Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 9. toukokuuta 2016

NAR-superapostoli Yonggi Cho'ta epäillään kirkon varojen kavalluksesta

Tässä lyhyt Samuel Korhosen suomentama uutisraportti eteläkorealaisen Soulissa sijaitsevan äärikarismaattisen megakirkon pastorin, David Yonggi Cho'n, tuoreesta rahankavallusepäilystä sekä yleisesti Korean megakirkkojen turmeltuneesta nykytilasta, kun mammona ja vilppi on saanut ylivallan korealaisten karismaatikkojen seurakuntaelämässä.

----------------------

Tuore uutinen: NAR-superapostoli Yonggi Cho tutkittavaksi (epäillään kavaltaneen 67 miljoonaa US$)

Breaking News: NAR Super Apostle Yonggi Cho to be audited (suspected of embezzling US$67 million)

Posted By churchwatcher in Yonggi Cho scandal

March 15, 2016

Jälleen kerran David Yonggi Cho on tutkittavana raha-asioiden huonosta hoitamisesta. 

David Yonggi Cho tutkittavana;
epäillään kavaltaneen varoja 67 miljoonaa US$

David Yonggi Cho tunnustetaan uuden apostolisen uskonpuhdistuksen (NAR) kultissa kansainväliseksi Apostoliksi. Hän on Phil Pringle'n ja Kong Hee'n henkilökohtainen mentori ja puhui viime kuussa Pringle'n C3 kirkossa Sydney'ssä Australiassa.

C3 Leaders Idolising Pringle’s Criminal Mentor Yonggi Cho & Misleading congregants (C3-johtajat idolisoivat Pringle'n rikollisen mentorin Yonggi Cho'n ja harhauttivat seurakuntalaisia)
Korean vanhin englanninkielinen sanomalehti, The Korea Times, raportoi:
Tax agency set to audit Full Gospel Church (Verovirasto ryhtyy tarkastamaan Täyden Evankeliumin Kirkkoa)
National Tax Service (NTS) on asetettu tarkastamaan Yoido'n Täyden Evankeliumin Kirkkoa ja pastori David Yonggi Cho'ta, jonka epäillään kavaltaneen varoja 80 miljardia wonia (67 miljoonaa US$), sanoivat kirkon virkailijat maanantaina Soul'in Yeouido'ssa.

He sanoivat, että kirkon pastori Lee Young-hoon käski sunnuntaina vanhimpia valmistamaan huonetilaa Kookmin Ilbo'n päätoimiston 11. kerroksessa, koska NTS aloittaa kohta verotarkastuksen maailman suurinta kirkkoa vastaan. Kookmin on kirkon julkaisema päivälehti.

”Meillä on edessämme verotarkastus pian. Se on fakta”, sanoi eräs kirkon virkailija pyytäen, ettei hänen nimeään julkisteta.

Virkailija myönsi, että ongelma kirkossa on yleisön hyvin tuntema.

NTS kieltäytyi kommentoimasta asiaa viitaten veronmaksajia koskeviin tietosuojaongelmiin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun veroviranomaisten on tehtävä megakirkon tarkastus.

Ilmoitus tuli samaan aikaan, kun syyttäjänvirasto on tutkimassa Cho'n avustajia väitetystä kirkon varojen kavaltamisesta. Hänen väitetään ottaneen 60 miljardia wonia ulkomaan lähetysprojekteihin tarkoitettuja varoja sekä lisäksi 20 miljardia wonia erorahaa ilman kirkon hyväksymistä.

Soul'in keskuskäräjäoikeus tuomitsi 80-vuotiaan pastorin kahden ja puolen vuoden vankeuteen ja neljän vuoden saarnakieltoon 13.1 miljardin wonin tappion aiheuttamisesta kirkolle ja 3.5 miljardin wonin veronkierrosta määrätessään kirkon virkailijat ostamaan osakkeita poikansa yhtiössä kirkon varoilla markkinahintaa kalliimpaan hintaan. Hänen poikansa Hee-joon pidätettiin, kun hänet oli tuomittu kolmen vuoden vankeuteen.

Kriitikot sanovat, että pastori Cho'n romahdus osoittaa, kuinka läpimätiä Korean megakirkot ovat nopean kasvun jälkeen muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana. Joitakin vuosia sitten, SaRang Community Church, presbyteerikirkko, sai kritiikkiä rakennettuaan ylellisen 14-kerroksisen kirkkorakennuksen raharikkaalle eteläisen Soul'in Seocho'n alueelle käyttäen siihen 300 miljardia wonia.

Kirkon pastori Oh Jung-hyun sai myös kuuden kuukauden saarnakiellon vuonna 2012 plagioituaan tohtorinväitöskirjansa eteläafrikkalaisesta Potchefstroom -yliopistosta. Häntä syytettiin myös kirkon varojen kavaltamisesta uuden rakennuksen rakentamisen aikana. Sen jälkeen kirkon seurakunta on jakautunut niihin, jotka kannattavat Oh'ia ja niihin, jotka vastustavat häntä.

Lähde: By Kim Jae-won, Tax agency set to audit Full Gospel Church, The Korea Times reports, http://www.koreatimes.co.kr/www/news/biz/2016/03/488_200319.html, Published 14/03.2016.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker