Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Islamilainen terrorismi lisääntynyt huomattavasti viime vuosina ja silti islamia paapotaan useiden merkkihenkilöiden taholta tulevan maailmanuskonnon vuoksi

Tässä tuore suomentamani ajankohtainen viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka tässä kertoo miten islamilainen ideologia ja teologia kytkeytyy vahvasti terroriin ja kaaokseen nykymaailmassa. Poliittisesti korrektit tahot eivät kuitenkaan myönnä tätä todellisuutta vaan tahtovat linkittää ääri-islamilaisuuden ja kristillisen fundamentalismin toisiinsa, vaikka ne eroavat toisistaan kuin päivä ja yö. Maailman lehdistö kelpuuttaa vain maltilliset muodot näistä uskonnoista – liberaalin kristinuskon ja sellaisen islamin, joka ei ole oikeaoppista Koraanin mukaan. Kaikki tämä Antikristuksen maailmanuskonnon vuoksi, jossa vallitsee uskontojen ykseys.

-----------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

August 12th, 2016


Viides päivä joulukuuta, 14. heinäkuuta, 24. heinäkuuta, 26. heinäkuuta, 4. elokuuta, ja 5. elokuuta 2016. Nämä ovat joitakin merkittävimpiä, mutta vain joitakin päivämääristä, jolloin islamilainen terrorismi iski Eurooppaan.

Ei Yhdysvaltoihin. Ei Lähi-itään. Ei Afrikkaan. Ei Etelä-Amerikkaan. Ei Aasiaan. Vain Eurooppaan.

Ja juuri tänä vuonna, joka on hädin tuskin yli puolenvälin.

Ei, et kuvittele sitä. Terrorismi on lisääntymässä ympäri maailmaa. Ja kasvaa nopeasti.

Voittoa tekemättömän tutkimusryhmän, Project on Terrorism, mukaan terrori-iskuista johtuvat kuolemat ovat lisääntyneet 800%:lla vuodesta 2010 lähtien. Se kertoo, että kuolleiden määrä lisääntyi 3,300:sta per vuosi vuonna 2010 yli 30,000:een per vuosi nykyään. Se on massiivista.

Kun terroristit astuivat katoliseen kirkkoon pikkukaupungissa, Ranskan Normandiassa, messun aikana heinäkuun 26. päivänä ja viilsivät kurkun auki papilta samalla kun joitakin nunnia pakotettiin katselemaan sitä, niin ehkäpä Eurooppa alkoi heräämään.

Sekä hiippakunnan arkkipiispa että kardinaali Pariisissa lopulta ilmaisivat asian selvästi. Tämä oli Saatanan tekosia. Ja ne, jotka haluavat tälle tielle, ovat Saatanan otteessa. Kardinaali esitti, että islam palvoo ”Moolokia”. Se on viittaus muinaiseen demonijumalaan, jonka palvontaan kuului vanhemmat polttamassa omia vauvojaan uhraukseksi hänelle. Tietenkin lasten uhraus muslimivanhempien taholta kuolemaan Allah'in asialle on ilmeinen rinnastus.

Kardinaali järkytti mediaa selvällä poliittisella epäkorrektiudellaan! Mutta hän sanoi totuuden!

Ehkä olemme vihdoin alkaneet kerätä rohkeutta tehdäksemme saman täällä Amerikassa.

Andrew Bieszad on valmistunut kunnioitettavasta Hartfordin Seminaarista maisterin oppiarvolla islamin tutkimuksessa. Hartford on kongregationalistien seminaari. Kuuluisa amerikkalainen saarnaaja Jonathan Edwards oli kongregationalisti.

Kirjoittaessaan kansallisten akateemisten yhdistykselle (National Association of scholars), Bieszad varoittaa, että Amerikan uskonnollinen akatemia ”...on kieltäytynyt kyseenalaistamasta islamilaisia opetuksia, ja on siten tullut osallistujaksi edistämään islamilaista oikeaoppisuutta akateemisen eheyden kustannuksella.”

Ja hän puhuu Amerikan uskonnollisista yliopistoista sekä seminaareista!

Jopa paavi Franciscus kieltäytyy järkähtämättömästi myöntämästä, että islamin ideologialla ja teologialla on jotain tekemistä terrorin ja kaaoksen kanssa, jota se saa aikaan Euroopassa ja maailmassa. Sen sijaan hän yrittää rinnastaa islamilaiset ”fundamentalistit” (terroristit) kristittyihin fundamentalisteihin (konservatiiviset kristityt).

Anteeksi karkeuteni, mutta tuo on silkkaa tyhmyyttä. (Tai kenties vilpillistä harhauttamista.) Kristityt fundamentalistit eivät katko niiden ihmisten päitä, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan. Mutta niille, jotka haluavat torjua Kristuksen, se antaa hienon tekosyyn.

Toisaalta, se on aika paljon sitä, mitä Koraani vaatii.

Tietenkin maailman lehdistö rakastaa paavia sanomassa näin, koska heidän mielestä kristityt ovat yhtä vaarallisia kuin muslimit.

Ystävät, Raamattu opettaa, että tuleva maailmanuskonto vetää ihmisiä kaikista uskon perinteistä uuteen hengelliseen ykseyteen. Ne mukauttavat vanhat uskontunnustuksensa uuteen oikeaoppisuuteen. Se tulee olemaan sellainen, joka lopulta keskittyy Antikristuksen palvontaan.

Tosiuskovaisten Jeesuksessa Kristuksessa täytyy herätä ja vilkaista mitä maailmassamme tapahtuu.

Puheenollen huomaamisesta mitä on tekeillä – minulla on joitakin hämmästyttäviä uutisia kristityille, jotka on pesty puhtaiksi Kristuksen veressä. Jumala ei ole enää vihainen sinulle!

Niille teistä, jotka olette hyväksyneet Jeesuksen Kristuksen sovitustyön Golgatan ristillä, mutta vaellatte päivittäin odottaen toisen kengän putoamista – lopettakaa se!

”Lepyttäminen” Kristuksen kuoleman kautta on vapauttanut sinut. Se kääntää pois vihan, jota Jumala tuntee synninkirousta kohtaan. Se sovittaa sinut yhteen puhtaan ja pyhän Jumalan kanssa.

Se tarkoittaa, ettei Jumala ole enää vihainen ja voit levätä rauhassa suhteessasi Hänen kanssaan. Hänen oikeudentuntonsa on tyydytetty, koska täydellisen vanhurskas ihminen, Jeesus Kristus, otti päällensä Jumalan loukatun oikeudentunnon vihan kaikkien ihmisten sijasta. Voit vapaasti levätä Hänen pelastuksensa turvassa ja elää Hänen anteeksiantamuksensa ilossa.

Jumala haluaa sinun olevan voimakas Hänessä (tulemme tarvitsemaan tuota voimaa kohdatessamme sen mitä on tulossa) ja se vaatii, että luotat Hänen pelastavaan armoonsa.

Tällä viikolla, aion ammentaa kirjastani, Amazing Grace, kertoakseni sinulle kuinka voit levätä tuossa armossa.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker