Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Jumalan Sanaa täytetään maalis-huhtikuussa 2019 kun kiista Golanin kukkuloista käy kiivaana Yhdysvaltojen tekemän tunnustuksen jälkeen!

Tässä tuore suomentamani ajankohtaisraportti Rapture Ready -profetiasivustolta, jossa mm. kerrotaan viimeaikaisista uutisista Golanin kukkuloiden suhteen, jotka Yhdysvallat tunnusti vastikään Israelille kuuluviksi. Tämä on aiheuttanut närää monissa arabivaltioissa sekä Venäjän, Iranin ja Turkin taholta, mikä on merkille pantavaa kun ajatellaan profeetallista Googin sotaa, joka kolkuttaa ovella.

----------------------------

Israelin vuoret (The Mountains of Israel) :: By Daymond Duck

Published on: March 31, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/03/31/mountains-israel-daymond-duck/

Ensinnäkin, vuonna 2014, voimakas islamilainen terroristiryhmä nimeltä ISIS (presidentti Obama kutsui sitä ISILiksi tai Levantiksi) otti haltuunsa useita kaupunkeja Irakissa.

Alkuperäinen Levant oli maantieteellinen alue lähellä Välimerta Lähi-idässä, johon kuului Kypros, Libanon, Syyria, Jordania, osa Saudi-Arabiaa, osa Turkkia, osa Egyptiä, osa Irakia ja koko Israel.

Muita islamilaisia terroristiryhmiä liittyi nopeasti ISISiin, ja ryhmä alkoi pian kutsua itseään muslimi-kalifaatiksi (muslimi-valtakunta).

Jumala lupasi siunata niitä, jotka Israelia siunaavat, ja kirota ne, jotka Israelia kiroavat.

Hän lupasi myös, että Israelia ei kukisteta aikakauden lopussa.

Maaliskuun puolivälissä 2019 ISIS-kalifaatti tuli loppuunsa, ja Israel seisoo edelleen.

Jumalan Sanaa ollaan täyttämässä.

Toiseksi, Raamattu sanoo, että Israelin ympärillä olevat kansakunnat vaativat itselleen Israelin vuoria, panettelevat Israelia ja tekevät Jumalan vihaiseksi aikakauden lopussa (Hes. 36:1-7).

Jumala lisäsi, että Hän tulee olemaan Israelin puolella; Israel pitää hallussaan vuoria ja kasvattaa viljaa niiden päällä.

Israel valtasi Golanin kukkulat vuonna 1967, liitti ne itseensä vuonna 1981, ja kasvattaa viljelykasveja joillakin niistä.

Maaliskuun 21. päivänä 2019, Yhdysvallat tunnusti Golanin kukkulat Israelin suvereeniksi alueeksi, ja Jumalan Sanaa täytetään.

Kolmanneksi, Syyrian virkamies sanoi: ”Syyrian kansa on edelleen sitoutunut vapauttamaan Golanin ylänköalueen kaikin käytettävissä olevin keinoin.”

Jumalan Sana sanoo, että Syyria ja Israel ryhtyvät sotaan aikakauden lopussa; ja Syyrian Damaskos lakkaa olemasta yhdessä yössä (Jes. 17:1).

Syyrian olisi järkevää pohtia, mitä ISISille on tapahtunut, ja lukea edellä mainittu juttu kansakunnista Israelin ympärillä, jotka vaativat vuoria itselleen ja saavat näin Jumalan vihaiseksi.

Syyria ei vapauta Israelin vuoria, koska Jumala on jo vapauttanut ne, sekä pysyvästi palauttanut ne kansalleen Israelille (Hes. 36).

Neljänneksi, 22. maaliskuuta 2019 Venäjä, Iran ja Syyria tuomitsivat Yhdysvaltojen taholta tehdyn tunnustuksen Israelin suvereniteetille Golanin kukkuloista, ja Turkki teki pikaisesti samoin.

Golanin kukkuloilta on löydetty suuri öljy- ja maakaasuesiintymä, ja jotkut ajattelevat, että nämä kansat yrittävät ottaa sen haltuunsa.

On selvää, että nämä kansakunnat ovat osa ryhmää, joka hyökkää Israeliin sen pohjoispuolelta vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä ottaakseen saalista. Tämä vihastuttaa Jumalan, ja he kaatuvat Israelin vuorille (Hes. 38:12,15,18-23).

Viidenneksi, 24. maaliskuuta 2019 ilmoitettiin, että Yhdysvallat ja Israel ennakoivat väkivallan puhkeamista Israelin rajalla Syyrian ja Libanonin kanssa minä hetkenä hyvänsä, johtuen Yhdysvaltojen tekemästä Israelin suvereniteetin tunnustamisesta Golanin kukkuloihin.

Tämän seurauksena Yhdysvallat on lähettänyt vahvistuksia kuuteen Yhdysvaltain tukikohtaan Irakissa ja Syyriassa.

Kuudenneksi, 21. maaliskuuta 2019 USA:n ulkoministeri Mike Pompeo oli Israelissa kun presidentti Trump tunnusti Golanin kukkulat Israelin suvereeniksi alueeksi.

Se oli päivä ennen juutalaista juhlapäivää nimeltä Purim, ja häntä haastatteli Chris Mitchell uutiskanava Christian Broadcasting Network'ista (CBN).

Hra Mitchell sanoi: ”Juutalaiset ympäri maailmaa ja täällä Jerusalemissa puhuvat siitä, että kuningatar Ester 2500 vuotta sitten pelasti juutalaiset Jumalan avulla Haaman'ilta” (Persian tai Iranin virkamies, joka halusi tuhota juutalaiset).

Hra Mitchell lisäsi: ”Ja nyt, 2500 vuotta myöhemmin, Lähi-idässä on uusi Haaman, joka haluaa hävittää juutalaiset aivan kuten Haaman halusi: Iranin valtio.”

Sitten herra Mitchell kysyi: ”Voisiko olla niin, että presidentti Trump on juuri nyt eräällä tavalla nostettu tällaista aikaa varten, aivan kuten kuningatar Ester, auttaakseen pelastamaan juutalaisen kansan Iranin uhalta?” [Tämä on valhe helvetistä ja varmaankin Antikristus Trump ottaa ansion itselleen siitä, kun Jumala tuhoaa yliluonnollisesti Googin joukot Israelin vuorilla. Suom. huom.]

Herra Pompeo vastasi: ”Kristittynä uskon, että se on mahdollista.” [Pompeo uskoo kuulemma tempaukseen ja hänen sanotaan kuuluvan ns. Tuomiopäivän kulttiin. Ks. https://www.youtube.com/watch?v=YnhH6QilP_o. Suom. huom.]

Israel selviytyy, koska Jumala lupasi suojella tätä kansakuntaa, eikä ole liian kaukaa-haettua uskoa, että Jumala nosti presidentti Trump'in Israelin tähden. [Voi hyvänen aika mitä sinisilmäisyyttä! Trump ei ole mikään hyvis, vaan eksyttäjä. Tietenkin Jumala voi käyttää Trump'ia sen aikaansaamiseksi, että juutalainen kansa seulotaan ja ahdistuksessaan osa siitä kääntyy oikean Messiaansa puoleen vaivanajan jälkimmäisellä puoliskolla, kun Antikristus Trump vainoaa heitä (Sak. 13:8-9). Tämä on luterilaisittain sitä Jumalan vasemman käden työtä ja samalla Raamatun profetiaa täytetään. Suom. huom.]

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com