Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Donald Trump on ”Gay-ystävällisin” presidentti koskaan Amerikan historiassa!

Tässä tällä hetkellä tuorein Cutting Edgen Headline News -artikkeli, jossa on nähtävästi otteita viime vuoden lopun David Bay'n uutiskirjeistä koskien Donald Trumpin esiintymistä julkisesti homosateenkaarilipun kanssa Coloradon joukkotilaisuudessa vähän ennen Amerikan presidentinvaaleja marraskuussa 2016. Tämä kirjoitus on harvinainen poikkeus Cutting Edge -ministeriön nykylinjaan, joka on ollut Trumpia suosiva ja paljonkaan negatiivista ei hänestä ole sanottu David Bay'n suulla. Ilmeisesti Bay ei ole ymmärtänyt aivan oikein Jeesuksen Öljymäen puhetta, joka varoittaa lopun ajan voimakkaasta eksytyksestä, johon sisältyvät väärät kristukset (poliittiset johtajat) ja väärät profeetat (uskonnolliset johtajat), jotka eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Ihan kuin Amerikan jako kristilliseen ja ei-kristilliseen puoleen tapahtuisi puoluelinjan kautta, jossa republikaanit ovat aina kristittyjen puolella ja demokraatit ovat antikristillisiä. Ei se näin mene. Kuten David Bay itsekin on sanonut, niin ei ole rahtuakaan eroa republikaanipuolueen ja demokraattipuolueen välillä kun tulee kyse Uuteen Maailman Järjestykseen astumisesta ja NWO-agendan työstämisestä eteenpäin. Siksi olenkin ihmetellyt suuresti Cutting Edgen vallitsevaa Trump-linjaa, lukuunottamatta tietenkin tätä uusinta artikkelia, jossa Trumpin yksi huono hedelmä paljastetaan, joka on homomyönteisyys. Yleisesti ottaen CE ei varoita Donald Trumpista juuri mitään saatikka epäile hänen olevan Raamatun Antikristus. Selvästikin Cutting Edge ja David Bay näkevät maailman amerikkalaisten linssien läpi. Ei Antikristus muka voi olla Yhdysvaltain presidentti jne. Tässä se eksytys piileekin, kun Amerikan kristilliset julistajat suurella enemmistöllä harhauttavat evankelikaaleja uskomaan satuja ja näin monet heistä äänestävät sitten aina jotain kristityksi itseään kutsuvaa republikaaniehdokasta, joka kuitenkin osoittautuu sudeksi lammasten vaatteissa. Antikristus on nimenomaan PETKUTTAJA (DECEIVER). Selvää on, että Donald Trump ei olisi voittanut vaaleja ilman kristittyjen tukea ja sama kaava päti myös Adolf Hitlerin kohdalla 1930-luvun Saksassa. (Huom: Weimarin Saksa vastasi Obaman Amerikkaa.) Toivotaan, että mahdollisimman moni eksynyt kristitty Amerikassa ja muualla heräisi ajoissa tai muuten hukka perii. Käynnissä on apostoli Paavalin ennustama väkevä eksytys (2. Tess. 2:9-12). Tämän seuraavan artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Presidentti Trump on kaikkein ”Gay-ystävällisin” presidentti KOSKAAN! Konservatiiviset republikaaniaktivistit uskovat näin.

Alaotsikko: Ilmeisesti Presidentti Trump on 'monikerroksinen' mies!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2017 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Liian monet aidot kristityt pitävät presidentti Donald J. Trumpia kristittynä ihmisenä. He ovat kuulleet Trumpin puhuvan kristittyjen puolesta ja kristittyjen vainoa vastaan, ja he ovat kuulleet hänen pyytävän amerikkalaisia rukoilemaan hänen sekä tämän kansakunnan puolesta. Kristityt osoittivat suosiotaan Melania Trumpille, kun hän lausui Isä meidän -rukouksen (Lord's Prayer) julkisesti. Liian monet kristityt ovat tulleet johtopäätökseensä perustuen heikkoon, pintapuoliseen käsitykseen miehestä nimeltä Donald J. Trump.

Ja useimmat heistä ovat ilmeisesti päätelleet, että Donald Trump on aito uskova, uudestisyntynyt kristitty.

Me Cutting Edge -ministeriössä osoitamme paljon suosiota presidentin politiikkaa kohtaan, samalla kun väitämme, ettei yksikään poliitikko ole koskaan noussut Valkoiseen Taloon 20. ja 21. vuosisadalla ilman Globaalin Eliitin hyväksyntää. Olemme kehottaneet tukijoitamme lykkäämään mielipiteensä muodostamista kunnes voisimme nähdä presidentti Trumpin presidenttikauden ”hedelmiä”. Sillä kuten Jeesus opetti meitä, ”Heidän hedelmistään te tunnette heidät”! (Matteus 7:16)

Äkillisesti erittäin huono hedelmä tuli näkyviin Donald J. Trumpin puussa! Hämmästyin, kuten varmaan tekin.


”Vasemmisto on yrittänyt luoda Trumpin ympärille kaikenlaisia kauheita ”fobioita” perustuen hänen retoriikkaansa tai esittämäänsä politiikkaan, mutta he ovat heikoilla kun tullaan LGBT-kysymyksiin … Donald Trump meni niinkin pitkälle kuin heilauttamaan sateenkaarilippua joukkotilaisuudessa Coloradossa ennen vaaleja. Eikä hän ainoastaan kutsunut ensimmäistä avoimesti homoseksuaalia miestä puhumaan republikaanien kansalliskokouksessa (Republican National Convention tai RNC), (eikä vähempää kuin päälavalla parhaaseen katseluaikaan), vaan puhui gay-äänestäjille suoraan hänen RNC -ehdokkuus-kiitospuheessaan, kuten hän oli tehnyt tragediasta asti, joka tapahtui Pulse -yökerhossa kuukautta aiemmin. Ei hemmetti, Trump kutsuttiin aluksi CPAC'hen (Conservative Political Action Conference) homokonservatiiviryhmän toimesta vuonna 2011.”

Cutting Edge otti kuvakaappauksen Trumpista, joka näytti sateenkaarilippua joukkokokouksessa Coloradossa.

 

”GREELEY, Colorado – Donald Trump puhui noin 3,000 - 4,000 kannattajan väkijoukolle, joka oli pakkautunut Bank of Colorado -areenalle Pohjois-Coloradon yliopiston luona sunnuntai-iltapäivänä – joista kaikki olivat jättäneet väliin Denver Broncos'in pelin osallistuakseen tilaisuuteen.”

”Trump ilmaantui lavalle pitäen käsissään sateenkaarilippua, johon oli kirjoitettu sanat 'LGBTs for Trump'.”

Pitäen esillä tätä seksuaalivähemmistöjen sateenkaarilippua, sanoilla ”LGBT-yhteisö Trumpin puolesta”, Donald Trump tunnustaa, että hän hyväksyy gay-agendan Amerikassa ja hän arvostaa heidän tukeaan. Avaako tämä tosiasia oven LGBT-myönteiseen ohjelmaan jos Trumpista tulee presidentti? Vihje varmasti kallistuu tähän suuntaan! Muistatko evankelisen yhteisön järkytyksen kun Phyllis Schafly kirjoitti todellisen pommiartikkelinsa, selittäen, että presidentti George W. Bushin LGBT-politiikka oli IDENTTINEN vastaavaan, jota harjoitti epäsuosioon joutunut presidentti Bill Clinton? (Lue koko paljastus uutisesta NEWS1652, otsikolla, ”HUOLISSAAN OLEVAT AMERIKAN KRISTITYT NAISET (CHRISTIAN CONCERNED WOMEN OF AMERICA [CWA]) HÄLYTTÄVÄT PRESIDENTTI BUSHISTA: HÄNEN POLITIIKKANSA ON IDENTTISTÄ VERRATTUNA CLINTONIIN KOSKIEN HOMO- JA LESBO-AGENDAA!”

Vai onko hän aito kristitty, joka juuri vetosi evankelikaaleihin rukoilemaan hartaasti hänen ja näiden vaalien puolesta?

UUTISKATSAUS: ”MELANIA JA DONALD TRUMPIN TÄRKEÄ RUKOUSPYYNTÖ”, Breaking Christian News, 28. lokakuuta 2016

”'Me tarvitsemme nyt rukousta melkein enemmän kuin olemme koskaan aikaisemmin sitä tarvinneet.' – Donald Trump”

”Jos Trump haluaa onnistua tässä, hän tarvitsee yhden keskeisen ainesosan ja runsaasti sitä. Eräs lähde republikaanien kansallisen komitean sisällä sanoo, että se vaatisi ainakin 80 prosenttia evankelisten äänistä laittaakseen hänet Valkoiseen Taloon … 'Haluan vain ihmisten muistavan: Yhdysvaltain korkein oikeus. Rakastavatpa he minua, tykkäävät minusta tahi eivät, tulemme asettamaan hienoja tuomareita, abortinvastaisia (pro-life) tuomareita, aiomme asettaa Perustuslain toista lisäystä kannattavia tuomareita ja uskon, että evankelisille on hyvin tärkeää, että he lähtevät liikkeelle ja äänestävät minua', Trump toisteli.”

”'Mitä varten tarvitset rukousta?' Brody kysyi.”

”'No, sanomme aina terveyden takia, sillä se on tärkeintä, koska jos sinulla on terveyttä, sinä jatkat menemistä ja taistelet koko ajan', Melania vastasi. 'Sanon että haluan heidän rukoilevan ohjausta ja maamme vuoksi, koska me tarvitsemme rukousta nyt melkein enemmän kuin olemme koskaan ennen tarvinneet sitä', Trump vastasi.”

”On turvallista sanoa, että iso rukous kantaa pitkälle kun tämä presidenttikilpa lopulta tulee päätökseen.”

Yksi seikka on varma: Jumala ei anna hänen olla molempia.

Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.” (Matteus 6:26)

Konservatiivinen gay-aktivisti todellakin uskoo presidentti Trumpista tulevan kaikkein Gay-ystävällisin presidentti Amerikan historiassa!


”Milo Yiannopoulos: Donald Trump saattaa olla kaikkein Gay-ystävällisin presidentti USA:n historiassa. Ja homoseksuaalit piristyvät tästä.”

On mahdollista, että Donald J. Trump voi pyrkiä tyydyttämään kristittyjä ja LGBT-yhteisöä toimimalla niiden puolesta ”kuumissa kysymyksissä”. Esimerkiksi, Trump voisi tyydyttää kristittyjä tukemalla asioita, kuten poistamalla säädöksen Abortion Upon Demand (Abortti pyydettäessä), samalla kun hän voi kurkotella LGBT-yhteisöön muissa kysymyksissä. Aktivistit kaikilla tahoilla voisivat väittää, että tämä presidentti on ”heidän mies tälle ajalle”.

Mutta Jumala pitää tällaista toimintatapaa ”kaksimielisyytenä”. Ja Jumala hylkää tällaisen miehen joka kerta.

Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.” (Matteus 7:16-20)

Arvostelukykyisten kristittyjen täytyy huolellisesti tutkia Trumpin hengellistä ja käytännön hedelmää. Meidän on oltava hänen tukena, kun presidentti pyrkii toteuttamaan toimia, jotka kiinnittyvät Raamattuun, mutta vastustaa häntä, kun hän yrittää tehdä jotain epäraamatullista. Jeesuksella oli sananen myöskin tätä lähestymistapaa varten.

Katso, minä lähetän teidät niinkuin lampaat susien keskelle; olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset.” (Matteus 10:16)

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt.

Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voit lähettää meille postia joko
etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon sinua!

Become a Headline News subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2561.

Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

2 kommenttia:

 1. Arvostelukykyisten kristittyjen täytyy huolellisesti tutkia Trumpin hengellistä ja käytännön hedelmää. Meidän on oltava hänen tukena, kun presidentti pyrkii toteuttamaan toimia, jotka kiinnittyvät Raamattuun, mutta vastustaa häntä, kun hän yrittää tehdä jotain epäraamatullista. Jeesuksella oli sananen myöskin tätä lähestymistapaa varten.

  ”Katso, minä lähetän teidät niinkuin lampaat susien keskelle; olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset.” (Matteus 10:16)


  hyvin sanottu. Itse lisäisin vielä, että:

  Kumpi näistä kahdesta teki isänsä tahdon?" He sanoivat: "Ensimmäinen". Jeesus sanoi heille: "Totisesti minä sanon teille: publikaanit ja portot menevät ennen teitä Jumalan valtakuntaan.
  Matt. 21:31

  Kuka meistä siis tekee Jumalan tahdon? Itse rukoilen, että Trump saa ja tulee tekemään Jumalan tahdon ja iloitsen monista asioista, joissa hän on jo osoittanut oikeaa mielenlaatua.

  VastaaPoista
 2. Tässä tämä edellämainittu ihminen liputtaa sateenkaaren värejä
  https://www.youtube.com/watch?v=aMZsKq99hdk&t=5785s

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com