Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 4. toukokuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Toukokuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta toukokuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue V    May 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Dramaattinen yhteiskunnallinen muutos maailmassamme
(A Dramatic Societal Shift In Our World)

”Isä, kirkasta nimesi!" Niin taivaasta tuli ääni: "Minä olen sen kirkastanut, ja olen sen vielä kirkastava". Niin kansa, joka seisoi ja kuuli sen, sanoi ukkosen jylisseen. Toiset sanoivat: "Häntä puhutteli enkeli". Jeesus vastasi ja sanoi: "Ei tämä ääni tullut minun tähteni, vaan teidän tähtenne.”

Johannes 12:28-30

”Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!”

Ilmestyskirja 22:17-20


Tässä LTN:n numerossa keskitymme maailmaan, joka on menossa dramaattiseen yhteiskunnalliseen muutokseen aivan meidän silmiemme edessä. Kesäkuun 8. päivänä 1949 julkaistiin kirja nimeltään Nineteen Eighty-Four (Vuosi 1984). Tämä kirja, jonka on kirjoittanut kuuluisa kirjailija George Orwell, kertoo dystopialaisesta maailmasta, jossa massat ovat jatkuvassa valvonnassa ”Isoveljen (Big Brother)” tarkkaavan silmän alla, uutisia manipuloidaan jatkuvasti, historiaa uudelleenkirjoitetaan, ja kolmen jäljellä olevan maan kerrotaan elävän jatkuvassa sotatilassa. Kuulostaako tämä kuvaus tutulta? Orwell'in romaani on fiktiota, mutta maailma, jossa elämme nykyään, alkaa nopeasti muistuttaa orwellilaista yhteiskuntaa. Hämmästyttävästi, aikamme tekniset edistysaskeleet ylittävät reilusti Orwell'in mielikuvituksen, ja nyt olemassaolevat valvontaominaisuudet saavat kuvitteellisen Isoveljen näyttämään alkeelliselta vertailussa.

Mieti, mitä tapahtuu Kiinassa. Tämä totalitaarinen kommunistinen valtio, joka on hyvin tunnettu ihmisoikeusrikkomuksistaan, on nyt toteuttamassa uutta sosiaaliseen luottokelpoisuuteen perustuvaa yhteiskunnallista järjestelmää. Niille, joilla on hyvät sosiaaliset luottopisteet, myönnetään erityisiä etuoikeuksia, kun taas huonot sosiaaliset luottopisteet omaavat henkilöt huomaavat, että heidän elämäänsä rajoitetaan entistä enemmän. Esimerkiksi Kiinan kansalaisia, joiden katsotaan levittävän vääriä tietoja tai jotka eivät maksa sakkojaan tai muuten eivät tottele hallitusta, havaitsevat pian, että heitä on kielletty astumasta junaan tai lentämään lentokoneella. (1) Tämä sosiaalinen luottopisteytys toimii valvontasysteemillä, jolla on hämmästyttäviä kykyjä. Huhtikuussa 2018 julkaistun raportin mukaan kehittynyt kasvojentunnistusteknologia mahdollisti Kiinan hallituksen paikantaa karkulaisen, nimeltään Ao, sijaintipaikka 50,000 ihmisen joukosta konsertissa Hong Kong'issa. ”Ao:n epäillään olevan mukana talousrikoksessa ja hänet listattiin kansallisella online-järjestelmällä. Hän oli hyvin järkyttynyt ja hänellä oli ilmeettömät kasvot jäädessään kiinni”, sanoi kiinalainen poliisi. (2)

Kiinassa ei ole oikeutta sananvapauteen. Siispä Internetiin pääsy on hyvin rajoitettua, ja viranomaiset maassa ovat ilmoittaneet suunnitelmista lisätä sensuuria ja rajoittaa sisältöä, jota löydetään verkosta. ”Ilman verkkoturvaa ei ole kansallista turvallisuutta, ei taloudellista ja sosiaalista vakautta, ja on vaikeaa varmistaa laajempien massojen edut”, Kiinan presidentti Xi Jinping sanoi. Kiinan valtion uutistoimisto Xinhua lainasi edelleen Xi'tä, joka sanoi, ”Internetistä ei saa tulla foorumi, jossa levitetään haitallisia tietoja ja lietsotaan ongelmia huhujen kanssa.” (3)

Internet-sisällön lukuisten rajoitusten lisäksi kiinalaiset eivät enää saa ostaa Raamattuja verkossa. Uusi rajoitus astui voimaan, vaikka Kiinan hallitus ilmoitti suunnitelmista kääntää Raamattu uudelleen, jotta se olisi ”kiinalaista tyyliä olevan kristinuskon ja teologian” mukainen. (4) Vapisen ajatellessani, mitä muutoksia ateistinen kommunistihallinto voisi tehdä Raamattuun, mutta on turvallista sanoa, että se, mikä jää niiden muutosten jälkeen, ei enää ole Raamattu. Vaikka Kiinan hallitus virallisesti väittää sallivansa kristinuskon maassansa, Kiinan seurakunnat ovat erittäin säänneltyjä. Tämä näkyy Kiinan hallituksen julkaisemassa uudessa asiakirjassa, jonka tarkoituksena on suojella kansakunnan uskonnonvapautta. Tämän asiakirjan kappaleesta nro 1, me luemme, ”Uskontojen aktiivinen ohjaaminen niiden sopeuttamisessa sosialistiseen yhteiskuntaan merkitsee uskonnollisten uskovaisten ohjaamista rakastamaan maataan ja maanmiehiään, suojelemaan kansallista yhtenäisyyttä ja etnistä solidaarisuutta, olemaan alisteisia ja palvelemaan kansakunnan yleisiä etuja ja Kiinan kansaa. Se tarkoittaa myös uskonnollisten ryhmien ohjaamista tukemaan Kiinan kommunistisen puolueen (CPC) johtoa ja sosialistista järjestelmää...” (5)

Kiinalla aivan ilmeisesti on suuri halveksunta Jumalan Sanaa tai Jumalan kansaa kohtaan. Vaikka vuosien aikana on pyritty tukahduttamaan kristinusko heidän kommunistisessa maassaan, niin maanalainen kristinusko on menestynyt. Tämä uusi suunnitelma on todennäköisesti yritys tuudittaa kristityt väärään turvallisuuden tunteeseen samalla kun salakavalasti muutetaan Raamattua ja väännetään kieroon kristillisiä uskomuksia. Kuitenkin me tiedämme apostoli Paavalin sanoneen meille Toisen Timoteuskirjeen luvussa 2:9, että ”...Jumalan sana ei ole kahlehdittu.” Tiedämme myös, että Jeesus lupasi Matteuksen luvussa 24:35, ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.” Samalla tavoin Psalmi 119:89 kertoo meille: ”Iankaikkisesti pysyy sinun sanasi, Herra, vahvana taivaissa.”

Maailmamme verkossa (Our World In A Web)

Todellakin, tässä nykyajassa ei ole paljon yksityisyyttä jäljellä. Australian osavaltiossa nimeltä New South Wales on suunnitteilla ottaa käyttöön uusia edistyksellisiä kamerajärjestelmiä, jotka eivät vain havaitse, kun kuljettaja käyttää matkapuhelinta ajotiellä, vaan ne myöskin automaattisesti antavat rikkomisilmoituksen kuljettajan edes tietämättä, että hän on jäänyt kiinni. Tämän teknologian kehittäminen olisi laatuaan ensikertaista maailmassa ja on yksi prioriteeteista meidän vuotta 2021 koskevassa tieturvallisuusohjelmassa (Road Safety Plan 2021), jonka julkistimme”, totesi New South Wales'in liikenneministeri Melinda Pavey. (6)

Jotta asiat saataisiin näyttämään pahemmilta, maailmanlaajuinen satelliittivalvonta on saamassa merkittävän nostatuksen. Uusi yritys, joka tunnetaan nimellä EarthNow, kehittää niin edistyksellistä järjestelmää, että se pystyy tarjoamaan reaaliaikaista videokuvaa jokaisesta planeetan kulmasta. Tämä satelliittien verkko käyttää teknologiaa, jonka on suunnitellut mies nimeltä Greg Wyler, joka antoi järjestelmälleen nimen OneWeb. Se on mielenkiintoinen nimen valinta, koska verkko on jotain, jossa saalista pyydystetään ansaan. Yhtiön muut sijoittajat ovat Airbus, Softbank Group ja Microsoftin perustaja Bill Gates. (7) Niille, jotka pohtivat miten tätä teknologiaa voidaan soveltaa, EarthNow on toimittanut listan ehdotuksia, kuten: ”Laittoman kalastuksen nappaaminen itse teossa, kehittyvien hurrikaanien ja taifuunien tarkkailu, metsäpalojen havaitseminen alkamishetkellä, tulivuorten tarkkailu purkautumishetkellä, median avustaminen kertomaan juttuja eri puolilta maailmaa, suurten valaiden seuranta kun ne vaeltavat, tukea 'älykkäitä kaupunkeja' tulemaan tehokkaammiksi, tarjota tarvittaessa tietoa viljelykasvien terveydestä, ja havainnoida konfliktialueita ympäri maailman.” (8) Jos EarthNow'in OneWeb-tekniikka voi tehdä kaikki nämä asiat, näyttää siltä, että heillä tulee olemaan kyky valvoa koko maailmaa.

Nykyisten hämmästyttävien valvontaominaisuuksien ansiosta joillekin voi jäädä vaikutelma, että ainoa yksityisyytemme osa, jonka olemme jättäneet jäljelle, on meidän ihmismieltemme rajojen sisäpuolella. Se voi olla muuttumassa myöskin. Newsweek -aikakauslehden julkaiseman raportin mukaan tutkijoilla on nyt kyky lukea ihmismieliä. Käyttämällä tekniikkaa, joka seuraa sähköistä aktiivisuutta ihmisen aivoissa, Toronto Scarborough'in yliopiston tutkijat suorittivat kokeilun kolmellatoista koehenkilöllä. Jokaiselle henkilölle näytettiin kuvia 140 ihmiskasvosta. Tämän jälkeen käytettiin erityisiä tietokonealgoritmeja, joilla rekonstruoitiin samat kasvokuvat aivojen skannaustiedoista. (9) Siten tiedemiehet ovat nyt kykeneviä suorittamaan aivoskannauksen ja käyttävät näitä tietoja nähdäkseen, mitä ihmiset havainnoivat tai ajattelevat. Voidaan vain kuvitella, miten tätä tekniikkaa tullaan käyttämään, koska sitä kehitetään edelleen ja täydennetään. Voi tulla päivä, kun ajatuksemme eivät ole enää yksityisiä.

Maailman uusi riippuvuus (The World's New Addiction)

Jos sinua joskus haluttaa seurata ihmisjoukkoja julkisuudessa, huomaat todennäköisesti, että suuri osa kyseisestä ryhmästä katsoo alas älypuhelimiinsa. Nämä laitteet ovat mullistaneet ihmisten tapaa käyttää tietoa, ja ne ovat niin kaikkialla läsnä olevia, että tuntuu siltä kuin lähes jokainen omistaa sellaisen, jopa pienet lapset. Viime vuosina riippuvuus älypuhelimiin on mennyt siihen pisteeseen, että monet käyttäjät eivät pysty laittamaan niitä alas edes puoleksi tunniksi nauttiakseen aterian. Nyt tutkijat soittavatkin hälytyskelloja.

Uuden tutkimuksen mukaan, jonka suoritti San Francisco State -yliopisto Kaliforniassa, riippuvuus älypuhelimista ja muista laitteista, joissa on näyttö, vaikuttaa ihmisen aivoihin samalla tavoin kuin opioidilääkkeet. Käyttäytymisriippuvuus älypuhelimen käyttöön alkaa muodostaa neurologisia yhteyksiä aivoissa samalla tavoin kuin opioidiriippuvuuden kokevat ihmiset, jotka käyttävät OxyContin'ia kivunlievitykseen – vähitellen”, sanoi tutkimustyön yksi johtaja Erik Peper ja terveyskasvatuksen professori Kalifornian yliopistossa. (10) Tutkimuksen laatijat uskovat, että älypuhelinten liikakäyttö on johtanut yksinäisyyden ja masennuksen epidemiaan. ”Tässä sukupolvessa on epidemia masennuksessa ja yksinäisyydessä. Ja siitä on tullut varsin huolestuttava asia vasta viimeisten viiden vuoden aikana”, professori Peper pahoitteli. (11) Peper'in ja hänen kollegansa, professori Richard Harvey'n, mukaan oppilaat koululaitoksissa eivät koskaan lopeta panemalla alas älypuhelimiaan, ja heitä tarkkailtiin käyttämässä niitä ennen oppituntia, oppitunnin aikana, ja oppitunnin jälkeen, ja heillä oli vain vähän todellisen maailman vuorovaikutusta toistensa kanssa. (12) Toisessa Intian yliopistossa suoritetussa tutkimuksessa havaittiin, että opiskelijat tarkastavat älypuhelimiaan keskimäärin 150 kertaa päivässä. (13)

Älypuhelimien ja muiden laitteiden liiallinen käyttö voi vahingoittaa ihmiskehoa. Ihmiset, jotka käyttävät älypuhelimia, kyyristyvät usein seisoessaan, ja tämä luonnoton asento on näyttänyt muuttavan ihmisen kaulan luonnollista kaarevuutta. Tila, jolle on annettu nimi ”teknokaula”, voi aiheuttaa tällaisen dramaattisen epätasapainon, niin että siitä kärsivät ihmiset tuntevat, että heidän päänsä ovat kymmeniä kertoja normaalia raskaammat. Tämän seurauksena kipu takaraivossa ja kaula-alueella kuuluu yleisiin oireisiin. ”Näemme sitä yhä nuoremmilla lapsilla, koska he saavat puhelimensa niin nuorella iällä. Se on yksi tavallisimmista asioista joita näemme”, sanoi Brian Wallace, kiropraktikko Bernardsville'ssa, New Jersey'n osavaltiossa. (14)

Keksijä Tony Fadell, joka auttoi Apple Computer Corp'ia suunnittelemaan iPod-soittimen ja iPhonen, pahoitteli älypuhelinriippuvuuden vitsausta Wired Magazine -lehdessä kirjoitetussa artikkelissa. ”Meidän kaikkien, aikuisten ja lasten, elämät ovat muuttuneet vuosikymmenessä siitä lähtien kun iPhone julkistettiin. Nyt meillä on koko ajan kytketty sähköposti, pikaviestittely, verkkoshoppailu, verkkopankki jne., lisäyksenä some-, peli- ja viihde-sovelluksiin. Monet näistä näyttävät hyväntahtoisilta, mutta käytämme niitä enemmän kuin tiedämme”, Fadell kirjoitti. (15) Mielenkiintoista kyllä, Yhdysvalloissa on nyt vieroituslaitoksia, joissa pyritään parantumaan älypuhelinriippuvuudesta. Näitä laitoksia kutsutaan joskus nimellä ”digitaaliset detox-klinikat”. (16)

On suuri vaara, että mieliämme kuormitetaan jatkuvasti laitteilla. Jos silmämunamme ovat aina liimattuja ruutuun ja ajatuksiamme suunnataan sen kautta, mitä silmämunissa tapahtuu, niin miten me koskaan kuulemme Jumalan ääntä? Uskon, että Jumala puhuu paljon enemmän kuin ihmiset tajuavatkaan, mutta harvat ihmiset silti kuuntelevat. Läpi koko Raamatun löydämme esimerkkejä, joissa Jumala puhuu, mutta jopa niinä päivinä, jolloin Jeesus oli täällä maan päällä, moni oli menettänyt kykynsä kuulla. Johanneksen luvusta 12:28-30 näemme esimerkin kun Jumala puhuu kuuluvasti Taivaasta. Nämä jakeet kertovat meille, ”Isä, kirkasta nimesi!" Niin taivaasta tuli ääni: "Minä olen sen kirkastanut, ja olen sen vielä kirkastava". Niin kansa, joka seisoi ja kuuli sen, sanoi ukkosen jylisseen. Toiset sanoivat: "Häntä puhutteli enkeli". Jeesus vastasi ja sanoi: " Ei tämä ääni tullut minun tähteni, vaan teidän tähtenne.” Tässä tarinassa ihmisillä ei ollut meidän nykyaikaisia laitteita käytössään ja silti he kamppailivat kuullakseen Jumalan äänen. Kuinka paljon vaikeampaa se on nyt, kun meillä on niin paljon häiriötekijöitä?

Jälleen järkyttävä lausunto paavi Franciscukselta (Another Shocking Statement From Pope Francis)

Epäilemättä paavi Francis on tehnyt osuutensa kiistanalaisista lausumista aiemminkin. Homoseksuaalisuuden osalta paavi kirjoitti kerran: ”Pidän parempana, että homoseksuaalit tulevat ripille, että he pysyvät lähellä Herraa, ja että me rukoilemme yhdessä. Voit neuvoa heitä rukoilemaan, osoittaa hyvää tahtoa, osoittaa heille tien, ja myötäillä heitä sen mukaisesti.” (17) Tässä lausunnossa hän ei koskaan mainitse tarvetta tehdä parannus. Paavi Francis on myöskin tehnyt tarjouksia ateisteille kertomalla heille: ”Tee vain hyvää ja löydämme kohtauspaikan.” (18) Katolisen kirkon johtaja on myös yrittänyt vedota muslimeihin ja kirjoitti vuonna 2015 Twitterissä, tunnetussa sosiaalisen verkoston webbisivustossa, että ”Kristityt ja muslimit ovat veljiä ja sisaria, ja meidän on toimittava sellaisina.” (19) Tammikuussa 2016 paavi lähetti vetoomuksen kaikille uskonnollisille kannattajille, kun hän julisti: ”Monet ajattelevat toisin, tuntevat eri tavoin, etsivät Jumalaa tai kohtaavat Jumalan eri lailla. Tässä joukossa, tässä uskontojen valikoimassa, on vain yksi varmuus siitä, joka koskee meitä kaikkia: me olemme kaikki Jumalan lapsia.” (20) Tämä lausuma on suoraan ristiriidassa Jeesuksen sanojen kanssa Johanneksen luvussa 8:44, kun hän puhui arvostelijoilleen sanomalla: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”

Edelleen lietsoen ristiriidan liekkejä, uutisjuttu murtautui esiin maaliskuun lopulla 2018, mikä osoitti, että paavi Francis oli ilmaissut epäilyksensä helvetin olemassaolosta. Jutun mukaan Francis'illa oli yksityinen tapaaminen Eugenio Scalfari'n kanssa, miehen, joka perusti italialaisen sanomalehden nimeltä La Repubblica. Heidän keskustelunsa aikana Scalfari kysyi ”pahojen sielujen” lopullisesta kohtalosta, johon paavi vastasi: ”Heitä ei rangaista. Ne, jotka katuvat, saavat Jumalan anteeksiantamuksen ja ottavat paikkansa niiden joukossa, jotka miettivät Häntä, mutta ne, jotka eivät tee parannusta ja joille ei voida antaa anteeksi, katoavat. Helvettiä ei ole olemassa, syntiä tekevien sielujen katoaminen taasen on todellisuutta.” (21) Vaikka emme voi olla täysin varmoja siitä, että paavi Francis antoi nämä huomautukset, kun otetaan huomioon hänen aikaisemmat tallenteensa, niin minusta on todennäköistä, että hän puhui näin. Vatikaani torjui nopeasti raportin Scalfari'sta, sanoen 29. maaliskuuta 2018: ”Se, mitä kirjoittaja raportoi tämänpäiväisessä artikkelissa, on seurausta hänen rekonstruktiostaan, jossa ei lainata kirjaimellisesti niitä sanoja, joita paavi lausui. Mitään edellämainitun artikkelin sitaattia ei sen vuoksi tule pitää uskollisena transkriptiona 'pyhän isän' sanoista.” (22) Kuitenkin Paavi Francis ja Eugenio Scalfari, joka on ateisti, näyttävät olevan hyviä ystäviä. New York Times'in mukaan duo tapasi viisi kertaa maaliskuussa 2018. Puhuessaan suhteestaan, Scalfari oli sanonut, ”Meistä on tullut ystäviä. Hän siunasi minua, mutta tietäen, etten ole uskonnollinen, hän räjäytti minut suudelmalla. Ja minä vastasin samalla tavalla.” (23)

Jotta ei olisi mitään epäselvyyttä koskien ikuisuutta, Jeesus antoi meille ytimekkään lausunnon Johanneksen luvussa 5:28-29: ”Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen.”

Edistymistä taistelussa elämän puolesta (Progress In The Fight For Life)

Abortti on todella inhottava ja moraaliton teko, joka ei saisi olla laillista Amerikan Yhdysvalloissa. Se on kauhea synti ja sellainen, jonka uskon tuovan kirouksen Jumalalta kansakunnan päälle. Onneksi taistelussa elämän puolesta on tapahtunut jonkin verran edistystä. Maaliskuun 29. päivänä 2018, Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence pudotti ratkaisevan äänen Yhdysvaltain senaatissa, joka sallii osavaltioiden kieltäytyä antamasta liittovaltion varoja maan suurimmalle aborttien tarjoajalle, Planned Parenthood'ille. (24) Pian tämän jälkeen ilmoitettiin, että Nebraskassa toimivat lainsäätäjät olivat äänestäneet äänin 38-6 sen puolesta, että rahoitus Planned Parenthood'ille evätään heidän osavaltiossaan. (25) Tennesseen osavaltio vei sen askeleen pidemmälle. He eivät pidättäneet rahoitusta ainoastaan Planned Parenthood'ilta, vaan lisäksi tulevat epäämään osavaltiorahoituksen miltä tahansa aborttia tarjoavalta laitokselta. (26) Nämä ovat hienoja uutisia.

Valitettavasti tässä kieroutuneessa maailmassa, jossa monet ihmiset eivät enää pysty erottamaan oikeaa väärästä, jotkut abortin vahvimmista kannattajista voidaan löytää amerikkalaisista kirkoista. Maaliskuussa 2018, ryhmä, joka koostui 66 papiston jäsenestä Iowan osavaltiossa, allekirjoitti kirjeen vastustaen ehdotettua lakia, joka tekisi iowalaiselle naiselle laittomaksi läpikäydä aborttia, jos hänen syntymätön lapsensa omaisi sykkivän sydämen. Des Moines Register'in julkaisemassa kirjeessä, tämä pastorien kollektiivi kirjoitti seuraavaa: ”Kuten uskonjohtajat, me haluamme käyttää kollektiivisia ääniämme seistäksemme iowalaisten naisten tukena heidän perustuslaillisessa oikeudessaan tehdä itsenäisiä terveydenhuollon päätöksiä, mukaan lukien oikeus aborttiin. Ei kuulu liittahallituksen rooliin loukata naisen oikeutta tehdä yksityisiä lääketieteellisiä päätöksiä. Useimmat iowalaiset, uskovat ja ei-uskovat ihmiset, osoittavat uskoaan ja ovat puolustamassa jokaisen naisen oikeutta olla kehojensa ja terveydenhuollon päätösten ohjaksissa, jotka vaikuttavat heidän elämäänsä. Me seisomme rinnakkain iowalaisnaisten kanssa.” (27) Kumma kyllä, en muista kappaletta Yhdysvaltain perustuslaista, jossa todetaan, että naisilla on oikeus murhata syntymättömiä lapsia. Kirjeen loppuosassa todetaan lisäksi, että ”jokainen nainen ansaitsee konsulttiavun omista arvoistaan, vakaumuksestaan, ja lääkäriltä päättäessään ruumiistaan ja raskaudestaan. Mikä tahansa laki, joka riisuu naisen vakaumuksestaan ja yrittää sen sijaan säädellä hänen arvojaan häntä varten, on moraaliton.” (28) Tällaiset vakaumukset, joita korostetaan tässä kirjeessä, tuovat mieleen Jesajan kirjan luvun 5:20, joka julistaa: ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!” Kirjeen allekirjoittaneet pastorit tulevat monista eri uskonnollisista yhdyskunnista Iowassa, kuten Yhdistyneestä metodistikirkosta, presbyteerikirkosta, episkopaalisesta kirkosta, Yhdistyneestä Kristuksen kirkosta, Amerikan evankelisluterilaisesta kirkosta, Unitaarien ja universalistien kirkosta sekä Amerikan baptistikirkosta. (29)

Sodan vaihtuvat suuntaukset (The Shifting Tides Of War)

Nykyään on aina uhka sodasta. Uutisraportit ovat täynnä uhkia, loukkauksia ja retoriikkaa, joihin yleensä liitetään Yhdysvallat, Pohjois-Korea, Syyria, Iran ja Venäjä. Vaikuttaa siltä, että heti, kun jännitteet helpottavat yhdellä rintamalla, ne avautuvat aina toiselle. Esimerkiksi suurinta osaa viime vuotta kerrottiin yhä uudelleen, että Pohjois-Korea on välitön ydinaseuhka ja voisi jopa laukaista ohjuksia Yhdysvaltain Havaijin osavaltioon. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un vaihtoivat loukkauksia edestakaisin. Nyt meille kerrotaan, että Kim Jong-un haluaa rauhaa. Huhtikuussa 2018, Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun eli CIA:n johtaja Mike Pompeo tapasi Kim Jong-un'in Pohjois-Koreassa. ”Se oli enemmän kuin tervehdyksien vaihtamista. He tulivat toimeen keskenään. He juttelivat ja Pompeo puhui myös Pohjois-Korean kollegoidensa kanssa. Heillä oli hieno tapaaminen. Sitten hän lähti. Se oli hyvin, hyvin salaista. Hyvin, hyvin hiljaista”, presidentti Trump kertoi. Trump esitti myös mahdollisuuden tavata Pohjois-Korean johtajaa. ”Meillä tulee olemaan erittäin hyviä keskusteluja. Kim Jong-un oli – hän on todella ollut hyvin avoin. Mielestäni erittäin kunnioitettava kaikesta siitä päätellen, mitä näemme.” (30) Viimeisimpien raporttien mukaan Korean sota on vihdoin päättymässä.

Juuri kun näemme raportteja suhteiden parantumisesta Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välillä, olosuhteet Yhdysvaltojen, Syyrian ja Venäjän kesken ovat pahentumassa. Huhtikuun 7. päivänä 2018, uutiset raportoivat kemiallisesta hyökkäyksestä Syyrian Douman kaupungissa, joka vaati ainakin 70 ihmisen hengen. (31) Tuosta ajasta lähtien Syyrian hallitusta ja Bashar al-Assad'in hallintoa on syytetty tästä traagisesta tapahtumasta. Jos Assad on todella vastuussa tästä kemiallisesta hyökkäyksestä, hän on varsin typerä mies. Vain muutamaa päivää ennen sitä kun hyökkäys tapahtui, presidentti Trump oli ilmaissut haluaan poistaa kaikki amerikkalaiset joukot Syyrian alueelta. ”Haluan päästä ulos, haluan tuoda joukkomme takaisin kotiin”, Trump totesi. Hän sanoi lisäksi, että joukkojen ylläpito Syyriassa on ”erittäin kallista maallemme”. (32) Huhtikuun 13. päivänä 2018, Ranska, Britannia ja Yhdysvallat käynnistivät sarjan ilmaiskuja Syyriassa, jotka käsittivät enemmän kuin sata ohjusta. (33) Pian tämän jälkeen Trump lähetti viestin verkossa, jossa todettiin ”Mission accomplished (Tehtävä suoritettu)”. (34)

Syyriaan kohdistuneiden ohjushyökkäysten jälkimainingeissa lukuisat henkilöt ilmaisivat tyytymättömyytensä siitä, mitä Trump oli tehnyt, mukaan lukien merkittäviä konservatiivisia ääniä, jotka ovat hyvin tunnettuja presidentin tukemisesta. Näihin kuuluu Fox News'in kommentaattori Tucker Carlson, joka kertoi yleisölleen: ”Kaikki nämä neropatit kertovat meille, että Assad tappoi nämä lapset, mutta tietävätkö he todella sen? Tietenkään he eivät todellisuudessa tiedä sitä, vaan he kyhäilevät tarinan. Heillä ei ole mitään todellista ajatusta siitä, mitä tapahtui. Itseasiassa molemmat osapuolet Syyrian sisällissodassa omistavat kemiallisia aseita.” (35) Alex Jones, Infowars'in perustaja ja äänekäs Trump'in tukija, oli myös tolaltaan Trump'in päätöksestä. ”Se tekee minut pahoinvoivaksi”, Jones sanoi murruttuaan kyyneliin. (36)

Venäjä, joka on läheisessä yhteydessä Syyrian hallintoon, on myös vihainen ohjushyökkäyksen vuoksi. ”Meitä uhataan. Varoitimme, että tällaiset toimet eivät jää ilman seuraamuksia”, totesi Venäjän Yhdysvaltain suurlähettiläs Anatoly Antonov. (37) Venäjän ja Yhdysvaltojen välinen jännite sai presidentti Trump'in kirjoittamaan: ”Suhteemme Venäjään on huonompi tällä hetkellä kuin se on koskaan ollut, ja se sisältää kylmän sodan.” (38)

Lopuksi, tulevaisuus on epävarma, ja maailmamme käy läpi nopeaa yhteiskunnallista muutosta. Asiat, joita näemme tapahtuvan ympärillämme, voivat olla joskus epämiellyttäviä. Kuitenkin, kun kuljemme ajassa eteenpäin, me odotamme Vapahtajamme toista tulemusta suurin toivein. Kuten meille kerrotaan Ilmestyskirjan luvussa 22:17-20, ”Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!” Niille, jotka rakastavat Jumalaa, Vapahtajamme paluu on loistava tapahtuma. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin heti paikalla.

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Rukoilemme, että työmme tulee edelleen olemaan siunaus teitä varten edessä olevina päivinä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijatiimimme rukoilee uskollisesti kunkin rukouspyynnön puolesta joka viikko. Tiedämme, että Jumala kuulee ja vastaa rukoukseen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Reuters News Service, April 16, 2018, By Reuters Staff, http://reuters.com.
02. Digital Trends, April 14, 2018, By Luke Dormehl, http://digitaltrends.com.
03. Reuters News Service, April 21, 2018, By Adam Jourdan, http://reuters.com.
04. Christianity Today, April 5, 2018, By Morgan Lee, http://christianitytoday.com.
05. China Daily, April 4, 2018, By China Daily, http://chinadaily.com.cn.
06. News.com.au, April 11, 2018, By Megan Palin, http://news.com.au.
07. Gizmodo, April 19, 2018, By Rhett Jones, http://gizmodo.com.
08. Ibid.
09. Newsweek Magazine, March 2, 2018, By Aristos Georgiou, http://newsweek.com.
10. Study Finds, April 19, 2018, By Ben Renner, http://studyfinds.org.
11. Golden Gate Xpress, April 25, 2018, By Darrin Baluyot, http://goldengatexpress.org.
12. Ibid.
13. First Post, April 23, 2018, By Tech 2 News Staff, http://firstpost.com.
14. The New York Post, March 5, 2018, By Kirsten Fleming, http://nypost.com.
15. Wired Magazine, April 14, 2018, By Tony Fadell, http://wired.co.uk.
16. Ibid.
17. National Catholic Reporter, January 10, 2016, By Joshua J. McElwee, http://ncronline.org.
18. The Huffington Post, March 3, 2018, By Carol Kuruvilla, http://huffingtonpost.com.
19. Twitter, November 30, 2015, By Pope Francis, http://twitter.com.
20. Catholic News Agency, January 7, 2016, By Elise Harris, http://catholicnewsagency.com.
21. The Guardian, March 30, 2018, By Angela Giuffrida, http://theguardian.com.
22. New York Magazine, March 30, 2018, By Ed Kilgore, http://nymag.com.
23. The New York Times, March 30, 2018, By Jason Horowitz, http://nytimes.com.
24. USA Today, March 30, 2018, By Nicole Gaudiano, http://usatoday.com.
25. The Cut, April 3, 2018, By Amanda Arnold, http://thecut.com.
26. CNS News, April 13, 2018, By Craig Bannister, http://cnsnews.com.
27. The Des Moines Register, By Connie Ryan, et al, http://desmoinesregister.com.
28. Ibid.
29. Ibid.
30. Politico, April 26, 2018, By Quint Forgey, http://politico.com.
31. BBC News, April 8, 2018, By BBC News, http://bbc.com.
32. The Huffington Post, March 3, 2018, By Mary Papenfuss, http://huffingtonpost.com.
33. Reuters News Service, April 13, 2018, By Phil Stewart and Tom Perry, http://reuters.com.
34. Ibid.
35. Haaretz, April 11, 2018, By Haaretz, http://haaretz.com.
36. The Hill, April 14, 2018, By Jacqueline Thomsen, http://thehill.com.
37. National Public Radio, April 14, 2018, By James Doubek, http://npr.org.
38. Ynet News, April 11, 2018, By Ynet News, http://ynetnews.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com