Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. elokuuta 2016

Shamaanit ja rauhoittelijat johtavat kristikuntaa kohti Ilmestyskirjan Porttoa (Ilm. 17)

Tässä Samuel Korhosen suomentamassa melko tuoreessa artikkelissa, jonka on kirjoittanut yhdysvaltalainen Raamatun profetian tutkija Don Koenig, todetaan, että poliittinen korrektius on vallannut kristilliset seurakunnat ja totuuden puolesta ei haluta enää taistella, vaan kristilliset johtajat mukautuvat maailmaan ja sen tyyliin. Vääryydestä ja yleisestä luopumuksesta hyssytellään ja Kristuksen takaisintulosta ei puhuta mitään. Sen sijaan seurakunnissa shamaanit (äärikarismaattiset noidat) ja rauhoittelijat (humanistit) kulkevat rinta rinnan eksytyksessä eli Uskonsanan (menestysteologia), Dominionismin (valtakuntateologia) ja ns. sosiaalisen evankeliumin (postmodernismi) kanssa. Todellisia raamatullisia seurakuntia on vaikea löytää nykymaailmasta.

------------------------

Shamaanit ja rauhoittelijat johtavat kristikuntaa

Posted on July 22, 2016 by Don Koenig
 

Kuten useimmat teistä tietävät, muutin hiljattain uudelle paikkakunnalle. Olen yrittänyt löytää raamatullisen kristillisen seurakuntayhteyden alueellani, mutta näinä aikoina on vaikeaa löytää mistään evankelista seurakuntaa, jota eivät johtaisi shamaanit ja palkatut rauhoittelijat (appeasers). Pitäisikö kristittyjen käydä seurakunnassa, jossa sudet lammasten vaatteissa ja palkatut rauhoittelijat johtavat? Mielestäni ei.

Kristikuntaa johtavat shamaanit:


Kristikuntaa johtavat shamaanit ovat johtajia Uskonsanassa (Word of Faith) tai saavat voimakkaita vaikutteita Uskonsanasta, Uudesta Apostolisesta Uskonpuhdistuksesta (NAR) ja hyper-karismaattisesta / helluntailaisesta hengellisyydestä. Vain vähän aikaa sitten shamaanit olivat vielä kristinuskon äärirajoilla, mutta tänä päivänä he ovat soluttautuneet valtavirran kristikuntaan. Shamaanien vaikutus tai kontrolli ulottuu nyt useimpiin kristillisiin oppilaitoksiin, useimpiin megaseurakuntiin ja melkein kaikkeen ”kristilliseen” mediaan maassa. Shamaanit ovat soluttautuneet jokaisen evankelikaalisen kirkkokunnan korkeimmille tasoille.

Menetelmiä ja harjoituksia, joita käytetään muuttamaan tai muotoilemaan ihmisiä hengellisemmiksi, kutsutaan hengelliseksi muodostamiseksi (Spiritual Formation). Hengellisten muodostamismenetelmien opiskelemista vaaditaan jokaiseen tutkintoon useimmissa raamattukouluissa ja seminaareissa. Kristikuntaa johtavat shamaanit opettavat, että mystiikka on avain hengelliseen muodostamiseen. 
 • Haluatko yhteyttä Jumalaan? Tarvitset hiljentymistä ja Jumalan hiljaisen pienen äänen kuuntelemista. Etsi vain mystinen keino mennä muutostilaan hiljentääksesi mielesi ja voit kuulla Jumalan puhuvan sinulle suoraan.
 • Haluatko Pyhää Henkeä? Pyydettyäsi Jumalalta Pyhää Henkeä opettele puhumaan kielillä todisteeksi, että olet vastaanottanut Hänet.
 • Haluatko menestystä? Lahjoita rahasi (mieluiten omalle shamaanillesi) ja sitten vaadi sitä.
 • Haluatko parantumista? Tunnusta, että olet parantunut.
 • Haluatko rukousvastauksen? Etsi vain mystinen kaava, eli sano oikeat sanat. Ellei se toimi, niin piirrä ympyrä sen ympärille ja vain vaadi se. Jumala kunnioittaa ympyröitä ja kaikkia ihmistekoisia kolmen renkaan sirkuksia.
 • Haluatko kristittyjen yhteyttä? Unohda opillinen yhteys. Oppi erottaa. Kaikkien pitäisi vain liittyä Ilm. 17. luvun porttoon ja he tulevat löytämään yleisen yhteyden.
Luulen, että tajuat, mistä on kysymys.

Kolmekymmentä vuotta sitten useimmat evankelikaalisen liikkeen johtajat eivät uskaltautuneet paljon yli sen, mitä uskoivat Raamatun opettavan. Näin ei ole enää. Nyt itsekukin saa oman yksityisen ilmoituksensa Jumalalta. Mystinen kaava uuden ilmoituksen saamiseksi vaihtelee, mutta tulos on aina sama. Jumala puhuu näiden shamaanijohtajien kautta ja sinun olisi parempi kuunnella.

Kristikuntaa johtavat rauhoittelijat:


Olemme kaikki kuulleet rauhoittelijoista, jotka johtavat kristikuntaa. Kun rauhoittelija avaa suunsa,niin koskaan ulos ei tule mitään arvokasta. Nämä ovat johtajia, jotka eivät ota kantaa mihinkään, jota joku toinen voisi pitää loukkaavana. He eivät halua puhua synnistä eikä ihmisen turmeluksesta. He eivät myöskään sano, että Jeesus on ainoa tie pelastukseen. Jokuhan voisi loukkaantua.

Kristikuntaa johtavat rauhoittelijat eivät halua puhua poliittisista kysymyksistä, joita kansakunnalla ja maailmalla on edessään, koska puhuminen asioista ja ratkaisuista vaatii kannanottoja, joista kaikki eivät ehkä ole samaa mieltä. Nämä ovat johtajia, jotka sanovat sellaisia asioita, kuin että Islam on rauhan uskonto ja että muslimit ja kristityt palvovat samaa Jumalaa.

Mitä virkaa on kristillisillä johtajilla, elleivät he johda kristikansaa totuuteen ja tekemään tietoon perustuvia valintoja? Meillä voisi olla Iisebel johtamassa toista poliittista puoluetta ja Elia toista ja silti nämä kristilliset rauhoittelijat kertoisivat kannattajillensa, etteivät suosittele ketään.

He ovat ensimmäisinä kertomassa meille, että kristityillä on velvollisuus äänestää. Silti he myös sanovat, että kristittyjen johtajien ei pitäisi suositella ketään poliittista hahmoa eikä puoluetta. Niinkö? Miksi ei? Luulevatko he todella, että kantaa ottamattomuus selvää pahuutta vastaan on olla suola ja valo maailmalle?

Kuuntelin Worldview Weekend -radio-ohjelman Brannon Howse'a (jota suosittelen), joka haastatteli pastoria seurakunnassa, jossa Mike Pence kävi 12 vuotta (Pence on republikaanien varapresidenttiehdokas). Putosin melkein tuolilta, kun tämän hyvin konservatiivisen raamattuseurakunnan pastori puhui Mike Pence'n suurenmoisista kristillisistä arvoista, mutta sitten toistuvasti teki selväksi, että hän ei suosittele ketään.

Tuo pastori teki hyvin selväksi, että hänen seurakuntansa ei koskaan suosittele poliittisia ehdokkaita. Minulla on uutinen: jos te kristilliset johtajat ette suosittele niitä, joiden uskotte olevan todellisia kristittyjä ja niitä, jotka ajavat kristillisiä arvoja, te autatte vihollista.

Poliittisesti korrektit kristilliset ”johtajat” voivat olla hiton vaarallisia. Hitler ja Stalin saivat täydellisen vallan, kun kristilliset johtajat eivät ottaneet kantaa, ennenkuin se oli myöhäistä. Kun kristittyjen vapaudet on otettu pois, nämä samat ”johtajat” tulevat syyttämään typertyneitä amerikkalaisia kristittyjä, että he ovat petettyjä.

Ehkä jos nämä ”kristilliset johtajat” osoittaisivat vähän johtajuutta ja ottaisivat kantaa jonkin puolesta, niin Iisebeliä ei valittaisi. Ehkäpä jos he ottavat kantaa, niin Iisebel ei koskaan pääse tuhoamaan Jumalan kansaa Amerikassa. Se ei ole liioittelua! Jos noita valitaan johtamaan maatamme, niin hän pyrkii tuhoamaan Jumalan seurakunnan Amerikassa. Herätkää!

Ehkä samanmielisten konservatiivisten kirkkojen pitäisi ajatella uudelleen kantaansa. Pitäisikö kristittyjen saada tietoa kansallisesta ja maailman politiikasta vain marxilaisesta mediasta? Mistä kristityt kuulevat totuuden, elleivät konservatiivisilta kristillisiltä johtajilta?

Todennäköisesti nämä kirkot huolehtivat enemmän poliittisesta korrektiudestaan maailmassa ja verovapaudestaan, kuin niissä käyvien lampaiden hyvinvoinnista.

Monilla pastoreilla on kaikki takaperin. Seurakunnan kokoukset eivät ole sielujen saavuttamiseksi. Ne eivät ole myöskään evankelioitujen evankelioimiseksi. Ne ovat olemassa kristittyjen yhteyden ja kristillisen palvelutyön vuoksi. Yksi tärkeä työmuoto seurakunnassa on kouluttaa seurakuntaa kaikissa asioissa, jotka vaikuttavat Kristuksen ruumiin jäseniin.

Johtava kristikunnan arvoitus ajassamme:


Johtava arvoitus kristikunnassa on, että missä voi Raamattuun uskova osallistua todelliseen kristittyjen yhteyteen näinä päivinä.
 • Liberaaleilla kirkoilla on uskonnon muoto, mutta ne kieltävät Jumalan erehtymättömät sanat. Niillä on kapinallisia naisia, jotka johtavat feminisoituneita miehiä helvettiin.
 • Katolinen kirkko on antikristus monin tavoin. Älä anna hurskaiden esitysten pettää itseäsi. Paavi on korkein väärä profeettashamaani maan päällä. Roomalaiskatolisella kirkolla on tekoihin perustuva pelastusoppi, joka on todellisen evankeliumin antiteesi.
 • Baptistit tekevät pastoreistaan idoleita, mutta heidän idolinsa eivät ota kantaa minkään puolesta heidän seurakunnissaan ilman, että ensin varmistavat hyvin laajan tuen pönkittämään leveää takapuoltaan (ja egoaan). Useimmat paikalliset idolit tehdään nykyisin kansallisten idolien kuviksi, jotka peilaavat maailmaa eli shamaanien oppia.
 • Shamaanit johtavat suoraan äärikarismaattisia / helluntailaisia. Heidän menonsa näyttävät enemmän pakanalliselta spiritualismilta kuin kristinuskolta. AOG (helluntaiseurakunnat) on nyt monilla tasoilla sängyssä Uskonsanan (WOF) kanssa ja WOF on sängyssä Uuden Apostolisen Uskonpuhdistuksen (NAR) hengellisesti röyhkeiden väärien profeettojen ja dominionismin kanssa. Nyt monet näistä ovat hyppäämässä sänkyyn Ilm. 17. luvun uskonnollisen Porton kanssa.
 • Church of Christ, Adventistit, Nasarealaiset, Hebrew Roots -liike, jne. ovat lähellä teologisia kultteja. 
Sanon sinulle, että on käymässä vaikeaksi löytää hyvä seurakunta.

Kävin hiljattain paikallisissa First Baptisteissa. Sillä viikolla nuorisoryhmä veti tilaisuutta ja se oli kokonaan itsensä imartelua. Se on nyt tyypillistä baptistiseurakunnissa, jotka ovat niin isoja, että niillä on nuorisoryhmä. Näyttää, että omahyväisyys (self-pride) on nyt kristillinen hyve. Kiitos James Dobson!

Tarina oli, että he menivät rannalle yli 1000 mailin päähän. En kuullut kristillistä sanomaa enkä kristillistä lähetysohjelmaa. Todennäköisesti se oli vain huvimatka. Minusta tuntui, että heidän sanomansa kohokohta oli, että heillä oli kivaa, he lauloivat bussissa ja saivat huoneiston järjestetyksi ongelmitta.

Nuorisotilaisuuden loppuhuipennus oli viiden minuutin jonotanssi rap-musiikin tahtiin, samalla kun kaikki nuoret säilyttivät ylpeän katseensa. Tuossa seurakunnassa heistä kasvaa maailmallisia narsisteja. Kiitos James Dobson! Ei enää Spock -vauvoja tämänpäivän evankelikaalisissa seurakunnissa; vain kaikki nuo Dobson'in itsetuntoiset jälkeläiset.

Nämä lapset oppivat rakastamaan itseään nuorisoryhmissään, mutta en voi nähdä, kuinka se valmistaisi heitä todelliseen maailmaan. Ehkä siksi he putoavat pois heti, kun heidän kristilliset arvonsa haastetaan collegessa tai työpaikalla.

Se tuo mieleeni toisen baptistiseurakunnan, jossa olin jäsen ei kauan sitten. Myös he imartelivat nuoria, ikäänkuin he olisivat kristittyinä lujia kuin kallio. Kaikki nuoret saivat jopa puhtaussormukset ja vannoivat seurakunnan edessä, että pysyisivät koskemattomina avioliittoon saakka. Kuinka moni kärsii ja on nyt väistämättömällä syyllisyysmatkalla Jumalalle annetun lupauksen rikkomisesta? Johtajat eivät kertoneet nuorille tuosta suunnitellusta matkasta, jonka olivat edeltä järjestäneet. Auttaakseen heitä matkalla he kehottavat heitä olemaan avioitumatta, ennenkuin ovat vertailleet vaihtoehtoja jonkin aikaa.

Tuo seurakunta tarvitsi totuuden hetken eikä sen toteutumiseen mennyt ollenkaan kauan. Itsekeskeinen ja narsistinen johtava pastori riitautui nuorisokeskeisen nuorten ohjaajan kanssa ja tämä vei myöhemmin suurimman osan nuoria mukanaan Uskonsanan shamaanitaloon.

Missä olivat heidän vanhempansa? Kuka tietää? Kristilliset nuorisoryhmät monissa pikkukaupunkien seurakunnissa ovat nyt sosiaalisia kerhoja. Vanhemmat eivät mene kirkkoon nuortensa kanssa palvomaan Jumalaa. Nuoret menevät nuorten tilaisuuksiin olemaan toisten nuorten kanssa ja kuka tietää vanhemmista?
 
Etsin edelleen ja olen toiveikas, että löytyisi seurakunta korkeintaan tunnin matkan päässä asuinpaikastani, joka olisi kristillinen seurakunta, joka todella opettaa Jumalan Sanaa (eikä aikakauslehtiä, tarinoita ja väänneltyjä Raamatun jakeita). Kenties löydän sellaisen, joka jopa vielä opettaa Herran pikaista paluuta ja raamatullista erottamista. On todellinen temppu löytää seurakunta, jota ei johda shamaani tai rauhoittelija.

Ymmärrän täysin, miksi jotkut ovat luovuttaneet, mitä tulee seurakuntiin. Jopa Brannon Howse sanoi lopettaneensa käymisen baptistiseurakunnassa, jossa oli käynyt ja on luopunut toivosta löytää seurakunta. Nykyisin hän pitää seurakuntayhteyttä kodissaan. Howse uskoo, että useimmat seurakunnat on solutettu uskonnollisella Troijan hevosella ja se kaikki johtaa Ilm. 17. luvun Suureen Porttoon. Howse on tietysti täysin oikeassa. Sen todistaa se, että shamaanit ja rauhoittelijat johtavat nyt kristikuntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker