Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 21. toukokuuta 2018

Hämmästyttävä profeetallinen toukokuun viikko vuonna 2018

Tässä tuore suomentamani profeetallinen artikkeli Rapture Ready -sivustolta, joka käsittelee pääasiassa toukokuun toista viikkoa, jolloin Yhdysvallat vetäytyi Iranin ydinsopimuksesta. Tämän uutisen ympärillä ja seurauksena tapahtui asioita, jotka liittyvät Hesekielin profetiaan ns. Googin sodasta, joka on alkamassa toteutua hyvinkin nopeasti. Myöskin muuta profeetallisesti merkittävää on tapahtumassa juuri nyt.

-----------------------------

Hämmästyttävä viikko (An Amazing Week) :: By Daymond Duck

Published on: May 20, 2018 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/05/20/amazing-week-daymond-duck/

Epäilemättä Raamatun profetian toteutuminen on pikakelauksella eteenpäin; mutta tämä mennyt viikko oli hämmästyttävä, ja tuntui siltä kuin se olisi ollut super-pikakelauksella eteenpäin.

1) Toukokuun 7. päivänä 2018, presidentti Trump sanoi, että hän kertoisi päätöksensä siitä pysyykö Yhdysvallat Iranin ydinsopimuksessa vai vetäytyykö se sopimuksesta seuraavana päivänä.

Useaan otteeseen Iranin johtajat sanoivat, että Yhdysvaltojen vetäytyminen johtaisi sotaan.

Joten, sillä aikaa kun presidentti Trump puhui, Yhdysvalloilla, Britannialla ja Ranskalla oli laivoja ja lentokoneita matkalla Syyrian lähellä oleville alueille.

Hämmästyttävä asia tässä on se, että jotkut profetianopettajat uskovat, että Yhdysvallat (kenties yksi nuorista jalopeuroista) ja Britannia (kenties Tarsiin kauppiaat) kysyvät Venäjältä, Iranilta ja muilta, että ovatko he menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään, kun hyökkäävät Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38:13).

2) Seuraavana päivänä, joka oli 8. toukokuuta 2018, presidentti Trump ilmoitti aikovansa vetää Yhdysvallat pois Iranin ydinsopimuksesta.

Ja viikon loppupuolella Iranin ulkoministeri oli matkalla Venäjälle (Iranin tärkein liittolainen Googin ja Maagogin taistelussa) tapaamiseen Vladimir Putin'in kanssa keskustellakseen keinoista pitää Iranin ydinsopimus elossa.

Seuraavana päivänä, 9. toukokuuta 2018, presidentti Trump piti hallituksen kokouksen; ja ennen sen aloittamista häneltä kysyttiin mahdollisista seurauksista koskien Yhdysvaltojen irtaantumista Iranin ydinsopimuksesta.

Presidentti Trump vastasi, ”Suosittelisin Irania olemaan käynnistämättä ydinohjelmaansa. Neuvoisin heitä erittäin voimakkaasti. Jos he tekevät niin, sillä tulee olemaan erittäin vakavia seurauksia.”

Toukokuun 10. päivänä 2018, Iran ilmoitti aloittavansa ydinpolttoaineen rikastamisen tulevina viikkoina.

Se on vain spekulointia, mutta jotkut sanoisivat, että tämä voisi johtaa Iranin mannertenvälisten ohjusten ja ydinlaitosten tuhoamiseen Elamissa (osa Iranista, Jer. 49:34-39).

3) Saudi-Arabia ja jotkut muut arabimaat ylistivät presidentti Trump'in päätöstä vetäytyä Iranin ydinsopimuksesta.

Hämmästyttävä asia tässä on se, että Sheba ja Dedan ovat Saudi-Arabiassa; ja he myös kysyvät Venäjältä, Iranilta ja muilta, että ovatko he menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään, kun hyökkäävät Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38:13).

Jumala ja Hänen Sanansa ovat hämmästyttäviä. Iran on Israelia vastaan, mutta Yhdysvallat, Britannia ja Saudi-Arabia ovat Israelin puolesta; ja tämä sopii siihen, mitä profeetat sanoivat.

4) Iran ja muut hyökkäävät Israeliin lopun päivinä ja viimeisinä vuosina (Irania kutsuttiin Persiaksi Hesekielin elinaikana; Hesekiel 38:5), ja avoin sota puhkesi Iranin ja Israelin välille tällä viikolla. Avoin sota tarkoittaa sitä, että Iran (ei Iranin edustajat, kuten Hizbollah, Hamas, jne.) osallistui suoraan hyökkäykseen Israelia vastaan.

Tämän yhteenoton sijaintipaikka oli Israelin vuorilla, ja siellä juuri tapahtuu Googin ja Maagogin taistelu (Hes. 38:8).

Iran kärsi kamalan tappion, ja tämä on sitä, mitä Iranille tapahtuu uudelleen Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 39:1-6).

Iranin tappio oli odotettavissa, koska Jehova lupasi kirota ne, jotka kiroavat Israelin. Allah jää koko ajan alakynteen Jehovaa vastaan. Samoin käy Mahdi'n.

Tämä avoin sota ei ollut Googin ja Maagogin taistelu, mutta se saattaa johtaa siihen, koska Iran on jo ilmoittanut aikomuksestaan kiihdyttää vastakkainasettelua Israelin kanssa lähiviikkoina.

5) Syyria ja Israel joutuvat sotaan tuona päivänä (sanonta, joka sopii lopun aikaan), ja Damaskos lakkaa olemasta kaupunkina yhdessä yössä (Jes. 17).

Israel varoitti Syyriaa pysymään erossa Israelin ja Iranin välisestä selkkauksesta, mutta Syyria ei ottanut huomioon Israelin varoitusta.

Syyria yritti ampua alas joitakin Israelin ohjuksia ja suihkukoneita, ja Israel vastasi tuhoamalla joitakin Syyrian ohjuslaukaisijoita, tutkajärjestelmiä, aseiden varastointitiloja, jne. Syyrian menetykset olivat laajoja.

Jotkut raportit kertoivat, että voimakkaita räjähdyksiä voitiin kuulla Damaskoksen ympärillä. Jossain vaiheessa se tulee olemaan yksi erittäin voimakas räjähdys Damaskoksessa. Rukoile Syyrian kansan puolesta.

6) Seitsemän viikon ajan, yksi Iranin välikäsistä (Hamas, Iranin rahoittama Gazan terroristiryhmä) on lietsonut mellakoita Gazassa. Tätä kirjoitettaessa, noin 41 palestiinalaista on kuollut. Jotkut raportit kertoivat tuhansista haavoittuneista, ja Hamas lupasi lukujen pahentuvan. (Niin tapahtuikin. Toukokuun 14. päivänä 2018, jotkin raportit kertoivat yli 55 kuolleesta ja lisäksi 2,400 loukkaantuneesta.)

Voidaan vain arvailla, josko tämä jatkuva väkivalta tulee lopulta laukaisemaan yhteenoton, jota jotkut profetianopettajat kutsuvat Psalmin 83 sodaksi.

Tiedämme tämän verran: Se on ehkä ollut uusi askel kohti Googin ja Maagogin taistelua, koska Turkki (yksi Israelia vastaan käyvistä hyökkääjistä tuossa profetoidussa sodassa) on vetänyt suurlähettiläänsä pois Yhdysvalloista ja Israelista.

7) Tulivuori purkautuu Havaijilla, ja jotkut geologit sanovat, että sillä on potentiaalia syöstä jääkaapin kokoisia lohkareita satojen jalkojen (1 jalka = n. 30 cm) korkeuteen ilmassa.

8) Toiseksi pahin tulva Montanan historiassa tapahtuu juuri nyt.

9) Vuonna 2013, Boy Scouts -partioliike Yhdysvalloissa alkoi hyväksyä homopoikia. Vuonna 2015, he alkoivat hyväksyä avoimesti gay-johtajia. Vuonna 2017, he alkoivat hyväksyä transsukupuolisia partiolaisia. Nyt, he aikovat pudottaa sanan ”Boy” pois heidän nimestään. Heidän nimensä tulee olemaan Scouts (Partiolaiset), ei Boy Scouts (Poikapartiolaiset). Kuka muu kuin Saatana voisi kuvitella, että tämä ihmeellinen organisaatio voisi turmeltua niinkin nopeasti?

10) Paavi Francis sanoi, että henkilö, joka omistaa aseen, ei ole kristitty. Vain Jumala tuntee hänen sydämensä, mutta hänen teologiansa ei todellakaan ole raamatullinen.

11) Tällä viikolla YK:n yleiskokous hyväksyi päätöslauselman, joka koskee sopimuksen tekemistä yhden kansainvälisen ympäristölainsäädännön laatimiseksi. Toisin sanoen he haluavat laatia yhden ympäristölainsäädännön, jota jokaisen maan on noudatettava.

Ongelmana tässä on se, että he haluavat viimeinkin laatia lain ostamisesta ja myymisestä. Jokaista maan päällä vaaditaan noudattamaan sitä.

On hämmästyttävää, kuinka niin monta tapahtumaa, jotka sattuivat vain yhden viikon aikana, näyttävät liittyvän 2,600 vuotta vanhaan Raamatun profetiaan (Hesekielin profetia Googin sodasta).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com