Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Syyria polttopisteessä nyt elo-syyskuussa 2016 ja profeetalliset synnytyskivut kasvussa ennakoiden seurakunnan pikaista ylösottoa!

Tässä pastori J.D. Farag'in tuore Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän käy läpi profeetallisesti tärkeimpiä uutisotsikoita kuluneelta viikolta. Eniten nousee esille Turkin päätös hyökätä Syyrian maaperällä, joka kasvattaa Syyrian sisällissodan eskaloitumista huomattavasti. Syyria on muutenkin keskipisteessä nyt, sillä Raamatun ikiaikainen Jesajan luvun 17 profetia Damaskoksesta on toteutumaisillaan. Monista paikoista Syyriassa on jo tullut rauniokasoja ja asuinkelvottomia. Jeesus ennustaa Matteuksen luvussa 24:28 seuraavaa, joka on merkkinä Ihmisen Pojan paluulle: ”Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.” Siis ”raato” on kuollut Syyria ja ”kotkat” tarkoittaa kaikkien merkittävien maailmanvaltojen sotilaallista läsnäoloa alueella. Lisäksi pastori Farag ottaa raportissaan esille Iranin viimeaikaisen kehityksen ja terroristivaltion suhteen presidentti Obaman hallintoon, joka maanpetturimaisesti ajaa vihollistensa asiaa ja näyttää heikolta. Lopulta uhrina tulee olemaan Israel, jota koskee Hesekielin profetia ns. Googin sodasta, jonka tuleminen ei voi olla enää kovin kaukana. Lopuksi pastori J.D. toteaa Amerikan nykyisen luopumuksen Jumalasta samalla kun muualla ja erityisesti Lähi-idässä kristityt kokevat ankaraa vainoa. Kristillisestä kirkostakin on tullut Amerikassa ja länsimaissa liian mukavuudenhaluinen luopio ja se kaipaisi herätystä vaikka sitten vainon kautta. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update – August 28th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 28.8.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-08-28.pdf

Pastori J.D. käsittelee kahta hyvin tärkeää kehitystä, joita on tapahtunut sitten viime päivityksemme, joista ensimmäinen liittyy Turkkiin, joka on siirtymässä Syyrian puolelle rajaa, ja toinen kehitys liittyy USA:han ja sen suhteisiin sekä Iraniin että Venäjään.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan käsitellä kahta hyvin tärkeää kehitystä, joita on tapahtunut sitten viime päivityksemme.
- Ensimmäinen liittyy Turkkiin, joka on siirtymässä Syyrian maaperälle, ja toinen liittyy Yhdysvaltoihin ja sen suhteisiin sekä Iraniin että Venäjään.
- On tärkeää huomata, että kaikki tämä tapahtuu kun terrori-iskuja, maanjäristyksiä ja kaikkea siltä väliltä on taustalla.
- Kun katselin tuoreita uutisia, jotka kertoivat Italian maanjäristyksestä, se toi jälleen mieleeni lisääntyvät synnytyskivut.
- Yksi verkkosivujeni linkki, jossa kannattaa käydä koskien tätä, on www.trackingbibleprophecy.org, jossa luetellaan kaikkia profeetallisesti merkittäviä uutistapahtumia kullekin päivälle.
- Mainitsen tämän, koska tuntuu siltä, että maanjäristysten aiheuttamien synnytyskipujen lisäksi olemme myöskin näkemässä terrori-iskuista johtuvia synnytystuskia.
Terrorihyökkäykset eivät vain ole esiintymistiheydessä ja voimakkuudeltaan lisääntymässä, vaan niitä tapahtuu monin paikoin kaikkialla maailmassa, mukaanlukien meidän rakkaassa Amerikan Yhdysvalloissa. Tiistaina, Fox News raportoi FBI'n tutkimuksesta koskien sitä olivatko Virginian puukotukset ISISin inspiroimia. Muslimiterroristi nimeltään Wasil Farooqui, ...hyökkäsi miehen ja naisen kimppuun taloyhtiön huoneistossa ja molemmat uhrit loukkaantuivat vakavasti hyökkäyksessä. Todistajat kertoivat viranomaisille, että Farooqui huusi ”Allahu Akbar”. Viranomaiset uskovat, että Farooqui kenties yritti mestata miesuhrin...

Tämäkin on vain ikäänkuin taustakulissia ällistyttävälle ja ennennäkemättömälle kehitykselle koskien Turkin maaoperaatiota Syyriaan. Vaikka Turkki väittää, että se taistelee tällä ISISiä vastaan, totuus asiasta on, että ne ovat kurdeja, joita vastaan he taistelevat ja uhkailevat. Suonet anteeksi kun lainaan anti-israelilaista ja antikristillistä CNN'ää, mutta keskiviikkona, he julkaisivat artikkelin Turkin valtiollisen median raportista liittyen siihen kun Turkki lähettää tankkeja Syyriaan. Siinä he siteeraavat Erdogan'ia, Turkin presidenttiä sanomasta, että Turkin tunkeutuminen Syyrian alueelle on osa laajempaa pyrkimystä taistella ei ainoastaan ISISiä, vaan myös kurditaistelijoita vastaan Pohjois-Syyriassa...

Ennenkuin isäni kuoli elokuussa 1994, hän kehotti minua pitämään silmäni auki koskien Syyriaa, ja hän sanoi tämän kontekstissa syyskuun 1993 Oslon rauhansopimuksen allekirjoitustilaisuuteen Valkoisen Talon nurmikolla Jasser Arafat'in ja Yitzhak Rabin'in välillä. Mainitsen tämän, koska Syyria oli, on ja tulee olemaan katalyytti joka erityisesti liittyy Raamatun profetiatäyttymykseen Israelia koskien. Näin ollen, väittäisin, että profetia Jesajan kirjan 17. luvussa koskien Damaskosta, joka tulee sellaiseksi rauniokasaksi, että siitä tulee asumiskelvoton, on toteutumaisillaan. Kun se tapahtuu, niin uskon, että se panee nopeasti liikkeelle muidenkin profetioiden täyttymyksiä, joista päällimmäisenä on Hesekiel 38 ja 39, ja se on joko myöhemmin tai mahdollisesti jopa samanaikaisesti.
Pidin tätä Times of Israel'in tiistaista raporttia hyvin mielenkiintoisena. Siinä he lainaavat YK:n humanitaarisen avun johtajaa sanomasta, että ”Syyriasta on tullut aikamme suurin kriisi.”

Pidin tätä BBC'n eilistä raporttia vieläkin mielenkiintoisempana kahdesta syystä, joista ensimmäinen on se, että otsikko ikään kuin sanoo, että Yhdysvaltojen on pyydettävä lupaa Venäjältä ennenkuin tekevät mitään Lähi-idässä. Toinen syy on se, kun he raportoivat tilanteesta Darayya'n kaupungissa, josta on noin 21 minuutin ajomatka Damaskokseen. Tässä se, mitä heillä oli sanottavaa: ”Jo vuosien ajan ne, jotka asuvat Darayya'ssa, ovat kärsineet jatkuvasta kranaattitulesta, samoin kuin ruoka-, vesi-, ja sähköpulasta. Jotkut niistä, jotka ovat lähtemässä, sanoivat kaupungin muuttuneen asuinkelvottomaksi.”

Tämä tuo meidät kehitykseen koskien Irania, joka The Washington Times'in mukaan ei ole muuttanut käyttäytymistään maailmannäyttämöllä sitten Obaman solmiman ydinsopimuksen. Lainaten The Times'iä, ”Pari vaarallisen lähelle -kohtaamista Iranin ja USA:n merivoimien välillä Persianlahdella tällä viikolla ovat nostaneet esiin tuoreita kysymyksiä Teheranin aikeista, vuosi sen jälkeen kun Obaman hallinnon viranomaiset toivoivat paljon-mainostetun ydinsopimuksen maltillistavan islamilaisen tasavallan ja sen armeijan käyttäytymistä.”

Tämän sanominen huolestuttavaksi olisi karkeaa vähättelyä kuten osoitetaan tällä Fox News -kanavan raportilla perjantailta, jossa puolustusministeriön virkamiehen mukaan, Iranin yhteenotot Yhdysvaltain laivaston kanssa ovat kohonneet jopa 50 prosentilla tänä vuonna.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin kaiken kukkuraksi olemme saaneet tietää, että USA maksoi 1,3 miljardia dollaria Iranille vain kaksi päivää 400 miljoonan dollarin käteistoimituksen jälkeen tammikuussa. Ynet News'in mukaan, ”Yhdysvallat sanoo, että se maksoi 1,3 miljardia dollaria Iranille tammikuussa vähän-tunnetusta rahastosta, joka pyrkii ratkaisemaan kansainvälisiä kiistoja, eli kaksi päivää sen jälkeen kun salli lennättää lentokoneeseen lastattua käteisrahaa Teheraniin. Ulkoministeriön tiedottaja Elizabeth Trudeau sanoo, että Yhdysvallat ei voi sanoa enempää tammikuun 19. päivän maksuista johtuen diplomaattisesta arkaluonteisuudesta. Niihin kuului 13 erillistä maksua koostuen 99,999,999.99 dollarin eristä ja lopullisesta noin 10 miljoonan dollarin maksuerästä.”

Kaikki tämä herättää kysymyksen siitä, mitä kummaa on meneillään Amerikan Yhdysvaltojen suhteen. Ehkä meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin The Washington Examiner'iin, joka keskiviikkona julkaisi Pew -raportin siitä miten amerikkalaiset ovat luopumassa Jumalasta ja ihmeistä. The Examiner'in mukaan, puolet amerikkalaisista, jotka ovat jättäneet kirkkonsa, eivät enää usko Jumalaan, johtaen aaltoon, jossa lähes neljäsosalla maata ei ole mitään siteitä mihinkään uskontoon, kertoo uusi tutkimus. Pew Researh Center totesi keskiviikkona, että 49 prosenttia niistä, joita he nimittävät ”ei keiksikään (nones)” jättivät seurakuntansa ja uskontonsa koska he ”eivät usko”. Toiset 20 prosenttia sanoivat, etteivät he pidä järjestäytyneestä uskonnosta. Muita syitä oli ”terve järki” ja uskon puute ihmeisiin. Tutkimus on viimeisin Pew'iltä, joka osoittaa kasvavan trendin Amerikassa: yhä useammat ihmiset heittävät uskonnon pois ja monet luopuvat Jumalasta.

- Olen erittäin tietoinen siitä, että olen vaarassa kuulostaa liian suorasukaiselta kun sanon tämän, mutta vaikuttaa siltä, että paha on vallitsevaa Amerikassa.
- Näin koska Amerikka ei ainoastaan ole kääntänyt selkäänsä Jumalalle, vaan Amerikka on kääntänyt selkänsä myöskin Jumalan kansalle, kristityille ja juutalaisille.
- Kai sen ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että Jumala on ilmeisesti poistamassa siunaavan kätensä tämän kansakunnan yltä, kun puhumme näin.
- Mutta hyvä Jumala! Kuten Joosefin suhteen Genesiksen luvussa 50:20, Jumala voi käyttää sitä, joka on tarkoitettu pahaa varten ja tehdä siitä hyvää pelastaakseen monia ihmisiä.
- Kuitenkaan se ei ehkä tapahtuisi sillä tavalla kuin me voisimme ajatella. Tällä tarkoitan – vaino Amerikassa voi tuoda herätyksen Amerikkaan.
- Uskoisitko minua, jos kertoisin teille, että muslimit ovat kääntymässä Kristuksen puoleen kansanjoukoittain Iranissa siellä tapahtuvan vainon vuoksi?
Tämän vuoden maaliskuussa One News Now julkaisi artikkelin siitä kuinka ennätysmäärä muslimeja on tulossa Kristukselle Iranissa. Joidenkin arvioiden mukaan yli miljoona kristittyä harjoittaa salaa uskoaan Iranissa, jossa kotikirkko-liike kukoistaa … ”Kuitenkin (artikkeli jatkaa), kääntyminen kristinuskoon islamilaisessa tasavallassa voi tulla kalliiksi, koska sen hallinto on yksi pahimmista kristittyjen vainoojista maaplaneetalla. Vaikka siellä voisi olla noin miljoona kristittyä palvomassa kotikirkoissa läpi Iranin, kokoontumiset on tarkoituksella rajattu neljään tai viiteen jäseneen välttyäkseen hallinnon ratsialta. Varmistaakseen, ettei heitä tunnisteta tai heistä raportoida, niin siellä on normaali menettely vaihdella kohtaamispaikkoja joka kerta kun he kokoontuvat – eikä tehdä mitään, mikä herättäisi huomiota. Jos he haluavat laulaa, heidän täytyy laulaa hyvin hiljaa tai olla laulamatta laisinkaan...”

- Jos olet yhtään kuten minä, ja luulen että oletkin, suunniltasi, kun kuulet tällaisesta koskien meidän iranilaisia veljiä ja siskoja, joita nöyryytetään ja tuomitaan.
- Huomaa, etten jaa tätä mitenkään aikaansaadakseni tuomitsemista, vaan pikemmin jaan sitä saadakseni aikaan motivaatiota.
- Erityisesti jotta saisimme motivaatiota monien pelastamiseksi, siinä hetkessä, mikä uskoakseni on paras tilaisuus koko ihmiskunnan historiassa.
Äskettäin Frank Kessler antoi minulle kirjan, jonka on kirjoittanut Herbert Lockyer otsikolla, ”All the Promises of the Bible (Raamatun kaikki lupaukset)”, ja haluaisin jakaa sitä mitä hänellä oli sanottavaa. ”Kun puhumme herätyksen tarpeellisuudesta koskien kristillistä kirkkoa, emme saa unohtaa, että se mitä Jumala lupaa elvyttää, ei ole kirkkorakennukset, vaan ne, jotka kokoontuvat niissä. Ilman uudestisyntyneitten miesten ja naisten keskinäistä yhteispeliä minkään seurakunnan sisällä, se koskee vain pelkkää kirkkorakennusta. Siksi, koska näkyvä kristillinen kirkko koostuu yksilöistä, ei voi olla kollektiivista herätystä erillään henkilökohtaisesta herätyksestä. Kaikkien kirkon sisällä on tultava Jumalan herättävän voimavaikutuksen alle. Mikä mahtava, henkinen mullistus voisi ollakaan jos jokainen kristitty rukoilisi näin: ”Herra, lähetä herätys, ja anna sen alkaa minusta.”
- Jos kysyisit minulta, minkä ajattelen olevan esteenä edellämainitulle herätykselle, niin vastaukseni olisi, ei kukaan muu kuin minä itse.
- Toisin sanoen, herätyksen täytyy ensiksi alkaa minun kautta ja minussa, ja jos se vaatii vainon toteuttaa herätys, niin olkoon sitten niin.
- Ettet luulisi minun todella haluavan vainoa, salli minun kiirehtia sanomaan, että haluan herätystä niin kipeästi, että olen valmis kärsimään vainoa sen vuoksi.
Satuin törmäämään tähän Jerusalem Post -artikkeliin torstailta koskien arabikristittyä naista, joka kehottaa kirkossakävijöitä ”OLEMAAN RUKOILEMATTA” vainon loppumiseksi. Tässä se, mitä artikkelilla oli sanottavaa: ”Huolimatta Islamilaisen Valtion harjoittamasta kristittyjen vainoamisesta, eräs Lähi-idän uskossa oleva nainen sanoi, että Jumalan suunnitelma alueella ”toimii täydellisesti”. Nainen, joka kulki salanimellä ”Maryam” ja joka esitteli itsensä vain Lähi-idän asukkaaksi suojellakseen itseään ja perhettään, puhui kirkossakävijäryhmälle aiemmin tällä viikolla, kehottaen heitä rukoilemaan ”erilaisen rukouksen”. ”Älkää rukoilko, että vaino loppuisi”, hän sanoi … ”Mutta rukoilkaa kristittyjen puolesta siellä, heidän uskallukselleen, heidän kannustamiseksi, heidän uskonsa puolesta ja että he voivat kaikki olla todistajia Jumalan teoille ja Hänestä kertomiselle.” Hän puhui Meadow Brook'in baptistiseurakunnassa Gadsden'issa, Alabamassa, ryhmän kehotuksesta johon kuuluu kuusi pastoria ja palvelutyön johtajia. Maryam kertoi jumalanpalvojille kristittyjen kohtelusta Lähi-idässä jopa ennen Syyrian sisällissotaa ja Islamilaisen Valtion nousua. ...”Emme pelkää tai ole huolestuneita siitä, että vaino lisääntyy. Meillä on vain sellainen tunne, että tämä on Jumalan aika”, Maryam sanoi. ”Jumala toimii täydellisesti nyt Lähi-idässä. Vaikka kaikkia näitä hulluja juttuja tapahtuu, Jumala todella toimii nyt.” Lisäksi Lähi-idän kristitty nainen kertoi Alabaman kirkkossakävijöille, että heidän uskonveljiensä ja -sisariensa vainoaminen sai heidät vain kasvamaan vahvemmiksi, kun hän poimi esille arabiankielisen Raamattunsa ja luki Toisen Mooseksenkirjan luvusta 1:12, ”Mutta kuta enemmän kansaa rasitettiin, sitä enemmän se lisääntyi, ja sitä enemmän se levisi, niin että israelilaisia ruvettiin pelkäämään.”

- Tässä tärkein asia lopuksi, sillä synnytyskipujen lisääntymisestä johtuen se on todella vain ajankysymys ennenkuin seurakunnan tempaus tapahtuu.
- Vaikka ei tulisikaan mitään vainoa Amerikkaan, kuten muuhun maailmaan, Jeesus tulee viemään meidät pois tästä maailmasta.
- Haluan vain sanoa, että jos et tunne Jeesusta Kristusta Herranasi ja Vapahtajanasi, kerjään sinua kutsumaan Häntä jo tänään!
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23 ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker