Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Tuleva rahan kaatuminen, maailmanhallitus ja Pedonmerkki -- Raamatun profetiat toteutuvat rutosti

Merkit maailmalla osoittavat että aika on loppumassa. Maailma odottaa pelastajaa kun nykyinen velkaan perustuva talousjärjestelmä on romahtamassa. Tämän hetken maailman varantovaluutta dollari pyritään korvaamaan uudella vakaammalla maailmanvaluutalla joka olisi sidottu kultaan perustuen kunkin maan panokseen globaalista bruttokansantuotteesta eli tärkeämmillä talouksilla on aina suurempi painoarvo yhteisvaluuttaan. Tästä painotetusta arvopaperikorista, joka luo yhteisvaluutan (mondo), tulisi paperirahan korvaaja ja siten siirryttäisiin kohti Raamatun ennustamaa pedonmerkki-taloutta. Näin ihmiskunnan kelvoton huipentuma, maailmanhallitus Antikristuksen johtamana, on aivan edessäpäin, ja kirjoittaja kehottaakin Kristuksen maailmanlaajuista seurakuntaa valvomaan ja odottamaan autuaallisen toivomme, Herran Jeesuksen Kristuksen, pikaista paluuta, kun olosuhteet tänä päivänä maan päällä ovat täsmälleen Raamatussa ennustetun kaltaisia. Tämän reilun vuoden vanhan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------------

Tuleva rahan kaatuminen, maailmanhallitus ja Pedonmerkki. Kuinka Raamatun profetia on toteutumassa maailman näkemättömien silmien edessä.

The coming money crash, world government and the Mark of The Beast. How Bible prophecy is coming true before the world’s unseeing eyes.

By Alan Franklin 15.12.2010

Maailma kiitää kohti maailmanvaluuttaa ja maailmanhallitusta. Pedon merkki ja maailman diktatuuri ovat varmasti vain vuoden tai kahden päässä (Ilm. 13:16-18) – Voin miltei kuulla Antikristuksen lähestyvät askeleet. Onneksi todelliset kristityt otetaan pois maailmasta tempauksessa, ennenkuin hän ottaa vallan, mutta luulen, että hän on jo nyt asemissa odottaen kutsuaan. Se voi tulla pian. Maailma on särkynyt, toivoton, vailla johtajaa ja peloissaan. Katsele ja odota vain, että huudetaan vahvaa miestä.....

Edellisen kerran, kun voimakas valtio painoi rahaa ja sen kansa tuli epätoivoiseksi arvottomine setelipinoineen, maailma sai Adolf Hitlerin. Hän oli pelkkä tulevan miehen varjo, Antikristuksen esikuva, kuten oli sarja pahoja tyranneja Antiokus Epifanes'ista lähtien. Kun kirjoitimme Pat'in kanssa kirjan, Goodbye America, Goodbye Britain, (saatavana verkkokaupassamme osoitteessa: www.thefreepressonline.co.uk) näimme selvästi, mitä oli tapahtumassa, koska Raamatun profetia oli ennalta varoittanut meitä.

Jos luet esimerkiksi Matteuksen 24. luvun, näet, että olosuhteet tänä päivänä ovat täsmälleen, mitä oli ennustettu maan päälle välittömästi ennen Herran Jeesuksen Kristuksen toista tulemusta. Maailma tarvitsee vapahtajaa, mutta sen aika on loppumassa. Herra palaa keskiyöllä – ja kello on 23.59. Seurakuntien täytyy herätä: kuten ystävämme Dave Reagan sanoo, että sellaisena aikana seurakunnan pitäisi ikävöidä Herran paluuta. Sen sijaan se enimmäkseen haukottelee.

Meillä on Pat'in kanssa vahva tunne, että suuret tapahtumat ovat aivan horisontin yllä: maailma ei kykene kääntämään valitsinta takaisin ”normaaliin”. Me matkustamme, jos se on mahdollista ja minä puhun jokaiselle seurakunnalle, joka kutsuu meitä Amerikassa tai Britanniassa. Aika on lyhyt, ystävät, en koskaan ole tuntenut sellaista pakotusta. Minulla on paljon materiaalia Powerpoint-esityksinä koottu monien vuosian aikana, joissa me kumpikin olemme kirjoittajia ja toimittajia. Nyt on aika nähdä se, koska pian pimeys lankeaa, jolloin mikään tämän kaltainen opetus ei ole mahdollista ja tämä verkkosivusto ja meihin linkitetyt suljetaan yhdessä yössä. Lataa artikkeleitamme NYT! Hanki kirjojamme nyt, jos voit. Ne on pakattu täyteen tietoa, jota et valitettavasti löydä monista muista paikoista, koska suuret kirkkokunnat lörpöttelevät ”homojen” pappisvihkimyksestä ja vihreän agendan ”saarnaamisesta”. Iso vihreä valhemasiina, kuten kutsun sitä, on vain yksi juonista, joita käyttävät ne, jotka ajavat maailmanhallitusta vallantorneistaan käsin. Mikä tahansa vanha hölynpöly käy, olkoon se naurettava ajatus, että hiili olisi jotenkin vahingollinen (muistanet, että sehän on se, mitä kasvit syövät), tai valhe, että nouseva merenpinta peittää kokonaisia saarivaltioita. Täyttä roskaa, kuten olemme sanoneet monesti sivustollamme.

Näppäile vain sanoja hakukoneeseemme etsiäksesi joitakin tosiasioita. Esimerkiksi vastoin vihreää propagandaa jääkarhut eivät suinkaan ole vaarassa kuolla sukupuuttoon, vaan niillä on käynnissä väestöräjähdys, mistä saimme hiljattain tietää kanadalaisesta uutisraportista. Samalla kun tämä pelko on väärä ja maailma EI ole kuumenemassa, niin eräänä päivä niin käy, mutta se ei mitenkään liity juppimaastureilla ajamiseen, sillä Raamattu sanoo monissa profetioissa, että kohtaamme sotia, nälänhätää ja maailman väestön suurimman osan kuoleman.

Neljä apokalypsin ratsastajaa ratsastavat pian ja on oleva nälänhätää, maanjäristyksiä ja monia muita katastrofeja. Kaavio maanjäristysten kasvavasta tiheydestä – maaplaneetan synnytyskivuista sen odottaessa toista tulemusta – on verkkosivustollamme. Maailman viimeinen suuri kriisi, ihmisen kelvottoman maailmanhallinnon huipentuma, on aivan edessä. Maailmankriisi, todellinen, tai tehty, vaatii yhden maailman vastauksen, tai niin meille yhä enemmän sanotaan.

Rahakriisi on kyllin todellinen ja kaikki aina kaupungeista valtioihin ja kansoihin ovat konkurssissa: särkyneitä, rahattomia, tuhottuja. Peli on pelattu, vaikka viheltäjät tuulessa lörpöttelevät ”toipumisesta”. Hyvät ystävät, ei tule mitään elpymistä. Vuodesta 2006 lähtien olen ennustanut Suurempaa Lamaa. Haluaisin olla väärässä, mutta en ole. Julkaisimme liike-elämän lehteä 16 vuoden ajan ja osaan lukea taseita. Maailman taseet ovat epätaseita....

Aloitan joka päivä nauhoittamalla tunnin tai pari CNBC:tä ja muita liike-elämän uutiskanavia, sitten katselen niitä suurella nopeudella lounaan yli. Nykyään kaikki keskustelu koskee ”valtion velkakriisiä”. ”Asiantuntijoiden” ryhmät esittävät arvioitaan miltei konkurssissa olevien valtioiden tilasta, ei vain Kreikan, vaan Espanjan, Italian ynnä muiden. Esimerkiksi Britannia ja Amerikka!

Sanotaan, että kohta jokin suuri amerikkalainen kaupunki julistaa maailmalle, että se on konkurssissa. Mitä arvelet sen aiheuttavan USA:n luottoluokitukselle, jonka on jo mainittu olevan alamäessä? Ja mitä arvelet sen vuorostaan tekevän koroille? Ja sitten, mitä arvelet jyrkästi nousevien korkojen ja hyperinflaation tekevän jo ennestään heikolle taloudelle? Voi voi: elpyminenkö? Osta kultaa, on minun neuvoni. Dollari, euro ja kaikki paperivaluutat ovat nopeasti menettämässä arvoaan. Kun ihmiset lakkaavat uskomasta, että ne ovat minkään arvoisia, niin silloin ne tulevat arvottomiksi. Zimbabwessa heillä on 50 miljardin dollarin seteleitä. Niitä lepattaa keräämättöminä kaatopaikkojen ympärillä.

Jopa sekulaarit organisaatiot, kuten AOL (America Online), aistivat lähestyvän loppupelin. Tässä yksi heidän hiljattaisista otsikoistaan ja alkukappaleet tarinasta heidän Daily Finance -verkkosivustollaan: ”Onko maailma valmis uuteen varantovaluuttaan? Kohtaa Mondo.”

”Kun G-20 tapaa keskustellakseen maailman talousongelmista – monet sen jäsenistä tyytymättöminä keskuspankin pyrkimyksiin virkistää USA:n taloutta tehostamalla rahan hankintaansa (s.o. rahan painamista – AF) – niin ideoita uusista rahasysteemeistä kelluu joka puolella. Lukuisista syistä muiden maiden johtajat haluaisivat vapauttaa taloutensa USA:n dollarin vaikutuksen kuristusotteesta. Maailmanpankin presidentti Robert Zoellick hiljattain vaati maailmaa indeksoimaan valuuttansa kultaan. Hänen ehdottamassaan systeemissä maailman tärkeät valuutat, kuten dollari, euro, jeni, punta ja juan liikkuisivat kohti muunnettua kultakantaa. Arvometallia käytettäisiin vertailukohtana, joka ohjaisi valuutan liikkeitä perustuen markkinoiden odotuksiin inflaatiosta, deflaatiosta ja tulevista valuutan arvoista.”

Kirjoittaja Peter Cohan jatkaa mainostaen maailmanvaluuttaa, josta Venäjän presidentti Dimitri Medvedev on innoissaan. Minulla on kuva Medvedev'istä G8-kokouksen lehdistötilaisuudessa, jossa hän näyttää maailmanvaluutan kolikkoa. Siinä on sanat: “United Future World Currency.” Kolikko ja sen muotti – on valettu. Cohan kirjoittaa näin: ”Kultakannasta riippumatta haluaisin nähdä maailman omaksuvan uuden varantovaluutan korvaamaan dollarin. Kutsukaa sitä nimellä Mondo (maailma italiaksi). Tämä uusi valuutta perustuisi kunkin maan panokseen globaaliin bruttokansantuotteeseen (BKT). Siten mitä tärkeämpi jonkin maan talous on, sitä suurempi maan vaikutus mondon arvoon.”

”Käsitteenä se on melko yksinkertainen. Maailman BKT on Maailmanpankin mukaan 61 biljoonaa dollaria ja mondo perustuisi painotettuun koriin arvopapereista kustakin maasta suhteessa niiden osuuteen globaalista BKT:sta. Mondon kauneus on siinä, että se sallisi maailmantalouden kääntyä perustuen muutoksiin yksittäisten kansallisten talouksien politiikoissa suhteessa niiden todelliseen panokseen globaaleilla markkinoilla.”

Siispä, paperirahan (fiat currencies) – jonka takana ei ole muuta kuin lupaus – nopeasti lähestyvän kaatumisen kanssa, kulta on kohta seisova viimeisenä, kuten on seisonut vuosisatoja. Yksi käytännön ehdotuksistani on, että turvaat joitakin säästöjä ostamalla vähän kultaa, jos voit (ja voit tehdä niin muutamalla sadalla dollarilla) sekä hankit käsiisi vähän siemeniä ja opit kuinka kasvattaa vihanneksia. (Asutko kerrostalossa? Silloin ystävysty vanhuksen kanssa, jolla on iso pala maata kotinsa ympärillä). Todellisuus on kuitenkin, kuten uudelleen ja uudelleen sanomme kirjoissamme, että maailman pääongelma on hengellinen. Yhteiskunnan pahoinvointi alkaa seurakunnista, missä jotakin mätää väijyy saarnatuoleissa ja vallan keskuksissa. Jokaisen kansan alamäki alkaa rappiolla, väärällä uskonnolla ja mätänemisestä sisältä, mikä on jotakin sellaista, jonka voit nähdä uudelleen ja uudelleen. Britannia ja Amerikka ovat todella mätänemässä sisältä, mikä on täydellisesti kuvattu yhdessä puheistani kuvalla erään anglikaanisen kirkon vääntyneestä tornista. He ovat vääntäneet Raamatun – all right vai all wrong!

Onko toivoa! Onneksi on kristityille. Meillä on autuaallinen toivo, Herramme Jeesus Kristus, joka on pian hallitseva Jerusalemista 1000 vuotta – todellinen sanan Millennium merkitys. Ellei sinulla ole asiat kunnossa Hänen kanssaan, niin sinulla on vähän aikaa ratkaista oletko valon vai pimeyden puolella. Seurakunnassa, tai kirkossa, käyminen ei sitä ratkaise. Todelliset kristityt OVAT seurakunta – eikä se ole rakennus. Sinun täytyy antaa elämäsi Herralle, kun vielä on aikaa.

Vanha ystävämme, edesmennyt lopunaikojen saarnaaja Barry Smith Uudesta Seelannista, joka opetti meille niin paljon, kertoi meille seuraavan tositarinan. Hän oli puhunut yhden ihanista puheistaan ja sitten esitti alttarikutsun. Nainen asteli esille ottaakseen Jeesuksen elämäänsä. Puoli tuntia myöhemmin ajaessaan takaisin kotiinsa hän sai surmansa autokolarissa. Hän jätti sen myöhäiseksi, mutta hän teki sen. Älkää jättäkö sitä liian myöhään ystävät. On myöhäisempää, kuin luulettekaan.

1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com