Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

PROFETIAN KELLO KIISI VUONNA 2011

Tässä Jan Markell'in profeetallinen katsaus vuoteen 2011, joka oli tapahtumarikas, ja näyttää suuntaa vuodelle 2012. Suuria, mullistavia asioita on tulossa ja kaikki tähtää meidän 'autuaallisen toivomme' täyttymiseen kun Herra Jeesus palaa takaisin maan päälle. Mutta sitä ennen maailma syöstään vähäksi aikaa sekasorron ja laittomuuden valtaan jolloin tämän maailman ruhtinas antaa yhdelle valitulle miehelle, Antikristukselle, kaiken valtansa ja voimansa jonka kautta ihmiset voivat palvoa saatanaa. Se on koetuksen hetki, jossa Jumala seuloo oikeamieliset väärämielisistä ja tuomitsee kansakunnat. Lopunajan kello tikittää vauhdilla eteenpäin ja tapahtumat pyrkivät tulemaan yhteen niin, että profetoitu maailmanhallitusagenda (laittomuuden salaisuus) kehittyy ja hyökkäys Israelia ja Jerusalemia vastaan voimistuu joka puolella. Amerikan pidättävänä tekijänä täytyy heikentyä ja Euroopan, samoin kuin Idän kuninkaiden, pitää nousta. Kapitalismi sellaisena kuin se on tunnettu viime vuosina, kulkee kohti kuolemaa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>
Date: 2011/12/30
Subject: Fwd: [revfilesnews] MARKELL: THE PROPHECY CLOCK RACED IN 2011
To:

---------- Forwarded message ----------
From: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>
Date: 2011/12/30
Subject: [revfilesnews] MARKELL: THE PROPHECY CLOCK RACED IN 2011
To: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>





PROFETIAN KELLO KIISI VUONNA 2011
THE PROPHECY CLOCK RACED IN 2011
By Jan Markell
www.olivetreeviews.org
December 28, 2011

Kun jätämme vuoden 2011, niin jotkin asiat ovat varmoja tässä epävarmuuden ajassa. Useimmat lukijat tunnustavat, että lopunajan kello kiitää. Vuosi alkoi väkivallalla, kun häiriintynyt pyssymies tappoi ja haavoitti monia Arizonassa. Yksi uhreista oli yhdysvaltalainen kongressinainen. Kun vuosi 2011 päättyy, NIIN kaaos ja väkivalta riehuvat eri puolilla maailmaa. Eletään jälleen 1960-lukua, kun vihaiset nuoret vaativat maailman hallituksia kumartamaan heidän kapitalismin vastaisille ideoilleen. Väkivalta ja epävakaus ovat kuitenkin kaikkialla ja varsinkin epävakaassa Lähi-Idässä.

Mitä muuta me sitten näemme? Maailma on täynnä sotaa ja sotahuhuja. Seurakuntamme eivät enää ole raittiita. Aitoa kristinuskoa vastaan hyökätään joka puolelta ja kristittyjä syrjitään suvaitsemattomina kiihkoilijoina. Kaukaisissa paikoissa kristittyjä teurastetaan Allahin nimessä. Luonto näyttää hallitsemattomalta, kun havaitsemme ennätyksiä rikkovia maanjäristyksiä kaikkialla. Ahneus ja korruptio ovat moottoreita, jotka pyörittävät suunnilleen kaikkea. Israelia ja Jerusalemia syytetään suurimmasta osasta maailman ongelmia. Salli minun selittää laajemmin jotakin tästä.

Sota on tulossa Lähi-Itään. Muslimivaltiot ovat päättäneet pakottaa yhteenoton Israelin tulevaisuudesta, sanoo Ronald Reagan'in apulaispuolustusministeri Frank Gafney. Hän varoittaa "katastrofaalisesta alueellisesta sodasta ja se tulee koskemaan Israelin valtion tulevaisuutta. Se voi käsittää kaikki sen naapurit, kun he tahtovat ajaa juutalaiset mereen. Siihen voi sisältyä ydinaseiden käyttämistä".

Niin paljon "Arabikevään" hyväntahtoisista päämääristä. Ajattele Egyptiä. Hosni Mubarak'in alaisuudessa Egypti oli alueellisen vakauden ankkuri. Nyt, kiitos muslimiveljeskunnan, epävakaus säteilee kaikkiin muihin muslimivaltioihin tuosta navasta. Yhteinen ponnistus Israelin hävittämiseksi on käynnissä.

Amerikka avustaa tuossa pyrkimyksessä, kun Obama'n hyökkäys Israelia vastaan jatkuu. Ulkoministeri Clinton varoittaa, että kaikkia amerikkalaisia toimia kohti Jerusalemin tunnustamista Israelin pääkaupunkina, täytyy välttää. Se voisi vaarantaa rauhanprosessin, vaikkakin tuo prosessi on vitsi.

Lisää tähän litaniaan rohkaistu ja nouseva Kiina, Venäjä, taas kerran Vladimir Putinin täydellisessä hallinnassa, Meksiko vapaasti pudoten sisällissotaan huumekauppiaiden ja heidän Hizbollah-liittolaistensa kanssa eteläisellä rajallamme ja sinulla on maailma, joka on täynnä vaaraa Yhdysvalloille. Eikö olekin selvää, että me olemme keskellä Raamatun ennustamia "vaarallisia aikoja"? (2. Tim. 3:1) On varmaa, että ajat ovat aina olleet kovat, mutta tapahtumien yhteentuleminen on se, joka on niin kiehtovaa tänä aikana.

"Occupy Wall Street" -liikettä ei pidä jättää huomioimatta. Riittää todeta, että se edustaa sitä laittomuutta ja irstautta, joka on luonteenomaista ajallemme. Älä hylkää sitä pesemättömien jatko-opiskelijoiden, tai fossiloituneiden 1960-luvun nostalgistien, jotka eivät osaa edes muodostaa yhtenäistä periaatetta, typeränä sirkuksena. Jos he osaisivat hallita, meillä olisi marxismin, sosialismin ja yhden maailman kannattajien ihanteellinen vasemmistolainen agenda. Vaatisi yli-ihmisen sulauttamaan nämä tekijät ja saamaan sen toimimaan. Hänen nimensä on Antikristus ja hän on odottamassa.

Lokakuun lopulla Vatikaani vaati maailman rahoitussysteemien radikaalia uudistusta, mukaan lukien globaalin poliittisen auktoriteetin luomista hallitsemaan taloutta. Lue se uudelleen. Vatikaani on vaatinut maailman taloudellista ja poliittista systeemiä. Miljoonille katolisille on nyt kerrottu, että heidän johtonsa on ok, kun on maailmanhallitus. Lisäksi kuusi miljardia Maan asukasta täytyy suostutella, mutta ottaen huomioon ennätyksellisen globaalin ja yksilöllisen velan, se prosessi tulee todennäköisesti olemaan helppo!

Monet skenaariot tulee vielä pelata loppuun. Sen miehen politiikka, jonka valitsimme suurella enemmistöllä kolme vuotta sitten, näyttää olevan suunniteltu takavarikoimaan useimpien amerikkalaisten varallisuus ja lopettamaan Amerikan supervalta-asema eliminoimalla se vähäinen arvo, mikä valuutallamme vielä on. Yhä useammat asiantuntijat varoittavat meitä olemaan valmiina hyperinflaatiolle, joka tulee varmasti, kun muu maailma päättää lopettaa meille sen rahan lainaamisen, jonka tarvitsemme rahoittamaan vajeitamme. Jo 70% siitä tulee tyhjästä, kiitos keskuspankin.

Amerikka ei ole menossa pois, mutta heikennetty Amerikka on välttämätön, ennenkuin joku voi kuljettaa globalistisen jalkapallon maalialueelle. Yhden maailman tekijät tietävät sen ja maailman kansankiihottajat, jotka tuomitsevat kapitalismin, tietävät sen. Kuten usein sanomme tässä toimistossa: "Se kaikki on tulossa yhteen." Maanantaina joulukuun 26. päivänä huomattava puheohjelman juontaja sanoi animoidulla äänellä: "Me tarvitsemme maailmanjohtajan nyt!" Hänellä ei todennäköisesti ollut mitään käsitystä siitä, mitä sanoi, tai mitä siihen sisältyy. Panin merkille, ettei hän sanonut, että tarvitsemme amerikkalaisen johtajan. Tarvitsemme globaalin herra Korjaajan. Eräs toinen juontaja kutsuu sellaista miestä "haamujätkäksi". Hänkään ei ole jyvällä. Vain Raamattu auttaa meitä ymmärtämään näitä salaisuuksia ja suuri osa seurakunnista tänä päivänä pitää Raamattua haittatekijänä. Antikristus on molempia: 'mies, jolla on suunnitelma' ja todellinen 'haamujätkä'.

Ehkä yksi syvällisimmistä profetiaan liittyvistä tarinoista vuonna 2011 on globaali velka. Olemme yhtä vuotta vanhempia ja syvemmällä velassa! Koko maailma on velassa -- ei vain Amerikka! Voisin esittää sinulle tilastoja, mutta silmäsi lentäisivät selälleen. Älä sure. 'Haamujätkä' ratkaisee sen!

Alkuseurakunta ikävöi Jeesuksen paluuta ja siksi tervehti toisiaan sanoilla "Maran ata!" Kuvittele, kuinka yksinkertainen heidän elämäntapansa oli. He eivät tienneet mitään kalisevista betonikanjoneista eri puolilla maailmaa -- väkivaltaa ja sekasortoa sykkivistä suurkaupungeista. Silti nuo yksinkertaiset sanat lohduttivat heitä, koska ne lupasivat paremman maailman jonakin päivänä.

Kun näemme vuoden 2011 jättävän meidät, niin tiedä, että parempi maailma odottaa myös sinua! Se ei kuitenkaan ole tämä maailma. Se on toinen ulottuvuus, toinen paikka, toinen aika. Silti se voi olla täällä silmänräpäyksessä! Miljoonien sydämenhuuto vuonna 2011 ja vieläkin enemmän vuonna 2012 on nämä ihanat sanat: Maran ata. Tule, Herra Jeesus! Sanon sen uudelleen ja uudelleen. Jotkut tulevat siitä sairaiksi, mutta en lopeta. Se on se yksi maailma, joka tarjoaa toivon, kun maailma käy mielipuoliseksi!

Maran ata, maran ata! Katse ylös päin! Iankaikkisuuden näkökulmasta otsikot eivät ahdista sinua ihan niin paljon ja voit keskittyä levittämään evankeliumia, kun vielä on aikaa. Ja etsi seurakunta, joka uskoo samoin!


Get acquainted with "Understanding the Times" radio, now available in 416 radio markets. To listen online, click here or here. The program is posted online every Sunday. We air out of AM1280 The Patriot and AM980 KKMS Saturdays at 9 a.m. CST. You can listen live there. We are entering our 12th year of broadcasting coast to coast and around the world electronically.

Subscribe to the podcast here.

109 Eagle Gate Place
Hot Springs AR 71901 (USA)
www.RevelationFiles.com

1 kommentti:

  1. Hyvä Olli. Odotan jo seuraavaa blogitekstiä. Keep up the blessed work! t.Fanisi

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com