Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. toukokuuta 2016

Brian Houston'in lapseton pesuvesievankeliumi

Tässä erään ”kristillisen merirosvoradion” Hillsong’in ”evankeliumin” arvostelu, jossa paljastetaan Brian Houston’in ym. Hillsong’in pastoreiden harrastama Kristuksen evankeliumin vääristely sanaleikeillä s.o. postmoderneilla kielipeleillä. Hillsong ei siis saarnaa selvästi pelastuksen evankeliumia vaan toista evankeliumia ja väärää Jeesusta. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------

Brian Houston'in lapseton pesuvesievankeliumi

By churchwatcher / January 31, 2016


Seuraavan kerran, kun joku Hillsong'in puolustaja sanoo, että jonkun tietyn ryhmän pitäisi hyväksyä Hillsong, eikä ”heittää pois lasta pesuveden mukana,” niin esitäpä heille tämä kysymys:
”Missä se lapsi on Hillsong'issa?”
Sitten anna hänelle allaoleva Chris Rosebrough’in Brian Houston'in saarnan ”The Gospel” arvostelu.

Se, että Hillsong lätkäisee 'Jeesuksen' tuotteisiinsa ja mainontaansa, ei tarkoita, että Jeesus olisi Hillsong -liikkeessä. Se, että Hillsong sanoo asioita, jotka muistuttavat evankeliumia, tai viskelee kristillistä kieltä tai ideoita, ei tee heistä aitoa seurakuntaa, joka seuraa Jeesusta.

Jeesus sanoo, että huijarit ovat susia, jotka esiintyvät lammasten vaatteissa. Hillsong tekee hyvää työtä, esittäen hedelmää, joka on ”miellyttävä silmälle”. Kuitenkin kaikki, mitä he tekevät, on heidän kuolleen ja mädän hedelmänsä uudelleen maalaamista.

https://www.youtube.com/watch?v=SfmAzoILaK8 (Alice In Wonderland - Painting The Roses Red)

Jos kristityt vain tutkisivat Hillsong'in maalattuja ruusuja, niin sen sudenkarva olisi helppo havaita. Jos kristityt katsoisivat ohi temppujen, kirkkaiden valojen, tunteiden ja mukavilta kuulostavien sanojen, he helposti huomaisivat Hillsong'in pahan hedelmän.

Se, mikä on HYVIN huolestuttavaa, on heidän sanaleikkinsä, kuinka he muuttavat määritelmiä ja niin helposti pelaavat ihmisten mielillä saadakseen sinisilmäiset uskomaan, mitä haluavat heidän uskovan. Se on klassinen kultin merkki. Jos seurakunta saarnaa väärää evankeliumia liitettynä väärään Jeesukseen väärän ”Pyhän Hengen” alaisuudessa, niin he ovat väärä seurakunta, kultti.

Toisin kuin Hillsong -kultti kristillinen seurakunta:
– ei pelaa sanaleikeillä;
– sanoo SELVÄSTI kantansa kiistanalaisissa kysymyksissä; (uskontunnustukset / katekismukset);
– ja saarnaa SELVÄSTI pelastuksen evankeliumia;
– ja mukautuu Jumalan kuvaan, eikä maailman.
Tässä olemme tekemisissä erilaisten jumalien kanssa.
”...sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala. Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa.” (1. Kor. 14:33)
Kun Jumala käskee seurakuntaansa puhumaan selvästi ja olemaan totuuden pylväs, niin Hillsong'in jumala on luonut sekaannuksen kultin, kylvänyt epäsopua, jakaantumista ja valheita seurakunnassa ja maailmassa. Se voidaan selvästi osoittaa seuraavassa lähteessä.

Allaolevassa Fighting for the Faith'in äänitteessä Chris Rosebrough arvioi ja kritisoi Carl Lentz'in postmoderneja kielipelejä. Vaikka Raamattu on hyvin selkeä kannassaan homoseksuaalisuuteen, niin Rosenbrough paljastaa, kuinka Lentz kylvää sekaannusta kristittyjen mieliin, mitä tulee Hillsong'in kantaan tässä asiassa.

Saarnan arvostelussa kuulet joukon vääriä evankeliumeja; tekoihin perustuva evankeliumi; ”potentiaalinen” #päämäärätietoinen# evankeliumi; ~New Apostolic Reformation (NAR)~ ‘Valtakunnan Evankeliumi’; inklusiivinen ?liberaali evankeliumi?; positiivinen ”Uskonsanan” evankeliumi; ja $menestysevankeliumi$.




Houston puhuu evankeliumista – mutta kuten Chris Rosebrough huomauttaa, Brian Houston ei koskaan saarnaa Kristuksen evankeliumia, joka voisi todella vapauttaa ihmisen tulemaan uudestisyntyneeksi kristityksi. Tähän tullessa olemme aina vain kuulleet herra Houston'in saarnaavan jokaista muuta evankeliumia, paitsi aitoa evankeliumia.

Ellei seurakunta ole perustettu Kristuksen evankeliumin varaan, niin se on kuollut (Ilm. 2-3). Tämä on sellainen saarna-arvostelu, joka sinun täytyy kuulla vakuuttuaksesi, että Brian Houston ei tunne kristinuskon ydinsanomaa pelastuksesta.

Ennen saarna-arvostelun kuuntelemista on tärkeää kuunnella osio, mitä evankeliumi on:

Postmodern Language Games (Postmoderneja kielipelejä)

Lataa tästä

OHJELMA-OSIOT:
00:07:50 – Montage of Postmodern Language Games (Postmodernien kielipelien kooste)
00:46:48 – Carl Lentz‘ Obfuscation (Carl Lentz'in hämmennystä)
01:14:14 – Saarna-arvostelu: The Gospel by Brian Houston of Hillsong

Source: Chris Rosebrough, Postmodern Language Games, Pirate Christian Radio, http://www.piratechristian.com/fightingforthefaith/2015/8/postmodern-language-games,
Published 06/08/2015. (Accessed 15/08/2015.)


Alkuperäisen Houstonin saarnan, jota Chris Rosebrough'in ”kristillinen merirosvoradio” arvostelee, voi kuunnella tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com