Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. maaliskuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Maaliskuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta maaliskuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue III    March 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Tämän nykyisen ajan vaarat ja haasteet!
(The Dangers And Challenges Of This Present Age!)

”Ja he sanoivat: "Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan". Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä."”

1. Moos. 11:4-7

”Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.”

Ilmestyskirja 3:20-22

”Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."”

Ilmestyskirja 21:6-8

”Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.”

Johannes 16:33


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme ajatuksia herättävästi monia haasteita joita Jumalan kansa nyt kohtaa tässä nykyisessä ajassa. Aivan aluksi haluan tehdä selväksi etten kirjoita tätä uutiskirjettä aikomuksenani murskata tai lannistaa ketään teistä jotka ehkä luette sitä. Uskon, että me olemme paljon paremmin tietoisia siitä mitä tässä maailmassa tapahtuu vaikkakin tosiasiat eivät olekaan erityisen miellyttäviä. Itseasiassa, Jeesuksen sanat jotka kirjataan Johanneksen luvussa 8:32 kertovat meille, ”Ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.” Omaksumalla totuuden ja laittamalla uskomme ja toivomme Jumalaan, meille annetaan voimaa voittaa vaikeudet tässä nykyisessä ajassa. Sillä kuten meille kerrotaan Ilmestyskirjan luvussa 21:7: ”Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sisimpääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt. Hänen avullaan me voimme voittaa tämän maailman, aivan kuten Jeesus Kristus voitti tämän maailman.

Maailmanhallituksen selkäranka! (The Backbone Of A One World Government!)

Ensimmäisessä Raamatun kirjassa, joka tunnetaan nimellä Genesis, me löydämme mielenkiintoisen tarinan luvussa 11. Tämä luku kertoo meille ajasta ihmisen historiassa kun oli olemassa vain yksi kansa koko maailmassa, ja jokainen maan asukas puhui samaa kieltä. Vaikka tämäntyyppinen yhtenäisyys näyttää ihanteelliselta monille ihmisille tässä modernissa aikakaudessa, Kirjoitukset kertovat meille että tämä yhtenäisyys pelkästään suututti Herran. Sillä vaikka ihmiset olivat yhdistyneet, he olivat yhdistyneet uhmassa Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. Nämä itsepäiset ihmiset päättivät sydämissään että sen sijaan kuin tottelevat Jumalaa he voisivat yksinkertaisesti päihittää Hänet. Tietäen oikein hyvin, että Jumala oli lähettänyt tulvan aikaisempina päivinä tuomitsemaan maan asukkaiden pahuuden, he harkitsivat sydämissään rakentaa tornin joka ulottuisi taivaaseen asti, ajatellen, että näin toimiessaan he selviytyisivät mistä tahansa tulvasta joka saattaisi esiintyä tulevaisuudessa. Genesiksen luvusta 11:6-8, me voimme lukea Jumalan vastauksesta tähän kehitykseen. Nämä jakeet kertovat meille, ”Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta.” Vaikka tämä maailmanhallituksen varhainen muoto lakkautettiin Jumalan toimesta kun Hän sekoitti ihmiskielet ja myöhemmin jakoi osiin maapallon maamassan muodostaakseen mantereet, ihmiskunnan ponnistelut perustaa uusi globaali hallinto eivät ole koskaan lakanneet. Tästä syystä järjestöjä, kuten Yhdistyneet Kansakunnat, on olemassa tänä päivänä.

Me elämme nyt ajanjaksossa, jossa maailman kansakunnat ovat jälleenyhdistyneet massiivisen ja kehittyneen viestintäjärjestelmän, jota kutsutaan Internetiksi tai maailmanlaajuiseksi verkoksi (World Wide Web), avulla. Paitsi että tämä järjestelmä mahdollistaa maapallon ihmisten kommunikoida välittömästi riippumatta heidän maantieteellisestä sijainnistaan, se voi myös kääntää kunkin käyttäjän äidinkielen ja siten kiertää useimmat kielimuurit samoin. Internet antaa käsittämättömän määrän tietoa saataville muutamalla hiiren klikkauksella mahdollistaen maksujen suorittamisen eri maiden kansalaisten välillä helpolla tavalla tehtäväksi. Minä uskon, että tätä järjestelmää, joka on jo vanginnut niin monet sydämet ja mielet, ollaan kehittämässä palvelemaan tulevan petojärjestelmän selkärankana, jolla yritetään yhdistää kaikki maan ihmiset yhden hallinnon, yhden valuuttasysteemin, ja yhden uskonnon alle.

Tällä hetkellä vain 60 prosentilla maailman väestöstä on pääsy Internetiin. Kuitenkin organisaatio, joka tunnetaan nimellä Mediakehityksen sijoitusrahasto (Media Development Investment Fund, tai MDIF), toivoo saavansa Internetin vielä enemmän saavutettavaksi. Itseasiassa, ryhmä suunnittelee laukaisevansa satoja pienoissatelliitteja avaruuteen, jotka sitten käyttäisivät radioaaltoja hyväksi tarjoten ilmaisen maailmanlaajuisen Internet-yhteyden jokaiselle henkilölle maailmassa. (1) Joten ensimmäistä kertaa ikinä, koko maaplaneetta olisi verhottu tällä niin sanotulla ”netillä” tai ”verkolla”.

On tärkeää huomata, että se ei ole vain ihmiset, jotka liitetään Internetiin tänään, vaan myös esineet. Esimerkiksi General Electric'llä on rivi kodinkoneita jotka kytkeytyvät Internetiin ja joita omistajat voivat ohjata missä tahansa käyttämällä älypuhelimiaan. (2) Lisäksi jotkut uudet Chevrolet-ajoneuvot ovat nyt varustetut systeemillä nimeltä OnStar Remote Link, jonka avulla käyttäjät voivat käynnistää tai lukita heidän ajoneuvonsa mistä tahansa heidän puhelintensa ohjelmalla. (3) Käsitettä jossa kodinkoneita, ajoneuvoja, ja muita esineitä ollaan kytkemässä Internetiin kutsutaan joskus ”esineiden Internetiksi (The Internet of things)” tai ”Kaiken Internetiksi (the Internet of Everything)”. Raportin mukaan, joka julkaistiin toukokuussa 2013 ryhmän nimeltä ABI Research toimesta, suunnilleen 30 miljardia ajoneuvoa tullaan liittämään Internetiin vuoteen 2020 mennessä. ”Vuosi 2013 nähdään monien mielestä Kaiken Internetin vuotena, mutta tulee silti viemään vuosia ennenkuin se saavuttaa täyden potentiaalinsa. Seuraavat viisi vuotta tulevat olemaan keskeisessä asemassa sen kasvussa ja vakiinnuttamisessa kouriintuntuvaksi käsitteeksi kuluttajalle”, sanoi Peter Cooney, käytännön johtaja ABI Research'issä. (4)

Hämmästyttävää kyllä, teknologiayhtiö nimeltä Cisco, yhteistoiminnassa sveitsiläisen turvallisuusalan yrityksen nimeltä AGT kanssa, toivoo lopulta yhdistävänsä maantiet, joilla me ajamme, Internetiin yhtälailla. Internet-sensorien käytöllä tiepäällysteessä, tämä uusi järjestelmä kykenisi lukemaan rekisterikilpien numeroita, tunnistamaan ja reagoimaan liikenneonnettomuuksiin, ja olemaan vuorovaikutuksessa sosiaalisen median syötteiden kanssa. (5) Lehdistötiedotteessa tätä hanketta koskien, Ciscon varatoimitusjohtaja Wim Elfrink oli sanonut, ”Tänään 99 prosenttia fyysisestä maailmasta ei ole kosketuksissa Internetiin. Kuitenkin, kaupungit ovat Kaiken Internetin episentrumi jossa ihmiset, esineet, data ja prosessit voidaan liittää tuottamaan uutta ja ihmeellistä arvoa. Mieti mahdollisuuksia. Se on visio jonka voimme toteuttaa tänä päivänä Ciscon ainutlaatuisen vertaansa vailla olevan verkottamisen, atk-tekniikan ja AGT'n huippuluokan fiksujen kaupunkien sovellusalustan yhdistelmän avulla.” (6)

Koska maailma muuttuu yhä kytketymmäksi Internetin ja matkapuhelinten käytön kautta, käyttäjät havaitsevat sen yhä vaikeammaksi ottaa askel taaksepäin ja kytkeytyä irti teknologiasta joka voi lopulta tunkeutua lähes jokaiseen heidän elämänsä aspektiin. Itseasiassa, uutistarinan mukaan joka julkaistiin joulukuussa 2013, naispuolisesta turistista Australiassa tuli niin sosiaalisen median webbisivuston nimeltä Facebook valtaama, että hän todellakin käveli laiturilta ulos Port Philip Bay'ssa Melbourne'ssa. Nainen kuulemma puristi vielä puhelintaan kun hänet oli pelastettu vedestä. (7) Liittyen modernin teknologian valloittavaan luonteeseen, Edward Vogel, neurotieteen ja psykologian professori Oregonin yliopistosta, oli sanonut, ”Ihmiset rakastavat teknologiaa ja heillä on tämä jatkuva yhteys muuhun maailmaan. Emme aio koskaan laittaa tätä henkeä takaisin pulloon.” (8)

Tämä halu jatkuvalle yhteydelle maailmaan voisi lopulta johtaa ihmiskehon integrointiin teknologialla, varsinkin jos Google saa tahtonsa läpi. Itseasiassa, Scott Huffman, joka on suunnittelujohtaja Google'ssa, antoi haastattelun joulukuussa 2013 jossa hän esitti että jonain päivänä on mikrofoneja meidän katoissamme ja mikrosiruja meidän päissämme. ”Kuvittele jos minä voin puhua mikrofoniin huoneen katossa esim. näin, 'Voitko ottaa esille videon eilisen Pittsburgh Steelers'in pelin kohokohdista ja toistaa sen olohuoneen TV'ssä?', ja se toimii, koska the Cloud (pilvi) tarkoittaa sitä että kaikki on kytketty”, Huffman sanoi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Voisin kysyä Google-'avustajaltani' missä meillä pitäisi olla lounas, joka tarjoilee ranskalaista ruokaa ja ei ole liian kallista. Google vastaa 'OK, me menemme tuohon paikkaan' ja kun minä pääsen autooni sen pitäisi olla jo navigoimassa ravintolaan. Olemme todella innoissamme ajatuksesta koskien monia laitteita jotka kykenevät puhumaan toisilleen.” Yksi laitteista, joihin hän viittasi, voisi olla ihmiskeho itse. Haastattelun toisessa osiossa, Huffman'ia siteerattiin sanomasta, ”Minulla ei mikrosirua päässäni – vielä.” (9)

Se ei ole kaukaa haettu ajatus ajatella, että ihmisten päihin ja käsiin istutetuista mikrosiruista voisi joskus tulla tavallinen asia. Itseasiassa, Britannian yleisradioyhtiö (the British Broadcasting Corporation, tai BBC) julkaisi artikkelin helmikuussa 2014 otsikolla, ”Miksi haluan mikrosiruimplantin.” Tässä artikkelissa, kirjoittaja nauttii ajatuksesta jossa hänelle on annettu mikrosiruimplantti koska se antaisi hänen ruumiilleen kyvyn olla vuorovaikutuksessa koneiden kanssa ja palvella ”universaalina tunnistemerkkinä”. Artikkeli lisäksi kertoo tarinan Amal Graafstra'sta, miehestä, johon on istutettu RFID-mikrosirut kumpaankin käteensä. Graafstra tyrmäsi ne jotka arvostelivat tällaisia implantteja kun hän julisti, ”Jokainen Hollywood-elokuva on kertonut heille että implantit ovat ihmisten jäljittämistä varten. Ihmiset eivät ymmärrä sitä että se on täsmälleen sama teknologia kuin kortti lompakossasi. Kun joku käyttää luottokorttia, langatonta tai ei-langatonta, heidät jäljitetään, koska useat muut yritykset tietävät keitä he ovat, milloin he ostivat, kuinka paljon he kuluttivat, ja missä he kuluttivat rahaa.” (11) Artikkelissa todetaan sitten että sellaiset implantit ovat hyödyllisiä koska ne ovat turvallisempia kuin ulkoiset laitteet ja niitä ei voida kadottaa tai varastaa.

Muistan lukuisia kertoja, kun isäni varoitti, että monet ihmiset lopulta omaksuisivat tällaisen teknologian ja hyväksyvät mikrosiruimplantit vapaaehtoisesti. Fakta että tätä on jo tapahtumassa maailmassamme on vain vielä yksi indikaattori siitä missä me olemme ajassa. Nyt on aika Jumalan lapsille valvoa ja rukoilla kuin ei koskaan ennen ja jatkaa katsomista ylös, sillä meidän lunastuksemme on lähellä!

Kaikkien aikojen kuivuus Kaliforniassa! (A Drought For The Ages In California!)

Tähän mennessä useimmat amerikkalaiset ovat kuulleet laajalle levinneestä kuivuudesta Kalifornian osavaltiossa. Kuitenkin ne, jotka ovat tällä hetkellä kaukana kriisistä, eivät ehkä täysin käsitä kuinka hirveä tilanteesta on tullut. Tammikuussa 2014 kuvernööri Jerry Brown julisti kuivuushätätilan Kaliforniaan kun osavaltio edelleen kamppailee ankarimman kuivuuden kanssa joka on koskaan tilastoitu alueella. (12) ”Meidän pitäisi olla valmiita pitkään, jatkuvaan, sitkeään työhön hillitäksemme meidän veden käyttöä”, kuvernööri Brown kehotti, niinkuin hän ehdotti että kalifornialaiset vähentäisivät vapaaehtoisesti heidän veden käyttöään ainakin 20 prosentilla. (13) Tästä kirjoittamishetkestä lukien, Yhdysvaltain kuivuusmonitori (U.S. Drought Monitor) osoittaa että yli 90 prosenttia Kalifornian osavaltiosta kärsii ”ankarasta kuivuudesta”. (14)

Vastauksena viranomaiset Kalifornian osavaltion sisällä ovat jo alkaneet soittaa hälytyskelloja ja varoittaa että tämän kuivuuden seuraukset voisivat olla ankara isku osavaltion ekspansiiviselle maataloussektorille. ”Olemme kamalassa tilanteessa jossa emme ole olleet aikaisemmin”, julisti Paul Wenger, California Farm Bureau Federation'in (Kalifornian maatilavirasto) puheenjohtaja. (15) Mike Wade, Kalifornian maatilavesikoalition (California Farm Water Coalition) pääjohtaja, ilmaisi myös huolensa kun hän totesi, ”Jotkut viljelijät voivat kohdata konkurssin johtuen tästä kuivuudesta.” (16) On arvioitu, että 500,000 eekkeriä (1 eekkeri = n. 0,4 hehtaaria) Kalifornian osavaltiossa pysyy kesannolla vuonna 2014. (17)

Vaikka kukaan ei tiedä, kuinka kauan tämä kuivuus jatkuu, jotkut asiantuntijat varoittavat että se voi kestää jonkun aikaa. Yksi tällainen asiantuntija on paleontologi B. Lynn Ingram Kalifornian yliopistosta. Itseasiassa, Ingram on varoittanut että Kalifornia voisi olla kokemassa megakuivuuden alkua, jolla on potentiaalia kestää 200 vuotta. ”Keskiajalla, siellä oli yli sadan vuoden kuivuus Kalifornian lounaisosassa. Menneisyys toistaa itseään”, Ingram totesi. (18)

http://news.nationalgeographic.com/news/2014/02/140213-california-drought-record-agriculture-pdo-climate/



Valitettavasti tällä kuivuudella voi olla kauaskantoisia vaikutuksia jotka ulottuvat kauaksi Kalifornian osavaltiosta. Tällainen merkittävä häiriö elintarvikeketjussa voisi aiheutta merkittävästi korkeampia elintarvikkeiden kustannuksia kaikkialla Yhdysvalloissa ja muilla maailman alueilla joidenkin asiantuntijoiden mukaan. ”Täällä Kaliforniassa, olemme Yhdysvaltojen leipäkori, mutta myöskin me viemme valtavia määriä hedelmiä, vihanneksia, ja jopa karjaa ulkomaille. Ja niinkuin tämä kauhea kuivuusjakso on iskenyt ja tuotanto tippuu, tämä kaikuu ympäri maapallon”, sanoi Bill Patzert, ilmastotieteilijä NASA'n Jet Propulsion -laboratoriossa. (19) Todellakin, Kalifornian osavaltion maataloussektoeri on merkittävä lukuisten viljelykasvien toimittaja Yhdysvalloissa. Nämä viljelykasvit käsittävät yli 90 prosenttia kansakunnan parsakaalista, 99 prosenttia kansakunnan artisokista, 99 prosenttia kansakunnan saksanpähkinöistä, 97 prosenttia kansakunnan kiiveistä, 97 prosenttia kansakunnan luumuista, 95 prosenttia kansakunnan valkosipulista, 95 prosenttia kansakunnan selleristä, 89 prosenttia kansakunnan kukkakaalista, 71 prosenttia kansakunnan pinaatista, ja 69 prosenttia kansakunnan porkkanoista. (20) Hämmästyttävää kyllä, viljelykasvit, jotka on kasvatettu Kalifornian Keskuslaakson (Central Valley) alueella, vastaavat nyt noin kolmanneksesta kaikista tuotantokasveista joita kasvatetaan Yhdysvalloissa. (21)

Barack Obama on myös ilmaissut huolensa tästä vakavasta kuivuudesta kokouksessa Kalifornian osavaltiossa helmikuun 14. päivänä 2014. ”Totuus on, että tämä tulee olemaan hyvin haastava tilanne tänä vuonna, ja suoraan sanottuna, trendit ovat sellaiset, missä se tulee olemaan haastava tilanne jonkin aikaa”, Obama julisti. Myöhemmin hän jatkoi, ”Aiomme pysyä tämän aiheen päällä koska sillä on kansallisia seuraamuksia.” (22)

Kuivuus Kaliforniassa, joka todennäköisesti aiheuttaa ruoan hinnan nousua, ei olisi voinut tulla sopimattomampaan aikaan amerikkalaisille. Itseasiassa, elintarvikkeiden hinnat ovat olleet tasaisessa nousussa viime vuosina, noustuaan 6,4 prosenttia vuodesta 2011 lähtien liittovaltion tilastojen mukaan. Liha on nähnyt jyrkimmän nousun hinnassa kun kananliha on noussut 18,4 prosentilla, jauheliha noussut 16,8 prosentilla, ja pekoni noussut 22,8 prosentilla samalla aikaperiodilla. (23) Kaikki nämä faktat osoittavat että amerikkalaisilla voi olla edessään hyvin vaikeita aikoja tulevina päivinä. Onneksi, kristittyinä me palvelemme mahtavaa Jumalaa joka pystyy hyvin huolehtimaan Hänen kansastaan. Uskon vakaasti että Jumala auttaa meitä, vaikka asiat näyttävät hirveiltä ja toivottomilta. Meidän täytyy muistaa laittaa uskomme ja luottamuksemme Häneen.

Obamahoivalla aiheutettu enemmän vahinkoa! (More Damage Caused By Obamacare!)

Perustamisestaan lähtien, edullista terveydenhuoltolakia (the Affordable Care Act) , johon joskus viitataan Obamacare'na, on mainostettu lakiuudistuksena joka tulee korjaamaan rikkinäisen terveydenhuoltojärjestelmän Yhdysvalloissa. Kuitenkin, kun me saamme tietää enemmän tästä uudesta ohjelmasta, on tullut tuskallisen selväksi että Obamacare on aiheuttanut merkittävää vahinkoa maalle ja tulee todennäköisesti edelleen tekemään sitä jonkun aikaa. Esimerkiksi, Kongressin budjettitoimisto (the Congressional Budget Office, tai CBO), julkaisi raportin helmikuussa 2014 joka osoittaa että edullinen terveydenhuoltolaki tulee todennäköisesti johtamaan merkittäviin vähennyksiin amerikkalaisten työtunneissa. ”CBO arvioi että ACA (Affordable Care Act) vähentää työtunteja nettomääräisesti yhteensä noin 1,5 - 2 prosenttia aikajaksolla 2017-2024, lähes kokonaan, koska työntekijät tullaan valitsemaan yhä vähemmästä työvoimasta – heille annetaan uusia veroja ja muita kannustimia, joita he kohtaavat, ja taloudellisia etuja, joita jotkut vastaanottavat”, raportti toteaa. Se edelleen jatkaa sanoen, ”Vähennys CBO'n ennustamissa työtunneissa merkitsee laskua kokoaikaisten työntekijöiden määrässä joka vastaa noin 2.0 miljoonaa vuonna 2017, nousten noin 2.5 miljoonaan vuonna 2024.” (24)

Valitettavasti monet ihmiset, jotka ovat rekisteröityneet Obamahoivaa varten, ovat havainneet että useat lääkärit ja sairaalat eivät hyväksy sairausvakuutusta jota uusi ohjelma tarjoaa, ja sen seurauksena, potilailla on hyvin kapea valikoima lääkäreitä joiden luona he voivat käydä. Asia yllytti Kalifornian vakuutusasiamiestä (California Insurance Commissioner) Dave Jones'ia sanomaan, ”On paljon taloudellisia kannustimia sairausvakuuttajille kaventamaan heidän verkkojaan, mutta jos he menevät liian pitkälle, ihmisillä ei ole pääsyä hoitoon. Verkon riittävyys tulee olemaan iso kysymys vuonna 2014.” (25) Nämä kapeat vakuutusverkot ovat erityisen problemaattisia ihmisille jotka elävät maaseutualueilla sellaisissa osavaltioissa, kuten Maine'ssa ja New Hampshire'ssa, joissa ei ole pääsyä monipuolisiin hoitolaitoksiin. ”Jos sinä olet keskisessä Maine'ssa, sinun täytyy mennä Portlandiin löytääksesi sairaalan ja jotkut ihmiset olivat eräällä tavalla tuohtuneita sen suhteen”, sanoi Karen Pollitz Kaiser'in perhesäätiöstä. (26)

On aivan selvää, että edullinen terveydenhuoltolaki tulee vaikuttamaan terveydenhuollon yleiseen laatuun Yhdysvalloissa merkittävän heikentävästi. Silti, tämä ohjelma, joka on sosialistinen luonteeltaan, on pakotettu amerikkalaisten ylle, jotka ovat nyt lain mukaan velvoitettuja joko hankkimaan sairausvakuutuksen tai maksamaan sakkoa Yhdysvaltojen verohallinnolle (Internal Revenue Service). Huolimatta vastoinkäymisistä joita tämä on aiheuttanut amerikkalaisille, Barack Obama on tyrmännyt huolet ohjelman suhteen ja on luonnehtinut sitä olennaiseksi osaksi elämää. ”Haluaisimme rohkaista enemmän nuoria ihmisiä rekisteröitymään, osaltaan siksi, koska he ovat terveempiä, ja heidän vakuutusmaksunsa tulevat yleisesti ottaen olemaan melko halpoja. He voivat löytää hyviä vaihtoehtoja vähemmälle kustannuserälle kuin heidän kaapelilaskunsa, vähemmälle hinnalle kuin heidän matkapuhelinlaskunsa. Ja se on vain osa aikuistumista...”, Obama totesi. (27) Maan ensimmäinen nainen Michelle Obama on myös kertonut uskovansa että nuorten ihmisten täytyy rekisteröityä Obamacare'en. Puhuessaan Tonight Show'ssa Jimmy Fallon'in kanssa, Michelle Obama selitti, ”Paljon nuoria ihmisiä luulee olevansa voittamattomia. Mutta totuus on se, että nuoret ihmiset ovat tumpeloita.” (28)

Liberaali elokuvantekijä Michael Moore, jonka tiedetään olevan sosialisti, oli hieman rehellisempi edullisen terveydenhuoltolain todellisuuksien suhteen kuin Barack ja Michelle Obama. Mielipidepalassa, joka julkaistiin New York Times'issa joulukuun 31. päivänä 2013, Moore myönsi avoimesti, ”Obamacare on kauhea.” Kuitenkin, hän myös ylisti ohjelmaa ponnahduslautana ”universaaliin laatuterveydenhoitoon”. (29) Yksi asia on osuvasti selvää, sosialismi on ottanut jalansijan Amerikassa.

Abortti – Häpeäpilkku Amerikan Yhdysvaltojen yllä! (Abortion - A Reproach Upon The United States Of America!)

Edellisissä Last Trumpet -uutiskirjeiden numeroissa, minä olen kirjoittanut laajasti koskien aborttiongelmaa tänä nykyisenä aikana. Aion jatkaa selostaakseni tätä aihetta niin kauan kuin barbaarinen aborttikäytäntö on yleistä Yhdysvalloissa, koska se on niin tuomittava menetelmä, ja se tuo häpeää tämän maan ylle. Me tiedämme Pyhistä Kirjoituksista että Jumala välittää syvästi pikkulapsista. Itseasiassa, Jeesus sanoi meille Matteuksen luvussa 18:14, ”Niin ei myöskään teidän taivaallisen Isänne tahto ole, että yksikään näistä pienistä joutuisi kadotukseen.” Silti, on olemassa suuri segmentti Amerikan väestöstä joka pitää aborttia hyveellisenä ja hyvänä käytäntönä. Yksi vahvimmista abortin puolestapuhujista ei ole kukaan muu kuin Cecile Richards, joka on halveksittavan järjestön nimeltä Planned Parenthood johtaja. Itseasiassa, helmikuun 10:ntenä 2014, Richards lähetti vastenmielisen videoviestin sosiaalisen median webbisivustolle nimeltä Twitter, jossa hän piti esillä opastetta osoittaen että naiset tarvitsevat ”turvallisia ja laillisia abortteja” ystävänpäivää varten. (30)




http://www.theblaze.com/stories/2014/02/10/planned-parenthood-president-women-need-abortions-for-valentines-day/#


Planned Parenthood on järjestö jota usein mainostetaan apukeinona naisille jotka etsivät lisääntymisterveyspalveluja. Silti, se on yleisesti tiedossa, että heidän pääsyynsä olemassaololle on tarjota naisille abortteja. Tuoreessa artikkelissa, julkaistu helmikuussa 2014, meille annetaan jotakin melko epämiellyttävää käsitystä järjestön aborttiklinikoiden sisäpiiritoimintoihin. Artikkeli esittää haastattelun sairaanhoitajan kanssa joka aikaisemmin työskenteli yhdessä näistä klinikoista ennenkuin hän sai potkut. ”Se oli rahanahne, paha, hyvin surullinen, surullinen paikka työskennellä. Olin aina joutua pulaan puhuessani liian pitkään tytöille, kysyen olivatko he varmoja että he halusivat tehdä tämän”, sairaanhoitaja Marianne Anderson sanoi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Sinulla täytyy olla hyvin monia abortteja kuukaudessa pysyäksesi auki töissä. Kokouksissamme he kertoivat meille, 'Jos abortit ovat alhaisissa lukemissa, sinut voitaisiin lähettää kotiin varhain ja et saa kovin monia työtunteja.” Haastattelun toisessa osassa, sairaanhoitaja Anderson kuvaili miten kylmäsydämisiä sikiönlähdettäjät (abortionists) tällä klinikalla olivat kun hän työskenteli siellä. ”Eräs lääkäri, kun hän oli hedelmöitystuotteiden (products of conception tai POC) huoneessa, puhui abortoidulle vauvalle etsiessään kaikkia osia. 'Tule, pieni käsi, tiedän että olet täällä! Nyt lopetat piileskelyn minulta!' Se vain sai minut voimaan pahoin”, Anderson kertoi. (31)

Valitettavasti monet naiset tänään on saatu uskomaan, että heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hakea aborttia jos he tuntevat, etteivät ole valmiita toivottamaan lasta tervetulleeksi maailmaan. Tämä suuntaus on erityisen yleinen mustien naisten keskuudessa New York City'ssä. Itseasiassa, New York City'n terveys- ja mielenterveyshygienian yksikön (New York City Department of Health and Mental Hygiene) mukaan, enemmän mustia vauvoja abortoitiin vuonna 2012 kuin oli niitä joiden sallittiin syntyä elävinä. (32)

Lopuksi, minä tiedän että elämme maailmassa joka on täynnä vaaroja, ja meillä on edessämme yhä enemmän uusia uhkia ajan myötä. Helmikuussa 2014 kävi ilmi että iranilaiset sotalaivat olivat saapuneet Atlantin valtamerelle, päämääränään matkustaa lähelle Yhdysvaltojen rajoja ihan ensimmäistä kertaa. (33) Samaan aikaan, viime päivinä on myöskin tullut päivänvaloon että Saudi-Arabia saattaa aloittaa uraanin rikastusohjelman vastauksena Iranin ydinohjelman kehitykselle. (34) Kuten aina, tässä maailmassa on paljon epävakaisuutta ja kuohuntaa. Silti emme saa luopua toivosta, sillä huolimatta kaikista ongelmista tässä nykyisessä maailmassa, meillä on Vapahtaja joka on jo voittanut maailman. Johanneksen evankeliumin luvussa 16:33, Jeesus sanoo meille, ”Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.”

Kiitokset kaikille teille jalomielisestä tuestanne tälle ministeriölle. Me arvostamme lahjoituksianne, uutisleikkeitä, ja ystävällisiä kirjeitänne enemmän kuin me voimme ilmaista sanoin. Se on kunnia ja etuoikeus palvella jok'ikistä teistä, ja me aiomme tehdä näin niin kauan kuin pystymme. Jos teillä on esirukouspyyntöjä, please muistakaa että me olemme täällä ja enemmän kuin halukkaita kantamaan anomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Daily Mail, February 5, 2014, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk.
02. General Electric, Online Promotional Material, http://geappliances.com.
03. Chevrolet, Online Promotional Material, http://chevrolet.com.
04. ABI Research, May 9, 2013, By ABI Research, http://abiresearch.com.
05. Fast Company, February 20, 2014, By Neal Ungerleider, http://fastcompany.com.
06. AGT International, Official Press Release, February 5, 2014, http://agtinternational.com.
07. The Guardian, December 17, 2013, By the Australian Associated Press, http://theguardian.com.
08. NBC News, January 13, 2014, By Keith Wagstaff, http://nbcnews.com.
09. The Independent, December 9, 2013, By Adam Sherwin, http://independent.co.uk.
10. BBC News, February 10, 2014, By BBC News, http://bbc.com.
11. Ibid.
12. Los Angeles Times, January 17, 2014, By Anthony York, San Francisco, CA.
13. Ibid.
14. United States Drought Monitor, February 18, 2014, By David Maskus, http://droughtmonitor.unl.edu.
15. Reuters News Service, February 6, 2014, By Steve Gorman, http://reuters.com.
16. Ibid.
17. Ibid.
18. National Geographic, February 13, 2014, By Thomas M. Kostigan, http://nationalgeographic.com.
19. Voice Of America, January 27, 2014, By Elizabeth Lee, http://voanews.com.
20. Slate, July 10, 2013, By Brian Palmer, http://slate.com.
21. The New York Times, October 10, 2012, By Mark Bittman, http://nytimes.com.
22. Time Magazine, February 14, 2014, By Darlene Superville, http://time.com.
23. CBS News, February 15, 2014, By Michelle Miller, http://cbsnews.com.
24. CNBC, February 4, 2014, By CNBC, http://cnbc.com.
25. Los Angeles Times, February 4, 2014, By Chad Terhune, http://latimes.com.
26. Time Magazine, January 1, 2014, By Kate Pickert, http://time.com.
27. The Weekly Standard, February 17, 2014, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
28. Time Magazine, February 21, 2014, By Maya Rhodan, http://time.com.
29. The New York Times, December 31, 2014, By Michael Moore, http://nytimes.com.
30. The Blaze, February 10, 2014, By Becket Adams, http://theblaze.com.
31. LifeSiteNews, February 14, 2014, By Kirsten Andersen, http://lifesitenews.com.
32. CNS News, February 20, 2014, By Michael W. Chapman, http://cnsnews.com.
33. Associated Press, February 8, 2014, By Associated Press, Tehran, Iran.
34. The Daily Beast, February 14, 2014, By Eli Lake and Josh Rogin, http://thedailybeast.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com