Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 6. tammikuuta 2012

Kongressin hyväksymä NDAA-laki mahdollistaa poliisivaltion USA:ssa kun FEMA-leirejä ollaan nyt aktivoimassa – USA:n liittovaltio luonut tietokannan kouluikäisistä lapsista valvoakseen – Pakistanin USA-mielinen hallitus kaatumassa

Tässä viimeviikkoinen Cutting Edgen News Alert -kirjoitus, jossa David Bay keskittyy aluksi huomattavaan amerikkalaisten vapautta rajoittavaan säädökseen joka loppuvuonna 2011 läpäisi Kongressin äänestyksen ja presidentti Obama allekirjoitti sen laiksi uudenvuoden aattona 31.12.2011. Tämä NDAA-säädös on ikään kuin viimeinen sinetti poliisivaltiolle USA:ssa, jota on valmisteltu jo 9/11-iskuista lähtien kun presidentti Bushin hallinto suunnitteli Patriot Act -säädöksen joka odottaa vain toimeenpanoaan. Seuraavan kansallisen katastrofin jälkeen USA:ssa ihmisiä tullaan pidättämään ilman mitään syytettä ja viedään liittovaltion FEMA-leireille (keskitysleirit), joiden rakentamisesta ja palveluksista huolehtivat alihankkijat, joiden etsintä on käynnistynyt viimeaikoina. Johonkin suureen poikkeustilaan (Martial Law) siis varaudutaan. Toiseksi, David Bay paljastaa, että Isoveli valvoo -järjestelmä Amerikassa tullaan ulottamaan nyt kouluikäisiin lapsiin, kun heistä kerätään henkilökohtaista tietoa maanlaajuiseen tietokantaan. Tämä valvonta kattaa koko elämänuran. Lopuksi, kerrotaan että Pakistanin nykyhallitus on vaikeuksissa ja vaarassa kaatua kun yleinen mielipide siellä on muuttunut viimeaikoina amerikkalaisvastaiseksi USA:n Pakistanissa tekemien iskujen vuoksi, joissa on kuollut paljon siviilejä. Tämä on osa suurta juonta ja uusi heikompi hallitus saattaisi olla myöntyväisempi luovuttamaan suvereniteettinsa Globaalille Eliitille, joka suunnittelee maailman jakamista 10 supervaltioon. Uutishälytys-artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Thursday, December 29, 2011


I. Vasta hyväksytty ”National Defence Authorization Act (NDAA, Kansallisen puolustuksen valtuutuslaki)” antaa yksityisille yrityksille varoitusajan että niiden pitää toimia 72 tunnin sisällä toimittaakseen tarpeellisia materiaaleja aktivoimaan FEMA-leirejä!

Me olemme aina varoittaneet lukijoitamme siitä että Liittovaltion hallitus kääntää Amerikan absoluuttiseen diktatuuriin 72 tunnin kuluessa! Kansalaisille ei jää aikaa käyttää hyväksi heidän selviytymisjuttujaan.

UUTISKATSAUS: VAPAUTTA RAKASTAVAT AMERIKKALAISET OHJATAAN FEMA-LEIREILLE, By Dave Hodges, News With Views, 27. joulukuuta 2011

”Kiistatta, amerikkalaisia, jotka uskaltavat puhua suoraan maamme sisällä esiin nousevasta sotilasdiktatuurista, tullaan pian viemään uuteen asumispaikkaan sinun lähiseudun FEMA-leirille. Kansallisen puolustuksen valtuutuslain (NDAA) avulla, Kongressi, heidän 9 prosentin yleisine kannatustasoineen, on julistanut sodan amerikkalaisia vastaan.”

Tämä viimeinen lause ei kerta kaikkiaan ole täsmällinen. Bushin hallinto täydellisellä Kongressin demokraattipuolueen suostumisella, julisti sodan amerikkalaisia vastaan kun he hyväksyivät laiksi pahamaineisen Patriot Act -lakiesityksen! Tuo laki käänsi Amerikan absoluuttiseen diktatuuriin, paperilla. Ainoa syy miksi patriootteja ei ole pidätetty, on se, että liittovaltio ei ole pannut toimeen vielä yhtäkään lain lausekkeista.

The Patriot Act -säädös antaa hallinnolle valtuudet pidättää kuka tahansa henkilö mistä tahansa syystä, ilman syytteitä, ja ilman juridista suojaa joko asianajajan taholta tai oikeudenkäyntiä vertaistensa edessä; edelleen, tämä laki sallii viranomaisten panna vankilaan kuka tahansa salaisessa paikassa, antaa mahdollisuuden salaiselle oikeudenkäynnille, ja salaiselle teloitukselle! Ja ei ainoastaan tuota, vaan viranomaiset voivat pidättää kenen tahansa läheisen tai ystävän joka protestoi heidän pidättämiensä henkilöiden kohtelua ja kohtelevat tuota läheistä tai ystävää täsmälleen sillä tavalla kuin edellä on kuvailtu!

Nyt, palatkaamme esille ottamaamme artikkeliin.

”Usein elämässä, on olemassa määrätty syy jonkin toimenpiteen suorittamiselle ja sitten on olemassa todellinen syy. Alla on joitakin avainlausekkeita jotka ovat osa sysäystä FEMA-leirien aktivoimiselle …”

1) ”Manner-USA tullaan hajottamaan viideksi alueeksi … Yritysten palveluja ’tullaan vaatimaan jokaisessa osavaltiossa kunkin alueen sisäpuolella’.”

2) ”Urakoitsijat tulevat järjestämään palveluja, jotka on listattu alapuolella, 72 tunnin sisällä alustavaa järjestelyä varten ja reagoivat 24 tunnin kuluessa lisäpalveluille … opastusjaksot tulevat olemaan lyhyitä kriittisine tarpeineen johtuen hätätilavastatoimien luonteesta. Aliurakoitsijoiden täytyy olla joustavia ja kyetä käsittelemään moninaisia, muuttuvia prioriteetteja hätätilaympäristössä.”

Kuten me olemme varoittaneet 9/11 -iskuista lähtien, hallinto on valmiina kiristämään valvontaa totaalisen diktatuurin tasolle 72 tunnin sisällä poikkeustilan (Martial Law) ilmoittamisesta. Liittovaltion hallitus on valmistautunut toimimaan nopeasti, heti kun Kolmas maailmansota alkaa Israelin ja sen arabinaapureitten välillä, tapahtuma, joka odottaa vain Rooman Klubin Suunnitelman täyttä toteutusta maailman uudelleenorganisoimiseksi 10 supervaltioksi (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2363).

Muista, Antikristus ei voi nousta esiin suunnitellusta Kolmannesta maailmansodasta ennen kuin 10 supervaltiota muodostetaan! Tämä on ehdoton profeetallinen vaatimus. Sinä voit arvioida kenen tahansa lausuntoa mitä tulee absoluuttisen diktatuurin ajoitukseen vain tarkistamalla 10 supervaltion uudelleenjärjestelyn kehitystä.

3) ”Liittovaltion aliurakoitsijat tulevat ottamaan käyttöön, kuljettamaan, pystyttämään, asentamaan ja ottamaan pois käytöstä väliaikaisia aitatarvikkeita, katusulkuja, ja asiaankuuluvaa välineistöä liittovaltion, osavaltion ja paikallisten lakien, koodien sekä valmistajan asennusohjeitten mukaisesti. Aliurakoitsijan tulee olla kykenevä ottamaan käyttöön ja valjastamaan avainhenkilökunta neljän tunnin sisällä NTP:stä (Notice to Proceed eli tiedonanto mennä eteenpäin) kohdatakseen KBR -työmaajohtajan (KBR Site Manager, KBR=Halliburton’in tytäryhtiö Kellogg, Brown and Root, Ks. Alex Jones’in tuore raportti http://www.youtube.com/watch?v=cl7IKe2TwTk) vastaajatuki-leiripaikalla (Responder Support Camp (RSC) site) viimeistelläkseen kommuunipaikan suunnitteluohjelman ja omaksumaan paikan erityiset suunnittelutarpeet ja pohjapiirustuksen. Lukemat lineaarisista jalkapituuksista (linear foot eli LF, 1 jalka = n. 30 cm):

”Noin 2,300LF 301 henkilön leirille 36 tuntia NTP:n jälkeen”
”Noin 3,600LF 1,000 henkilön leirille 72 tuntia NTP:n jälkeen”

Tämä kuulostaa minusta FEMA-leirin aktivoimiselta. Minä myönnän. Kuitenkin, muista mitä entinen saatanisti Doc Marquis, sanoi minulle toistuvasti: Illuminati aikoo tehdä kaikki suunnitelmat jotka heidän mielestä täytyy tehdä, mutta he eivät tule aktivoimaan yhtäkään niistä (leireistä) ennen kuin kaikki asiat ovat kohdallaan ja kunnes Raamatun profetia sallii niiden aktivoimisen; Jumala kontrolloi tämän tunkeutuvan diktatuurin ajoitusta, ja Hänen profetiansa sanoo, että maailman kansakunnat täytyy uudelleenorganisoida 10 supervaltioksi ja toimiviksi sellaisiksi. [Kumman jääräpäisesti David pitää kiinni tästä ennakkoehdosta ennen kuin mitään voi tapahtua. Entäpä jos 10 supervaltion luomiseen menee vielä kymmeniä vuosia? Viivyttääkö David Herran tulemusta tällä saarnallaan?! Minusta tämä 10 supervaltion konkreettinen luominen maailmanhallitukseksi on hyvin tulkinnanvarainen juttu. Tarkoittavatko Danielin 4. pedon 10 sarvea eli 10 kuningasta Danielin kirjan luvussa 7 sittenkin vain Eurooppaan muodostuvan liittovaltion 10 ydinmaata (Dan. 7:24)? Ja voisiko olla niin, että maailma on jo eräällä tavalla jaettu 10 superalueeseen, joiden ei tarvitse olla konkreettinen maailmanhallinto ennen Antikristuksen ilmestymistä? Lisäksi tuleva 3. maailmansota voisi vauhdittaa 10 supervaltion konkreettista muodostumista ja Antikristus nousisi vasta sitten kun maailma on kunnolla toipunut sodasta (menisi ainakin pari vuotta). Tätä ennen FEMA-leirit on jo otettu käyttöön. Davidin pitäisi ottaa nämä monet mahdollisuudet huomioon. Suom. huom.]


DVD

II. Liittovaltion hallitus on luonut maanlaajuisen tietokannan lapsistasi, käyttäen hyväksi julkista koulujärjestelmää!

UUTISKATSAUS: Miten FBI:n agentit seuraavat sinun lastasi?, The New York Post, 28. joulukuuta 2011

”Ärsyttäisikö sinua tietää että Liittovaltion tartuntatautien valvontavirastolle (federal Centers for Disease Control) oli näytetty sinun tyttäresi terveysrekistereitä nähdäkseen kuinka hän reagoi STD/teiniraskausehkäisyohjelmaan? Entäpä jos Liittovaltion opetusministeriö ja työvoimaministeriö tutkistelisi tarkasti sinun poikasi akateemista suoritusta nähdäkseen pitäisikö hänen olla ”rohkaistunut” jättämään lukion (high school) kesken ja opiskellakseen ammatin? Ajattelisitko että valtio oli tungettelemassa sinun territoriollesi vanhempana?”

”Säännösten nojalla jotka Obaman opetusministeriö julkaisi tässä kuussa, nämä skenaariot voisivat tulla todellisuudeksi. Ministeriö on ottanut jättiaskeleen perustaa tosiasiassa kansallinen oppilastietokanta joka tulee seuraamaan oppilaita heidän henkilökohtaisen informaationsa avulla esikoulusta asti läpi elämänuran. Vaikka nykyinen liittovaltion laki kieltää tämän, ministeriö päätti sivuuttaa Kongressin ja, itse asiassa, uudelleenkirjoitti lain. Oppilaan yksityisyys ja vanhempien auktoriteetti tulee kärsimään.”

Kuinka hallinto voisi tehdä tällaista ilman että kukaan kansalainen tietää siitä? Tämä on kauheaa. Vastaus on, että lainsäätäjät kätkivät tämän kauhistuttavan valtuuden lakiesitykseen, jolla ei ollut mitään tekemistä oppilastietokantojen rakentamiseen. Huolestuneet kansalaiset katsoivat väärään paikkaan!

”Vuoden 2009 suunnattomaan pelastuspaketti-lakiesitykseen oli kätkettynä lausekkeita rohkaisten osavaltioita kehittämään tietojärjestelmiä joiden tarkoituksena on kerätä runsaasti tietoa julkisen koulun lapsista. Täyttääkseen vaatimukset pelastusrahalle, osavaltioiden täytyi myöntyä rakentamaan sellaisia järjestelmiä liittovaltion vihkimien standardien mukaisesti. Joten kaikki 50 osavaltiota nyt joko ylläpitävät tai ovat kykeneviä ylläpitämään laajakantoisia tietokantoja koskien julkisen koulun oppilaita.”

”Ministeriön innokkuus saada kontrolli kaikesta tästä informaatiosta on lähes käsin kosketeltavaa. Mutta nykyinen liittovaltion laki kieltää maanlaajuisen oppilastietokannan ja rajaa ankarasti oppilaan henkilökohtaisen informaation ilmituloa. Niinpä ministeriö on ottanut selville että se voi voittaa lailliset esteet yksinkertaisesti ohittamalla Kongressin ja kirjoittamalla olennaisesti uudelleen liittovaltion yksityisyyssäädöksen.”

Miksi Liittovaltion hallitus on niin kiinnostunut keräämään kaiken tämän informaation sinusta ja minusta ja meidän lapsista?

Vastaus on helppo: kun aika tulee sysätäkseen amerikkalaiset FEMA-leireille joista me puhuimme edellisessä osiossa, niin heillä tulee olemaan tarpeeksi tietoa kaikista amerikkalaisista tuntemaan mitkä kansalaiset ovat ”valtion vihollisia” ja missä sinä parhaillaan sijaitset!


Trailer

III. Pakistan hoippuu hallituksen kaatumisen partaalla.

Supervaltio #7 jatkaa muodostumistaan koko alueen epävakauttamisen avulla! (NEWS2436)

UUTISKATSAUS: Pakistan keikkuu veitsen terällä, Khaleej News, 29. joulukuuta 2011

”Pakistanin presidentti Asif Ali Zardari palasi odottamattomasti Karachi’iin joulukuun 19. päivän aamulla, seuraten 13 päivän poissaoloa lääkinnällisen hoidon vuoksi Dubai’ssa, missä hän oleskeli ollessaan maanpaossa … Zardari on ollut vallassa vuodesta 2008 lähtien, joka valittiin vaaleilla kahdeksan kuukautta hänen vaimonsa, Benazir Bhutton, salamurhan jälkeen … Mutta, pelatessaan näppärästi vastustajansa ulos kolmen vuoden aikana, Zardari näyttää lukeneen väärin nykyisen poliittisen ympäristön, sillä Pakistan ei ole enää sama maa jossa hänen vaimonsa ja appensa käyttivät valtaa. Yrittäessään pelata vanhoilla säännöillä, hän teki useita virheitä jotka saattavat lopulta maksaa hänelle hänen työpaikkansa ja Bhutton perheen vallankahvassa olemisen.”

Nyt, tarkkaa huolellisesti, sillä sinä löydät todellisen syyn miksi presidentti Zardari on yhtäkkiä vaikeuksissa.

”… Zardari on riippuvainen Amerikan tuesta pysyä siinä missä hän on. Tämä toimi jonkun aikaa, mutta oletettu yritys saada Yhdysvallat avoimemmin osalliseksi Pakistanin politiikkaan heikensi, pikemmin kuin voimisti, hänen pitäytymistään vallankahvassa.”

Irakin sota kesti lähes 9 vuotta samalla kun Afganistanin sota on kestänyt 10 täyttä vuotta. Tämän koko periodin aikana, Amerikan hallinto on ehdottomasti halunnut että Pakistan liittyy Amerikan sotaponnistukseen meidän puolelle, vaikkakin sellainen asenne raivostutti useimpia Pakistanin keskivertokansalaisia. Nyt, seuraten ”Osama bin Ladenin” kuolemaa Pakistanin maaperällä ja dramaattisesti lisääntyneitä siviilikuolemia amerikkalaisten lennokkien johdosta, antiamerikkalainen tuntemus saattaisi olla tarpeeksi vahvaa kukistamaan tämän Amerikka-mielisen hallituksen.

Jälleen kerran, vahvasti riippumaton kansakunta on vaarassa kaatua. Mikä tahansa uusi Pakistanin hallitus tulee todennäköisesti olemaan heikompi kuin aikaisempi Amerikka-mielinen hallitus. Mitä heikompi hallitus – tai heimojen hallitukset jos maa jaetaan osiin heimojen kautta keskushallinnon sijasta – niin Globaali Eliitti tulee havaitsemaan sen paljon helpommaksi saada Pakistan suostuvaiseksi luovuttamaan sen kansallisen suvereniteettinsa supervaltio #7:lle. (NEWS2436)

1 kommentti:

  1. Kunnan jokainen virkamies edustaa jotain puoluetta (sdp, kok, kesk jne), mutta paikallislehti tai muu tiedotusväline, kunta, ammattiliitto tai virkamies itse ei kerro sitä koskaan. Kansalaiset ovat täysin tietämättömiä virkamiesten puoluekannoista, mutta valtapuolueet tietävät asian tarkkaan. Tässä on selvästi kyse salaisesta päätöksenteosta.

    Suomi valtiona edustaa poliittista järjestelmää, jossa on selviä diktatuurijärjestelmän piirteitä. Näitä ovat esimerkiksi poliittiset virkanimitykset, salainen päätöksenteko, tiedotusvälineiden riippuvuus päättäjistä, tiedotusvälineiden propaganda eli vääristelty tieto, tiedotusvälineiden sensuuri ja tiedon järjestelmällinen pimitys (historian vaietut aiheet, virkamiesten puoluekanta, todellinen päättäjä pimitetään, asioista hyötyjä salataan jne).

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com