Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. lokakuuta 2021

Bidenin 6 minuuttia, 6 päivää, 6 viikkoa – Skull & Bones'in 666 signalointi

Tässä Luis B. Vega'n ajankohtaisella PostScripts.org -sivustolla julkaistu tuore eskatologinen artikkeli, jonka suomensin. Vega on kirjoittanut useita Raamatun eskatologiaa (oppi maailman viimeisistä tapahtumista) käsitteleviä kirjoja; ks. tästä henkilökuvaa. Artikkelissaan Vega tulkitsee presidentti Joe Biden'in äskettäistä 'mystistä' lausuntoa, joka saattaa olla ennustus Amerikan romahdusta koskien.

----------------------

#563:
BIDENIN 6 MINUUTTIA 6 PÄIVÄÄ 6 VIIKKOA
 
SKULL AND BONES'in 666 SIGNALOINTI  

https://www.postscripts.org/ps-news-563.html




Tutkimus lausunnon numerologiasta
  • Miksi Biden käytti 6-6-6 luciferilaista signalointia budjetista?
  • Mikä on Skull and Bones'in (Pääkallon ja sääriluiden) yhtymäkohta Jeesukseen ja ristiin?
  • Liittyykö siihen ilkeä taustalla oleva tapahtuma?
Repost by Luis B. Vega
for PostScripts News (PSN) | www.PostScripts.org
EMAIL: vegapost@hotmail.com

..ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” -Ilmestyskirja 13:17-18

Perjantaina 1. lokakuuta 2021, presidentti Biden teki lyhyen huomautuksen käyttäen tiettyä numeroa, joka herätti niiden kiinnostuksen, jotka tutkivat numerologiaa ja Raamatun profetiaa. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Capitol -kukkulalla oli pidetty edustajainhuoneen demokraattien sisärenkaan kokous. Kokouksessa käsiteltiin meneillään olevia neuvotteluja hänen suuresta talouspaketistaan. Toimittajat ajoivat häntä takaa kysymällä: 'kuinka kauan neuvottelut kestäisivät tai veisivät aikaa'. Biden pysähtyi, viittoi ja totesi seuraavaa. ”Ei ole väliä, onko se 6 minuuttia, 6 päivää vai 6 viikkoa. Aiomme saada sen valmiiksi.”

Tehtiinkö tämä lausunto 'lennosta' siinä mielessä, että hän ajatteli sitä juuri siellä ja silloin? Sanottiinko tämä hänelle jonkun toisen taholta edeltävässä keskustelussa? Miksi hän sattui käyttämään tätä numeroa kolme kertaa? Oliko ja onko hän tietoinen esoteerisesta ja raamatullisesta vivahteesta, jota se joidenkin ihmisten mukaan kantaa mukanaan? Mitä esoteerinen, luciferilainen tai raamatullinen viittaus ehdottaa joka tapauksessa? Raamatun mukaan, Ilmestyskirjan luvussa 13 luku 6-6-6 yhdistetään suoraan Pedon merkkiin.

Se on joko tulevan maailmanjohtajan nimi, luku tai merkki, jota Raamattu kutsuu Antikristukseksi, ja joka määrää menettelyn. Vaatimus tai ehto? Kukaan ei voi tulla kauppaan tai liikelaitokseen, yritykseen ostamaan tai myymään. Siitä tulee lähinnä kuolemantuomio. Mikä on ongelma? Joidenkin raamatuntutkijoiden mukaan Merkki tulee olemaan niin uutettu kehoon geneettisellä tasolla, että ihmiset eivät enää ole 'ihmismäisiä'. Ja näin Jeesus, joka tuli nimenomaan 100% geneettisenä ihmisenä, maksoi tuolla verellä sovittaakseen tai peittääkseen ihmiskunnan synnit.

Muuttamalla ihmisen perimää, niinkin paljon, tulee olemaan mahdotonta lunastaa sellaista ihmistä. Siten sielu menetetään ikuisesta elämästä ja lunastuksesta, jne. Se, mitä muut ehdottavat myös, on, että Biden, kuka tahansa onkin hänen takanaan johdattamassa ja antamassa todellisia käskyjä, toimii tällä hetkellä Antikristuksen hengessä. Miten? COVID-19-hätätilan kautta Yhdysvalloissa, jota ei koskaan palauteta täysin perustuslailliseen hallintotapaan.

Ja se, että tukemalla yksityistä liiketoimintaa ja pakottamalla tietyt liittovaltion virastot saamaan pakolliset COVID-injektiot, on muistutus siitä, mitä tuleva AntiChrist 666 Beast -järjestelmä vaatii tällaisilta ihmisiltä Ahdistuksen ajan toisen puoliskon alussa. Toiset ehdottavat, että hän on edellisen Obama-Biden'in hallinnon toinen 'säädös (Act)'. Juuri Biden on 'puhdistaja', joka näkee Yhdysvaltojen romahtamisen. Hän menee alas todellisena maanpetturina, joksi hän on osoittautumassa.

Osittain se on luultavasti johtunut kansallisesta turvallisuudesta, joka on vaarantunut 'liasta', jonka luciferilaiset globalistit ovat huomanneet Biden'issä ja hänen pojassaan. Nyt, mikä on sitten tämän 6-6-6 merkitys, ollen numeroita, jotka hän lausui omasta tahdostaan ​​tai ehkä 'demonisen innoituksen' kautta? Mieti, miten eräät laskivat ajan perustuen laskentaan, jota numeerinen 6-6-6 kerroin signaloi. Se osoittautuu seuraavaksi. Kun lasketaan lokakuun 1. päivästä 2021, lausuttu 'merkki' 6 minuuttia, 6 päivää ja 6 viikkoa vastaa seuraavaa päivämäärää.

18. marraskuuta 2021 klo 12.06

Mikä tässä päivämäärässä on niin erikoista? Se ilmaisee edelleen hyvin ilkeän toisen numeerisen arvon, joka on luciferilainen ytimeltään. Marraskuun 18. päivä sattuu olemaan gregoriaanisen kalenterin mukaan vuoden 322. päivä. Tuosta hetkestä vuoden loppuun on jäljellä 43 päivää. Joten mikä on esoteerinen, okkulttinen, luciferilainen ja raamatullinen näkökulma tämän tulkitsemisessa? Numero 3-22 voidaan kääntää vastaamaan maaliskuun 22. päivää (3-22). Tämä on juuri kevätpäiväntasauksen tähtitieteellisen tapahtuman jälkeen.

Mutta mikä tärkeintä, se on 'kutsumerkki' luciferilaisten salaiselle kollegiaaliselle veljeskunnalle, nimeltään Skull and Bones (Pääkallon ja sääriluiden salaseura). Se on todella pilkkaa Jeesuksesta ristillä, kun Jeesus ristiinnaulittiin, mikä vastaa luita (Bones). Ja Jeesus johdatettiin Golgatalle, pääkallon (Skull) paikalle, jossa Jeesus kuoli koko maailman syntien tähden. Tai toisin sanoen, 'Skull and Bones' on kiertoilmaus 'Golgatan ristille'. Mutta jälleen kerran, se pilkkaava ja halventava tapa, jolla luciferilaiset karsastavat ja inhoavat Jeesusta sekä Hänen seuraajiaan. Miksi?

Lucifer tietää, että hänen päivänsä ovat luetut tai 'lyhyet'. Siihen asti hän on ylpeydessään ja ylimielisyydessään vakuuttanut itsensä, langenneet enkelinsä, demonit ja häiriintyneet sekä petetyt ihmiset seuraamaan kapinaansa. He kaikki uskovat, että kun he ovat nyt sidottuina ajan ulottuvuuteen ihmiskunnan kanssa, heillä on taistelumahdollisuus kääntää kirous ja tietty tuomio, kuten Jeesus ja Raamatun kirjoitukset ennustivat siitä, miten kaikki päättyy Luciferin ja kaikkien muiden kohdalla, jotka päättivät ehdoin tahdoin seurata hänen hulluuttaan.

Onko Joe Biden'in suhteen käsitelty muita numeerisia signalointeja? Joo. Otetaan esimerkiksi 6-6-6 numeerinen kerroin ja numero, jonka he valitsivat hänelle presidentinvaalikampanjan aikana. Tämä numero tekstailua varten oli 30330. On melko mielenkiintoista, että jos otamme vuoden, jolloin hän astui virkaansa Yhdysvalloissa, 2020, ja jaamme sen 666:lla, tulos on 30330.

2020 ÷ 666 = 3.0330330330 (Presidenttiehdokas Biden'in puhelinnumero tekstiviestejä varten.)

On vielä yksi yhteys Biden'in ja Luciferin numeron 6-6-6 suhteen. Biden matkii myös YK:ta, toista luciferilaista entiteettiä, joka pyrkii pian luomaan uuden COVID-maailmanjärjestyksensä. He keksivät lauseen 'Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin)'. Se oli vastaus Trump'in iskulauseeseen 'Make America Great Again (Tehdään Amerikasta jälleen suuri)'. Se ei tietenkään ollut Biden'in alkuperäinen ajatus, mutta hän on sittemmin käyttänyt sitä 'virallisena mantrana' oikeuttaakseen biljoonien dollarien menolait.

Bring (Tuoda)
Back (Takaisin)
Better (Paremmin)


Nyt tässä esityksessä käytetään kirjainta eikä numeroa. Itse asiassa, kuten jotkut ovat huomauttaneet, että jos noudatetaan kirjainarvon sääntöä, lauseen pitäisi olla '222'. No, numeroon 222 liittyy myös joitakin esoteerisia ja okkulttisia päätelmiä. Riittää, kun sanotaan, että tässä tapauksessa pieni b-kirjain voidaan nähdä 'numerona 6', jne. Jos kuvataan bbb:tä kaarevina kuutosina, tulkinta olisi 666. Viimeinen 6-6-6 -assosiaatio, joka Biden'illa on, oli silloin kun hän oli varapresidenttinä Obaman alaisuudessa.

Vuonna 2012, kun Freedom Tower oli valmistumassa, Obama osallistui 'lakitus' -seremoniaan. Obama allekirjoitti yhden viimeisistä teräspalkeista, ellei viimeistä. Mitä Obama kirjoitti viimeiseen palkkiin? Taas yhden 6-6-6 -merkinnän. Tässä tapauksessa hyvin selkeä ja kansainvälinen, kuten monet väittävät. Obama allekirjoitti viimeisen teräspalkin 14. kesäkuuta 2012 ikään kuin keskeneräisen katkaistun luciferilaisen vapaamuurarien pyramidin huipulla.

Se on samanlainen kuin pyramidi Yhdysvaltojen suuressa sinetissä (yhden dollarin setelin kääntöpuoli). Se vastasi 14. tasoa, jossa Luciferin kaikkinäkevä silmä laskeutuu Taivaasta 'täydentämään' pyramidin, 1776 jalkaa korkean "Freedom Tower'in" tai salaisen Baabelin tornin. Tämä on se, mitä One World Trade Center'in sijaintipaikan pohjimmiltaan suunniteltiin signaloivan. Viimeinen teräspalkki 'asetettiin' paikoilleen torstaina One World Trade Center'in 104. kerroksessa. Tai 104 muodossa 1-4 ilman 'nollaa' paikanhaltijana.

Voidaan siis ehdottaa, että Freedom Tower (Vapaustorni) on todella kaksi käänteistä tetraedria ja sulatettu yhdeksi kierteeksi kaksoistorneista. Ne olivat kaksoiskierre-DNA:ta, joiden piti romahtaa tai muuttua geneettisesti. Obama aloitti sen ja Biden päättää sen kirjaimellisesti ihmis-DNA-järjestelmässä COVID-injektiomandaattien kautta. Tämä tietysti viittaa siihen, että 9-11 on silloin se, mitä on tapahtumassa ja päättymässä nyt Yhdysvaltojen ja maailman suhteen tätä asiaa varten, joka on ihmisen genomin hallittu purkaminen ja sulautuminen johonkin muuhun kuin ihmiseen. Ajattele 'raudan sekoittumista saveen', jne.

We Remember (Me muistamme)
We Rebuilt (Me jälleenrakennamme)
We Come Back Stronger (Tulemme takaisin vahvempina)


Barak Obama oli käyttänyt kolmea W:tä vastaavassa merkinannossa, kun katon viimeisen osan kohdalla suoritettiin 'lakitus'. On huomautettava, että hepreaksi W on V(au) ja sen numeerinen arvo on 6, joten 666-allekirjoitus. Ja luciferilainen merkinanto jatkuu Obaman kanssa jopa tähän päivään asti.

Elokuussa 2021, Obama järjesti ylellisen Gala Birthday Bash -tapahtuman. He eivät noudattaneet pakollisia maskisääntöjä eivätkä sosiaalisen etäisyyden sääntöjä. Ongelma? Säännöt sinulle. Mutta ei minulle. Niin kutsutut eliittiläiset uskovat olevansa demi-jumalia, jotka hallitsevat maailmaa. Pohjimmiltaan se on totta, koska Lucifer on antanut heille voimansa ja auktoriteettinsa. Hän on tämän maailman 'Jumala'. Mutta Obama otti lahjoituksia Bash'ia varten.

$6 $60 $600

Lumottu
Tapahtuman rakentamisessa oli mielenkiintoista se, että lahjoitussivusto perustettiin. Ja kysymys? Arvaapa millaisia lahjoitussummat olivat? 6 dollaria 60 dollaria 600 dollaria. Sattumaako? Ei. Tällaisilla on 'signalointi' tarkoituksena. Se on kuin oman alueensa, tai nurmikkonsa pitämistä silmällä, tai kuinka jengi 'merkitsee' alueensa 'allekirjoituksillaan', jotka nähdään heidän symboleissa tai sigileissä. Nyt arvaillaan, mitä tapahtuu 18. marraskuuta 2021 juuri ennen keskiyötä. No, tiedetään, kuinka luciferistit rakastavat viestittelyä toisilleen kertoakseen aikataulustaan ​​ja pahasta agendasta. Mutta joidenkin mielestä, tuo (Bidenin) 'lausahdus' oli 'maaginen loitsu', jota ollaan heittämässä tai lähettämässä kansakunnan päälle. Joku voisi jopa uskaltaa sanoa, että kun otetaan huomioon Biden'in puheen ja ajattelun heikkeneminen, tämä älykäs lausunto oli mestarillinen. Ehkä siis 'tietäjähenki'? Se, miksi tämä päivämäärä on kenties merkittävä, on, että nyt kuulemme ihmisten kaikkialla maailmassa ja Yhdysvalloissa poistuvan työpaikoiltaan joukoittain Biden'in injektiomandaatin vuoksi.

Monet menettävät työpaikkansa, armeijassa, poliisissa, palomiehet, ensiapuhenkilöt, jne. Milloin? Kuuden minuutin, kuuden päivän ja kuuden viikon päästä 1. lokakuuta 2021 alkaen. Mahdollinen lopputulos sen jälkeen? Ei enää 'Mr. Nice Guy' -taktiikkaa tämän jälkeen kenties. Kuinka montaa lääkäriä ja sairaanhoitajaa ei olla pakolla saattamassa ulos ja erottamassa työpaikoiltaan…Joten 'sankareista nolliksi'. Mikä sääli.

Mutta on varsin mielenkiintoista, että Yhdysvalloissa ja monissa muissa valtioissa ympäri maailmaa, hallituksilla on määräaika, jolloin maan populaatio voi vastaanottaa myrkkykuolemapistoksensa, kuten tohtori Zelenko kutsuu COVID-19-injektioita. Tai pikemminkin jotkut tietävät ja joiden suunnitelma tulee saavuttamaan jonkinlaisen virstanpylvään. Mutta kaikki menee heidän luciferilaisen suunnitelmansa mukaan. Mutta niin on Jeesuksenkin suunnitelma. Se tulee huipennukseensa ja pakolliset maskimandaatit, lukitukset, etäisyyden ottamiset ja COVID-injektiot jatkuvat.

Heidän tarkoituksena on tehostaa lukituksia ja mandaatteja 'tieteen nimissä' perusteluna heikentää kansalaisvapauksia ja ylläpitää ihmisten massopsykoosia ja harhaluuloa valmistautuessaan heidän tulevaa Messiastaan ja maailman nollausta (World Reset) varten. Mutta toisin kuin heidän yleinen uskomuksensa, tulee toinen 'nollaus', joka ohittaa heidän luciferilaisen vastineen. Profeetta Danielin kirjassa mainitun 70. vuosiviikon jälkeen Jeesus tulee morsiamensa ja mahtavien enkeliensä kanssa maan päälle pysäyttämään Luciferin hulluuden, kun hän on 'pakkomielteinen' pyrkimyksessään pettää, tappaa, varastaa ja tuhota. Lopulta se on Jeesus, joka todella muistaa, mitä Hänelle ja Hänen kansalleen tehtiin. Se on Jeesus, joka jälleenrakentaa paratiisin ja palauttaa maan ennalleen. Se on Jeesus, joka 'tulee takaisin vahvempana'.

___________________

DOWNLOAD ARTICLE: PDF
DOWNLOAD CHARTS:
1. Obama Donations
2. Obama Beam
3. Skull and Bones

Main Sources

6 Minutes, 6 Days or 6 Weeks Biden Vows Infrastructure Deal
https://www.youtube.com/watch?v=_JtZ1e78ITE

THINGS ARE GETTING WEIRD
Dayz of Noah  
https://www.youtube.com/watch?v=-dC9abY-vgg&list=UUEZRq-0n5fsB6bTiWE-QUyA&index=2  

_______________________________________________________ ​

© Published by Vegapost Productions
​A website dedicated to the study of Biblical Eschatology.

This is PostScripts News Article #563.
​Read more Articles at: https://www.postscripts.org/articles-1.html
Follow PSN online at www.PostScripts.org  

1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com