Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 26. toukokuuta 2018

Kouluampumisten syy Yhdysvalloissa, Israelin ja palestiinalaisten Gazan rajakahakat, Yhdysvaltojen irtautuminen Iranin ydinsopimuksesta, maapallo kuolemansyöksyssä niinkuin profeetat ja Jeesus ennustivat

Tässä tunnetun amerikkalaisen kirjailijan, eskatologin ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, tuore suomentamani lukijaposti-viikkoraportti Raamatun profetian näkökulmasta, kun maailman tapahtumat viestivät aikakauden lopun olevan lähellä ja Herran päivän kolkuttavan ovella. Kuten otsikosta näkyy, niin pastori Lindsey ottaa esille neljä merkittävää aihetta viime ajoilta, jotka osoittavat raamatullisen valvomisen tärkeyteen kristittyjen osalta. Nyt onkin syytä panna asiat kuntoon ja 'olla hereillä' kun Vapahtajamme paluu seurakuntaansa varten voi tapahtua milloin tahansa!

-------------------------

News from Hal Lindsey Media Ministries

May 25th, 2018

Viime viikolla Santa Fe'ssa, Teksasissa, 17-vuotias poika tappoi kahdeksan lukiolaistoveriaan ja kaksi opettajaa. Hän haavoitti 13 muuta.

Panikoivat televisio-kommentaattorit viettivät viikonlopun kertoen kuinka vaarallisia Amerikan kouluista on tullut. Samalla he säikyttelevät vanhempia ja lapsia.

He ovat oikeassa siinä, että Amerikan kouluista on tullut vaarallisempia, mutta ampumiset eivät ole suurin vaara. Katsotaanpa hieman tarkemmin.

CNN ilmoitti, että tämä oli ”22. kouluampuminen Yhdysvalloissa vuonna 2018.” Se on 22 ampumistapausta yli 140 000 laitoksessa. Se on hieman yli .0001%, tai hieman yli prosentin kymmenestuhannesosan.

Näihin 22 tapaukseen sisältyy kaikki ampumiset kaikkien koulujen kampuksilla (myös massiiviset, mega-yliopistot), jotka aiheuttavat vahinkoa. Yksi näistä tapauksista käsitti aikuisen, joka ammuttiin koulun parkkipaikalla kauan sen jälkeen kun koulutunnit olivat päättyneet. Toisessa tapauksessa oli lapsi, joka ammuttiin ilmakiväärillä (BB gun).

Nämä tosiasiat eivät lievennä loukkaantuneiden opiskelijoiden tai niiden, jotka pakenivat, kipua ja pelkoa. Ne eivät vähennä kuolleisiin liitettyjen perheiden ja ystävien ahdistusta. Mutta ne antavat tilanteelle jonkin verran taustaa.

Todennäköisyys sille, että lapsesi tai lapsenlapsesi ammutaan koulussa, on äärettömän pieni. Kuten olen aiemmin sanonut, lapsellasi on paljon suurempi mahdollisuus saada surmansa tai loukkaantua matkalla kouluun tai sieltä pois. Amerikan koulut ovat yhä melkein turvallisimpia paikkoja lapsillemme oleskella joka päivä.

Mutta Santa Fe muistuttaa meitä siitä, että Amerikassa on valtava ongelma tässä kohdin. On totta, että joukkoampumisten määrä on noussut dramaattisesti. Ja sen pitäisi toimia herätyshuutona meille. Jotain on mennyt pahasti pieleen. Miksi yhteiskuntamme tuottaa yhtäkkiä näin monia teini-ikäisiä joukkomurhaajia?

Osa vastauksesta palautuu luokkahuoneeseen. Aseet eivät ole suurin vaara kouluissamme. Uskon, että radikaalit opettajat, propagandistiset oppikirjat ja nykyaikaiset opetussuunnitelmat kantavat vastuun.

Amerikka on kieltänyt kaiken Jumalan tunnustamisen kouluistaan. Tämä jättää koulujemme opetukseen maailmankuvan, jota kutsutaan ”nihilismiksi”. Google määrittelee ”nihilismin” seuraavasti: ”Kaikkien uskonnollisten ja moraalisten periaatteiden hylkääminen siinä uskossa, että elämä on merkityksetöntä.”

Se on vain tervettä järkeä. Kun hylätään Jumala, moraaliset periaatteet alkavat vaihdella vallitsevan mielipiteen ja muodin mukaan. Ilman Jumalaa meillä ei ole objektiivista moraalista totuutta. Kaikki on subjektiivista. Toisin sanoen, se mikä on oikein ja väärin, on vain mielipidekysymys.

Kun näin tapahtuu, elämällä ei ole tosi tarkoitusta. Ei todellista arvoa.

Viihde vahvistaa näitä uskomuksia. Elokuvat, televisio, musiikki ja videopelit pilkkaavat ajatusta Jumalasta. Ne panevat tarkoituksen tilalle emootion.

Kaikki tämä jättää kokonaisen sukupolven lapsia ilman eettistä kiinnitystä tai hengellistä kompassia suuressa, näennäisesti tyhjässä universumissa. Omatunto näivettyy. Pidättyvyys katoaa.

Ja se on suurin vaara, joka häämöttää Amerikan luokkahuoneiden sisäpuolella.

Toukokuun 14. päivänä 1948, Amerikasta, jota johti presidentti Harry Truman, tuli ensimmäinen kansakunta, joka tunnusti uuden Israelin valtion. 70 vuotta myöhemmin, Amerikasta, jota johtaa presidentti Donald Trump, tuli ensimmäinen kansakunta, joka tunnusti pääpiirteissään Israelin todellisen itsemääräämisoikeuden ja avasi suurlähetystön Israelin pääkaupungissa Jerusalemissa.

Tietenkin, kuten vuonna 1948, vastustus on ollut rajua ja väkivaltaista. Gazan imaamit, jotka työskentelevät Hamas'in terroristihallituksen kanssa, kuljettivat bussilla yli 35 000 gazalaista Israelin rajalle yrityksessä murtaa raja-aita.

Hamas ja imaamit tiesivät, että Israel joutuisi puolustamaan itseään. He tiesivät, että uhreja tulisi. He tekivät sen joka tapauksessa.

Itseasiassa sen vuoksi he tekivätkin sen. Näiden palestiinalaisten kuolemalla oli vain yksi tarkoitus: antaa Hamas ja palestiinalaiset puheenaiheeksi maailman medialle. He uhrasivat nuoriaan pr-tempussa!

Ja valtavirran media nieli koukun, siimoineen ja kohoineen.

Vasta myöhemmin Hamas myönsi, että yli 50 niistä 62 ihmisestä, jotka kuolivat, olivat itseasiassa Hamas'in sotilaita ja agentteja. Ja jotkut muut olivat muista islamilaisista terroristiryhmistä. Tavanomaista toimintaa ajatellen palestiinalaisia ja mediaa.

Presidentti Trump ilmoitti äskettäin, että Yhdysvallat irtautuu Iranin kanssa tehdystä ydinsopimuksesta. Vaikka hän oli kampanjoinut tuolla lupauksella, viimeinen naula arkkuun on saattanut olla se, kun Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu paljasti julkisuuteen Iranin ”ydinohjelma-arkiston” olemassaolon.

Israelin tiedusteluagentit Iranin sisällä paikansivat piilotetun kätkön Iranin tarkimmin vartioituja salaisuuksia. Mutta he eivät ainoastaan paljastaneet arkiston olemassaoloa, vaan he fyysisesti varastivat sen ja hilasivat saaliin takaisin Israeliin!

Televisioidussa esityksessä, pääministeri Netanyahu paljasti maailmalle totuuden, että Obaman ”sopimus” Iranin kanssa perustui täysin valheisiin ja petokseen.

Iran väitti, ja presidentti Obama ja ulkoministeri John Kerry myötäilivät, että Iran ei ole koskaan tavoitellut, eikä se tavoittelisi ydinaseiden kehittämistä. Netanyahu soitti videot Ajatollah Ali Khamenei'sta, presidentti Hassan Rouhani'sta ja ulkoministeri Javad Zarif'ista, jotka kaikki tekivät näitä julistuksia. Monta kertaa.

He kaikki väittivät, että Iran halusi ydinvoimaa rauhanomaisiin ja kotimaisiin tarkoituksiin.

Mutta varastettu ydinohjelma-arkisto osoitti, että kaikki nämä lausunnot olivat koruttomia valheita. Iran on todellakin työskennellyt kuumeisesti vuosien ajan kehittääkseen ja viimeistelläkseen ydinaseita sekä ohjuksia niiden toimittamiseksi.

Ilmeisesti tämä sinetöi sopimuksen, niin sanoakseni, presidentti Trump'ia varten ja muutamaa päivää myöhemmin hän teki siitä virallista. Amerikka oli lopen uupunut farssiin.

Kuten tiedätte, Amerikan vasemmisto ja eurooppalaiset kävivät kiihtyneiksi. Euroopan Unioni on vannonut jatkavansa farssin kanssa. Joten Amerikka seisoo ei mitään menettäneenä, kun se vetäytyi ulos sopimuksesta. Mutta Iran menettää Yhdysvallat ja useat muut maat kauppakumppaneina. Jos he haluavat vetäytyä sopimuksesta itse, eurooppalaiset joutuvat palauttamaan sanktiot Irania vastaan.

Se saattaa hyvinkin ajaa mullahit takaisin neuvottelupöytään ja parempi sopimus voidaan vielä lyödä lukkoon. Joko niin tai näin, se tulee olemaan voitto Yhdysvalloille.

Tästä kaikesta huolimatta Iran jatkaa edelleen siirtymistä Venäjän käsivarsille. Ja se sopii Raamatun profetiaan tismalleen.

Mitä tulee Raamatun profetiaan, maapallo on kuolemansyöksyssä.

Ei vain profeettojen sanat ja Jeesus itse ennustanut tätä, vaan jokaisen päivän uutisotsikot vahvistavat sen.

Katso vain ympärillesi ja näet eksyttävien henkien nousua, liikehdintää kohti maailmanhallitusta, ympäristön heikkenemistä, kulkutautien leviämistä koko maailmassa, nälänhätää suuressa mittakaavassa, yhä pahenevan konfliktin Lähi-idässä, ja lisääntyvää kansainvälistä myllerrystä.

Jeesus sanoi, että näinä päivinä ”ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.” (Luuk. 21:26)

Totuus on, että tietoiset ihmiset ovat jo pelosta pökerryksissä.

He tietävät, että maailma toimii sähköllä, mutta maailman sähköverkot ovat heikkoja ja haavoittuvia. He tietävät, että kansakuntien määrä, jotka kuumeisesti kehittävät atomiaseita, kasvaa dramaattisesti. He tietävät, että sotilaslaboratorioissa on olemassa juuri nyt aseiksi muutettavia biologisia ainesosia, jotka voisivat hävittää ihmiskunnan muutamassa kuukaudessa. He tietävät tekoälyn ja muiden uusien, eksoottisten teknologioiden vaaroista. He tietävät, että maailman taloudellinen korttitalo voi romahtaa milloin tahansa. He tietävät, että makean veden varastomme ovat muuttumassa vaarallisen niukoiksi ja että meidän tekojärvemme ovat erittäin haavoittuvia terroristeille. He tietävät, että jopa pieni asteroidi, joka iskee maapalloon, voisi olla sukupuuttotason tapahtuma.

Voisin jatkaa luetteloimista, mutta ymmärrät pointin. Olemme yhden katastrofin päässä siitä, kun ”ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa...”

Useimmat ihmiset eivät halua miettiä näitä asioita. Monet meistä ovat antaneet itsensä tulla turtuneiksi sille suurelle draamalle, joka avautuu ajassamme. Mutta jos olet kristitty, se on virhe olla tällainen. Raamattu on järkkymätön. Pysy valmiudessa. Jatka valvomista.

Paavali varoitti, että ”Herran päivä tulee kuin varas yöllä … joten älkäämme nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.” (1. Tess. 5:2, 6)

Meidän pitäisi kertoa maailmalle: ”Jatka valvomista!” Se on varoitusta niille, jotka eivät tunne Kristusta, ja innoitusta niille, jotka tuntevat.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com