Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Hallinnointitavan kriisi nykyään Trumpin Amerikassa

Tässä lyhyt ja naseva poliittinen analyysi Amerikan nykyisestä hallinnosta, joka presidentti Trumpin johdolla on kriisissä vailla johtajuutta merkiten kansakunnan alennustilaa. Tämän suomentamani artikkelin kirjoitti hiljattain aikaisemmista töistään ansioitunut amerikkalainen kirjailija, poliittinen kommentaattori, ja professori Robert B. Reich.

----------------------

Hallinnointitavan kriisi
The Crisis of Governance

WEDNESDAY, MARCH 22, 2017

http://robertreich.org/post/158693999145

Amerikka on hallinnointitavan kriisissä. Ei ole ketään aikuista ohjaksissa.

Sen sijaan meillä on presidenttinä henkisesti tasapainoton narsistinen lapsi, joka twiittailee absurdeja valheita ja järjestää joukkokokouksia pönkittääkseen haurasta egoaan, jonka taloudellisten omistussuhteiden ristiriidat ovat kaikkialla läsnäolevia, ja jonka presidenttiys on epäilyksen ”harmaan pilven” alla (kongressin edustajainhuoneen tiedustelukomitean puheenjohtajan mukaan) yhteentörmäämisen vuoksi venäläisten agenttien kanssa presidentinviran saamiseksi vuoden 2016 vaaleissa.

Häntä neuvovat hänen tyttärensä, vävynsä, ja kumma tyyppi, joka aikoinaan johti valkoisen rodun paremmuutta kannattavaa uutiskanavaa suoltaen valeuutisia.

Hänen kabinettinsa on valikoima miljardöörejä, toimitusjohtajia, Wall Streetin veteraaneja, ja ideologeja, joista kellään ei ole mitään käsitystä siitä, miten hallinnoida ja useimmat heistä eivät usko lakeihin, joista heidän ministeriönsä ovat kuitenkin toteuttamisvastuussa.

Hän on väheksynyt tai vienyt olennaisen arvon ryhmiltä, jotka ovat vastuussa tarjota presidenteille ammatillisia neuvoja ulkopolitiikassa, ulkomaan tiedustelussa, taloudessa, tieteessä, ja sisäpolitiikassa. Hän saa suurimman osan tiedoistaan televisiosta.

Samaan aikaan kongressi on republikaanien käsissä, jotka jo vuosien ajan ovat sanoneet vain ”ei”, joista on tullut asiantuntija pysäyttämään mikä tahansa juttu mitä presidentti haluaa tehdä, mutta joilla ei ole hajuakaan, miten käynnistää toimintaohjelmia, ja joista suurin osa ei ole koskaan hyväksynyt budjettia laiksi, sekä yleisemmin, eivät suuresti pidä hallituksesta eivätkä ole jakaneet vastuuta kansakunnan hallitsemisesta.

Tämän kaiken seurauksena, maailman mahtavin kansakunta, jolla on suurin talous maailmassa, on ruoriton ja vailla johtajuutta.

Siellä missä me tarvitsemme harkittua määrätietoisuutta, meillä on ajattelematonta nimittelyä. Jos tarvitsemme demokraattista käsittelyä, meillä on itsevaltaista paasausta ja puhetilaisuuksia. Kun tarvitsemme vision, meillä on likinäköisyyttä.

Ainoa ratkaisu tähän hallinnointikriisiin meitä varten – valtaosalle amerikkalaisista, jotka ansaitsevat parempaa ja tietävät sen – on vastuunottaminen. Maanne tarvitsee teitä epätoivoisesti.

---------------------------------------

ROBERT B. REICH työskentelee Kalifornian yliopiston Berkeleyn kampuksen professorina Public Policy'ssa ja on Blum Center for Developing Economies'in vanhempi jäsen. Hän toimi Clintonin hallinnon työministerinä vuosina 1993-1997, jonka vuoksi Time Magazine nimitti hänet yhdeksi kymmenestä tehokkaimmasta 20. vuosisadan kabinettiministeristä. Hän on kirjoittanut 14 kirjaa, kuten bestsellerit ”Aftershock”, ”The Work of Nations”, ja ”Beyond Outrage”, sekä tuoreimpansa, ”Saving Capitalism”. Hän on myös amerikkalaisen Prospect -lehden perustajatoimittaja, Common Cause -järjestön puheenjohtaja, American Academy of Arts and Sciences -tiedeyhteisön jäsen, ja palkitun INEQUALITY FOR ALL (ERIARVOISUUS KAIKKIEN KANNALTA) -dokumentin yksi luoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com