Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. toukokuuta 2016

Globaali kristillinen herätys vai lopunajan suuri petos käsillä?!

Tässä Roger Oakland'in tuore ajankohtaiskommentaari aikamme ilmiöistä kristillisellä kentällä kun ”kokemuspohjainen” kristinusko on valtaamassa alaa eri seurakunnissa ympäri maailmaa. Globaalia herätystä odotetaan innolla, vaikka kyse on lopunajan suuresta petoksesta, riivaajien opeista, jotka haluavat eksyttää ihmismassat seuraamaan tulevaa valemessiasta (Antikristus), jolle Rooman kirkko on tasoittamassa tietä Ilmestyskirjan Väärän profeetan, paavi Franciscuksen, johdolla. Nämä sudet seurakunnissa johdattavat kristittyjä Rooman kirkon syliin ja tästä Roger Oakland nimenomaan varoittaa tässä Samuel Korhosen suomentamassa kommentaarissa, joka kehottaa ”herätyksen” sijaan odottamaan Jeesuksen takaisintulemusta omiensa lunastusta varten.

---------------------

Calvary Chapel Costa Mesa ja Alfa

Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
1.800.689.1888


Huhtikuun 24. päivänä 2016 Costa Mesa'n Calvary Chapel'in vanhempi pastori Brian Brodersen esitti seuraavan hämmästyttävän huomautuksen Facebook -sivullaan. [1] “Mikä fantastinen johdanto uuteen alfa-filmisarjaan! Loistavaa. @nickygumbel https://t.co/BvmvHbbZbL.” Tuo Brodersen'in antama linkki vie alfakurssin johtajaan kirkkoherra Nicky Gumbel'iin Englannissa. Kuten tutkija ja berealainen Mark Jeffries hiljattain totesi Facebook'issa, niin Brian on tehnyt yhteistyötä HTB:n (Holy Trinity Brompton) kanssa muutamina viime vuosina järjestäen juhliaan nimeltä "Creation Fest" [2]  – Tämä on kuitenkin selvä hyväksyminen!!” [3]

On monia, jotka eivät ymmärrä tämän postin merkitystä. Autamme sinua yhdistämään pisteet.

Koska elämme kirkkohistorian ajassa, jolloin monet eksyvät terveestä Raamatun opista, meidän täytyy kilvoitella sen uskon puolesta, joka ”kerran annettiin pyhille”.

Juudan mainitsemat pyhät ovat niitä, jotka ovat omaksuneet evankeliumin Kirjoitusten mukaan. Kuten Paavali sanoi Korinton seurakunnalle, niin on olemassa toinen evankeliumi, toinen henki ja toinen Jeesus. Käärme oli eksyttänyt pyhät, eivätkä he tienneet tulleensa petetyiksi. Paavali yritti saada heitä takaisin tielle. Muutamat kiinnittivät huomiota, useimmat eivät.

Aina siitä saaka, kun vuonna 1996 kirjoitin kirjan New Wine or Old Deception (Uusi viini vai vanha petos), minulla on ollut vakava huoli koskien suuntaa, johon evankelikaalinen kristikunta on edennyt. Kirja kirjoitettiin ja sitten julkaistiin Chuck Smith’in kustannuspalvelun, Word for Today, toimesta. Se kirjoitettiin varoitukseksi seurakunnalle koskien ”kokemuspohjaista” kristinuskoa, jota esiintyi tuolloin ja tunnettiin nimellä ”Toronton Siunaus”.

Kuvailematta tässä kommentaarissa koko Toronton Siunausta, sanon tämän: Toronton Siunaus pantiin liikkeelle, kun Vineyard -pastori Randy Clarke tuli Toronto Airport Vineyard'iin tammikuussa 1994. Hän piti useita iltakokouksia ja sitten sytytti ”tulen”. Randy Clarke oli saanut ”voitelunsa” ”Pyhän Hengen viinurilta” nimeltä Rodney Howard-Browne Etelä-Afrikasta. [4]

Jälkeenpäin vuosien ajan siirrettävä voitelu levisi ympäri maailmaa. ”Sitä” kutsuttiin myös nimellä ”se”. Kun joku sai ”sen”, hän pystyi antamaan ”sen” eteenpäin. Nicky Gumbel kuljetti ”sen” UK:hon Englannin anglikaanisen kirkon Holy Trinity Brompton'ista. Itse sain todistaa baptistien kokevan ”sen” baptistikirkossa välilaskulla Lontoossa tullessani Moskovasta v. 1996 ja kirjoitin siitä kirjassani New Wine or Old Deception

”Sen” UK:hon siirtänyt Nicky Gumbel johtaa Alfa-ohjelmaa ja on kirjoittanut siitä paljon. Ihmiset kaikkialta maailmasta monista eri kirkkokunnista ovat osallistuneet Alfa-kokouksiin. Kun nämä vilpittömät kristityt ovat uskoneet oppineensa raamatullisia totuuksia, he eivät ymmärtäneet, että arsenikkia sekoitettiin käsiteltäviin aiheisiin. Pian siirrettävään voiteluun liittyvät opetukset pujahtivat ohjelmaan. Kaikki tämä on dokumentoitu radiokommentaareissa, joita esitettiin Calvary Chapel’in KWVE radio-asemalla tuohon aikaan.

Myöhemmin Nicky Gumbel vieraili edesmenneen paavi Johannes Paavali II:n luona Roomassa ja heidän välillään tehtiin sopimus ”evankelioida” yhdessä. Ehkä Gumbel ei tajunnut, että paavi Johannes Paavali oli jo aloittanut ”Uuden Evankelisaatio-ohjelman[5] ”kadonneiden veljien” (protestanttien) takaisin voittamiseksi ”Äiti Kirkolle”. Ilmeisesti Gumbel ei ollut lukenut kotiläksyjään.

Vaikka Understand The Times varoitti monia K-WAVE -radio-ohjelmissa ja myös kirjoitetuissa kommentaareissa, niin UTT:n ohjelma K-WAVE:lla loppui pian. Meitä kiellettiin mainitsemasta näitä aiheita enää, tai saisimme kenkää. Myöhemmin K-WAVE:n johtaja poisti ohjelmamme. [6]

Kun muistelen tuota aikaa, niin olin silloin Roomassa puhumassa konferenssissa, kun sain sanan K-WAVE:n johdolta, että ohjelmamme Understand The Times oli peruutettu. Tietysti tiesin miksi. Ennen lähtöäni Roomaan olin eräänä päivänä kertonut johtajalle, mitä pastori Chuck Smith oli sanonut minulle yksityisessä tapaamisessa, johon osallistui hänen nuorin poikansa. Pastori Chuck rukoili: ”Jumala, varjele Roger'ia susilta Calvary Chapel'issa.” Se tietysti tarkoitti, että Chuck Smith tiesi Calvary Chapel'issa olevan susia.

Myöhemmin, kun kerroin useille Calvary Chapel'in johtokunnan jäsenille, että heidän pitäisi vahtia susia ja tietää keitä jotkut sudet olivat, he eivät suostuneet kuuntelemaan minua. Ollessani myöhemmin hyvin sairas johtuen kaatumisesta, joka aiheutti minulle aivoverenvuodon, he levittivät minusta valheita ja huhuja, että olin menettänyt järkeni. Huonot uutiset leviävät tietysti nopeasti. Monet puhuvat siitä samasta asiasta edelleen tänä päivänä.

Palatkaamme kuitenkin tähän kommentaariin. Tietäessään edes joitakin näistä tosiasioista koskien Gumbel'ia ja alfakurssia, niin miksi Brian ja Cheryl Brodersen tekevät yhteistyötä Nicky Gumbel'in ja Alfa-ohjelman kanssa? Muista, että Nicky Gumbel on Rooman yhteistyökumppani. Voit itse tarkistaa tämän ja katsoa valokuvaa Gumbel'ista Roomassa. Itseasiassa Gumbel on käynyt paavi Fransiskuksen luona sekä Johannes Paavali II:n luona. [7]


En pysty vastaamaan kysymykseen, miksi Brian Brodersen antaa niin sydämellisen vahvistuksen Nicky Gumbel'ille ja Alfa-ohjelmalle, mutta jos kiinnostaa, niin ehkä sinun pitäisi tutkia itse ja esittää myös omia kysymyksiä. Jos olet lähellä Brian'ia ja Cheryl'iä, niin voisit ehkä kysyä heiltä itseltään.

Tässä vielä joitakin lisäkysymyksiä: Miksi Greg Laurie tekee yhteistyötä Rick Warren'in kanssa, joka niin selvästi on liittynyt Roomaan? [8] Puheen ollen Greg Laurie'sta, miksi hän tekee yhteistyötä Lou Engle'n kanssa? [9] Miksi Lou Engle tekee yhteistyötä Bill Johnson'in kanssa. [10] Lou Engle ja monet muut ovat liittyneet yhteen tuomaan Myöhäissateen (Latter Rain) ja ”Toisen Helluntain”. [11] Miksi?

Nämä herätyksen kannattajat ovat vakuuttuneet, että hyvin pian ”Pyhä Henki” vuodatetaan koko planeetalle ja tulee historian suurin herätys. Stadionit täyttyvät Jumalaa etsivistä ”ihmein ja merkein” käännytetyistä ihmisistä.

Missä tämä on Raamatussa ja mitä Jeesus sanoikaan petoksesta, joka edeltäisi hänen toista tulemustaan? Oliko Jeesus harhassa, vai ainoastaan tietämätön, kuinka tulisi käymään? Ei tietenkään.

Tiedoksi sinulle, että roomalaiskatolinen kirkko opettaa, että tämän ”hengen” vuodatuksen suorittaa ”Maria” Jeesuksen ”äiti”. Tämä on dokumentoitu kirjassa The Spirit and the Bride Say Come (Henki ja morsian sanovat tule). [12] Sitä kutsutaan myös Toiseksi Helluntaiksi.


[13] (Kirja vuodelta 1991)

Charisma -lehti antaa ymmärtää, että Amerikka tullaan muuttamaan ja sellaiset palvelutyöjärjestöt, kuin Greg Laurie'n Harvest ja Franklin Graham'in Crusades, ovat tärkeä osa tätä suurta herätystä. 

Vieressä on vuoden 1999 joulukuun Charisma -lehden numero. Katso huolellisesti yksityiskohtia sen kannessa. Alaotsikko oikealla sanoo: ”Fasten your seatbelt. A Christian revival could sweep the world in the next 25 years (Kiinnitä turvavyösi. Kristillinen herätys voi vallata maailman 25 vuoden sisällä).” [14]

Katso huolellisesti havainnollistavaa kansikuvaa. Tätä kirkkoa kutsutaan Uuden Vuosituhannen Kirkoksi (Church in the New Millennium). Tämä lehti ilmestyi 16 vuotta sitten. Charisma kuuluttaa kristillistä maailmanlaajuista herätystä tapahtuvaksi 25 vuoden sisällä. Se tarkoittaa, että on vain yhdeksän vuotta jäljellä. Lähtölaskenta on alkanut.

Pane merkille myös kirkon arkkitehtuuri ja ympäröivät rakennelmat. Uuden Vuosituhannen Kirkko on mallinnettu Pyhän Pietarin Kirkon ja Pyhän Pietarin Aukion mukaan. Huomaa käsivarret, jotka toivottavat tervetulleeksi kaikki uskonnot kaikkien kirkkojen äidin tykö, aivan kuten tervetulleeksi toivottavat käsivarret Pietarinkirkossa tänä päivänä kutsumassa maailmaa ”kaikkien kirkkojen äidin” tykö. Huomaa fallossymboli (penis) aukion keskellä. Se on obeliski, sama kuin Israelin lapset olivat pystyttäneet.

Viimeiseksi pane merkille käyntiovi Uuden Vuosituhannen Kirkkoon. Ovi on pyramidi, joka yleisesti tunnetaan ”Jumalan kaikkinäkevänä silmänä”. Ei ole tarpeen sanoa, mitä se edustaa. Oletko koskaan 33. asteen vapaamuurareista?

Nyt kun päätän tämän kommentaarin, niin kysyn, että oletko lukenut Raamatusta, että tulee globaali herätys ja että maailma tulee Jeesuksen Vapahtajan tykö, vai luitko, että maailma ja seurakunta laajalti petetään riivaajien opeilla?

Tämän kommentin niille lukijoille, jotka eivät lue Raamattuaan, ehdottaisin, että nyt on aika alkaa lukea Jumalan Sanaa. Lakkaa seuraamasta ihmisiä ja heidän ideoitaan ja seurakuntakasvun etsijäystävällisiä liikkeitään. Monet heistä pilkkaavat Jeesuksen Kristuksen paluuta ja sanovat, ettei ole mitään lopunajan petosta, vaan ennemminkin ennenäkemätön maailmanlaajuinen herätys. He uskovat olevansa välikappaleita, joita Jumala käyttää toteuttamaan tämän globaalin ”herätyksen”. Mutta missä on raamatullinen tuki sellaiselle käsitykselle?

Samalla tarkkaile merkkejä – säätä, maanjäristyksiä, tauteja, sotia, moraalittomuutta – ne ovat karkaamassa käsistä. Ja ainut keino todella valmistautua siihen, mitä on tulossa, on lukea Raamattuasi ja katsoa ylös. Sinun lunastuksesi tapahtuu pian.

[3] Stated on Mark Jeffries Facebook account in which he shared this with UTT.
[4] See “Holy Laughter or Strong Delusion?” by Warren B. Smith
[5] Read my book Another Jesus for documentation on the New Evangelization program from Rome.
[13] http://www.amazon.com/The-Spirit-Bride-Say-Come/dp/0911988416 (image used under the U.S. Fair Use Act that allows for the fair use of information for the purpose of review, critique, research, and education).
[14] December 2015 issue (cover image used in accordance with the U.S. Fair Use Act)


 Pyhän Pietarin Kirkko ja Aukio Roomassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker