Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 23. toukokuuta 2017

Donald Trump on paljastunut huijariksi pastori J.D. Faragin mukaan – Trumpin Israel-mielisyys vain vaalikampanjapuheita

Tässä pari päivää vanha pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, jossa kerrotaan presidentti Trumpin ensimmäisestä ulkomaanmatkasta virassaan, joka on todellisuudessa tulevan NWO-maailmanuskonnon pönkittämismatka. Näin kaikki Trumpin vaalilupaukset Israelin suhteen ovat pettämässä ja Trump itseasiassa ajaa ns. kahden valtion ratkaisua Israelin ja palestiinalaisten konfliktiin. Trump vierailee kaikkien monoteististen maailmanuskontojen keskuksissa ja se on selvä merkki siitä, että hän pyrkii yhdistämään uskonnot rauhan ja vakauden nimissä. Pastori Farag onneksi on huomannut tämän ja kertoo tässä suomentamassani profetiapäivityksessä miksi kaikki tämä kehitys enteilee merkittävien Raamatun lopunaikojen profetioiden pikaista täyttymistä. Ja silloin Herramme Jeesuksen Kristuksen paluu omiaan varten on lähellä!

--------------------------

Mid-East Prophecy Update May 21st, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 21.5.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-05-21.pdf

Pastori J.D. selittää miksi Trumpin ulkomaanmatka, jota kutsutaan nimellä ”Trumpin uskonnollinen pyhiinvaellusmatka”, nopeuttaa Raamatun profetian täyttymistä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua Trumpin ulkomaanmatkasta, joka alkoi hänen vierailustaan Saudi-Arabiaan eilen.
- Saudi-Arabiasta Trump menee Israeliin, sitten Vatikaaniin, ja sieltä Belgian Brysseliin, jossa hän kokoustaa NATO:n kanssa.
- Sanomalla, että tämä presidentin matkareitti on yhtä strateginen kuin se on profeetallinen, olisi karkeaa vähättelyä johtuen siitä mitä on panoksena.
- Eilen Fox News'in Special Report -ohjelma nimitti Trumpin matkaa 'Trumpin uskonnolliseksi pyhiinvaellusmatkaksi', mitä se uskoakseni on.
- Kolmea suurta maailmanuskontoa edustavat Saudi-Arabian islam, Israelin juutalaisuus, ja Vatikaanin katolilaisuus.
- Näin ollen sekalaisia viestejä on liikkeellä runsaasti ja se on johtanut monien tyrmistykseen, jotka ovat nyt huolissaan Trumpista liittyen Israeliin.
Times of Israel'in mukaan, Israel-mielinen oikeisto täällä Yhdysvalloissa alkaa olla levoton Trumpin suhteen. Lainaten Times'ia: ”Amerikan sionistinen järjestö (ZOA) ampui täydeltä laidalta Trumpin hallintoa vastaan, jota se on aiemmin kiihkeästi puolustanut, viestittäen kasvavaa huolta Israel-mielisessä oikeistossa presidentin Israel-politiikasta. ZOA, konservatiivisen pro-Israel yhteisön lippulaiva, läimäytti presidentti Donald Trumpia vetäytymisestään kampanjalupauksesta siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Tel Aviv'ista Jerusalemiin. ...Myöskin huolestuttavaa Israel-myönteisen oikeiston mielestä on ollut Trumpin osoittama lämminhenkisyys palestiinalaishallinnon johdolle, erityisesti PA:n presidentti Mahmoud Abbasille, jonka Trump toivotti tervetulleeksi Valkoiseen Taloon aiemmin tässä kuussa ja jonka hän tapaa Betlehemissä ensi viikolla. ”Olen pettynyt siihen, että hän toi Valkoiseen Taloon miehen, joka palkitsee terroristeja, jotka murhaavat juutalaisia”, Klein sanoi, viitaten PA:n subventioihin vangittujen ja tapettujen terroristien perheille.”

Ehkä tämä edellämainittu epäluulo Trumpin suhteen Israelia koskien perustellaan hyvin tässä Jerusalem Post'in raportissa, jossa Valkoisen Talon Israelia koskeva kartta todella jätti huomiotta vuoden 1967 jälkeiset rajat. Post'in mukaan, Valkoinen Talo julkaisi perjantaina Israel-kartan ennen vuotta 1967 olevilla rajoilla viimeisimmässä sarjassa kommeluksia, joka on vahingoittanut USA:n presidentin Donald Trumpin ensimmäistä vierailua Israeliin. 54 sekuntia kestävä video nimeltään ”Photos Abroad (Ulkomaankuvat)” mainostaa Trumpin viittä matkapysähdystä kahdeksan päivän aikana. Punainen viiva nopeatempoisella musiikilla osoittaa, kuinka Trump matkustaa Washingtonista Saudi-Arabiaan ja sieltä edelleen Israeliin. Mutta valkoinen kartta, johon on asetettu sininen tausta ei sisällä Itä-Jerusalemia ja Golanin kukkuloita, jotka ovat osa suvereenia Israelia. Se ei myöskään sisällä Länsirantaa, käsittäen alueen C, jossa kaikki Israelin siirtokunnat ovat. ...Oikean siiven israelilaiset ottivat ilolla vastaan Trumpin valinnan presidentiksi, toivoen, että hän tukisi heidän näkyään laajemmasta Israelista. Tähän kuuluu yhdistetty Jerusalem Israelin pääkaupunkina, säilyttäen Golanin kukkulat Israelilla ja sen käsityksen, että Länsirannan alue C olisi Israelin lopullisten rajojen sisäpuolella. Mutta joukko pieniä tapauksia matkan edellä ovat selventäneet, että Trumpin Valkoinen Talo epäröi tehdä noita poliittisia lausuntoja. Näihin sisältyy Valkoisen Talon kyvyttömyys sanoa, että itkumuuri (Western Wall) on osa Israelia, kun toimittajat tenttasivat Valkoisen Talon lehdistötilaisuudessa. Korostettakoon, että Valkoinen Talo ei anna Israelin virkailijoiden olla Trumpin mukana, kun hän vierailee itkumuurilla. Viimeisimpänä tapauksena, hallintovirkamiehet ovat selventäneet, että ollessaan Israelissa Trump ei ilmoita USA:n suurlähetystön siirtämisestä Tel Aviv'ista Jerusalemiin. He ovat sanoneet, että tästä asiasta päätetään vasta kun presidentti palaa Washingtoniin.

Saadaksemme lisää todisteita sille, että edellämainittu huoli on hyvin perusteltua, meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin tähän Times of Israel'in raporttiin koskien sitä, miten Trump kertoi Abbasille, että hän voi saada aikaan sopimuksen vuoden sisällä. Lainaten Times'ia: ”'Palestiinalaiset ottavat vakavasti Donald Trumpin pyrkimykset edistää Israelin ja Palestiinan konfliktin ratkaisemista', ministeri sanoi torstaina, ennen Yhdysvaltain presidentin vierailua alueelle ensi viikolla. ...'Abu Mazen korosti Trumpin vakavuutta palestiinalaiskysymyksen ratkaisemisessa' sen jälkeen kun he tapasivat Washingtonissa tässä kuussa, sanoi ministeri, viitaten Abbasiin hänen arabialaisella kutsumanimellä. 'Yhdysvaltain presidentti vakuutti hänelle olevansa kykenevä löytämään ratkaisun vuoden sisällä', hän lisäsi. Trump isännöi Abbasia Valkoisessa Talossa toukokuun 3. päivänä, luvaten auttaa vuosikymmeniä kestäneen konfliktin lopettamisessa israelilaisten ja palestiinalaisten välillä. 'Se on jotain, joka mielestäni on, rehellisesti sanottuna, ei ehkä niin vaikeaa kuin ihmiset ovat ajatelleet vuosien varrella', Yhdysvaltain presidentti sanoi tuolloin. Trumpin vierailun Länsirannan Betlehemiin tiistaina odotetaan kestävän muutaman tunnin. Se tulee olemaan osa hänen ensimmäistä ulkomaanmatkaansa lähtien hänen virkaanastujaisistaan tammikuussa.”

Sitten on tämä Jerusalem Post'in artikkeli, jossa esitetään kysymys, ”What has changed that Israel went from ecstasy over Trump to near-mourning? (Mikä on muuttunut niin, että Israel kaikkosi ekstaasista Trumpin suhteen lähelle surua?) Marraskuun 9:ntenä, presidentinvaalien jälkeisenä päivänä Yhdysvalloissa, opetusministeri Naftali Bennett julkaisi lausunnon, jossa hän onnittelee Donald Trumpia hänen vaalivoitosta. ”Aikakausi Palestiinan valtiolle on ohi”, Bennett säteili tuolloin. ”Trumpin voitto on Israelille tilaisuus peruuttaa välittömästi idea Palestiinan valtiosta... Tämä on vastavalitun presidentin kanta, kuten hänen vaaliohjelmaansa on kirjoitettu, ja sen pitäisi olla osa meidänkin politiikkaa selkeästi ja yksinkertaisesti.” Muut kabinetin jäsenet liittyivät ylistyksiin. ...Kun katsomme taaksepäin siihen, mitä Bennett ja muut ministerit sanoivat marraskuussa, se tuntuu ajalta, josta on kulunut elinikä, tai tarkemmin sanottuna se oli väärää toiveajattelua. Heidän kommenttinsa marraskuussa tulivat ennenkuin Trump päätti haluavansa päästä ”lopulliseen sopimukseen” Israelin ja palestiinalaisten välillä, ennenkuin hän päätti olla siirtämättä suurlähetystöä ja ennenkuin hänen hallintonsa päätti, että se ei voinut edes viitata Jerusalemiin osana Israelia. Joten mitä tapahtui? Miksi muutos? Mitä tapahtui vaalikampanjan Trumpille? Artikkeli jatkuu esitellessään yhden vaihtoehdon sille, mitä tapahtui, sanomalla, ”Mitä todennäköisempää on, että kyse on samasta asiasta, mitä on tapahtunut lukemattomille poliitikoille jo ennen Trumpia – on yksi asia tehdä kampanjalupaus; mutta on toinen juttu olla presidentti.” [Kyllä muuten pätee hyvin myös Suomen persupuolueeseen, jonka keulahahmo Timo Soini on pettänyt ulkoministerinä ollessaan pahoin vaalilupauksensa ja siksi puolueen kannatus on vajonnut viime aikoina. Suom. huom.]

- Sen jälkeen, kun Trump oli voittanut presidentinvaalit, mainitsin, että se voi itseasiassa nopeuttaa profetian toteutumista.
- Näin useista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, että Trump toitotti Israel-mielisyyttään ja sen kanssa kristillismielisiä vaalilupauksia.
- Vaikka tuomaristo voi yhä olla pohtimassa Trump-tapausta, ei ole epäilystäkään siitä mikä oikeuden päätös tulee olemaan kun siihen lopulta päästään.
- Riittää kun sanon, että kysymyksessä ei ole jos, vaan että milloin, ja kenties tärkeämpää, kuinka pian ja kenen käden kautta Lähi-idän rauhansopimus lopulta tulee.
- Tällä tarkoitan, ettemme vielä tiedä, tuleeko se Trumpin, vai hänen vävynsä Kushner'in käden kautta, mutta se on tulossa.
- Syy miksi tiedämme johtuu profetioista, kuten Daniel 9:27, Sakarja 12:1-3, sekä Jooel 3:2, joihin haluaisin sinun kääntyvän.
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
Daniel 9:27 (KR 33/38)”Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”
Jooel 3:2 (KR 33/38)”Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.”
- Tässä tärkein asia lopuksi: Kaikki mitä meille kerrotaan Raamatun profetiassa tapahtuvaksi, on alkanut tapahtua jo nyt.
- Niin suuresti, että on tullut aika herätä ja katsoa ylös, kun näemme hyvin erityisten profetioiden alkavan toteutua.
Johannes 14:29 (KR 33/38)”Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.”
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
- Lopuksi, anna minun sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin pyytäisin sinua tekemään niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla kanssanne sen, mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

3 kommenttia:

 1. Farag on mielestäni aika höyrähtäneen tuntuinen. Joka kerta ollaan hänen teksteissään jossakin muka ratkaisevassa ajan merkissä ja dramatiikassa. Ei se nyt ihan näin mene.

  Terve pastori ei ole ennustelija.

  Trumpin suhteen en pane hänen jutuilleen yhtikäs mitään painoa.

  Tämän palstan linja Trumpiin on hätkähdyttävän kielteinen kaikkineen. Mitäs sitten kun Trump ei osoittaudukaan antikristukseksi? Eikä prinssi Charles?

  Sitten etsitään taas seuraava kortti josta lyödä vetoa.

  Obamankin piti olla. Samoin Gorban. jne.

  VastaaPoista
 2. Ei se Farag mitään ennustele. Hän seuraa vain aikainmerkkejä, jotka ovat hälyttäviä nyt. On hyvä, että joku tekee aina yhteenvedon viikon profeetallisista tapahtumista, jossa lainaillaan uutiskirjoituksia. Ei tässä varmaan enää kauaa mene suureen apokalypsiin ja ylösottoon, voin vakuuttaa sen. Tänä vuonna tapahtuu. Lopetan jos ei tapahdu.

  Farag oli vähän sokea Trumpin suhteen, mutta onneksi hän nyt on vähän havahtunut, vaikkakaan ei pidä häntä vielä Antikristuksena. Se on vaan tiukkaan juuttunut myytti se AK:n eurooppalaisuus. Ei tajuta, että Amerikka on nykyajan Babylon ja Rooman valtakunta. Sotavoimat jo kertoo sen. Amerikka perustettiin v. 1776, eli samana vuonna kuin Baijerin Illuminati. Amerikka ja sen johtaja tuovat NWO:n.

  Trump on minun viimeinen AK-ehdokkaani. Hänen tilalleen ei tule toista. Olen lähes satavarma todisteiden perusteella, että Trump on AK. Lukekaa vain kirjoituksia, joita olen pannut tänne.

  VastaaPoista
 3. Trump on lopull. Antikristus.

  Trump in Israel, Making the Peace Covenant Prophesied in the Bible

  https://www.youtube.com/watch?v=6xYG62mtPHc (22.5.2017)

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com