Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Aborttiradikaalien suorittama symbolinen Jeesus-vauvan murhaaminen katolisen kirkon edessä – Planned Parenthood painostaa USA:n kongressia pysäyttämään presidentti Trumpin nimittämän tuomarin hyväksymisen korkeimpaan oikeuteen

Tässä Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) vajaan parin viikon takaa, josta poimin suomennettavaksi kaksi ensimmäistä osiota, koska niissä näkyy se saatanallinen ajanhenki, joka tuo Jumalan tuomiota yhä lähemmäksi koskien nykymaailmaa ja eritoten Amerikkaa. Kuten jutun otsikosta näkyy, niin kyse on aborttimielisten argentiinalaisten yrityksestä osoittaa vihaansa kristinuskoa kohtaan toimimalla kuin itse paholainen ja kirjeen toisessa osiossa kerrotaan tunnetun amerikkalaisen aborttijärjestön poliittisesta vaikuttamisesta, kun se yrittää pitää Amerikan synnillisellä tiellä kohti maansa turmiota. Uutisosiot kirjoitti CE:n David E. Bay.

---------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, March 17, 2017


I. Aborttiradikaalit suorittavat Jeesus-vauvan murhan katolilaisen kirkkorakennuksen edessä!

Radikaalit ahdistelevat Neitsyt Mariaa julkisella kadulla, pakottaen symbolisesti Jeesus-vauvan veriseen aborttiin!


Abortti-aktivistit abortinvastaisessa (pro-life) Argentiinassa ilmeisesti ajattelevat olevansa mahdollisimman havainnollistavia ollakseen paras tapa edistämään abortteja. Abortti-aktivistit järjestivät törkeän ja inhottavan julkisuustempun paikallisen katolisen kirkon ulkopuolella. Protestin tarkoituksena oli kiinnittää huomio maan aborttivastaisiin lakeihin kansainvälisenä naistenpäivänä – ikäänkuin tyttövauvojen surmaaminen aborttien avulla jotenkin edistäisi naisten asiaa.”

Hengellinen viha, jota nämä aborttimieliset radikaalit näyttivät Jeesusta Kristusta kohtaan on selkeästi esillä ja se tulee suoraan helvetin kuilusta! Tiesitkö, että Saatana yritti tappaa Jeesus-vauvan heti kun Hän tuli ulos Marian kohdusta?

Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.” (Ilmestyskirja 12:1-2)

Ilmeisesti tämä ”vaimo, vaatetettu auringolla” ja ”päässään seppeleenä kaksitoista tähteä” on Neitsyt Maria. Meille kerrotaan lisäksi, että tämä Neitsyt oli raskaana ja lähestyi synnyttämisen ajankohtaa.

Mutta yhtäkkiä, lohikäärme (Saatana) yrittää siepata lapsen heti kun Hän tulisi ulos äitinsä kohdusta!

Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua … Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.” (Ilmestyskirja 12:3-4)

Mutta, Jumalan kaikkivoipainen mahti pelasti tulevan Lunastajan koskien syntistä ihmiskuntaa ja saattoi Hänet turvaan Taivaassa.

Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.” (Ilmestyskirja 12:5)

Niinpä nämä aborttiradikaalit asettuivat Lohikäärmeen/Saatanan puolelle yrittäessään murhata Jeesus-vauvan! Paholainen, Väärä Profeetta ja Antikristus eivät olisi voineet luoda havainnollistavampaa ja halveksittavampaa tekoa kuin tämänlaista. Uskovatko he todella, että heidän verinen spektaakkelinsa ja heidän silvottujen ruumiinosien levittelemisensä ympäri katua saa ihmiset maailmanlaajuisesti yhtäkkiä tukemaan aborttia?

Koska ilmeinen vastaus on ”EI”, niin silloin nämä radikaalit yksinkertaisesti näyttävät meille heidän syvän sisäisen vihansa Jeesusta Kristusta kohtaan!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2402
II. Planned Parenthood kehottaa Kongressia kieltäytymään hyväksymästä tuomari Gorsuch'ia korkeimpaan oikeuteen, koska hän äänestäisi lopettamaan Abortti pyydettäessä -käytännön!


Tuomari Neil Gorsuch'in konfirmaatiokuulemisten myötä, joiden on määrä alkaa ensi maanantaina, aborttiteollisuus ja sen media-liittolaiset ovat kiihdyttämässä Neil Gorsuch'in vastustamista, joka on liittovaltion vetoomustuomioistuimen tuomari, jonka presidentti Donald Trump on nimittänyt korvaaman edesmenneen Antonin Scalia'n korkeimmassa oikeudessa.”

Nelisivuinen kirje, jonka on allekirjoittanut 55 aborttimyönteistä ryhmää … oli tarkoitus toimittaa joskus tänään senaatin demokraateille.”

'Pyydämme senaattoreita tekemään kaiken tarvittavan tämän nimityksen estämiseksi', ryhmä kirjoitti. 'Gorsuch on osoittanut, että hän menee uskomattoman pitkälle saavuttaakseen tuloksen, joka estäisi naisten pääsyn peruslisääntymisterveydenhuoltoon [eli aborttiin]'.”

Minä suutun joka kerta kun aborttimielinen ryhmä määrittelee uudelleen verisen aborttimurhan ”naisten pääsyksi peruslisääntymisterveydenhuoltoon”! Valkoisen valtaistuimen tuomiopäivänä, Tuomari Jeesus ei salli sellaisen hölynpölyn tulla oikeussaliinsa!

Kuuntele mitä Jumala sanoo ”Babylon Amerikalle” (Ilm. 18:2-5):

Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta." Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.”

Ja suomentaja sanoo, että Aamen!

1 kommentti:

  1. Moi! Tuossa kun oli tuo raamatunpaikka Ilm. 12:1-2
    Nyt näyttäisi että tuo kyseinen merkki tulisi taivaalle tänä vuonna 23.9.2017
    tsekkaa linkki
    http://www.reinosav.net/merkit-taivaalla.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com