Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 10. toukokuuta 2016

Amerikan ja Israelin tuleva suuri onnettomuus häämöttää uutisjuttujen perusteella, jotka ovat profeetallisia

Tässä tuorein suomentamani pastori J. D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime viikolta, jossa varoitetaan eri uutisraporttien välityksellä islamilaisen maailman muodostamasta uhasta erityisesti Israelia kohtaan, mutta myöskin Amerikkaa koskien, koska nämä kaksi kansakuntaa linkitetään vahvasti yhteen muslimien suuressa vihanpidossa niitä kohtaan. Pian Jumala haluaa tehdä itsensä tiettäväksi maapallon asukkaille jumalallisen tuomion muodossa, koska maan asukkaat ovat juopuneet ja luopuneet, ja näistä erityisesti Amerikka, jonka synninmalja on täyttymässä (Ilm. 18). Raamatun viimeisten päivien profetiassa Amerikka loistaa poissaolollaan.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – May 8th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 8.5.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-05-08.pdf

Pastori J.D. keskittyy nopeasti etenevään kehitykseen, jota on tapahtumassa Israelissa ja Lähi-idässä; sitten tarkastelee tapahtumien merkitystä kuinka ne liittyvät keskeisiin Raamatun profetioihin, jotka ovat nykyään hyvinkin suuresti kuvioissa mukana.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan meidän keskittyvän nopeasti etenevään kehitykseen, jota on tapahtumassa Israelissa ja Lähi-idässä.
- Sitten, heti kun olemme päässeet vauhtiin siinä mitä tapahtui ainoastaan kuluneella viikolla, menemme ikäänkuin pahimman ohi ja tarkastelemme tämän kaiken merkitystä.
- Tarkemmin sanottuna, viimeaikaisten tapahtumien merkitystä siinä miten ne liittyvät keskeisiin Raamatun profetioihin, jotka ovat nykyään hyvin suuresti pelissä mukana.
Aloitamme viime sunnuntaista ja tästä ällistyttävästä The Times of Israel'in artikkelista, jossa he raportoivat, että Iran on haastamassa Yhdysvallat Kansainväliseen tuomioistuimeen Iranille langetetun määräyksen vuoksi maksaa terrorismin uhrien perheille korvausta. ”Johtava iranilainen virkamies sanoi sunnuntaina, että Iran on jättänyt syytteen Washingtonia vastaan Kansainvälisessä tuomioistuimessa Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöksen vuoksi, jonka mukaan yli 2 miljardia dollaria Iranin jäädytettyjä varoja siirrettäisiin terrorihyökkäysten amerikkalaisille uhreille.”

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin samaten sunnuntaina, The Jerusalem Post kertoi, että islamilaisen Jihadin valtuuskunta vierailee Iranissa keskustellakseen tavoista, joilla vahvistaa intifadaa. Raportin mukaan, ”Islamistisen Jihad-järjestön edustajat vierailevat Iranissa keskustellakseen keinoista vahvistaa intifadaa Länsirannalla ja Jerusalemissa, palestiinalaisten tiedotusvälineet raportoivat sunnuntaina. ...Näissä kokouksissa, osapuolet keskustelivat islamilaisessa maailmassa vallitsevista olosuhteista ja erityisesti Palestiinan kysymyksestä ja keinoista vahvistaa kansannousua Länsirannalla ja Jerusalemissa ”siionistien ekspansionismia” vastaan. Muita aiheita, joista keskusteltiin, olivat yritykset ”juutalaistaa Al-Aqsan moskeija” ja tuen antaminen gazalaisten sinnikkyydelle 10 vuoden taloussaarron valossa.”

Jotta asiat olisivat vieläkin pahemmin, niin sunnuntaina myöskin 1.5.2016, The Times of Israel siteerasi Iranin ylintä johtajaa, Ayatollah Ali Khamenei'ta, sanomasta, että USA on Iranin tärkein vihollinen, ja että 'siionistihallinto' on toiseksi tärkein. Puhuessaan sunnuntaina kokouksessa Teheranissa Palestiinan Islamilaisen Jihadin (PIJ) johtajan, Ramadan Abdullah'in, kanssa, Khamenei sanoi, että katsomalla alueen kuohuntaa ”makro”-mielessä, niin USA on selvästi syyllinen, Israelin seuratessa tiiviisti takana. Artikkeli jatkui ilmoittamalla, että meneillään olevat levottomuudet Lähi-idässä, Khamenei'n väittäminä, ovat ”sodan” jatkumoa, jota on käyty Irania vastaan USA:n johtamien länsivaltojen toimesta aina islamilaisesta vallankumouksesta v. 1979 saakka ”ja Palestiina-kysymys on avainasia”, Khamenei twiittasi.

Khamenei ei lopettanut tähän. Maanantaina, Arutz Sheva julkaisi artikkelin Khamenei'n kehotuksista 'puolustaa Palestiinaa' 'siionisteja' vastaan. Lainaten artikkelia, ”Iranin ylin johtaja, Ayatollah Ali Khamenei, käynnisti sunnuntaina yhden hänen sanallisista hyökkäyksistään Israelia vastaan, sanoen, että ”palestiinalaisasian puolustaminen Israelin hallinnon edessä” symbolisoi Islamin puolustamista. ”Käynnissä olevaa kehitystä alueella tulee tutkia ja analysoida tällaisesta näkökulmasta; ja näissä puitteissa, Syyrian, Irakin, Libanonin ja Hizbollah'in kysymykset ovat osa laajamittaista vastakkainasettelua”, hän sanoi, PressTV:n mukaan. Ayatollah Khamenei sanoi Islamilaisen tasavallan jatkavan tukeaan Syyrian hallinnolle ”koska ne, jotka seisovat Syyriaa vastaan, ovat tosiasiassa Islamille vihamielisiä ja palvelevat periaatteessa Yhdysvaltojen ja siionistihallinnon etuja.” Hän lisäksi korosti Hizbollah -terroristiryhmän vahvuutta, väittäen, että Israelin hallinto on enemmän ”peloissaan” Hizbollah'ista kuin aiemmin. Khamenei hyökkää säännöllisesti sekä Israelia että Yhdysvaltoja vastaan, johon hän ja muut Iranin johtajat viittaavat termillä ”Great Satan (Suuri Saatana)”. Maaliskuussa ylin johtaja teki mahdottomaksi ajatuksen, että maalla olisi suhteita Yhdysvaltoihin tai ”siionistihallintoon” – eli Israeliin – väittämällä, että hänellä oli todisteita siitä, että Yhdysvallat suunnittelisi vallankaappausta Iranissa. Hän myöskin sanoi tuossa kuussa, että ohjukset, ja ei neuvottelut, tulevat olemaan osa Iranin tulevia suhteita ulkomaailman kanssa.”

Kaiken kukkuraksi, maanantaina 2.5.2016, Arutz Sheva julkaisi toisen artikkelin, jossa he kertoivat Jordanian ulkoministerin keskustelevan Israel-Palestiina -rauhanneuvotteluista USA:n ulkoministeri John Kerry'n kanssa. Lainaten raporttia, ”Israelin ja palestiinalaishallinnon (PA) välinen rauhanprosessi oli yksi aiheista, joista keskusteltiin sunnuntaina Jordanian ulkoministeri Nasser Judeh'in ja Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry'n kesken Genevessä. Jordanian virallisen uutistoimisto Petra'n mukaan, Judeh korosti vakavien ja tuloksellisten neuvottelujen käynnistämisen merkitystä osapuolten välillä asetetussa aikataulussa. Tällaisten keskustelujen, hän lisäsi, tulisi johtaa kahden valtion ratkaisuun, edellyttäen elinkelpoisen ja itsenäisen Palestiinan valtion perustamista Itä-Jerusalem pääkaupunkinaan”, kertoi Petra.

Tuntuu siltä, että Kerry'lla oli kiireinen kulunut viikko, kuten osoitetaan tällä Ynet News'in raportilla tiistailta, otsikolla, ”Kerry warns Assad to start transition by Aug. 1 - or else (Kerry kehottaa Assad'ia aloittamaan vallansiirron elokuun 1. päivään mennessä – tai muuten)”. Ulkoministeri John Kerry varoitti tiistaina Syyrian hallintoa ja sen tukijoita Moskovassa ja Teheranissa, että heillä on edessään elokuun takaraja poliittisen siirtymän aloittamiseksi siirtää presidentti Bashar Assad pois virastaan, tai ne riskeeraavat seurauksilla Yhdysvaltain uudesta lähetymistavasta päättää 5-vuotinen sisällissota. Mutta johtuen erilaisista, täyttymättömistä USA:n uhkailuista koko arabimaan konfliktia koskien – lähtien viiden vuoden takaisesta julistuksesta että Assad'in päivät ”ovat luetut” aina lupaukseen sotilaallisista toimenpiteistä, jos kemiallisia aseita käytetään – oli epäselvää, mikä vaikutus Kerry'n uhkavaatimuksella voisi olla. Ja on epätodennäköistä, että Obaman hallinto, joka on niin kauan vastustanut Amerikan aktiivista taisteluroolia Syyriassa, tulisi merkittävästi vahvistamaan sen läsnäoloaan 300 erikoisjoukkojen sotilaan ylitse, jotka se on hyväksynyt tähän mennessä keskellä Yhdysvaltain presidentinvaalien sydänkautta. Helpommin toteutettavissa oleva vaihtoehto voisi olla Yhdysvaltain liittolaisten, kuten Saudi-Arabian, kapinallisille antamat uudet aseet taistelussa Assad'ia vastaan, kuten siirrettävät laukaisualustat maasta-ilmaan torjuntaohjuksille.

On tärkeää huomata, että tämä uutinen kulki seuraavan maanantaisen Fox News -artikkelin kannoilla, jossa todettiin, että Islamilainen Valtio olisi onnistunut tekemään sopimuksen Assad'in kanssa Syyrian taistelukentällä. Sky News'in, joka on Fox News'in uutiskumppani, mukaan, ISIS ja Assad'in hallinto Syyriassa ovat tehneet salaa sopimuksia toistensa kanssa taistelukentällä, ...Meidän ainutlaatuinen tutkimuksemme salaisiin vuodettuihin ISIS-tiedostoihin viittaa siihen, että jonkinlaista yhteistyötä tehtiin muinaisen Palmyran kaupungin suhteen. Tiedostot myös osoittavat, että militanttiryhmä on kouluttanut ulkomaisia taistelijoita hyökkäämään läntisiin kohteisiin paljon pidemmän aikaa kuin turvallisuuspalveluissa on epäilty. Paljastukset korostavat pelkoja Yhdysvalloissa, että nukkujasolujen verkosto on levittäytynyt ympäri Eurooppaa, välttyen paljastumiselta, ja suunnittelee lisää Pariisin ja Brysselin kaltaisia iskuja. ISIS-loikkarit puolestaan ovat kertoneet Sky News'ille, että Palmyra luovutettiin takaisin Syyrian hallinnon joukoille Islamilaisen Valtion toimesta osana sarjaa yhteistyösopimuksia, jotka ulottuvat vuosia taaksepäin. Sky News'in hallussapitämät uutiskirjeet, massiivisen 22,000 tiedostosaaliin lisäksi, joka luovutettiin viime kuussa, näyttävät vahvistavan tämän. Ne osoittavat seuraavaa: Sopimus Syyrian hallinnon kanssa vetää ISISin aseet pois Palmyra'sta; Sopimus ISISin ja Syyrian väliselle kaupankäynnille, jossa öljyä vaihdetaan väkilannoitteesiin ja; Järjestelyt evakuoida joitakin alueita Islamilaisen Valtion joukkojen toimesta ENNENKUIN Syyrian armeija hyökkää. Nämä kaikki näyttävät olevan ennalta sovittuja diilejä ja ovat suoraa näyttöä salaisesta yhteistyöstä Syyrian hallinnon ja Islamilaisen Valtion sotapäälliköiden välillä.

- Menkäämme pahimman ohitse ja tarkastellaan tämän kehityksen profeetallista merkitystä, erityisesti koska se liittyy globaaliin agendaan.
- Globaalilla agendalla tarkoitan tekeillä olevaa islamilaista pyrkimystä eliminoida aluksi Amerikka suurena Saatanana ja sitten Israel pienenä Saatanana.
- Suonet anteeksi suorapuheisuuteni jolla sanon tämän, mutta se on vain Israel, ei Amerikka, joka voittaa Raamatun profetian mukaan.
- Todellakin, tämä on vasta yksi selitys sille miksi Yhdysvallat on näkyvästi poissa Raamatun profetiasta.
- Toisin sanoen, se kestäisi järkeilyn, että jotakin on tapahduttava kerran niin mahtavalle maaplaneetan kansakunnalle tämän selittämiseksi.
- Tosiasia on, että Jumala tulee puuttumaan Hänen kansansa, juutalaisten, hyväksi, jotta he tietäisivät, että Hän yksin on Jumala.
Hesekiel 38:14-16, 23 (KR 33/38)”Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä. ...Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.”
- Tästä syystä johtuen, tiedämme että Venäjä, Iran, yhdessä Syyrian kanssa, tulevat kaikki kokemaan tuhoisan tappion kaikkivaltiaan Jumalan toimesta.
- Tästä samasta syystä johtuen me tiedämme, että jotain tapahtuu yhtälailla Amerikalle sen poissaolon profetiasta nojalla.
- Ehdotan, että jotain on jo tapahtumassa sekä Amerikan sisällä että ulkoapäin, ja se on tulossa Jumalan tuomion muodossa.
Mennäänpä takaisin huhtikuun 26. päivään 2016, jolloin CNS News julkaisi artikkelin, jossa he lainaavat Anne Graham Lotz'ia, joka sanoo, että ”Jumala on kääntämässä selkänsä Amerikalle ja jättämässä meidät synteihimme (God Is Turning Away From America And Leaving Us To Our Sins)”. Kommentoidessaan Amerikan moraalista tilaa ja Jumalan tuomioita syntisiä kansakuntia kohtaan, evankelista Anne Graham Lotz, pastori Billy Grahamin tytär, sanoi, että Amerikka on luhistumassa ”moraalisesti ja hengellisesti”, ja että Jumala on poistamassa Hänen ”siunauksensa ja suojelunsa” meidän päältä, jättäen meidät synteihimme, ja että tämä kajoava tuomio on ilmeinen poliittisen kentän, talouden, ja jopa sään kaaoksessa.

Viime torstaina kävimme läpi Toisen Kuningasten Kirjan lukuja 16-17, ja tehdessämme näin törmäsimme pelottavaan syytekirjelmään koskien Israelia, joka ei kuullut tai ottanut vaarin Jumalan varoituksesta. Näissä luvuissa 2. Kun. 17:13-15 sanoo, ”Ja Herra oli varoittanut sekä Israelia että Juudaa kaikkien profeettainsa, kaikkien näkijäin, kautta ja sanonut: "Palatkaa pahoilta teiltänne ja noudattakaa minun käskyjäni ja säädöksiäni, kaiken sen lain mukaan, jonka minä annoin teidän isillenne ja jonka minä olen teille ilmoittanut palvelijaini, profeettain, kautta". Mutta he eivät kuulleet, vaan olivat niskureita niinkuin heidän isänsäkin, jotka eivät uskoneet Herraan, Jumalaansa. He hylkäsivät hänen käskynsä ja hänen liittonsa, jonka hän oli tehnyt heidän isiensä kanssa, ja todistukset, jotka hän oli heille antanut. He seurasivat turhia jumalia, ja turhanpäiväisiksi he tulivat, kun seurasivat pakanakansoja, jotka asuivat heidän ympärillänsä, vaikka Herra oli kieltänyt heitä tekemästä niinkuin ne.”
Ettei kukaan syyttäisi minua olemasta yksi niistä tuhon ja hävityksen saarnaajista, haluan kiirehtiä sanomaan, että minua ei tulla koskaan laskemaan niiden joukkoon, joista voidaan todeta, että he opettivat vain sitä, mitä ihmiset halusivat kuulla, eikä sitä, mitä ihmisten tarvitsi kuulla. Toinen Timoteuskirje 4:1-4”Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä hänen ilmestymisensä että hänen valtakuntansa kautta: saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella. Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker