Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Evoluutiotieteen hulluus koskien elämän syntyä

Tässä Samuel Korhosen suomentama artikkeli, jossa osoitetaan darvinistisen evoluutiotieteen järjenvastaisuus selityksessään elämän synnystä maapallolle ja yleensä maailmankaikkeuden kehittymisestä kirjaimellisesti tyhjästä, jota opetetaan totuutena länsimaissa nykyään. Tämä hulluus on ennustettu Raamatussa.

----------------------

Niinsanotun tieteen hulluus

By The Paleofundamentalist (Dr. Steven Hayes)

December 13, 2014



“Oi Timoteus, talleta se, mikä sinulle on uskottu, ja vältä tiedon nimellä kulkevan valhetiedon epäpyhiä ja tyhjiä puheita ja vastaväitteitä, johon tunnustautuen muutamat ovat uskosta hairahtuneet . . .” (1. Tim. 6:20-21)

Vuonna 2005 ilmestyneessä kirjassaan The Ancestor’s Tale: A Pilgrimage to the Dawn of Evolution (Esi-isän tarina: Pyhiinvaellus evoluution aamunkoittoon), Richard Dawkins, aggressiivisten uusien ateistien kiistämätön johtaja, kirjoittaa: ”Se tosiasia, että elämä kehittyi lähes tyhjästä noin 10 miljardia vuotta sen jälkeen, kun maailmankaikkeus ensin kehittyi kirjaimellisesti tyhjästä – on tosiasia, niin ällistyttävä, että olisin hullu, jos yrittäisin sanoilla sitä perustella.” [1]

Dawkins on myöntänyt, mitä muutamat sekularistit myöntävät; nimittäin, että niitä, jotka dogmaattisesti puolustavat uudenaikaisen (niin sanotun) tieteen ennakko-olettamuksia, voidaan parhaiten kuvailla ”hulluina”. Mark Twain, itse legendaarinen skeptikko, tarjosi tätä kristillisen uskon parodiaa: ”Usko on uskomista siihen, mistä tietää, ettei se ole totta.” Twain'in määritelmä sopii paljon paremmin Dawkins'iin ja hänen kaltaisiinsa tiedemiehiin, kuin Raamattuun uskoviin kristityihin. Miksi sanon tämän?

Ajattele, minkä Dawkins uskoo olevan kaksi perustavaa tapahtumaa tiellä kaiken selittämiseen. Ensiksi, että ”maailmankaikkeus kehittyi kirjaimellisesti tyhjästä”, jolla hän tarkoittaa maailmankaikkeuden syntymistä alkuräjähdyksessä (Big Bang). Että maailmankaikkeudellamme täytyy olla alku, on väistämätöntä, koska termodynamiikan toisen pääsäännön mukaan, se olisi nyt kylmä, kuollut ja eloton, jos se todella olisi ikuinen. Kuitenkin väittäessään, että se syntyi ”kirjaimellisesti tyhjästä”, hän sanoo, että prosessi, joka teki sen olevaiseksi, loukkasi termodynamiikan ensimmäistä pääsääntöä. Vaikka nykypäivän tiedemiehet eivät suvaitse mitään muuta historian tapahtumaa selitettävän prosessilla, joka sisältää aineen tai energian luomisen tai tuhoutumisen, he hyväksyvät sen ”parhaana” selityksenä maailmankaikkeuden synnylle.

Toiseksi, että ”elämä kehittyi lähes tyhjästä”, jolla hän tarkoittaa elämän syntymistä useimmiten Darwin'iin yhdistettyjen satunnaisvaihtelun ja luonnonvalinnan prosessien kautta. Ongelma on siinä, että darvinistinen evoluutio, vaikka olisikin pätevä mekanismi synnyttämään uusia lajeja, voi toimia vain jo olemassaolevilla lisääntymiskykyisillä elämän muodoilla. Evoluutio ei voi selittää itse elämän syntyä. Miten alkoi ensimmäinen kopioituva elämän muoto? Vaikka nykypäivän tiedemiehet ovat äärimmäisen vastahakoisia myöntämään sitä, heidän vastauksensa on alkusynty (spontaneous generation), jossa elämä sai alkunsa elottomasta. (Suomentajan kommentti: Siitä ei ole monta sataa vuotta, kun tieteellinen kanta oli, että kirput ovat saaneet alkunsa lattian raoissa ja rotat lumppukasoissa, mikä maalaisjärjen mukaan on uskottavampaa, kuin nykytieteen selitys elämän synnystä.) Vaikka nykypäivän tiedemiehet eivät suvaitse mitään muuta tapahtumaa koko historiassa selitettävän prosessilla, joka loukkaa heidän omaa empiirisesti validoitua biogeneesin lakiaan, he hyväksyvät sen ”parhaana” selityksenä elämän synnylle.

Tämä on todella ”hulluutta”! Tämä hulluus on ennustettu Raamatussa, kun Paavali varoittaa Timoteusta välttämään ”tiedon nimellä kulkevaa valhetietoa (science falsely so called)” (1. Tim. 6:20). Sellainen hulluus on kuitenkin se, joka kapinallisten ihmisten täytyy hyväksyä, koska ovat filosofisesti sitoutuneet vaihtamaan Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittamaan ja palvelemaan luotua ennemmin kuin Luojaa” (Room. 1:25). Kuten evoluutiobiologi ja geneetikko Richard Lewontin myönsi: ”Pitämällä kiinni ennakko-olettamuksistamme koskien aineellisia syitä olemme pakotettuja luomaan … joukon käsitteitä, jotka tuottavat aineellisia selityksiä, joilla ei ole mitään väliä, kuinka terveen järjen vastaisia ovat … sillä me emme voi päästää Jumalan jalkaa oven väliin.” [2]


Viitteet:

[1] Richard Dawkins, The Ancestor’s Tale: A Pilgrimage to the Dawn of Evolution (First Mariner Books, New York, NY, 2005) p. 613.

[2] Richard Lewontin, “Billions and Billions of Demons”, New York Review, January 9, 1997, p. 31.

1 kommentti:

  1. Anteeksi, että olen palannut tätä blogia lukemaan vastoin lupaustani ;) ja samalla vieläpä kommentoisin tätä juttua:
    Ai että on maukkaasti sanottu. On hienoa, että evo-uskoville sanotaan yhä suoremmin heidän hulluudestaan ja onneksi yhä laajemmalla rintamalla näin tapahtuu.
    On täällä paljon muutakin hyvää luettavaa, vaikka kaikkea en aina sulatakaan. "Hulluus" kai sai minut innostumaan taas täsätä blogista! (Oikeasti hulluuden osoittaminen ja sen sanominen yhdestä maailman suurimmasta hulluudesta - evoluutio-opista!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com