Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 9. toukokuuta 2017

Maailman tilan vakavuus nykypäivänä kun sotien ja sodanuhkien rummunlyönnit voimistuvat keväällä 2017

Tässä vähän jälkijunassa toissaviikkoinen pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, jossa hän poimii eri lehdistä uutisraportteja, jotka osoittavat lähestyvään maailmansotaan kun varsinkin tilanne Korean niemimaalla osoittaa räjähtämisen merkkejä. Lisäksi Israelin viimeaikaiset iskut Syyrian maaperälle Assadin hallintoa vastaan ovat nostaneet Lähi-idän suursodan mahdollisuutta, kun Assadin Syyria turvautuu liittolaisiinsa, Iraniin ja Venäjään, jotka varoittavat Israelia sen toimien seurauksista. Lopuksi pastori Farag ottaa esille Yhdysvaltain presidentin vierailun Israeliin toukokuun lopussa, jolloin Donald Trumpin on määrä ilmoittaa Jerusalemia koskevista tärkeistä päätöksistä USA:n suhteen. Elämme todellakin jännittäviä aikoja profeetallisesti ja monet Raamatun profetiat ovat täyttymäisillään. Jeesus tulee pian! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update April 30th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 30.4.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-04-30.pdf

Pastori J.D. tarkastelee nykyisen maailman tilan vakavuutta, joka saa jotkut esittämään, että maailma on suursodan kynnyksellä kun sotien ja sodanuhkien rummunpärinä voimistuu sekä tempossa että äänenvoimakkuudessa päivittäin.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen, minun on korjattava virheeni omalta osaltani koskien sanaa ”departure (lähtö)” Toisen Tessalonikalaiskirjeen luvussa 2:3.
- Tulkintani tästä jakeesta oli väärä ja nyt päättelen, että jos tämä tarkoittaa tempausta (rapture) se olisi kreikan kielen sana ”harpazo (siepata pois)”.
- Niinpä haluan pyytää nöyrästi anteeksi kaikkea sitä sekaannusta, jota tämä on saattanut aiheuttaa, kun se liittyy ennen Ahdistusta tapahtuvaan (pre-tribulation) tempaukseen.
- On jotain muutakin, josta haluaisin mainita, ja se liittyy pätevyyteeni ja ansioihini profetian opettajana.
- Minulla ei ole virallista koulutusta tähän, en ole koskaan ollut yliopistossa tai seminaarissa, enkä ole koskaan esittänyt itseäni kreikan kielen tutkijana.
- Itseasiassa tunnen itseni vaivautuneeksi, kun minua kutsutaan profetian asiantuntijaksi, koska näen itseni vain aasina, jonka kautta Jumala voi puhua.
Lopuksi tämä on todennäköisesti hyvä hetki mainita jälleen kerran, kuinka tärkeää on olla kuin berealaiset juutalaiset, joista meille kerrotaan Apostolien tekojen luvussa 17:11, jotka olivat oikeasuuntaisempia kuin uskovat Tessalonikassa, koska he vastaanottivat Jumalan Sanan innokkaalla valmiudella, niin että he tutkivat Kirjoituksia päivittäin selvittääkseen, että pitikö se, mitä he kuulivat, paikkansa vai ei.
- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan tarkastella sitä vakavuutta, jonka jotkut esittävät maailman tilaksi nyt, kun se on suursodan kynnyksellä.
- Näyttää siltä, että sotien ja sodanuhkien rummunlyönnit ovat voimistumassa sekä tempossa että äänenvoimakkuudessa päivä päivältä.
- Valmistautuessani tämänkertaiseen profetiapäivitykseen törmäsin sellaisiin sanoihin ja sanontoihin, kuin ”imminent (lähestyvä)” ja ”nearing an end (lähestyy loppua)”.
- Vaikka olen hyvin tietoinen siitä, että tällaisia sanoja on aina käytetty aiemminkin, haluaisin väittää, että nykyään se on ennennäkemätöntä.
- Ennennäkemättömällä tarkoitan sitä, että koskaan ennen ihmiskunnan historiassa ei ole ollut alttiutta sille, mikä näyttää nyt olevan tulossa.
- Nimittäin joukkotuhoaseiden käyttö, joka voisi tosiasiallisesti tappaa kolmanneksen koko maaplaneetan väestöstä.
Ilmestyskirja 9:13-16 (KR 33/38)”Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä, ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella". Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun.”
Luukas 21:28 (KR 33/38)”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
- Uskon, että Jeesus puhuu niistä asioista, jotka lopulta täyttyvät seitsemän vuoden Ahdistuksen alkaessa.
- Toisin sanoen, kun, ei jos, ne asiat alkavat tapahtua ennen 7-vuotista Ahdistusta, niin silloin te tiedätte, että teidän vapautuksenne on lähellä.
- Kysymykseksi tulee, että ovatko nämä asiat alkaneet tapahtua, ja väittäisin, että ne ovat.
Aloitan tällä Fox News'in torstaisella raportilla, jossa he lainaavat vanhempaa Yhdysvaltain merivoimien upseeria, joka varoittaa, että Pohjois-Korean kriisi on pahin mitä hän on koskaan nähnyt – todistaen, että on vain ajankysymys ennenkuin Kim Jong Un'illa on kyky laukaista ydinkärki kohti Yhdysvaltoja. Hän jatkoi sanomalla, että ”Kim Jong Un on edistymässä ja kaikkien kansakuntien on otettava tämä vakavasti, koska heidän ohjuksensa osoittavat kaikkiin suuntiin... Jos he saavat toimia esteettä, he tulevat realisoimaan kyvykkyyden hänen vihamielisestä retoriikastaan.” Sitten hän korosti sen merkitystä, mihin hän viittasi ”muutokseksena” Kim Jong Un'in retoriikassa sen jälkeen kun tämä oli uhannut valtioita, kuten Australiaa ja Yhdysvaltoja nimeltä mainiten tällä viikolla. ”Hänen retoriikkansa on menossa yhteen suuntaan ja hänen kykynsä lähestyvät hänen retoriikkansa linjoja...” Hän sanoi, ”Missä nämä linjat risteävät, niin luulen että olemme taivutuskohdassa ja heräämme uuteen maailmaan.”

Se oli torstaina, ja sitten perjantaina Ynet News julkaisi raportin, jossa he lainaavat Venäjän varapääministeriä sanomasta, että mikä tahansa voimankäyttö Pjongjang'ia vastaan olisi ”täysin mahdoton hyväksyttäväksi”, lisäten että, ”Riidanhaluinen retoriikka yhdistyneenä vastuuttomaan lihasten pullisteluun on johtanut tilanteeseen, jossa koko maailma miettii nyt vakavasti, tuleeko olemaan sotaa vai ei... Yksi huonosti harkittu tai väärin tulkittu askel voisi johtaa mitä pelottavimpiin ja valitettavimpiin seurauksiin.”

Ynet News'in mukaan Venäjä ei ainoastaan ole varoittanut, että mikä tahansa voimankäyttö Pohjois-Koreaa vastaan olisi mahdottomuus hyväksyä, vaan he myöskin tuomitsevat Israelin sen käynnistämistä ilmaiskuista Syyriaa vastaan. Lainaten raporttia: ”Venäjä on tuominnut sen, mitä kutsutaan ”aggressioksi” Syyriaa vastaan, kun Israelin ohjushyökkäys Syyrian sotilastukikohtaa vastaan lähellä Damaskoksen kansainvälistä lentokenttää oli tapahtunut. ...Israel näyttää iskevän sotilaallisiin saattueisiin ja tukikohtiin Syyriassa nopeutuvassa tahdissa, väittäen, että sillä on oikeus estää aseiden siirtyminen Hizbollah'ille, libanonilaiselle militanttiryhmälle, joka taistelee Syyrian hallitusjoukkojen rinnalla.”

Oletan, ettei tämän Haaretz-lehdessä julkaistun analyysin pitäisi tulla minään yllätyksenä, mutta mikä saattaa olla yllättävää, on, että Israelin monitulkintainen politiikka on nyt ”lähestymässä loppuaan”. ”Strategisella tasolla Israelilla on ongelma: Venäjän sotilaallinen menestys sodassa tarkoittaa Assadin hallinnon pelastumista ja hyötyä Assadin muille liittolaisille, Iranille ja Hizbollah'ille. Jos Venäjä päättää edistää näiden muiden Assadin liittokunnan jäsenten etuja, se voisi tulla Israelin kustannuksella. Keskusteluissaan Venäjällä, Lieberman korosti Israelin piirtämää uutta punaista viivaa: ei minkäänlaista Iranin tai Hizbollah'in sotilaallista läsnäoloa suvaita ...Golanin kukkuloilla. ...on ollut alustavia raportteja Iranin vallankumouskaartin, Hizbollah'in ja siihen liittyvien reserviläisten saapumisesta raja-alueelle, lähinnä Golanin kukkuloiden pohjoisosaan. ...Jos maa päättää ryhtyä toimiin tukeakseen asemaansa … Israelin on punnittava mahdollisuutta, ei ainoastaan kohotettua hankausta Iranin kanssa, vaan myöskin muutosta Moskovan suhteittensa kanssa.”

Mitä tulee kohotettuun hankaukseen ja muutokseen suhteissa, niin israelilainen sanomalehti Times of Israel uutisoi, että Trump tulee tunnustamaan koko Jerusalemin Israelin pääkaupunkina tulevan toukokuun lopulla. Mielenkiintoista on se, että siitä lähtien kun Israel julisti itsenäisyytensä vuonna 1948, Yhdysvaltojen politiikkana ei ole ollut tunnustaa mitään osaa suvereeniksi missään Jerusalemin osassa. Jos tämä ei ole tarpeeksi ennennäkemätöntä, niin kukaan USA:n presidentti ei ole vieraillut Israelissa virkakautensa ensimmäisten kuukausien aikana. Kuten saatatte kuvitella, monet kysyvät, että toteuttaako Trump kampanjalupauksensa Yhdysvaltain Israelin-suurlähetystön siirtämiseksi Jerusalemiin silloin kun hän on siellä, mutta kuitenkin Times'in mukaan, epävirallinen etusivun raportti kertoo, että hän ei tule ilmoittamaan suurlähetystösiirrosta vierailunsa aikana.

Tämä oli vasta eilen, jolloin Times of Israel julkaisi perättäisen raportin siitä, kuinka Trump kieltäytyy nyt vahvistamasta raportteja, että hän ilmoittaisi Yhdysvaltain suurlähetystön siirtämisestä Tel Aviv'ista Jerusalemiin vierailun aikana Israeliin ensi kuussa. Hän kuitenkin vihjaili siihen suuntaan torstaina, että hän voi selventää asiaa tuolloin. Reuters'in kysyessä suurlähetystön siirtämisestä, Trump kiemurteli. ”Kysykää minulta kuukauden päästä”, hän sanoi uutistoimistolle. Trump näytti myöskin ilmaisevan turhautumista, että israelilaiset ja palestiinalaiset jatkavat vieläkin ilman rauhansopimusta, sanoen, ettei ole mitään syytä konfliktin pysymiseksi ennallaan. ”Haluan nähdä rauhan Israelin ja palestiinalaisten kesken”, hän sanoi. ”Ei ole mitään syytä, että Israelin ja palestiinalaisten välillä ei ole rauhaa – ei minkäänlaista.” Trump on sanonut useita kertoja, että hän työskentelisi välittäjänä sopimukselle lopettaakseen vuosikymmeniä vanhan konfliktin, mainiten hänen liiketoimintaymmärryksensä ja sanomalla, että rauha olisi ”ylivoimaisesti paras diili”.

- Tässä tulee tärkein asia lopuksi: Kaikki, mikä on nyt alkamassa toteutua, paljastettiin meille etukäteen Jumalan Sanassa.
Johannes 13:19 (KR 33/38)”Jo nyt minä sanon sen teille, ennenkuin se tapahtuu, että te, kun se tapahtuu, uskoisitte, että minä olen se.”
Johannes 14:29 (KR 33/38)”Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.”
- Kysymys kuuluu: ”Uskotko, että Jeesus Kristus on Herra?” Tämä on tärkein kysymys, johon voimme koskaan vastata.
- Selitän miten, jakamalla kanssanne sen, mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä, että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com