Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Putinin ja Netanyahun tapaaminen Moskovassa johdatti sananvaihtoon juutalaisvastaisesta Iranista juuri lähestyvän Israelin Purim-juhlan alla

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka keskittyi puheessaan Venäjän presidentin ja Israelin pääministerin tapaamiseen Moskovassa juutalaisten Purim-juhlan alla viime viikolla. Tämä tapaaminen oli mielenkiintoinen siksi, että pääministeri Netanyahu otti esille Iranin uhan Israelia vastaan, jonka hän rinnasti muinaisen Persian valtakunnan aiheuttamaan uhkaan juutalaisille, minkä vuoksi Israelissa vietetään vuosittain Purim-juhlaa, jossa luetaan Esterin kirjaa. Raamatun tarina kuningatar Esteristä ja hänen juutalaisesta kasvatusisästään, Mordokai'sta, rinnastuu tähän aikaan, kun Googin sota kolkuttaa ovella ja Israel on jälleen hädässä tarviten yliluonnollista apua ylhäältä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update March 12th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 12.3.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-03-12.pdf

Pastori J.D. keskittyy Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin tapaamiseen, maalaamalla profeetallisen kuvan tempauksesta ennen vaivanaikaa typologian kartoittamisella Esterin kirjasta.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen, haluan vain nopeasti mainita, että aion olla lomalla seuraavat kaksi viikkoa.
- Näin siksi, että jotkut hyvät ystävämme antoivat meille rahaa viettää todella lomaa pelkästään kotimaan lomailun sijasta.
- Näin ollen, olen innoissani kertoakseni teille, että pastori Bud Stonebraker samoin kuin Danny Lehmann tulevat korvaamaan minut poissaollessani.
- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan keskittyä pääministeri Benjamin Netanyahun ja Vladimir Putinin tapaamiseen.
- Minun on sanottava, että olin melko turhautunut raportoinnin puutteesta koskien tätä tärkeää tapaamista näiden kahden maailmanjohtajan kesken.
- Ehkä se johtui suurelta osin tuoreista uutisista täällä Yhdysvalloissa, jotka näyttävät jättäneen varjoonsa lähes kaiken muun.
- Kai täällä Amerikassa reportaasien täytyy koskea Obamacare'n kumoamista ja korvaamista, vaikka ovat täynnä hämmennystä.
- Myöskin oletan, että uutta matkustuskieltoa täytyy uutisoida yhtälailla, varsinkin kun Havaiji on ensimmäisenä haastamassa sen oikeuteen.
- Kuitenkin vaikka näillä tapahtumilla on profeetallista merkitystä maailman näyttämöllä, niin Israel ja Venäjä syrjäyttävät kaiken tämän.
Aloitan tällä Haaretz'in raportilla edellämainitusta tapaamisesta, jossa he lainaavat Netanyahua kertomassa Putinille, että Israel vastustaisi mitä tahansa pysyvää Iranin läsnäoloa Syyriassa. Lainaten raporttia: ”Pääministeri Benjamin Netanyahu sanoi torstaina, että hän oli painottanut neuvotteluissaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa sitä, että Israel vastustaisi mitä tahansa ratkaisua, joka jättäisi Iranin tai jonkun sen satelliiteista pysyvästi Syyrian maaperälle, sopimusta varten lopettamaan maan sisällissota. ”Olen tehnyt tämän selväksi ja uskon, että sanoma sisäistettiin”, ...Hän lisäsi, että hän halusi selventää Putinille Israelin kannan koskien jotakin poliittista ratkaisua Syyriassa. ”Se oli tärkeää minulle, että vaikka ratkaisuun pääseminen vie aikaa, niin Israelin kanta pysyy selvänä”, Netanyahu sanoi. ”Korostin meidän vahvaa vastustusta Iranin tai sen satelliittien sijoittumiselle Syyriaan. Näemme, että Iran yrittää perustaa laivastotukikohdan Syyriaan. Tällä on vakavia vaikutuksia Israelin turvallisuudelle. Kerroin Putinille, että tämä vaarantaisi vakauden ja satuttaisi mahdollisuutta saavuttaa poliittinen ratkaisu Syyriassa”, Netanyahu sanoi. Tämän tapaamisen alussa Putinin kanssa, Netanyahu sanoi, ettei Israel halua Al-Qaidan radikaalia sunniterrorismia ja Islamilaisen Valtion ryhmää Syyriaan korvaamaan radikaalia shiiaterrorismia, jota Iran johtaa. Sen jälkeen kun Putin toivotti Netanyahulle iloista Purim-juhlaa, pääministeri vastasi sanomalla, että muinaisessa Persiassa yritettiin tuhota juutalaiset, mutta se yritys epäonnistui, ja siksi merkkipäivää juhlitaan nykyisin. ”Tänäpäivänä on olemassa yritys Persian jatkeelta, Iranilta, tuhota juutalaisvaltio. He sanovat sen niin selkein sanoin kuin mahdollista; he kaivertavat sen osaksi heidän ballistisia ohjuksiaan”, Netanyahu sanoi.”

Pidin Putinin vastausta Netanyahun Purim-vertailuun hyvin mielenkiintoisena. Times of Israel'in mukaan, Putin ei ainoastaan torjunut sitä, vaan hän tiettävästi nuhteli Netanyahua majailemisesta siinä. Tässä jotakin siitä, mitä Times'illa oli sanottavaa: ”Venäjän presidentti Vladimir Putin kehotti torstaina pääministeri Benjamin Netanyahua lopettamaan elämisen menneisyydessä sen jälkeen kun Israelin pääministeri yritti kytkeä jännitteet Iranin kanssa tulevaan juutalaisten juhlapäivään koskien tyhjäksi tehtyä juutalaisten kansanmurhaa muinaisessa Persiassa. Tapaamisessa Putinin kanssa Moskovassa, Netanyahu sanoi, että Persia oli tehnyt ”yrityksen tuhota juutalaiset, joka ei onnistunut” noin 2,500 vuotta sitten, ollen tapahtuma, jota muistellaan juutalaisen Purim-juhlapäivän myötä, ...”Tänäpäivänä on olemassa yritys Persian perilliseltä, Iranilta, hävittää juutalaisvaltio”, Netanyahu sanoi. ”He sanovat tämän mahdollisimman selvästi ja kaivertavat sen ballistisiin ohjuksiinsa.” Omaksuen sovittelevan sävyn, Putin sanoi, että Netanyahun kuvaamat tapahtumat olivat tapahtuneet ”viidennellä vuosisadalla ennen ajanlaskun alkua.” ”Elämme nykyään erilaisessa maailmassa. Puhukaamme siitä nyt”, Putin sanoi. Sananvaihto korosti radikaalisti poikkeavia maailmankatsomuksia näiltä kahdelta johtajalta: Netanyahu on sanonut pitävän itseään juutalaiskansan suojelijana eksistentiaalisia uhkia vastaan, etenkin Iranista ja sen ydinohjelmasta lähtöisin olevia. Putin, toisaalta, on pyrkinyt säilyttämään positiiviset suhteet Teheranin kanssa, kuten myymällä maalle kehittyneen S-300 -ohjustorjuntajärjestelmän Israelin vastustuksesta huolimatta. Purim-juhlapäivä muistetaan Raamatun tarinana juutalaisista Mordokai'sta ja Ester'istä, jotka tekivät tyhjäksi Persian varakuninkaan Haaman'in suunnitelman teurastaa juutalaiset, ja sitä juhlitaan lukemalla Esterin kirjaa heprealaisista kirjoituksista (Megila Ester), pukeutumalla naamiaisasuihin, vaihtamalla ruokapaketteja ja juhlavan syömisen ja juomisen kautta. ...Ei tullut välitöntä Iranin vastausta Netanyahun ja Putinin sananvaihtoon.”

Suunnilleen samoihin aikoihin kun Netanyahu tapasi Putinin ja puhui Iranista Syyriassa, ”Haleyn komeetta” iski jälleen. Puhun tietenkin meidän YK-suurlähettiläästä Nikki Haley'sta, joka Jewish Press'in mukaan teki hyvin selväksi yksiselitteisellä tavalla, että Iran ja sen edustajat on poistettava Syyriasta. – Presidentti Donald Trumpin YK-suurlähettiläs Nikki Haley kertoi toimittajille keskiviikkona, että Syyrian vakauttamiseksi, sinne ei saa jäädä ”turvasatamaa terroristeille”, ja että se on elintärkeää ”saada Iran ja sen edustajat pois sieltä.” ...Haley ei kommentoinut kysymystä koskien Syyrian presidentin Bashar al-Assadin pakottamista eroamaan virastaan. Assad nauttii voimakkaasta Venäjän, Iranin, ja Iranin edustajan, Hizbollah'in, tuesta.

Näyttää siltä, että Nikki Haley'lla oli hyvin kiireinen viikko paitsi käsitellessään Irania Syyriassa, vaan myöskin palestiinalaisia YK:ssa. Keskiviikkona Breaking Israel News julkaisi artikkelin siitä, miten Nikki Haley oli varoittanut palestiinalaisia, että YK ei auta heitä enää. Lainaten artikkelia, ”Palestiinalaisten ei pitäisi katsoa Yhdistyneisiin Kansakuntiin ratkaisun saamiseksi konfliktiinsa Israelin kanssa, YK-suurlähettiläs Nikki Haley varoitti ensimmäisessä tapaamisessaan palestiinalaishallinnon YK-lähettilään kanssa tiistaina. Haley, joka tähänastisessa lyhyessä toimikaudessaan on jo tehnyt selväksi YK:ssa, että kansainvälisen elimen ennakkoasenne Israelia vastaan ei ole hyväksyttävää...”

- Tässä tulee se mihin pyrin tällä kaikella, eli Venäjän ja Iranin johtama kansojen liittouma hyökkäämässä Israeliin Syyrian tähden, on tulossa huipentumaan.
- Olen siinä uskossa, että Syyria on katalyytti (Jesaja 17) Venäjälle ja Iranille ynnä muille, käynnistämään ydinhyökkäys Israelia vastaan (Hesekiel 38).
- Mutta hyvänen aika! Jumala tulee tekemään tyhjäksi tämän hyökkäyksen Israelia vastaan aivan kuten Ester toimi tällaisena aikana suhteessa Mordokai'hin, jotka pilasivat Haaman'in suunnitelman silloin.
- Lopetan sillä, minkä väitän olevan kuva seurakunnan tempauksesta ennen seitsenvuotista vaivanaikaa, Esterin kirjassa.
- Tässä tuleekin se, miten pääsen siihen, kun kuningatar Vasti, eräänlainen pakanamorsian, poistetaan kuvioista ennenkuin Haaman'in tyyppinen Antikristus astuu näyttämölle.
- Kuten Antikristus, Haaman vaatii, että häntä kumarretaan ja palvotaan, ollen sitä, mitä tapahtuu 7 vuoden Ahdistuksen (Tribulation) aikana.
- Ajattele Esteriä, joka on nyt kaiken huomion keskipisteessä, kuten Israelkin, vaivanajassa, juutalaiskansan pelastusta silmälläpitäen.
- Ajattele myöskin Mordokai'ta, joka on eräänlainen Kristus, joka kukistaa Haaman'in, eräänlaisen Antikristuksen, joka astuu näyttämölle.
- Näin ollen, Persian/Iranin yritys tuhota Israel tehdään tyhjäksi, ja lopun aikaan, kansakunnat tietävät, että Jahve on Jumala.
Hesekiel 38:23 (KR 33/38)”Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.”
- Tämä on kysymys meidän jokaisen edessä tänä päivänä, ”tunnenko Herran?”, ”Olenko vedonnut Herran nimeen pelastuakseni?”
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen, mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko sydämessäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com