Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 24. tammikuuta 2012

SUOMEN PRESIDENTINVAALIEN PETOSJYTKY VUONNA 2012

ENEMMISTÖ SUOMALAISISTA ÄÄNESTI NWO-ELIITIN TAHDON MUKAISESTI

Päivitetty 25.1.2012 ja 28.1.2012


Sauli "the king"














Minä arvasin tämän vaalituloksen presidenttikisan ensimmäisellä kierroksella. Kun viime keväänä tuli Suomen eduskuntavaaleissa jytky niin nyt tuli PETOSJYTKY (ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10401991). Hengellisesti ja moraalisesti katsoen presidentinvaalien toiselle kierrokselle tuli valituksi kaksi pahinta ehdokasta jotka sopivat saatanalliseen NWO-agendaan Suomen osalta. Kokoomuksen Sauli Niinistö on julkisesti NWO-mies (ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10298968, http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=653008) ja kuuluu vapaamuurarilliseen salaseuraan (Konstantinus Suuren ritarikunta), ja Vihreiden Pekka Haavisto on julkihomo, joka pyrkii olemuksellaan (ei ehkä itse tietoisesti, mutta häntä käytetään hyväksi) saamaan homoseksuaalisuuden vielä yleisemmin hyväksytyksi yhteiskunnassa eli kumoamaan perinteisiä kristillisiä arvoja (ks. teoriaa http://keskustelu.suomi24.fi/node/10399600). Haavistolla ei pelkästään sattumalta ole nostetta juuri nyt. Ja kukapas nyt rauhallisesta ja asiallisesta tyylistä moittisi? Valitettavasti suomalaiset ja varsinkin pääkaupunkiseutulaiset ovat nykyään pintaliitäjiä. He eivät näe ulkokuoren alle ja välitä moraaliarvoista (http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=683020). Saulikin on kuulemma niin söpö tyttöjen mielestä ja urhea tsunamista selvinnyt ritari. On siinä meille tulevaisuuden "arvojohtajat", yksi raharikkaiden ja mammonan vallan lemmikki, ja toinen ”syrjittyjen” homojen, jotka edustavat luonnotonta seksuaalisuutta raamatullisesti ja muutenkin, edusmies, puhumattakaan muusta vapaamielisyydestä suvaitsevaisuuden nimissä (lue hyvä kirjoitus http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93009-vaaryyden-synnin-suvaitsevaisuus-on-pahuutta-ja-pahuudesta). Mitähän maailmalla, jossa homoseksuaalisuus on rikos vielä kymmenissä maissa, ajateltaisiin, jos Suomeen todella tulisi gay-presidentti?! Se olisi ennenkuulumatonta. Muslimimaissa siitä ei varmasti tykättäisi.

Sauli Niinistö on kuitenkin näiden vaalien messiashahmo. Pienituloisten ääniä kalastellakseen hän perusti juuri vaalien alla rahaston jonne ohjataan hänen kirjansa tuotot ja niillä autetaan köyhiä perheitä (ks. http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/43614.htm). Tämä on aivan liian läpinäkyvää ja tätähän Illuminati juuri tekee, eli harhauttaa hyväntekeväisyydellään hyväuskoisia kannattamaan heitä (huom. saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi lopunajalla, 2 Kor. 11:14). Niinistö voi olla ennakkotapaus ns. vapaamuurarikristuksesta (lopull. Antikristus) joka astuu Jerusalemin temppeliin (vrt. Mäntyniemi) ja julistaa olevansa Jumala. Antikristus on ”666” ja tuskin sattumaa että Niinistön ehdokasnumero on 6 (ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10362590). Niinistö olisi myös Suomen kaikkien aikojen 11. miespresidentti!!! Luku 11 on Illuminatin ja saatanismin tärkeimpiä lukuja ja se ilmaisee ”pientä sarvea”, Antikristusta, Danielinkirjassa (Dan. 7:7-9,19-26). Ajatelkaa, jos se petos onnistuu Suomen oloissa niin, miksei se onnistuisi maailmanlaajuisesti?! Suomi on eräällä tavalla maailma pienoiskoossa ja pääkaupunkiseutu on Babylon-moottori (Ilm. 18). Niinistö on lumonnut Suomen kansan ja Haavisto on hänen hyvä aisaparinsa Suomen eksyttämisessä. Tosin toinen kierros on läpihuutojuttu Niinistölle, mutta järjestämällä paljon medianäkyvyyttä vaaliväittelyille ynnä muulle vaalitohinalle saadaan kansaa sopivasti käännytettyä ja kypsytettyä Haaviston ja Niinistön arvomaailmoihin (molemmat globalisteja ja EU-mielisiä). Illuille olisi ollut suuri pettymys jos jompikumpi konservatiiveista, Väyrynen tai Soini (EU-vastaisia), olisi saanut näkyvyyttä toisella kierroksella. Nyt heidän (NWO-Illuminatin) valitut miehensä saavat vapaasti mellastaa tiedotusvälineissä. Valitkaa siis ”rapparin” ja ”sodomiitin” välillä!!! Äänestämisen voisi hyvinkin jättää väliin. Mutta Jumala näkee kyllä Suomen tilanteen ja onneksi Hän kurittaa sitä jota rakastaa eikä tuomitse lopullisesti perikatoon. Lue http://nokialainen.blogspot.com/2010/04/suomi-on-jumalan-valittu-pakanamaa.html.

Seuraavaksi muutama tuore aikajärjestyksessä oleva (vanhin ensin) kirjoitus blogini vieraskirjasta, jotka käsittelevät presidentinvaaleja ja Niinistöä.

________________________________________
Vieraskirja
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Nyt herätyskellot soimaan veljet ja siskot! Sain VASTA tänään tietää ystävältäni Thomakselta, että todennäköinen tuleva presidenttimme Sauli Niinistö kuuluu salaseuraan, herrakerhoon, joka muistuttaa vapaamuurareita. Niinistö liittyi natsi-taustaiseen Konstantinus Suuren ritarikuntaan viime kesänä, jonka varasuurmestari on Helsingin ex-kaupunginjohtaja Raimo Ilaskivi. Lisäsin tämän tiedon uusimpaan blogijulkaisuuni (NWO-agenda ja kolme maailmansotaa). Katso linkit:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011070714019578_uu.shtml
http://www.apu.fi/artikkeli/raimo-ilaskivi-niinistoa-olisi-ehka-pitanyt-informoida
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=664396
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10018990
http://www.hs.fi/keskustelu/aihealue/Politiikka/ketju/6055701

Sauli Niinistön ala-arvoinen moraali?

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10375232

16. tammikuuta 2012 16:38:55
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Ja lisäksi, vuonna 1999 silloinen kokoomuksen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Sauli Niinistö pyysi Jorma "bilderberg" Ollilaa porvarikentän yhteisehdokkaaksi vuoden 2000 presidentinvaaleihin, mutta Ollila kieltäytyi tuolloin. Niinistö muuten osallistui Bilderberg-kokoukseen v. 1997 http://lampuri.fi/bilderberg.htm ja näin voisi olettaa että Jorma ja Sauli ovat hengenheimolaisia eliitin jäseninä. Kellään muulla nykyisistä presidenttiehdokkaista ei ole tällaisia hämäriä kytköksiä, jos ei oteta huomioon Soinin katolisuutta, joka kieltää roomalaiskatolisen kirkon tekemät menneisyyden rikokset. En äänestä Soinia enkä ketään muutakaan.

16. tammikuuta 2012 17:32:09
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Niinkuin jo aiemmin linkitin. Tässä se "paskahousu" ylistää UMJ:tä.

http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

16. tammikuuta 2012 17:49:12
_______________________________________

Nimi : il

Viesti : http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93719-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-1

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93870-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-2

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93924-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-3

16. tammikuuta 2012 18:11:39
________________________________________

Nimi : tauno

Viesti : Lisätietoja nimimerkki il:n linkkeihin ,
kukaan ei kumonnut Hauta-ahon kirjoituksia..kumma juttu..

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/94043-missa-niiniston-kannattajien-vastavaitteet

Ja herran uusi järjestö, tietty
paavin suojeluksen alla:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Konstantinus_Suuren_Ritarikunta

http://www.ocmonline.org/

16. tammikuuta 2012 18:21:12
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Eläköön !!!

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012011915099919_pd.shtml

19. tammikuuta 2012 16:35:10
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Kyllä nyt turismi lopahtaa Egyptissä..tämä piti vielä saada selville ennen WW3:aa..

Muslimiveljeskunnasta Egyptin vaalien suurvoittaja

Jumala puhuu merkkien kautta. Sauli Niinistön vaalilogossa on S-kirjain eli "Satan" ja hänen ehdokasnumeronsa on 6, joka on langenneen ihmisen tai pedon luku.

Näin Niinistö kommentoi logonsa yhteyttä Mannerheimiin

21. tammikuuta 2012 16:50:23
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Yllätys muhii ilmassa. Paavo Väyrynen voitti selvästi MTV3:n nettiäänestyksen. Kommenteista päätellen ihmiset ovat tajunneet median pelin ja tulleet järkiinsä.

http://www.mtv3.fi/uutiset/presidentinvaalit2012/index.shtml/arkistot/kotimaa/2012/01/1480795/kuka-on-sopivin-suomen-presidentiksi-tassa-mtv3n-nettiaanestyksen-tulos

Itse kävin sittenkin äänestämässä ja annoin ääneni Soinille, koska hänellä on maalaisjärkeä ja on oikeasti isänmaallinen. Plussaa on uskonvakaumus. Väyrynen oli toinen vaihtoehto.

Pekka, miksi et vastaa sähköpostiviestiini?

22. tammikuuta 2012 16:09:17
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Olli vastasin äsken.

22. tammikuuta 2012 17:08:26
________________________________________

Nimi : ..

Viesti : keskisuomalaisen etusivulla niinistön mainos jossa teksti "p.s häkärinteillä 6 tunnin lippu 6 eurolla" saulin numero kolmas kuutonen.

olli: eikös soinihan on katolinen? on tosin israelin puolella, ja muuten jaan paljon samoja ajatuksia.

22. tammikuuta 2012 20:51:18
________________________________________

Nimi : Ville-Simo, Helsinki

Viesti : Kivat vaihtoehdot pressanvaalien toiselle kierrokselle!
Toinen EU-intoinen globalisti ja toinen ... no tiedätte kyllä.

23. tammikuuta 2012 17:18:47
________________________________________



Lopuksi huomautan vielä että Niinistön vaalisloganit kummastuttavat. Näin oli jo vuonna 2006 kun häntä esiteltiin "Työväen presidenttinä", jolla luotiin vain ovelia mielikuvia Suomi-yrityksen johtajasta. Mutta onko Kokoomus-puolue koskaan samaistunut tavalliseen työväestöön? Eikö pikemmin ole niin että Kokoomuksen Niinistö on pääoman ja työnantajien presidentti, joka käy ilmi mm. tästä uutisjutusta: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194715078896/artikkeli/puheenaihe+onko+niinisto+tyovaen+presidentti+.html. Uutisjuttua lainaten: "Eliitin kurittaja on määrätietoinen ja kärsimätön." Nyt näissä presidentinvaaleissa Niinistön vaalislogan on myös kummallinen. Hän jatkaa samalla linjalla eli "Suomella töissä", joka kuvastaa amerikkalaistyylistä yritysmentaliteettia (ks. http://www.mtv3.fi/uutiset/presidentinvaalit2012/index.shtml/arkistot/kotimaa/2012/01/1480954/sauli-niinisto-suomella-toissa). Niinistön todellinen työnantaja ei kuitenkaan ole kallis isänmaamme, vaan EU:n harmaa eliitti, jonka juoksupoika hän on. Niinistö oli se joka vei Suomen euroon ja ilman omaa valuuttaa mikään maa ei ole aidosti itsenäinen, vaan toisen talutusnuorassa.

----------------------

PÄIVITYS 25.1.2012

Eräs kirjoittaja haastaa vieraskirjallani puheet Niinistöön liittyen. Hän ottaa tuekseen Patmos Lähetyssäätiön edustajan.

________________________________________
Vieraskirja
________________________________________

Nimi : Pera

Viesti : Olen levollisena pressan vaalin suhteen. Jumala säätää ilmat myös presidentit Suomessa, ei kannata olla hysteerisiä.

Pasi Turunen ei usko Niinistö on vapaamuurari.

http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=256

Pasi Toivonen toi suomennoksen helvetinkokemuksen

http://www.heinola.org/~patato/Brenes.html

25. tammikuuta 2012 15:43:38
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Pera, minä en luota Turusen arvostelukykyyn pätkääkään. Turunen suosii karismaattisia eksyttäjiä ja ei koskaan puhu lopunajan suuresta eksytyksestä jossa me nyt elämme. Tämä Niinistön herrakerhoon kuulumisen vähättely on juuri sitä eksytystä jota Turunen tuo ilmi blogissaan. Ensinnäkin Rooman keisari Konstantinus Suuri (jota Niinistö varmaan ihannoi) ei koskaan ollut mikään oikea kristitty, vaikka antoi kristityille uskonnonvapauden. Konstantinus tarvitsi kristittyjä ensisijaisesti tukemaan itseään taistelussaan kruununtavoittelijaa ja lankoaan Maxentiusta vastaan. Lue enemmän http://keskustelu.suomi24.fi/node/9777195. Lainaus:

"Ensisijaisesti Konstantinuksen "kääntymys" ei näytä olleen lainkaan kristillinen vaan nimenomaan "pakanallinen" tapahtuma.
Konstantinuksen armeijassa tuolloin olleiden kertoman mukaan näky koski aurinkojumalaa, jota asianomaisessa kultissa palveltiin.
On todisteita, että Konstantinus juuri ennen ratkaisutaistelua olisi vihitty juuri tällaiseen "Voittamattoman auringon" (Sol invictus) kulttiin."

Vaikka tämä ritarikunta ei olisikaan juuri vapaamuurarijärjestö, niin se ei yhtään vähennä sen salaseuramaista ja petoksellista luonnetta. Kuka tuntee sen rituaalit?! Sen sisällä palvotaan selvästi ”toista Kristusta”. Sanotaanhan sen johtajia sitä paitsi suurmestareiksi kuten rappareidenkin vastaavia. Älkää menkö ”vapaamuurarikristus” Niinistön ansaan!!

Vielä mielenkiintoinen uutinen Hitlerin tyttärestä:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/119648-angela-merkel-tuli-ulos-suunnitelmana-eun-liittovaltio

25. tammikuuta 2012 18:09:53
________________________________________



Joten "kristittyjä" menee myös lankaan Niinistön suhteen. Ne joilla on erottelukykyä, havaitsevat petoksen. Yleensä petetyt "kristityt" eivät odota Jeesuksen takaisintuloa (tempaus) lainkaan näinä aikoina, tai edes usko kirjaimelliseen Jeesuksen toiseen tulemukseen. Nämä maailmalliset luopiouskovaiset pelkäävät tuomioiden tuloa ja haluavat vain jatkaa maallista temmellystään Jeesuksen ikävöimisen sijasta. Korvasyyhynsä he sitten haalivat itselleen opettajia, jotka julistavat että "nyt on rauha, ei hätää mitään" ja Jeesus ei tule vielä pitkään aikaan (2 Tim. 4:3).

Ne jotka haluavat tietää Konstantinus Suuresta ja hänen vastustajastaan Maxentiuksesta enemmän, voivat lukea Wikipediasta tietoa. Lainaus:

"Tiedetään, että Konstantinus lyötti vuosia taistelun jälkeen kolikoita, joissa oli auringonjumala Sol Invictuksen kuva. Konstantinus itse kertoo riemukaaressaan olleensa "jumalaisessa johdatuksessa" ilman mitään viitteitä kristinuskoon."

Siis selvää pässinlihaa. Niinistön salaseura palvoo auringonjumalaa (=Lucifer), jolla on kristilliset kulissit. Keisari Konstantinus ei ollut oikea kristitty, vaan liitti kristillisyyden pakanuuteen ja avasi ovet massiiviselle okkulttiselle hyökkäykselle. Lue enemmän http://www.kristitynfoorumi.fi/pakanuusjakatolinenkirkko.htm.

----------------------

PÄIVITYS 28.1.2012

Haluan vielä lisätä muutaman tuoreen vieraskirjaviestin (lähinnä minulta), koska ne paljastavat Sauli Niinistön globalistisen NWO-henkisyyden ja joidenkin kristittyjen hyväuskoisen ja leväperäisen suhtautumisen häneen. Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää.

________________________________________
Vieraskirja
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Globalistien suosikkifraasi on "palvella yhteistä hyvää" ja tätä Sauli Niinistö viljelee vaalikampanjassaan. Se on kuin illujen salaista kieltä, jolla manipuloidaan kansaa.

Pasi Toivonen käänsi kirjan Nälän ja kaaoksen päivät, jossa mainitaan tästä "yhteisestä hyvästä":

http://www.sunpoint.net/~patato/d9.html


Lainaus:

"Media tulee kertomaan amerikkalaisille että heidän täytyy uhrautua yhteisen hyvän vuoksi, niin että kaikista tulee yhtä."

Saulin vaalislogan (http://www.niinisto.fi/):

"Kokemus, näkemys, vastuuntunto, into, halu palvella yhteistä hyvää – Sauli Niinistö haluaa olla Suomella töissä."

Iltalehden keskustelufoorumilla (http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=9535170) eräs lukija ihmettelee myös Saulin kieltä:

"Mitä on se Niinistön "yhteisen hyvän" paskan jauhaminen?"

Eilen Haavisto ja Niinistö ottivat yhteen vaaliväittelyssä TV1:llä. Yle Areenasta voi katsoa kohdan (puhe alkaa 0.35.22) jossa Sauli viljelee tätä "yhteistä hyvää":

http://areena.yle.fi/video/1327610052370

Soini petti äänestäjänsä, katolilainen pelle..

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=9596879#post9596879

27. tammikuuta 2012 17:36:34
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Olli voisko Niinistön "yhteinen hyvä" tarkoittaa samaa mitä Hitler tarkoitti aikoinaan vapaaehtoistyöllä? Myös Obama on muistaakseni viljellyt samalaisia ajatuksia.

27. tammikuuta 2012 17:45:04
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Sauli vielä selvästi painotti puheessaan (Yle Areena) että hän omistautuu sille "yhteisen hyvän palvelemiselle" eli hän tunnustautuu eliitin agendan eteenpäinviemisen asialle Suomen kohdalla.

27. tammikuuta 2012 17:46:09
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Pekka, se voi olla sitäkin. Joka tapauksessa erilaisuutta ei hyväksytä ja kaikki ihmiset yritetään pistää samaan muottiin "yhteisen hyvän" alle. Tämä kuulostaa pedonmerkki-yhteiskunnalta. Joko olet minun (pedon) puolella tai muutoin kuolet.

27. tammikuuta 2012 17:51:21
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/kirkkaat-varit-tulevat---tahdet-loistavat-punaisina/art-1288445023673.html

Kohta 0:17.

Mikä h---vetti on tämä sormilla hihhulointi. Eikö ne tajua, että saatanan tahto ihmistä kohtaan on ainoastaan tuhota, varastaa ja tappaa. Vai kuvitteleeko ne pääsevänsä luciferuksen tyttö ystäviksi?

27. tammikuuta 2012 18:09:50
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Pekka, näin tuota pirunsarvi-merkillä heiluttelua myös Kokoomuksen vaalivalvojaisissa viime sunnuntaina TV:n kautta.

27. tammikuuta 2012 18:17:38
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Petri Paavolalta oivaa kirjoittelua seuraavassa linkissä. Hän lähes sivuaa omaa kirjoitustani, mutta ottaa maallisen regimentin paremmin esille. Harmittaa vain kun en itse valinnut Väyrystä ”petturi” Soinin sijasta. Katolilaiseen ei näemmä voi koskaan luottaa.

Suomi äänesti väärin tuomio tulossa

Tässä mielenkiintoinen keskustelu, jossa puntaroidaan ehdokkaita uskovien taholta..

http://uskonaskel.phpbb.fi/viewtopic.php?f=2&t=644&p=6168

Lainaus:

"Radio Dein Ajankohtaistunti kysyi presidentinvaalien toisella kierroksella kohtaavilta ehdokkailta Sauli Niinistöltä ja Pekka Haavistolta, mitä Jeesus heille merkitsee.

- Uskon Jumalaan, mutta en ole varma onko se aina se kirkossa saarnattava Jumala. Minulla on pitkä historia näiden asioiden pohdiskelussa, käyn erittäin mielelläni keskusteluja aiheesta, vastasi Pekka Haavisto Radio Dein Ajankohtaistunnin kysymykseen ehdokkaan uskonnollisesta vakaumuksesta.

Sauli Niinistö kuvasi suhdettaan uskoon seuraavasti:

- Jeesus on Jumalan Poika. Usko ja rukous tulevat herkemmin mieleen silloin, kun on hankalaa, mutta ihminen on epäkiitollinen. Kun menee hyvin, niin nämä kysymykset tahtovat jäädä taka-alalle, muotoili Niinistö."


Ajatelkaa, Niinistö sanoi Jeesusta Jumalan pojaksi, mutta niin tekevät/uskovat riivaajatkin (Luuk. 4:41; Jaak. 2:19). Lue esim. http://www.kolumbus.fi/r.berg/Mita_tarkoittaa_usko.html. Kyseessä lienee suurimittainen Suomen kristittyjen harhautusoperaatio, jonka pääpäsmärinä toimii haureellinen Radio Dei ja Patmos Lähetyssäätiö. Tarkoituksellisesti toinen ehdokas (Haavisto) on läpinäkyvän antikristillinen, jotta esim. Jouko Pihon kaltaiset ’kristityt’ voisivat äänestää NWO-mies Niinistöä. Sokeat laodikealaiset menevät halpaan (Ilm. 3:14-22). Tätä on viimeisten päivien eksytys, jossa Antikristus harhauttaa kuulijoitaan luulemaan häntä kristityksi. Sama juttu oli Esko Ahon tapauksessa vuoden 2000 presidentin vaaleissa. Niinistöä voisi luonnehtia korkeintaan nimikristityksi. Kirkkoon kuuluminen ei pelasta ketään.

28. tammikuuta 2012 0:41:59
________________________________________



Näin tässäpä ajattelemisen aihetta itse kullekin ja jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä. Nyt mitataan kuuliaisuutta Jumalan Sanalle eli otetaanko Jeesuksen puheet lopunajan eksytyksestä (Matt. 24) vakavasti, jottei antauduttaisi suinpäin virran vietäväksi. Jeesus tarkoitti nimenomaan tätä aikaa. Epäilykset Niinistö-petokselle ovat vahvat.

lauantai 21. tammikuuta 2012

Jon Huntsman luopuu Republikaanien presidenttikisasta Romney’n hyväksi – Mitt Romney allekirjoittaisi NDAA-lain – Amerikkalaisia sotajoukkoja yhä Irakissa

Tässä Cutting Edgen tuore viikkokirje, jossa David Bay ruotii päivänpolttavia uutisaiheita. Aluksi spekulointia kun USA:n presidenttikisassa Republikaanien yksi ehdokas puolueen esivaaleissa, Jon Huntsman, vetäytyy pois koko kisasta ja on luvannut tukea Mitt Romney’ta. He ovat molemmat mormoneja ja Huntsman näyttäytyisi hyvänä varapresidenttiehdokkaana Romney’n rinnalla. Toisessa osiossa käsitellään tuoretta USA:n kansalaisvapauksia rajoittavaa NDAA-lakia joka on viimeinen niitti totalitarismin tiellä Amerikassa. Se viimeistelee ja laajentaa George W. Bushin käyttämiä menetelmiä 9/11-iskujen jälkeen. Hätkähdyttävää on, että myös republikaaniehdokas Mitt Romney allekirjoittaisi kyseisen lain. Ei ole siis eroa Demokraattien ja Republikaanien välillä kun toteutetaan Illuminatin käsikirjoitusta. Lopuksi David Bay paljastaa, että kaikki Amerikan sotajoukot eivät ole vetäytyneet Irakista määräaikaan mennessä joka tuli täyteen viime joulukuussa. Tämä koko episodi jäljittelee USA:n ”vetäytymistä” Etelä-Vietnamista vuonna 1973 ja on sopusoinnussa Pentagonin Aukko-strategian kanssa. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 17.1.2012

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Republikaanien presidenttiehdokas, Jon Huntsman, vetäytyy odottamattomasti presidenttikilvasta, antaen tukensa mormonitoverilleen, Mitt Romney’lle.

Huntsman’in tuki saattaa luoda lisäsäteilyä Romney’n ”voittamattomuudesta”.

UUTISKATSAUS: Huntsman poistuu republikaanipuolueen esivaalikilvasta, Aikenstandard.com, 17. tammikuuta 2012

”Jon Huntsman luopui hänen kerran lupaamastaan kampanjasta Republikaanien presidenttiehdokkuutta varten maanantaina ja antoi tukensa Mitt Romney’lle miehenä ’joka on parhaiten varustettu kukistamaan Barack Obaman’ … Huntsman sanoi että hän oli keskeyttämässä hänen ehdokkuuskampanjansa, mutta hänen tukensa Romney’lle teki selväksi sen että se oli kiertoilmaus. Hän tippui pois vähemmässä ajassa kuin viikossa sen jälkeen kun päätyi kolmanneksi New Hampshire’n esivaalissa missä hän oli pannut ehdokkuutta varten kaiken peliin.”

”Huntsman’in ansioluettelo oli antanut ymmärtää että hän voisi olla merkittävä haastaja Republikaanien presidenttiehdokasnimitystä varten: bisnesmies, diplomaatti, kuvernööri, veteraani neljästä presidentin hallinnosta, asiantuntija koskien Kiinaa ja ulkomaankauppaa … Vaikkakin Huntsman’illa katsottiin olevan pienet mahdollisuudet pärjätä hyvin Etelä-Carolinassa, hänen Romney-kannatuksensa voisi antaa entiselle Massachusetts’in kuvernöörille, joka johtaa osavaltion mielipidekyselyissä, vielä lisää vääjäämättömyyden ilmettä (presidentin virkaan).”

Minä olen aina uskonut että kaikki eri republikaaniehdokkaat tänä menneenä 12 kuukautena ovat yksinkertaisesti kiskoneet Mitt Romney’ta yhä enemmän keskustaan, missä äänestäjät havaitsisivat hänen olevan maltillinen inhottavan liberaalin sijasta joka hän todella on. Jopa Newt Gingrich’illa oli suorastaan otsaa lausua julkisesti että Romney oli ”maltillinen”!

Tämä asema on täsmälleen se missä Romney’n kampanja haluaa ihmisten käsittävän hänen olevan. Loppujen lopuksi, jokainen presidenttiehdokas on yrittänyt näyttäytyä keskustalaisena maltillisena kampanjassa; ja sitten, tultuaan valituksi, hän voi siirtyä normaaliin asemaansa, joko vasemmalle tai oikealle. [Näin on mm. Suomen presidentinvaaleissa, joissa pääkandidaatti Sauli Niinistö näyttäytyy eksyttävästi maltillisena kokoomuslaisena, lähellä keskustaa, haalien sillä kansansuosiota, mutta varmaankin siirtyy takaisin oikealle kun astuu presidentin virkaan. Suom. huom.]

Koska Romney/Huntsman keräsivät kollektiivisesti huimaavat 56% äänistä New Hampshire’n esivaaleissa, minä mietin voisiko Huntsman’in varhainen vetäytyminen ja julkinen tuki hänen mormonitoverilleen tähdätä Jon Huntsman’in olemiseen varapresidenttiehdokkaana ehdokaslistalla Mitt Romney’n kanssa?

Ehkäpä sellainen presidentinvaalien yhden puolueen ehdokasasettelu voisi näyttäytyä vahvimpana presidentti Obamaa vastaan. Kuitenkin, nämä kaksi miestä yhdessä saivat 56% kannatuksen New Hampshire’ssa!

DVD

II. The National Defense Authorization Act -säädös (NDAA eli Kansallisen puolustuksen valtuutuslaki) yksinkertaisesti koontaa laiksi sen mitä presidentti Bush alkoi harjoittaa 9/11-iskujen jälkeen.

Pane merkille että tämä diktatorinen laki nautti musertavaa molempien puolueiden kannatusta! Ei todellakaan ole olemassa mitään eroa Republikaanien ja Demokraattien välillä, koska kummankin puolueen johto on yhtäläisesti sitoutunut tulevaan Uuteen Maailman Järjestykseen.

UUTISAKATSAUS: The NDAA ja Habeas Corpus -menettelyn lopettaminen: Ei ainoastaan ’vihollistaistelijoita’ varten enää, The New American, 16. tammikuuta 2012

”Muistatko kaikki nuo neokonservatiivit ja Republikaanit jotka hurrasivat George W. Bushin toteuttamalle ”vihollistaistelijoiden” ”määräämättömälle pidätysajalle”? Monet heistä – vaikkakaan, hämmästyttävästi, eivät kaikki – ovat kadottaneet heidän innostuksensa talloa Perustuslakia nyt kun Obaman hallinto on lopettanut Habeas Corpus -menettelyn Amerikan kansalaisille, myöskin, Kansallisen puolustuksen valtuutuslain vuodelta 2012 (NDAA) myötä.”

”Tämä kauhistuttava laki saattaa loppuun maan laskeutumisen totalitarismiin nimittämällä ”kotimaan” taistelukentäksi idioottimaisessa terrorisminvastaisessa sodassa. Tuo päästää armeijan irti meidän kimppuumme. Ja ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi pahuutta, se mahdollistaa presidentin syyttää ketä tahansa, jopa Amerikan kansalaisia terrorismista pannessaan meitä vankilaan ilman todisteiden rahtuakaan tai ilman mitään toivoa oikeudenkäynnistä.”

Minä seison jatkuvasti ällistyneenä siitä suunnattomasta hyötymäärästä kohti absoluuttista diktatuuria jonka meidän johtajamme ovat saaneet revittyä 9/11-iskuista. Nyt, the NDAA toteaa että koko Amerikka on ”taistelukenttä terrorisminvastaisessa sodassa” – siitä huolimatta ettei yhtäkään terroritekoa ole sattunut meidän maaperällä yli 10 pitkään vuoteen!

Valaistaksemme miten Republikaanit ovat aivan yhtä sitoutuneita Uuteen maailmanjärjestykseen kuin ovat Demokraatit, tarkastelkaamme tätä seuraavaa uutisjuttua.

UUTISKATSAUS: Mitt Romney: Minä allekirjoittaisin NDAA-lain, Patriot News, 17. tammikuuta 2012

”Pyrkiessään päädiktaattoriksi Mitt Romney sanoo, että ihmiset, joita hallinto syyttää terrorismista, eivät ansaitse mitään oikeuksia, ja näin hän varmistaa suurelle yleisölle, ettei hän käytä valtaansa väärin säilöäkseen USA:n kansalaisia määrittelemättömäksi ajaksi johtuen hänen ’pätevästä luonteestaan’.”

Romney lukee samaa Illuminatin käsikirjoitusta kuin presidentti Obama! Maailmassa ei ole mitään tapaa jolla ”maltillinen” Republikaani tukisi diktatorisia NDAA:n lausekkeita. Mutta, siellä Mitt on, syösten sisältään ilmoille samaa diktatorista kieltä kuin Demokraatit.

Mitä Illuminatin suunnitelma sanoo ennalta laaditusta käsikirjoituksesta?

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin pimeydessä, on lähes valmiina. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viime hetken sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Valtaosa päänäyttelijöistä, joku pitää mahdollisena, on jo paneutunut rooliinsa. Pian heille tulee aika saapua näyttämölle, valmiina kun esirippu nostetaan. Ajankohta toiminnalle on silloin tullut.” [Peter Lemesurier, ”The Armageddon Script”, s. 252]

Trailer

Kuuntele Siionin Viisaiden Pöytäkirjojen rehentelyä.

”Kun me tulemme meidän valtakuntaamme [New World Order], meidän puhujamme tulevat tulkitsemaan suuria ongelmia jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin saattaakseen sen lopussa meidän hyväntahtoisen johdon alaisuuteen. Kuka tulee sitten koskaan epäilemään että kaikki nämä ihmiset järjestettiin meidän toimesta poliittisen suunnitelman mukaan, josta kellään ei ollut juuri ennakkoaavistusta useiden vuosisatojen kuluessa?” [Protocols of the Learned Elders of Zion, Protocol #13]

Mitä Raamattu sanoo kansallisten ja kansainvälisten johtajien yhteistyöstä aivan aikakauden lopussa, kun Antikristus valmistautuu saapumaan maailman näyttämölle?

”Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:17)

"For God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Revelation 17:17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Kun sinä näet Romney’n kannattavan samaa diktatorista suunnitelmaa kuin Obama, Ilmestyskirjan lukua 17:17 ollaan toteuttamassa. Tämä on seikkaperäisin ja globaalein ”käsikirjoitus” joka on koskaan kirjoitettu, ja se on niin briljantti ja niin huolellisesti pantu täytäntöön, että sinä tulet huomaamaan että sinun käsitys- ja uskomiskykysi rajoja tullaan venyttämään huippuunsa. Onko tämä mahdollista, sinä saatat kysyä, että globaali suunnitelma olisi voitu keksiä ja toteuttaa viimeisten 227 vuoden ajalle, ilman että ihmiset todella koskaan tajuaisivat että heitä ollaan manipuloimassa?

Se ei ole vain ”mahdollinen”, tämä realiteetti kiihkeästä salaisesta yhteistyöstä on avaintodellisuus joka saa mitkä tahansa kansalliset ja kansainväliset tapahtumat olemaan yhtään järkeviä! Julkisen retoriikan pinnan alapuolella, johtajat kaikista keskeisistä maista ja keskeiset johtajat kunkin maan sisällä, tekevät huolellista yhteistyötä tuodakseen esiin tämän Uuden Maailman Järjestyksen (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1548, otsikolla ”Merkittävät kansakunnat tekevät yhteistyötä presidentti Bushin kanssa hänen ’terrorisminvastaisessa sodassaan’ ”, julkaistu 25. syyskuuta 2001, vain kaksi viikkoa 9/11-iskujen jälkeen).

DVD

III. Tiesitkö että amerikkalaisia sotajoukkoja on yhä Irakissa?

UUTISKATSAUS: IRAK: Tariq Aziz: ’He tappoivat maamme, me olemme kaikki Britannian ja Amerikan uhreja’, Global Research, 12. tammikuuta 2012

”Joulukuun 5:ntenä, juhlan ensimmäisenä päivänä, etupäässä shiiamuslimeille tunnusomaisena Ashura’na – merkiten Husseinin, profeetan pojanpojan marttyyrikuolemaa vuonna 680 jKr. – lausunnossa, jonka jotkut valtavirran mediasta ajattelivat mainitsemisen arvoiseksi, Saad Al Muttalibi, ministeri … Irakin kansallisen vuoropuhelun ja sovittelun ministeriössä (Iraqi Ministry of National Dialoque and Reconciliation), ilmoitti toisesta lähestyvästä murhasta. Tariq Aziz, ulkoministeri ja varapääministeri, Saddam Husseinin alaisuudessa, teloitettaisiin pikimmiten kun amerikkalaiset lähtevät maasta.”

Jos tämä oli suunnitelma, niin miksi Aziz’ia ei ole teloitettu, koska presidentti Obama ilmoitti totaalisesta joukkojen vetämisestä joulukuun 18. päivänä, reilusti edellä presidentti Bushin alkuperäisestä joulukuun 31. päivän vetäytymispäivämäärästä?

”USA:n joukkojen oli määrä lähteä joulukuun 31. päivään mennessä, mutta jäljelle jääneet joukot hiipivät tietämättömyyden suojan alle – kuten tekivät britit neljä vuotta aikaisemmin – 18. päivänä joulukuuta.”

Minä pidän sitä hyvin mielenkiintoisena että, virallisesti, viimeinen amerikkalainen sotilas lähti pois samana kuukautena ja päivänä kuin britit päättivät vetäytyä neljä vuotta aikaisemmin. Puolustusministeri Panetta päästi ilmoille hyytävän paikkansapitävät sanat vetäytymisseremoniassa.

” ’Me vuodatimme paljon verta täällä … päästäksemme tavoitteeseen … tekemällä maasta suvereenin ja itsenäisen ja kykeneväisen turvaamaan itsensä’.”

Joten, vetäytymisvalhe Irakista on sama kuin vetäytymisvalhe Etelä-Vietnamista. Presidentti Nixon ja hänen turvallisuusneuvonantajansa, Henry Kissinger, lupasivat maailmalle että Amerikka oli jättämässä Etelä-Vietnamin turvallisena ja kykenevänä puolustamaan itseään. Tuo valhe kuulosti totuudelta vuodesta 1973 huhtikuuhun 1975 saakka, jolloin Pohjois-Vietnam hyökkäsi saaden Etelä-Vietnamin romahtamaan kuin korttitalon.

Amerikka on jättämässä samanlaisen tilanteen Irakiin, maa, joka on tuomittu hävitettäväksi sisällissodan avulla sunnien ja shiiojen välillä, ja maa, jota tullaan hallitsemaan shiialaisen Iranin ulkosuhteilla. Itse asiassa, kuusi vuotta sitten, Cutting Edge julkaisi artikkelin joka kuulostaa hyvin todelliselta tänä päivänä; tuo artikkeli on NEWS2060, otsikolla, ”IRAN IRAKIN SODAN VOITTAJA? KUINKA ”PAHAN AKSELIN” KANSAKUNTA PYSTYY MAHDOLLISESTI JUNAILEMAAN MAHTAVAN USA:n TAPPION?”

Nyt, palatkaamme meidän esille ottamaan uutisjuttuun.

”Jos laillisuus ei ole vallalla Tariq Aziz’in ja hänen kollegojensa tapauksessa, ja kaikkien niiden, jotka jostain käsittämättömästä syystä on pidätetty, pelkästään eriävien poliittisten tai uskonnollisten vakaumusten takia, kohdaten hirvittävän kuoleman, läntisen ’vapautuksen’ nimessä, niin kaikki me, jotka kollektiivisesti tunnustamme kannattavamme laillisuuden arvokkaita sopimuksia, olemme tuomittuja …”

Ja, nyt, me saamme tietää että kaikki Amerikan sotajoukot eivät ole vetäytyneet Irakista.

”USA:lla on yhä 8,000 sotilasta, neljätoista sotimiseen tarkoitettua lentokonetta, 125 helikopteria ja 28 miehittämätöntä lennokkia, sijaiten suurelta osin Irakin Kurdistanissa. (Heidän ’totaalinen vetäytymisensä’ on nähtävästi lähes yhtä tekaistu kuin George W. Bushin valokuvaaminen, esittäen joukot Kiitospäivän kalkkunan (Thanksgiving turkey) seurassa, joka osoittautui muoviseksi.)”

Mitä merisotavoimien professori Thomas P.M. Barnett kertoi meille vuonna 2003 kun hän julkaisi uuden kirjansa, ”The Pentagon’s New Map (Pentagonin uusi kartta)”? Kuuntele jälleen hänen hyytäviä sanojaan.

”… me emme koskaan jätä Aukkoa (Gap) ja me emme koskaan ’tuo poikiamme kotiin’. Ei ole mitään poistumista Aukosta, vain Aukon kutistamista, ja jos ei ole olemassa mitään poistumista Aukosta, niin sitten meidän olisi parempi lopettaa itsemme narraaminen ’poistumisstrategioiden’ suhteen. Ei maastalähtöä merkitsee sitä, ettei ole mitään poistumisstrategiaa.” (s. 178-179)

Tänä päivänä, enemmistö amerikkalaisista joukoista on vetäytynyt Irakista. Kuitenkin, kaikki mitä tuo merkitsee, on sitä, että Amerikka ja NATO ovat uudelleen järjestämässä resurssejaan, uhraten ne muihin maihin ”ei-integroituneen aukon (Non-Integrating Gap)” sisäpuolella. [Tarkoittaa nykyisin esim. Irania ja Syyriaa, jotka ovat USA:lle ja Pentagonille Lähi-idän viimeiset kaadettavat dominopalikat. Suom. huom.]

Upouusi Amerikan suurlähetystö Bagdadissa seisoo paikallaan ylimpänä symbolina siitä että Amerikka ei koskaan jätä Aukkoa!

tiistai 17. tammikuuta 2012

Tuleva rahan kaatuminen, maailmanhallitus ja Pedonmerkki -- Raamatun profetiat toteutuvat rutosti

Merkit maailmalla osoittavat että aika on loppumassa. Maailma odottaa pelastajaa kun nykyinen velkaan perustuva talousjärjestelmä on romahtamassa. Tämän hetken maailman varantovaluutta dollari pyritään korvaamaan uudella vakaammalla maailmanvaluutalla joka olisi sidottu kultaan perustuen kunkin maan panokseen globaalista bruttokansantuotteesta eli tärkeämmillä talouksilla on aina suurempi painoarvo yhteisvaluuttaan. Tästä painotetusta arvopaperikorista, joka luo yhteisvaluutan (mondo), tulisi paperirahan korvaaja ja siten siirryttäisiin kohti Raamatun ennustamaa pedonmerkki-taloutta. Näin ihmiskunnan kelvoton huipentuma, maailmanhallitus Antikristuksen johtamana, on aivan edessäpäin, ja kirjoittaja kehottaakin Kristuksen maailmanlaajuista seurakuntaa valvomaan ja odottamaan autuaallisen toivomme, Herran Jeesuksen Kristuksen, pikaista paluuta, kun olosuhteet tänä päivänä maan päällä ovat täsmälleen Raamatussa ennustetun kaltaisia. Tämän reilun vuoden vanhan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------------

Tuleva rahan kaatuminen, maailmanhallitus ja Pedonmerkki. Kuinka Raamatun profetia on toteutumassa maailman näkemättömien silmien edessä.

The coming money crash, world government and the Mark of The Beast. How Bible prophecy is coming true before the world’s unseeing eyes.

By Alan Franklin 15.12.2010

Maailma kiitää kohti maailmanvaluuttaa ja maailmanhallitusta. Pedon merkki ja maailman diktatuuri ovat varmasti vain vuoden tai kahden päässä (Ilm. 13:16-18) – Voin miltei kuulla Antikristuksen lähestyvät askeleet. Onneksi todelliset kristityt otetaan pois maailmasta tempauksessa, ennenkuin hän ottaa vallan, mutta luulen, että hän on jo nyt asemissa odottaen kutsuaan. Se voi tulla pian. Maailma on särkynyt, toivoton, vailla johtajaa ja peloissaan. Katsele ja odota vain, että huudetaan vahvaa miestä.....

Edellisen kerran, kun voimakas valtio painoi rahaa ja sen kansa tuli epätoivoiseksi arvottomine setelipinoineen, maailma sai Adolf Hitlerin. Hän oli pelkkä tulevan miehen varjo, Antikristuksen esikuva, kuten oli sarja pahoja tyranneja Antiokus Epifanes'ista lähtien. Kun kirjoitimme Pat'in kanssa kirjan, Goodbye America, Goodbye Britain, (saatavana verkkokaupassamme osoitteessa: www.thefreepressonline.co.uk) näimme selvästi, mitä oli tapahtumassa, koska Raamatun profetia oli ennalta varoittanut meitä.

Jos luet esimerkiksi Matteuksen 24. luvun, näet, että olosuhteet tänä päivänä ovat täsmälleen, mitä oli ennustettu maan päälle välittömästi ennen Herran Jeesuksen Kristuksen toista tulemusta. Maailma tarvitsee vapahtajaa, mutta sen aika on loppumassa. Herra palaa keskiyöllä – ja kello on 23.59. Seurakuntien täytyy herätä: kuten ystävämme Dave Reagan sanoo, että sellaisena aikana seurakunnan pitäisi ikävöidä Herran paluuta. Sen sijaan se enimmäkseen haukottelee.

Meillä on Pat'in kanssa vahva tunne, että suuret tapahtumat ovat aivan horisontin yllä: maailma ei kykene kääntämään valitsinta takaisin ”normaaliin”. Me matkustamme, jos se on mahdollista ja minä puhun jokaiselle seurakunnalle, joka kutsuu meitä Amerikassa tai Britanniassa. Aika on lyhyt, ystävät, en koskaan ole tuntenut sellaista pakotusta. Minulla on paljon materiaalia Powerpoint-esityksinä koottu monien vuosian aikana, joissa me kumpikin olemme kirjoittajia ja toimittajia. Nyt on aika nähdä se, koska pian pimeys lankeaa, jolloin mikään tämän kaltainen opetus ei ole mahdollista ja tämä verkkosivusto ja meihin linkitetyt suljetaan yhdessä yössä. Lataa artikkeleitamme NYT! Hanki kirjojamme nyt, jos voit. Ne on pakattu täyteen tietoa, jota et valitettavasti löydä monista muista paikoista, koska suuret kirkkokunnat lörpöttelevät ”homojen” pappisvihkimyksestä ja vihreän agendan ”saarnaamisesta”. Iso vihreä valhemasiina, kuten kutsun sitä, on vain yksi juonista, joita käyttävät ne, jotka ajavat maailmanhallitusta vallantorneistaan käsin. Mikä tahansa vanha hölynpöly käy, olkoon se naurettava ajatus, että hiili olisi jotenkin vahingollinen (muistanet, että sehän on se, mitä kasvit syövät), tai valhe, että nouseva merenpinta peittää kokonaisia saarivaltioita. Täyttä roskaa, kuten olemme sanoneet monesti sivustollamme.

Näppäile vain sanoja hakukoneeseemme etsiäksesi joitakin tosiasioita. Esimerkiksi vastoin vihreää propagandaa jääkarhut eivät suinkaan ole vaarassa kuolla sukupuuttoon, vaan niillä on käynnissä väestöräjähdys, mistä saimme hiljattain tietää kanadalaisesta uutisraportista. Samalla kun tämä pelko on väärä ja maailma EI ole kuumenemassa, niin eräänä päivä niin käy, mutta se ei mitenkään liity juppimaastureilla ajamiseen, sillä Raamattu sanoo monissa profetioissa, että kohtaamme sotia, nälänhätää ja maailman väestön suurimman osan kuoleman.

Neljä apokalypsin ratsastajaa ratsastavat pian ja on oleva nälänhätää, maanjäristyksiä ja monia muita katastrofeja. Kaavio maanjäristysten kasvavasta tiheydestä – maaplaneetan synnytyskivuista sen odottaessa toista tulemusta – on verkkosivustollamme. Maailman viimeinen suuri kriisi, ihmisen kelvottoman maailmanhallinnon huipentuma, on aivan edessä. Maailmankriisi, todellinen, tai tehty, vaatii yhden maailman vastauksen, tai niin meille yhä enemmän sanotaan.

Rahakriisi on kyllin todellinen ja kaikki aina kaupungeista valtioihin ja kansoihin ovat konkurssissa: särkyneitä, rahattomia, tuhottuja. Peli on pelattu, vaikka viheltäjät tuulessa lörpöttelevät ”toipumisesta”. Hyvät ystävät, ei tule mitään elpymistä. Vuodesta 2006 lähtien olen ennustanut Suurempaa Lamaa. Haluaisin olla väärässä, mutta en ole. Julkaisimme liike-elämän lehteä 16 vuoden ajan ja osaan lukea taseita. Maailman taseet ovat epätaseita....

Aloitan joka päivä nauhoittamalla tunnin tai pari CNBC:tä ja muita liike-elämän uutiskanavia, sitten katselen niitä suurella nopeudella lounaan yli. Nykyään kaikki keskustelu koskee ”valtion velkakriisiä”. ”Asiantuntijoiden” ryhmät esittävät arvioitaan miltei konkurssissa olevien valtioiden tilasta, ei vain Kreikan, vaan Espanjan, Italian ynnä muiden. Esimerkiksi Britannia ja Amerikka!

Sanotaan, että kohta jokin suuri amerikkalainen kaupunki julistaa maailmalle, että se on konkurssissa. Mitä arvelet sen aiheuttavan USA:n luottoluokitukselle, jonka on jo mainittu olevan alamäessä? Ja mitä arvelet sen vuorostaan tekevän koroille? Ja sitten, mitä arvelet jyrkästi nousevien korkojen ja hyperinflaation tekevän jo ennestään heikolle taloudelle? Voi voi: elpyminenkö? Osta kultaa, on minun neuvoni. Dollari, euro ja kaikki paperivaluutat ovat nopeasti menettämässä arvoaan. Kun ihmiset lakkaavat uskomasta, että ne ovat minkään arvoisia, niin silloin ne tulevat arvottomiksi. Zimbabwessa heillä on 50 miljardin dollarin seteleitä. Niitä lepattaa keräämättöminä kaatopaikkojen ympärillä.

Jopa sekulaarit organisaatiot, kuten AOL (America Online), aistivat lähestyvän loppupelin. Tässä yksi heidän hiljattaisista otsikoistaan ja alkukappaleet tarinasta heidän Daily Finance -verkkosivustollaan: ”Onko maailma valmis uuteen varantovaluuttaan? Kohtaa Mondo.”

”Kun G-20 tapaa keskustellakseen maailman talousongelmista – monet sen jäsenistä tyytymättöminä keskuspankin pyrkimyksiin virkistää USA:n taloutta tehostamalla rahan hankintaansa (s.o. rahan painamista – AF) – niin ideoita uusista rahasysteemeistä kelluu joka puolella. Lukuisista syistä muiden maiden johtajat haluaisivat vapauttaa taloutensa USA:n dollarin vaikutuksen kuristusotteesta. Maailmanpankin presidentti Robert Zoellick hiljattain vaati maailmaa indeksoimaan valuuttansa kultaan. Hänen ehdottamassaan systeemissä maailman tärkeät valuutat, kuten dollari, euro, jeni, punta ja juan liikkuisivat kohti muunnettua kultakantaa. Arvometallia käytettäisiin vertailukohtana, joka ohjaisi valuutan liikkeitä perustuen markkinoiden odotuksiin inflaatiosta, deflaatiosta ja tulevista valuutan arvoista.”

Kirjoittaja Peter Cohan jatkaa mainostaen maailmanvaluuttaa, josta Venäjän presidentti Dimitri Medvedev on innoissaan. Minulla on kuva Medvedev'istä G8-kokouksen lehdistötilaisuudessa, jossa hän näyttää maailmanvaluutan kolikkoa. Siinä on sanat: “United Future World Currency.” Kolikko ja sen muotti – on valettu. Cohan kirjoittaa näin: ”Kultakannasta riippumatta haluaisin nähdä maailman omaksuvan uuden varantovaluutan korvaamaan dollarin. Kutsukaa sitä nimellä Mondo (maailma italiaksi). Tämä uusi valuutta perustuisi kunkin maan panokseen globaaliin bruttokansantuotteeseen (BKT). Siten mitä tärkeämpi jonkin maan talous on, sitä suurempi maan vaikutus mondon arvoon.”

”Käsitteenä se on melko yksinkertainen. Maailman BKT on Maailmanpankin mukaan 61 biljoonaa dollaria ja mondo perustuisi painotettuun koriin arvopapereista kustakin maasta suhteessa niiden osuuteen globaalista BKT:sta. Mondon kauneus on siinä, että se sallisi maailmantalouden kääntyä perustuen muutoksiin yksittäisten kansallisten talouksien politiikoissa suhteessa niiden todelliseen panokseen globaaleilla markkinoilla.”

Siispä, paperirahan (fiat currencies) – jonka takana ei ole muuta kuin lupaus – nopeasti lähestyvän kaatumisen kanssa, kulta on kohta seisova viimeisenä, kuten on seisonut vuosisatoja. Yksi käytännön ehdotuksistani on, että turvaat joitakin säästöjä ostamalla vähän kultaa, jos voit (ja voit tehdä niin muutamalla sadalla dollarilla) sekä hankit käsiisi vähän siemeniä ja opit kuinka kasvattaa vihanneksia. (Asutko kerrostalossa? Silloin ystävysty vanhuksen kanssa, jolla on iso pala maata kotinsa ympärillä). Todellisuus on kuitenkin, kuten uudelleen ja uudelleen sanomme kirjoissamme, että maailman pääongelma on hengellinen. Yhteiskunnan pahoinvointi alkaa seurakunnista, missä jotakin mätää väijyy saarnatuoleissa ja vallan keskuksissa. Jokaisen kansan alamäki alkaa rappiolla, väärällä uskonnolla ja mätänemisestä sisältä, mikä on jotakin sellaista, jonka voit nähdä uudelleen ja uudelleen. Britannia ja Amerikka ovat todella mätänemässä sisältä, mikä on täydellisesti kuvattu yhdessä puheistani kuvalla erään anglikaanisen kirkon vääntyneestä tornista. He ovat vääntäneet Raamatun – all right vai all wrong!

Onko toivoa! Onneksi on kristityille. Meillä on autuaallinen toivo, Herramme Jeesus Kristus, joka on pian hallitseva Jerusalemista 1000 vuotta – todellinen sanan Millennium merkitys. Ellei sinulla ole asiat kunnossa Hänen kanssaan, niin sinulla on vähän aikaa ratkaista oletko valon vai pimeyden puolella. Seurakunnassa, tai kirkossa, käyminen ei sitä ratkaise. Todelliset kristityt OVAT seurakunta – eikä se ole rakennus. Sinun täytyy antaa elämäsi Herralle, kun vielä on aikaa.

Vanha ystävämme, edesmennyt lopunaikojen saarnaaja Barry Smith Uudesta Seelannista, joka opetti meille niin paljon, kertoi meille seuraavan tositarinan. Hän oli puhunut yhden ihanista puheistaan ja sitten esitti alttarikutsun. Nainen asteli esille ottaakseen Jeesuksen elämäänsä. Puoli tuntia myöhemmin ajaessaan takaisin kotiinsa hän sai surmansa autokolarissa. Hän jätti sen myöhäiseksi, mutta hän teki sen. Älkää jättäkö sitä liian myöhään ystävät. On myöhäisempää, kuin luulettekaan.

lauantai 14. tammikuuta 2012

NWO-agenda ja kolme maailmansotaa

Tässä kirjoitus jonka ystäväni Thomas kehotti kääntämään blogiini, sillä ajat ovat kriittiset ja ihmisten olisi hyvä tietää pähkinänkuoressa millaisessa maailmassa elämme näinä sekasortoisina aikoina kun sodan tuulet, vallankumoukset, ja taloudelliset kriisit uhkaavat joka puolella enteillen jotakin suurta mullistusta. Konflikteja ja ongelmia luodaan tarkoituksellisesti suurempaa päämäärää silmällä pitäen. Kaikkea valtapolitiikkaa leimaa suljettujen huoneiden salakähmäisyys ja eliitin pyrkimys eksyttää maailman kansalaisia uskomaan heidän valheitaan kehdosta hautaan. Näin on varsinkin vauraassa läntisessä maailmassa, jonka johtajat pyrkivät saamaan kontrollin jokaisesta ihmisestä ja heillä on tätä varten laadittuna suunnitelma, jossa iänikuinen teema kapinasta Luojaa vastaan toistuu kun he yrittävät syrjäyttää jumalalliset lait ja pystyttää maan päälle sellaisen järjestelmän, jonka valvonnassa yksikään ihminen ei voi piiloutua Isonveljen tarkkailulta. Yksityisyys hävitetään ja ihmiset kootaan karsinaan jossa he voivat palvoa tämän maailman ruhtinasta, Luciferia, muuten elinmahdollisuudet tuhotaan (huom. Raamatun pedonmerkki). Kaikki nykyinen on valmistelua tuota lopunajan viimeistä koitosta (vaivanaika) varten, johon kuuluu vielä ainakin yksi maailmansota, jonka tuhkakasasta nousee ylös herra Ratkaisija (Antikristus) kuin Feeniks-lintu, joka käynnistää Uuden maailmanjärjestyksen (NWO), jonka työkaluja monet ylikansalliset järjestöt, kuten YK ja NATO, ovat viimeaikoina olleet luoden puitteet viimeisten päivien Baabelin tornille. Mutta kuten Raamattu Jeesuksen suulla oivasti lausuu, niin ”ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.” (Matt. 10:26-27) Tämän kirjoituksen tekstit on lainattu profeetalliselta http://threeworldwars.com/ webbisivustolta, jonka ylläpitäjä ei turvallisuussyihin vedoten uskalla antaa henkilökohtaisia tietoja itsestään julkisuuteen, joten sivuston laatijan henkilöllisyys pysyy salaisuutena (http://www.threeworldwars.com/admin/contact.htm).

-------------------------------------------

NWO-salaliitto paljastettuna luoden kolme maailmansotaa

(Huom. suomennettu sivulta http://www.biblesupport.com/blog/31/entry-56-when-you-see-these-things-happening-know-that-the-kingdom-of-god-is-near-luke-2131/ + muutama lisäys sivulta http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm)

Päivitetty 16.1.2012 Sauli Niinistön osalta.


 

Niin kutsuttu eliitti tietää mitä on meneillään ja kuinka saavuttaa ”tavoitteet”. Heillä on suunnitelmia ihmisten varalle …

Tekniikka on seuraava: NWO-strategistit luovat Ongelman – rahoittamalla, kokoamalla, ja kouluttamalla ”oppositio”-ryhmän kiihottamaan sekasortoa vakiintuneessa poliittisessa valtajärjestelmässä (itsenäinen maa, alue, manner, jne.) johon he haluavat vaikuttaa ja siten luoda vastustavia ryhmittymiä konfliktissa jonka NWO itse taktikoi olemassa olevaksi. Viime vuosikymmeninä, niin kutsutut oppositioryhmät on samaistettu mediassa tavallisesti ’vapaustaistelijoiksi’ tai ’vapauttajiksi’.

Samaan aikaan, vakiintuneen poliittisen valtasysteemin, jossa konfliktia ollaan orkestroimassa, johtajaa demonisoidaan ja, oikealla hetkellä, viitataan ’toiseksi Hitleriksi’ (tee valintasi: Saddam Hussein, Milosevic, Gaddafi, jne.). ’Vapaustaistelijoita’ ei useinkaan koota paikallisesta rikollisesta ainesosasta (ts. KLA, huumekauppiaat). Aidossa machiavellistisessa petoksen hengessä, samat NWO-strategistit ovat yhtäläisesti mukana vakiintuneen valtasysteemin johtajan salaisessa aseistamisessa ja neuvomisessa myöskin (NWO aina hyötyy mistä tahansa aseellisesta konfliktista lainaamalla rahaa, aseistamalla, ja varustamalla kaikkia osapuolia jotka osallistuvat sotaan).

Konfliktia nostetaan esiin maailmannäyttämölle kontrolloitujen mediakanavien kautta valokuvien ja videonauharaporttien rumputulella kauhistuttavista ja verisistä julmuuksista joista viattomat siviilit kärsivät. Valitus kiipeää asteelle ”Jotakin täytyy tehdä!” Ja tuo on haluttu Reaktio.

NWO-nukketeatterin esittäjät tarjoavat sitten Ratkaisun lähettämällä YK:n ’rauhanturvaajia’ (Bosnia) tai YK:n ’koalitiojoukon’ (Persianlahti) tai NATO:n pommikoneita ja sitten maajoukkoja (Kosovo), tai armeijan ’etsimään joukkotuhoaseita’, joita ei tietenkään koskaan löydetä. Kerran asetettuna tehtävään, ’rauhanturvaajat’ eivät koskaan lähde pois. Idea on saada NWO-kontrolloituja maajoukkoja kaikkiin merkittäviin maihin tai strategisille alueille missä Uuden Maailman Järjestyksen valloitus todennäköisesti kohtaa huomattavaa vastarintaa.

Yritysmaailman osuutta NWO:sta hallitaan kansainvälisten pankkiirien, öljyparonien ja lääkekartellien avulla, samoin kuin muita merkittäviä monikansallisia yhtiöitä. Englannin kuninkaallinen perhe (Royal Family of England), nimittäin Kuningatar Elizabeth II ja Windsorin hallitsijasuku (House of Windsor), (jotka ovat, itse asiassa, Euroopan kuninkaallisten saksalaisen haaran – the Saxe-Coburg-Gotha perheen – jälkeläisiä, jotka muuttivat nimensä Windsor’iksi vuonna 1914), ovat korkean tason pelaajia harvainvallassa joka kontrolloi NWO:n yläkerrosta. Tämän hankkeen päätöksiä tekevät hermokeskukset ovat Lontoossa (erityisesti Lontoon City’ssä) Sveitsin Basel’issa, ja Brysselissä (NATO:n päämaja).

Yhdistyneet Kansakunnat, yhdessä kaikkien järjestöjen kanssa jotka työskentelevät YK:n sateenvarjon alla, sellaiset kuten Maailman terveysjärjestö (WHO), ovat täysiaikaisia pelaajia tässä hankkeessa. Samoin, NATO on NWO:n sotilaallinen työkalu.

Kaikki merkittävät johtavat teollisuusmaat kuten Yhdysvallat, Englanti, Saksa, Italia, Australia, Uusi-Seelanti, jne. (”G7/G8”:n jäseniä) ovat aktiivisia ja täysin yhteistyöhön halukkaita osanottajia tässä salaliitossa.

Tällä vuosisadalla, NWO:n ponnistelema kontrolliaste on kehittynyt siihen pisteeseen että vain tietyt huolellisesti valitut yksilöt, joita valmennetaan ja valitaan vaaleilla, ovat edes kelvollisia tullakseen pääministeriksi tai presidentiksi maille kuten Englanti, Saksa, tai Yhdysvallat. [Suomessa kelvollinen seuraavaksi presidentiksi on vain Kokoomuksen Sauli ”FOR SALE” Niinistö, jonka EU-eliitti haluaa valituksi. Muuten Niinistö kuuluu natsi-taustaiseen vapaamuurarilliseen Konstantinus Suuren ritarikuntaan, jonka varasuurmestari on Helsingin ex-kaupunginjohtaja Raimo Ilaskivi. Lue http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011070714019578_uu.shtml, http://www.apu.fi/artikkeli/raimo-ilaskivi-niinistoa-olisi-ehka-pitanyt-informoida, http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=664396http://keskustelu.suomi24.fi/node/10018990http://www.hs.fi/keskustelu/aihealue/Politiikka/ketju/6055701, Suom. huom.]

Ei ollut väliä sillä voittiko Bill Clinton vai Bob Dole presidenttiyden vuonna 1996, seuraukset olisivat olleet samoja. Molemmat miehet pelaavat samassa joukkueessa saman pallokerhon hyväksi. Jokainen joka ei ole joukkuepelaaja poistetaan: ts. presidentti Kennedy, Ali Bhutto (Pakistan) ja Aldo Moro (Italia).

Tuoreempina tapauksina, amiraali Borda ja William Colby tapettiin myös koska he olivat joko haluttomia tulemaan mukaan salaliittoon Amerikan tuhoamiseksi, eivät tehneet yhteistyötä jossakin ominaisuudessa, tai yrittivät paljastaa/estää valloitusagendan.

Useimmat merkittävät sodat, poliittiset kansannousut, ja taloudelliset lamat/taantumat viimeisen sadan vuoden (tai varhaisempien) ajalta suunniteltiin huolellisesti ja käynnistettiin näiden eliittiryhmien juonitteluiden kautta. Ne käsittävät Espanja vs. Amerikka -sodan v. 1898, 1. ja 2. maailmansodan; Suuren Laman (The Great Depression); vuoden 1917 Bolshevikki-vallankumouksen; Natsi-Saksan nousun; Korean sodan; Vietnamin sodan; Neuvostokommunismin ”kaatumisen” vuosina 1989-91; vuoden 1991 Persianlahden sodan; Kosovon sodan; sekä kaksi Irakin sotaa. Jopa Ranskan vallankumous orkestroitiin olemassa olevaksi NWO-elementtien avulla.

Aina vain suurempien rikkauksien, luonnonlähteiden, totaalisen poliittisen vallan, ja kontrollin muiden suhteen hankkiminen ja lujittamien ovat motivoivia voimia jotka ohjaavat NWO-johtajien päätöksiä. Ihmiskärsimyksen määrä ja viattomien elämien menetykset ovat epäasioita näille yksilöille.

Paul Warburg, pankkiiri:

”Meillä tulee olemaan maailmanhallitus piditpä siitä tai et. Ainoa kysymys on, että saadaanko tuo hallitus aikaan valloituksella vai myönnytyksellä.” (17. helmikuuta 1950, kun hän todisti USA:n senaatin edessä).

Heidän pyrkimyksenään on panna täytäntöön täydellinen ja totaalinen kontrolli jokaisen ihmisen ylle planeetalla ja supistaa dramaattisesti maailman väestöä kahdella kolmasosalla jota ollaan orkestroimassa äärimmäisen voimakkaan ja vaikutusvaltaisen geneettisesti sukua olevien yksilöiden ryhmän taholta (ainakin ylimmissä portaissa) jotka käsittävät monia maailman rikkaimmista ihmisistä, poliittisia huippujohtajia, ja yritysmaailmaeliittiä, samoin kuin jäseniä niin kutsutusta Euroopan Mustasta aatelistosta (Black Nobility, jota hallitsee Brittiläinen kruunu (British Crown)), jonka päämäärä on perustaa Yhden-maailman (fasistinen) hallitus, riisuttuna kansallisista ja alueellisista rajoista, joka on kuuliainen heidän agendalleen.

Vuonna 1992, Tri. John Coleman julkaisi kirjan Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300 (Salaliittolaisten hierarkia: Kertomus 300:n komiteasta). Kiitettävän oppineisuuden ja säntillisen tutkimuksen avulla, Tri. Coleman tunnistaa pelaajat ja selostaa huolellisen seikkaperäisesti Uuden Maailman Järjestyksen agendan maailmanlaajuisesta hallinnasta ja kontrollista. Kirjan Conspirators Hierarchy sivulla 161, Tri. Coleman summaa tarkasti 300:n komitean tarkoituksen ja päämäärän seuraavasti:

”Maailmanhallitus ja yhden yksikön rahajärjestelmä, pysyvien ei-vaaleilla valittujen periytyvien oligarkkien alaisuudessa, jotka itsevalikoituvat heidän joukostaan feodaalijärjestelmän muodossa kuten oli asianlaita keskiajalla. Tässä Yhden-maailman kokonaisuudessa, väestöä tullaan rajaamaan rajoituksilla koskien lasten määrää perhettä kohden, taudeilla, sodilla, nälänhädällä, kunnes 1 miljardi ihmistä, jotka ovat hyödyllisiä johtavalle luokalle, alueilla, jotka tullaan tiukasti ja selkeästi määrittämään, jää jäljelle maailman kokonaisväestönä.

Ei tule olemaan mitään keskiluokkaa, vain johtajia ja palvelijoita. Kaikki lait tullaan yhtenäistämään maailman oikeusjärjestelmän alaisuuteen jossa tuomioistuimet soveltavat samaa yhdistynyttä lakikokoelmaa, jonka tukena on maailmanhallituksen poliisivoimat ja Yhden-maailman yhdistynyt armeija valvoakseen lakeja kaikissa entisissä maissa joissa ei mitään kansallisia rajoja tule olemaan. Järjestelmä tulee lepäämään hyvinvointivaltion perustalla; niitä, jotka ovat kuuliaisia ja nöyristeleviä maailmanhallitukselle, tullaan palkitsemaan välineillä elää; ne, jotka ovat kapinallisia, tullaan yksinkertaisesti näännyttämään kuoliaaksi tai julistetaan lainsuojattomiksi, siten ollen kohteena kenelle tahansa joka haluaa tappaa heidät. Yksityisomisteiset tuliaseet tai minkä tyyppiset aseet tahansa tullaan kieltämään.”

Pelkkä petoksen suuruus ja monimutkainen verkko joka ympäröi yksilöitä ja järjestöjä, jotka ovat osallisena tässä salaliitossa, on mieltä hätkähdyttävää, jopa kaikkein neuvokkaimmille meidän keskuudessa. Suurin osa ihmisistä reagoi epäilyksellä ja skeptisyydellä aihetta kohtaan, epätietoisina siitä että heitä on valmennettu (aivopesty) reagoimaan skeptisyydellä institutionaalisten ja median vaikutusvaltojen toimesta. Kirjailija ja mielen ohjelmointipurkaja Fritz Springmeier (kirja The Top 13 Illuminati Bloodlines) sanoo, että valtaosa ihmisistä on rakentanut sisäänsä ”liukumäkiä (slides)” jotka tekevät tyhjäksi mielen kriittisen tutkimusprosessin kun tullaan tiettyihin arkaluonteisiin aiheisiin. ”Liukumäet”, Springmeier selostaa, on CIA:n termi valmennustyyppiselle reaktiolle joka kuolettaa henkilön ajattelun ja päättää käsillä olevan aiheen punnitsemisen tai tarkastelun. Esimerkiksi, sanan ”salaliitto” maininta usein koettaa saada liukumäkireaktion monissa ihmisissä.

Se, minkä useimmat ihmiset uskovat olevan ”yleinen mielipide”, on todellisuudessa huolellisesti suunniteltu ja käsikirjoitettu propaganda joka on suunniteltu tuomaan esiin haluttu käyttäytymisreaktio yleisöltä. Yleisen mielipiteen gallupkyselyt suoritetaan todellisuudessa pyrkimyksenä arvioida Uuden Maailman Järjestyksen suunniteltujen ohjelmien yleisön hyväksyntää. Vahva näyttö gallupeissa kertoo heille että ohjelmointi ”tehoaa”, kun taas heikko näyttö kertoo NWO-manipuloijille että heidän täytyy muuttaa tai ”nykäistä” ohjelmointia kunnes haluttu reaktio saadaan aikaan.

Albert Pike ja kolme maailmansotaa

Albert Pike sai näyn, jonka hän kuvaili kirjeessä kirjoittaen sen Giuseppe Mazzini’lle, päivätty elokuun 15. päivälle 1871. Tämä kirje hahmottelee graafisesti suunnitelmia kolmelle maailmansodalle jotka nähtiin välttämättöminä tuoda esiin Yhden-maailman Järjestys (One World Order) ja me voimme vain kummastella kuinka tarkasti se on ennustanut tapahtumia, jotka ovat jo toteutuneet.

Pike’n kirje Mazzini’lle

On yleisesti uskottu harhakuvitelma että lyhyen aikaa, Albert Pike’n kirje Mazzini’lle oli näytteillä Brittiläisen Museon Kirjastossa Lontoossa, ja että William Guy Carr, entinen tiedustelu-upseeri Kanadan kuninkaallisessa laivastossa, kopioi sen. Brittiläinen Kirjasto on vahvistanut kirjoittaessaan minulle, ettei sellaista dokumenttia ole koskaan ollut heidän hallinnassaan. Lisäksi, Carr’in kirjassa, Satan, Prince of this World (Saatana, tämän maailman ruhtinas), Carr ottaa mukaan seuraavan alaviitteen:

”Käsikirjoitusten vartija informoi hiljattain kirjailijaa siitä että tätä kirjettä EI ole luetteloitu Brittiläisen Museon Kirjastossa. Tuntuu oudolta että kardinaali Rodriguez’in tiedoilla varustettu mies olisi sanonut että se OLI siellä vuonna 1925.”
Näyttää siltä että Carr sai tietää tästä kirjeestä kardinaali Caro Rodriguez’ilta Chilen Santiagosta, joka kirjoitti kirjan The Mystery of Freemasonry Unveiled (Vapaamuurariuden salat paljastettuna). Tähän päivään mennessä, ei mitään vakuuttavaa todistetta ole olemassa osoittaakseen että tämä kirje oli joskus kirjoitettu. Siitä huolimatta, kirjettä siteerataan laajasti ja on aihe paljolle keskustelulle.

Seuraavat ovat ilmeisesti otteita kirjeestä, osoittaen miten kolme maailmansotaa on suunniteltu useille sukupolville.
Ensimmäinen maailmansota täytyy saada aikaan mahdollistaakseen Illuminatin kukistaa tsaarien valta Venäjällä ja tehdä tuosta maasta ateistisen kommunismin linnoitus. Erimielisyyksiä, joita Illuminatin ”agentuuri” (agentit) aiheutti brittiläisen ja saksalaisen imperiumin välille, tultaisiin käyttämään hyväksi lietsomaan tätä sotaa. Sodan lopussa, kommunismi tultaisiin luomaan ja käyttämään sitä hyväksi tuhoamaan muita hallituksia ja heikentämään uskontoja.” [2]
Historian tutkijat tunnustavat että Englannin poliittiset liittolaiset yhdellä puolella ja Saksan liittolaiset toisella puolella, joita muovattiin vuosina 1871-1898 Otto von Bismarck’in, Albert Pike’n salaliittolaiskumppanin, taholta, olivat apuna Ensimmäisen maailmansodan aikaansaamisessa.

Toinen maailmansota täytyy lietsoa käyttämällä hyväksi eroavaisuuksia fasistien ja poliittisten siionistien välillä. Tämä sota täytyy synnyttää niin että natsismi hävitetään ja että poliittinen siionismi olisi tarpeeksi vahva perustamaan itsenäisen Israelin valtion Palestiinaan. Toisen maailmansodan aikana, kansainvälisen kommunismin täytyy tulla riittävän voimakkaaksi horjuttamaan kristikuntaa, jota sitten pidettäisiin kurissa ja hillittäisiin siihen aikaan asti jolloin me tarvitsisimme sitä lopullista sosiaalista luonnonmullistusta varten.” [3]
Tämän Toisen maailmansodan jälkeen, kommunismi tehtiin riittävän vahvaksi aloittamaan heikompien hallitusten haltuunotto. Vuonna 1945, Potsdamin konferenssissa Truman’in, Churchill’in, ja Stalin’in välillä, suuri osa Eurooppaa yksinkertaisesti luovutettiin Venäjälle, ja toisella puolella maailmaa, sodan Japanin kanssa jälkimainingit auttoivat pyyhkäisemään kommunismin tulvan Kiinaan.

(Lukijoiden, jotka kiistelevät siitä että termit natsismi ja siionismi eivät olleet tunnettuja vuonna 1871, pitäisi muistaa että Illuminati keksi nämä molemmat liikkeet. Lisäksi, kommunismi ideologiana, ja uutena fraasina, on lähtöisin Ranskasta vallankumouksen ajoilta. Vuonna 1785, Restif pani alulle fraasin neljä vuotta ennen kuin vallankumous puhkesi. Restif’iä ja Babeuf’ia, vuorostaan, vaikutettiin Rousseau’n toimesta – kuten oli asianlaita heistä kaikista kuuluisimman salaliittolaisen, Adam Weishaupt’in, kohdalla.)

Kolmas maailmansota täytyy lietsoa käyttämällä hyväksi erimielisyyksiä, jotka aiheutettiin ”Illuminatin” ”agentuurin” toimesta poliittisten siionistien ja islamilaisen maailman välille. Sota täytyy hoitaa sellaisella tavalla että islam (muslimien arabimaailma) ja poliittinen siionismi (Israelin valtio) molemminpuolisesti tuhoavat toisensa. Samaan aikaan muut kansakunnat, vielä kerran jakautuneina tässä kysymyksessä pakotetaan taistelemaan täydelliseen fyysiseen, moraaliseen, hengelliseen ja taloudelliseen uupumispisteeseen saakka … Me tulemme päästämään irti nihilistit ja ateistit, ja me provosoimme hirmuisen sosiaalisen vedenpaisumuksen joka kaikessa kauheudessaan tulee selvästi osoittamaan kansakunnille absoluuttisen ateismin, julmuuden ja mitä verisimmän kaaoksen alkuperän, tehovaikutuksen. Sitten joka puolella, kansalaiset, pakotettuina puolustamaan itseään maailman vallankumouksellisten vähemmistöä vastaan (vrt. antikapitalistinen Occupy Wall Street -liike, Suom. huom.), tulevat perin pohjin hävittämään nuo sivilisaation tuhoajat, ja suuri joukko, kristinuskoon pettyneitä, joiden deistiset henget tulevat tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, huolissaan ihanteen vuoksi, mutta ilman tietämystä missä suorittaa sen palvontaa, tulee vastaanottamaan todellisen valon universaalin manifestaation kautta Luciferin puhtaasta opista, viimeinkin esitettynä julkisessa näkymässä. Tämä manifestaatio tulee olemaan seurausta yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä joka seuraa kristinuskon ja ateismin hävitystä, molemmat voitettu ja tuhottu samaan aikaan.” [4]
Syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskuista lähtien, maailmantapahtumat, ja erityisesti Lähi-Idässä, osoittavat kasvavaa levottomuutta ja epävakaisuutta modernin siionismin ja arabimaailman kesken. Tämä on täysin linjassa vaatimuksen Kolmannesta maailmansodasta kanssa joka on määrä käydä näiden kahden, ja heidän liittolaistensa molemmin puolin välillä. Tämä Kolmas maailmansota on yhä tulossa oleva, ja viimeaikaiset tapahtumat osoittavat meille, ettei se ole kaukana matkan päässä.

Nämä ovat, minä uskon, suunnitellun Kolmannen maailmansodan vaiheet:
  • Preludi – Tapahtumat jotka johtavat WWIII:n alkuun, käsittäen syyskuun 11. päivän 2001 iskut. 
  • Näytös 1Lähi-Itä. Laajalle ulottuva konflikti viedäkseen koko alueen sodan liekkeihin, mahdollisesti Iranin tai militanttien Pakistanissa laukaisemana jotka käyttävät Pohjois-Koreasta hankittuja ydinaseita. Ensimmäinen näyttämö tässä Näytöksessä on USA:n Irakin invaasio maaliskuun 20. päivänä 2003. [Nyt se on virallisesti päättynyt (31.12.2011) ja uusi sota voi alkaa. Suom. huom.]
  • Näytös 2Israel sodassa – sen arabinaapureita, mahdollisesti Palestiinaa vastaan. Palestiinan valtio tullaan perustamaan, niin että kaikki israelilaiset erotetaan palestiinalaisista (kuulostele mainintaa 7-vuotisesta sopimuksesta jonka maailmanjohtaja – luultavasti Bush – vahvistaa), vain Israelin hyväksi joka häijysti hyökkää Palestiinaa vastaan pian sen jälkeen. [Ks. Obadjan kirja ja Edomin tuho, Suom. huom.]
  • Näytös 3Kaukoitä – ”Hiuksia nostattava yhteenotto joka uhkaa ihmiskunnan olemassaoloa” – Peter Lemesurier, kirjan The Armageddon Script kirjoittaja, s. 223, kirjoitettu v. 1981. Sisältää Kiinan tunkeutumisen Taiwaniin ja ydinräjähdyksen Korean niemimaalla.
  • Näytös 4 – Niin ankara luottamuksen kuluminen ’Järjestelmässä’, että kansalaiset tulevat paniikissa luopumaan vapauksista ja liittovaltion perustuslaillisesta muodosta. Suunnitelma vaatii USA:n Perustuslain purkamista, joka käynnistetään tarpeeksi merkittävällä ’terroristi’-hyökkäyksellä (ns. False-Flag -isku eli valeterrori-isku, Suom. huom.). Lopullinen tarkoitus on esitellä globaali hallitus ja Yhden-maailman uskonto.
  • Näytös 5USA:n romahdus, sekä muiden läntisten talouksien ja moraalikäsitysten romahtaminen.
  • Näytös 6Merkittävä väestön supistaminen käyttäen hyväksi luonnon- ja keinotekoisia onnettomuuksia.
  • Esirippu. Kuka voi kertoa kuinka tämä sota tulee päättymään?
Sekä Raamatun profetia että Illuminatin suunnitelma toteaa että Israel on avain. Kolmannen maailmansodan suunnitellaan alkavan silloin kun Israel ryhtyy sotaan sen arabivihollisia vastaan. Sitten, ja vain silloin, alkavat kaikki muut elementit ilmaantua ja ne tekevät niin nopeassa sarjassa. Suunnitelman on määrä saada yksi katastrofi seuraamaan toista niin nopeassa tahdissa että, ennen kuin ihmiset kykenevät henkisesti ja emotionaalisesti käsittelemään yhtä katastrofaalista uutistapahtumaa, niin heitä tullaan iskemään toisella. On myös täsmällistä sanoa, että ennen sitä kun KAIKKI palaset WW3:lle ovat paikoillaan, suunnitelmaa ei aloiteta. [Liittyyköhän tähän myös Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto pois sodan jaloista (Ilm. 3:10)?! Suom. huom.]

Samalla kun olisi naiivia ehdottaa erityistä aikarajaa tapahtumille jotka johtavat sotaan ja käsittävät WW3:n, me tiedämme että suunnitelmat WW3:lle ovat hyvin edistyneitä, ja meidän johtajamme, jotka ovat mukana tässä salaisessa suunnitelmassa, odottavat vain oikeaa signaalia ennen kuin suursota alkaa.

Me olemme valmistautumisen viimeisissä vaiheissa globalisoimaan maailma niin että vapaamuurarillinen New Age -kristus (Antikristus) voi ilmestyä vastaanottamaan kaiken poliittisen ja taloudellisen vallan maailman johtajilta. Tämä on Illuminatin suunnitelma ja Raamatun profetia (Ilmestyskirja 17:12-17).

Peter Lemesurier’in, kirjan The Armageddon Script kirjoittajan, sanoilla:

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin toistaiseksi pimeydessä, on lähes valmiina. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viime hetken sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Valtaosa päänäyttelijöistä, joku pitää mahdollisena, on jo paneutunut rooliinsa. Pian heille tulee aika saapua näyttämölle, valmiina kun esirippu nostetaan. Ajankohta toiminnalle saakoon tulla.”


Alaviitteet

1. Lady Queensborough: Occult Theocracy, pp. 208-209.
2, 3, 4. Cmdr. William Guy Carr: Quoted in Satan: Prince of This World.

http://www.threeworldwars.com/index.html

Kääntäjä: Olli R. – “nokialainen”


Katso vielä muutama profeetallinen ja NWO-salaliittoa selittävä video vuotta 2012 varten:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=39btKqMiqiQ (Illuminati 2012 End of the World Conspiracy Predictions)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Y1hhEAmBCI (The Power Behind the New World Order (Full Movie))

http://www.youtube.com/watch?v=FJiCU6Jw0Co&feature=relmfu (Esoteric Agenda - FULL LENGTH MOVIE - WELCOME TO YOUR AWAKENING!)



sunnuntai 8. tammikuuta 2012

PROFETIAN KELLO KIISI VUONNA 2011

Tässä Jan Markell'in profeetallinen katsaus vuoteen 2011, joka oli tapahtumarikas, ja näyttää suuntaa vuodelle 2012. Suuria, mullistavia asioita on tulossa ja kaikki tähtää meidän 'autuaallisen toivomme' täyttymiseen kun Herra Jeesus palaa takaisin maan päälle. Mutta sitä ennen maailma syöstään vähäksi aikaa sekasorron ja laittomuuden valtaan jolloin tämän maailman ruhtinas antaa yhdelle valitulle miehelle, Antikristukselle, kaiken valtansa ja voimansa jonka kautta ihmiset voivat palvoa saatanaa. Se on koetuksen hetki, jossa Jumala seuloo oikeamieliset väärämielisistä ja tuomitsee kansakunnat. Lopunajan kello tikittää vauhdilla eteenpäin ja tapahtumat pyrkivät tulemaan yhteen niin, että profetoitu maailmanhallitusagenda (laittomuuden salaisuus) kehittyy ja hyökkäys Israelia ja Jerusalemia vastaan voimistuu joka puolella. Amerikan pidättävänä tekijänä täytyy heikentyä ja Euroopan, samoin kuin Idän kuninkaiden, pitää nousta. Kapitalismi sellaisena kuin se on tunnettu viime vuosina, kulkee kohti kuolemaa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>
Date: 2011/12/30
Subject: Fwd: [revfilesnews] MARKELL: THE PROPHECY CLOCK RACED IN 2011
To:

---------- Forwarded message ----------
From: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>
Date: 2011/12/30
Subject: [revfilesnews] MARKELL: THE PROPHECY CLOCK RACED IN 2011
To: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>





PROFETIAN KELLO KIISI VUONNA 2011
THE PROPHECY CLOCK RACED IN 2011
By Jan Markell
www.olivetreeviews.org
December 28, 2011

Kun jätämme vuoden 2011, niin jotkin asiat ovat varmoja tässä epävarmuuden ajassa. Useimmat lukijat tunnustavat, että lopunajan kello kiitää. Vuosi alkoi väkivallalla, kun häiriintynyt pyssymies tappoi ja haavoitti monia Arizonassa. Yksi uhreista oli yhdysvaltalainen kongressinainen. Kun vuosi 2011 päättyy, NIIN kaaos ja väkivalta riehuvat eri puolilla maailmaa. Eletään jälleen 1960-lukua, kun vihaiset nuoret vaativat maailman hallituksia kumartamaan heidän kapitalismin vastaisille ideoilleen. Väkivalta ja epävakaus ovat kuitenkin kaikkialla ja varsinkin epävakaassa Lähi-Idässä.

Mitä muuta me sitten näemme? Maailma on täynnä sotaa ja sotahuhuja. Seurakuntamme eivät enää ole raittiita. Aitoa kristinuskoa vastaan hyökätään joka puolelta ja kristittyjä syrjitään suvaitsemattomina kiihkoilijoina. Kaukaisissa paikoissa kristittyjä teurastetaan Allahin nimessä. Luonto näyttää hallitsemattomalta, kun havaitsemme ennätyksiä rikkovia maanjäristyksiä kaikkialla. Ahneus ja korruptio ovat moottoreita, jotka pyörittävät suunnilleen kaikkea. Israelia ja Jerusalemia syytetään suurimmasta osasta maailman ongelmia. Salli minun selittää laajemmin jotakin tästä.

Sota on tulossa Lähi-Itään. Muslimivaltiot ovat päättäneet pakottaa yhteenoton Israelin tulevaisuudesta, sanoo Ronald Reagan'in apulaispuolustusministeri Frank Gafney. Hän varoittaa "katastrofaalisesta alueellisesta sodasta ja se tulee koskemaan Israelin valtion tulevaisuutta. Se voi käsittää kaikki sen naapurit, kun he tahtovat ajaa juutalaiset mereen. Siihen voi sisältyä ydinaseiden käyttämistä".

Niin paljon "Arabikevään" hyväntahtoisista päämääristä. Ajattele Egyptiä. Hosni Mubarak'in alaisuudessa Egypti oli alueellisen vakauden ankkuri. Nyt, kiitos muslimiveljeskunnan, epävakaus säteilee kaikkiin muihin muslimivaltioihin tuosta navasta. Yhteinen ponnistus Israelin hävittämiseksi on käynnissä.

Amerikka avustaa tuossa pyrkimyksessä, kun Obama'n hyökkäys Israelia vastaan jatkuu. Ulkoministeri Clinton varoittaa, että kaikkia amerikkalaisia toimia kohti Jerusalemin tunnustamista Israelin pääkaupunkina, täytyy välttää. Se voisi vaarantaa rauhanprosessin, vaikkakin tuo prosessi on vitsi.

Lisää tähän litaniaan rohkaistu ja nouseva Kiina, Venäjä, taas kerran Vladimir Putinin täydellisessä hallinnassa, Meksiko vapaasti pudoten sisällissotaan huumekauppiaiden ja heidän Hizbollah-liittolaistensa kanssa eteläisellä rajallamme ja sinulla on maailma, joka on täynnä vaaraa Yhdysvalloille. Eikö olekin selvää, että me olemme keskellä Raamatun ennustamia "vaarallisia aikoja"? (2. Tim. 3:1) On varmaa, että ajat ovat aina olleet kovat, mutta tapahtumien yhteentuleminen on se, joka on niin kiehtovaa tänä aikana.

"Occupy Wall Street" -liikettä ei pidä jättää huomioimatta. Riittää todeta, että se edustaa sitä laittomuutta ja irstautta, joka on luonteenomaista ajallemme. Älä hylkää sitä pesemättömien jatko-opiskelijoiden, tai fossiloituneiden 1960-luvun nostalgistien, jotka eivät osaa edes muodostaa yhtenäistä periaatetta, typeränä sirkuksena. Jos he osaisivat hallita, meillä olisi marxismin, sosialismin ja yhden maailman kannattajien ihanteellinen vasemmistolainen agenda. Vaatisi yli-ihmisen sulauttamaan nämä tekijät ja saamaan sen toimimaan. Hänen nimensä on Antikristus ja hän on odottamassa.

Lokakuun lopulla Vatikaani vaati maailman rahoitussysteemien radikaalia uudistusta, mukaan lukien globaalin poliittisen auktoriteetin luomista hallitsemaan taloutta. Lue se uudelleen. Vatikaani on vaatinut maailman taloudellista ja poliittista systeemiä. Miljoonille katolisille on nyt kerrottu, että heidän johtonsa on ok, kun on maailmanhallitus. Lisäksi kuusi miljardia Maan asukasta täytyy suostutella, mutta ottaen huomioon ennätyksellisen globaalin ja yksilöllisen velan, se prosessi tulee todennäköisesti olemaan helppo!

Monet skenaariot tulee vielä pelata loppuun. Sen miehen politiikka, jonka valitsimme suurella enemmistöllä kolme vuotta sitten, näyttää olevan suunniteltu takavarikoimaan useimpien amerikkalaisten varallisuus ja lopettamaan Amerikan supervalta-asema eliminoimalla se vähäinen arvo, mikä valuutallamme vielä on. Yhä useammat asiantuntijat varoittavat meitä olemaan valmiina hyperinflaatiolle, joka tulee varmasti, kun muu maailma päättää lopettaa meille sen rahan lainaamisen, jonka tarvitsemme rahoittamaan vajeitamme. Jo 70% siitä tulee tyhjästä, kiitos keskuspankin.

Amerikka ei ole menossa pois, mutta heikennetty Amerikka on välttämätön, ennenkuin joku voi kuljettaa globalistisen jalkapallon maalialueelle. Yhden maailman tekijät tietävät sen ja maailman kansankiihottajat, jotka tuomitsevat kapitalismin, tietävät sen. Kuten usein sanomme tässä toimistossa: "Se kaikki on tulossa yhteen." Maanantaina joulukuun 26. päivänä huomattava puheohjelman juontaja sanoi animoidulla äänellä: "Me tarvitsemme maailmanjohtajan nyt!" Hänellä ei todennäköisesti ollut mitään käsitystä siitä, mitä sanoi, tai mitä siihen sisältyy. Panin merkille, ettei hän sanonut, että tarvitsemme amerikkalaisen johtajan. Tarvitsemme globaalin herra Korjaajan. Eräs toinen juontaja kutsuu sellaista miestä "haamujätkäksi". Hänkään ei ole jyvällä. Vain Raamattu auttaa meitä ymmärtämään näitä salaisuuksia ja suuri osa seurakunnista tänä päivänä pitää Raamattua haittatekijänä. Antikristus on molempia: 'mies, jolla on suunnitelma' ja todellinen 'haamujätkä'.

Ehkä yksi syvällisimmistä profetiaan liittyvistä tarinoista vuonna 2011 on globaali velka. Olemme yhtä vuotta vanhempia ja syvemmällä velassa! Koko maailma on velassa -- ei vain Amerikka! Voisin esittää sinulle tilastoja, mutta silmäsi lentäisivät selälleen. Älä sure. 'Haamujätkä' ratkaisee sen!

Alkuseurakunta ikävöi Jeesuksen paluuta ja siksi tervehti toisiaan sanoilla "Maran ata!" Kuvittele, kuinka yksinkertainen heidän elämäntapansa oli. He eivät tienneet mitään kalisevista betonikanjoneista eri puolilla maailmaa -- väkivaltaa ja sekasortoa sykkivistä suurkaupungeista. Silti nuo yksinkertaiset sanat lohduttivat heitä, koska ne lupasivat paremman maailman jonakin päivänä.

Kun näemme vuoden 2011 jättävän meidät, niin tiedä, että parempi maailma odottaa myös sinua! Se ei kuitenkaan ole tämä maailma. Se on toinen ulottuvuus, toinen paikka, toinen aika. Silti se voi olla täällä silmänräpäyksessä! Miljoonien sydämenhuuto vuonna 2011 ja vieläkin enemmän vuonna 2012 on nämä ihanat sanat: Maran ata. Tule, Herra Jeesus! Sanon sen uudelleen ja uudelleen. Jotkut tulevat siitä sairaiksi, mutta en lopeta. Se on se yksi maailma, joka tarjoaa toivon, kun maailma käy mielipuoliseksi!

Maran ata, maran ata! Katse ylös päin! Iankaikkisuuden näkökulmasta otsikot eivät ahdista sinua ihan niin paljon ja voit keskittyä levittämään evankeliumia, kun vielä on aikaa. Ja etsi seurakunta, joka uskoo samoin!


Get acquainted with "Understanding the Times" radio, now available in 416 radio markets. To listen online, click here or here. The program is posted online every Sunday. We air out of AM1280 The Patriot and AM980 KKMS Saturdays at 9 a.m. CST. You can listen live there. We are entering our 12th year of broadcasting coast to coast and around the world electronically.

Subscribe to the podcast here.

109 Eagle Gate Place
Hot Springs AR 71901 (USA)
www.RevelationFiles.com

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com