Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 14. toukokuuta 2018

Maailma jyrkänteellä kun Israel täyttää 70 vuotta 14. toukokuuta 2018 – pakanaseurakunnan ylösotto, 3. maailmansota ja 7-vuotinen vaivanaika seuraa pian!

Tässä tuore suomentamani artikkeli tai Lähi-idän raportti profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, joka näkee Israelin 70-vuotispäivän 14.5.2018 merkityksellisenä, kun päivämäärän ympärillä tapahtuu kaikenlaista merkittävää. Jeesuksen viikunapuuvertaus Matteuksen luvussa 24 on nyt käymässä lopullisesti toteen. Suuremman sodan merkkejä on ilmassa kun Iran ja Israel kahnaavat keskenään Syyriassa. Kaikki tämä toteuttaa Jumalan tahtoa, joka on ilmoitettu Raamatun lopunajan profetioissa. Yksi aikakausi on päättymässä ja Jumala alkaa suunnata katseensa juutalaisiin ja Israelin ennalleenasettamiseen.

---------------------------

Jyrkänne (Precipice) :: By Daymond Duck

Published on: May 13, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/05/13/precipice-daymond-duck/

Huhtikuun 29. päivänä 2018, israelilaiset suihkukoneet iskivät sotilastukikohtaan Syyriassa. Kymmeniä ihmisiä eri kansakunnista haavoittui ja noin 18-24 iranilaista kuoli.

Seuraavana päivänä kolme Yhdysvaltojen virkailijaa ilmoitti NBC-TV:lle, että hyökkäys on merkki siitä, että Israel ja Iran lähestyvät avointa sodankäyntiä.

He sanoivat: ”Siinä mahdollisuuksien luettelossa koskien todennäköisintä suoraksi toiminnaksi muuttuvaa vihamielisyyttä ympäri maailman, Israelin ja Iranin välinen taistelu Syyriassa on tällä hetkellä listan kärjessä.”

Israelin puolustusministeri sanoi pian, että Iranin hallinto ”elää viimeisiä päiviään.”

Iranin vallankumouskaartin varakomentaja sanoi, että ”100 000 ohjusta on valmiina lentämään” Israelia kohti juutalaisvaltion tuhoamiseksi.

Iran jatkaa joukkojen ja aseiden siirtämistä Syyriaan, vaikka pääministeri Netanyahu sanoi, että Israel ei anna Iranin perustaa pysyvää läsnäoloa sinne.

Israelin armeija on korkeassa hälytystilassa kolmatta viikkoa perätysten.

Hallitus on määrännyt pommisuojansa Pohjois-Israelissa avattaviksi ja käyttövalmiiksi.

Toukokuun 6. päivänä 2018, israelilainen virkailija sanoi: ”Jos Assad [Syyrian presidentti Assad] antaa Syyrian muuttua Iranin sotilaalliseksi kärjeksi maatamme vastaan, hyökätäkseen meitä vastaan Syyrian alueelta, hänen pitäisi tietää, että se olisi hänen ja hänen hallintonsa loppu.”

Israelin tiedustelujoukot ovat tulleet siihen tulokseen, että Iranin tukemat terroristiryhmät Libanonissa ja Syyriassa valmistautuvat hyökkäämään Israelia vastaan.

Israelin satelliitit ovat havainneet lisääntynyttä toimintaa yhdellä Iranin kahdesta uraanin rikastuslaitoksesta, vaikka Israel sanoi, ettei se anna Iranin kehitellä ydinaseita.

Venäjä on aloittanut toisen ydinreaktorin rakentamisen Iranissa.

On tärkeää muistaa, että monet johtajat, käsittäen johtajat YK:ssa, EU:ssa, Ranskassa ja Britanniassa, ovat sanoneet presidentti Trump'ille, että vetäytyminen Iranin ydinsopimuksesta johtaa sotaan, koska Yhdysvaltojen vetäytyminen laukaisee pakotteet Iranin ylle.

Iranin presidentti Rouhani sanoi, että jos Yhdysvallat vetäytyy ydinsopimuksesta, ”se näkee pian, että virhe tulee olemaan historiallinen.”

Toukokuun 7. päivänä 2018, DebkaFile raportoi, että Yhdysvalloilla, Britannialla ja Ranskalla on sotavoimia matkalla tukikohtiin niissä kansakunnissa, jotka jakavat rajan Syyrian kanssa.

Britannia ja Ranska ovat myöskin valjastaneet uusia suihkukoneita Lähi-itään.

Toukokuun 8. päivänä 2018, presidentti Trump ilmoitti, että Yhdysvallat vetäytyy Iranin ydinsopimuksesta ja määrää välittömästi uudelleen lamauttavat talouspakotteet Iranille. Joillekin yrityksille annetaan 90 päivää aikaa sulkea liiketoimintansa.

Noin tunnin kuluttua presidentti Trump'in vetäytymisilmoituksesta, israelilaiset suihkukoneet hyökkäsivät iranilaiseen tukikohtaan, jossa ohjusten tähtäimenä on Israel. Tukikohta oli noin 10 mailia etelään Damaskoksesta. Yhdessä raportissa kerrottiin, että yhdeksän iranilaista kuoli ja useita haavoittui.

Sinä yönä Israelin armeija varoitti Pohjois-Israelin asukkaita siitä, että iranilaisilla joukoilla oli epätavanomaista liikettä Syyriassa.

Aiemmin Iran on sanonut, että se kostaa aikanaan ja valitsemallaan tavalla. Tällä kertaa iranilaiskomentaja sanoi Iranin katselevan ja odottavan ennen ryhtymistään hyökkäykseen.

Israel sanoi, että kampanja Iranin läsnäoloa vastaan Syyriassa on juuri alkanut.

Syttyykö sota tulevina päivinä tai viikkoina? Toivokaamme ettei näin tapahdu, ellei se ole Jumalan tahto. Sanon ”ellei se ole Jumalan tahto”, koska profeetta Hesekiel sanoi Jumalan vetävän Venäjän ja sen liittolaiset Googin ja Maagogin taisteluun (Hes. 38:4).

Mutta älkäämme unohtako, että Jesaja ja Hesekiel ennustivat useita sotia, jotka tapahtuisivat tuolla alueella aikakauden lopussa, joten on olemassa mahdollisuus, että nämä profetiat voitaisiin täyttää pian.

Ehkä suurin aikakauden lopun merkki on kaikkien merkkien yhteentuleminen, ja kaikki ne näyttävät esiintyvän yhdessä juuri nyt (Matt. 24:33).

Jeesus opetti selvästi, että oksat ja lehdet viikunapuussa ovat merkki siitä, että kesä on lähellä ja merkkien yhteentuleminen merkitsee sitä, että Hänen paluunsa on lähellä, jopa oven edessä (Matt. 24:33).

En ole viikunapuiden asiantuntija, mutta olen lukenut, että viikunapuut tuottavat tavallisesti kaksi satoa: yhden keväällä uusilla oksanhaaroilla ja toisen syksyllä vanhoilla oksanhaaroilla.

Kevään sato ei ole kovin maukas, mutta syksyn sato on hyvinkin maukas. Puu kukkii näiden kahden sadon välillä.

Jeesus on saattanut sanoa, että Israel, viikunapuu (Hoos. 9:10; Jer. 24:1-7), näyttäytyy keväällä, kukkii kesällä, ja kantaa kunnon hedelmän myöhäiskesällä ja syksyllä.

Tämä sopii kahteen profetoituun aaltoon koskien Israelin paluuta maillensa: ensimmäinen ryhmä juutalaisia palaa epäuskossa, kansakunta kukkii (kehittyy), ja toinen ryhmä juutalaisia palaa uskovina.

Noin puolet maailman juutalaisista on palannut epäuskossa (ei niin hyviä viikunoita, maallisia ja ei-uskovia juutalaisia, jotka valmistautuvat temppelin jälleenrakentamiseen, jne.).

Israel on alkamassa kukkia (kukoistaa) (Se on voimakas, vauras, ja jotkut kansakunnat valmistautuvat siirtämään suurlähetystöjään Jerusalemiin, jne.).

Noin puolet maailman juutalaisista on edelleen muissa maissa. Jotkut voivat olla osa, tai tulemassa esiin, ryhmästä, joka kootaan uskovina juutalaisina (hyviä viikunoita) Jeesuksen toisessa tulemisessa maan päälle.

Sukupolven pituus (Matt. 24:34) on kiistanalainen, mutta monet profetian opettajat uskovat, että se on 70 vuotta (Ps. 90:10) ja Israel on 70-vuotias 14. toukokuuta 2018.

14. toukokuuta 2018 on merkittävä päivä. Yhdysvallat siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin tuona päivänä. PA (palestiinalaishallinto) ja Hamas ovat haluttomia hyväksymään tätä. He uhkaavat käynnistää suuren kansannousun Israelia vastaan.

Näitkö raportin, että presidentti Trump'in rauhansuunnitelma julkaistaan pian toukokuun 14. päivän 2018 jälkeen?

Raportissa ei sanottu, kuinka pian itsenäisyyspäivän jälkeen se tapahtuu (muutama päivä, muutama viikko, jne.), mutta rauhanehdotus konfliktin ratkaisemiseksi voisi olla pian pöydällä.

Toinen raportti (jonka Valkoinen talo kiisti) sanoi, että presidentti Trump haluaa Israelin luopuvan neljästä yhteisöstä Jerusalemista, joista tulisi palestiinalaisvaltion pääkaupunki. Ihmisten täytyy rukoilla, että Valkoisen talon kiistäminen on totta.

Oletko nähnyt raportin siitä, kun Intia on jo skannannut sen 1.1 miljardin kansalaisen sormet, kasvot, ja silmät, ja tallentanut tiedot uuteen ID-järjestelmäänsä?

Kansalaisten oli suostuttava sallimaan heidän hallintonsa tehdä tämä, jos he halusivat olla oikeutettuja sosiaaliavustuksille, omistaa matkapuhelimen, omata pankkitilin, suorittaa tutkinnon koulussa, jne.

Tiesitkö raportista, että Facebook on jo aloittanut uutisjärjestöjen rankkauksen, ja tutkimukset osoittavat, että konservatiiviset ryhmät menettävät trafiikkia ja liberaalit ryhmät saavat lisää trafiikkia lukijoiden keskuudessa?

Tämän lisäksi näyttää siltä, että Hra Zuckerberg haluaa nujertaa jakautumisen Amerikassa tukahduttamalla sen, mihin kristityt ja konservatiivit uskovat, ja edistämällä sitä, mihin liberaalit uskovat.

Totuutta heitetään maahan ja antikristuksen henki on nousussa.

Jyrkänne voi olla vaarallinen, ja nämä ovat vaarallisia aikoja.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com