Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 28. toukokuuta 2016

Maailman kova pyrkimys rauhaan ja turvallisuuteen keväällä 2016 kertoo Antikristuksen ilmestymisen läheisyydestä

Tässä tuore viime viikon sunnuntain profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka alussa pitää online-kirkolle ns. kolehtipuheen seurakuntansa uutta kirkkorakennusprojektia varten, joka tarvitsee lisärahoitusta Jumalan kansalta. Sitten varsinaisessa profetiapäivityksessä tuodaan esille eri tahojen kasvavat Lähi-idän rauhan-ponnistelut nykyään kun maailmanlaajuinen terrorismi on säikäyttänyt ihmiset. Voidaan sanoa, että raamatunprofetia kuvitteellisesta rauhasta on toteutumassa ennen äkillistä tuhoa (sudden destruction), jota seuraa 7-vuotinen vaivanaika maapallolla, jolloin valemessias (Antikristus) hallitsee. Kristuksen morsiusseurakunta tietenkin temmataan taivaallisiin ennen Jumalan tuomioiden vuodatusta maailman ylle (Ilm. 3:10). Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update – May 22nd, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 22.5.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-05-22.pdf

Pastori J.D. selittää kuinka viime viikon tapahtumat valmistavat maailmaa Antikristuksen näyttämölle tuloa varten. Profetiapäivitys seuraa uutta kirkkorakennusta koskevaa päivitystä.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseemme, haluan tehdä uutta kirkkorakennustamme koskevan päivityksen, lähinnä online-kirkkoamme ajatellen.
- Oikeastaan, teen myös taloudellisen päivityksen silmälläpitäen sekä meidän paikalliskirkkoamme täällä, että meidän online-kirkkoamme maailmanlaajuisesti.
- Niille verkossa, jotka eivät halua katsella taloudellista kirkkorakennuspäivitystä, ole hyvä ja kelaa videota eteenpäin profetiapäivitykseen asti.
- Ystävällisesti saanen nopeasti antaa teille taustatietoa jotta pääsisimme vauhtiin koskien sitä missä vaiheessa olemme tänäpäivänä, joka on erittäin jännittävää.
- Koko prosessi alkoi heinäkuussa 2014, jolloin sain puhelun SDA-kirkon (Seventh-day Adventist Church) pastorilta joka informoi minua siitä, että oli tullut aika.
- Tarkemmin sanottuna, meille oli tullut aika löytää oma mesta seurakunnallemme. Vaikka emme olleet ylittäneet aikaamme vuokratussa kirkkorakennuksessa, olimme kasvaneet liian isoksi siihen.
- Samalla kun säästimme rahaa ja etsimme omaa mestaa, emme koskaan todella aikoneet hankkia tätä kokoluokkaa olevaa kiinteistöä.
- Kuitenkaan, myyjät eivät halunneet myydä vain yhtä lohkoa, johon sisältyisi kirkkorakennus, vaan pikemmin he myisivät kaikki neljä lohkoa.
- Ikäänkuin Herra olisi päättänyt, niin joulukuussa 2014 ostimme 3,1 eekkeriä maata yhdessä 13,000 neliöjalkaa (1 jalka = n. 0,3 metriä) olevan 2-kerroksisen rakennuksen kanssa.
- Joka suhteessa, tämä oli todella ihme, useista syistä johtuen, eikä vähiten siitä, että oli olemassa myös muita ostajia.
- Kuten on käynyt ilmi, oli seurakuntia, suuryrityksiä ja gryndereitä valmiina odottamassa useiden vuosien ajan ostaakseen tämän kiinteistön.
- Syy sille, että tiedämme tämän, johtuu siitä, että kun olimme käsitelleet asian loppuun, niin puhelin alkoi soida jatkuvasti ja soittajat halusivat meidän myyvän heille.
- Kuinka olkoonkin, siirryimme eteenpäin ja se vei meiltä vain yhden vuoden joulukuusta 2014 joulukuuhun 2015 saada rakennuslupa.
- Tänä aikana pystyimme saamaan kiireellistä korjausta, demon ja aitaamisluvan sillä aikaa kun odotimme rakennuslupaa.
- Lisäksi tänä aikana saimme luvan vaihtaa rakennukseen sen koko katon, jonka maksoimme käteisvaroistamme.
- Kuten kävi ilmi, tämä olisi vasta alkua yllättäville kustannuksille, kun me lisäksi saimme tietää tyhjätilasta lattian alapuolella.
- Maaperä oli asettunut aloilleen luomalla jopa 6 tuuman (1 tuuma = 2,54 cm) korkuisia tyhjiöitä ja joissakin paikoissa siitä ylikin, betonilattia-kokonaisuuden alapuolelle.
- Tämä oli yksi monista odottamattomista menoista, joihin kaikkiin meillä oli varoja valmiina tarvitsematta lainata rahaa.
- Mene online-kirkkoomme, joka ojensi kätensä meille, erikoisesti yhden jäsenen myötä, joka itseasiassa asuu täällä luonamme omalla kustannuksellaan.
- Näin siksi, koska Jumala oli kutsunut hänet tänne mantereelta, auttaakseen meitä kauniin kirkkorakennuksemme peruskorjauksessa.
- Olemme myöskin saaneet muita online-jäseniä luoksemme, joista yksi on Frank Kessler Tennesseen Nahsville'sta, joka lähti Israeliin kanssamme.
- Tämä johtaa meidät siihen tilanteeseen, jossa olemme tänään, eli meille on aiheutunut merkittäviä kustannuksia ja tarvitsemme lisärahoitusta.
- Olemme ottaneet yhteyttä lainanantajaamme, ja he ilmoittivat meille, että olisimme oikeutettuja lainaamaan tarvittavat varat projektin loppuunviemiseksi.
- Kuitenkin runsaan paastoamisen ja rukouksen jälkeen tunsin Herran sanoneen, että meidän täytyisi aluksi tuoda taloudellinen tarpeemme julki Jumalan kansalle.
- Yksinkertaisesti sanottuna, olemme hurjan lähellä tämän projektin loppuunsaattamista ja ensimmäisen jumalanpalveluksen järjestämistä tämän vuoden joulukuuhun mennessä, jos Herra suo.
- Tietäkää, että olemme hyvin kiitollisia ja arvostamme kaikkia teitä, jotka jo tähän mennessä olette antaneet, ja edelleen annatte.
- Lopuksi, jos Herra laittaa sen sydämellesi voit käyttää PayPal'ia verkkosivullamme tai postittaa osoitteeseen: 39 Maluniu Ave STE #201 Kailua, HI 96734 (ks. Calvary Chapel Kaneohe'n lahjoitussivua, http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php/donatetocalvarykaneohe)
- Menkäämme tämänkertaiseen profetiapäivitykseemme. Kuten olet luultavasti pannut merkille useiden viikkojen ajan, niin olemme vilkaisseet viikoittain eri uutistapahtumia.
- Erityisesti profeetallista merkitystä sisältäviä globaaleja tapahtumia, jotka sattuivat vain edellisen viikon sisällä liittyen Lähi-itään.
- Tämä viikko ei tee poikkeusta ottaen huomioon viime viikon kehitysaskeleet, mitkä kaikki puhuvat Raamatun ennustamasta rauhasta.
Daniel 8:25 (KR 33/38)”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.”
Daniel 8:25 (KJV) And through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and by peace shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes; but he shall be broken without hand.
Jeremia 8:11 (KR 33/38)”He parantavat kepeästi tyttären, minun kansani, vamman, sanoen: 'Rauha, rauha!' vaikka ei rauhaa ole.”
Jeremiah 8:11 (NIV) They dress the wound of my people as though it were not serious. "Peace, peace," they say, when there is no peace.
Daniel 9:27 (KR 33/38) ”Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”
Daniel 9:27 (NKJV)27 Then he shall confirm a covenant with many for one week; But in the middle of the week He shall bring an end to sacrifice and offering. And on the wing of abominations shall be one who makes desolate, Even until the consummation, which is determined, Is poured out on the desolate.”
1. Tessalonikalaiskirje 5:3 (KR 33/38)”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
1 Thessalonians 5:3 (ESV) While people are saying, "There is peace and security," then sudden destruction will come upon them as labor pains come upon a pregnant woman, and they will not escape.
- Esittäisin, että viime viikon tapahtumat olivat sellaisia, että ne valmistavat maailmaa Antikristuksen näyttämölle tuloa varten.
- Niin paljon tapahtuu tämän valossa ja silti me olemme suunniltaan vaaleista sekä tehtaillun kriisin vuoksi koskien transseksuaalien käymälöitä.
- Tosiasia nähtävästi on päivä päivältä, että on olemassa kasvava pyrkimys valmistaa tietä väärälle pelastajalle, yhteydessä rauhaan.
Tämä osoitetaan artikkeleilla, kuten tällä eräällä torstaisella jutulla Israel Hayom'ilta, jossa he raportoivat, että Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry tapasi Egyptin presidentin Abdel-Fattah al-Sisi'n Kairossa keskiviikkona. Tapaaminen toteutui päivä sen jälkeen kun al-Sisi ehdotti uusia ponnisteluja Israel-Palestiina -konfliktin lopettamiseksi. ...Yhdysvaltalainen virkamies sanoi, että Kerry tutkii tarkemmin al-Sisi'n ehdotusta, joka annettiin tiistaina puheen aikana sovinnon välittämiseksi keskenään kilpailevien palestiinalaisryhmittymien välille tasoittamaan tietä kohti kestävää Israelin ja Palestiinan välistä rauhansopimusta. ...Al-Sisi'n ehdotus, joka tehtiin improvisoidun puheen aikana talouskonferenssissa, tuli juuri kun Ranska painaa päälle kansainvälistä konferenssia yrityksessä elvyttää Israelin ja Palestiinan välinen rauhanprosessi. Al-Sisi'n puheen jälkeen, pääministeri Benjamin Netanyahu sanoi, ”Olen tyytyväinen Egyptin presidentti Sisi'n huomautuksiin ja hänen halukkuuteensa kaikin keinoin edistää tulevaisuuden rauhaa ja turvallisuutta meidän ja palestiinalaisten sekä kaikkien alueen kansojen välillä.”

Ei vain Yhdysvallat, Egypti, ja jopa Ranska, yhdessä monien muiden kanssa, paina päälle mainittua rauhaa ja turvallisuutta (peace and security), vaan näyttää siltä, että Saudi-Arabia myöskin on aggressiivisella tavalla liittymässä ponnisteluun. Perjantaina, Jerusalem Post julkaisi artikkelin siitä kuinka arabihallitukset ovat lähestymässä pääministeri Netanyahu'a toiveilla keskustella saudien rauhanaloitteesta. Jerusalem Post'in mukaan, ”Maltilliset alueen sunniarabihallitukset ovat ilmoittaneet pääministeri Benjamin Netanyahu'lle heidän halukkuudestaan sitoutua neuvotteluihin Israelin kanssa mahdollisista muutoksista saudien rauhanaloitteeseen, jotta se voi toimia sovittuna pohjana uusille neuvotteluille palestiinalaisten kanssa. Arabihallitukset Egyptin ja rikkaiden Persianlahden sheikkikuntien johdolla ovat viestittäneet julkisesti haluaan muuttaa heidän asennettaan Israelia kohtaan... Virkamiehet arabipääkaupungeissa odottavat nyt Netanyahu'n vastausta. ...Netanyahu sanoi Israelin olevan valmis neuvottelemaan muutetusta saudien rauhanaloitteesta ...joka tunnetaan myös Arabien Rauhansuunnitelmana (Arab Peace Plan)...” Artikkeli jatkuu kertoessaan edellämainitun Egyptin presidentin sanomisista, ”... Siinä mikä tulkittiin arabien vetoomukseksi kansalliselle yhtenäisyyden hallitukselle, joka sisältäisi siionistiunionin, Egyptin presidentti kehotti kaikkia poliittisia ryhmittymiä sekä Israelissa että palestiinalaisalueilla panemaan syrjään erimielisyytensä, jotta ne voisivat vahvistaa rauhanprosessia. ...Jos tällainen ratkaisu löytyy, Sisi sanoi, ”Voin taata, ja me voimme kaikki taata rauhan ja turvallisuuden molemmille osapuolille.”

Ehdotan, että tämä rauhansopimus, jota tähän mennessä ei kukaan ole pystynyt saavuttamaan, on itseasiassa toteutumassa profetoidun Israelia vastaan kohdistuvan islamilaisen hyökkäyksen tai tunkeutumisen tavalla, josta kerrotaan Hesekielin 38. luvussa sekä Sakarjan 12. luvussa. Torstaina Breaking Israel News raportoi, että Mahmoud Abbas oli varoittanut, että Islamilainen Valtio ja radikaali islam hyökkäisi Israelia vastaan jos rauhanneuvottelut epäonnistuvat. Lainaten Abbas'ia, ”Jos emme elvytä rauhanprosessia, Syyrian väkivalta ja radikalismi tulevat tänne”, Abbas sanoi. ”Islamilainen Valtio ja Al-Nusran rintama saapuvat Israeliin ja Länsirannalle.”

Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan lisäksi, että saatanallinen Iranin ydinsopimus tulee yhdessä tämän rauhan-ponnistelun liputtamisen kanssa toimimaan profeetallisena katalysaattorina. Keskiviikkona Arutz Sheva tarttui johonkin, jota me tarkastelimme viime viikolla Obaman tahallisena koko maailmaa koskevana petoksena, mikä liittyy Iranin ydinsopimukseen. Kaiken kukkuraksi, Arutz Sheva'n mukaan tämä ”Iran-petos oli tavanomaista menoa (Iran deception was business as usual)”. Lainaamalla raportista, Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman korkea Valkoisen Talon avustaja Ben Rhodes kieltäytyi tiistaina sanomasta, että hän katuu kommenttejaan New York Times'issa aiemmin tässä kuussa, jossa hän paljasti, että hän ja muut virkamiehet johtivat harhaan suurta yleisöä kiistanalaisella Iranin ydinsopimuksella, joka sinetöitiin viime vuoden heinäkuussa. ...Lehti jatkoi sanomalla, että Rhodes teki tämän koska se oli ”poliittisesti hyödyllistä” Obamalle, joka sai sopimuksen näyttämään siltä, että Yhdysvallat tavoitti sillä ”maltillismielisiä iranilaisia”, jotka halusivat rauhaa, kerronnassa, joka oli ”enimmäkseen tehtailtua” New York Times'in profiilin mukaisesti.

Lopuksi haluaisin puhua siitä, mikä oli todennäköisesti terrori-isku tuoden alas Egyptiin matkalla olleen lennon Pariisista Kairoon. Perjantaina, The Times of Israel kertoi, että asiantuntijat uskovat terrorihyökkäyksen olevan todennäköisempi skenaario kuin tekninen vika. Lisäksi lehden mukaan, tämä on herättänyt pelkoja venäläisen matkustajakoneen pommituksen, joka tapahtui Islamilaisen Valtion jihadistiryhmän toimesta Egyptin yllä viime lokakuussa tappaen kaikki 224 ihmistä lentokoneen sisällä, toistumisesta.

Lopulta päädymme tekemään täyden ympyrän koska se liittyy tämän niin kutsutun rauhan saavuttamiseen, joka tuo äkillisen tuhon. On mielenkiintoista huomata Hesekielin luku 7:25, jossa sanotaan, ”Kun terrori tulee, he etsivät rauhaa turhaan.” Toisin sanoen, kun terrorismi on vallitsevaa, koko maailmassa puhutaan ja etsitään rauhaa ja turvallisuutta, joka kuitenkin on turhaa sen tuhon nojalla, joka tulee äkisti kuin raskaana olevan naisen synnytyskivut, jotka lisääntyvät esiintymistiheydessä ja voimakkuudessa.
- Yksi syy, että tein kirkkorakennuspäivityksen ennen profetiapäivitystä on mielestäni minua koskeva velvollisuus päättää tämä tilaisuus evankeliumilla.
- Viime viikkoina meillä on ollut lukuisia ihmisiä katselemassa verkossa kaikkialta maailmasta, jotka luovuttivat elämänsä Kristukselle.
- Näin ollen haluan viettää vain lyhyen hetken ja selittää, miten se on, että joku voi tulla pelastavaan tietämykseen Jeesuksesta Kristuksesta.
- Alussa Jumala ja ihminen olivat yhdessä, mutta Aadamin teon kautta synti tuli maailmaan, joka erotti ihmisen Jumalasta.
- Koska synti tuli maailmaan ensimmäisen Aadamin kautta, niin Jeesus tuli maailmaan viimeisenä Aadamina kuollakseen ja maksaakseen meidän syntimme.
- Valmis ristintyö ja myöhemmin Kristuksen ylösnousemus kavensi kuilua palauttamalla ihmisen yhteyden Jumalaan.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker