Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Mitä pastori J.D. Farag ajattelee USA:n presidentinvaaleista 2016, asioimisesta Jeesuksen takaisintulon edellä sekä juutalaisen pääsiäisaterian viidennen maljan merkityksestä?!

Tässä pastori J.D. Farag'in pitkä erikoisprofetiapäivitys Amir Tsarfat'in tulon alla puhumaan Farag'in havaijilaiseen Calvary Chapel Kaneohe'n paikallisseurakuntaan tällä viikolla ja myöhemmin Calvary Chapel Honolulu'n profetiakonferenssiin. Päivityksessään pastori Farag käsittelee myös USA:n tulevia presidentinvaaleja ja vastaa kysymykseen miksi hän on ryhtynyt suureen kirkkorakennusprojektiin omaa seurakuntaansa varten vaikka Jeesuksen toinen tulemus häämöttää horisontissa. Lopussa opetusta juutalaisen pääsiäisaterian viidennestä maljasta kun tilaisuus päättyy ehtoollisjuhlaan. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – July 31st, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 31.7.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-07-31.pdf

Pastori J.D. tarjoaa erityisen profetia- ja kirkkorakennus-päivityksen, jossa hän käsittelee tämän vuoden USA:n presidentinvaaleja, sitten viettää ehtoollista jumalanpalveluksen lopussa.


- Tällä kertaa aiomme tehdä jotakin erilaista ja omata erityisen profetiapäivityksen ja viettää erityisen ehtoollisjuhlan.
- Tämä useista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, että elokuu tulee olemaan hyvin jännittävä kuukausi kaiken sen myötä mitä on tapahtumassa.
- Toivon että olet ystävällinen ja saan jakaa kanssasi sitä mitä on tulossa edessäolevina viikkoina, koska se kaikki liittyy meidän profetiapäivitykseemme.
- Ensinnäkin, haluan vastata useisiin kysymyksiin, joita olemme saaneet monilta ihmisiltä täällä paikallisesti että online-kirkossamme maailmanlaajuisesti.
- Tarkemmin sanottuna, kysymyksiä Amir Tsarfat'ista, joka puhuu kun on täällä, ja kysymyksiä meidän uuden kirkkorakennuksemme tilasta.
- Myöskin, useat ihmiset kysyivät miksi torstai-illan opetusta ei julkaistu YouTube'ssa, ja näin, koska meillä ei ollut opetustilaisuutta silloin.
- Tästä syystä johtuen päätin omistaa kokonaan yhteisen aikamme tänään siitä puhumiseen, josta olen niin innoissani.
- Se on myös tämän johdosta, että vietämme ehtoollista tänä päivänä ensi sunnuntain sijasta, joka tapahtuisi normaalisti silloin.
- Jälleen, tietäkää että kaikki mitä jaan on kudottu yhteen Raamatun profetian kankaaksi, kuten toivon sinun pian näkevän.
- Aloitan tulevalla Calvary Chapel Honolulu'n konferenssilla, joka alkaa perjantaina 19. elokuuta ja kestää sunnuntaihin 21. elokuuta asti.
- Minulla on etuoikeus olla yksi tämän konferenssin puhujista, johon kuka vain voi osallistua rekisteröitymällä konffan verkkosivuilla.
- Puhujiin kuuluvat: Raul Reis, Tony Clark, Jim Orate, Ken Graves, Ed Taylor, Mark Bove, David Zamora, Sean Housman.
- Myöskin Bill ja Bud Stonebraker, Derald Skinner, Steve Rex, Steve Santos sekä Lloyd Pulley ovat niitä, jotka tulevat olemaan täällä elokuun 21. päivänä.
- Mitä tulee Amir'in puhumisaikatauluun, hän puhuu täällä torstai-iltana ja sitten taas sunnuntaina sekä aamu- että iltatilaisuuksissa.
- Myöskin tuolloin lauantaina, elokuun 6. päivänä klo 11 aamupäivällä Havaijin aikaa, sekä Amir että minä tulemme tekemään Facebook Live -haastattelun meidän uudessa kirkkorakennuksessa.
- Riippuen aikavyöhykkeestä, kuka tahansa voi kirjautua Facebookiin ja katsella tätä profetia-haastattelua, ja jopa olla vuorovaikutuksessa reaaliaikaisesti.
- Kannustaisin sinua seuraamaan Amir'ia Facebookissa, ja Twitterissä, ja myöskin tilaamaan hänen YouTube-kanavansa jos sinulla ei sitä jo ole.
- Tulemme lataamaan kaikki opetukset ja haastattelut sekä meidän YouTube-kanavillemme että myöskin Facebookiin ja Twitteriin.
- Eräät profetioista, joista Amir ja minä keskustelemme, ovat Hesekiel 38, Psalmi 83, Sakarja 12, Jesaja 17&19, yms.
- Tulemme keskustelemaan myös mahdollisesta profetiakiertueesta Israelissa Amir'in kanssa, jos Herra suo, vuonna 2018, mikäli Herra ei ole palannut siihen mennessä.
- Amir puhuu myös omasta profetiakiertueestaan, joka on ajoitettu ensi vuodeksi 3.-11. syyskuuta.
- Mainitsen tästä, koska ihmiset kysyvät milloin menemme taas Israeliin, ja vastauksemme on, että ei ennenkuin pääsemme omaan kirkkorakennukseemme.
- Oikeastaan tämä on yksi syy sille, miksi Amir ja minä tulemme tekemään suoran Facebook -profetiahaastattelun tontillamme lauantaina.
- Suonet anteeksi metaforan, mutta toivon tappavani kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja puhua jostakin, josta mainitsin tällä kuluneella viikolla.
- Nimittäin siitä, että minun pitkäaikainen unelmani on saada pidettyä profetiakonferenssien Super Bowl meidän vastakunnostetussa kirkkorakennuksessamme.
- Oletan, että lauantain profetiahaastattelu on eräänlainen esikatselu, sen tosiasian nojalla, että Amir on kärjessä puhujalistallani.
- Sen lisäksi, että esikatselemme sitä mitä on tulossa, se tulee myöskin olemaan yleiskatsaus remonttiin, jonka kanssa täytyy yhä asioida.
- Kuten ehkä tiedät, se alkoi heinäkuussa 2014, jolloin sain puhelinsoiton SDA-kirkon pastorilta, joka ei halunnut uusia vuokrasopimustamme.
- Vaikka olimme säästäneet rahaa, ja etsineet paikkaa omalle rakennukselle, meille ei koskaan todella esitelty tämän kokoista tonttimaata.
- Kuitenkaan, myyjät eivät halunneet myydä vain yhtä maalohkoa, jonka päällä rakennus on, vaan pikemmin he myisivät kaikki neljä maalohkoa.
- Ikäänkuin Herra olisi ollut sen takana, niin joulukuussa 2014 me ostimme 3.1 eekkeriä maata yhdessä 13,000 neliöjalkaa käsittävän 2-kerroksisen rakennuksen kanssa.
- Se vei meiltä vuoden joulukuusta 2014 joulukuuhun 2015 saada remonttilupa ja nyt me tarvitsemme rukousta uudelle tarkistetulle luvalle.
- Me myöskin halajamme rukouksianne liittyen rahoitukseen tämän projektin loppuunsaattamiseksi, joka on nyt loppusuoralla Jumalan armosta.
- Jos meillä olisi varoja, niin Herran tahdosta voisimme aloittaa jumalanpalvelukset niinkin aikaisin kuin lokakuussa, joka on ennen presidentinvaaleja.
- Jos olen täysin rehellinen, niin tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, että haluan saattaa tämän projektin loppuun, sillä mitä tahansa voi tapahtua marraskuussa.
- Olen vielä vakuuttuneempi tästä sen jälkeen kun sain kärsiä sekä republikaanien että demokraattien kansallisista puoluekonventeista kahden viimeisen viikon aikana.
- Siltä varalta ettet luule, että olen poliittinen, tai jopa puolueellinen, haluan kiirehtiä sanomaan, että molemmat konventit olivat hyvin kuvaavia profeetallisesti.
- Ensinnäkin republikaanien puoluekonventissa meidät saatettiin alttiiksi maailmanuskonnon aineksille, mistä oli osoituksena rukoileva muslimi.
- Sitten, kaiken kukkuraksi, ainoa lippu, joka liehui demokraattien puoluekonventin ensimmäisenä päivänä, oli palestiinalaisten lippu.
- Voi, oli joitakin Amerikan lippuja sen jälkeen kun ihmiset nostivat metelin, mutta ei ennenkuin USA:n lippuja poltettiin puoluekokoustilan ulkopuolella.
- Jos kysyisit minulta, minkä näen suurimpana huolenaiheena meille täällä Amerikassa, niin se on se, että olemme jo Jumalan tuomion alla.
- Samalla kun en todellakaan halua väittää, että herätys on mahdoton asia, olisin selvästi huolimaton sanoessani, että se on erittäin epätodennäköistä.
- Kaikella kunnioituksella Donald Trump'in iskulausetta ”Make America Great Again (Tehdään Amerikasta taas suuri)” kohtaan, en vain voi yhdistää sitä siihen mitä luen Raamatusta.
- Vaikka niin tapahtuisi, että Trump valitaan presidentiksi, Amerikka ei voi olla jälleen suuri sen poissaolon profetiasta nojalla.
- Olenko silloin ehdottamassa sitä, että Hillary Clintonin pitäisi olla presidentti? Ehdottomasti ei! Kuitenkin, jos hän tulee valituksi, niin se varmasti selittäisi paljon.
- Tällä tarkoitan, että Clintonin politiikka on juuri sellaista, että se edistäisi uuden maailmanjärjestyksen agendaa, joka on, että ”Koko kylä kasvattaa lasta, ei vain vanhemmat (it takes a village to raise a child)”.
- Esittäisin, että suhteessa siihen kuka valitaan presidentiksi tämän vuoden vaaleissa, niin ”mitä merkitystä sillä on enää tässä vaiheessa.”
- Suonet anteeksi pyhän sarkasmini, mutta Jumala on vielä valtaistuimellaan, ja näinollen, se on Jumala, joka nostaa ja myöskin poistaa kuninkaita.
- Kysymys kuuluukin sitten, että miksi meidän pitäisi silloin vaivautua äänestämään? Vastaus on, että se ei ole vain oikeus, vaan myöskin velvollisuus.
- Olen henkilökohtaisesti siinä uskossa, että äänestäminen on vastuunottoa johtuen meidän tilivelvollisuudestamme Jumalan edessä, jolle eräänä päivänä vastaamme.
- Äänestän kaikissa vaaleissa, koska tiedän, että tuleepa se ehdokas, jota äänestän, valituksi tahi ei, niin he ovat silti Jumalan nimittämiä.
Roomalaiskirjeen luku 13:1 kertoo meille, että ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta, ja viranomaiset, jotka ovat olemassa, ovat Jumalan nimittämiä.
Danielin luvussa 2:21, meille kerrotaan, että se on Jumala, joka poistaa kuninkaita ja nostaa kuninkaita.
Tämä herättää kysymyksen, että jos se on Jumala, joka nimittää ja nostaa hallitsijat, niin miksi pahat ihmiset hallitsevat. Vastaus löydetään Johanneksen evankeliumin luvusta 19:11, missä Jeesus, seisoessaan Pilatuksen edessä, sanoo hänelle, ”Sinulla ei olisi mitään valtaa minuun, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä.” Toisin sanoen, Jumala sallii pahojen ihmisten hallita ainoastaan silloin kun se on joko tuomiota varten, meidän hyödyksi ja/tai Jumalan kunniaksi.
Usein minulta kysytään, että uskonko vaaleja peukaloitavan tai voivatko ne olla ennaltamäärättyjä valtaapitävien taholta. Vastaukseni on lainata Psalmia 75:6-7, jossa sanotaan, ”Ei tule apua idästä, ei lännestä, ei vuorisesta erämaasta, vaan Jumala on se, joka tuomitsee: yhden hän alentaa, toisen ylentää.” Tärkein asia on, että olivatpa vaalit väärennettyjä tahi ei, niin Jumala sekä mahdollistaa sen että valvoo sitä.
Pohdi Sananlaskujen jaetta 21:1, ”Kuninkaan sydän on Herran kädessä kuin vesiojat: hän taivuttaa sen, kunne tahtoo.”
- Tähän mennessä olet luultavasti tajunnut, että vastaan useimmiten minulta kysyttyihin kysymyksiin ajankohtaisten tapahtumien merkityksestä.
- Tarkemmin sanottuna, miten kaikki sopii ja toteuttaa Raamatun profetiaa, joka osoittaa seurakunnan ylösottoon ennen Ahdistusta.
- Sanon tämän, koska on toinenkin kysymys, joka minulle esitetään, kun se liittyy siihen miksi me remontoimme rakennusta jos kerta tempaus on niin lähellä.
- Koska vastasin tähän osittain aikaisemmin toukokuun 22. päivänä, sitten syvällisemmin kesäkuun 19. päivänä, minä yksinkertaisesti annan sinulle lyhyen katsauksen.
- Teen niin, koska se on sopivaa meidän ymmärrykselle siitä mikä meidän asenteemme tulisi olla kristittyinä ja lisäksi seurakuntana.
- Ensinnäkin, uskon Jumalan haluavan tavallaan työntää meitä pois mukavuusvyöhykkeeltämme, mikäli tahdot, elämään uskossa näinä viimeisinä päivinä.
- Monesti, Jumalan varainhoitajina, tulemme liian hyvinvoiviksi asettamalla luottamuksemme ja turvallisuutemme meidän taloudellisiin resursseihin.
- Seurakuntana, olimme tulossa kasvavassa määrin vaivautuneiksi suurten summien Jumalan rahaa maatessa pankkitilillä ja ansaiten vain vähän kiinnostusta.
- Se ei ainoastaan ollut tekemättä yhtään mitään edistääkseen Jumalan valtakuntaa, vaan se oli myös alttiina suurelle taloudelliselle epävarmuudelle.
- Suuret summat rahaa pankissa voivat haihtua yhdessä yössä jos jotakin tapahtuisi. Kiinteän omaisuuden suhteen asianlaita ei ole näin.
- Juuri tästä syystä johtuen näemme tämän tontin hankinnan ja rakennuksen kunnostamisen sen päällä jumalallisen taloudenhoidon asiana.
- Ajattelen vertausta talenteista, joista Jeesus opetti ja minua kauhistuttaa ajatella, että olisimme joskus senkaltainen palvelija, joka vain hautasi sen maahan. (Matteus 25:14–30)
- Lisäksi, me myöskin näimme tämän sananmukaisesti kirkkorakennuksella asioimisena kunnes Hän tulee tietäen, että Hän voisi käyttää sitä niitä varten jotka jäävät pois tempauksesta.
- Kuinka olkoonkin, niin kysymys, jota minulta kysytään, koskee katastrofaalisen tapahtuman mahdollisuutta, joka voisi tapahtua ennen tempausta.
- Vastaus, jonka annan, on kaksiosainen, ja molemmat tulevat Matteuksen evenkeliumista, joista ensimmäinen on Öljymäen puhe luvussa 24.
Matteus 24:37-42 (KR 33/38)”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.”
Matteus 6:19-34 (KR 33/38)”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi. Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys! Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa? Ja mitä te murehditte vaatteista? Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää. Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä. Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, eikö paljoa ennemmin teitä, te vähäuskoiset? Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?' Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan. Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."”
Psalmi 37:25-26 (KR 33/38)”Olen ollut nuori ja olen vanhaksi tullut, mutta en ole nähnyt vanhurskasta hyljättynä enkä hänen lastensa kerjäävän leipää. Aina hän on armahtavainen ja antaa lainaksi, ja hänen lapsensa ovat siunaukseksi.”
- Yksinkertaisesti sanottuna, me seurakuntana kokoamme aarteita Taivaaseen, missä koi, ruoste, ja hallitus ei voi tuhota tai varastaa.
- Se on juuri sitä mitä teemme, ja tämä on sitä mitä emme tee; kerjää rahaa kuten Psalmi 37 sanoo, tietäen, että Jumala antaa.
- Samalla kun emme halua kerjätä, meidän täytyy pyytää, koska, kuten mainitsin alussa, voisimme viimeistellä työn noin 60 päivässä.
- Seuraavaksi, lainaten amerikkalaisen jalkapallon termejä, ovat maalipylväät rahallisen tuen avulla, jotta voimme päästä maalialueelle.
- Kun käyn tätä läpi, haluaisin huomauttaa hämmästyttävästä edistyksestä, jota olemme saaneet aikaan vain kahden viimeisen kuukauden aikana sitten edellisen päivityksen.
- Muista kun näet kaikki nämä valokuvat että, Jumalan armosta, pystyimme maksamaan käteisellä ilman lainanottoa.
- Syy, miksi pystyimme tekemään näin johtuu osan Jumalan kansasta anteliaisuudesta, joista monet pitävät tätä seurakuntanaan.
- Tämän sanottuani, suurimmat kulut on hoidettu, minkä vuoksi olemme hyvin lähellä hankkeen loppuunsaattamista.
- Jäljelläolevat kustannukset projektin loppuunsaattamiseksi ovat asioita varten, kuten sähköjen vetäminen rakennukseen, noin 85,000 dollaria, ja LVI-laitteiden asennus, joka maksaa noin 60,000 dollaria.
- Tämän lisäksi tarvitsemme varoja putkistotöitä varten, noin 45,000 dollaria, sisätilojen maalaukseen noin 42,000 dollaria sekä lattian päällystämiseen noin 37,000 dollaria.
- Nämä ovat isoja asioita, mutta on myös paljon pienempiä asioita ja ongelmana on, että paljon pientä hommaa oikeastaan nousee vielä suureen kustannusmäärään.
- Lopuksi, olen paastonnut ja rukoillut pyytäen Jumalan ihmisiä antamaan, ja tuntenut, että tämä on se, mitä Herra halusi minun tekevän.
- Näin ollen, pyytäisin mitä nöyrimmin, jos Herra laittaa tämän sydämellesi, että on olemassa kaksi muuta tapaa kuin meidän Agape Box, joiden avulla voit lahjoittaa.
- Ensimmäinen tapa on käyttää luottokorttiasi PayPal'in kautta meidän verkkosivuilla tai lähettää postitse osoitteeseen, 39 Maluniu Ave STE #201 Kailua, HI 96734.
- Kuten mainitsin alussa, aiomme juhlia ehtoollispöydässä tänään ensi sunnuntain sijasta kun Amir on täällä.
- Eräs syy tälle on se, että olen todella odottanut saavani puhua pääsiäisaterian viidennen maljan merkityksestä.
- Niille teistä, jotka olette osallistuneet juutalaiseen pääsiäisateriaan, tiedätte varmaankin, että viides malja tunnetaan Elian maljana.
Luukas 22:14-20 (KR 33/38) ”Ja kun hetki tuli, asettui hän aterialle ja apostolit hänen kanssansa. Ja hän sanoi heille: "Minä olen halajamalla halannut syödä tämän pääsiäislampaan teidän kanssanne, ennenkuin minä kärsin; sillä minä sanon teille, etten minä sitä enää syö, ennenkuin sen täyttymys tapahtuu Jumalan valtakunnassa". Ja hän otti maljan, kiitti ja sanoi: "Ottakaa tämä ja jakakaa keskenänne. Sillä minä sanon teille: tästedes minä en juo viinipuun antia, ennenkuin Jumalan valtakunta tulee." Ja hän otti leivän, kiitti, mursi ja antoi heille ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan. Tehkää se minun muistokseni." Samoin myös maljan, aterian jälkeen, ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka teidän edestänne vuodatetaan.”
- Sinä luultavasti jo tiedät minne olen menossa tämän kanssa, joten menen suoraan asiaan: viides malja (armo) täyttyy Jeesuksessa Kristuksessa.
- Tässä tulee selitys sille, miksi päättelen näin: neljä ensimmäistä maljaa ovat ilmaisuja lunastuksesta jumalallisen ilmoituksen myötä, joka löydetään Exoduksen luvusta 6:2-8.
- Aluksi, Jumala ilmoittaa, että ”I will take you out (minä vien teidät pois)”, toiseksi, ”I will deliver you (minä vapautan teidät)”, kolmanneksi, ”I will redeem you (minä pelastan teidät)”, ja neljänneksi, ”I will acquire you (minä otan teidät kansakseni)”.
- Se on tämä viides toteamus, johon haluan teidän kiinnittävän huomiota, ja sillä on tekemistä Jumalan lupauksen kanssa, ”I will bring you into the land (minä johdatan teidät siihen maahan)”.
- Tämä on viides malja, joka täytetään pääsiäisaterian loppuvaiheessa, mutta juutalaiset eivät kuitenkaan juo sitä, koska se kaadetaan Elialle.
- Sen sijaan, he asettavat sen keskelle pöytää, jossa lapset katselevat sitä toivoen merkkiä, että profeetta Elia maistaa siitä.
- Nyt tämä on se, missä siitä tulee todella mielenkiintoista, koska viides malja täytetään Jumalan vihan viinillä Jeremian mukaan.
Jeremia 25:15-17 (KR 33/38)”Sillä näin sanoi Herra, Israelin Jumala, minulle: "Ota tämä vihan viinin malja minun kädestäni ja juota sillä kaikki kansat, joiden tykö minä sinut lähetän. He juovat ja horjuvat ja tulevat mielettömiksi miekan edessä, jonka minä lähetän heidän keskellensä." Ja minä otin maljan Herran kädestä ja juotin kaikkia kansoja, joiden tykö Herra minut lähetti:”
Tämä on malja, johon Jeesus viittasi rukoillessaan Getsemanen puutarhassa, josta meillä on Raamatun kohdat Matt. 26:39 ja 42 (KR 33/38)”Ja hän meni vähän edemmäksi, lankesi kasvoilleen ja rukoili sanoen: "Isäni, jos mahdollista on, niin menköön minulta pois tämä malja; ei kuitenkaan niinkuin minä tahdon, vaan niinkuin sinä".” … ”Taas hän meni pois toisen kerran ja rukoili sanoen: "Isäni, jos tämä malja ei voi mennä minun ohitseni, minun sitä juomattani, niin tapahtukoon sinun tahtosi".”
- Tässä on asian ydin; Jeesus joi tämän vihan maljan meidän sijasta ja näin tehdessään, Hän täytti pääsiäisprofetian.
- Apostoli Paavali kirjoittaa Ensimmäisen Korinttolaiskirjeen luvussa 5:7, että Jeesus Kristus on meidän pääsiäislampaamme, koska Hän on uhrattu meidän puolesta.
- Tämän ymmärryksen myötä haluaisin meidän nauttivan yhdessä ehtoollisleivän ja -maljan sen muistoksi, mitä Jeesus teki.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker