Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. syyskuuta 2015

Petrodollarin päivät luetut johtuen Iranin ydinsopimuksen mahdollisesta purkautumisesta USA:n kongressin taholta?

Tässä pastori J.D. Farag’in tuore profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän esittää todisteita, miksi globaali maailmanlaajuinen talousromahdus on edessä, johtuen osaltaan siitä oletetusta Obaman pelosta että vastikään solmittu Iranin ydinsopimus purkautuu ja aiheuttaa petrodollarin romahduksen ja samalla sen poistumisen maailman varantovaluuttana. Tilalle on tulossa Antikristus valvomaan globaalia hallitusta, uskontoa ja taloutta. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen (lisäykset ja korjaukset ”Nokialaiselta”)

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 30th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 30.8.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-08-30.pdf

Pastori J.D. yhdistää pisteet Iranin ydinsopimuksessa ja uhkaavassa globaalissa talousromahduksessa ja selittää, miksi maailman valuuttojen, joista tärkein on USA:n dollari, päivät on luettu.


- Tämänkertaisessa päivityksessä haluaisin yhdistää pisteet Iranin ydinsopimuksessa ja uhkaavassa globaalissa talousromahduksessa. 
- Katsellessani kaiken maailman näyttämöllä menevän kohti loppuaan sekä geopoliittisesti että taloudellisesti, olen alkanut huomata jotakin.
- Nimittäin, että USA:ta ja tarkemmin sanoen USA:n dollaria varantovaluuttana ollaan korvaamassa maailman öljyn kautta.
- Sanoisin, että kirjoitus on seinällä. Maailman valuuttojen päivät on luettu, joista tärkein on USA:n dollari.
- Anna minun selittää. Raamattu sanoo, että Antikristus tulee valvomaan maailmaa ja hallitsemaan globaalia hallitusta, uskontoa ja taloutta.
- Jotta näin voisi käydä, on järkeenkäyvää, että ensin on oltava mittasuhteiltaan mieletön maailmanlaajuinen romahdus.
- Toivon, että sallit minun esittää todisteet, miksi uskon, että olemme todistamassa tämän globaalin romahduksen alkamista.
- Jos se on nyt todella alkamassa toteutua ja minä todella uskon, että se on, niin tämän profeetalliset seuraukset ovat ennennäkemättömät.
- Tiedä, etten halua, että minut ymmärretään sellaiseksi, joka on antautunut sensationalismille. Minun täytyy kuitenkin antaa hälytys. 
Aloittakaamme vain muutamilla niistä otsikoista, joihin heräsimme aloittaessamme päivää, jota jotkut kutsuvat ”mustaksi maanantaiksi”.

Dow Jones plunges 1,000 points in opening moments of trading (Dow Jones syöksyy 1000 pistettä kaupankäynnin avaushetkinä).
BLACK MONDAY: FTSE Tanks, China Sinks, Dollar Tumbles (MUSTA MAANANTAI: FTSE Tankkaa, Kiina vajoaa, Dollari kaatuu).
Trading was halted 1,200 times Monday (Kaupankäynti keskeytyi maanantaina 1200 kertaa).
Tel Aviv share prices fall steeply after Shanghai shock (Tel Avivin osakekurssit laskevat jyrkästi Shanghain shokin jälkeen).
South Africa rand hits all-time low against the dollar (Etelä-Afrikan randi saavuttaa kaikkien aikojen alhaisimman arvonsa suhteessa dollariin).
Stock markets in the Middle East fall sharply (Osakemarkkinat Lähi-Idässä laskevat voimakkaasti).
Stock Markets' Wild Ride Likely Just the Beginning, Experts Say (Osakemarkkinoiden villiintyminen todennäköisesti vasta alkua, sanovat asiantuntijat).
Wall Street Slammed Amid Global-Growth Fears (Wall Street sulki keskellä pelkoja globaalista kasvusta).
Households just saw $1.8 trillion in wealth vanish as stocks fall (Kotitaloudet näkivät juuri 1.8 biljoonan dollarin varallisuuden katoavan maanantain pörssiromahduksessa).
The World's Richest People Lost Another $124 Billion on Monday (Maailman rikkaimmat menettivät toiset 123 miljardia dollaria maanantaina).
Itseasiassa sen, mitä tapahtui maanantaina, aiheutti se, mikä oli jo tapahtunut johtaen maanantaihin. Telegraph'issa oli mielenkiintoinen raportti otsikolla, ”Unohtakaa musta maanantai: todellinen vuoden 2015 pörssiromahdus.” Tässä pari katkelmaa: ”Edes rennoimmat sijoittajat eivät ole voineet välttyä paniikin pistelyltä osakemarkkinoiden väkivaltaisista liikkeistä tällä viikolla, joka alkoi 'mustalla maanantailla.' Mutta moniko on tiedostanut, että todelliset laskut indeksissä FTSE 100 tänä kesänä itseasiassa tulivat esiin ennen tätä viikkoa, ei sen aikana? ...Toisin sanoen äkillinen meluisa romahdus, joka loi etusivuja kaikkialla maailmassa, oli lievempi, kuin sitä edeltävä ”hiljainen romahdus”.
Nousee kysymys, mikä aiheutti tämän mustaa maanantaita edeltävän ”hiljaisen romahduksen?” Saadaksemme tähän vastauksen ei tarvitse katsoa kauemmas, kuin tähän Russia Times'in mielipidekirjoitukseen elokuun 15. päivänä otsikolla, ”’Deal or war’: Is doomed dollar really behind Obama’s Iran warning? ('Sopimus tai sota': Onko tuomittu dollari todella Obaman Iran-varoituksen takana?)” [Obaman varoitus koskee sopimuksen lopullista sinetöimistä USA:n Kongressissa, ”Nokialainen”, huom.] ”…Rajussa sodan ennustamisessaan Obama'n voisi olettaa viittaavan Israeliin, joka käynnistää ennaltaehkäisevän sotilaallisen iskun Iraniin USA:n republikaanien tuella. Tai että hän vihjailee, että Iran kävelee pois itse asettamistaan rajoituksista ydinohjelmalleen rakentamaan pommia siten laukaisten sodan. Mutta se, mitä voisi todella olla Obama'n hirveän varoituksen ”sopimus tai sota” takana, on toinen skenaario (johon ulkoministeri John Kerry vihjaili) – USA:n dollarin kaatuminen ja sen mukana USA:n talouden luhistuminen. ...Entinen Maailmanpankin analyytikko Peter Koenig sanoo ...jos ydinsopimus purkautuu (eli USA:n Kongressi hylkää sopimuksen), niin Iran on vapaa kauppaamaan öljyään ja kaasuaan – biljoonien dollareiden arvosta – kahdenvälisillä valuuttasopimuksilla EU:n, Japanin, Intian, Etelä-Korean, Kiinan ja Venäjän kanssa ...presidentti Obama'n synkkä varoitus ”sopimus tai sota” (annettu USA:n republikaanisille ja demokraattisille kongressiedustajille) näyttää antavan vastauksen. Vastassaan mieletön talousromahdus USA voi luottaa sotaan toisena vaihtoehtonaan.”

Zero Hedge'n Tyler Durden kirjoitti mukaansatempaavan artikkelin otsikolla, ”Why It Really All Comes Down To The Death Of The Petrodollar (Miksi se kaikki todella kiteytyy petrodollarin kuolemaan).” Tässä jotakin siitä, mitä hän sanoi: Ensi kertaa vuosikymmeniin maasta viety petrodollaripääoma kääntyi negatiiviseksi. Niinpä kun Peking ryhtyi devalvoimaan juania, niin se iski esiintulevan markkinamaailman sydämeen... Me olemme, lievästi sanottuna, menossa ei niinkään uljaaseen uuteen maailmaan ja muutosta katalysoitiin kuolevalla petrodollarilla. ...Kazakstanin pääministeri Karim Massimov kertoi Bloomberg'ille lauantaina, että maailma on tullut ”uuteen aikaan” ja että pian kaikki petrodollariin kytkeytyneet valuuttakurssikiinnitykset on määrätty kaatumaan kuin dominopalikat.

- Tässä kohtaa asiat käyvät todella mielenkiintoisiksi; silmiinpistävästi poissa romahtavien markkinoiden tuomiopäivän listalta on: kukas muu kuin Iran.
- Ydinsopimuksesta johtuen Iranilla on nyt kaksi hyvin voimakasta komponenttia, joista toinen on käteinen ja toinen öljy.
- Nyt ajattele Israelia ja sitä, mikä näyttää olevan avioliitto apokalyptisen Islamin ja radikaalin Islamin välillä, tai jos pidät parempana, niin shiialaisten ja sunnalaisten.
Tässä juuri on syy, että Jerusalem Post'in raportin mukaan viime sunnuntaina 23.8. PA:n presidentti Mahmoud Abbas vahvisti vierailevansa Iranissa, ”sisarmaassa”. Tietysti hän vierailee. Iranista on nyt tullut hänen ruokalippunsa ikään kuin Israelin pureskelemiseen, ulossylkäisemiseen ja kartalta poistamiseen, mikä on ollut, on nyt, ja tulee aina olemaan PLO:n ainoa saatanallinen päämäärä.

- Lopuksi salli minun vain sanoa, että tämä selittää kaiken. Se selittää kohdat Ps. 83, Jes. 17, Sak. 12 ja Hes. 38-39.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker