Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Trumpin outo vierailu Saudi-Arabiassa herätti kummastusta monien taholta

Tässä naseva Washington Post'in mielipidekirjoitus presidentti Donald Trumpin ensimmäisestä ulkomaan vierailusta presidentinvirassaan, joka kohdistui yllättäen Saudi-Arabiaan, mikä on herättänyt paheksuntaa useilta tahoilta ja varsinkin Trumpin konservatiivisilta tukijoilta, joita Trump johti harhaan vaalikampanjansa aikana, jolloin hän puhui Saudi-Arabiasta vallan toisenlaisella sävyllä eli kielteisesti. Nyt Trump on siis kääntänyt takkinsa ja pettänyt monet evankelisista äänestäjistään, jotka eksytettiin uskomaan valheita. Näinhän Antikristus juuri tekee. Amerikkalainen pastori J.D. Farag, joka äänesti Trumpia, on uusimmissa profetiapäivityksissään puhunut paljon tästä Donald Trumpin Saudi-Arabian vierailusta ja siihen liittyvistä puheista, jotka eivät kovin kristillisiltä kuulosta, vaan pikemmin ovat presidentti Obaman jatkumoa kun NWO'ta kehitellään kulissien takana. Tämä WP:n kirjoitus, jonka suomensin, on oiva lisä maalliselta regimentiltä osoittamaan presidentti Trumpin hallinnon petoksellisuus ja antikristillisyys.

------------------------

Trumpin outo ja epäamerikkalainen vierailu Saudi-Arabiassa

By Anne Applebaum May 21

https://www.washingtonpost.com/news/global-opinions/wp/2017/05/21/trumps-bizarre-and-un-american-visit-to-saudi-arabia/

Presidentti Trump puhui Persianlahden yhteistyöneuvostossa olevien maiden johtajille toukokuun 21. päivänä Riadissa, Saudi-Arabiassa. Tässä se, mitä hän sanoi, kolmessa minuutissa. (Peter Stevenson/The Washington Post)

https://www.washingtonpost.com/video/politics/trumps-speech-in-saudi-arabia-in-about-3-minutes/2017/05/21/fee96448-3e43-11e7-b29f-f40ffced2ddb_video.html (KATSO VIDEO TRUMPIN PUHEESTA RIADISSA)

Ennenkuin hän siirtyy Israeliin ja sitten Eurooppaan, ennenkuin meitä kulutetaan seuraavalla skandaalilla ja unohdamme, niin tässä on luettelo vain muutamista tapauksista, joissa presidentti Trumpin matka Saudi-Arabiaan oli outo, sopimaton, epäeettinen ja epäamerikkalainen.
1. Se oli hyvin outo valinta ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Viimeiset neljä Amerikan presidenttiä, kaksi republikaania ja kaksi demokraattia, tekivät ensimmäiset matkansa joko Meksikoon tai Kanadaan, ollen maita, jotka ovat läheisiä kauppakumppaneita, läheisiä liittolaisia, yhteensopivia demokratialle ja tietysti naapureita. Trump sen sijaan valitsi ensimmäiseksi presidentin vierailuksi oligarkkisen kleptokratian, joka pakottaa naiset peittämään kasvonsa ja kieltää heitä matkustamasta ilman miespuolisen huoltajan lupaa.

2. Se oli hyvin outo paikka puhua islamilaista ekstremismiä vastaan. Vaikkakin Saudi-Arabia pelkää islamistisen äärilaidan joitakin muotoja, se tukee toisia. Saudi-Arabia sponsoroi ekstremistisiä wahhabilaisia moskeijoita ja imaameja kaikkialla maailmassa; Osama bin Laden oli Saudi-Arabian kansalainen, kuten olivat 19 kaappaajaa 9/11-iskuissa.

3. Miekkatanssi. Jokainen Yhdysvaltain presidentti on kohdannut saudivirkaveljensä, ja tietysti Saudi-Arabian vakauden, samoin kuin sen öljyn, joka on tärkeä Yhdysvaltojen turvallisuuskysymys. Tähän saakka Amerikan presidentit ovat kuitenkin tehneet selväksi sen että, vaikka meidän on oltava tekemisissä Saudi-Arabian johtajien kanssa, me emme kannata heidän kulttuuriaan. Mutta Trump, ulkoministeri Rex Tillerson ja muut valtuuskunnan jäsenet tekivät täsmälleen sitä osallistumalla tähän synkkään vain miesten tanssiin.
Presidentti Trump, kauppaministeri Wilbur Ross ja ulkoministeri Rex Tillerson heiluttivat lanteitaan yhdessä perinteisten tanssijoiden kanssa Saudi-Arabiassa toukokuun 20. päivänä. (The Washington Post)

https://www.washingtonpost.com/video/politics/trump-dances-along-at-saudi-welcome-ceremony/2017/05/20/f4051724-3d86-11e7-a59b-26e0451a96fd_video.html (KATSO VIDEO MIEKKATANSSISTA RIADISSA, JOHON TRUMP OSALLISTUI)
4. Ivanka Trumpin ”kädenojennus” naisyrittäjille. Saudinaisten täytyy peittää päänsä ja usein heidän kasvonsa. He eivät saa ajaa autoa, eivät voi matkustaa ilman miespuolisten huoltajien lupaa (katso edellä) ja heiltä puuttuvat lailliset oikeudet ja koulutus. Tässä kontekstissa Ivanka Trumpin tuki naisyrittäjyydelle näytti kyyniseltä PR-pelinavaukselta, mitä se tietysti oli. Ilmoitus, että Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat lahjoittaisivat rahaa hänen rahastolleen, oli ”maksa ja pelaa (maksa palveluista)” -tyyppistä ja paljon häpeämättömämpää kuin mikään mistä Hillary Clinton on ikinä uneksinut.

5. Tillerson puhumassa Iranin ihmisoikeuksista. Kyllä, amerikkalaiset ovat usein tekopyhiä sen suhteen että, missä ja milloin he edistävät ihmisoikeuksia. Mutta Iranin ihmisoikeustilanteen tuomitseminen ja seisomalla samanaikaisesti Saudi-Arabiassa, paikassa, jossa ei ole poliittista vapautta eikä uskonnonvapautta, toi tekopyhyyden aivan uudelle tasolle. Parempi olisi ollut sanomatta yhtään mitään.

6. Tillerson järjestämässä tiedotustilaisuutta pelkästään ulkomaiselle lehdistölle. Yhdysvaltain lehdistöedustajia ei oltu kutsuttu. Valitettavasti tämä johtui siitä, että Valkoinen Talo ei halua amerikkalaisia setvimään, mitä presidentti tekee Saudi-Arabiassa?
Nyt katseet Jerusalemiin ja Vatikaaniin.

-----------------------------------

Lopuksi muutama lukijakommentti artikkeliin.

Discussion Policy
1979 Comments

labussetti
5/22/2017 3:19 AM GMT+0300

Tyypillinen Trump, korruptoitunut inhottava mies. Hän tietää, mistä voi saada imartelua, koska hän on jo polttanut monia siltoja takanaan vanhan kunnon Amerikan kanssa.

RobtBrock
5/22/2017 3:38 AM GMT+0300

USA tanssii paholaisen kanssa. USA maksaa paholaiselle. USA näyttää ymmällään olevalta, kun paholainen tappaa amerikkalaisia.

Graytok
5/29/2017 4:33 PM GMT+0300

Trumpia motivoi ahneus, puhdas ja yksinkertainen. Huomioiden, että ahneus motivoi Amerikkaa, niin silloin Trump oli amerikkalaisimmillaan Saudi-Arabiassa. Hän edustaa hallitsevaa luokkaa ja jäljittelijöitä vallan hienosti.

Siltä osin, että useimmat amerikkalaiset takertuvat oikeudenmukaisuuden, kohtuuden, soveliaisuuden ja kunniallisuuden tarpeeseensa, niin silloin he epäonnistuivat näyttävästi. Mutta meistä on tulossa vähemmistön ääni, joka on niiden hukuttama, jotka haluavat enemmän, enemmän, enemmän, lähteestä riippumatta. Nämä ihmiset tulevat myymään kaiken mitä heidän sieluistaan on jäljellä muutaman sekelin vuoksi ja sivuuttavat terroristisen näkökulman.

1 kommentti:

 1. Trumppi tosiaan suoraa jatkumoa tässä jesuiittojen marionettien sarjassa.

  Alla olevassa linkissä juttu joka, vaikka selvästi sisältää vääriä etikettejä (leibeleitä)
  myös hyvin pohtii mm. suuria asekauppoja. Näyttää siltä että usa varustaa niin "sunnit kun siiatkin" ( huomioi irakista kateissa olevien usan maksamien aseiden valtava määrä ja sen osittainen valuminen taas isisin leiriin)
  hampaisiin asti aseisiin.

  http://magneettimedia.com/donald-trump-liittoutui-ja-myi-aseita-aari-islamisteille/


  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com