Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. elokuuta 2016

Vaiennettu NAR:in ihmistekoinen vuorijumala

Tässä lyhyt ”seurakuntatarkkailijan” heinäkuinen yhteenveto NAR-liikkeen epäonnistumisesta muuttamaan maailmaa harhaisilla kuvitelmillaan, jotka ovat vellonneet kristikunnassa viimeiset 40 vuotta eksyttäen ihmisiä. Kirjoituksen suomensi: Samuel Korhonen

Huom: lopussa linkki suomennettuun artikkeliin NAR-apostoli Bill Johnsonista, joka johtaa kalifornialaista Bethel -seurakuntaa

--------------------

Vaiennettu NAR:in vuorijumala

By churchwatcher / July 4, 2016


Hillsong'in ja kaikkien muiden Uuden Apostolisen Uskonpuhdistuksen (NAR) jumaluutta ajaneiden seurakuntien jumala on onneksi epäonnistumassa. Näiltä apostoleilta ja profeetoilta (jotka väittävät, että herätys on käynnissä) on mennyt 40 vuotta tunnustaa seuraava perustava totuus:
“Me elämme jälkikristillisessä yhteiskunnassa.”
Voit itseasiassa kiittää NAR -seurakuntia, kuten Hillsong, Bethel, Lakewood, Saddleback, C3, CHC, Yonggi Cho'n Yoido Full Gospel Church ym. tämän jälkikristillisen yhteiskunnan luomisesta. Kaikki heidän liikemaailman palvelutyösontansa (marketplace ministry muck) ja vuorimandaattihulluutensa (mountain mandate maddness) on sekoittanut Jeesuksen Kristuksen seurakunnalleen antaman lähetyskäskyn selkeän ohjeen:
”Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matteus 28:18-20)
Jeesus EI KOSKAAN opettanut seurakuntaansa noudattamaan Seitsemän Vuoren Mandaattia. Jeesus EI KOSKAAN käskenyt seurakuntaansa tekemään apostoleja ja profeettoja, vaan OPETUSLAPSIA. Sitäpaitsi Jeesus nimenomaan sanoi apostoleilleen, että kun opetuslapsia kastetaan, niin heitä täytyy opettaa pitämään kaikki, mitä Jeesus määräsi apostoleilleen.

Sen sijaan nämä NAR-apostolit korvasivat Jeesuksen määräykset ja opetukset viimeisillä ilmestyksillään, villityksillään, tempuillaan, näyillään, unelmillaan, strategioillaan, suunnitelmillaan jne. Tämän vuoksi elämme jälkikristillisessä yhteiskunnassa. NAR:in vuorijumala on suolistanut kristikunnan ja pakottanut kristityt uskomaan itsensä apostoleiksi ja profeetoiksi nimittäneisiin pelkureihin ja varkaisiin, että nämä valtaavat yhteiskunnan. Heidän omat harhakuvitelmansa suuruudesta eivät ole vieneet seurakuntaa minnekään. Silti nämä harhaiset idiootit pitävät kiinni kohtalokkaista kuvitelmistaan. Os Hillman selittää tällä videolla…

https://www.youtube.com/watch?v=Kza8g1RNTy8

On selvää, että Os Hillman'in kaltaiset ihmiset haluavat epätoivoisesti nähdä ihmistekoisen jumalansa siivoavan yhteiskunnan. Mutta miksi Jeesus kumartaisi Bill Bright'in ja Loren Cunningham'in kuvitelmia, kun Hän nimenomaan käski seurakuntaa saavuttamaan yhteiskuntia päinvastaisilla keinoilla, kuin mitä he ovat omaksuneet?

-------------------------------

Lukekaa lopuksi Lighthouse Trails'in minikirja 20.6.2016 otsikolla: Varokaa Betheliä: Tiivistelmä Bill Johnsonin epäraamatullisista opetuksista (Suomentaja: Samuel Korhonen) (tallenna ja/tai tulosta pdf-tiedosto itsellesi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker