa "Yhdysvallat ja Britannia profetioissa" perusteella

Eräs tuttu esitteli minulle eilen Herbert W. Armstrong'in (1892-1986) teoksen "YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA" ilmeisesti luullen valistavansa minua profeetallisissa jutuissa. Tämä kirja voidaan ladata ilmaiseksi netistä pdf-tiedostona omalle koneelle (http://www.thetrumpet.com/?page=book&b=950). Herbert Armstrong'ista löytyy suomenkielistä esittelyä nettiosoitteesta http://www.pcog.org/finnish/whowashwa.php. Hän oli siis 20. vuosisadan huomattavimpia uskonnollisia johtohahmoja ja hänen kirjojaan on levitetty ympäri maailman miljoonille ihmisille. Armstrong'in seurakuntien tulot ylittivät senaikaisten tunnettujen televisio-evankelistojen kuten esim. Jimmy Swaggartin, Oral Robertsin, Jim Bakkerin, Jerry Falwellin, tai Robert Schullerin lahjoitusten tulot. Kyse on siten huomattavasta henkilöstä, jonka esille ottaminen tässä on perusteltua. Osoitan seuraavassa, lähinnä hänen suositun kirjansa pikaisen läpikatselun valossa, että häneen sopii tosiaankin lause: Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää. Myönnän toki, että Armstrong kirjoittaa paikkapaikoin aivan järkeviäkin asioita Raamatun profetioihin liittyen, mutta pääasiassa hänen tulkintansa ovat huuhaata ja hän eksyy tyypilliseen amerikkalaiseen tapaan luulemaan liikoja omasta maastaan. Hän ei käsitä, että USA on perustettu saatanallisen Illuminatin johdolla, vieläpä samana vuonna kuin Illuminati-salaseura perustettiin 1.5.1776. Amerikka on tietysti uskonnollinen maa ja sitä voitaisiin pitää Ilmestyskirjan toisena petona, vääränä profeettana, jolla on kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet (Ilm. 13:11). Nämä sarvet kuvaavat toisen pedon poliittista voimaa eli USA:n kahta pääpuoluetta Demokraatteja ja Republikaaneja. Tämä uskonnollinen peto (portto, Ilm. 17:1-6) ohjaa jossain vaiheessa maailmanlaajuista taloudellispoliittista eliittiä eli Illuminatia tai maailmanhallitusta (=ensimmäinen peto, Ilm. 13:1-10), joka kuitenkin vihaa porttoa (=USA) ja polttaa sen tulessa (Ilm. 17:16). Armstrong lienee ollut yksi Illuminatin vihaamista henkilöistä, joka perusti ekumeenisen Worldwide Church of God'in (MAAILMANLAAJUINEN JUMALAN KIRKKO) 1930-luvulla. Illuminatille kaikki kristinuskoon viittaava on myrkkyä, ja jos mahdollista, niin Illuminati soluttaa lustetta (väärää oppia) kristikunnan sekaan johtavien pastoreiden julistettavaksi. Seuraavassa sitten lyhyt analyysi tästä maailmankuulusta Armstrong'in kirjasta "YHDYSVALLAT JA BRITANNIA PROFETIOISSA", johon on sisällytetty mielestäni mukaan väärää profetian tulkintaa. Lähetin pääosiltaan tämän kirjoituksen sähköpostina sille veljelle, joka esitteli kirjan minulle. Toivon hänelle silmien aukaisua.

--------------------------------

Luin yöllä kirjaa "Yhdysvallat ja Britannia profetioissa" jonkin verran ja huomasin heti että jotain on pielessä. Herbert Armstrong sanoo Yhdysvaltoja ja Britanniaa nykypäivän Israeliksi ja rinnastaa Israelia koskevat VT:n profetiat koskemaan Amerikkaa ja Britanniaa, jotka lopulta pelastuvat Suuren Ahdistuksen jälkeen. VT:n Israelia koskevat lupaukset suuruudesta ja menestyksestä kuuluivatkin Britannialle ja Yhdysvalloille, koska ne mukamas ovat nykypäivän Efraim ja Manasse eli "Joosefin" heimo. Armstrong mm. kirjoittaa: "Nykypäivän kansalaisemme kieltävät olevansa ”Israel”, kieltävät olevansa Jumalan kansa! He luulevat Juudan, ainoastaan juutalaisten olevan Israel." Lisäksi Armstrong kirjoittaa kirjansa sivuilla 55-56 uskomattomasti:

Kuka on Raamattusi mukaisesti todellinen Israel (rodullisesti ja kansallisesti) nykypäivänä? Efraim ja Manasse! Efraim ja Manasse yhdessä saivat oikeuden Israel–nimeen. Siitä piti tulla heidän jälkeläistensä kansallinen nimi. Juutalaiset eivät olleet koskaan heidän jälkeläisiään! Älä hämmennä tätä tosiasiaa! Täten monet ”Israelista” tai ”Jaakobista” puhuvat profetiat eivät viittaakaan ollenkaan juutalaisiin eikä muihinkaan Israelista periytyviin heimokansoihin, mutta vain aniharva pappi, teologi tai muu Raamatuntutkija nykypäivänä tietää tämän. Monet kieltäytyvät tietämästä! Yhdessä nuorukaiset Efraim ja Manasse kasvoivat luvattuun suuruuteen — kansaksi ja kansojen joukoksi. Nämä kansalliset lupaukset annettiin heille molemmille yhdessä kollektiivisesti — muttei niitä annettu muille heimoille!

Myöhemmin sivulla 169:

Keitä Efraim ja Manasse nykyään sitten ovatkin, heidän täytyy omistaa maapallon parhaat maanviljelysalueet, mineraalisuonet sekä muut rikkaudet — suuret kulta– ja hopeakaivokset, rauta–, öljy–, hiilivarat, puutavaraa sekä muut varat. Mikä valtioista täyttää nämä profetiat? Vain Iso–Britannia ja Amerikan Yhdysvallat!

Vielä sivulla 179:

Rangaistuksen olemassaolo antaa ymmärtää, että VÄÄRÄÄ käytöstä on OJENNETTAVA, koska se tuottaa meille harmia — se saattaa meidät takaisin oikealle tielle — joka tuo mukanaan tarkoitetut siunaukset! Ymmärrä tämä! Jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa (Kirje heprealaisille 12:6).

Ja viimeiseksi kaikkein uskomattomin lohkaisu Armstrong'ilta kun hän sanoo arkkienkeli Miikaelia Britannian ja Yhdysvaltojen suojelusenkeliksi lopunajalla (sivu 189):

Daniel kuvaa tätä samaa historian kaikkein vakavinta ahdistuksen hetkeä, joka kohtaa meitä hyvin pian, seuraavasti: ”Ja siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas (arkkienkeli), joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kun kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti” (Danielin kirja 12:1). Tämä hyvin intensiivinen rankaisu tulee koskemaan Britanniaa ja Amerikkaa. Koska se tapahtuu? Lue eteenpäin: ” … Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi (tästä ahdistuksen orjuudesta), kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. Ja monet maan tomuun makaavista heräjävät (ylösnousemus), toiset iänkaikkiseen elämään … ” (jakeet 1-2).

Vai että Amerikka Jumalan kansaa, kaikenlaista höpönlöpöä!! Ja sitten tehtyään syntiä, Amerikka ja Britannia saavat nyt rangaistuksen ja menettävät kuulemma Aabrahamin jälkeläisille luvatut aineelliset siunaukset tietyksi ajaksi. Amerikka ja Britannia (=’Israel’ Armstrong'in mukaan) kuitenkin katuvat ja Herra armahtaa heidät iankaikkiseen liittoon (uuteen liittoon), jota ei pidä unhoitettaman. Tämä on täysin väärää profetian opetusta! Käsittääkseni iankaikkinen liitto Herran kanssa tarkoittaa raamatullisella alueella asuvaa Israelia tuhatvuotisessa valtakunnassa ja sen jälkeen. Israelin 10 kadonneen sukukunnan jälkeläiset saatetaan takaisin omaan maahansa Messiaan toisen tulemuksen yhteydessä (ks. Ilm. 7:3-8; 14:1-5). Amerikka ja Britannia eivät tule mitenkään hallitsemaan tuhatvuotisessa valtakunnassa, vaan maallinen Jerusalem, Daavidin kaupunki, hallitsee yksinomaan. Armstrong'in opetus on törkeää Raamatun vääntämistä kieroon amerikkalaisten hyväksi (vrt. mormonien opetus). Ilmankos Armstrong ei näin puhu mitään Amerikasta Ilmestyskirjan suurena Babylonina, joka se selvästi on, ja kokee tuhon Ilm. 18:n mukaisesti. Lisäksi luvun 18 jakeessa 21 sanotaan, ettei se koe elpymistä enää koskaan.

21 Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki (New York, USA), eikä sitä enää löydetä".

Ilmestyskirjan Babylon tarkoittaa sekä uskonnollista Babylonia, Rooman kirkkoa, että taloudellista Babylonia, nykyään USA:ta (Britannian ohessa). Uskonnollisen Babylonin suhteen Armstrong on toki oikeassa (eräs selitys), mutta Ilmestyskirjan 18. luvusta hän ei mainitse mitään. Armstrong on selvästi väärä profeetta, joka kannattaa eräänlaista amerikkalaista korvausteologiaa. Armstrong oli myös taloudellinen huijari. Yhdessä Suomi24-keskustelussa (http://keskustelu.suomi24.fi/node/9690493) sanotaan seuraavaa:

"Jo edesmennyt Herbert Armstrong ohjasi kirkkonsa kymmenykset liki suoraan itselleen, kylpi rahassa ja kalliissa taloissa ja autoissa. Maustoi ruokansa Harrodsilta kirkon luottokortilla ostetuilla 1000 euron suolasirottimilla. Niinhän se maistuu paremmalta."

Kristityn Foorumin Juhani Aitomaa rinnastaa Armstrong'in ja hänen seurakuntansa Jehovan todistajiin, mormoneihin, Kristilliseen tieteeseen ja 7. päivän adventisteihin, ja kaikki nämä kultit ovat syntyneet harhaoppien luvatussa maassa, Amerikassa.

http://www.kristitynfoorumi.fi/apostolitritarit.htm

"Helluntailiikkeeseen kuuluva pastori Joseph Chambers sanoo Joynerin kirjojen olevan samanlaisia New Age liikkeen kirjojen kanssa. Joynerin ajatus, että oikea evankeliumi on ilmoitettu hänelle 1900:n hengellisesti karun vuoden jälkeen, ei eroa muiden häntä edeltäneiden kristinuskoa soveltaneiden ryhmien ilmoituksesta. Näitä ovat mm. Mary Baker-Eddy (Kristillinen tiede), Joseph Smith (mormonit), Ellen G. White (7. päivän adventismi), Charles T. Russell (Jehovan todistajat), Herbert W. Armstrong (The Wordwide Church of God) jne. Kaikki nämä ovat sanoneet samaa omasta opetuksestaan."

Olen vähän pettynyt sinuun veli, kun annat ymmärtää tämän Armstrong'in, joka on veljeillyt useiden maailman johtajien kanssa, olevan hyvä profeetallinen julistaja. Voi olla tietenkin, ettet ole kunnolla perehtynyt kirjan tekstiin. Taidankin kehitellä blogiini varoittavan kirjoituksen Armstrong'ista vääränä profeettana, jota ei pidä uskoa. Kiitos kun toit esille taas yhden nimen eksyttäjien joukosta. Minun tehtäväni on paljastaa huijarit.

T: Olli

-----------------------------

Osmo Pöysti on kummallisen myötämielinen Armstrong'ia kohtaan, ja ilmeisesti siksi, että Armstrong suomi ankarasti katolista kirkkoa (http://opsti.japo.fi/vinkit.htm):

Vuonna 1986 kuollut Herbert W. Armstrong myllersi kristikuntaa tuomalla suureksi paisuneelle kuulijakunnalleen koko joukon sellaisia Raamatun totuuksia, jotka kirkot olivat vuosisatojen ajan pystyneet pimentämään asiakkailtaan. Mutta Armstrongin toi asiansa esiin raakileina. Ymmärtäväiset kristityt ovat tutkineet asioita edelleen, mutta Armstrongin perustama liike on hajonnut moniksi pieniksi kuppikunniksi, joista vain muutamilla on enää merkitystä. Kuolemansa edellä Armstrong kokosi ajatuksiaan kirjaksi Mystery of the Ages, Aikakausien mysteeri. Vaikka kirjassa on puutteita, ja suoranaista huuhaata, se kannattaa yhä lukea, sillä kirkollisista harhoista se on vapaa. Se löytyy Philadelphian Church of God sivuilta, sekä paremmin luettavana laitoksena Pabcon sivulta. Katso myös liikkeen erään jäännösryhmän toimittamaa lehteä sivulta www.thetrumpet.com ja nettivideokanavaa www.keyofdavid.com, jonka ohjelmia vapaan tiedonvälityksen maissa näkyy myös useiden paikallistelevisiokanavien kautta.

Näin siis Herbert W. Armstrong'ista, josta joku voi olla toistakin mieltä, koska hän uskoi Raamattuun yksinään (sola Scriptura) opin perustana ja arvosti Raamatun profetioita (http://www.cogwriter.com/lutherhwa.htm). Minä kuitenkin uskon, että Armstrong oli varustettu juuri sillä määrällä amerikkalaista lustetta, joka tekee hänestä väärän profeetan.

(Lopuksi tuore kuva minusta.)


"Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!" (Ilm. 18:10)

Päivitys 18.3.2011

Tämä veli joka kävi luonani ja esitteli Armstrongin kirjan netistä, lähetti minulle eilen hieman vihaisen sähköpostiviestin väittäen, ettei ole tutustunut kirjaan lainkaan, mutta muisti kuulleensa siitä joskus. Hän pyysi oikaisua tähän kirjoitukseen. Pyydän siis anteeksi jos olen loukannut häntä väärillä johtopäätöksilläni. Ehkä veli ei todellakaan tarkoituksellisesti pyrkinyt siihen, että hyväksyisin kaikki kirjan väittämät. Olkoon näin. Kuitenkin pienenä moitteena hänelle, että pitäisi lukea edes vähän kirjaa ennen kuin rupeaa mitenkään esittelemään sellaista. Minä luulin todella, että veli pyrki valistamaan minua jotenkin. No nyt asia selkeni ja olemme varmaan sujut. -Olli

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Colin Powell häätämään Gaddafia ja Alue #8:n epävakauttaminen

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay ottaa esille Libyan ja Norsunluurannikon johtajat, jotka eivät suostu millään eroamaan virastaan Globaalin Eliitin suunnitelman mukaisesti. Libyan diktaattorilla on oma käsikirjoituksensa ja hän eroaa sitten kun hänen aikansa on tullut. Illuminati kaavailee nyt omaa miestään taivuttelemaan Gaddafia. Useat maat vaativat Gaddafia väistymään, mutta Gaddafi on aloittanut kiivaan vastahyökkäyksen kapinallisia vastaan. Norsunluurannikon ”presidentti” Gbagbo puolestaan kahmii rikkauksia itselleen ja kieltäytyy eroamasta vaikka hävisi rehelliset vaalit äskettäin. Norsunluurannikko on avainvaltio supervaltio #8:n synnytystuskissa. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 9.3.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------

Supervaltiota #7 ollaan yhä valmistelemassa


Profetiaa ollaan täyttämässä juuri nyt: ”…se oli erilainen kuin kaikki muut pedot sitä ennen; ja sillä oli kymmenen sarvea.”

Ennen kuin Antikristus voi nousta, maailman valtiot pitää uudelleenjärjestellä täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi? Tätä profetiaa ollaan täyttämässä päivittäisissä uutisissa (Daily News)!




DVD















Afrikan ja Lähi-idän kartta


I. Uuden-Meksikon kuvernööri, Bill Richardson, on sanonut, että entisen ulkoministerin, Colin Powell’in, pitää käskeä Libyan Gaddafia siirtymään sivuun vallasta.

Richardson on Bilderberg-ryhmän ja Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) jäsen, joten hänen huomautuksensa esittävät ratkaisevaa tekijää Globaalin Eliitin suunnitelmassa. Hänen kommenttinsa myös heijastavat sitä todellisuutta, että maailman johtajat, kuten Gaddafi, ottavat käskyjä vastaan huippueliitiltä; he seuraavat käsikirjoitusta!

UUTISKATSAUS: Gov. Richardson: Colin Powell’in pitäisi kehottaa Gaddafia lähtemään ja USA:n pitäisi turvautua SPR:ään (Strategic Petroleum Reserve (Strategiset Öljyvarastot))”, CNN Press Room, 7. maaliskuuta 2011

”Entinen Uuden-Meksikon kuvernööri Bill Richardson puhui CNN:n Wolf Blitzer’in kanssa Libyan johdon tulevaisuudesta ja pitäisikö Yhdysvaltojen ottaa käyttöön Strategiset Öljyvarat … WOLF BLITZER, CNN-uutisankkuri … Seurassamme nyt hyvin tunnettu diplomaattinen sovittelija, Bill Richardson, entinen Uuden-Meksikon kuvernööri, entinen YK-suurlähettiläs ja entinen energiaministeri.”

William Blaine Richardson III listataan ”Eliitin kuka on kukin -listalla (Who’s Who of the Elite)” sekä Bilderberg-ryhmän että Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) jäseneksi (sivu 141).

Sen vuoksi, Richardson puhuu arvovaltaisesti eräänä, joka tuntee Suunnitelman viimeistelyn, tässä tapauksessa, suunnitelman epävakauttaa alue, joka tunnistetaan Rooman Klubin -suunnitelmassa ”Pohjois-Afrikkana ja Lähi-itänä”. Tämä alue on supervaltio #7 tässä globaalissa kymmenvaltioliiton uudelleenjärjestelysuunnitelmassa; jolloin tämä kaikkien maailman valtioiden uudelleenjärjestely täsmälleen 10 supervaltioksi tapahtuu, ja se toteuttaa tarkasti Danielin kirjan luvun 7:7-8!

Palatkaamme nyt tähän esitettyyn uutisjuttuun:

”BLITZER … puhukaamme Libyasta juuri nyt. Jonkun jossakin kohtaa täytynee mennä Tripoliin, katsoa Gaddafia silmiin ja sanoa, ’Eversti (Col), se on ohi, ohi lopullisesti. Sinä voit joko tulla tapetuksi täällä tai sinä voit lähteä ja mennä johonkin muuhun paikkaan’. Kuka olisi paras henkilö menemään sinne ja antamaan hänelle tuon suorasukaisen viestin?”

”RICHARDSON: Joku, kuten Colin Powell. Joku, jolla on ulkopolitiikan suosituskirjeitä, mutta myös sotilaallisia suosituksia. Joku, jonka Gaddafi tuntee, ja on läheinen presidentti Obamalle. On olemassa joukko ihmisiä, mutta minä pistäisin kenraali Powell’in listan kärkipäähän. Ja minä uskon että tämän täytyy tapahtua, koska Gaddafi on valtaan takertuva. Hänen vaihtoehtonsa ovat hyvin rajallisia.”

Colin Powell on myöskin sekä Bilderberg-ryhmän että Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) jäsen! Sen tähden Gaddafi saa hyvin suorasukaisen viestin aivan maailmanlaajuisen Illuminatin valtarakenteen huipulta.

Milloin Libyan diktaattori tulee lopulta lähtemään, on riippuvainen käsikirjoituksesta jota hän seuraa. Muista, kaikki nämä avaintapahtumat ovat käsikirjoitettuja. Kuuntele jälleen tätä käsitystä:

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt kirjoitettu, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista … Suurin osa päänäyttelijöistä … on jo omaksunut roolinsa. Pian heidän on aika astua näyttämölle, valmiina kun esirippu nousee. Aika toiminnalle halutaan tulleeksi.” [Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 252]

Gaddafi vastaanottaa ”lavaohjauksia” kahdelta voimakkaimmalta Illuminatin hahmolta planeetalla. Hän lähtee kun hänen käsikirjoituksensa vaatii häntä lähtemään!

II. Trooppinen Afrikka – supervaltio #8 – on epävakautumassa samalla ”egyptiläistyylisellä kapinoinnilla” mikä ravistelee supervaltio #7:ää!

Norsunluurannikko on nyt avainvaltio tässä nykyisessä epävakauttamisen aikajaksossa.

UUTISKATSAUS: Norsunluurannikko suuntaa kohti pohjatonta kuilua, by Andrew Harding, BBC News, 8. maaliskuuta 2011

”Tammikuussa, Norsunluurannikko liikkui vakaasti kohti sisällissodan parrasta. Tänään, se on jo syöksymässä päistikkaa kohti pohjatonta kuilua.”

Tässä kohtaa, Harding luettelee syitä joiden vuoksi hän uskoo Norsunluurannikon vajoavan kohti ”syvyyttä (The Abyss)”!

* ”Ryöppy uhkaavia tiesulkuja on purkautunut esiin poikki kaupungin”

* ”… sekava ryhmä miliisejä ja sotilaita on vakaasti raivaamassa itselleen etulinjoja jokaiseen kaupunginosaan”

* ”Laurent Gbagbo, mies, joka näytti hävinneen viime marraskuun raskaasti valvotut presidentinvaalit, pysyy virassaan. Hän on jo ’kansallistanut’ pankit – ’yksi suurimmista historian pankkiryöstöistä’ on se, miten länsimainen diplomaatti täällä kuvailee sitä – nyt hän on tekemässä samaa asiaa kaakaoteollisuuden suhteen.”

Rikkaiden ja korruptoituneiden diktaattorien pakottaminen eroamaan virastaan on yksi yleisimmistä teemoista tässä nykyisessä levottomuuden aallossa. Hosni Mubarak ja Tunisian diktaattori olivat molemmat uskomattoman rikkaita, ja nyt näyttää siltä, että tämä presidentti yrittää varmistaa, että hän jättää virkansa hyvin rikkaana miehenä.

Mikä on todennäköinen skenaario jolla presidentti Gbagbo tulee lähtemään virastaan? Niitä on useita tässä ajankohdassa.

* ”Viimeinen diplomaattinen painostus Afrikan Unionin taholta löytää rauhanomainen ratkaisu näyttää kuivuvan kokoon myöhemmin tällä viikolla.”

* ”Hra Gbagbo on kutsuttu Etiopiaan hänen ensimmäiseen kasvotusten tapahtuvaan tapaamiseen Alassane Ouattaran kanssa, mies, joka lähes universaalisti on tunnustettu asianmukaisesti valituksi Norsunluurannikon presidentiksi. Hra Gbagbo – luultavasti peläten vallankaappausta – on epätodennäköisesti jättämässä kaupunkiaan.”

* ”Jonkin sortin sotilaallinen eskalaatio näyttää kaikkein todennäköisimmältä juuri nyt.”

* ”… hänet voitaisiin syrjäyttää kenraaliensa toimesta.”

* ”Hra Ouattaran joukot voisivat käynnistää hyökkäyksen heidän tukikohdistaan maan pohjoisosissa.”

* ”Nigeria voisi tehdä aloitteen omien vaaliensa jälkeen ensi kuussa ja painostaa alueellisen aseellisen väliintulon puolesta.”

Keskeinen suunnitelma vaatii uutta alueellista hallintoa – Trooppinen Afrikka – perustettavaksi ohittaen kunkin valtion suvereniteetin alueella. Sen tähden, ”alueellista sotilaallista väliintuloa” ei voida sivuuttaa. Heti kun Norsunluurannikon naapurivaltiot näkevät että niihin voitaisiin hyökätä tämän ”alueellisen armeijan” toimesta, ne tulevat olemaan halukkaampia hyväksymään Rooman Klubin suunnitelman supervaltio #8:sta, tunnettu myös ”Trooppisena Afrikkana”.

Me listaamme nyt yksinkertaisesti muita uutisartikkeleja näyttäen toisten valtioiden tällä Alueella #8 epävakauttamisen leveyden:

YK:n neuvonantaja: Somalian väkivalta uhkaa Afrikan sarvea

Somalia: Me pohdimme iskujen käynnistämistä Keniaa vastaan –Al Shabaab

Etiopilaiset nostavat lippunsa ylös Somaliassa: Kapinallisryhmä Al-Shabaab väittää

Zimbabwen oikeuslaitos vapauttaa 39 syytettyä egyptiläistyylisestä kapinoinnista

Tämä viimeinen artikkeli mainitsee ”egyptiläistyylisen kapinoinnin” vaivaavan nyt Zimbabwea. Tämä on nimike ”ihmisvoimaisille vallankumouksille”, jotka nyt pyyhkäisevät supervaltiota #7 ja supervaltiota #8. Taktiikat ovat käytännössä identtisiä. Tämä taktiikka on siten mullistamassa Afrikkaa päästä päähän!

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com