Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Obama tapasi paavi Franciscuksen ja tavoittelee kannatuksensa nousua – Pahuuden tsunamitulva nousemassa länsimaissa – New Agen kuolemattomuuden etsintää uudessa Hollywood-elokuvassa

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) menneen viikon perjantailta jossa aluksi kerrotaan uutinen Obamasta kun hän tapasi uuden paavin ensi kertaa Vatikaanissa. Tämän toivotaan nostavan Obaman viimeaikaisia surkeita kannatuslukemia Yhdysvalloissa, sillä paavi Franciscus nauttii nyt ilmiömäisestä suosiosta kaikkialla maailmassa. David Bay pohtiikin että ollaanko tässä yliluonnollisesti valmistamassa massoja tulevaa Väärää Profeettaa varten joka on Rooman paavi. Toisessa osiossa kerrotaan tapauksista jotka osoittavat että yleinen turmelus läntisessä maailmassa on kasvamassa kun jopa ihmislihan syöntiä mainostetaan Internetissä joka liittyy saatanalliseen rituaaliin. Lisäksi luetellaan niitä varoitusmerkkejä kun yhteiskunta on kulkemassa yleisesti kohti saatananpalvontaa. Jumalan vihan nostaa huippuunsa Iso-Britanniassa äsken havaittu tapaus ihmislihan uhraamisesta Saatanalle (Baal ja Moolok) kun 'eläviä' vauvoja poltetaan tulessa. Tämä Baal onkin NWO:n jumala ja erityisesti Washington D.C. on pyhitetty tälle saatanalliselle epäjumalalle. Lopuksi uutiskirjeen kolmannessa osiossa mainitaan tänä vuonna ilmestyvästä uutuuselokuvasta 'Transcendence' ja sen sidonnaisuudesta transhumanismiin kun tarinan juoni muistuttaa epäilyttävästi New Agen ja Illuminatin pyrkimystä tavoitella ihmisen kuolemattomuutta tieteellisin keinoin. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, March 28, 2014


http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2321
I. Presidentti Obama tapasi paavi Franciscus I'n ja kertoo hänelle, kuinka paljon hän ihailee paavia!

Tätä paavia ollaan ylistämässä ja kiillottamassa kuin ketään muuta paavia jonka olen nähnyt.

Pian, hän tulee astumaan maailman näyttämölle Ilmestyskirjan luvun 13 Vääränä Profeettana, ja ihmiset tulevat rakastamaan häntä kaikkialla maailmassa!

UUTISKATSAUS: “NBC ja CBS toivovat paavin suosion siirtyvän Obamaan”, MRC News Busters, 27. maaliskuuta 2014

”Johtava Valkoisen Talon kirjeenvaihtaja Chuck Todd huomautti: 'Luulen, että kun presidentti, varsinkin juuri nyt, jolloin hänen omat kannatuslukemansa eivät ole kovin kuumia, vain nähdään paavin kanssa, erityisesti joissakin paikoissa missä on paljon katolilaisia äänestäjiä Yhdysvalloissa, ei ole hänelle pahitteeksi. Joten kyllä, mielestäni Valkoinen Talo näkee tämän mahdollisena poliittisena noususuuntana.' ”

Totisesti, presidentti Obaman työn kelpoisuusaste iski uuden alhaisuustason tänä menneenä viikkona. Voit varmasti ymmärtää miksi presidentti haluaisi paistatella suosituimman paavin loisteessa. Itseasiassa, paavi Francis I on niin suosittu että sinun täytyy ihmetellä josko jokin yliluonnollinen voima on pyyhkäisemässä ihmisten sydämiä ja mieliä, jotta he rakastavat häntä.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2519
Miten suosittu Franciscus on tällä hetkellä?

”MATT LAUER … Paavi, erittäin suosittu, noin 80 prosenttia katolilaisista suosii häntä – häntä suosivista, 60 prosenttia sanoo että hän on uudistanut heidän uskoaan ja tukeaan Kirkolle.”

Älä erehdy, Illuminati suunnittelee paavin olevan Uuden Maailman Järjestyksen maailmanuskonnon tärkein uskonnollinen johtaja (NEWS1052) (suomennettu). Tämä nimitys leimaa paavin Raamatun Vääräksi Profeetaksi Ilmestyskirjan luvussa 13. Oikeaan aikaan maailmanhistoriassa, paavin on tarkoitus matkustaa Jerusalemiin ja vierailla vasta nimetyllä kaupungin islamilaisella/juutalaisella/kristillisellä alueella ja julistaa siellä että, tästä hetkestä lähtien, kaikki maailman uskonnot ovat nyt YHTÄ ja hän on heidän AINOA johtajansa.

Mielenkiintoisesti, kuten me aiemmin kerroimme, paavi Franciscus suunnittelee harvinaista toukokuun matkaa Jerusalemiin. Voisimmeko nähdä sellaisen ilmoituksen? Jos näemme, maailma on lähempänä Antikristuksen ilmestymistä kuin moni meistä on uskonutkaan. Nämä ovat jännittäviä aikoja Raamatun tunteville kristityille!
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2501
II. Pahuuden tsunamitulva on nousemassa niin korkeaksi että se uhkaa meidän koko olemassaoloa.

Jumala ei kauaa suvaitse tätä turmeluksen nousevaa virtaa.

Ihmislihan syöminen – keskeinen osa saatanallista rituaalia


”Uusi villitys joka käy kierroksilla Internetissä on tarpeeksi iljettävää kenelle tahansa fanille. Slate.com -sivuston mukaan, sivusto nimeltä BiteLabs (suupala-laboratoriot) väittää että he saavat julkkisten kudosnäytteitä julkkiksilta ja eristävät lihaksen kantasoluja, kasvattaakseen lihaa “omissa bioreaktoreissa.” Lihasta, jota viljellään, tehdään myöhemmin käsintehtyä salamia.”

” 'Me sekoitamme julkkiksen ja eläimen lihaa, kasvatettu talon yksityisen viljelyprosessin avulla, kuratoiduiksi salamisekoituksiksi. Prosessimme käyttää korkealuokkaista ylellisyysproteiinia, kestävällä tavalla, joka eliminoi ympäristölliset ja eettiset näkökohdat jotka liittyvät perinteiseen kotieläintuotantoon,' toteaa BiteLabs webbisivuillaan.”

Kun olin vasta nuori mies, muistan elokuvan “Soylent Green”, jossa suosittu ruoka paljastui käsitellyksi ihmislihaksi. Kyynisesti hylkäsin tämän juonen kuvitteellisena ajatuksena saastuneesta, kieroutuneesta mielestä, idea, jota mikään sivistynyt yhteiskunta ei koskaan tosiasiallisesti toteuttaisi.

Mutta nyt, Amerikka on liittymässä joukkoon alhaisimpia viidakon kannibaaleja, ja Jumala tekee muistiinpanoja. Hänen tuomionsa ei ole kaukana.

Ihmislihan uhraaminen Baalille, Uuden Maailman Järjestyksen jumalalle

Jokainen saatananpalvontasysteemi edellyttää ihmisuhrauksen läpivientiä tulen avulla omistettuna Baalille. Todellakin, Baal ja Moolok tunnetaan “tulijumalina”! (Jeremia 32:35)


”Glenn Beck sanoi keskiviikkona että viimeaikaisilla uutisilla joiden mukaan britit ovat käyttäneet tuhansia abortoituja ja keskenmenossa menehtyneitä vauvoja lämmittämään heidän sairaanhoitolaitoksia tulee olemaan ehdottomasti raamatullisia seuraamuksia.”

” 'Tämä on niin kammottavaa, että se ei kuulosta edes todelliselta', Beck sanoi shokissa radio-ohjelmassaan.”

Doc Marquis on todennut, että informoitu tarkkailija voi aistia oikein kun yhteiskunta on kulkemassa yleiseen saatananpalvontaan. Hän luetteli useita varoitusmerkkejä:
  1. Kun monet ihmiset yhteiskunnassa alkavat tatuoida kehoaan;
  2. Kun monet ihmiset yhteiskunnassa alkavat näyttää moninaisia kehonlävistyksiä;
  3. Saatana pitää aborttia korkeimpana muotona ihmisuhrauksesta tässä tulevassa Uudessa Maailman Järjestyksessä
  4. Kun kuolemanmerkit ovat huomattavan näkyvillä kaikkialla yhteiskunnassa. Mitä Jumala sanoikaan? ”... kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat ja flirttailevat kuolemaa.” (Sananlaskut 8:36; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)
Tämä kauhistuttava uutinen esittää että abortoituja vauvoja poltetaan elävältä sairaalaan jätteenpolttouuneissa, mikä voi olla vain korkeinta ihmisuhrausta herra Saatanalle! Pääjuttu, että nämä vauvat poltettiin lämmön tuottamiseksi sairaalalle, on pahanhajuista hölynpölyä. Tämä on puhtaasti ja yksinkertaisesti ihmisuhrausta.

Palatkaamme meidän esille ottamaamme artikkeliin, kun mormoni Glenn Beck on kokenut tämän tarinan oikein.

Sentähden että he ovat hyljänneet minut ja muuttaneet vieraaksi tämän paikan, ovat polttaneet siinä uhreja muille jumalille, joita he eivät tunteneet, eivät he eivätkä heidän isänsä eivätkä Juudan kuninkaat, ja täyttäneet tämän paikan viattomain verellä, ovat rakentaneet uhrikukkuloita Baalille ja polttaneet tulessa lapsiansa polttouhreiksi Baalille, mitä minä en ole käskenyt enkä puhunut ja mikä ei ole minun mieleeni tullut.” (Jeremia 19:4-5)

Nyt kuuntele Jumalan tuomiota:

Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin tätä paikkaa ei enää sanota Toofetiksi eikä Ben-Hinnomin laaksoksi, vaan 'Murhalaaksoksi'. Ja minä teen tyhjäksi Juudan ja Jerusalemin neuvon tässä paikassa ja annan heidän kaatua miekkaan vihollistensa edessä, annan heidät niiden käsiin, jotka etsivät heidän henkeänsä, ja annan heidän ruumiinsa ruuaksi taivaan linnuille ja maan eläimille. Ja minä teen tämän kaupungin kauhistukseksi ja ivan vihellykseksi. Jokainen, joka ohitse kulkee, kauhistuu ja viheltää kaikille sen haavoille.” (Jeremia 19:6-8)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2270
Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) kiistaton johtaja on “tämä kaupunki”, Washington D.C.! Ja, Baal on Uuden Järjestyksen jumala! Tästä syystä, Washington D.C. on pyhitetty Baal-jumalalle ja hänen naispuoliselle puolisolleen, Kybelelle, maanviljelyn jumalattarelle (Corn Goddess). Tunnetuin Baal-symboli on Washington Monumentti, joka on yksi korkeimmista Baalin obeliskeista maailmassa; obeliski on Baalin erektiossa oleva seksuaalinen varsi! Ja, tästä seksuaalisymbolista on nyt tullut Washington D.C.'n maailmassa tärkein symboli!

Missään hallintokeskuksessa et löydä monumentteja, maalauksia, freskoja ja katupiirroksia jotka on omistettu pakanajumalille ja jumalattarille jotka Kaikkivaltias Raamatun Jumala tuomitsee. Me kerromme tämän epätavallisen ja jännittävän tarinan neliosaisessa DVD-sarjassa otsikolla, "Secret Mysteries of America's Beginnings", kuvattu vasemmalla.

Tulet huomaamaan, että vaikka Amerikan kulttuuri perustettiin kristillisyydelle, meidän vapaamuurarilliset perustajaisämme vihkivät meidän hallintomme oletukselle, että Amerikka johtaisi vähitellen koko maailman järjestelmään, josta Sir Francis Bacon puhui “Uutena Maailman Järjestyksenä”, toisin sanoen, “Antikristuksen valtakuntana”. Tämä tarina toimii vastaliikkeenä meidän väärälle yleiselle käsitykselle Amerikan historiasta niin että me näimme suurta vaivaa dokumentoidaksemme jokaista kohtaa.

Heti kun katsot nämä neljä DVD'tä, ymmärrät raivon jolla Jumala aikoo rangaista kaikkia tämän Uuden Maailman Järjestyksen johtavia kansakuntia, Iso-Britanniasta Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja sen jälkeen koko maailmaan. Jumala tarkkailee ja hän on raivoissaan.

Levitä sanaa pelastumattomille läheisillesi ja tuttavillesi, että heidän täytyy tuntea katumusta Jeesukselle Kristukselle heidän synneistään NYT, kun armonaikaa on yhä maailman yllä. Jos et ole varma miten johdattaa henkilö Jeesuksen luo, lue ja tulosta tämä “pelastussivu”. Siitä lähtien kun Cutting Edge pantiin Internettiin kesäkuussa vuonna 1996, lähes 2,000,000 ihmistä on lukenut tästä pelastussuunnitelmasta.

Tulosta tämä suunnitelma, merkitse Raamattusi asiaankuuluvalla Kirjoituksella, ja sitten olet valmis johdattamaan oikein pelastumattoman läheisen pelastukseen Jeesuksen Kristuksen kautta. Kiirehdi, sillä yö on tulossa, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2516
III. Kauan odotettu New Age -kyky saavuttaa kuolemattomuus liittämällä ihmisaivot ihmiskehoon näyttää nyt tieteellisesti mahdolliselta.

Tätä kykyä kutsutaan “transsendenssiksi”, “olemassaoloksi tai kokemukseksi ulkopuolella normaalin tai fyysisen tason”.

Illuminatin johtajat saattavat uskoa että heillä on “kuolemattomuus” käden ulottuvilla!



”Oscar-palkittu elokuvaohjaaja Wally Pfister työstää scifi-elokuvaa joka julkaistaan vuonna 2014 … dramaattinen thrilleri Transcendence (Transsendenssi) … Tässä on tiivistelmä elokuvalle:

'Tri. Will Caster (Johnny Depp) on merkittävin tutkija keinoälyn kentällä, joka työskentelee luodakseen tuntevan koneen joka yhdistää kaikkeen olemassaolevaan kollektiiviseen älykkyyteen täyttä valikoimaa inhimillisiä tunteita. Hänen erittäin kiistanalaiset kokeilut ovat tehneet hänestä kuuluisan, mutta ne ovat tehneet hänestä anti-teknologian ääriainesten, jotka tekevät mitä tahansa pysäyttääkseen hänet, ensisijaisen kohteen. Kuitenkin, heidän yrityksessään tuhota Will, he tulevat vahingossa katalysaattoriksi hänen onnistumiselleen – ollakseen osallisia hänen omassa transsendenssissaan. Vaimolleen Evelyn'ille ja parhaalle ystävälleen Max Waters'ille, molemmat tutkijakollegoita, kysymys ei ole, voivatko he...vaan pitäisikö heidän. Heidän pahimmat pelkonsa toteutuvat kun Will'in tiedonjano kehittyy ilmeisen kaikkivoipaiseksi valtapyrkimykseksi, jonka päämäärää ei tunneta. Ainoa asia joka tulee pelottavan selväksi, on se, että ei ehkä ole mitään keinoa pysäyttää häntä.' ”

Tämä tiivistelmä kuulostaa epäilyttävästi New Age'n kuolemattomuuden etsinnältä, missä kuolevan henkilön aivot ladataan tietokonemoduuliin ja sitten jossain vaiheessa, liitetään kloonattuun ihmiskehoon. Siten muistoja ja arvoja ja taitoja ja tunteita, joita on tallennettu aivoihin, säilytetään keinoälyä sisältävässä tietokonemoduulissa. Uusi ihminen – aivomoduuli plus kloonattu ihmiskeho – voi siis elää.

Ja kun tuon kloonatun ihmisen keho vanhenee, se voidaan korvata uudella kloonatulla keholla, jne., jne., ikuisesti.

Joten ihmisestä todella “tulee jumala”, toteuttaen siis Saatanan käärmeen valhetta Eevalle Eedenin puutarhassa. Illuminati saavuttaa siis tämän tavoitteen johon he ovat aina pyrkineet, aidon kuolemattomuuden – erossa Luoja Jumalasta, tietenkin!

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2516
Ron Skiba yhdistää Hollywood-version transhumanismista – transsendenssin – Raamatun kertomuksella demonisista nefileistä, tuottaakseen upean DVD'n, joka osoittaa, kuinka Saatana aikoo kaapata tämän tieteellisen ponnistelun jotta hän voi synnyttää olennon joka on osittain ihminen ja osittain nefili.

"Archon Invasion: 2045 and the Quest for Immortality"

Part 3 DVD by Rob Skiba

Regularly $24.99, Now Only $19.99

Kuinka paholainen on valmistanut massoja hyväksynnälle koskien transhumanismia ja vanhojen jumalten mahdollista paluuta? Tulet ymmärtämään kuinka Saatana on ahkerasti horjuttamassa Jumalan ihmiskunnan luomistyötä! Todellinen “aikainmerkki”!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com