Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. toukokuuta 2016

Iranin ydinsopimuksen synnyssä Obaman hallinto johti tarkoituksella harhaan Israelia ja Amerikkaa

Tässä melko tuore toissaviikon Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka viittaa profeetalliseen kierrosten nousuun viimeaikaisten tapahtumien johdosta, jotka antavat ymmärtää Jeesuksen toisen tulemuksen olevan lähellä uskovien tempauksen (ylösoton) muodossa, jonka jälkeen Saatana pitää suurta vihaa maan päällä ja yrittää tuhota Israelin kansan. Pastori Farag luettelee joukon uutisraportteja, jotka kertovat nykyisen Amerikan presidentin, Barack Obaman, kavalasta hankkeesta Israelia vastaan kun hänen hallintonsa johti yleisöä ja toimittajia harhaan Iranin ydinsopimuksen hyväksymiseksi viime kesänä. Sopimus on petos, väärä rauha, jonka ainut hyötyjä on antisemiittinen Iran (Persia), joka mainitaan Hesekielin kirjan 38. luvussa Googin (Venäjän) tärkeänä liittolaisena hyökkäyksessä Israelia vastaan aikakauden lopulla. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------

Mid-East Prophecy Update – May 15th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 15.5.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-05-15.pdf

Pastori J.D. käsittelee sitä hengenvaarallista vauhtia, jolla profeetalliset tapahtumat nostavat kierroksia erityisesti koskien Israelia ja Yhdysvaltoja, joiden vastapelurina on Iran.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä huomaan tarvitsevani jälleen kerran pysyä ajan tasalla kaikesta siitä mitä on tapahtumassa kiihtyvällä tahdilla.
- Jos olet yhtään minun kaltaiseni, ja epäilen että oletkin, niin luultavasti olet pannut merkille eräänlaisen kierrosten nousun liittyen profeetallisiin tapahtumiin.
- Erityisesti koskien Israelia ja Yhdysvaltoja, joita vastaan on Iran ja Venäjä, joka on kuten tiedätte Hesekielin luvun 38 ennustus.
Jos kysyisit minulta miksi se on niin, että mielestäni kaikki on kiihtymässä nopeasti, minun täytyisi vastata kahdella jakeella Ilmestyskirjasta, joista ensimmäinen on luvun 12 jae 12, jossa meille kerrotaan että Saatana tietää, että hänellä on vain vähän aikaa. Ilmestyskirja 12:12”Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!”
Toinen Ilmestyskirjan jae on luvun 22 jae 12, jossa Jeesus itse sanoo jotain hyvin kiinnostavaa toisesta tulemuksestaan. Ilmestyskirja 22:12”Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.” Mielenkiintoista tässä on sana ”pian (quickly)”, joka Uuden Testamentin kreikan alkukielellä on ”Tachos”, josta saamme oman sanamme ”tachometer (kierroslukumittari)”, joka mittaa moottorin kierroksia minuutissa. Toisin sanoen, kun Jeesus tulee asetettuna aikana, maailman tapahtumat tulevat ”nostamaan kierroksia (revving up)” siihen pisteeseen, jossa ne ovat ”punaisella (red-line)”, jos näin halutaan ilmaista.
- Ehdotan, että vain viimeisten 12 kuukauden aikana, lähtien viime vuoden kesäkuusta, olemme todistaneet omakohtaisesti tätä profeetallista kierrosten nousua.
- Oikeastaan se oli tämä kuukausi viime vuonna, jolloin Yhdysvaltain korkein oikeus aloitti samaa sukupuolta olevien avioliittojen oikeusjutun kuulemisen.
- Valitettavasti se sai lainvoiman viime vuoden kesäkuussa ja tässä me olemme yksitoista kuukautta myöhemmin transseksuaalien käymälöistä nousseiden oikeusjuttujen keskellä.
- Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin viime vuoden kesäkuu oli myös kuukausi, jolloin sopimukseen lopulta päästiin ja Yhdysvallat allekirjoitti Iranin ydinsopimuksen.
- Nyt, tässä me olemme yksitoista kuukautta myöhemmin vain vahvistaaksemme sen, että se mitä me epäilimme koko ajan oli sitä, että meille valehdeltiin sopimuksesta.
- Seuraavaksi useita tyrmistyttäviä uutisraportteja siitä miten Obaman hallinto tarkoituksella johti harhaan Israelia ja Amerikkaa.
Aloitamme tällä Times of Israel'in artikkelilla viime sunnuntailta, jossa he kertovat, että Valkoisen Talon virkailija myönsi, että he olivat muokanneet Iran-sopimusta koskevia tosiasioita myydäkseen sen yleisölle. Lainaten artikkelia, ”Obaman hallinnon korkea virkailija tunnusti, että ydinneuvottelujen taustakuviot vääristeltiin myymään vaikutelma maltillisemmasta Iranin hallinnosta ja siten saamaan enemmän amerikkalaisten julkista tukea sopimukselle. ...New York Times'in tekemän haastattelun mukaan, lopullinen ehdotus väliaikaisesta sopimuksesta, josta tuli perusta JCPOA'lle, valmistui maaliskuussa 2013, kolme kuukautta ennenkuin ”maltillinen” Rouhani astui virkaansa presidenttinä. Obama puhui muuttuneesta käsityksestä maailmalle sanoen heinäkuun 14. päivän 2015 puheessaan, ”Tänä päivänä, kahden vuoden neuvottelujen jälkeen, Yhdysvallat, yhdessä kansainvälisten kumppaneidemme kanssa, on saavuttanut jotakin, jota vuosikymmenten vihamielisyys ei ollut tehnyt.”

Joku voisi ajatella, että tämä tunnustus loisi ennennäkemätöntä paheksuntaa maailmanlaajuisesti, mutta tämän Observer -lehden tiistaisen mielipidepalstan mukaan, se otettiin vastaan vain olankohautuksella. Tässä jotain mitä heillä oli sanottavaa, ”Tänä menneenä viikonloppuna räjähti pommi Valkoisen Talon keskeisellä paikalla. Ja vaikka vaikutusten olisi pitänyt tuntua kaikkialla Amerikassa, useimmat tarkkailijat vain kohauttivat olkapäitään. Presidentin kansallisen turvallisuusneuvonantajan sijainen, Ben Rhodes, valehteli kansakunnalle toistuvasti neuvotteluista iranilaisten kanssa ydinsopimuksen suhteen. ...New York Times Magazine'ssa [julkaisu] Mr. Rhodes myönsi – ei, pikemmin hän rehenteli – tekaisseen väärennetyn kertomuksen myydäkseen epäsuositun poliittisen aloitteen ja sitten valitsi ulkopolitiittisen päättäjäelimen (jota hän kutsui ”räkäklöntiksi”) myydäkseen sopimuksen Obaman puolesta. … Heti kun sopimus allekirjoitettiin ja aiemmin jäädytetyt varat alkoivat virrata Iranin hallinnolle, iranilaiset jatkoivat sitä käyttäytymistään jota he ovat aina harrastaneet: he kiihdyttivät ohjuskokeita, epäsivät tarkastajilta pääsyn paikkoihin, jotka oletettavasti kuuluivat sopimukseen, kaappasivat amerikkalaisia merimiehiä avomerellä, eivätkä kyenneet löytämään ostajaa ydinreaktoreiden raskaalle vedelle, joka heiltä vaadittiin hävitettäväksi. Niinpä he pyysivät USA'ta maksamaan siitä – pikemmin kuin vain hävittäisivät sen. ...Kongressin tulisi järjestää kuulemistilaisuuksia koskien petosta ja Mr. Rhodes'ia olisi vaadittava todistamaan. Iranilaiset edelleen esittävät varauksia, väistelevät ja vaativat enemmän sopimuksen noudattamiselle. Meidän täytyy lopettaa hyvän rahan poisheittäminen, ja keskeyttää meidän ja liittolaistemme turvallisuuden uhraaminen fantasialle tyhjästä sopimuksesta.”

Oletan ainakin, että olisi esitettävä kysymys kuinka he pääsivät tästä kuin koira veräjästä. No, meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin tähän Breaking Israel News'in maanantaiseen raporttiin, jossa he tarjoavat meille joitakin hyvin mielenkiintoisia näkökulmia tähän asiaan. Raportin mukaan, ja minä lainaan, ”Rhodes on varsin nenäkäs kuvaillessaan menetelmiään. ”Kaikilla näillä sanomalehdillä on käytössään ulkomaan toimistot”, … ”Nyt heillä ei ole. He pyytävät Valkoista Taloa selittämään heille, mitä tapahtuu Moskovassa ja Kairossa. Suurin osa mediakanavista raportoi maailmantapahtumia Washingtonista käsin. Keskiverto toimittaja, jolle puhumme, on 27-vuotias, ja heidän ainoa raportointikokemuksensa koostuu poliittisten kampanjoiden ympärillä olemisesta. Se on käänteentekevää. Kirjaimellisesti he eivät tiedä mitään.” ...”Rhodes on taitava puhuessaan monen ihmisen sanoja kerralla.” Hän tietää kuinka ohjata uuden maailman sosiaalista ja sähköistä mediaa varmistaakseen, että hänen versionsa totuudesta on kierrossa. ”Loimme kaikukopan”, ...”He sanoivat asioita, jotka vahvistivat sen, mitä me annoimme heille sanottavaksi.” … ”Joten me tiesimme taktiikan joka toimi.” Rhodes on ylpeä tavasta jolla hän myi Iran-sopimuksen. ”Me ajoimme heidät hulluuden partaalle”, hän sanoi sopimuksen vastustajista. Rhodes selitti, että presidentti Barack Obaman politiikan taustalla koskien Irania ja muuta Lähi-idän aluetta oli pyrkimys rauhoitella vihollisia liittolaisten tukemisen sijaan.”

- Torstaina olimme Toisen Kuningastenkirjan luvussa 18, joka on selonteko Israelin kuningas Hiskian harrastamasta vihollisensa, nimittäin Assyrian kuninkaan, lepyttelystä.
- Se mitä Hiskia tekee pelottavan samankaltaisesti, on, että hän meni jopa niin pitkälle että kuori temppelin ovista kullan kuningasta varten.
- Syy, miksi huomautan tästä asiasta, on se, että Hiskian sovittelupolitiikan nojalla Assyrian kuningas vaati lisää.
Tosiasia on, että myöskin Obaman sovittelupolitiikka tulee kokemaan tuhoisan epäonnistumisen, josta osoituksena tämä Times of Israel'in maanantainen artikkeli, jossa he raportoivat, että Iran kiistää heidän testanneen ohjuksia, jotka voivat saavuttaa Israelin. Times'in mukaan Iranin puolustusministeri ...kiisti väitteen oman varaesikuntapäällikkönsä toimesta, että maa oli hiljattain koelaukaissut onnistuneesti korkean tarkkuuden omaavan ballistisen ohjuksen joka kykenee saavuttamaan Israelin. ...Aikaisemmin maanantaina, valtion ylläpitämä Tasnim -uutistoimisto kertoi, että Iranin armeijan varaesikuntapäällikkö, prikaatinkenraali Ali Abdollahi, oli ilmoittanut Teheranin tiedekonferenssissa testistä koskien ohjusta, jolla on 2,000 kilometrin tai yli 1,200 mailin kantama, ja korkea tarkkuusaste. Hän sanoi, että testi tapahtui kaksi viikkoa sitten, ja että ohjuksen tarkkuudeksi osoittautui korkeintaan kahdeksan metrin virhe, mutta ei tarjonnut mitään tarkempia tietoja.

Se ei jää pelkästään Iraniin joka testaa ohjuksia, jotka voivat saavuttaa Israelin, vaan Obama tekee kaiken mahdollisen, minkä hän pystyy lyhyessä ajassa, joka hänellä vielä on presidenttinä taistellakseen Israelia vastaan. Sunnuntaina, The Jewish Press julkaisi analyysin toteamalla, että Obaman hallinto taistelee Netanyahu'a vastaan Associated Press'in vuotojen kautta. Lainaten Press'iä, ”Obaman hallinto on ilmeisesti päättänyt toimintakurssinsa koskien Juudeaa ja Samariaa: ...uhkauksia ja hyökkäyksiä toimitetaan hyvin asetettujen vuotojen avulla merkittävillä uutiskanavilla, joiden tarkoituksena on edistää ahdistusta Jerusalemissa. Esimerkkinä tästä on tämän viikonlopun AP-juttu, siteeraten yhdysvaltalaisia ja muiden maiden diplomaatteja, joiden mukaan Obama aikoo hyväksyä ”kovemman äänensävyn” Israelia vastaan tulevassa raportissa niin kutsutulta välittäjien ”kvartetilta” eli USA'lta, EU'lta, Venäjältä ja YK'lta. Mainitut diplomaatit ovat luvanneet, että Yhdysvallat ei enää pyri lieventämään raportin kieliasua, jossa kritisoidaan siirtokuntien rakentamista, purkutöitä ja omaisuuden takavarikointeja. He myöskin lupaavat syyttää rauhanneuvottelujen umpikujasta suoraan Israelia. ...Ilmeeltään AP:n vuoto näyttää enemmänkin ivalta kuin muutokselta menettelytavassa, ollen alaviitemuistutus, joka kestää vertailun Netanyahu'n hallinnon nimettömän virkailijan kananulosteisiin kuuluisassa lokakuun 2014 Jeffrey Goldberg'in artikkelissa.

Tämän kaiken ei pitäisi tulla minään yllätyksenä niille meistä, jotka tietävät raamatunprofetiasta, koska meille kerrotaan, että tämä on juuri sitä, mitä tulee tapahtumaan ihmiskunnan historian loppupäivinä. Nimittäin, että Saatana aikoo tuhota Israelin. Keskiviikkona, Arutz Sheva julkaisi hyvin kuvaavan artikkelin Palestiinan pääministerin myöntämisestä, että he seuraavat natsi-muftin polkua. Raportin mukaan, palestiinalaishallinnon (PA) pääministeri Rami Hamdallah sanoi Bayt al-Maqdis'in islamilaisessa konferenssissa Samarian Ramallah'issa, että konferenssi teroittaa entisen Jerusalemin muftin, Haj Amin al-Husseini'n, polkua, joka häpeällisesti sinetöi sopimuksen kansanmurhaa ajavan natsihallinnon kanssa hävittääkseen kaikki juutalaiset. Hamdallah nimitti al-Husseini'a, joka oli Adolf Hitlerin uskottu mies, ”Palestiinan kansan” ”puhdassydämiseksi pojaksi”. Konferenssitapaamisessa PA:n pyhien paikkojen ministeri Yusuf Ida'is myöskin viittasi surullisenkuuluisaan muftiin. ”Tämä konferenssi on jatkoa ensimmäiselle islamilaiselle Bayt al-Maqdis'in konferenssille, joka pidettiin edesmenneen Mufti Haj Amin al-Husseini'n toimesta Palestiinan maaperällä v. 1931, ja tänään täällä me kuljemme hänen tiellään PA:n presidentti Mahmoud Abbas'in ohjeiden mukaisesti”, sanoi Ida'is. Ironisessa väännössä ottaen huomioon Hamdallah'in väitteet historian uudelleenkirjoittamisesta Jerusalemissa, Bayt al-Maqdis on itseasiassa arabialaistettu versio hebrealaisesta ”Beit Hamikdash'ista”, joka on termi pyhille temppeleille, jotka seisoivat Jerusalemissa.

Vuosien mittaan olen suositellut ja lainannut kirjaa, minkä väitän olevan paras teos, koska se liittyy ”niin sanottuihin” palestiinalaisiin. Sen on kirjoittanut Ramon Bennett otsikolla, ”Philistine, The Great Deception (Filistea, Suuri Petos)”. Ystävällisesti saanen lukea silmiä avaavan lainauksen tästä hyvin dokumentoidusta ja faktisesti korrektista kirjasta, ”Arafat syntyi 27. elokuuta 1929, Kairossa. Hänen koko nimensä oli abd alRahman Abd al-Rauf Arafat al-Qudwa al-Husseini, serkku edellämainitulle Haj Amin al-Husseini'lle, Jerusalemin suurmuftille, Adolf Hitlerin uskotulle ja natsien työtoverille Toisen maailmansodan aikana. Hän oli Arafatin ”mentori ja opas”. Arafat välttelee hänen täydellisen nimensä mainitsemista, koska se paljastaa hänen verisen suhteensa entiseen, antisemiittiseen suurmuftiin. Arafat otti nimen Yasser, Yasswer al-Birah'in, johtajan suurmuftin hirmuvallan aikana 1930-luvulla, muistoksi.”
- Tässä tärkein asia lopuksi, koska Israel on Jumalan profeetallinen kello ja se kestäisi syyn, että olemme aikakauden viimeisillä sekunneilla.
- Vaikka olen erittäin tietoinen siitä, että tämä on melko provosoiva lausunto, niin siitä huolimatta uskon tämän olevan todellakin totuusilmaisu.
- Näin siksi, että en pysty näkemään skenaariota jossa kaikki profeetallinen vauhti jotenkin tulee äkillisesti pysäytetyksi ja asiat jäisivät seisomaan paikalleen.
- Niinpä kehotan jokaista, joka ei ole uskova, uskomaan, ja kutsumaan Herraa Jeesusta Kristusta pelastuakseen.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja sanon, että nyt ei ole ainoastaan uskomattomille aika uskoa, vaan nykyään on myöskin uskoville aika ryhtyä vakaviksi.
- Lopuksi haluaisin viettää vain lyhyen hetken ja selittää, miten se on, että joku voi tulla pelastavaan tietämykseen Jeesuksesta Kristuksesta.
- Alussa Jumala ja ihminen olivat yhdessä, mutta Aadamin teon kautta synti tuli maailmaan, joka erotti ihmisen Jumalasta.
- Koska synti tuli maailmaan ensimmäisen Aadamin kautta, niin Jeesus tuli maailmaan viimeisenä Aadamina kuollakseen ja maksaakseen meidän syntimme.
- Valmis ristintyö ja myöhemmin Kristuksen ylösnousemus kavensi kuilua palauttamalla ihmisen yhteyden Jumalaan.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker