Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. maaliskuuta 2019

Joel Osteen'in perkeleellinen palvelutyö

Tässä Rapture Ready -sivustolta Samuel Korhosen suomentama artikkeli USA:n suurimman megaseurakunnan (Lakewood Church) pastorin viimeisistä metkuista, kun hän Saatanan käyttämänä johtaa harhaan seurakuntaansa. Kyse on periamerikkalaisesta menestysteologiasta, jonka mukaan uskovien tulisi rikastua ja menestyä maailmallisesti valaistuneiden opettajien kautta.

----------------------

Joel Osteen'in perkeleellinen palvelutyö


By Geri Ungurean, December 14, 2018


Kirjan Elämän paras nyt (Kuva ja Sana, 2008) tekijä, Joel Osteen, on tunnettu motivoivana puhujana. Minulla ei kuitenkaan ollut mitään käsitystä siitä, kuinka Saatana käyttää tätä miestä täydellisesti harhaanjohtamaan seurakuntansa.

En katso Osteen'ia, koska minulla ei ole tarvetta olla ”motivoitu”, mutta eräs artikkelieni lukija kirjoitti minulle eilen Osteen'ista ja oli hyvin vihainen siitä, mitä todisti. Hän kuuntelee Osteen'ia silloin tällöin – vain nähdäkseen, mihin hän pyrkii.

Pyysin häntä lähettämään minulle saarnan linkin. Hän lähetti ja katsottuani sen verran, kuin saatoin kestää, ymmärsin, että tämä mies on todella SUSI ja viemässä monia helvettiin kanssansa.

Olin vihainen.

Tässä osa minulle lähetetystä sähköpostista:

”Kun kuuntelin tänään olin kauhuissani, kun se kuulosti, kuin hän kutsuisi kaikkia seuraajiaan tulemaan ulos/pois niiden luota, jotka kieltäytyvät olemasta valaistuneita – jotka kieltäytyvät menemästä seuraavalle tasolle. Hän jatkoi hyvin harhaoppisesti, että ”Jumala haluaa sinun kiinnittävän itsesi johonkuhun, joka on korkeammalla kuin sinä, jotta voit hyötyä hänen siunauksistaan.” Hän sanoi, että jokaista, joka ei halua edetä seuraavalle tasolle (kiinnittämällä itsensä johonkuhun korkeammalta tasolta ja siten saamalla heidän siunauksiaan) pitäisi karttaa, koska hän haluaa, että sinulla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa, jotka ”eivät etene seuraavalle tasolle”.

KYLLÄ veljet, luitte aivan oikein. Äänen lausumaton todellisuus on, että Joel Osteen sanoo seurakunnalleen: ”Menkää ja tehkää enemmän rahaa, että voitte tuoda minulle enemmän rahaa. Ja katkaiskaa siteet köyhiin.”

Tässä linkki saarnaan otsikolla Favor Connections: https://www.youtube.com/watch?v=UYuQolw4RYM&feature=youtu.be

Veljet, toivon todella, että olisitte yhtä vihaisia kuin minä. Tämä mies on SUSI sanan todellisimmassa merkityksessä. Hän kehottaa ihmisiä katkaisemaan suhteet ihmisiin, jotka ovat rahallisesti köyhiä ja etsimään rikkaita.

MISSÄ tämä löytyy Jumalan Sanassa?

Jumalaton pastori elämässäni

Vuosia sitten kävimme mieheni kanssa kotimme lähellä olevassa baptistiseurakunnassa. En mene moniin epäeettisiin asioihin, joita tämä mies teki ollessaan pastori, mutta tämän artikkelin vuoksi kerron sinulle tämän:

Evankeliointiryhmän kokouksessa hän KIELSI heitä evankelioimasta asuntovaunualueella, koska ”me emme halua tuollaista väkeä seurakuntaan”. Hän sanoi, että heillä ei ole rahaa annettavaksi seurakunnalle.

Kohta tuon kokouksen jälkeen jätimme mieheni kanssa tuon seurakunnan.

Lue, mitä Osteen sanoo saarnansa “Favor Connections” YouTube-version alla:

”Joskus sinun on päästettävä irti vanhoista suhteista, vanhoista tavoista ja mieltymyksistä, jotka rajoittavat sinua, jos aiot saavuttaa kaiken, mitä Jumalalla on sinulle. Ole rohkea näinä aikoina. Olet tekemässä tilaa sille, mitä Jumala haluaa tehdä. Olet kohoamassa korkeammalle, olet liikkumassa kohti kohtaloasi. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka haastavat sinua, jotka eivät salli sinun jäädä keskinkertaisuuteen. Sinä olet kotka, tarkoitettu kohoamaan rahvaan (crowd) yläpuolelle!”

Joten se, mitä ystäväni sanoi vaatimisesta karttamaan tiettyjä ihmisiä, oli juuri se, mitä Osteen pyysi tekemään. Hän sanoi, ”tulkaa pois köyhien luota ja liittykää varakkaisiin”.

Hän jopa kehtasi tässä saarnassa käyttää Raamatun esimerkkiä Pietarista, kun Herra käski häntä heittämään verkkonsa vielä kerran. Osteen puhui vain Pietarin ”menestymisestä” eikä mitään siitä, että Jeesus osoitti hänelle, että hänestä tulisi ”ihmisten kalastaja”.

”Ja kulkiessaan Galilean järven rantaa hän näki kaksi veljestä, Simonin, jota kutsutaan Pietariksi, ja Andreaan, hänen veljensä, heittämässä verkkoa järveen; sillä he olivat kalastajia. Ja hän sanoi heille: Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia” (Matt. 4:18-19).

Veljet, tämä oli se läksy, jonka Herramme Jeesus välitti Pietarille ja Andreakselle. Hän ei sanonut: ”Seuratkaa minua ja minä teen teidät rikkaiksi.” Hän puhui ihmisten saavuttamisesta Jumalan valtakunnalle – tehden heistä ”ihmisten kalastajia”.

Jos käyt Osteen'in ”seurakunnassa” tai tunnet jonkun, joka käy, niin lähetä hänelle tämä artikkeli. Näitkö, kuinka suuri on se seurakunta, jota paholainen johtaa harhaan käyttäen Joel Osteen'ia? Se särkee sydämeni.

Osteen on julkaisemassa uusinta kirjaansa nimeltä ”Next Level Thinking (Seuraavan tason ajattelu)”. Hän käyttää seurakunnassaan pyramidisuunnitelmaa tullakseen yhä rikkaammaksi!

Rukoile Joel Osteen'in puolesta, että Jumala tavoittaisi hänet. Monet meistä sanoisivat, että häntä ei voi auttaa. Jos Jumalan tarkoitus on, että tämä mies pelastuu ja vuorostaan alkaa saarnata todellista Jeesuksen Kristuksen evankeliumia – niin ajattele, kuinka ihanaa se olisi!

Rukoile, että Herra avaisi noiden seurakuntalaisten silmät Jumalan Sanan totuudelle.

Näytä heille, että Joel Osteen'in sanat EIVÄT ole Jumalan Pyhästä Sanasta.

How Can I Be Saved?

Shalom b’Yeshua

MARANATHA!



Articles at grandmageri422.me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com