Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 18. toukokuuta 2017

Rohkaisua tempaususkovaisille, jotka ovat väsyneitä ja miltei lannistuneita Herran paluun odotuksessaan!

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka lohduttaa tässä päivityksessä niitä Kristukseen uskovia, jotka odottavat tempausta (rapture) eli kristittyjen ylösottoa lähiaikoina. Pastori Farag esittelee profetiapalapelin osasia, jotka ovat asettumassa kohdalleen, kun tapahtumat maailmalla ovat edenneet henkeäsalpaavalla nopeudella siihen pisteeseen asti, jossa jotain ratkaisevaa tapahtuu pian Lähi-idässä ja muualla. Kenties olemme vihdoin saapuneet siihen hetkeen, jolloin Kristuksen morsian otetaan ylös taivaallisiin hääjuhliin. Maailmassa alkaa tällöin Antikristuksen 7-vuotinen Ahdistuksen aika. Nyt ensi viikolla tapahtuva presidentti Trumpin vierailu Israeliin on hyvin tärkeä profeetallinen kehitysaskel, sillä matkan aikana päätetään ja sanotaan mm. Israelin ja Palestiinan rauhanprosessin kannalta merkittäviä asioita. Nämä Israelia ja Lähi-itää koskevat julkilausumat ja päätökset heijastuvat sitten etenkin Amerikkaan. Mitä Trump tulee tekemään ja puhumaan Israelissa?! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update May 14th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 14.5.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-05-14.pdf

Pastori J.D. tarjoaa rohkaisua niille, joista on tullut väsyneitä ja lannistuneita heidän Herran paluun odotuksessaan antamalla päivityksen siitä, kuinka profetiapalapelin palasia ollaan laittamassa paikoilleen henkeäsalpaavalla nopeudella.


- Ennenkuin menemme profetiapäivitykseemme, minun on seurattava useita pyyntöjä, joita meillä on ollut viime viikon PDF-tiedoston lataamista varten.
- Erityisesti ennen Ahdistusta tapahtuvan tempauksen typologiasta muinaisissa juutalaisissa häätavoissa, joka on nyt saatavilla verkkosivuillamme.
- Mene vain osoitteeseen www.calvarychapelkaneohe.com ja valitse “Prophecy Updates”, ja lataa muistiinpanot toukokuun 7. päivän profetiapäivityksestä.
- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä kuinka profetiapalapelin palasia ollaan asettamassa kohdalleen henkeäsalpaavalla nopeudella.
- Viimeisten 11 vuoden aikana siitä saakka kun olemme tehneet näitä viikoittaisia päivityksiä, olemme nähneet profetioiden alkavan toteutua.
- Niille, jotka ovat Raamatun profetian opiskelijoita, olette seuranneet profeetallista kehitystä jo monen vuoden ajan ja jopa vuosikymmeniä.
- Vaikka emme tiedä Herran paluun päivää tai hetkeä seurakunnan tempaamiseksi, niin se, mitä me tiedämme, on, että olemme lähellä.
- Näin ollen, me valmistaudumme ja vakaannumme Kristuksen morsiamena odottaessamme sulhastamme, joka vie meidät pois kuin varas yöaikaan.
- Kuitenkin on olemassa niitä, jotka ovat alttiita uupumukselle ja lannistumiselle, koska he ikävöivät jopa tuskaa tuntien Herran paluuta.
Toinen Timoteuskirje 4:6-8”Sillä minut jo uhrataan, ja minun lähtöni aika on jo tullut. Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat.”
Ensimmäinen Tessalonikalaiskirje 4:13-18”Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.”
- Syy miksi jaan tällaista tarkoittaa sitä, että, rohkaiskaa itsenne, sillä lunastuksemme lähenee koko ajan näissä ihmiskunnan historian viimeisissä hetkissä.
- Älä kadota sydäntäsi, vaan sen sijaan valloita sydämesi, koska tämän maailman kärsimykset eivät ole verrattavissa siihen ihanuuteen joka odottaa meitä.
- Kyllä, voimme olla jopa niin lannistuneita siihen pisteeseen asti, että se antaa tietä epätoivolle, mutta meidän kaipuumme Häntä varten tullaan pian täyttämään.
Sananlaskut 13:12”Pitkä odotus tekee sydämen sairaaksi, mutta täyttynyt halu on elämän puu.”
- Seuraavassa on tärkein syy siihen, miksi uskon, että ikävöimisemme Herran paluuta varten on täyttyvä pian ja on niin kuin tuo elämän puu.
- Olen siinä uskossa, että vaikka on olemassa lukuisia syitä olla rohkaistunut, on olemassa yksi syy ylitse muiden, jonka näen laukaisijana.
- Nimittäin se on geopoliittinen ilmapiiri kahden valtion ratkaisulle, jossa juutalaiset ja palestiinalaiset elävät yhdessä rauhassa ja turvallisuudessa.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in artikkelilla ja kun jaan joitain otteita siitä, niin pohdi ikäänkuin uutta sävyä, joka alkaa ällistyttävällä otsikolla, ”Abbas has decided to sign peace deal with Israel (Abbas on päättänyt allekirjoittaa rauhansopimuksen Israelin kanssa).” Lainaten Post'ia: ”Palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas on ylittänyt Rubikon-joen ja ilmaissut 'ennennäkemätöntä' valmiutta päästä rauhansopimukseen Israelin kanssa, kertovat Jerusalem Post'in lähteet, jotka ovat lähellä rauhanneuvottelujen aloittamisponnisteluja Israelin ja palestiinalaisten välillä. ...Lähtien tapaamisestaan Trumpin kanssa viime viikolla, Abbas on muuttanut retoriikkaansa ja antanut useita lausuntoja, jotka on tarkoitettu kuvastamaan joustavuutta aiempiin vaatimuksiin nähden. Hän on esimerkiksi sanonut, että hän käynnistäisi neuvottelut uudelleen Trumpin suojeluksen alla ilman ennakkoehtoja. Aiemmin hän oli sanonut, ettei hän neuvottele Netanyahun kanssa ilman siirtokuntarakentamisen jäädytystä. Lisäksi hän on lähettänyt neuvonantajiaan tiedotusvälineitten luokse julistamaan, että palestiinalaiset ovat valmiita neuvottelemaan maanvaihtosopimuksista Israelin kanssa, ollen tunnustus siitä, että jotkut Länsirannan siirtokunnat tulevat jäämään osaksi Israelia tulevan sopimuksen puitteissa.”

Tämä oli perjantaina, mutta torstaina, Times of Israel julkaisi mitä mielenkiintoisimman raportin palestiinalaishallinnon presidentistä Mahmoud Abbasista sen jälkeen kun hän oli tavannut Venäjän presidentin Vladimir Putinin, jonka mielestä Israelin ja Palestiinan välisen konfliktin ratkaiseminen tulee olemaan ”mahdotonta” ilman Moskovan osallisuutta rauhanprosessissa. ”Palestiinan kysymystä on mahdoton ratkaista ilman Venäjän mielekästä osallistumista rauhanprosessiin. Tätä me olemme korostaneet kaikissa kansainvälisissä kokouksissa”, Abbas sanoi tapaamisessaan Putinin kanssa Venäjän virallisen uutistoimiston Tass'in mukaan. Putinin mukaan Venäjä ”antaa edelleen täyden tukensa palestiinalaisten ja israelilaisten välisen suoran vuoropuhelun jatkamiseksi.” ”Näiden kahden valtion, Palestiinan ja Israelin, rauhanomainen rinnakkaiselo on välttämätön edellytys aitoon turvallisuuteen ja vakauteen tällä alueella”, Putin sanoi. PA:n virallisen uutissivuston Wafa'n raportin mukaan, Abbas myöskin toisteli sitä, että hän on edelleen halukas osallistumaan kolmenväliseen huippukokoukseen pääministeri Benjamin Netanyahun kanssa Moskovassa. ”Olemme valmiita hyväksymään tämän kutsun milloin tahansa”, Abbas sanoi.

Tämä herättää kysymyksen siitä, mikä on Netanyahun vastaus tähän kaikkeen nyt, kun vastuu on jälleen kerran laitettu hänen päälleen. Jotta voisimme vastata tähän kysymykseen, meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin tähän Ynet News'in raporttiin, jossa he ilmoittavat, että ”Netanyahu varoittaa Trumpin intressistä ratkaista Israel-Palestiina konflikti, sanoen että, Netanyahu on huolestunut presidentti Trumpin kasvavasta kiinnostuksesta israelilais-palestiinalaiseen konfliktiin ja hänen halustaan päästä ”lopulliseen rauhansopimukseen” mihin hintaan hyvänsä. ...Israelin vanhemmat virkamiehet ovat sanoneet, että Trumpin Israelin vierailun aikana presidentti ilmoittaa Israelin ja palestiinalaisten välisten neuvottelujen aloittamisesta. Trump vaatii suuntaa-antavan puheensa pitämistä Israelissa Masadan vierailun aikana satojen vieraiden edessä. Hänen odotetaan myös vierailevan itkumuurilla (Western Wall) yhdessä tyttärensä Ivankan ja hänen vävynsä Jared Kushnerin kanssa.”
Se, mikä minulle on todella mielenkiintoista tämän raportin suhteen, on sen loppuosa, joka sanoo, että ”17 arabi- ja muslimijohtajaa, jotka ovat sidoksissa sunnileiriin, saivat keskiviikkona kutsut Saudi-kuningas Salman'ilta osallistumaan sarjaan huippukokouksia, jotka järjestetään Riad'issa kesäkuun 21. päivänä Trumpin maassavierailun aikana. ...Ensimmäinen konferenssi on Trumpin ja Saudi-kuninkaan välinen kokous, jonka jälkeen kutsutaan koolle ”islamilais-arabi-amerikkalainen huippukokous”, jota seuraa viimeinen tapahtuma, joka saattaa Trumpin yhteen Persianlahden öljykuningaskuntien johtajien kanssa. Riad'in virkamiehet toistavat sitä asennoitumista, että Trumpin vierailu Saudi-Arabiaan ”on historiallinen tapahtuma, jota meidän on hyödynnettävä”. Iran vastasi näkemäänsä sen vastaisena rintamana, väittäen että, ”rampa saudihallinto osoittaa jälleen kerran, että se on kaivamassa maata Iranin ja Washingtonin väliseltä sopimukselta ja toimii siionistien puolesta asettaakseen rintaman Irania vastaan ja esitelläkseen sen kultaisella tarjottimella presidentti Trumpille.””

Haluaisin jakaa kaksi muutakin artikkelia, jotka tulevat olemaan sopivia meidän profetiapalapelin ymmärryksellemme, ja ensimmäinen on Fox News'ilta liittyen sähkömagneettisen pulssin iskuun tuhota Havaijin osavaltio. Ironista kyllä, se oli sinä päivänä kun synnyin, 9. heinäkuuta 1962, kun Havaijiin kohdistui massiivinen sähkömagneettisen pulssin (EMP) hyökkäys, joka muutamassa minuutissa sammutti osavaltion viestintäjärjestelmät ja liikennevalot, ja käytännössä kaiken, joka toimii sähköllä. EMP ei ollut ulkomaisen hallituksen hyökkäys, vaan Yhdysvaltain hallitus oli räjäyttänyt 1.4 megatonnin ydinkärjen 248 mailin korkeudessa Johnston'in atollin yläpuolella operaatiossa, jonka armeija nimesi ”Meritähti Prime'ksi”. Artikkelissa todetaan vielä, että Pohjois-Korean kehittäessä ydin- sekä mannertenvälisten ballististen ohjustensa kykyjä, Havaijin puolustusasiantuntijat ovat huolissaan siitä, että Pohjois-Korea voisi kohdistaa 50. osavaltioon EMP-hyökkäyksen. Havaijin hätäkeskuksen varajohtajan Toby Clairmont'in mukaan, ”Tämä ei ole teoreettista. Se on jo tapahtunut.”

Tämä sopii hyvin meidän viimeiseen artikkeliin The Times of Israel'ista, joka raportoi siitä, mitä on kutsuttu historian suurimmaksi kyberhyökkäykseksi kun yli 70 maahan iskettiin. Times'in mukaan, ”Valtava kiristyksellinen kyberhyökkäys kohdistui kymmeniin valtioihin perjantaina, lukiten tietokonedatan lunnaita vastaan sairaaloissa, telekommunikaatioyrityksissä ja muissa yhtiöissä. Hyökkäys näytti hyödyntävän haavoittuvuutta, jonka Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto (NSA) on oletettavasti valjastanut käyttöönsä ja joka myöhemmin lähti vuotamaan internetiin.”

- Toivon, että ystävällisesti kestätte minua jäljellä olevan yhteisen aikamme verran tänään, kun palaamme päivitettyyn profetiapalapeliin.
- Tiedättehän, etten millään tavoin halua esitellä itseäni kuin olisin selvittänyt tämän kaiken, sillä tämä on vain yksi uskottava skenaario.
- Yhdellä uskottavalla skenaariolla tarkoitan, että tämä on vain yksi mahdollisuus siinä, että miten, ja jopa milloin, tämä kaikki tulee tapahtumaan ja toteutumaan.
- Ajan kulumisen vuoksi minun on jatkettava olettamusta, jonka tiedätte näistä profetioista, ja mitä ne koskevat.
- Ensimmäiseksi uskon, että olemme äkillisen tuhon kynnyksellä, jonka Paavali sanoi tapahtuvan silloin, kun he sanovat ”rauha ja turvallisuus (peace and security)”.
- Tästä syystä johtuen seuraava palapelin palanen on Jesajan luvun 17 profetiassa koskien Damaskoksen tuhoa, Syyriassa.
- Yhdessä Jesaja 17:n kanssa esitän Sakarja 12:n profetiapalapelin palasen, koska Damaskos on katalyytti Jerusalemia silmälläpitäen.
- Sakarja 12:n lisäksi laitan paikalleen Hesekiel 38:n profetiapalapelin palasen suhteessa Venäjään, Iraniin ym.
- Syy, miksi olen laittanut Daniel 9:27:n ja Ilmestyskirja 13:n seuraavaksi, on siksi, että uskon Antikristuksen aloittavan 7-vuotisen vaivanajan.
- Lopetan kysymyksellä, joka on meidän jokaisen edessä tänään, eli missä kohtaa tempaus sopii tähän skenaarioon.
- On hyvin mahdollista, että se voisi tapahtua yhdessä äkillisen tuhon kanssa, joka yllättää heidät kuin synnytyskipu raskaana olevan naisen.
- Jos se on näin, ja olen yhä vakuuttuneempi siitä, että se on, niin silloin todellakin meidän on katsottava ylös, koska ruumiinlunastuksemme on lähellä.
- Muuten, olisin karkeasti huolimaton, jos en sanoisi, että tämä koskee vain niitä, jotka ovat uudestisyntyneet Jumalan Hengestä.
- Siksi haluaisin herätellä niitä, joilla ei ole tilaisuutta kutsua Herran nimeä, niin että myös teidät voidaan pelastaa.
- Kuitenkin, ennenkuin teemme niin, haluaisin lyhyesti jakaa kanssanne sähköpostin, jonka sain viime viikolla koskien pelastuksen askeleita A, B ja C.
Hyvä pastori JD, katselen profetiapäivityksiäsi uskollisesti joka sunnuntai-ilta Latonia'ssa, Kentuckyn osavaltiossa. ...Olin pakotettu lähettämään sinulle sähköpostia A,B,C -pelastuksesta. Olen toipumassa päihteistä ja tuen naisia parannuksenteossa. Olemme Pohjois-Kentuckyn ja Cincinnatin alueen heroiinikaupan keskiö. Vankilamme ovat täynnä addikteja ja ihmiskauppiaita. Menemme sisään ja olemme osa tiimiä, joka jakaa evankeliumia. Kuitenkin on turhauttavaa kuulla, kuinka jotkut ovat monimutkaistaneet evankeliumin sanoman. Heillä ei ole paljon aikaa vankilassa ja vangit ovat väsyneitä ja tarkkaamattomia. En halunnut teologista tutkielmaa kun koin pohjakosketuksen. Halusin vain tietää, olinko lunastuksen ulkopuolella, ja jos en ollut, niin mitä voisin tehdä. Kerroin heille kuinka yksinkertainen evankeliumin sanoma on ja näytin heille päivitystäsi pelastuksen ABC-askeleiden kanssa. Puhutaan inspiroiduista! Olen taiteilija. Olen tekemässä kortteja sinun A,B,C -askeleista....mukaan lukien lohkot ja kirjoitukset. He tulevat painamaan niitä, jotta voivat antaa niitä naisille. Se on jotain konkreettista, yksinkertaista kera pelastuksen sanoman. Olen yksinkertaisesti innoissani, että meillä on väline saavuttaaksemme huumeriippuvaiset. Meidän on pidettävä se yksinkertaisena, koska useimmat eivät kykene toimimaan varhaisessa toipumisvaiheessa. Alkoholi- ja huumeriippuvaisten aivot eivät ala toimia kuin normaalit aivot ainakaan 18 kuukauteen heidän viimeisimmästä juomiskerrasta tai huumeiden käytöstä. Melkoinen määrä addikteja havaitsee lukemisen vaikeaksi ja useimmat eivät tee sitä.
- Tiedättehän, etten itseasiassa keksinyt sitä, mikä tunnetaan pelastuksen ABC:nä; sovitin vain grafiikan siihen.
- Arvostan kärsivällisyyttänne kanssani, kun jaan nopeasti lapsenomaisen yksinkertaisen evankeliumin. A on tunnustamista; myönnä että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com