Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Venäjän media suoltaa disinformaatiota Ukrainan kriisissä – Ajoneuvojen rekisterikilpitunnuksia skannataan tietokantoihin ihmisten seuraamiseksi – Dalai Lama avaa Yhdysvaltain senaatin istunnon rukoilemalla epäjumalia

Seuraavassa viime viikon perjantain Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) jossa David Bay kertoo aluksi Venäjän tiedotusvälineiden harjoittamasta disinformaatiokampanjasta Ukrainan kriisissä jolla yritetään vain puolustella Putinin miehitysoperaatiota Krimillä ja mustamaalata Ukrainan väliaikaista nykyhallintoa. Venäjä yrittää muodostaa oman profeetallisen supervaltionsa (Euraasian Unioni) johon Ukrainan länsimielisten vallankaappaus Kiovassa teki jonkinlaisen loven. David uskoo että Venäjä lopulta saa omansa takaisin. Toisessa uutiskirjeen osiossa huomautetaan profeetallisesta Isoveli-yhteiskunnan kehittymisestä suunniteltua absoluuttista diktatuuria varten jossa jokainen kansalainen on valvonnan alla. Tähän kehitykseen kuuluu edistyksellisen teknologian käyttö jossa autojen rekisterikilpitunnuksia käytetään hyväksi ihmisten seuraamiseksi, mistä on tuore uutinen. Lopuksi viimeisessä osiossa todetaan Amerikan hengellisen luopumuksen syveneminen kun Yhdysvaltain senaatin kappalainen kutsui Tiibetin hengellisen johtajan, Dalai Laman, avaamaan senaatin istunnon epäjumalia palvovalla rukouksella. Tämä on osoitus siitä että Kristillinen Kirkko yleismaailmallisesti valmistautuu avaamaan oven Antikristuksen saapumiselle oman luopumuksensa myötä joka on ennustettu Raamatussa (2 Tess. 2:3). Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, March 7, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1083
DVD

I. Venäjän tiedotusvälineet kampesivat ulos disinformaatiota kun presidentti Putin toimi neutraloidakseen Krimin ja estääkseen Ukrainaa kääntymästä länteen päin.

Eräs lähde ajatteli venäläisten disinformaation kuulostavan kuin elokuvalta, “Wag The Dog” (Häntä heiluttaa koiraa)!


Todelliseen tarinaan pääseminen koskien sitä mitä Ukrainassa on käynnissä, on tarpeeksi vaikeaa. Ja Venäjän media aikoo tehdä siitä vieläkin vaikeampaa. Kun Venäjän joukot kontrolloivat Krimiä ja Moskovan harkitessa lisäsotatoimia Ukrainassa, Venäjän media ja johtavat poliittiset hahmot ovat olleet äänekkäitä heidän Kiovan “fasisteja” koskevassa tuomitsemisessaan ja heidän väitteissään antisemitistisistä tapauksista, hyökkäyksistä etnisiä venäläisiä vastaan Itä-Ukrainassa, sekä saarrettujen pakolaisten tulvasta joita virtaa rajan yli Venäjälle.”

Mutta suuri osa tästä informaatiosta on todistettavasti väärää … Tapahtumat kajahtelevat vuoden 1997 amerikkalaista elokuvaa 'Wag the Dog', jossa sepittelijät käyttävät mediaa hyväksi lietsoakseen tukea olemattomalle sodalle.”

Koska monet konservatiivit eivät luota läntiseen mediaan totuuden toimittajana, keskivertohenkilö kadulla ei yksinkertaisesti voi todella ymmärtää sitä mitä Ukrainassa ja Krimillä tapahtuu. Pohdi joitakin uutisjuttuja joiden uskotaan nyt olevan disinformaatiota.

* ”väitetty hyökkäys kuuluisaan luolaluostariin (Monastery of the Caves) Kiovassa”

* ”enemmän kuin 650,000 ukrainalaista on ylittänyt rajan Kaakkois-Ukrainasta Venäjälle vuoden alusta saakka”

* ”Kiova aikoo panna vankilaan ihmisiä joilla on Venäjän passit”

* ”Yhdysvaltain lentotukialus kulkee täyttä höyryä Mustallemerelle hyökätäkseen Krimille.”

* ”Tarkka-ampujat jotka tappoivat mielenosoittajia Kiovassa itseasiassa työskentelivät opposition joukkojen hyväksi”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1005
Koska me tiedämme että läntiset tiedotusvälineet rutiininomaisesti levittävät vääriä tarinoita, niin kehen me voimme uskoa tässä Ukrainan kriisissä? Vastaus on “ei kehenkään”. Meidän on pidettävä lujasti kiinni meidän Raamatun profetian ymmärryksestämme. Me tiedämme että Illuminatin “Rooman Klubin” suunnitelmaa – joka toteuttaa Danielin luvun 7:7-8 kun se on valmis – ollaan aktiivisesti kehittämässä.

Me edelleen tiedämme että tämä Eliitin suunnitelma näyttää Ukrainan olevan osa supervaltio nro 5'ta – 'Venäjä ja Itä-Eurooppa'. Sen vuoksi, kun kaikki hömppä ja kaikki disinformaatio on saatettu päätökseen, Venäjä on saanut kontrollin Ukrainasta ja tulee etenemään tuodakseen kaikki muut itäisen Euroopan valtiot sen vaikutuspiiriin.

Tiedämme myös, ettei tule mitään merkittävää sotaa Venäjän ja Yhdysvaltojen välille, koska Ilmestyskirja 17:17 kertoo meille että aikakauden viimeiset 10 hallitsijaa tulevat salaisesti “toimimaan harmoniassa” saattaakseen kaikki Jumalan profetiat täytäntöön.

Muita supervaltioita muodostetaan yhtälailla:

* Supervaltio #1 – Pohjois-Amerikan Unioni

* Supervaltio #6 – Latinalainen Etelä-Amerikka, ynnä Karibia

* Supervaltio #7 – Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä

* Supervaltio #8 – Keski- ja Etelä-Afrikka

* Supervaltio #9 – Etelä- ja Kaakkois-Aasia joka tavallisesti tunnetaan nimellä ASEAN

Nämä kehitysaskeleet ovat ihania uutisia kristitylle, koska Daniel 7:7-8 kertoo meille että Antikristus ei voi nousta ennenkuin nämä supervaltiot on täysin muodostettu ja toimivat kuten itsenäiset kansakunnat, joilla on yhteinen hallinto, keskitetty talousjärjestelmä, yksi ainoa valuutta. Me olemme uudelleenorganisoineet meidän päivittäiset uutisemme, jotta sinä voit nähdä kuinka nykytapahtumat ovat muovaamassa näitä supervaltioita. Tämän profetian täyttymys on yksi keskeinen ainesosa kristityille saada likimääräinen käsitys siitä miten lähellä seurakunnan tempaus ja Antikristuksen ilmestyminen voisivat olla.

Hyviä uutisia, kristitty, nosta pääsi, sillä lunastuksemme on lähellä!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2533
II. Isoveli-valtio on kehittymässä niin nopeasti että hädintuskin voimme pysyä kärryillä edistyneistä teknologioista, joita suunniteltu Absoluuttinen Diktatuuri aikoo käyttää orjuuttamaan koko maailmaa.

Autojen rekisterikilpitunnuksia käytetään nyt hyväksi jäljittämään meitä, hahmottamaan meidän aktiviteetteja ja lopulta valvomaan meitä.


Viime kesänä kerroimme räjähdysmäisestä rekisterikilpilukijoiden kasvusta ja suurista, poliisin kokoamista tietokannoista, jotka varastoivat tätä informaatiota sattumanvaraisilta aikajaksoilta (korkeintaan ja käsittää epämääräisen ajan) … Lainvalvontaorganisaatiot eivät ole ainoita jotka keräävät sinun olinpaikkojasi ja ajotottumuksiasi … Vakuuden takaisinsaantiasiantuntijat (Collateral Recovery Specialists (lue: repo-miehet)) käyttävät rekisterikilpilukijoita skannatakseen ja luetteloidakseen tuhansien ajoneuvojen sijainteja päivittäin … repo-liiketoiminnan Uuden-Englannin Recovery Associations Inc, käyttää skanneria 'kellon ympäri', lähettäen dataa teksasilaiselle yhtiölle, ja pistää taskuunsa 200-400 dollarin löytöpalkkion joka kerta kun se tunnistaa halutun kilven. Tietovarasto, Digital Recognition Network, väittää koonneensa tietokannan yli miljardista tilannekuvasta itsearvioidun osumatarkkuuden ollessa 40% Yhdysvaltain autokannasta joka ainut vuosi.”

Mutta, niin vaarallinen kuin tämä rekisterikilpikeräys voikin olla meidän henkilökohtaisille oikeuksille, asiat saavat jopa pelottavamman sävyn kun useita teknologioita yhdistetään analysoimaan tätä informaatiota.

Rekisterikilpitunnistuksen (LPR) sulauttaminen TLO-tietokantaan … on luonut uraauurtavan uuden tuotteen omiin tutkintatarpeisiisi:

* Jokainen ajoneuvohavainto sisältää ajan, päivämäärän, ja tarkan sijainnin

* Integroituna verkon kartoitustyökaluihin, visuaalisen paikantamisen sijaintitiedot on saatavilla yhdellä klikkauksella.

* Pääsy valtavaan yli miljardin ajoneuvohavainnon tietokantaan, ja lisäksi 50 miljoonaa havaintoa lisätään kuukausittain.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2581
DVD

Jokainen absoluuttinen diktatuuri ihmishistoriassa kuluttaa paljon työvoimaa ja rahaa seuratakseen niin paljon kansalaisiaan kuin mahdollista jok'ikinen päivä. Diktaattorit haluavat erityisesti pitää silmällä kaikkia toisinajattelijoita, estääkseen heitä kommunikoimasta keskenään jota pidetään hallituksenvastaisena “juonena”. Tämä edistyksellinen teknologia kykenee seuraamaan miljoonia ihmisiä joka ikinen minuutti reaaliajassa. Teknologia on olemassa täsmälleen niinkuin TV-sarja “Person of Interest (Kohde)” kuvaa!

Jos maailman tehokkainta ja julminta diktatuuria ei olisi suunniteltu, ja jos Antikristuksen profetoitu diktatuuri ei olisi tulossa lähemmäksi jokaisena päivänä, niin kenties me emme olisi niin herkkätunteisia tällaisesta valvonnasta. Mutta, tosiasiat ovat selkeitä: sellainen kehittynyt teknologia joka estää ketä tahansa ostamasta tai myymästä, elleivät he ole ottaneet pedonmerkkiä, joka on nopeasti ryntäämässä alas päällemme.

Tämä on toinen merkki, joka on tuhoisa epäuskoiselle, mutta rauhoittava kristitylle siksi että tempauksen ajankohta on lähestymässä.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2521
III. Amerikka jatkaa laskeutumistaan hengelliseen kuiluun kun Senaatti kutsuu Dalai Laman avaamaan istunnon rukoilemalla “Buddhaa ja kaikkia muita jumalia”!

Voin vain kuulla Jumalan valittavan äänekkäästi, ”Älä pidä muita jumalia rinnallani”!


WASHINGTON – Ensimmäistä kertaa koskaan, Tiibetin buddhalaisuuden johtaja avasi Yhdysvaltain senaatin 'rukouksella' torstaina, toivottamalla maailmanrauhaa ja 'hyvää menestystä' Amerikan lainsäätäjille. Tultuaan esitellyksi senaattori Patrick Leahy'n (Vermontin demokraatti) toimesta ja senaattori Mazi Hirono'n (Havaijin demokraatti) saateltua hänet, Dalai Lama luonnehti itseään vain “yksinkertaiseksi buddhalaiseksi munkiksi”.”

'Joten rukoile Buddhaa ja kaikkia muita jumalia', hän sanoi, ennen kuin puhui tiibetin kielellä ja sitten toisti 'rukouksensa' englanniksi.”

Apostoli Paavali varoitti että, aikakauden lopussa, Antikristus ei voisi nousta ennen kuin maailmanlaajuinen Kristillinen Kirkko olisi langennut syvään luopumukseen.

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” (2 Tess. 2:3; KR 33/38)

"Let no one deceive or beguile you in any way, for that day will not come except the apostasy comes first, unless the predicted great falling away of those who have professed to be Christians has come, and the man of lawlessness (sin) is revealed, who is the son of doom (of perdition)." (2 Thessalonians 2:3; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Apostoli Paavali sanoo, itseasiassa, että Antikristus ei voi nousta niin kauan kuin Kristillinen Kirkko pitää vahvasti kiinni uskon fundamentalististen opinkappaleiden noudattamisesta. Mutta, aika tulee, jolloin kristilliset seurakunnat eivät enää pidä kiinni uskon keskeisistä opeista ja hitaasti mutta varmasti avaavat oven Antikristukselle.

Salli minun toistaa: Kristilliset johtajat avaavat maailman hengellisen oven Antikristukselle!

Milloin tahansa liberaali kristillinen johtaja poikkeaa uskon fundamentalistisista opeista, hän (he or she) on avaamassa ovea jotta Antikristus voi tulla maailmaan. Tässä tapauksessa Senaatin kappalainen antoi kutsun Dalai Lamalle avata Senaatin kokous rukouksella.

Pian tulee aika, jolloin aitoja kristittyjä tullaan vainoamaan koska me kieltäydymme kumartamasta “Buddhaa ja kaikkia muita jumalia”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com