Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. toukokuuta 2016

Helluntailaisten yhteyden vaatimus nostaa päätään Suomessa

Seuraavassa Samuel Korhosen lähettämä tuore sähköpostiviesti lukijoilleen, jossa hän huomauttaa Raamatun vääristelystä, jota Suomen helluntaikansa ry:n uusi puheenjohtaja Juhani Glade harrastaa, kun panee valkeudessa vaeltamisen ehdoksi kristittyjen yhteyden, vaikka asia on aivan toisinpäin apostoli Johanneksen sanomana. Eli jos erottaudumme kaikesta väärästä ja pahasta, niin vasta silloin meillä on OIKEA yhteys toisiimme. Erottautuminen on siis tärkeää ja yhteys hinnalla millä hyvänsä muodostaa lopunajan valheellisen porttokirkon, joka on ennustettu Raamatussa tulevaksi (Ilm. 17). Tästä väärästä yhteydestä eli ekumeniasta kirjoittaa mainiosti mm. Petri Paavola: http://www.kotipetripaavola.com/ekumenia.html

-----------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>
Vastaanottaja: undisclosed-recipients;
Päivä: 16.5.2016 9:32
Aihe: Helluntaikansa antautuuShalom!

Aasi luki Ristin Voiton nettisivulta 10.5.2016 julkaistun uutisen otsikolla
Juhani Gladesta helluntaikansan uusi puheenjohtaja. Artikkelissa sanotaan mm. näin:

Helluntaikansan uusi johtaja Juhani Glade tiivisti oman henkilökohtaisen unelmansa sanaan yhteys.

”Ensimmäisen Johanneksen kirjeen mukaan voimme vaeltaa valkeudessa vain, jos meillä on yhteys toisiimme. Omalla sydämelläni on, että voisimme ymmärtää oikealla tavalla sen, että helluntaikentässä olemme kaikki sisaria ja veljiä keskenämme, vaikka meillä olisi näkemyseroja.”
Yo. lausunnossaan Glade kääntää kohdan 1. Joh. 1:7 vihtahousumaisesti päälaelleen.

1. Joh. 1:7:
Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

Aasin mielestä yo. kohta tarkoittaa, mitä sanoo, eli että niillä, jotka vaeltavat valkeudessa ON (automaattisesti) yhteys keskenään. Yhteys kenen tahansa kanssa ei suinkaan ole valkeudessa vaeltamisen edellytys, vaan ennemminkin este. Nimittäin erottautuminen on hyvin tärkeä teema Raamatussa ja UT:n kreikan seurakunnasta käyttämä sana eklesia tarkoittaa uloskutsutut. Raamattu kehottaa monissa kohdissa uskovia erottautumaan kaikesta pahasta ja väärästä – varsinkin lopunajan porttokirkosta, jota nyt rakennetaan. Olemme katselleet TV7-kanavalla noita ”mössömission” hillujaisia Espoossa, jossa päätähtinä esiintyivät pääasiassa helluntailaiset. Yhteys noihin piireihin ei ainakaan ole valkeudessa vaeltamista. ”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani” (Ilm. 18:4).

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker