Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Israelin riemuvuosikierrot huipentuvat vuoteen 2017, joka on Raamatun numerologiassa merkittävä vuosi!

Tässä melko tuore kirjoitus Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolta, jossa kerrotaan Israelin riemuvuosikiertojen mahdollisesta päättymisestä tähän vuoteen, koska numerologisesti näiden riemuvuosijaksojen määrä saavuttaa kliimaksin tänä vuonna useiden tutkijoiden mukaan. Lisäksi Daymond Duck avaa suomentamassani artikkelissa hienosti riemuvuosikäsitteen yhteyttä uskovien ylösottoon kun Jeesus palaa takaisin maaplaneetalle.

-----------------------

Riemuvuosikierrot :: By Daymond Duck
Jubilee Cycles

Published on: April 30, 2017 by RRadmin7


Raamatussa on käsite nimeltä riemuvuosi tai riemuvuosikierto. Se on monimutkainen, eivätkä kaikki ole samaa mieltä siitä, mitä se tarkoittaa, kun nykyinen riemuvuosijakso päättyy, jne., mutta riemuvuosikäsite tulee suoraan Raamatusta.

Jumala puhui juutalaisille erämaassa, kun Hän sanoi: ”Ja laske seitsemän vuosiviikkoa: seitsemän kertaa seitsemän vuotta, niin että seitsemän vuosiviikon aika on neljäkymmentä yhdeksän vuotta.”

”Ja seitsemännessä kuussa, kuukauden kymmenentenä päivänä (Tishri 10 tai Rosh Hashanah juutalaisessa kalenterissa; syyskuun 23. päivä vuonna 2017 gregoriaanisessa kalenterissa), anna pasunan raikuen soida; sovituspäivänä antakaa pasunan soida koko maassanne.”

”Ja pyhittäkää viideskymmenes vuosi ja julistakaa vapautus maassa kaikille sen asukkaille. Se olkoon teille riemuvuosi; jokainen teistä saa silloin palata perintömaallensa ja sukunsa luo.”

”Riemuvuosi olkoon teille viideskymmenes vuosi.” (3. Moos. 25:8-11)

Niinpä riemuvuosi on riemuvuosikierron 50. vuosi, ja juutalaisten on puhallettava pasuunoihin tuona päivänä, koska se osuu Rosh Hashanah'iin tai Pasuunansoitonjuhlaan (juutalaisten uusivuosi).

Kun temppeli rakennettiin, jotkut sanovat, että juutalaiset puhalsivat pasuunaan Rosh Hashanah -päivän lopussa 100 kertaa. Tämä sadas puhallus oli erityisen äänekäs, ja sitä kutsuttiin Suureksi puhallukseksi (Great Blast) tai Viimeiseksi pasuunaksi (Last Trump).

Muistakaa, että sanoin, etteivät kaikki ole samaa mieltä siitä, milloin nykyinen riemuvuosijakso päättyy, mutta ei ole vaikeaa löytää ihmisiä, joiden mielestä se loppuu kuudelta illalla (auringonlasku) päivänä juuri ennen Rosh Hashanah'ia (Pasuunansoitonjuhla).

Heti kun nykyinen riemuvuosijakso päättyy (klo 18 syyskuun 22. päivänä tänä vuonna), niin seuraava riemuvuosikierto alkaa (Rosh Hashanah'ina syyskuun 23. päivänä 2017).

Rosh Hashanah tarkoittaa ”vuoden kantaa” tai ”vuoden alkua”. Se on uudenvuoden päivä juutalaisten siviilikalenterissa.

Se alkaa aina uudella kuulla. Ja jotkut uskovat, että tempaus tapahtuu Rosh Hashanah'ina.

He uskovat, että Jeesus ”on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa” ja kuolleet nousevat ylös ja kaikki kristityt muuttuvat ja temmataan ylös (1 Tess. 4:16-17).

He uskovat myös, että nämä asiat tapahtuvat viimeisen pasuunan puhalluksen aikana (1 Kor. 15:51-52).

Sen lisäksi, että syyskuun 23. päivä on Rosh Hashanah, pasuunoihin puhaltamisen päivä, Suuren puhalluksen tai Viimeisen pasuunan päivä jne., jotkut ihmiset uskovat toisen syyn seuraavan riemuvuosikierron alkamiselle syyskuun 23. päivänä 2017 olevan se, että Iso-Britannia kukisti turkkilaiset ja valtasi Israelin vuonna 1917 ja sitten Israel valtasi Itä-Jerusalemin ja Temppelivuoren 50 vuotta myöhemmin (yhden riemuvuosijakson pituus).

Mutta on enemmän. Kun juutalaiset sotilaat valloittivat Itä-Jerusalemin ja Temppelivuoren vuonna 1967, rabbi Schlomo Goren, Israelin armeijan pääkappalainen, seisoi Temppelivuorella ja puhalsi pasuunaan (shofar).

Monet juutalaiset uskonnolliset johtajat pitävät sitä erittäin tärkeänä profeetallisena tapahtumana Israelin elinaikana. He uskovat, että vuosi 1917 aloitti uuden riemuvuosikierron, ja 50 vuotta myöhemmin v. 1967 alkoi toinen riemuvuosikierto ja tästä 50 vuotta myöhemmin v. 2017 alkaa taas uusi riemuvuosijakso.

Kuulin äskettäin Tri. Kevin Clarkson'in haastattelevan evankelista Dan Goodwin'ia ”Prophecy in the News” -ohjelmassa (https://prophecyinthenews.com/videos/dan-goodwin-prophecy-unsealed/).

Evankelista Goodwin on riemuvuosijaksojen asiantuntija ja kirjan God's Final Jubilee (Jumalan viimeinen riemuvuosijakso) kirjoittaja.

Hän ei sanonut, että seuraava riemuvuosijakso alkaa syyskuun 23. päivänä 2017, mutta olen kuullut hänen sanovan, että jos hän joutuisi kertomaan, mitä hän uskoo, niin hän luulee, että olemme viimeisessä riemuvuosijaksossa, koska se on 70. riemuvuosikierto.

Hän sanoi myös, että on ollut:

120 riemuvuosikiertoa (120 X 50 = 6,000 vuotta) Aadamin luomisesta lähtien,

70 riemuvuosikiertoa (70 X 50 = 3,500 vuotta) Mooseksen päivistä lähtien, ja

40 riemuvuosikiertoa tai 2,000 vuotta Jeesuksen päivistä lähtien.

Luvut 120, 70 ja 40 ovat kaikki tärkeitä lukuja Raamatussa, joihin en paneudu syvemmin johtuen ajasta, mutta se seikka, että kaikki näistä kolmesta merkittävästä luvusta osuvat samaan vuoteen (2017) ja että se on 70. riemuvuosijakson päätös, ei todennäköisesti ole sattumaa.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

-------------------

Tuo juutalaisten uusivuosi 23.9.2017 on mielenkiintoinen, koska samalle päivälle osuu harvinainen Ilmestyskirjan 12. luvun merkki taivaassa, joka on yhdistetty tempaukseen (rapture) ja 7-vuotisen Ahdistuksen (Tribulation) alkamiseen.

1. Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
2. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.

September 23, 2017, Revelation 12, US Solar Eclipse - Signs in the Heavens

https://www.youtube.com/watch?v=P8GWeDIpank (19.2.2017)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com