Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Tammikuu 2012

Tässä toissa vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta tammikuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue I    January 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Ahdistunut sukupolvi vankeudessa!
(An Oppressed Generation In Captivity!)

”Nostakaa silmänne taivasta kohti ja katsokaa maata, joka alhaalla on, sillä taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket, mutta minun autuuteni pysyy iankaikkisesti, ja minun vanhurskauteni ei kukistu. Kuulkaa minua, te jotka vanhurskauden tunnette, kansa, jonka sydämessä on minun lakini: älkää peljätkö ihmisten pilkkaa älkääkä kauhistuko heidän herjauksiansa. Sillä koi syö heidät niinkuin vaatteen, koiperhonen syö heidät niinkuin villan, mutta minun vanhurskauteni pysyy iankaikkisesti, minun autuuteni polvesta polveen.”

Jesaja 51:6-8

”Ei Jumala ole hyljännyt kansaansa, jonka hän on edeltätuntenut. Vai ettekö tiedä, mitä Raamattu sanoo kertomuksessa Eliaasta, kuinka hän Jumalan edessä syyttää Israelia: "Herra, he ovat tappaneet sinun profeettasi ja hajottaneet sinun alttarisi, ja minä yksin olen jäänyt jäljelle, ja he väijyvät minun henkeäni"? Mutta mitä sanoo hänelle Jumalan vastaus? "Minä olen jättänyt itselleni seitsemäntuhatta miestä, jotka eivät ole notkistaneet polvea Baalille." Samoin on nyt tänäkin aikana olemassa jäännös armon valinnan mukaan.”

Roomalaiskirje 11:2-5

”Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa? Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?”

Luukas 18:7-8

”Sillä "vähän, aivan vähän aikaa vielä, niin tulee hän, joka tuleva on, eikä viivyttele; mutta minun vanhurskaani on elävä uskosta, ja jos hän vetäytyy pois, ei minun sieluni mielisty häneen". Mutta me emme ole niitä, jotka vetäytyvät pois omaksi kadotuksekseen, vaan niitä, jotka uskovat sielunsa pelastukseksi.”

Hebrealaiskirje 10:37-39


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme tarkastelemaan tiiviisti meidän aikamme tapahtumia ja pohtimaan syvällisesti meidän aikaisempien sukupolvien muodonmuutosta ja etenemistä sukupolveen joka parhaillaan elää maapallolla. Me totisesti elämme ajassa joka on erilainen kuin mikään muu ajankohta historiassa, ja ne, jotka nyt muodostavat yhteiskunnan, ovat radikaalisti poikkeavia mistä tahansa aikaisempien sukupolvien yhteiskunnallisesta kokoonpanosta. Me olemme nyt näkemässä yleisen sosiaalisen kasvatuksen hedelmää joka on riisunut meidän nuorisomme arvoista, jotka olivat joskus hyvin arvossa pidettyjä Amerikassa, ja on viimeaikoina synnyttänyt vankien sukupolven joita orjuutetaan systeemillä joka on suunniteltu vahtimaan ja kontrolloimaan heidän jokaista liikettä.

Historioitsijat ovat omaksuneet perinteisen nimikesarjan läntisen historian moderneille sukupolville. Esimerkiksi, nuo, jotka syntyivät 1800-luvun loppupuolella ja taistelivat Ensimmäisessä Maailmansodassa, tunnetaan yleisesti Kadotettuna Sukupolvena (The Lost Generation). Sukupolvia, jotka seurasivat tuota aikajaksoa, nimitettiin Suurenmoiseksi Sukupolveksi (The Greatest Generation), Hiljaiseksi Sukupolveksi (The Silent Generation), Suurten Ikäluokkien Sukupolveksi (Baby Boom Generation), Sukupolveksi X, Sukupolveksi Y, ja Sukupolveksi Z.

Sukupolven Z nähdään tyypillisesti koostuvan jokaisesta joka on syntynyt välillä 1994-2004. Näihin nuoriin ihmisiin viitataan joskus ”Digitaalisina Alkuasukkaina (Digital Natives)” koska heidät on aina tunnettu ja olleet kastettuja teknologian kautta. He ovat useimmiten vuorovaikutuksessa ystäviensä ja tuttaviensa kanssa mieluummin verkossa kuin kasvokkain. Heidän tiedetään pitävän vähän huolta yksityisyydestä, ja sillä välin kun he ovat taitavia monien asioiden hoitamisessa samanaikaisesti (multitasking), nopeatahtinen digitaalisen informaation ja viihteen hankkiminen on jättänyt heidät suuresti pienentyneen tarkkaavaisuuden kestoajan (lyhytjänteisyys) huostaan. Psykologit viittaavat tähän olotilaan ”opittuna keskittymisvajeen häiriönä (acquired attention deficit disorder)”. (1)

Vanhimmat Sukupolven Z jäsenet saavuttavat pian enemmistöiän. Minä en voi muuta kuin ihmetellä jos he tulevat olemaan viimeinen sukupolvi joka saavuttaa aikuisuuden. Vain Jumala tietää varmuudella, mutta miettimällä että ”Generation Z” nimettiin englantilaisen aakkoston viimeisen kirjaimen mukaan, mahdollisuus sille näyttää huomiota herättävän sopivalta.

Joka tapauksessa, nuo, jotka nousevat esiin tulevaisuuden sukupolvissa, jos Herra viipyy ja aika pysyy samana, tulevat todennäköisesti erottumaan radikaalisti keistä tahansa ihmisistä jotka ovat joskus asuttaneet maailmaa menneisyydessä. Kuitenkin, Jumala on luvannut että Hänellä tulee aina olemaan jäännös ihmisiä jokaisesta sukupolvesta. Ne, jotka ottavat huomioon meidän Vapahtajamme kutsun, tulevat saamaan voiman Jumalalta vastustaa kiusausta ja kestää mitä tahansa vaivaa jota me saatamme kohdata tässä sekasorron ja vihollisuuksien maailmassa. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Hyvin synkkä ”Musta Perjantai”! (A Very Dark "Black Friday"!)

Joka vuosi vähittäiskauppiaat halki Yhdysvaltojen yrittävät houkutella ostosten tekijöitä heidän kauppoihinsa päivänä joka seuraa Kiitospäivää (Thanksgiving Day), tunnettu myös nimellä Musta Perjantai (Black Friday), tarjoamalla kauppadiilejä joita kuluttajien toivotaan pitävän liian hyvinä päästämään käsistä. Talouden kärsiessä yhä ”Suuren Taantuman” vaikutuksista, monet shoppailijat ovat tulleet epätoivoisiksi hyvien kauppojen suhteen, ja useat tavaratalot ovat tulleet epätoivoisiksi myydäkseen heidän kauppatavaraansa. Perinteisesti, useimmat kaupat avaavat ovensa aikaisin aamulla Mustana Perjantaina. Kuitenkin, vuonna 2011 useat kaupat avasivat keskiyöllä tai jopa itse Kiitospäivänä ja muuttivat sen minkä oletetaan olevan kiitosten jakelun päivä konsumerismin rajuksi tulvaksi. Jotkut ihmisistä olivat niin päättäväisiä hankkiakseen halpoja televisioita, kannettavia tietokoneita, ja muita tavaroita että he valitsivat luopua kokonaan Kiitospäivästä, ja sen sijaan halusivat viettää päivän seisomalla jonossa kauppojen edustalla. (2) [Kyllä amerikkalaiset ovat hulluja materialisteja ja mammonanpalvojia. Joku materialistinen demonihenki ohjaa jenkkilän väkeä. Tosin johtajien aivopesukin saattaa olla kyseessä, kun elämä uhrataan kulutuksen alttarille. Suom. huom.]

Surullista kyllä, äänekkäät vaatimukset halvoille tuotteille tuntuvat tuovan pahimman esille ihmisissä. Kiitospäivän yönä Porter Ranch’issa, Kaliforniassa, nainen hyökkäsi shoppailijatoveriensa kimppuun pippurisumutteen kanssa tarkoituksenaan saada edullisempi asema väkijoukon suhteen ja onnistua saamaan tuotteet jotka hän halusi. Eräs todistaja kuvaili näyttämöä seuraavasti, ”Ihmiset alkoivat kirkua, kiskoen ja työntäen toisiaan, ja sitten koko alue täyttyi pippurisumutteesta. Minä luulen että se, mikä laukaisi sen, oli kun ihmiset alkoivat kiskoa muovia irti kuormalavoista ja sitten tönivät ja pommittivat videopelien näyttölaitteita. Se alkoi ihmisten työntämisellä ja kirkumisella koska heitä ryhdyttiin tuuppaamaan karsinoihin.” (3)

http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2011/11/at-wal-mart-pepper-spray-attack-triggered-chaos-screaming.html

Lukuisia muita väkivallantekoja sattui Kiitospäivänä ja Mustana Perjantaina ympäri maata. San Leandro’ssa, Kaliforniassa, miestä ammuttiin Walmart-tavaratalon pysäköintialueella Kiitospäivän yönä pieleen menneessä ryöstöyrityksessä. (4) Kingston’issa, Pohjois-Carolinan osavaltiossa, palveluksesta vapaat poliisivirkailijat jotka työskentelevät turvavartijoina, käyttivät pippurisumutetta hillitäkseen kuritonta väkijoukkoa Walmart-liikkeessä. (5) Vielä yhdessä Walmart-paikassa Myrtle Beach’issä, Etelä-Carolinan osavaltiossa, naista ammuttiin jalkaan kun hän oli lastaamassa kauppatavaroitaan hänen autoonsa. (6) Etelä-Charlestonissa, Länsi-Virginiassa, 61-vuotias mies luhistui Target-tavaratalon luona shoppaillessaan Mustana Perjantaina. Väkijoukko, ollen häiriintymättä vanhemmasta miehestä joka makasi lattialla, asteli hänen ylitseen ja jatkoi ostosten tekoa. Mies lopulta menehtyi. Traaginen tapahtuma sai kuolleen miehen avustajan ja ystävän ihmettelemään, ”Missä on ihmisten laupias samarialainen -puoli? Kuinka et voinut huomata jotakuta joka oli vaikeuksissa? Minä en vain ymmärrä, jos ihmiset eivät auttaneet sen syyn vuoksi mikä heillä oli, muun kuin ahneuden johtuen alennusmyynnistä.” (7)

Väkivallan henki, jonka on osoitettu nielaisevan väkijoukot Mustana Perjantaina, on hyvin ongelmallista liioittelematta. Jos meidän pitäisi saavuttaa piste historiassa, missä Yhdysvaltain talous romahtaa täysin ja ihmiset eivät voi enää saada sitä mitä he haluavat, shoppailijoiden käyttäytyminen tänä päivänä on viittaus vihaisiin väkijoukkoihin joita me näkisimme tulevaisuudessa paljon suuremmassa mittakaavassa.

On myös mielenkiintoista panna merkille että myymälävarkaudet ovat kasvussa, nousten 6 prosenttia yksistään vuonna 2011. Arvioidun tappion vähittäiskauppiaille odotetaan olevan suunnilleen 119 miljardia dollaria. Ad Week’in raportin mukaan, joka yhdestoista asiakas myymälöissä varastaa tavaroita ja 75 prosenttia noista varkaista on aikuisia. Puhuessaan kasvavasta myymälävarkausongelmasta, Johnny Custer, Merchant Analytic Solutions’in kenttäoperaatioiden johtaja totesi, ”Useimmat myymälävarkaat yksinkertaisesti antautuvat houkutukselle. Mutta lisää epätoivon tunne johtuen talous- ja lomapäiväpaineista, ja sinulla on resepti varkaussopalle.” Huomionarvoisesti, kaksi tavallisinta varastettua tuotetta ovat fileepihvi (filet mignon steak) ja Jameson viski. (8) Varmastikin näyttää siltä että monet amerikkalaiset ovat unohtaneet Jeesuksen sanat joka varoitti meitä Luukkaan luvussa 12:15, ”Katsokaa eteenne ja kavahtakaa kaikkea ahneutta, sillä ei ihmisen elämä riipu hänen omaisuudestaan, vaikka sitä ylenpalttisesti olisi.”

Ison Veljen valpas silmä! (The Watchful Eye Of Big Brother!)

George Orwell’in romaanissa, Vuosi 1984, Orwell kirjoitti totalitaarisesta valtiosta joka vahti ihmisten jokaista liikettä TV-kuvaruutujen käytön avulla. Ihmisille sanottiin aina, ”Big Brother is watching you (Isoveli valvoo sinua).” Hämmästyttävästi, vakoiluteknologia joka on nyt käytössä Yhdysvalloissa ylittää reilusti minkä tahansa mitä Orwell olisi koskaan voinut kuvitella.

Äskettäisessä tapauksessa Nelson’in piirikunnassa, Pohjois-Dakotassa, sheriffi Kelly Janke lähti maatilalle etsimään kuutta kadoksissa olevaa lehmää. Maatilan omistajat olivat yhteistyöhaluttomia sheriffiä kohtaan ja ajoivat hänet tiehensä heidän tiluksiltaan kivääreiden kanssa. Vastauksena, sheriffi kutsui paikalle miehittämättömän Predator B -lennokin. Lennokki, joka on varustettu korkean erotuskyvyn kameroilla, lämpötunnistimilla, ja tutkalla, lensi kymmenentuhannen jalan (1 jalka = n. 30 cm) korkeudelle maatilan yläpuolelle samalla kun sheriffi ja hänen virkailijansa katselivat suoraa videokuvaa kannettavalta 4-tuumaiselta kuvaruudulta. Kun he päättelivät että epäillyt olivat viimein riisuneet itsensä aseista, SWAT-tiimi lähti liikkeelle ja pidätti miehet. Puhuessaan lennokista, sheriffi Janke totesi, ”Meidän ei tarvitse mennä sisälle aseet liekehtien. Me voimme viettää aikaamme ja systemaattisesti suunnitella valmiiksi mikä meidän lähestymistapamme tulisi olla.” Eläkkeellä olevan ilmavoimien kenraalin, Michael C. Kostelnik’in, mukaan kotimainen lennokkien käyttö Yhdysvalloissa ei ole epätavallista. Haastattelussa Kostelnik totesi, että Predator -lennokkeja käytetään ”monilla alueilla ympäri maata, ei ainoastaan liittovaltion toimijoita varten, vaan myös osavaltion ja paikallisen lainvalvonnan toimijoita sekä hätätilavastaajia varten kriisiaikoina.” Toiset ovat varoittaneet että lennokkien käyttö vakoilua varten tulee todennäköisesti lisääntymään. ”Milloin tahansa sinulla on tuonkaltainen työkalu lainvalvonnan käsissä joka tekee vakoilemisen helpommaksi, he tulevat hyödyntämään enemmän sitä”, sanoi Ryan Calo, Internetin ja yhteiskunnan yksityisyyttä ja robotiikkaa tutkivan Stanfordin lakikoulukeskuksen johtaja (director for privacy and robotics at the Stanford Law School's Center for Internet and Society). Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Tämä voisi olla aika jolloin ihmiset ovat vaivautuneita, ja he haluavat asettaa rajat tuolle teknologialle. Se voisi saada meidät kyseenalaistamaan opin, ettei sinulla ole yksityisyyttä julkisuudessa.” (9)

Vakoilulennokit eivät ole ainoa viranomaisten käytössä oleva vakoilumenetelmä Amerikassa. Vakoilukamerat jotka pystyvät lukemaan autojen rekisterikilpiä ja seuraamaan ajajien liikkumisia ovat tulossa kasvavassa määrin yleisiksi yhtälailla. Näiden kameroiden suurin keskittyminen on Washington D.C:ssä, ja ympäröivillä alueilla missä 250 niistä tarkkailee jatkuvasti autoilijoita. Poliisiviranomaiset voivat viedä minkä tahansa rekisterikilven numeron heidän tietokantaansa, ja jos kyseessä oleva ajoneuvo on ohittanut jonkin kameroista kaupungin ympärillä, viranomaisia informoidaan välittömästi missä autot ovat olleet ja milloin ne olivat siellä. Lainvalvontavirkailijat ovat intoilleet teknologiasta. ”Uusi teknologia tekee meidän työstämme paljon helpomman ja pahojen kaverien työstä paljon vaikeamman”, sanoi D.C:n poliisipäällikkö Cathy Lanier. Kuitenkaan, eivät kaikki ole innoissaan teknologian suhteen. ”Se on isoveli, ja kysymys on, onko se isoveli jonka me haluamme, vai isoveli jota me emme halua? Tätä teknologiaa voitaisiin käyttää hyvään ja sitä voitaisiin käyttää pahaan. Minä luulen että me tarvitsemme keskustelua siitä tarvitaanko sitä ja kuinka tätä teknologiaa sovelletaan. Kuka saa informaation ja milloin? Kuinka kauan menee ennen kuin informaatio deletoidaan? Kaikki nuo kysymykset tarvitsevat tutkistelua”, sanoi Orin Kerr, lakiasiain professori George Washington -yliopistossa. (10)

Raportti on nyt noussut pintaan väittäen että USA:n liittovaltion poliisi, tai FBI, on määrännyt 524,972 dollarin urakan Virginian osavaltiossa sijaitsevalle yhtiölle tallentaa niin paljon puheradion sisältöä kuin mahdollista. ”Tämä ei anna meille mitään parannettuja mahdollisuuksia, nuuskimiseen tai mihinkään ’isoveli’-asioihin, koska tämä on informaatiota jota ollaan viemässä ulos ilma-aalloilla. On hyvin tärkeää meidän tutkijoille tietää mitä ollaan ilmoittamassa (radiossa)”, totesi FBI:n tiedottaja Paul Bresson. (11) Daily Mail’in artikkelin mukaan, Kotimaan turvallisuusvirasto on lisännyt sen valvontaa sosiaalisen verkoston sivuista, kuten Facebookin ja Twitterin, seuratakseen trendejä jotka ehkä enteilevät kansannousua Yhdysvalloissa. (12) On myös ilmoitettu että Yhdysvaltain Kongressin kirjasto (Library of Congress) tulee saamaan koko arkiston jokaisesta julkisesta Twitter-postauksesta joita on koskaan tehty. (13) Niille, jotka eivät tiedä, Twitter on suosittu verkkosivusto jossa käyttäjät voivat postittaa lyhyitä kommentteja korkeintaan 160 merkkiä pitkiä. Näitä postauksia, jotka usein sisältävät yksityiskohtia sen käyttäjien päivittäisistä elämisistä, kutsutaan ”viserryksiksi (tweets)”. Twitteriä käytettiin voimakkaasti organisoimaan kansannousuja sellaisissa paikoissa kuten Tunisiassa ja Egyptissä hiljattain.

Ohjelmistoa, joka on suunniteltu jäljittämään kasvoja, on nyt kehitetty ja valjastettu sellaisiin paikkoihin kuten kauppakeskuksiin ja bussiasemille. Yksi sellainen ohjelmistopaketti on Intelin AIM Suite, jota sovelletaan digitaalisissa mainostauluissa jotka on varustettu kasvonpaljastusohjelmistolla. Jos sinä katselet näitä digitaalisia mainoksia, teknologia voi saada selville sinun likimääräisen ikäsi ja sukupuolesi ja tekee asiakkaalle kuvaruudun näyttääkseen mainoksia joista se uskoo sinun olevan kiinnostunut. Data lähetetään sitten mainostajille kertomaan seikkaperäisesti kuinka kauan kuluttaja katsoi mainosta ja kuinka kaukana he seisovat mainostaulusta. (14) Yhtiö nimeltä Affective Interfaces toivoo vievänsä teknologian askeleen edemmäksi ja soveltaa kasvontunnistusohjelmistoa saamaan selville sen käyttäjien tuntemuksia. (15) On myös mielenkiintoista huomata että Google on kehittänyt teknologian jota pidetään niin pelottavana että he päättivät olla julkaisematta sitä. Sovellus olisi sallinut käyttäjien ottaa valokuvan jostakin henkilöstä heidän (android)puhelimellaan joka sitten vertailisi sitä tietokantaan ja kertoisi sinulle kuka tämä henkilö on. ”Me rakensimme tuon teknologian, ja me pidimme sen omana tietona. Niin paljon kuin minä tiedän, se oli pelkästään Googlen rakentamaa teknologiaa, ja me päätimme keskeyttää projektin”, sanoi Eric Schmidt, Googlen toimitusjohtaja. (16) Vaikka Google on salannut tämän teknologian, ei olisi yllättävää jos se päätyisi meidän isoveli-hallinnon käsiin, otaksuen ettei se ole jo heillä.

http://edition.cnn.com/2011/TECH/web/05/31/google.schmidt/index.html




• Ads that analyze and target you personally

http://money.cnn.com/galleries/2011/technology/1112/gallery.face-recognition-apps/index.html

Minä lohduttaudun tietämyksellä että viimekädessä Jumala on ohjaksissa. Kyllä, Isoveli valvoo, mutta Jumala valvoo Isoveljeä. Jeremian luvusta 16:17 me luemme, ”Sillä minun silmäni tarkkaavat kaikkia heidän teitänsä, ne eivät ole minulta salassa, eikä heidän rikoksensa ole kätketty minun silmäini edestä.”

Ahdistavat lait! (Oppressive Legislation!)

Ei ole mikään salaisuus että Barack Obama pitää vireillä suurta ylenkatsetta Yhdysvaltojen Perustuslakia kohtaan. Haastattelussa Chicago Public Radion kanssa vuonna 2001, Obama antoi seuraavan lausunnon koskien Perustuslakia, ”Minä en ajattele että kaksi näkökantaa ovat ristiriitaisia kun sanotaan, että se oli huomattava poliittinen asiakirja joka tasoitti tietä sille missä me olemme nyt, ja kun sanotaan, että se myös heijasteli tämän maan perustavaa laatua olevaa puutetta joka jatkuu tähän päivään saakka.” (17) Minä olen aina hämmästellyt sitä että Yhdysvaltain kansa valitsisi vaaleilla miehen joka panettelisi Perustuslakia ja sitten kääntyisi ja vannoisi käsi Raamatulla puolustavansa asiakirjan periaatteita joiden hän katsoo heijastavan ”perustavaa laatua olevaa puutetta (fundamental flaw)”.

Surullista kyllä, Yhdysvaltain Kongressi on juuri hyväksynyt Kansallisen puolustuksen valtuutuslain (National Defense Authorization Act eli NDAA), mikä tehokkaasti tekee tyhjäksi amerikkalaisten perustuslailliset oikeudet ja sallii armeijan ottaa heidät säilöön epämääräiseksi ajaksi ilman asiaankuuluvaa prosessia jos heidät määritellään hallinnon taholta terroristeiksi tai terrorismin tukijoiksi. Lakiesityksen pykälä 1031 sisältää seuraavan tekstin, ”Kongressi vahvistaa että presidentin valtuudet käyttää kaikkea tarpeellista ja tarkoituksenmukaista voimaa Valtuutuksen sotavoimien käytölle (Authorization for Use of Military Force) -asetuksen mukaisesti sisältää valtuudet Yhdysvaltain aseistetuille joukoille pidättää uutisissa käsiteltyjä henkilöitä (covered persons) joilla on uhkaava mielenlaatu sotalain nojalla. Palstatilaa saanut henkilö tämän lakipykälän nojalla on kuka tahansa seuraava henkilö: Henkilö joka suunnitteli, valtuutti, suoritti, tai avusti terrori-iskuja jotka tapahtuivat syyskuun 11. päivänä 2001 tai suojeli niitä, jotka ovat vastuussa noista iskuista. Henkilö joka oli osa tai merkittävästi tuki al-Qaidaa, Talibania, tai liittyi joukkoihin jotka ryhtyivät vihollisuuksiin Yhdysvaltoja tai sen koalitiokumppaneita vastaan, käsittäen kenen tahansa henkilön joka on tehnyt sotaisan teon tai on suoraan tukenut muita sellaisia vihollisuuksia sellaisten vihollisjoukkojen hyväksi.” Lakiesitys edelleen toteaa että niitä jotka yhtyvät edellä olevaan kuvaukseen voitaisiin alistaa ”säilössä pitämiseen sotalain nojalla ilman oikeudenkäyntiä vihollisuuksien päättymiseen saakka jonka hyväksyy Authorization for Use of Military Force -asetus.” (18) Jotkut ihmiset ovat kiistelleet siitä että laki tarjoaa vapautuksen Amerikan kansalaisille pykälässä 1032 joka toteaa, ”Vaatimus pidättää henkilö armeijan huostaan tämän pykälän nojalla ei ulotu Yhdysvaltojen kansalaisiin.” Kuitenkin, tämä pykälä, joka tahallisesti muotoiltiin epämääräisellä tavalla, voitaisiin tulkita tarkoittamaan sitä että Yhdysvaltain armeijaa ei vaadita pidättämään Amerikan kansalaisia, mutta sillä olisi silti valinnanvara tehdä niin.

Christopher Anders, vanhempi lakineuvonantaja kansalaisoikeusjärjestössä nimeltä Amerikan kansalaisvapauksien unioni (American Civil Liberties Union, or ACLU), esittää että hämärä erivapaus pykälässä 1032 ei sovellu pykälään 1031 kuitenkaan. ”Poissulkeminen pykälässä 1032 pätee vain siihen pykälään. Se ei sovellu pykälään 1031. Ja tuo tekee sen vain pahemmaksi, koska jokainen tuomari aikoo sanoa, ’Tietenkin, Kongressin jäsenet tarkoittivat Amerikan kansalaisten pidättämistä koska jos he eivät tarkoittaneet sitä, he olisivat lisänneet erivapauden jonka he laittoivat lakitekstiin yhtä pykälää myöhemmin’”, Anders totesi. (19) Niiden jotka miettivät lausekkeiden todellista tarkoitusta lakiesityksessä ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Arizonan senaattori John McCain’iin, joka oli yksi lain esittäjistä. ”Minä ajattelen että kunhan vain tuon yksilön, ei väliä keitä he ovat, jos he aiheuttavat uhan Amerikan Yhdysvaltojen turvallisuudelle, ei sallittaisi jatkaa tuota uhkana olemistaan”, sanoi McCain. (20) Senaattori Lindsey Graham Etelä-Carolinan osavaltiosta, joka voimakkaasti tuki lakiehdotusta, lausui marraskuun 17:ntenä 2011, ”Pykälä 1031, lausunto valtuuksista pidättää jotakuta, pätee Amerikan kansalaisiin ja se nimittää maailman taistelukentäksi, käsittäen kotimaan.” (21)

[Lue lisää Verkkomedia.org:sta: Presidentti Obama allekirjoitti NDAA -lain: Yhdysvalloista poliisivaltio, Suom. huom.]

Globaali talous vaarassa! (A Global Economy At Risk!)

Niille meistä jotka olemme täällä Yhdysvalloissa, me olemme tuskallisen perehtyneitä huonoihin taloudellisiin olosuhteisiin jotka ovat vaivanneet tätä maata viimeisten muutaman vuoden aikana. Vuodesta 2008 lähtien amerikkalaiset ovat kärsineet korkeasta työttömyydestä, paikoillaan polkevista palkoista, elinkustannusten noususta, laajalle levinneestä köyhyydestä, ja muiden murheiden ylettömästä määrästä. Yhdysvallat on kärsinyt kovista ajoista aikaisemminkin, mutta hitaan tahdin kanssa jossa tämä maa ”toipuu”, monet ihmiset ovat lopen uupuneita ja epätoivoisia. MSNBC:n kautta julkaistun artikkelin mukaan, lähes puolet kaikista amerikkalaisista elää nyt köyhyydessä. Sheldon Danziger, yhteiskuntapolitiikan professori Michiganin yliopistossa, selitti kauheaa tilannetta seuraavasti, ”Turvaverkko-ohjelmat kuten ruokakupongit ja verovähennykset säilyttivät köyhyyden nousemasta vieläkin korkeammalle vuonna 2010, mutta koskien monia pienituloisia perheitä joilla on työssäkäynti- ja lääkekuluja, niin heitä pidetään liian ’varakkaina’ täyttämään vaatimukset. Todellisuus on se, että näkymät köyhille ja lähes köyhille ovat synkkiä. Jos Kongressi ja osavaltiot tekevät lisäleikkauksia, me voimme odottaa köyhien ja pienituloisten perheiden määrän kasvua useana seuraavana vuotena.” (22)

Valitettavasti, Yhdysvallat ei ole ainoa maailman alue joka kärsii huonoista taloudellisista olosuhteista. Euroopassa, nuorisotyöttömyyden aste on 46 prosenttia Espanjassa, 43 prosenttia Kreikassa, 32 prosenttia Irlannissa, ja 27 prosenttia Italiassa. (23) Lukien syyskuusta 2011, Portugali, Irlanti, Italia, Kreikka, ja Espanja olivat keränneet yli kolmen biljoonan euron edestä velkaa. (24) Tilanne on kehittynyt erityisen uhanalaiseksi Italialle, jonka täytyy myydä enemmän kuin 30 miljoonan euron edestä valtionlainoja tammikuun 2012 loppuun mennessä, tai kohdata mahdollinen maksukyvyttömyys koskien heidän velkaansa. (25) Peloissaan taloudellisen epävarmuuden suhteen Euroopassa, monet yritykset ovat siirtäneet varojaan pois eurooppalaisesta pankkijärjestelmästä. ”Me olemme alkaneet todistaa merkkejä siitä että yritykset ovat vetämässä pois talletuksia pankeista Espanjassa, Italiassa, Ranskassa ja Belgiassa. Tämä on huolestuttavaa kehitystä”, totesi Citi Group’in analyytikko. (26) Kreikassa on myös käynnissä joukkopako koskien pankkeja. Vuoden 2010 alussa, kreikkalaiset pankit pitivät hallussaan 237,7 miljardin euron talletuksia. Vuoden 2011 loppuun mennessä, tuo rahamäärä on pudonnut 49 miljardiin euroon. (27)

Talouskriisi euroalueella on suuren pelästyksen syy monille. The Daily Telegraph -lehden raportin mukaan Britannian armeija työstää nyt strategiaa selviytyäkseen mahdollisesta ”globaalista finanssiromahduksesta”. (28) Kenraali Martin Dempsey, Yhdysvaltain armeijan huippukomentaja, on myös ilmaissut huolta Euroopan talouden mahdollisen romahtamisen suhteen. ”Minä tiedän että he ovat suorittaneet joitakin toimenpiteitä täällä euroalueen 17 jäsenvaltion kesken yrittääkseen asettaa paremmin riviin.. raha- ja veropolitiikan. Mutta on epäselvää, ainakin minulle, että tuo olisi liima joka pitää sen todella koossa”, Dempsey sanoi. Suuri osa hänen huolesta koskee 80,000 USA:n sotilasta ja 20,000 amerikkalaista siviilityöntekijää jotka asuvat Euroopassa. (29)

Sodan sävähdyksiä! (The Stirrings Of War!)

Mahdollisuus sodalle Iranissa on jatkanut kasvuaan viimeisten muutaman kuukauden aikana. Alituinen edestakainen retoriikka Israelin ja Iranin välillä on saanut monet ihmiset ihmettelemään onko sota näiden kahden valtion kesken välitön. Äskettäisen uutisraportin mukaan, Iranin korkein johtaja, Ajatollah Ali Khamenei, on käskenyt hänen armeijaansa valmistautumaan sodan varalle. Vastauksena näihin määräyksiin, armeijan virkailijat ovat jakaneet uudelleen pitkän kantaman Shahab-ohjukset salaisiin paikkoihin joka puolelle maata. Heidän ilmavoimat on myös muodostanut ”nopean toiminnan yksikköjä”, jotka ovat panneet täytäntöön harjoituksia. (30) Iran on myös lisännyt kolme uutta sukellusvenettä sen merisotalaivueeseensa. (31) Lisäksi, Iran on alkanut valmistautua siirtämään sen ydinlaitokset maan alle yrityksessä suojata niitä sotilaallisilta iskuilta. (32) Toinen uutisraportti on väittänyt, että satoja Pohjois-Korean tiedemiehiä on parhaillaan Iranissa avustamassa heitä heidän ydinkapasiteettinsa kehittämisessä. (33)

Tapahtumien lisäkehittymisessä, Yhdysvaltain sotavoimat kärsi nolon omaisuusmenetyksen sen jälkeen kun iranilaiset joukot sieppasivat onnistuneesti RQ-170 Sentinel -vakoilulennokin. Lennokkia, joka on arvoltaan kuusi miljoonaa dollaria, kutsuttiin ”merkittäväksi tappioksi” puolustusvoimien lehtimiehen Robert Densmore’n taholta. ”Nämä Sentinel -lennokit ovat aika harvinaista teknologiaa yhä, ja omistaa sellainen niinkin hyvässä kunnossa oleva lennokki, joutuakseen menetetyksi tämänkaltaiselle potentiaaliselle vastustajalle, on aika merkittävää, erikoisesti siksi, koska Iranilla on suorat siteet Venäjään ja Kiina on liehitellyt sitä”, Densmore sanoi. (34) Puhuessaan menetetystä lennokista, entinen USA:n varapresidentti Dick Cheney totesi että Obaman olisi pitänyt vastata nopealla ilmaiskulla Irania vastaan. (35) Sen sijaan, Obama päätti yksinkertaisesti pyytää lennokkia takaisin. Koskien Barack Obaman pyyntöä Iranille, ulkoministeri Hillary Clinton sanoi, ”Otaksuen että Iranin käytös pysyy ennallaan, me emme odota heidän suostuvan.” Vastauksena, Iran ivasi Obamaa, lausuen että hän ”kerjää meitä antamaan hänelle takaisin hänen lelukoneensa.” (36)

Jännitteet Israelin liittolaisten ja Iranin tukijoiden välillä ovat vain jatkaneet kasvamistaan kun me astumme uuteen vuoteen. USA:n puolustusministeri Leon Panetta on nyt lausunut, että Yhdysvallat ei tule sallimaan Iranin kehittää ydinasetta ja tulee tekemään kaiken tarpeellisen estääkseen sen. ”Yhdysvallat ei halua että Iran kehittää ydinaseen. Tuo on punainen viiva meille ja se on sitä ilmeisen selvästi Israelille. Jos meidän täytyy tehdä se, me tulemme selviämään siitä”, Panetta julisti. (37) Voisiko sota Iranin kanssa itse asiassa johtaa Kolmanteen maailmansotaan kuten monet ihmiset pelkäävät? Valtion kontrolloiman iranilaisen uutiskanavan PressTV:n mukaan, kiinalainen kenraalimajuri Zhang Zhaozhong antoi hiljattain tämän shokeeraavan lausunnon, ”Kiina ei epäröi suojella Irania edes huolimatta kolmannesta maailmansodasta.” (38)

Suomentajan kommentti: Tilanne on hyvin räjähdysherkkä Persianlahden alueella. Ikään kuin provokaationa Lännelle, Iranissa on viimeisen 11 päivän aikana pidetty suuret sotaharjoitukset (aloitettiin jouluaattona), joissa testattiin mm. ohjusten laukaisua. Sotaharjoitukset ovat suurimmat koskaan järjestetyt ja niiden tarkoituksena on harjoittaa merivoimia sulkemaan Hormuzinsalmi öljykuljetuksilta, jos Länsi kohdistaa uudet pakotteensa Iranin öljyteollisuuteen tai hyökkää Iraniin. Amerikka on jo päättänyt uusista pakotteista ja EU:n on määrä käsitellä niitä lähiaikoina. Jos USA liittolaisineen hyökkää Iraniin, niin todennäköisesti selkkaus leviää melkein kaikkiin alueen maihin. Kolmas maailmansota on myös mahdollinen kun USA:n vastapuolella on Kiina ja Venäjä tukemassa Irania. Seuraavassa on lueteltu aikajärjestyksessä uutislinkkejä, jotka koskevat Iranin tilannetta nyt vuodenvaihteen tienoilla.

http://www.vunet.org/ulkomaat/Tilanne_Persianlahdella_kiristyy_Iran_aloitti_sotaharjoituksen_Hormuzin-15866.html
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2118 (USA:n asevoimien komentaja: Olemme valmiita sotaan Irania vastaan)
http://www.vunet.org/ulkomaat/Iranin_sotaharjoituksen_kiihtyessa_myos_uhkakuvat_kasvaneet-15922.html
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2163 (RT:n uutisissa keskustellaan kasvavasta sodanuhasta (video))
http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194712881795/artikkeli/yhdysvallat+kiristi+iranin+vastaisia+pakotteita.html
http://www.vunet.org/ulkomaat/Iran_antoi_USA_n_laivastolle_viimeisen_varoituksen__USA_sivuutti_varoituksen-15957.html
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2191 (Russia Todayn raportti Iranin varoituksesta (video))
http://www.vunet.org//ulkomaat/Venaja_ja_Kiina_eivat_hyvaksy_uusia_pakotteita_Irania_vastaan--15959.html
http://www.vunet.org//ulkomaat/Iran__Lansi_Suuren_selkkauksen_partaalla--15961.html (tuorein artikkeli ja julkaistu 4.1.2012)

Lopuksi, minä tiedän että vuosi 2011 oli varmastikin hyvin myrskyinen, ja vuodella 2012 on potentiaalia olla jopa kiihkeämpi. Itse asiassa, viimeaikaiset ajankohtaiset tapahtumat inspiroivat erästä toimittajaa kirjoittamaan, ”Vaalien ja johtajiston vaihdosten johtavissa maissa, Euroopan kriisissä olemisen, kuohunnan Lähi-Idässä, ja pahenevien taloudellisten vastoinkäymisten ajaessa levottomuuksiin ja tyytymättömyyteen kaikkialla kanssa, vuosi 2012 voisi olla aivan yhtä räjähdysherkkä kuin vuosi 2011, ellei pahempikin.” (39) Me tarvitsemme meidän Vapahtajaamme nyt enemmän kuin koskaan, ja kun me siirrymme lähemmäksi Hänen paluutaan, me edelleen noudatamme Hänen käskyään valvoa ja rukoilla. Minä haluan kiittää kaikkia teitä jotka tuette tätä ministeriötä. Me Last Trumpet -ministeriössä pidämme teidän palvelemista kunnia-asiana ja etuoikeutena, ja me tulemme jatkamaan tätä tekemistä niin kauan kuin kykenemme. Ole hyvä ja muista postittaa meille täytetty uusimislomakkeesi jos sinä et ole vielä tehnyt niin. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Kullekin pyynnölle suodaan yksilöllistä huomiota meidän esirukoilijoittemme toimesta. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Elderly Journal, http://www.elderlyjournal.com/generation/generation-z/Characteristics-Of-Generation-Z.html.
02. The Washington Times, November 25, 2011, By Tim Devaney, http://washingtontimes.com/.
03. Los Angeles Times, November 25 2011, By Andrew Blankstein, Shan Li, Hailey Branson-Potts, and Dana Castellanos, http://latimes.com/.
04. Reuters News Service, November 26, 2011, By Barbara Goldberg, New York, NY.
05. Ibid.
06. Ibid.
07. WSAZ News, November 25, 2011, By Andrew Colgrove, South Charleston, WV.
08. Shine, December 2, 2011, By Joanna Douglas, http://shine.yahoo.com/.
09. Los Angeles Times, December 10, 2011, By Brian Bennett, Washington, D.C.
10. The Washington Post, November 19, 2011, By Allison Klein and Josh White, http://washingtopost.com/.
11. WMAL AM 630 News, By Mark Weaver, http://wmal.com/.
12. The Daily Mail, November 1, 2011, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
13. Federal News Radio, December 7, 2011, By Michael O'Connell, http://federalnewsradio.com/.
14. CNN Money, December 13, 2011, By David Goldman, http://money.cnn.com/.
15. Ibid.
16. CNN, June 1, 2011, By Mark Milian, Rancho Palos Verdes, California.
17. YouTube Video, http://youtube.com./watch?v=11OhmY1obS4.
18. S.1867 - National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2012, http://thomas.loc.gov/.
19. The Progressive, November 30, 2011, By Matthew Rothschild, http://theprogressive.org/.
20. Ibid.
21. Ibid.
22. MSNBC, December 15, 2011, By Associated Press, Washington, D.C.
23. The Telegraph, October 16, 2011, By Ambrose Evans-Pritchard, http://telegraph.co.uk/.
24. CNBC, September 12, 2011, By Patrick Allen, http://cnbc.com/.
25. The Telegraph, November 25, 2011, By James Kirkup, http://telegraph.co.uk/.
26. The Economist, November 23, 2011, By The Economist, London, UK.
27. Der Spiegel, December 6, 2011, By Ferry Batzoglou, Athens, Greece.
28. The Telegraph, December 14, 2011, By James Kirkup, http://telegraph.co.uk/.
29. BBC News, December 9, 2011, By BBC News, http://bbcnews.co.uk/.
30. The Telegraph, December 5, 2011, By Con Coughlin, http://telegraph.co.uk/.
31. The Jerusalem Post, November 26, 2011, By Yaakov Lappin, http://jpost.com/.
32. Reuters News Service, December 14, 2011, By Fredrik Dahl, Vienna, Austria.
33. Arutz Sheva, December 19, 2011, By Tzvi Ben Gedalyahu, http://israelnationalnews.com/.
34. The Christian Science Monitor, December 9, 2011, By Scott Peterson, http://csmonitor.com/.
35. Salon.com, December 13, 2011, By Joan Walsh, http://salon.com/.
36. Arutz Sheva, December 13, 2011, By Tzvi Ben Gedalyahu, http://israelnationalnews.com/.
37. Arutz Sheva, December 20, 2011, By Tzvi Ben Gedalyahu, http://israelnationalnews.com/.
38. PressTV, December 4, 2011, By PressTV, http://presstv.ir/.
39. Reuters News Service, December 15, 2011, By Peter Apps, London, UK.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

1 kommentti:

  1. sota ei ala yrityksistä huolimatta, ellei Herra salli sitä. Vielä" enkelit maan neljällä kulmalla pidättelevät sodan tuulia siihen saakka kunnes Jumalan omat ovat sinetillä (sapatti) merkityt."
    Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com