Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Taloussota Venäjän ja Amerikan välille Ukrainan kriisin vuoksi? – Venäjä tulee nielemään Itä-Ukrainan osaksi omaa supervaltiotaan eli uutta Neuvostoliittoa

Tässä Cutting Edgen tuorein uutishälytyskirje (News Alert) jossa aluksi pohditaan USA:n vastikään Venäjää vastaan asettamien talouspakotteiden merkitystä Ukrainan kriisin johdosta. David Bay uumoilee että pakotteet voivat kostautua pahasti Amerikan omaan nilkkaan semminkin kun Illuminati on voinut viestittää jotain tähän liittyvää äskettäin elokuvateattereihin tulleen amerikkalaisen toimintaleffan kautta. Uutiskirjeen toisessa osiossa nähdään se tosiasia että Ukraina on kahtiajakautunut itäiseen ja läntiseen puoleen jotka liittoutuvat kahteen eri Rooman Klubin suunnittelemaan supervaltioon. Itä-Ukraina on kallellaan Moskovaan päin ja Länsi-Ukraina puolestaan Euroopan Unioniin päin. David selittää sitten että tämä Ukrainan kriisi toimii pikemmin Illuminatin suunnitelman maailman jakamisesta 10 supervaltioon eteenpäinviejänä kuin että tässä oltaisiin ratkaisevasti siirtymässä kohti ns. Googin sotaa joka ennustetaan Hesekielin profetiassa aikakauden loppupäiville. Olen hivenen eri mieltä tässä asiassa, koska karhupedon 20-vuotisesta talviunesta herääminen tapahtuu juuri näinä aikoina ja se alkaa nälissään syödä lihaa (Dan. 7:5). Olemme edenneet ratkaisevaan vaiheeseen kansainvälisissä suhteissa. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

--------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, March 21, 2014


I. Kun Amerikka osoittautuu impotentiksi hillitsemään sotilaallisesti Venäjää Ukrainassa, presidentti Obama saattaisi julistaa taloudellisen sodan!

Kuulostaako tämä skenaario kuin uudelta Jack Ryan'in elokuvalta joka menee nyt elokuvateattereissa? The “Shadow Recruit” (Tulokas varjoissa)?

Illuminati tykkää sähköttää sen lyöntejään!


”Venäjän parlamentin alahuone hyväksyi ylivoimaisesti Krimin anastamisen Ukrainalta torstaiaamuna, samalla kun presidentti Obama ilmoitti uusista pakotteista Venäjää vastaan. Obama sanoi että ne kohdennetaan enempi johtaviin viranomaisiin Venäjän hallinnossa, pankkiin, joka tarjoaa 'materiaalista' tukea Venäjälle, ja Obama sanoi että Yhdysvallat on valmis rankaisemaan toimialoja … Death of Money -kirjailija James Rickards kertoo meille että Yhdysvallat on jo siirtynyt kohti taloudellista sodankäyntiä pakotteiden käytön avulla … 'Taloudellinen sodankäynti on oikeastaan kaikki mitä meillä on … Yhdysvallat on nähtävä tekemässä jotakin' ...” (Korostus lisätty)

Koska Amerikalla on niin rajalliset vaihtoehdot käytettävissään vastustaessaan Venäjän etenemistä, Obama vain teeskentelee tekevänsä jotain.

Koska Amerikan talous perustuu “korttitalolle”, Obama ei voi määrätä mitään merkityksellisiä talouspakotteita, koska tämän tyyppinen sodankäynti voi kostautua Washingtonille todella pahasti. Ei tarvitse katsoa pidemmälle todisteeksi tästä totuudesta kuin Kiinaan. “Lukien joulukuun lopusta 2013, Kiina piti hallussaan 1.27 biljoonan dollarin arvosta Yhdysvaltain liittovaltion velkaa.

Koska Kiina on julkisesti tukenut Venäjää tässä taistelussa Ukrainasta, Amerikka ei voi tehdä mitään merkittäviä liikkeitä venäläisiä omistuksia vastaan, sillä maan johtajien täytyy pelätä sitä että Kiina aloittaa massiivisen dollarimyynnin!

Olen todennut aiemmin, että Illuminati rakastaa sähköttää sen lyöntejä paljastamalla mitä tulee tapahtumaan elokuvan tai TV-sarjan välityksellä. Käytä hetki lukeaksesi uutisen "HÄTKÄHDYTTÄVÄ PALJASTUS: NYT ME TIEDÄMME MIKSI ILLUMINATI “SÄHKÖTTÄÄ LYÖNTEJÄÄN”" – NEWS2104.

Sähköttääkö uusi Jack Ryan'in elokuva, “Shadow Recruit”, suunnitellun tapahtumasarjan? Tässä elokuvassa, Venäjän johtajat ilmoittavat että Amerikan toimet ovat “taloussodan julistus”. Venäjän viranomaiset alkoivat suunnitella kaksinkertaista iskua Amerikkaa vastaan. Heidän oli tarkoitus aloittaa massiivinen Yhdysvaltain liittovaltion velkakirjojen myynti, yhdistettynä samanaikaiseen terroristipommiin joka on niin valtava, että suurin osa Wall Street'istä tuhoutuisi.

Onneksemme, Amerikalla on Jack Ryan.

Ryan huomasi, että venäläiset tekivät joitakin epätavallisia rahansiirtoja jotka muodostivat valtavan riskin. Hän keksi juonen ja suunnitteli olevansa Moskovassa sinä aikana kun Venäjän oli tarkoitus aloittaa mammuttimainen velkakirjojen myynti, näin pysäyttäen omin neuvoin Venäjän johtajat.

Ja sitten, Ryan onnistuu lentämään New Yorkiin ajoissa estääkseen terroristipommia räjähtämästä Wall Street'in alla!

Onko mahdollista, että venäläiset tulevat pitämään Obaman pakotteita “taloussodan julistuksena”, ja voisivat alkaa toteuttaa maailmanlaajuista vastahyökkäystä johon tulee sisältymään Kiinan irtautuminen valtaosasta sen Amerikan dollareista?


II. Venäjä tekee voittoja Itä-Ukrainassa nielläkseen tuon Ukrainan osan, ehkäpä sallien Länsi-Ukrainan tulla osaksi Euroopan Unionia.

UUTISKATSAUS: “Venäläinen separatismi saa jalansijaa Itä-Ukrainassa”, Time Magazine, 19. maaliskuuta 2014

”Sen jälkeen kun Venäjä käytännössä kaappasi Krimin, kysymyksiä leijuu muiden Ukrainan osien statuksen yllä joista monet ovat edelleen sympaattisia Venäjälle … 'Emme halua asua samassa maassa fasistien kanssa', sanoo Petr Bogomol, eräs kaivosmies, käyttäen herjaa jolla usein tähdätään Kiovan väliaikaiseen hallitukseen, joka on johtanut maata helmikuun 22. päivästä lähtien jolloin presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin. 'Me haluamme unionin Venäjän kanssa', hän sanoo, 'ja me haluamme federalisoinnin'.”

Kuten voit tarkastella tätä karttaa, vasemmalla, näet selvästi että ihmiset Länsi-Ukrainassa nojaavat kohti Eurooppaa, mutta Itä-Ukrainan ihmiset nojaavat kohti Moskovaa. Monet kansalaiset Itä-Ukrainassa omaavat venäläisen syntyperän ja niinpä he haluaisivat olla osa Venäjää.

http://www.cuttingedge.org/news/n2363.cfm
Kuten näette alkuperäiseltä kartalta oikealla, Ukrainan oli alun perin tarkoitus olla osa Venäjän supervaltio #5'ta (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2363, otsikolla, “On vain YKSI jaksollinen profetia joka tarjoaa meille selkeän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan jolloin Antikristus nousee!”)

Illuminati voi hyvinkin olla kirjoittanut hieman uusiksi heidän alkuperäisen suunnitelmansa koko Ukrainaa varten mennä Venäjän vallan alle. He voivat nyt suunnitella Itä-Ukrainan liittoutuvan Venäjän kanssa ja Länsi-Ukrainan liittoutuvan Euroopan Unionin kanssa.

On tullut aika Jumalan profeetallisessa suunnitelmassa Globaalia Eliittiä varten tuoda heidän Antikristuksensa maailmaan. Mutta, ennen kuin he voivat asettaa “laittomuuden ihmisen” maailman näyttämölle, heidän täytyy ensiksi toteuttaa Danielin luvun 7:7-8 profetia, kuten me selostamme seikkaperäisesti uutisessa NEWS2363.

Kuten olemme kertoneet nyt jo kuukausien ajan, Eliitti vetää yhteen heidän suunniteltua 10 supervaltion uudelleenorganisointia. Kun he ovat valmiit, he ovat täyttäneet Daniel 7:7-8'n ja heidän Antikristuksensa voi tulla maapallolle hänen vastenmieliseen profeetalliseen virkaansa! Sen vuoksi, Eliitti on kaikkein innokkain saamaan tämän globaalin uudelleenjärjestäytymisen päätökseen.

TÄMÄ profeetallinen täyttyminen on se mitä tapahtuu Venäjän ja Ukrainan suhteen tänä päivänä. Katsele meidän päivittäisiä uutisia (News Updates) jok'ikinen päivä, kun me kerromme päivittäistä uutistarinaa siitä kuinka tapahtumat ovat liikuttamassa koko maailmaa kohti aikakauden lopun viimeistä osuutta.

Huom: Sikäli kuin tiedämme, mikään muu ministeriö ei tunnista sitä jännittävää profeetallista realiteettia että kaikki maailman kansakunnat uudelleenorganisoidaan täsmälleen KYMMENEKSI supervaltioksi. Ministeriöiden keskuudessa näkyvin teoria on se, että Jumala vetää Venäjää Lähi-itään jotta se voi toteuttaa Hesekielin luvut 38-39, Venäjä-johtoisen invaasion Israeliin.

Vaikka tämä teoria kuulostaa uskottavalta, totuus on, että Jumala alkoi vetää Venäjää Lähi-itään noin 25 vuotta sitten. 1980-luvun alkupuolella, Venäjän armeija ja siviilijohto alkoivat liehitellä islamilaisia johtajia kaikkialla Lähi-idässä, esitellen voimaansa ainoana vastapainona Amerikka/Israel -blokille.

Tänään, Venäjä tarjoaa ilmasuojelua Syyrian ja Iranin ylle, ja sen ministerit työskentelevät päivittäin asettaakseen Venäjän islamilaisten johtajien rinnalle. Venäjä on jo tosiasiallisesti luonut kaikkien arabivaltioiden johdon jonka ennustetaan hyökkäävän Israeliin Hesekielin luvuissa 38-39. Koska Venäjä on jo saavuttanut tämän tavoitteen, se ei tarvitse tätä Ukrainan kriisiä profetian toteuttamiseksi. [Mutta David hyvä, tämän kriisin kautta heikennetään lännen ja idän suhteita ja sitä myöten 3. maailmansota lähestyy jossa Amerikka eli Suuri Babylon uppoaa. Amerikan täytyy olla poissa kuvioista kun Venäjä hyökkää Israeliin (ns. Googin sota). Venäjää jää vastustamaan vain Antikristuksen Unioni eli EU. Suom. huom.]

Vaan, Venäjän tarvitsee tuoda yhteen kansakunnat jotka Rooman Klubi suunnitteli olevan osa supervaltio #5'ta. [Onkohan Illuminati sekoittanut liiaksi Davidin päätä? Raamattuhan on ohjenuoramme. Hesekielin profetiassa sanotaan että Jumala lähettää tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen (Hes. 39:6). Tämä tarkoittaa ydinsotaa Lännen ja Idän välillä. Muutenkin Ilmestyskirjassa viitataan siihen että idän kuninkaat nousevat lopussa kurittamaan luopunutta länsimaailmaa. Suom. huom.]

Yksi viimeinen sana: liian monet kristityt yrittävät yhä saada tolkkua maailman tapahtumista uskomalla vanhaan paradigmaan, että Amerikka/Länsi taistelee Venäjää/Itää vastaan. Katselin livekuvaa palveluministeriöstä tänään jossa puhujat yrittivät saada selkoa siitä mitä Ukrainassa oli tapahtumassa käyttämällä vanhaa Kylmän Sodan mentaliteettia, Amerikka vs. Venäjä.

Mutta, se EI ole sitä mitä Raamatun profetia sanoo!! Profetia toteaa että, aivan aikakauden lopussa, kaikki johtajat globaalista 10 supervaltion Konfederaatiosta TEKEVÄT YHTEISTYÖTÄ toistensa kanssa kunnes kaikki Jumalan profetiat täyttyvät! Kuuntele huolellisesti:

Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa … Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:12,17; KR 33/38)

"Also the ten horns that you observed are ten rulers (kings) ... God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Revelation 17:12, 17)

Venäjä on supervaltio #5'n johtaja.

Amerikka on supervaltio #1'n johtaja.

Kiina on supervaltio #10.

Ja Jumala ennustaa että he “toimivat yksimielisesti” aikakauden lopussa. Siksi meidän on nähtävä yli vihaisen julkisen retoriikan ja katsottava propagandamestarien verhon alle, käsittäen että Putin, Obama, ja Xi Jinping tekevät yhteistyötä aikamme kaikissa kysymyksissä. Ja, he jatkavat yhteistoimintaansa – “toimien yksimielisesti” – kunnes Antikristus on maailman näyttämöllä.

Jumala ennusti tämän skenaarion ja tämä maailmankuva on ainoa joka on järkevä koskien nykypäivän tapahtumia. [Onko poissuljettua se että 10 valtion liitto nousee vain Euroopan Unionin alueelle jossa Antikristus hallitsee? Tällöin Rooman Klubin suunnitelman voisi viskata roskakoriin disinformaationa. Suom. huom.]

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen teoria kymmenestä sarvesta eli kuninkaasta. Yhdysvaltojen alamäki on todella alkanut, ja on hyvin mahdollista että siellä syttyy jonkin sortin vallankumous mikä romahduttaa, profetian tulkinnan mukaisesti, USAn. Kovasti lietsovat valeoppositiot ja false flag -iskut kansaa kapinaan.

    Mitä mieltä olet Olli teoriasta, jossa jesuiitat johtavat illuminatia? Ainakin Bouffard, Rivera ym. ovat todistaneet tämän puolesta. Ilmestyskirjassa viimeinen asia ennen Jeesuksen tulemusta (Karitsan häiden jälkeen?) on Suuren Babylonin tuho (Rooman kirkko?). Voisivatko jesuiitat johtaa ihmisiä harhaan antisemitismin lietsonnalla ja erilaisilla 13 verilinjan teorioilla. Reptiliaanit ym. lienee ainakin disinformaatiota.

    Keskustelumielessä kyselen, olisi mukava saada mielipiteitä! Siunausta työllesi Olli!

    Seppo

    VastaaPoista
  2. Hyvin paljon mahdollista. Ainakin Illuminati-järjestön perustaja Adam Weishaupt oli baijerilainen jesuiitta-pappi, joka v. 1776 Saksan Ingolstadtin kaupungissa perusti valaistuneiden järjestön salaisissa menoissa kumppaniensa kanssa vapunpäivänä 1.5.1776.

    http://nokialainen.blogspot.fi/2011/01/jesuiitat-paavinvallan-salainen-armeija.html

    Muuten Ilmestyskirjan hengellinen portto eli Rooman kirkko (Ilm. 17) tuhotaan mielestäni 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä, jonka jälkeen Antikristus saa täydellisen vallan ja maailmanuskontona toimii suoraan Luciferin palvonta Jerusalemin temppelistä käsin. Taloudellinen Babylon (Ilm. 18, USA ja EU) saa kolhuja koko ajan matkan varrella kunnes lopulta 7. vihanmaljassa Babylon tuhotaan lopullisesti (Ilm. 16:19-20). Tämä taloudellisen Babylonin kukistuminen alkoi 11.9.2001 WTC-iskujen muodossa.

    19. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan.
    20. Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com