Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. toukokuuta 2018

Saatanan suunnitelma varastaa Jerusalem, kun aikakauden loppu lähestyy

Tässä mainio Israelia ja Jerusalemia käsittelevä artikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, joka kertoo tuoreista tapahtumista Lähi-idässä Israelin 70-vuotisjuhlan aikoihin. Raamatun profetioita mainiten kirjoittaja tekee selväksi, että elämme aivan Jeesuksen paluun (seurakunnan ylöstempaus) kynnyksellä, jota seuraa Danielin 70. vuosiviikko eli 7-vuotinen Ahdistuksen aika maailmassa ennen Messiaan maanpäällistä takaisintulemusta Jerusalemiin. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------------

Saatanan suunnitelma varastaa Jerusalem (Satan’s Plan to Steal Jerusalem) :: By Daymond Duck

Published on: May 27, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/05/27/satans-plan-steal-jerusalem-daymond-duck/

Toukokuun 14. päivänä 2018, Yhdysvallat siirsi suurlähetystönsä Tel Aviv'ista Jerusalemiin. Juutalaiset iloitsivat Jerusalemissa (tanssivat, ylistivät Jumalaa, jne.) ja palestiinalaiset mellakoivat Gazassa (noin 60 kuollutta, yli 2 000 haavoittunutta, jne.).

Kristitty ystävä soitti ja kysyi: ”Mikä on se iso juttu?”

Suuri asia on, että Jumalalla on suunnitelma Jerusalemia varten; ja Saatana käyttää Turkkia, Irania, Hizbollah'ia, Hamas'ia, palestiinalaisia ja muita yrittäessään pysäyttää sen.

Raamattu mainitsee Jerusalemin useammin kuin minkään muun kaupungin maan päällä (yli 800 kertaa).

Pääministeri Netanyahu lainasi Sakarjaa kirjaa luvusta 8:3 USA:n suurlähetystön vihkimistilaisuudessa. Tässä Sakarja 8:2-8 ja mitä minä ajattelen siitä, mitä Jumala sanoi:

”Näin sanoo Herra Sebaot: Minä kiivailen Siionin puolesta suurella kiivaudella, suurella vihalla minä sen puolesta kiivailen. Näin sanoo Herra: Minä käännyn jälleen Siionin puoleen ja tulen asumaan Jerusalemin keskelle, ja Jerusalemia kutsutaan Uskolliseksi Kaupungiksi ja Herran Sebaotin vuorta Pyhäksi Vuoreksi.

”Näin sanoo Herra Sebaot: Vielä on Jerusalemin toreilla istuva vanhuksia ja vanhoja vaimoja, sauvansa kädessään kullakin päivien paljouden vuoksi. Ja kaupungin torit tulevat olemaan täynnä poikasia ja tyttösiä, jotka leikkivät sen toreilla. Näin sanoo Herra Sebaot: Jos tämä onkin ihmeellistä tämän kansan jäännöksen silmissä niinä päivinä, pitäisikö sen olla ihmeellistä myös minun silmissäni, sanoo Herra Sebaot?

”Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, minä olen vapauttava kansani auringon nousun maasta ja laskun maasta. Ja minä tuon heidät asumaan Jerusalemin keskelle. Ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa, uskollinen ja vanhurskas.” (Sakarja 8:2-8; KR 33/38).

“Thus saith the LORD of hosts; I was jealous (=mustasukkainen) for Zion with great jealousy, and I was jealous for her with great fury. Thus saith the LORD; I am returned unto Zion, and will dwell in the midst of Jerusalem: and Jerusalem shall be called a city of truth; and the mountain of the LORD of hosts the holy mountain.

“Thus saith the LORD of hosts; There shall yet old men and old women dwell in the streets of Jerusalem, and every man with his staff in his hand for very age. And the streets of the city shall be full of boys and girls playing in the streets thereof. Thus saith the LORD of hosts; If it be marvellous in the eyes of the remnant of this people in these days, should it also be marvellous in mine eyes? saith the LORD of hosts.

“Thus saith the LORD of hosts; Behold, I will save my people from the east country, and from the west country; And I will bring them, and they shall dwell in the midst of Jerusalem: and they shall be my people, and I will be their God, in truth and in righteousness” (Zech. 8:2-8 KJV).

Tätä ei ole vielä täytetty. Jumalan mustasukkaisuus tarkoittaa sitä, että Jumala ei aio antaa Saatanan omistaa Jerusalemia (Jeesus näyttäytyi Jumalana Jerusalemissa; Jeesus kärsi ja kuoli Jerusalemissa; Jeesus nousi taivaaseen Jerusalemissa; Jeesus palaa takaisin Jerusalemiin; kristillinen kirkko syntyi Jerusalemissa, jne.).

Jumalan suunnitelma vaatii Jeesusta asumaan Jerusalemissa (Temppelivuorella), jotta Hän voisi hallita ja tulla palvotuksi siellä, ja että Hänen Sanansa lähtisi Jerusalemista tuhatvuotisen valtakunnan aikana (Jes. 2:1-2; Ps. 132:13; Jes. 2:3). Saatana haluaa pysäyttää tämän.

Saatana haluaa tulla palvotuksi. Hän ei halua Jeesuksen asuvan Jerusalemissa, jossa Häntä palvottaisiin, ja että Jumalan Sana lähtisi sieltä ympäri maailmaa. Saatana ei halua tulla heitetyksi pohjattomaan kuiluun tuhanneksi vuodeksi (Ilm. 20:1-3).

Suunnitelmansa toteuttamiseksi Jumala sanoi, että hän toisi juutalaiset takaisin Israeliin muista maista. Hän saisi aikaan sen, että Jerusalem rakennettaisiin jälleen asumispaikaksi kaikenikäisille juutalaisille. Hän sanoi, että juutalaisten paluu ja Jerusalemin jälleenrakentaminen tulee olemaan ihmeellistä juutalaisen kansan silmissä (siitä riemu). Mutta se on vain esimakua tulevaisuudesta, koska koko Israel pelastuu ja Hän on oleva heidän Jumalansa.

Noin 2% juutalaisista on messiaanisia juutalaisia, ja sikäli kuin tiedän, he ymmärtävät Jumalan suunnitelman. Jotkut juutalaiset ovat uskonnollisia, mutta he ovat väärässä siinä, että voisivat palata takaisin lain alaisuuteen (jälleenrakentaa Temppelin, jatkaa eläinuhrauksia, jne.) ja täyttää näin Jumalan suunnitelman. Jäljellä olevat juutalaiset ovat maallisia (ei uskonnollisia) ja heillä on muita ajatuksia siitä, mitä kansakunnan pitäisi tehdä.

Jerusalemilla on ainutlaatuinen asema kahdessa Raamatun aikajanassa: ”pakanain aikojen” alku ja loppu (Luuk. 21:24) sekä ”Danielin 70. vuosiviikon” alku ja loppu (Ahdistuksen aika; Dan. 9:24-27).

”Pakanain ajat” alkoivat Jerusalemin tuhoamisella Babylonian toimesta Vanhan Testamentin aikana (Dan. 1:1-2; 2:31-45) ja ne loppuvat siihen kun pakanoilla ei ole enää vaikutusvaltaa tapahtumiin Jerusalemissa, mikä toteutuu Jeesuksen toisen tulemuksen maan päälle myötä (Sak. 14:1-4; Luuk. 21:24).

”Danielin 70. vuosiviikko” (Ahdistuksen aika) alkaa silloin, kun Antikristus vahvistaa arvottoman sopimuksen Israelin ja monien muiden kanssa 7-vuotiseksi rauhaksi Jerusalemissa ja Lähi-idässä (Dan. 9:27), ja se loppuu, kun Jeesus palaa takaisin Jerusalemin Öljymäelle (Sak. 14:1-4).

Jerusalemin olemassaolo on välttämätöntä kaikkien näiden profetioiden täyttämiseksi ja lisäksi yksi hyvin tärkeä asia: ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.” (Sak. 12:2-3)

Tri John Hagee toimitti loppusiunauksen Yhdysvaltain suurlähetystön vihkimistilaisuudessa. Hän sanoi muun muassa: ”Se olit sinä, Oi Herra, joka kokosit maanpakolaiset eri maista ja toit heidät takaisin kotiin. Se olit Sinä, joka teit valtiostatuksen mahdolliseksi. Se olit Sinä, joka annoit ihmeellisen voiton vuonna 1967, kun Jerusalem avattiin jälleen kaikkien uskontojen palvojille.

”Jerusalem on Jumalan kaupunki. Jerusalem on Israelin syke. Jerusalem on paikka, jossa Aabraham asetti poikansa Temppelivuoren alttarille ja hänestä tuli monien kansojen isä. Jerusalem on paikka, jossa Jesaja ja Jeremia kirjoittivat ylös vanhurskauden periaatteet, joista tuli länsimaisen sivilisaation moraalinen perusta. Jerusalem on se paikka, jonne Messias tulee ja perustaa valtakuntansa, joka ei lopu koskaan.”

Hän lisäsi: ”Antakaa sanan lähteä Jerusalemista tänään, että 'Israel elää'. Huutakaa katoilta se, että 'Israel elää'. Jokaisen islamilaisen terroristin on kuultava tämä sanoma: 'Israel elää'. Antakaa sen kuulua Yhdistyneiden Kansakuntien saleissa: 'Israel elää'. Antakaa sen kaikua kohti presidentin palatsin saleja Iranissa: 'Israel elää'. Saatettakoon se tunnetuksi kaikille ihmisille, että 'Israel elää', sillä se, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku.”

Juuri ennen Tri Hagee'n sanoja, pääministeri Netanyahu kertoi sinne kokoontuneille arvohenkilöille, että he olivat tulleet Jerusalemiin ”aikana, jolloin Israel on nouseva mahti maailmassa.”

Tämä muistuttaa minua jostakin, mitä Jeesus sanoi, ”Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.” (Matt. 24:32-33). [Kesä tarkoittaa tässä Jeesuksen vertauksessa 7-vuotista Ahdistuksen aikaa, jolloin viikunapuu kukkii ennen hedelmän tekoa syksyllä. Suom. huom.]

Viikunapuu (Israel) tekee lehtiä. Se on nouseva valta. Yhdysvallat on siirtänyt suurlähetystönsä Jerusalemiin. Lisäksi kaksi muuta valtiota (Guatemala ja Paraguay) seurasivat perässä ennenkuin viikko oli ohi.

Maanantaina, toukokuun 14. päivänä 2018, Gaza oli sekasorrossa. Hamas'in terroristeja ja palestiinalaisia surmattiin. Turkin presidentti Erdogan kutsui suurlähettiläänsä kotiin Yhdysvalloista ja Israelista.

Keskiviikkona, Turkin presidentti Erdogan sanoi, ”Me jatkamme ollaksemme palestiinalaissisarustemme kanssa, ja ei ainoastaan ajatustemme kautta, vaan kaikin voimavaroin.” Hän lisäsi, ”Emme koskaan salli Jerusalemia varastettavan Israelin toimesta.”

Torstaina turkkilainen sanomalehti, jolla on siteitä Hra Erdoganiin, vaati islamilaisen armeijan luomista hyökkäämään Israelia vastaan, ja Iranin Ajatollah Khamenei sanoi: ”Palestiina tullaan vapauttamaan vihollisista ja Jerusalem tulee olemaan sen pääkaupunki.”

Jumalan valtakunta maan päällä lähestyy. Juutalaiset iloitsevat. Saatana raivoaa. Israelin viholliset ovat eksytettyjä. Jerusalem on väkikivi.

Israel ei yritä varastaa Jerusalemia palestiinalaisilta. Saatana yrittää varastaa Jerusalemin Jumalalta. Ja Hän on jo vakuuttanut meidät siitä, että me voitamme.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com