Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. elokuuta 2016

Palestiinalaishallinto on skandaalin ryvettämä, jonka kanssa Israelin pitäisi tehdä rauha lähiaikoina – länsimaat painostavat tähän Yhdysvaltain ja Ranskan johdolla!

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan ja eskatologin, pastori Hal Lindsey'n, Watchman Warning -raportti tältä viikolta, jossa hän pureutuu rauhan mahdollisuuksiin palestiinalaisten ja Israelin välillä lähitulevaisuudessa, ja sen valossa, että palestiinalaishallintoa johtaa laiton ja korruptoitunut Mahmoud Abbas. Tästä huolimatta Yhdysvallat ja Ranska haluavat järjestää ensi syksyllä rauhankonferenssin ennen Barack Obaman virkakauden päättymistä ensi vuoden tammikuussa. Obama haluaa vielä yhden tärkeän ulkopoliittisen voiton Lähi-idässä. Israel ei kuitenkaan suostu mihinkään yksipuoliseen rauhansopimukseen ja siksi odotettavissa on profeetallinen sota Lähi-itään, jossa Israel heikkenee, mutta se on samalla Jumalan kuritusta Israelia kohtaan jotta jumalaton meno poistuisi, Paavalia siteeraten, Jaakobista. Raportin suomensi: Olli R.

-----------------------

Rauha tarvitsee kaksi osapuolta
Peace Takes Two
by Hal Lindsey 12.8.2016

http://www.hallindsey.com/hlr-8-12-2016/


Massiivinen kansainvälinen skandaali istuu keskellä yhtä seuratuimmista konfliktialueista maailmassa. Mutta Yhdysvalloissa ja Euroopassa, kukaan ei näytä huomaavan. Ranskan johdolla maailma on tekemässä suuria ponnistuksia rauhan eteen Israelin ja Palestiinan Auktoriteetin välille.

Mutta tässä se skandaali. Palestiinalaishallinto ei ole hallitus. Se on hieman enemmän kuin huonosti organisoitu katujengi. Sillä ei ole valtuuksia eikä kykyä solmia tai ylläpitää rauhansopimusta Israelin kanssa. Se on täydellinen petos – kuten aion näyttää teille.

Voimme odottaa taistelua Palestiinan itsemääräämisoikeuden suhteen Yhdistyneissä Kansakunnissa tulevana syksynä. Tänä kesänä Ranska isännöi useiden valtioiden kokousta valmistaakseen suunnitelmaa rauhanneuvotteluja varten Israelin ja palestiinalaisten välille. Yhdysvallat oli siellä, mutta Israelia ei oltu kutsuttu. Vaikka Brexit vei eurooppalaisten rauhanaloitteen pois huomion keskipisteestä, he yhä suunnittelevat sen puskemista eteenpäin.

Yhdysvallat yrittää myöskin kovasti toimia välittäjänä rauhansopimuksessa. Obaman hallinto haluaa epätoivoisesti ulkopoliittista voittoa ennen presidentti Obaman virkakauden päättymistä ensi vuoden alussa.

Heinäkuun lopussa ulkoministeri John Kerry tapasi Palestiinan presidentin Mahmoud Abbas'in. Tuossa tapaamisessa, Abbas sanoi tukevansa täysin Ranskan aloitetta. Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottajan, John Kirby'n, mukaan, ”Ulkoministeri ja presidentti Abbas keskustelivat alueellisista haasteista ja rakentavista ideoista, joiden avulla tuetaan meidän yhteistä tavoitetta kahden valtion ratkaisulle.”

Kirby lisäsi, ”Ulkoministeri Kerry painotti Yhdysvaltojen sitoumusta tähän asiaan, ja he olivat samaa mieltä työn jatkamisen tärkeydestä keskeisten kumppanien kanssa edistämään rauhannäkymiä samalla kun vastustavat kaikkia yrityksiä, jotka heikentäisivät tätä tavoitetta.”

Se mitä et kuule ulkoministeriöstä tai valtavirran mediasta, on, että palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas on laiton johtaja. Hänet valittiin neljän vuoden presidenttikaudelle tammikuussa 2005. Tämä oli 11,5 vuotta sitten. Heillä ei ole ollut presidentinvaaleja sen jälkeen.

Palestiinan kansallinen auktoriteetti (toisin sanoen ”johtava eliitti”) äänesti pidentääkseen Abbas'in virkakautta – yhdellä vuodella vuoteen 2010 saakka. Myöhemmin Palestiinan keskusneuvosto (lisää eliittiläisiä) äänesti Abbas'in toimikaudesta, joka kestäisi ”loputtomiin”.

Jos sinä säännöllisesti seuraat ”The Hal Lindsey Report'ia”, olet luultavasti kuullut minun sanovan, että todellinen islam ei ole yhteensopiva todellisen demokratian kanssa. Abbas ja hänen ”toistaiseksi kestävä” virkakautensa on vain yksi esimerkki lisää.

Toinen esimerkki on terroristijärjestö, joka on myös poliittinen puolue – Hamas. Palestiinan vuoden 2006 parlamenttivaaleissa, Hamas voitti kätevästi. Mutta sillä ei ollut niin väliä. Vaaleihin saakka, Palestiinan lakiasäätävä neuvosto palveli Palestiinan lainsäädäntäelimenä. Mutta vaalien jälkeen, se lakkasi olemasta! Abbas ei halunnut joutua tekemisiin Hamas-johtoisen lainsäätäjän kanssa, joten he lakkauttivat sen toiminnan. Eikö tämän olisi pitänyt osoittautua merkittäväksi skandaaliksi?

Palestiinan vapautusjärjestön toimeenpaneva komitea hoitaa Palestiinan asioita sisäisesti, ja edustaa Palestiinan kansaa muulle maailmalle. Mutta he tekevät niin laittomasti. Komitean jäseniä ei ole valittu Palestiinan kansalaisten toimesta. He valitsivat itse itsensä. Jälleen, tämäkin on vain vähän enemmän kuin katujengi verrattuna lailliseen hallitukseen.

Palestiinalaishallinto on täysin korruptoitunut ylhäältä alas. Rahaa, jota on korvamerkitty kouluille, sairaaloille, ja julkiseen hätäapuun, menee suoraan johtavan eliitin taskuihin. On olemassa kymmeniä esimerkkejä. Aiemmin tänä vuonna, Najat Abu Bakr, Abbas'in puolueen jäsen, syytti Abbas'ia julkisten varojen käyttämisestä yksityisen vesihankkeen investoimiseen. Hänen vanhat kaverinsa antoivat määräyksen Bakr'in pidättämiselle. Mutta hän (she) oli Palestiinan lakiasäätävän neuvoston jäsen. Vaikka tuo lakiasäätävä elin ei ole ollut toiminnassa vuodesta 2006, hän oli yhä immuuni pidätykselle. Tämä johtuu korruption kulttuurista, jossa johtajat asettavat itsensä lain yläpuolelle. Tässä tapauksessa se toimi heitä itseään vastaan.

Muu maailma sietää näitä metkuja, koska he pelkäävät, että aidot vaalit johtaisivat Hamas'in valtaantuloon kaikkialla palestiinalaisalueilla. Yhdysvallat ja YK uskovat, että Abbas on parasta mitä he saavat näiltä ihmisiltä. Tästä syystä he ovat päättäneet pitää kiinni kollektiiviset turpansa, välittämättä Abbas'in korruptiosta ja sivuuttaen sen tosiasian, että hän hoitaa virkaansa laittomasti, ja yrittävät tehdä sopimuksen hänen kanssaan.

Mutta vaikka he välittäisivät sopimuksen Abbas'in kanssa, hän ei pysy vallassa pitkään. Ihmisten uskollisuus kuuluu edelleen Hamas'ille. Kun kansalliset vaalit pidetään jälleen, niin odota näkeväsi Hamas'in tulo valtaan. Ja Hamas lupaa, että kun näin käy, se mitätöi jokaisen kirjatun rauhansopimuksen.

Israelia painostetaan kovasti YK:n, USA:n, EU:n ym. taholta tekemään rauha palestiinalaisten kanssa. Mutta mikä entiteetti itseasiassa edustaa palestiinalaisia? Kenen kanssa Israelin oletetaan solmivan rauhan? Palestiinalaishallinto ei järjestä vaaleja. Se on vaaleilla valitsematon, laiton hallitsija. Sillä ei ole todellista lainsäädäntöelintä. Se on läpikotaisin korruptoitunut ja huonosti toimiva, ja näyttää tuomitulta putoamaan Hamas'in käsiin. Samaan aikaan Hamas on terroristijärjestö, joka häpeilemättä vaatii Israelin täydellistä tuhoamista.

Israel kaipaa rauhaa naapureittensa kanssa, mutta se ei voi tehdä yksipuolista rauhansopimusta. Rauha tarvitsee kaksi osapuolta.

Keskellä kaikkea tätä hämminkiä palestiinalaisten ja muslimien keskuudessa, Jumala on ennustanut murtumattoman suunnitelman Israelin pian tapahtuvaa pelastusta varten,

”Sillä jos heidän hylkäämisensä on maailmalle sovitukseksi, mitä heidän armoihin-ottamisensa on muuta kuin elämä kuolleista? Mutta jos uutisleipä on pyhä, niin on myös koko taikina, ja jos juuri on pyhä, niin ovat myös oksat … Sillä minä en tahdo, veljet - ettette olisi oman viisautenne varassa - pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä." Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden. Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu.” (Room. 11:15-16; 25-29)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker