Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. elokuuta 2016

Ihmisen turmeltuneisuus näkyy hulluuden lisääntymisessä viimeisinä päivinä

Tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa yhdysvaltalainen Raamatun profetian tutkija Don Koenig puhuu esimerkein ihmissuvun lisääntyvästä turmeltuneisuudesta ja hulluudesta lopunajassa juuri ennen Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa. Eniten ihmisen progressiivinen mielettömyys näkyy nykyisin kaikenlaisena epäjumalanpalvontana samalla kun Raamatun Jumalaa hyljeksitään.

----------------------

Ihmisen turmeltuneisuus näkyy hulluuden lisääntymisessä

Posted on January 8, 2016 by Don Koenig


Ihmisen turmeltuneisuus näkyy ihmisrodun etenevässä mielettömyydessä ( = lisääntyvässä hulluudessa). Ihmiskunnan historia osoittaa tämän jatkuvan mielettömyyden etenemisen. On aika ironista, että monet nykyisen maailman mielettömistä jumalattomista turmeltuneista ihmisistä haluavat samaistua ”progressiivisiin”.

Raamattu kertoo, että ennen vedenpaisumusta ihmisen turmeltuneisuus oli niin paha, että Jumala uudelleenkäynnisti ihmisrodun vain kuudella ihmisellä. Maailmanhistoria vedenpaisumuksen jälkeen osoittaa ihmisen turmeltuneisuuden, joka näkyy lukemattomissa sodissa vuosisatojen saatossa.

Lopun aikoina sodat ovat edenneet maailmansodiksi ja nämä maailmansodat tulevat etenemään siihen pisteeseen, jossa ne uhkaavat koko ihmisrodun olemassaoloa. Sota on tietysti vain yksi esimerkki ihmisrodun etenevästä mielettömyydestä. Ihmisen turmeltuneisuus näkyy kaikessa syntisessä toiminnassa.

Raamattu opettaa, että progressiivinen mielettömyys näkyy maan päällä, kunnes Herra tulee takaisin ja väliaikaisesti puhdistaa maan turmeltuneista. Jeesus ja hänen pyhänsä tulevat hallitsemaan tuhannen vuotta. On oleva Jeesuksen ja hänen pyhiensä vanhurskaan valtakuntahallinnon tuhat vuotta, mutta ihmisen turmeltuneisuus tulee vielä kerran näkymään ihmisen viimeisessä kapinassa. Tuohon aikaan Jumala tuomitsee kaiken pahan ja sitten luodaan uusi taivas ja maa, joissa turmelusta ei ole.

Ne, jotka kuuntelevat ja tarkkailevat uutisia, huomaavat päivittäin runsaasti esimerkkejä, jotka todistavat langenneen ihmisrodun progressiivisesta mielettömyydestä. Aikaisempi artikkelini todistaa jotakin ihmisen turmeltuneisuudesta vuonna 2015, joten en toista tuota aineistoa tässä.

Progressiivisen mielettömyyden lisäksi, jota havaitsemme kautta historian ja joka näkyy nykyisessä menossa, luulen, että tärkein osoitus ihmisen progressiivisesta mielettömyydestä on se, mitä ihmiset ovat alkaneet uskoa omasta Luojastaan.
  • Useimmat juutalaiset eivät seuraa YHWH:ta, Messiastaan, eivätkä omien kirjoitustensa opetuksia. He kieltävät Luojansa.
  • Muslimit noudattavat turmeltuneen väärän profeetan opetuksia. He kieltävät, että Jeesus oli Jumalan Poika ja että Hän kuoli maksaakseen synnin. Islam opettaa maailman valloitusta ja alistamista heidän luojalleen. He luulevat, että inhimillisesti turmeltuneet muslimit saavuttavat sen pakottaessaan muut alistumaan turmeltuneeseen ihmistekoiseen uskontoonsa.
  • Hindulaiset palvovat luomakuntaa Luojan asemesta. Heillä on tuhansia jumalia, jotka eivät ole jumalia lainkaan.
  • Buddhalaiset palvovat luojaa, jonka löytävät itsestään. Luoja, johon he uskovat, on jotakin, joka on olemassa vain heidän omassa mielikuvituksessaan.
  • Useimmat ”kristityt” päättävät valikoivasti, mitä haluavat uskoa Luojasta. Useimmat eivät usko edes Hänen sanaansa. Heillä ei ole mitään perustusta uskomuksilleen ja osoittavat sen jatkuvasti.
  • Loput ihmisistä joko kieltävät Luojan olemassolon tai palvovat jotakin Luojan luomakunnassa. Jotkut luulevat järjettömästi, että ihmiskunta kollektiivisesti on Luoja.
Jos muukalaiset tarkkailisivat menoa maan päällä, niin yksi loogiselta tuntuva johtopäätös olisi, että he uskovat maaplaneetan olevan hullujenhuone (koska syntiinlankeemuksesta johtuen se on sitä). Totuus on, että on olemassa muukalaisia, jotka vartioivat ihmisrotua. Heitä kutsutaan vartijoiksi eli enkeleiksi.

Dan. 4:17 antaa ymmärtää, että nämä vartijat olivat erityisesti huolestuneita maailman hallitsijoiden ylpeyden synnistä. Ehkä se johtuu siitä, että ylpeys aiheutti Saatanan kapinan Jumalaa vastaan. Nebukadnessar tuli niin ylpeäksi, että ilmeisesti luuli olevansa jonkinlainen jumala. Hän jopa teki itsestään kultaisen kuvan ja pakotti kansan lankeamaan maahan ja palvomaan sitä. Daniel varoitti Nebukadnessaria hänen ylpeydestään, mutta ilmeisesti tämä ajatteli, ettei se, mitä Daniel sanoi, voisi tapahtua jollekin niin suurelle kuin hän.

Kun Nebukadnessar sanoi rakentaneensa Babylonin omalla voimallaan ja oman majesteettiutensa kautta, niin vartijat päättivät, että Nebukadnessarin täytyy oppia, että Korkein hallitsee maata ja antaa auktoriteetin kenelle ikinä Hän haluaa.

Esimerkkinä Nebukadnessarille ja kaikille eläville enkelivartijat päättivät, että Nebukadnessar täytyy alentaa eläinten luokkaan. Nebukadnessar eli kuin eläin seitsemän vuotta, kunnes tuli järkiinsä ja tunnusti sen tosiasian, että on Jumala taivaassa ja hallitsee kaikkea.

Kuten sanotaan, niin ne, jotka eivät opi historiasta, ovat tuomittuja toistamaan sitä. Viimeisinä päivinä nousee toinen Nebukadnessarin kaltainen. Hän sanoo olevansa kaiken Jumalaksi kutsutun yläpuolella. Myös tämä Peto vaatii, että häntä palvotaan Jumalana ja pystyttää itsensä kuvan ihmiskunnalle palvottavaksi.

Antikristuspeto esittää valheen, että ihmiskunta voi tulla Jumalaksi, sen saman valheen, jota Saatana ehdotti ja joka aiheutti Aadamin lankeemuksen.

Enkelivartijoille annetaan tehtävä toimeenpanna Jumalan tuomio itseänsä Jumalaksi väittävälle ihmispedolle ja hänen seuraajilleen. Häntä ei Nebukadnessarin lailla palauteta, koska Jumala ei koskaan ole määrännyt tätä Petoa hallitsemaan maailmaa. Hän hallitsee vähän aikaa Saatanan auktoriteetilla ja voimalla, mutta hänet tuhoaa sen oikean ja vanhurskaan Kuninkaan tulemus, jonka Jumala on määrännyt hallitsemaan maailmaa. Kaikki, jotka Luojan sijaan palvovat luotua Petoa, tuhotaan enkelien toimeenpanemissa tuomioissa.

Raamattu varoittaa ihmisen turmeltuneisuudesta, joka aiheuttaa joitakin seuraavista synneistä. Niitä nähdään tänäpäivänä hyvin runsaasti:

aviorikollisuus, huoruus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, viha, riidat, kansankiihotukset, harhaopit, kateus, murhat, juopottelu, juhlimiset, vääryys, pahuus, ahneus, pahantahtoisuus, kateus, petollisuus, panettelijat, Jumalan vihaajat, pahantahtoiset, ylpeät, kerskaajat, pahankeksijät, tottelemattomat vanhemmille, liiton rikkojat, vailla luonnollista kiintymystä, armottomat.

Mitä vielä pitäisi sanoa? Nykyinen progressiivinen mielettömyys maailmassa on kahdella tasolla näkyvää ihmisen turmeltuneisuutta. Ne, jotka kutsuvat itseään ”edistyksellisiksi (progressives)”, ovat mielettömästi turmeltuneita ja ihmiskunta yleensä etenee kohti alati lisääntyvää mielettömyyttä (hulluutta) johtuen ihmisen turmeltuneisuudesta.

Jumalaton progressiivinen mielettömyys voi johtaa vain ihmisrodun kollektiiviseen tuhoon. Jeesus tuli pelastamaan ihmisrodun tästä turmeltuneisuuden aiheuttamasta itsetuhosta. Se on yksi syy, miksi Jeesusta sanotaan Pelastajaksi (engl. Savior, Saviour).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker