Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 15. toukokuuta 2018

Yhdysvaltain uusi suurlähetystö aukesi Jerusalemissa Israelin 70-vuotispäivänä aiheuttaen mellakoita Gazan ja Israelin rajalla – Iran uhkaa paljastaa Lännen virkamiesten korruption ydinsopimusta koskien v. 2015

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) eilispäivältä, jolloin Israel juhli 70-vuotispäiviään uudelleenperustettuna kansakuntana. Suomensin kaksi ensimmäistä osiota, joista ensimmäisessä David Bay kertoo Israelin itsenäisyyspäivään liittyneestä USA:n uuden suurlähetystön avajaisista Jerusalemissa ja minkä reaktion se sai aikaan palestiinalaisissa. Toinen osio käsittelee Iranin uhkausta paljastaa korruptoituneita länsimaalaisia virkamiehiä, jotka toteuttivat Iranin ydinsopimuksen v. 2015. Syy tähän Iranin käytökseen on suuttumus presidentti Trump'ia kohtaan, joka veti Yhdysvallat pois Iran-sopimuksesta hiljattain.

-----------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Critical News Analysis – End of the Age

Monday, May 14, 2018


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2842
DVD

I. Yhdysvallat toteutti virallisen seremoniansa avatakseen suurlähetystönsä Jerusalemissa.

UUTISKATSAUS: ”Historiallinen päivä: USA:n suurlähetystö aukeaa Israelin pääkaupungissa”, Israel National News, 14. toukokuuta 2018

”Yhdysvaltojen suurlähetystö Israelin Jerusalemissa avattiin virallisesti maanantai-iltapäivänä … Trump: Me tunnustamme Israelin oikeuden päättää omasta pääkaupungistaan.”

70 vuoden kuluttua siitä kun presidentti Harry Truman rynni sen varmistamiseksi, että Yhdysvallat on ensimmäinen kansakunta, joka tunnustaa Israelin kansallisen olemassaolon, presidentti Donald Trump toimi varmistaakseen, että Yhdysvaltojen suurlähetystö sijoitetaan Israelin ”ikuiseen pääkaupunkiin”, Jerusalemiin!

Mutta, presidentti Trump ja muut virkamiehet, muistuttivat maailmaa siitä, että Jerusalem on ollut Israelin pääkaupunki viimeisten 3 000 vuoden ajan, kumoten palestiinalaishallinnon väitteen valheeksi, jonka mukaan palestiinalaiset ovat peräisin muinaisista ajoista, eikä Israel.

Yhdysvaltain presidentti lopetti kommentointinsa kolminkertaisella siunauksella Jerusalemia, Israelia ja palestiinalaisia kohtaan.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
DVD

Mikä oli palestiinalaisten vastaus näihin rauhan sanoihin, ”Rauhan kaupungissa”, Jerusalemissa?


”Ainakin kolme 41 palestiinalaisesta, jotka kuulemma saivat surmansa maanantain kahakoissa ennen Yhdysvaltain Israelin-suurlähetystön avajaisia Jerusalemissa, olivat 'aseellisia terroristeja', jotka yrittivät asettaa pommia lähelle Gazan raja-aitaa, Israelin armeija sanoi.”

Palestiinalaisten Gazan terroristiryhmä Hamas oli vaatinut paikalle satojatuhansia mielenosoittajia. He saivat vain murto-osan tästä lukemasta.

”Yli 35 000 mielenosoittajaa kerääntyi kymmeniin paikkoihin pitkin turva-aitaa...”

Mutta, Hamas ei lopettanut puhumasta suuria.

UUTISKATSAUS: Hamas'in johtaja Ismail Haniyeh: Me muutamme 'Nakban', joka lopetti Palestiinan, 'Nakbaksi', joka lopettaa sionistisen hankkeen”, Jerusalem Post, 13. toukokuuta 2018

”Viikko sen jälkeen kun jännitteet nousivat huippuunsa Golanin kukkuloilla, Israelin puolustuslaitos varautuu viikon ajaksi väkivaltaisiin yhteenottoihin pitkin raja-aitaa Gazan kaistaleella ja Länsirannalla. Yhdysvaltojen suurlähetystön avajaisten Jerusalemissa maanantaina ja sitä seuraavan Nakba-päivän ja Ramadan'in alkamispäivän tiistaina myötä, IDF valmistautuu useiden päivien väkivaltaisuuksiin räjähdysherkimmillä alueillaan.”

Tämän vuoksi voimme odottaa yhä lisääntyvää vakivaltaa ulottuen jopa kokonaiseksi viikoksi täynnä väkivaltaa ja kaaosta. Lisäksi meille kerrotaan, että perimmäisenä tavoitteena on lavastaa ”Nakba” (Katastrofi) -juhla väkivalta-aalloksi, joka on tarpeeksi voimakas Israelin tuhoamiseksi!

Mutta tietenkin se on mahdotonta, koska Jumala lupasi yhä uudestaan ja uudestaan Vanhassa testamentissa, että heti kun hän toisi Israelin takaisin maillensa kansakuntien historialliselta hautausmaalta, hän takaisi henkilökohtaisesti Israelin olemassaolon. Ole hyvä ja varaa itsellesi muutama tovi lukeaksesi paljastuksia näistä ihanista jumalallisista lupauksista, uutisessa NEWS1010, otsikolla, ”God's Modern Day Miracle – Israel a Nation Again (Jumalan nykypäivän ihme – Israel kansakuntana jälleen)”.

Jumala on kirjaimellisesti laittanut pätevyystodistuksensa Israelin varjelemisen ylle sen jälkeen kun Hän toi sen takaisin kansakuntana, ja kaikkia todennäköisyyksiä vastaan. Jos Israel joskus tuhoutuisi ja jos se lakkaa olemasta kansakunta, kaikkien juutalaisten ja kristittyjen maailmanlaajuisesti pitäisi hävittää rakkaat raamattunsa ja löytää uusi uskonto, johon panna uskonsa.

Jumala sanoo rohkeasti, että Hän ei koskaan salli Israelia kiskaistavan heidän maastaan, kun hän tuo heidät takaisin kansakuntana. Kuuntele vain yhtä Jumalan takauksista:

Silloin minä käännän kansani Israelin kohtalon, ja he rakentavat jälleen autiot kaupungit ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja juovat niiden viiniä, he tekevät puutarhoja ja syövät niiden hedelmiä. Minä istutan heidät omaan maahansa, eikä heitä enää revitä pois maastansa, jonka minä olen heille antanut, sanoo Herra, sinun Jumalasi.” (Aamos 9:14-15)
 


II. Iran on niin vihainen siitä, kun presidentti Trump perui ydinsopimuksen, että maan johtajat uhkaavat julkisesti nimetä jokaisen läntisen johtajan, joka otti vastaan lahjuksen äänestään!


”Pian sen jälkeen kun presidentti Donald Trump veti Yhdysvallat pois Iranin ydinsopimuksesta viime tiistaina, iranilaisen korkean virkailijan neuvonantaja kosti pudottamalla uutispommi-uhkauksen. Tämä uhka koski presidentin suunnitelmaa määrätä uudelleen sanktioita Iranille:

”Iranin ulkoasiainministeriössä toimivan parlamentin varajäsenen ja Iranin ulkosuhteita hoitavan H.J. Ansari Zarif'in neuvonantaja uhkasi erityisesti kaikkia niitä korruptoituneita virkamiehiä, jotka hyväksyivät lahjuksia Iran-sopimuksen aikaansaamiseksi kolme vuotta sitten. 'Jos eurooppalaiset lopettavat kaupankäynnin Iranin kanssa eivätkä painosta Yhdysvaltoja, niin sitten me paljastamme, mitkä länsimaalaiset poliitikot ja kuinka paljon rahaa he olivat saaneet ydinohjelmaneuvotteluissa, jotta Iran-diili voisi toteutua.'”

Nyt, tällainen uutinen avaisi TODELLISEN ”salaliitto” -tutkimuksen!

”Neuvonantajan tviitti näyttää viittaavan siihen, että jotkut länsimaalaiset virkamiehet osallistuivat ”pay-to-play” -järjestelyihin hyväksymällä rahaa tukemaan ja lopulta allekirjoittamaan sopimuksen. Syytökset ovat täysin järkeviä, koska ei ollut mitään perusteltua syytä tukea kammottavaa yksipuolista sopimusta, jonka silloinen presidentti Barack Hussein Obama parsi kokoon vuonna 2015.”

Voi sentään, voitko kuvitella sitä jos joku amerikkalaisista poliitikoista, joka äänesti tämän järjettömän ydinsopimuksen puolesta oli sukunimeltään ”Clinton”, tai ”Obama” tai ”Kerry”? Tällaisen paljastuksen seuraukset olisivat niin kauhistuttavia, että erikoissyyttäjä Robert Mueller'in surkea ja tekaistu tutkinta peittyisi välittömästi kohtauksen alle, jossa näitä entisiä amerikkalaisia poliitikkoja ollaan pidättämässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com