Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. toukokuuta 2017

Globaali 'merkki' (ID) ja rahaton yhteiskunta

Tässä Tony Pearce'lta alkuvuoden 2017 päivitys rahattoman yhteiskunnan kehittymisestä maailmalla ja siihen liittyvästä globaalista 'merkistä', eli pedonmerkistä, joka seuraa käteisen rahan häviämistä ihmisten käytöstä. Asiat ovat menossa vahvasti Raamatun Ilmestyskirjan ennustamaan suuntaan, jossa jokaista maailman ihmistä valvotaan ihon alle istutettavan sirun avulla, joka sisältää henkilötunnistukseen tarvittavan yksilöllisen numeron ja näin mitään ulkonaista maksuvälinettä ei tarvita ostamiseen ja myymiseen. Henkilön ID on siis ihmisessä itsessään 'biometrisesti', mikä tekee systeemistä väärentämättömän eikä kukaan voi siten varastaa toisen henkilöllisyyttä, kuten nyt on mahdollista eri maksukorttien kanssa. Kuitenkin kaikki tämä tehdään 'Pedon' eli Antikristuksen tukemiseksi, joka taasen on Saatanan poika. So don't take The Mark! Don't shake hands with Lucifer! Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

Globaali ID ja rahaton yhteiskunta

 

Tämä on useiden tammikuussa 2017 päivitettyjen artikkelien fuusio.

Seuraava Britanniassa syntyneiden lasten sukupolvi 'ei tiedä, mitä raha on', sanoi Tim Cook, Applen toimitusjohtaja mainostaessaan älypyhelinsovellusta Apple Pay. (Daily Telegraph 11/11/15). Puhuessaan opiskelijoille Dublinissa hän ennusti käteisen rahan kuolemaa suunnilleen silloin, kun nykyisillä yliopisto-opiskelijoilla on perhe.

Teollisuuden järjestön, Payment UK, mukaan kuluttajat käyttävät edelleen käteistä yli puolessa maksuistaan, mutta sen suosio on laskussa, koska ihmiset siirtyvät kortteihin ja älypuhelinsovelluksiin, kuten Apple Pay ja Google Wallet. Ihmiset voivat nyt käyttää 'kosketa ja maksa' -tekniikkaa jokaiseen alle 30 punnan maksuun, mikä tekee sen käytön todennäköisemmäksi ravintoloissa ja kaupoissa kuten myös kahviloissa ja kioskeissa. Pankeilla ja yrityksillä, kuten Apple, on kannustin edistää sellaisia viestejä, koska ne tienaavat rahaa, kun ihmiset käyttävät luottokorttia tai vaihtoehtoisia maksusysteemejä maksamiseen.

Noin 20 vuotta sitten kuulin edesmenneen raamatunopettaja Barry Smith'in sanovan, että siirtymisessä kohti 'rahatonta yhteiskuntaa' maksu- ja luottokorttien käyttö oli ensimmäinen askel kohti lopullista tavoitetta, eli kortissa olevan tiedon laittamista ihon alle mikrosirussa, jota voidaan lukea RFID -skannereilla ja käyttää ostamiseen ja myymiseen. Hän sanoi, että se johtaisi pedonmerkkisysteemiin Ilm. 13. luvussa, joka kuvailee, kuinka tuleva Antikristus eli Peto, valtaa maailman valvomalla ihmisten kykyä ostaa ja myydä.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18)

Vilkaiskaamme joitakin eri puolilla maailmaa tapahtuvia asioita nähdäksemme oliko Barry Smith oikeassa.

Pohjoismaat ovat kehityksen kärjessä tiellä 'rahattomuuteen'. Tanska on ottanut käyttöön lainsäädännön, jossa laki ei enää sido yrityksiä hyväksymään käteismaksuja, mikä pakottaa ihmiset käyttämään kortteja kaikkiin maksutapahtumiin. Ruotsissa pankit ja hallitus jarruttavat jo käteismaksuja vaiheittain rajoittaen käteisnostoja poistamalla pankkiautomaatteja. Lisäksi pankit soittavat poliisille, jos niistä tuntuu, että joku käyttää liikaa käteistä. Eräs ruotsalainen pankkirosvo jäi nuolemaan näppejään huomattuaan, että siinä tukholmalaisessa pankissa, johon hän iski, ei ollut lainkaan käteistä! Asunnottomille katukaupustelijoille annetaan nyt kortinlukijoita, koska kenelläkään ei ole antaa heille käteistä. Myös muut maat, kuten Italia, Espanja ja Ranska ovat rajoittamassa suuria käteismaksuja. Kreikassa tehtiin laittomaksi maksaa yli 70 euron laskuja käteisellä johtuen heidän rahoituskriisistään samalla myös voimakkaasti rajoittaen päivittäistä sallittua käteisnostojen määrää.

Henkilöllisyyden varmistaminen on tärkeää kaikissa rahattomissa maksutapahtumissa. Pankkikortit pin-koodeineen ovat keinoja, joilla se tehdään nyt, mutta niissä on riskinsä. Yksi keino varmistaa, että henkilöllä varmasti on oikea ID, on käyttää jonkinlaista biometristä laitetta, joka laitetaan heihin henkilökohtaisesti eikä sitä voi väärentää, kadottaa eikä varastaa. Se voisi olla ihon alle laitettu mikrosiru, tai jonkinlainen merkki iholla, joka varmistaa hänen henkilötunnuksensa. Se on nyt mahdollista tehdä ensimmäistä kertaa historiassa. Euronews (7.9.2015) raportoi Euroopan suurimmista korkean teknologian messuista Berlliinissä, joilla yksi näytteillä olevista aiheista oli mikrosiru ihmisille.

Intia on käynnistänyt valtakunnallisen ohjelman, johon kuuluu yksilöllisen tunnusluvun (UID) jakaminen jok'ikiselle sen 1.2 miljardista asukkaasta. Kukin luku sidotaan saajan biometrisiin tietoihin käyttäen informaatiomuotoja – sormenjälkiä, iris-skannausta ja kasvokuvia. Kaikki käden 10 numeroa tallennetaan ja molemmat silmät skannataan. Tässä vaiheessa UID-ohjelma on valinnainen. Kuitenkin heti, kun Intian pankit, yritykset ja hallituksen sosiaaliset palveluvirastot alkavat vaatia tunnistamista käyttäen UID:tä, mahdollisuus pysyä poissa systeemistä katoaa. Tämä juuri onkin Intian uuden biometrisen tunnistusohjelman tarkoitus. Itseasiassa rahaton yhteiskunta on UID-ohjelman ilmoitettu päämäärä. Yhtiön MindTree’s IT Services, joka sai hallituksen toimeksiannon kehittää ja ylläpitää UID:tä, toimitusjohtaja selitti lehden ComputerWeekly haastattelussa, että 'ID-systeemi tukee rahatonta yhteiskuntaa.' Hän sanoi, että 'kaikilla kauppiailla on biometrinen lukija ja kansalaiset voivat maksaa asioista, jopa riisipussista, sormenjäljellä.'

Kiina aloitti kansallisen ID-ohjelman vuonna 2013. Techshino, Kiinan johtava biometriikkayhtiö kehuu, että heillä on 'nykyisin aktiivisessa käytössä yli 700 000 biometristä laitetta ja niitä käyttämässä yli miljardi loppukäyttäjää.' Se on nyt kehittämässä tätä ihmiskunnan historian suurimmaksi käyttäytymiseen liittyväksi totuttamiskokeiluksi. On kehitetty kansalaispistesysteemi, joka arvioi jokaisen kansalaisen heidän poliittisten näkemystensä, ilmeensä somessa, tekemiensä ostosten ja luottotietojensa perusteella. Nämä pisteet, jotka vaihtelevat välillä 350-950, otetaan huomioon lainoja, viisumeita ym. hallituksen anteja hyväksyttäessä. Sellaisia pisteitä voitaisiin myös käyttää päätettäessä, kenellä on pääsy tietynlaisiin työpaikkoihin. Pohjimmiltaan nämä pisteet määräävät elämäsi mahdollisuudet. Kun tämä systeemi on käytössä, hallituksella on hyvin tehokas menetelmä vahvistaa sellaista käyttäytymistä, jonka se uskoo olevan poliittisesti ja yhteiskunnallisesti korrektia. Pisteet tullaan linkittämään Kiinan kansalliseen henkilökorttiin ja vaikka se on nykyisin vapaaehtoinen, hallitus on ilmoittanut, että se tulee pakolliseksi vuoteen 2020 mennessä.

Ei ole vaikea nähdä, kuinka tällainen systeemi voisi kehittyä keinoksi, jolla hallitus ottaa kansalaistensa valvonnan yhdistäen poliittisen manipulaation taloudellisiin etuihin tai niiden puutteeseen. Tämä on linjassa Raamatun profetian kanssa Ilm. 13. luvussa, joka puhuu ajasta tulevaisuudessa, jolloin 'pedonmerkki' on suoraan kytketty tukemaan 'Petoa' eli Antikristusta. Se tekee sinulle mahdolliseksi tehdä kauppaa, mutta ilman sitä et voi ostaa etkä myydä.

Globaali valtakoneisto näkee lisääntyvässä määrin 'rahattoman yhteiskunnan' vastauksena moniin yhteiskunnallisiin ongelmiin. Monet maat kehuvat sellaisen systeemin taloudellisia etuja, kuten harmaan talouden, aseellisten ryöstöjen, veronkierron ja rahan painamisen kustannusten loppumista samalla tuottaen tehokkaamman ja valvotun systeemin keskuspankkien – digitaalisen talouden lopullisten voittajien – valvonnan kautta. Keskuspankit rakastavat ajatusta käteisen lopettamisesta, koska se merkitsisi loppua talletuspaoille – ihmiset eivät pysty ottamaan rahojaan pois poliittisista syistä, mitä näyttää tapahtuvan yhteiskunnassamme lisääntyvästi.

Kun puhutaan talletuspaoista, niin taloustieteilijät varoittavat edessä olevista ongelmista maailman suurille talouksille. Professori Otmar Issing, Euroopan keskuspankin (ECB) pää-ekonomisti ja arkkitehti euron luomisen taustalla, on sanonut, että euro tulee kaatumaan kuin korttitalo. Professori Issing sanoi, että ECB oli 'heikolla jäällä' ja oli vaarantanut systeemin pelastamalla konkurssikypsiä valtioita. Vakaus- ja kasvusopimus (The Stability and Growth Pact) on enemmän tai vähemmän epäonnistunut,' hän sanoi. 'Markkinakuri on lopetettu ECB:n keksinnöillä. Joten markkinoilta eikä poliitikoilta ole mitään valtion tuloja koskevaa valvontamekanismia. Siinä on kaikki tekijät tuomaan katastrofi rahaunionille.'

Bank of America on varoittanut, että lama on lähellä ja väistämätön. Amerikan keskuspankin (Federal Reserve) katastrofaalinen vuoden 2008 rahoituskriisin jälkeinen pelastussuunnitelma on jättänyt USA:n talouden heikkoon ja haavoittuvaan tilaan. Vuonna 2017 Yhdysvaltojen velka on menossa kohti 20 biljoonaa dollaria niin, että jokaisen veronmaksajan osuus on nyt 149 000 dollaria kansallisesta velasta. Eräs artikkeli sanoo: 'Hallitus on nyt muuttamassa koko Yhdysvallat velkavankilaksi.' Artikkeli jatkaa: 'Keskuspankki pönkittää Yhdysvaltojen pörssiä keinotekoisesti, mutta sen kyky virkistää taloutta on mennyttä. Immuniteetti on tullut tilalle, eikä heillä ole mitään keinoja jäljellä. Kun sitten tapahtuu, mitä odotetaan, niin kaikki romahtaa sen mukana.'

Doug Casey, taloustieteilijä, joka oikein ennusti kaikki Yhdysvaltojen taloutta kohdanneet viime vuosien dramaattiset kriisit, uskoo, että nämä ongelmat tulevat aiheuttamaan dollarin kaatumisen. Hän sanoo, että kun hurrikaani iskee, niin USA:n keskuspankki keksii 'täysin digitaalisen Fedcoin'iksi kutsutun valuutan, joka itseasiassa toimii rinnakkaisena vaihtoehtona dollarille. Hallituksen kannalta sillä on paljon etuja ja kun suurin osa ihmisistä näyttää tykkäävän Bitcoin'ista, niin yleisö voi hyväksyä, että sillä aloitetaan. … Se ei tule olemaan fyysinen alussakaan. Se ei tule olemaan paperia millään tavalla. Se tulee olemaan jotakin, joka sinulla on älypuhelimessasi, tai viekäämme se seuraavalle tasolle, niin hurjalta ja pelottavalta kuin se ehkä kuulostaakin, ehkä se tulee olemaan vain siru, jonka panet käteesi, johon pankkitilisi, potilastietosi, kaikki nämä asiat, on tallennettu.' https://www.caseyresearch.com/cm/project-fedcoin

Raamatunprofetian tutkijat ovat jo pitkään varoittaneet rahattomasta yhteiskunnasta, jossa on jonkinlainen päälle puettava ID, eli merkki, osana Antikristuksen suunnitelmaa valvoa täydellisesti ihmiskuntaa (Ilm. 13). Tässä tilanteessa 'rohkaisusta' rahattomuuteen tulee eräänä päivänä pakko, niin että kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ellei hänellä ole uskollisuuden merkkiä, 'pedonmerkkiä' 666.

Jotta tämä systeemi toimisi, täytyy olla idioottivarma keino varmistaa ihmisen henkilöllisyys. YK haluaa, että joka ainoalla miehellä, naisella ja lapsella koko planeetalla on vuoteen 2030 mennessä kädessään biometrinen henkilökortti 'antamaan laillinen henkilöllisyys kaikille mukaanlukien syntymisten rekisteröiminen.’
  YK tekee jo lujasti töitä tämän päämäärän eteen, varsinkin pakolaisväestöjen keskuudessa. Se tekee yhteistyötä yhtiön nimeltä Accenture kanssa toteuttaakseen biometrisen tunnistamissysteemin, joka pystyy tunnistamaan ja jäljittämään pakolaisia. Systeemi toimii yhdessä Accenture'n UISP:n (Unique Identity Service Platform ) kanssa ja lähettää tämän tiedon takaisin keskustietokantaan Genevessä, mikä sallii UNHCR:n toimistojen kaikkialla maailmassa tehokkaasti tehdä yhteistyötä UNHCR:n keskusviraston kanssa jäljitettäessä pakolaisia. Tämä 'yleinen ID,' joka ottaa pakolaisista biometriset tiedot, on YK:lle vasta alku. Lopullinen päämäärä on tuoda kaikki ihmiset massiiviseen tietopankkiin.

Jotta näin voisi käydä, meillä on joitakin mielenkiintoisia kehittelyjä linjassa tämän teknologian alan kanssa. Yksi asia, jonka ihmiset panevat merkille, on, että tekniikan kehittyessä saatavissa olevat laitteet pienenevät. Olemme siirtyneet pöytätietokoneista tabletteihin, iPhone'ihin, joita voidaan nyt käyttää maksamiseen. Seuraavana agendassa on 'puettava teknologia' kuten Apple Watch, jolla on ranteessa pidettävän tietokoneen toiminnot.

Mitä seuraavaksi? Entä jos istutetaankin mikrosirulta vaadittu tieto ihmisen ihon alle?  Michael Snyder, kirjan 'The Beginning of The End (Lopun alku)' tekijä sanoo, miksi ihmiset voisivat haluta 'mikrosiruimplantin': ”Meille kerrotaan, että sellaiset implantit voivat ratkaista koko joukon yhteiskunnallisia ongelmia. Identiteettivarkaus ja luottokorttipetos olisivat lähes eliminoituja, moni muu rikoksen muoto vähenisi merkittävästi, lapsia ei koskaan olisi kateissa, eikä meidän koskaan, kuten nyt, tarvitsisi muistaa valtavaa joukkoa salasanoja ja PIN-koodeja. … Lopulta istutetut mikrosirut tarjoavat keinon tehdä sinun fyysinen ruumiisi kone-luettavaksi. Tämä voisi korvata tunnistamissysteemien loputtoman moninaisuuden: magneettijuovat, salasanat, pin-koodit, turvakysymykset ja -mokkulat. Nämä kaikki ovat yrityksiä ylittää kuilu sinun digitaalisen ja fyysisen identiteettisi välillä ja jos unohdat, tai hukkaat ne, olet yhtäkkiä erossa pankkitilistäsi, kuntosalistasi, kotimatkastasi, henkilöllisyystodistuksestasi ym. Istutettu siru sitä vastoin voisi toimia yleisenä tunnistemerkkinämme navigoidessamme koneiden sääntelemässä maailmassa.”

BBC:n uutisissa (29.1.2015) oli heidän teknologiakirjeenvaihtajansa Rory Cellan-Jones sirutettuna uutisessa koskien ruotsalaista yhtiötä, joka tunnistamisen keinona on laittanut mikrosirun ihon alle. Samanaikaisessa artikkelissa BBC:n verkkosivustolla hän kuvaili, kuinka ihonalaista sirua käytetään Epicenter'issä, uudessa hi-tech toimistokorttelissa Ruotsissa. Pikkuinen RFID-siru, noin riisin jyvän kokoinen, istutetaan käteen ja sitä käytetään sallimaan pääsy toimistoon, kopiokoneelle ja maksamiseen kahvilassa käden kosketuksella.

Sitten hän kuvailee kuinka hänet itsensä sirutettiin. Hän kysyi pääjohtaja Hannes Sjöblad'ilta ajattelusta tämän taustalla ja Hannes vastaa: ”Me olemme jo kaiken aikaa vuorovaikutuksessa tekniikan kanssa. Tarvitsemme pin-koodeja ja salasanoja. Eikö olisi helppoa vain koskettaa kädellä?” Hänellä on toinen tavoite – valmistaa meitä kaikkia sitä päivää varten, jolloin toiset haluavat siruttaa meidät. ”Me haluamme kyetä ymmärtämään tätä teknologiaa, ennenkuin isot yhtiöt ja iso hallitus tulevat luoksemme ja sanovat, että jokainen pitäisi siruttaa – veroviranomaisen siru, Google- ja Facebook-siru.”

Rory Cellan-Jones kirjoittaa: ”Olen palannut Britanniaan käsi hiukan kipeänä – ja siru edelleen ihoni alla kontaktitietoineni. Ei kovin hyödyllistä, mutta epäilemättä kehittyneemmät sirut korvaavat pian puettavan teknologian, kuten kuntorannekkeet tai maksulaitteet ja me totumme siihen, että meitä täydennetään.” http://www.bbc.co.uk/news/technology-31042477

Samanaikaisesti biometriikkabuumi tapahtuu kaikkialla maailmassa. Biometriikka on keino tunnistaa yksilöitä niiden ainutlaatuisten biologisten ominaisuuksien avulla. Viime vuosikymmeninä on ollut buumi edistyneemmässä biometrisessä teknologiassa, joka mahdollistaa ihmisten tunnistamisen ja joskus etäseurannan heidän äänensä, silmiensä iriksen, kasvogeometriansa ja kävelytapansa perusteella. FBI on nykyisin yhdistämässä olemassaolevia sormenjälkitietoja, kasvokuvia ym. biometrisiä tietoja yli sadasta miljoonasta amerikkalaisesta yhteen 1.2 miljardin dollarin tietokantaan. Erityisesti iris-skannausten kasvun ruokkimana globaalilla biometriikkateollisuudella on nyt 10 miljardin dollarin vuositulot – ja niiden odotetaan tuplaantuvan viidessä vuodessa.

Suuressa osassa kehittynyttä maailmaa on tapahtumassa biometrinen vallankumous, kun käynnissä on 160 massiivista tiedonkeräysprojektia. Viime aikoihin asti yli kolmannesta ihmisistä ei rekisteröity mitenkään syntymässä, mikä teki heille vaikeaksi avata pankkitilejä, saada valtion etuja ja äänestää. Biometriset tunnukset voisivat muuttaa sen. Intia on ottamassa sormenjäljet ja iris-skannauksen jokaiselta 1.2 miljardilta kansalaiseltaan. Nandan Nilekani, ulkoisen firman Infosys perustaja ja projektin vetäjä, sanoo, että tunnistaminen mahdollistaa Intian pitkälti anonyymeille massoille vaatia palveluja, joihin he ovat lain nojalla oikeutettuja, sen sijaan, että olisivat pakotettuja lahjomaan byrokraatteja. ”Yksilöllinen tunnistaminen on keino vaikuttaa,” hän sanoi.

Toinen raportti osoittaa, että maksaminen tavaroista ja palveluista sormenjäljellä, kämmen- ja iris-skannerilla on suosituin tulevaisuuden teknologiavalinta turvallisuustietoisille ostajille uuden tutkimuksen mukaan, jonka on tehnyt WorldPay, globaali johtaja maksujen käsittelyssä. Joka toinen haastatelluista (49%) ilmoitti haluavansa tehdä biometrisiä maksuja esim. sormenjälki-, kämmen- ja iris-skannauksien avulla, mikä reilusti ylittää esiintulevien mobiiliteknologian vaihtoehtojen suosion.

Nyt on olemassa sähköisten tatuointien kokonaan uusi sukupolvi, joista käytetään nimitystä 'Biostamp (biotarra)'. Ne ovat äärimmäisen ohuita ja kiinnittyvät ihoon hieman kuin väliaikainen tatuointi, joustaen ja taipuen ihosi mukana, kuten toivot laastarin tekevän. Motorolan mukaan, yhtiön, joka kuvailee itseään ”johtavien teknologiaratkaisujen maailmanlaajuisena toimittajana kuluttajille, yrityksille ja hallituksille”, he aikovat perustavasti muuttaa ajattelutapaamme, mitä tulee ihmisen tunnistamiseen. Niitä voitaisiin käyttää vahvistamaan omistajan henkilöllisyys täysin turvallisesti ilman salasanoja. Se tekisi Internetin paljon turvallisemmaksi paikaksi ja estäisi varkaita ja muita ihmisiä pääsemästä puhelimeen ja yksittäisiin sovelluksiin laitteella tai käyttämästä korttia, jos se varastetaan tai katoaa.

Täysin kehitettyinä ja hyväksyttyinä käyttöön ihmisissä nämä systeemit voisivat osoittautua olevan lopullinen globaalin valuutan vaihto- ja maksusysteemi... jossa digitaalisia maksuja tehdään langattomilla laitteilla ja biometrisellä skannauksella. Tämä toteuttaisi päämäärän, josta monet globaalin valuutan kannattajat voivat nykyisin vain uneksia: valuuttavapaan, rahattoman yhteiskunnan.

Palaten lainaukseen Ilm. 13. luvusta, jolla aloitimme, on merkillepantavaa, että moderni teknologia on hävittämässä rahan ja korvaamassa sen sähköisillä laitteilla, joilla ostaa ja myydä. Niihin kuuluu ihmisille määrättävä luku, joka on heille yksilöllinen ja valtuuttaa heidät ostamaan ja myymään. Sellaisten laitteiden käyttäminen myös merkitsee, että joku jossakin tietää, mitä sinä ostat ja myyt ja antaa mahdollisuuden tarkkailla, mitä ihmiset tekevät ja missä he ovat millä hetkellä tahansa. Olisi mahdollista leikata pois 'ei toivotut' ostamasta ja myymästä peruuttamalla heidän numeronsa / korttinsa, jos vallassa olevat päättävät tehdä niin.

Ilmestyskirjan kirjoittamisen aikaan kenelläkään ei voinut olla aavistustakaan, että sellainen systeemi olisi mahdollinen. Maksu tavaroista ja palveluista tapahtui kolikoilla ja vaihtaen. Sitten meillä oli setelien ja shekkien tulemus. Nyt meillä on pankkikortit ja niissä yksilöllinen numero, joka yhdistää ne henkilöön, joka on valtuutettu käyttämään niitä. Tällä on suuri etu siinä, että meidän ei tarvitse kanniskella isoja setelinippuja, jotka voidaan varastaa tai kadottaa, jos haluamme tehdä ostoksen. Sen huono puoli on siinä, että jos joku valtuuttamaton saa haltuunsa korttimme ja pystyy käyttämään sitä, hän voi hävittää koko tilimme. On siis hyvin tärkeää, että vain valtuutettu henkilö voi käyttää korttia. Pane tieto ihmiseen ja tuo ongelma on ratkaistu. Siitä tulee myös keino valvoa väestöä mahdollisuudella sulkea pois taloussysteemistä sellaiset, jotka eivät mukaudu.

Tämä on toinen esimerkki siitä, kuinka Raamattu ennustaa tapahtumia kaukana tulevaisuudessa, koska se on Jumalan innoittama, joka tietää lopun alusta saakka. Ilmestyskirjan mukaan Pedonmerkin hyväksyminen liittyy Pedon ja hänen kuvansa kumartamiseen: ”Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi” (Ilm. 13:14-18).

Nämä tapahtumat toteutuvat jälkimmäisen osan aikana suurta ahdistusta, joka alkaa sen jälkeen, kun todellinen seurakunta on viety pois maailmasta seurakunnan tempauksessa. Tuohon aikaan Peto, eli Antikristus, nousee paniikista, jonka aiheuttaa miljoonien ihmisten äkillinen katoaminen ja maailmaan iskevä taloudellinen kriisi. Hän tarjoaa ilmeisen vastauksen lukuisiin kriiseihin, jotka lyövät maata saaden ihmiset näkemään hänet Messias- / Vapahtaja-hahmona. Hänen apurinsa, Väärä Profeetta, saa ihmiset kumartamaan Petoa ja hänen kuvaansa, minkä vastineeksi he saavat merkin, joka tekee heille mahdolliseksi ostaa ja myydä. Jumala varoittaa meitä, ettemme tekisi sitä, koska: ”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin” (Ilm. 14:9-11). Jos jäät tempauksesta ja huomaat olevasi ajassa, jolloin pedonmerkkisysteemiä asetetaan voimaan, niin älä mistään hinnasta ota merkkiä. On parempi menettää elämänsä ja pelastaa sielunsa, kuin kadottaa sielunsa ja pelastaa elämänsä. Jeesus tulee pian. Nämä asiat, joita valmistellaan, ovat varma merkki siitä, että Herran tulemus seurakunnalleen on lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com