Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 19. toukokuuta 2016

Iran vs. Natsi-Saksa – Petos rauhasta meidän ajallamme tiivistyy Iranin ydinsopimukseen

Tässä Rapture Ready -sivustolta poimittu ajankohtaisartikkeli, jossa nyky-Irania verrataan Natsi-Saksaan juutalaisvihansa takia, jonka Iranin ylin johtaja paljastaa säännöllisesti puheissaan. Kuitenkin Amerikka Barack Obaman johdolla on mennyt vilpillisesti tekemään valerauhan (ydinsopimus) Iranin kanssa, mikä ei tuo kuin onnettomuutta Amerikalle itselleen sekä ennen kaikkea Israelille. Tapahtumat vain toistavat 2. maailmansotaa edeltänyttä tilannetta, jolloin Hitleriä ei otettu tarpeeksi vakavasti. Tämän varoittavan artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------

Rauha meidän ajallemme (Peace for Our Time)

By Matt Ward – May 2016


http://www.raptureready.com/soap2/ward55.html

Neville Chamberlain & Adolf Hitler vs. Barack Hussein Obama & Ajatollah Ali Khamenei

Neville Chamberlain, 30. syyskuuta 1938:
Tänä aamuna minulla oli vielä yksi neuvottelu Saksan valtakunnankanslerin, Hra. Hitlerin kanssa, ja tässä on paperi, joka sisältää hänen nimensä siinä sekä omani...me kunnioitamme sopimusta, jonka allekirjoitimme viime yönä...symboloiden halua, etteivät kansamme koskaan enää ryhdy sotimaan keskenään... Uskon, että tämä on rauha meidän aikaamme varten. Me kiitämme teitä sydämemme pohjasta. Menkää kotiin ja nukkukaa mukavan rauhallisesti. 
Iranin Grand Ayatollah Seyyed Ali Husseini Khamenei puhuu perusteellisesti, ja usein, Israelista; kuvaamalla avoimesti maata ”syöpäkasvaimena”. Hän on selkeä siinä, että hänen omat toiveensa lepäävät tulevaisuuden Lähi-idässä ilman tätä suurta ”vihollista” tai ”vastustajaa” osana siitä. Hänen mielestään, Israelilla ei ole mitään oikeutta olla olemassa kansallisvaltiona ja se tulisi tuhota.

Khamenei puhuu säännöllisesti Israelista täysin laittomana ja luonnehtii usein pientä juutalaisvaltiota armottomaksi miehittäjäksi joka murskaa rakastettuja Palestiinan muslimeja Gazassa ja Länsirannalla. Ilmeisesti hän suree palestiinalaisia jatkuvasti. Khamenei näkee juutalaisvaltion Amerikan vaikutusvallan puolestapuhujana alueella ja sen kohtalona on pian tulla poistetuksi (tai niin hän uskoo).

Khamenei uskoo aidosti, että Israel, ”Suuren Saatanan eli Amerikan” oikea käsi, tullaan pian poistamaan olemassaolosta ja tämä amerikkalainen vaikutuspiiri korvataan iranilaisella. Khamenei työskentelee kovasti tehdäkseen tästä toiveesta nykypäivän geopoliittisen todellisuuden.

Hänen julkisesti ilmoittama aikataulu tälle kokomittaiselle teurastukselle sanotaan olevan seuraavien kahdenkymmenen vuoden sisällä. Khamenei'n julkiset lausunnot Israelista, Amerikasta ja Lähi-idästä paljastavat ekspansiivisen ulkopolitiikan, jossa on selviä viitteitä ja pyrkimyksiä tulevaisuuden kansanmurhaan Israelin juutalaisia vastaan.

Khamenei on räikeä ja hän on rohkea. Hän on myös selkeä, ”...Iranin islamilaisen tasavallan tehtävänä on poistaa Israel alueen kartalta.” Tämä on kansanmurha, johon hän viittaa ja aielausuntona, sitä ei saa paljonkaan selvemmäksi kansalliselta johtajalta.

Silti maailma ei sano mitään.

Euroopan Unioni, niin mutkaton sen jatkuvassa Israelin häirinnässä ja tuomitsemisessa kaikissa mahdollisissa havaituissa oikeudenloukkauksissa tai rikkomuksissa, pysyy pääasiallisesti täysin hiljaisena. Miten lyhyt muisti Euroopalla onkaan. Se ei ollut enempää kuin 70 vuotta sitten kun Eurooppa vuodatti nuorisonsa verta kaikkialla maailmassa puolustautuakseen tätä samantyyppistä tyranniaa vastaan. Kuinka pian he näyttävätkään unohtaneen...heidän häpeäkseen.

Amerikka, nykyisen hallinnon alaisuudessa, ei ainoastaan pysy hiljaa tästä asiasta, vaan vielä pahempaa, sallii Iranin kehittää ydinaseita. Se on nämä samat ydinaseet, joita Khamenei haluaa käyttää vipuvoimana yrityksessä tuhota lopullisesti pieni Israel.

Nämä ydinaseet tulevat varmistamaan Iranin tulevan alueellisen hegemonian. Amerikka, Obaman alaisuudessa, sallien näiden aseiden kehityksen takaa oman mahtinsa ja vaikutusvaltansa menetyksen Lähi-idässä.

Ei ole mitään epämääräisyyttä Khamenei'n pyrkimyksessä koskien Israelia tai Amerikkaa, kuten Barack Obama ja John Kerry usein hienovaraisesti vihjaavat. Khamenei kuvailee pientä juutalaisvaltiota käyttäen tarkinta mahdollista kieltä.

Kun hän käyttää termejä ”annihilation (tuhoaminen)”, ”fading out (häivyttäminen)” ja ”effacement (poispyyhkiminen)”, niin mikä muu johtopäätös on vedettävä kuin että hän todella haluaa tuhota Israelin. Kun hän kutsuu Amerikkaa ”Suureksi Saatanaksi”, niin mikä muu johtopäätös voidaan vetää kuin että hän aidosti vihaa Amerikan Yhdysvaltoja?

Silti neuvotteluissa, Obama ja muu maailma edelleen käsittelevät Irania moraalisesti samanarvoisena Yhdysvaltoihin nähden. Kertaakaan Irania ei ole kehotettu tekemään tiliä ylimmän johtajansa, presidenttiensä tai maan pääministerien antamista vastenmielisistä lausunnoista.

Ajatollah Khamenei'n visio tulevasta juutalaisten tuhosta Lähi-idässä on aivan yhtä julma ja brutaali kuin mikä tahansa, jota Adolf Hitler koskaan tavoitteli. Khamenei'lle, Israelin koko olemassaolo tekee välttämättömäksi sen hävittämistarpeen. Islamin silmissä, mikä tahansa maa-alue, joka on kerran valloitettu, pysyy islamilaisena maana, ja juutalaisvaltion olemassaolo maa-alueella, jonka Islam aikaisemmin oli vallannut ja ollut sen valvoma, on syvä loukkaus Islamia itseään kohtaan.

Israelin valvonta Jerusalemista on toinen piikki Islamin kannalta, Khamenei'n mukaan. Itseasiassa, se on yksi hänen ”rakkaimmista toiveistaan” rukoilla eräänä päivänä Jerusalemissa. Se ei tule tapahtumaan niin kauan kuin Israel on olemassa nykymuodossaan.

Ratkaisevaa näiden kauhistuttavien pyrkimysten täyttymiselle koskien Israelin poistamista ja korvata nykyinen Amerikan vaikutusvalta alueella Iranin vastaavalla – on Iranin itsenäisen ydinasekyvyn kehitys ja hankkiminen. Se on juuri selkäranka Khamanei'n koko strategialle. Ilman ydinaseita ja peloteuhkaa, jota ne tarjoavat, Iran ja Khamenei eivät pysty saavuttamaan mitään.

Mennäänpä Barack Hussein Obamaan, suurimpaan yksittäiseen lahjaan Iranille sitten maan ”loistokkaan vallankumouksen” vuonna 1979.

Khamenei'n strategia Israelia vastaan tähän saakka on ollut jonkinlainen matalan intensiteetin sodankäynti. Hän käyttää hyväksi jatkuvia uhkia ja epäsymmetristä sodankäyntiä edustajaryhmiensä, kuten Hizbollah'in kautta, pakottaakseen mahdollisimman monen juutalaisen yksinkertaisesti antamaan periksi ja jättämään Israelin. Hänen strategiansa on pelästyttää israelilaisia lähtemään ja asumaan muissa turvallisemmissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Tämän vuoksi Iranin tuki terrorille Lähi-idässä ja maailmassa yleensä – on taattu.

”Tästä lähtien, missä tahansa, jos joku kansakunta tai jokin ryhmä joutuu vastatusten siionistihallinnon kanssa, me annamme tukemme ja autamme. Emme pelkää ilmaista tätä... Siionistihallinto on syöpäkasvain, joka on poistettava, ja Jumalan suodessa näin käy.” (Grand Ayatollah Ali Khamenei)

Ydinaseiden hankinnalle Iranin puolelta on ratkaisevaa saada Israel tai länsimaat luopumaan mistä tahansa iskusta tai rangaistuksesta Irania vastaan. Khamenei'n silmissä tämä strategia on jo tuottamassa suunnattomia osinkoja Iranille.

Amerikan ottaessa etäisyyttä Israeliin, Obama pelaa suoraan Khamenei'n pussiin antaen konkreettisen todisteen siitä, että tämä strategia toimii. Kattavasti taktikoiden ja pelaamalla Israel ulos joka kohdassa, Yhdysvaltain presidenttiä käytetään pelinappulana Ajatollahin pitkän aikavälin strategiassa koskien Lähi-idän valloitusta.

Khamenei ajaa takaa strategiaa, jolla synnytetään ”Israel-uupumusta” Lähi-itään ja koko maailmaan. Khamenei haluaa jatkuvan ja aina lisääntyvän levottomuuden tilan vallitsevaksi Israelin ja hänen rakastettujen palestiinalaisten välille – tilaisuuksien kanssa suoralle sodalle. Hän haluaa tätä koska se palvelee hänen pitkän aikavälin strategista pyrkimystä luoda alati kasvavaa Israel-uupumusta Israelin perinteisten liittolaisten keskuuteen.

Lopulta hän toivoo, että Israelista tulee niin vieraannutettu, että pitkän aikavälin ratkaisu tai mekanismi poistaa Israel Lähi-idän vuoksi joko lyö itsensä läpi ja/tai siihen myönnytään vaieten maailman taholta yleensä. Tämä tulos sinänsä kuulostaa pahaenteisen samankaltaiselta kuin koko joukko Raamatun lopunajan profetioita, jotka vielä toteutuvat.

Kommentti: Lukekaapa tämä seuraava parin päivän takainen Jerusalem Post'in uutinen (16.5.2016), joka todellakin on Khamenei'n taktiikan tulosta, kun Ranskan tuoreelle Lähi-idän ”rauhan” aloitteelle pyritään saamaan palestiinalaisten taholta aikataulu, jonka puitteissa Israelin täytyy vetäytyä rajoille, jotka vallitsivat ennen vuoden 1967 sotaa. Sakarja 12:3 toteutuu kirjaimellisesti: http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Palestinians-want-French-initiative-to-set-timetable-for-Israeli-West-Bank-withdrawal-454124

Huolimatta näistä kaikista julkisista lausunnoista ja myrkystä, Barack Obama ja johtamansa hallinto luulevat yhä että on tarkoituksenmukaista neuvotella ja vihkiä ydinsopimus Iranin kanssa. Ydinsopimus, jolla Iran yrittää saada Amerikan vastaamaan väitetyistä amerikkalaisten sopimusrikkomuksista, huolimatta tosiasiasta, että heidän on yhä vielä allekirjoitettava varsinainen sopimus itse.

Hulluutta. Tai pahempaa.

Monet ihmiset nykyään tuntevat Neville Chamberlain'in surullisenkuuluisan, harhaanjohtavan ja täysin sopimattoman improvisoidun puheen, mainittu tämän artikkelin alussa, joka pidettiin Heston'in lentoaseman asfaltilla 30. syyskuuta 1938, jossa hän julisti, ”Peace for our time! (Rauha meidän ajallemme!)”

Harvat kuitenkin tuntevat hänen viimeisiä sanojaan, puhuttu hänen kuolinvuoteellaan kaksi vuotta myöhemmin marraskuun 9. päivänä 1940. Hänen kuolinsanansa ovat paljon enemmän varoitusta jälkimaailmalle kuin hänen edellinen valitettava lausunto kahta vuotta aikaisemmin. Hänen kuolinsanansa ovat surullinen testamentti särkyneeltä mieheltä:

”Kaikki olisi ollut kunnossa, jos vain Hitler ei olisi valehdellut minulle...” (Neville Chamberlain, kuolinvuode, 9. marraskuuta 1940)

Hitler petti ja valehteli Chamberlain'ille. Vaikka historia on tuominnut hänet tästä virheestä, useimmat tunnustavat nykyään, että Chamberlain oli hyvä mies, joka oli hukkua ja tulla nujerretuksi tilanteen suuruudella, jonka sisältä hän löysi itsensä, ja uhkatason myötä, jota vastaan hän seisoi.

Barack Obamalla ja John Kerry'lla ei ole tällaisia tekosyitä. He ovat pyrkineet saamaan aikaan ydinsopimuksen, joka mahdollistaa Iranin hankkia ydinasekynnys-statuksen – vaikka Iran on avoimesti ilmoittanut, että aikoo käyttää noita samoja aseita Amerikkaa ja Israelia vastaan tulevaisuudessa.

”Nykyään teitä vihataan kaikkialla maailmassa. Jos ette tiedä tätä, teidän pitäisi. Ihmiset polttavat lippujanne. Islamilaiset kansat joka puolella maailmaa huutavat: 'Kuolema Amerikalle'” (Grand Ayatollah Khamenei, 2009)

Ja niitä varten, jotka tarpeeksi huonosti informoituina esittävät heti, että Hassan Rouhani on maltillisemmasta päästä, niin mieti tätä hiljattaista lausuntoa Iranin ”maltilliselta” presidentiltä,

”Entinen presidentti Ahmadinejad oli riittävän tyhmä ollakseen susi suden vaatteissa, paljastaakseen hampaansa ja kyntensä ja varoittaakseen länttä. Minä pystyn olemaan susi lampaan vaatteissa. Minulla on kaikki diplomaattiset ja retoriset kyvyt tehdä niin.” [Tämä lausunto annettiin Iranin presidentinvaalien yhteydessä v. 2013. Suom. huom.]


Barack Obama ja John Kerry ovat vilpillisiä. He tietävät oikein hyvin, ettei Iranilla ole aikomustakaan noudattaa sopimusta, jonka he tekivät, tai mitään muitakaan sitoumuksia. He ainoastaan lepyttävät Irania ja tehdessään näin, he asettavat Amerikan onnettomuuden tielle. Mikä vieläkin pahempaa, he asettavat Israelin yhtäläiseen asemaan, ellei vaarallisemmalle, kuin koskaan sitten Natsi-holokaustin.

Toisin kuin Chamberlain'in kohdalla, tämä tulee lopulta tuottamaan heille ikuisen häpeän.

wardmatt1977@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker